brak logo

Eurest Poland sp.zoo

Warszawa

Opinie o Eurest Poland sp.zoo

mamba 2014-11-19 20:33:38
Co tu za brednie ktoś wypisuje dajcie spokój weźcie sie do roboty jak macie jakiś problem to wypad przecież nikt tu was nie trzyma
.
pracownik 2014-11-20 18:59:38
hej w restauracji w firmie PROCTER Warszawa pracuje menadzerka:) o ktorej sie mówi ze jest do tanca i do rozanca Warta grzechu :)
6
as 1 2014-11-25 20:51:50
To nie macie co robić ze takie opisy dajecie moja znajoma długo pracuje już tam i jeszcze kilka osób i nie narzeka kierownik spoko a nowy regionalny również spoko kto ich nie zna to niech bzdur nie pisze
lukasz 2014-12-01 21:13:40
Jadam na stołówce tpv dość często i nie rozumiem niektórych komentarzy wypisywanych tu na forum. Ostatnio poznałem kierownika stołówki tpv, bardzo miły gościu, ma podejście do każdego klienta, aż miło było z nim pogadać, widać że zna się na swojej robocie i dobrze dogaduje się z pracownikami. My u siebie takiego kogoś niestety nie mamy a szkoda
3
xxxxxxx 2014-12-09 13:15:58
uwaga trują ludzi
ul 2014-12-09 18:30:23
NIE TRUJA LUDZI TO BZDURY jesli by truli to tpv by bylo zatrute a nie sa o ile wiemy to szef kuchni i kucharze bardzo dobrze i czysto gotuja znaja sie na swojej robocie nie dali by czegos nie dobrego ludzia najpierw oni prubuja potem klienci jedza kupuja takze obiady dla rodzin wiec nie robili by syfu a gotuja bardzo dobrze i smacznie zycze aby zostali i nadal nam gotowali
1
operon 2014-12-09 19:38:44
matko zeby zatruwac ludzi grubo wogole nie maja pojecia o gotowaniu i to sie potwierdza bo odkad gotuje eurest i ludzie zatrudnieni na tych stanowiskach to jak oni gotuja i niema co czarowac zle gotuja bo nawet tpv chce ich wymienic a tu jeszcze masowe zatrucie w szpitalu co to za szef kuchni napewno beknie za to bo to juz nie zarty w stolowce w tpv to wielki brud i teraz sa tego konsekwencje ale teraz to zamkna wkoncu ten wielki bajzer
2
balon 2014-12-10 23:41:57
witam mam prośbę jeśli ktoś pracuje w Eurest niech powie czy płacą na czas bo od stycznia mam pracować w tej firmie i jak czytam te opinie to jestem przerażona i czy to co obiecują na rozmowie wywiązują się i czy po okresie próbnym dają umowy.
xxx 2014-12-13 22:20:54
Do balon - Umowy dają, płacą na czas, zawsze przed 10 tym, termin na 10 go, ludzie pracują po kilka, kilkanaście lat, więc to o czymś świadczy, atmosfera pracy bardzo dobra :) musisz mieć na uwadze, że i konkurencja tu może coś napisać :) więc opinie różne...
3
xzhhqd 2014-12-14 18:29:36
Witam .Czy orientuje się ktoś jaki obowiązuje w Eurest okres rozliczeniowy ?
4 miesięczny czy może dłuższy? z góry dziękuję za pomoc.
xxx 2014-12-16 22:07:41
3-y miesięczny okres rozliczeniowy...
2
Leon 2014-12-19 16:28:26
socjalne zajebiste paczek na święta nie ma nie mówiąc o tym że nie było wczasów pod gruszą.
aaa 2015-01-04 23:36:55
osobiscie nie polecam zarobki 10brutto/h wymiar czasu pracy stanowczo za duzy (10 godz) dodatkowo praca w soboty niedziele(Gorzow Wlkp.) lipa a do pracy nie idziemy po to by rozmawiac i sie relaksowac jak pisza praca w milej atmosferze tylko zapierdalac przy garach czyscic obieraz i takie tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zjebana umowa zlecenie a co najlepsze moga delegowac pracownikow do innych miejscowosci rozmawialem z takimi osobami i nawet nie wiedza za ile pracuja i hotel to porazka czemu mam im nie wiezyc ? to jest moja osobista opinia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie kierownicy
Olaf 2015-01-17 17:03:51
To prawda, że stołówka została zamknięta w TPV z powodu zatruć ludzi? Nie ma już Eurest'a w TPV? hehe
była 2015-03-01 19:19:25
nie można powiedzieć że jedzenie w eureście jest złe bo kucharze naprawde dobrze gotują. Aczkolwiek jeśli chodzi o Restauracje w H&M w Gądkach o traktowanie ludzi to pozostawia wiele do życzenia. Jeszcze jak pracowałam to wyzysk z ludzi nic więcej jeszcze za marne grosze.Byłeś traktowany z góry. Tyle
1
salamba 2015-05-05 08:24:39
Nie polecam takiej drogi rozwoju, bo to właściwie brak rozwoju, wszystko ktoś zaplanował i narzucił a ty musisz jak małpa to wykonać , ponieważ danie zaakceptowane przez centralę w każdej placówce musi mieć skład surowcowy zgodny z receptur i wyglądać identycznie. Nawet ilość pieprzu dodana do kotleta mielonego musi być taka sama jak w innym obiekcie. Paranoja. Na podstawie zestawienia sprzedanych dań jest zakład rozliczan z surowca. Twoja inwencja na nic się tu zda , ponieważ nic własnego nie możesz wprowadzić do menu. Wiej chlopie gdzie pierz rośnie a nie planuj pracy w Eureście.
1
dddd 2015-05-06 20:42:25
Nie radze isc tam do pracy pracowalem tam i powiem w wyzysk , mobing, a menager oszustka obiecuje a pozniej jest z tego( usunięte przez administratora )
1
Pracownik 2015-07-22 13:09:29
Oj bo to wszystko zależy od placówki, do której się trafi. Eurest ma swoje restauracje na terenie całej Polski i w zdecydowanej większości jest naprawdę miła atmosfera w pracy. Trzeba tylko spróbować :)
1
Pracownik 2015-07-22 13:11:01
No, a że pracy jest dużo - no jest. W końcu to zbiorowe żywienie w restauracjach pracowniczych, a nie realizowanie indywidualnych zamówień pod konkretne zamówienia
Pracownik 2015-07-22 13:12:06
ale przynajmniej pensje ZAWSZE są na czas albo i przed czasem :)
Megan 2015-08-15 16:25:26
Ja pracowałam w firmie eurest prawie rok.
Ale na sprzątaniu, masakra, wykorzystują ludzi do bólu, a na końcu gdy człowiek rezygnuje to postępują z nim jak że śmieciem. Szczególnie jedna brygadzistka,która ma czelność nazywać się koordynatorka,oszustwa, kombinatorka i wyzyskiwaczka . Np:ma dwa metry do recepcji to i tak ty masz przynieść jej ołówek lub umowy.
2
Assan 2015-09-24 11:52:15
Pracuje w firmie eurest 5 miesiąc ( jako pani sprzątająca) , mogę powiedzieć tak przychodząc na rozmowę usłyszałam 1 ( płacimy 10 zł brutto, czyli najniższą średnia krajowa) okazało się ze płacą 9.5 zł brutto ,a średnia krajowa, to nawet nie wychodzi !
2 ( po 3 miesiącach pracy dostaniesz umowę o pracę) nie dostałam , pracują ze mną dziewczyny ,co już 2 lata ciągną i takowej umowy nie dostały .
3 wyzysk człowieka przez człowieka ( wg zależności " człowiek =maszyna" , zasuwasz 8 godzin i wszystko ma być na błysk )
4 Faktycznie szefowa jest fajna ( fakt ze obiecuje gruszki na wierzbie ,ale da się z nią pogadać )
1
Elwin 2015-10-31 18:28:12
Kierowniczka kompletne zero nic nie robi a cały czas narzeka,wyzysk,wyzysk i jeszcze raz wyzysk na pełnych obrotach a pani kierowniczka jeszcze bredzi ,że za wolno pracujesz i do tego mądrzy się jak by nie wiadomo kim była ,a nie ma pojęcia o byciu kierownikiem wszyscy wiedzą co się dzieje a nikt nie reaguje! Zero szacunku do ludzi traktuje ich jak śmieci!!! - Gądki H&M ciesze się ze stamtąd uciekłem, żal mi tych co zostali ..
1
pracownik 2015-12-04 12:52:05
Naprawdę warta grzechu lubi zabawki :)Lubi wyjazdy Integracyjne. Polecam.
2
Kot 2015-12-15 18:25:26
Ja pracuje w tej firmie eurest macie rację kierowniczka tylko potrawi ponizac no chyba że coś chce to wlazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła ale mam już dość jeszcze trochę a pojade do centrali eurestu i powiem wszystko co mi leży na sercu może i wypłaty są na czas ale nic po zatym żadnych premi lub coś w tym stylu a szkoda słów
nova56 2016-01-01 21:34:47
BEZNADZIEJNA FIRMA
Karol81 2016-01-26 17:11:56
Praca spoko, jest sporo roboty ale tak jest chyba wszędzie. Atmosfera przyjazna, wypłata na czas, obiad darmowy,ludzkie godziny pracy. W porównaniu z poprzednią robotą na stacji benzynowej jest dobrze.
1
Magda 2016-01-28 13:13:35
Mi ta praca odpowiada. Zmiany od poniedziałku do piątku, tylko pierwsza i druga zmiana. Jest czas dla rodziny w weekendy. W gastronomii o to ciężko zazwyczaj.
Monika 2016-01-28 14:37:38
Pracuję w Eureście od 0,5 roku, wcześniej pracowałam w Subwayu i nie ma porównania! Wreszcie ludzkie warunki pracy, miła atmosfera i posiłek pracowniczy. No i umowa i wypłaty na czas. W Subway przez 4 miesiące nie zobaczyłam swojej umowy... Zmiana pracy była dobrą zmianą!
Michał 2016-01-28 14:51:51
Ja pracuję od roku w Eureście. Nie narzekam, bo wiem co mi obiecano i w tych kwestiach na firmę mogę liczyć: wypłata na czas, wolny weekend, posiłek pracowniczy zapewniony od pracodawcy. Do tego nie miałem za dużego doświadczenia, a jednak Eurest pozwolił mi na rozwój z pomocy kuchennej na kucharza i za to ogromny plus!! Mało jest taki firm, które oferują pracę w gastronomii na godnych warunkach. Polecam!
danuta 2016-02-03 20:53:45
3 pozytywne opinie 1 dnia w odstępie paru minut? hehehe sama kierowniczka/kierownik pisze z własnej nieprzymuszonej woli!
obecna 2016-02-04 10:02:00
wypowiadasz się ponieważ już ciebie nie ma. Ale ten twój wpis to same bzdury. Pewnie była przyczyna, że już nie pracujesz. Pracuję już jakiś czas w tej restauracji i nigdy nie odczułam i nigdy nie widziałam żeby Kierowniczka źle traktowała ludzi. Nawet powiem więcej, że to ona była źle traktowana przez takich ludzi jak ty. Potrafiła zawsze pomóc i wesprzeć każdego kto sobie nie radził. Tylko beznadziejni potrafią takie wpisy umieszczać...
ten co został 2016-02-04 10:12:15
pewnie tak wypisujesz takie idiotyzmy bo pewnie sam jesteś beznadziejny. Uciekłeś bo pewnie nic nie potrafisz. Leń albo niedouczony nygus. Z takimi właśnie trzeba współpracować co nie mają pojęcia o gastronomii. Utrapienie z takimi jak ty. Kierownictwo wiedziało co robić, też mają swoje zadania z których muszą się wywiązać. Co prawda teraz to jest dopiero jazda bez trzymanki. Wróć to zobaczysz teraźniejsze kierownictwo !!! nie liczą wszystkich godzin pracy bo przez takich jak ty co ściemniali muszą ciąć koszty. Wyzysk teraz dopiero jest a gotować na produktach których nie ma na stanie magazynowym to jest dopiero sztuka i wyzwanie...
Zosia 2016-02-12 14:16:53
Dla mnie praca bardzo dobra, najważniejsze że są wolne wieczory i weekendy
Irek 2016-02-18 08:36:22
Praca spoko, normalny kierownik, obiad można zjeść. Pracuje 8 h dziennie od pon-pt, więc warunki ok.
Marek 2016-02-23 14:23:24
W Eurest pracuje bardzo dużo osób których staż pracy przekracza 10 lat.. to daje do myślenia :)
trucizna 2016-04-11 13:06:56
w krakowie trują ludzi, co chwile wycieczka do toalety.
Hefajstos 2016-04-22 17:42:21
Oczywiście że trują, jakość mięsa to jakaś kpina. Żółte kurczaki ? Śmierdząca wieprzowina z 3 dniową datą do spożycia, a po otwarciu to tak capi że trudno z tym pracować... Nikt z osób które pracowała na mięsie (kucharzy) tego nie jadł, a 70% osób wcale mięsa nie ruszało. Codziennie pytanie od pracowników obsługi do kucharzy... "jest dziś coś jadalnego?" - Mięso jest takie samo na całą polskę więc to dotyczy wszystkich stołówek.
Pumba 2016-05-02 23:29:20
Jestem byłym pracownikiem tej firmy z siedzibą w 3M. Powiem tak... Nie jedzcie pasztetu. Nie wiem czy kucharz, z którym miałam przyjemność pracować nadal trudni się pracą tam, ale trzeba przyznać, ze kuchnia jest z pomysłem. "Mamy to mięso z przed tygodnia? to dawaj je na pasztet". Później ten oto pasztet ląduje w kanapeczkach , które dziewczyny sprzedają z uśmiechem drogim gościom. Co więcej zielone mięsko mielone idealnie pasuje do Chili Con Carne - istne danie prosto z meksyku. Tyle o jedzeniu. Szefowa... zdaje się A... i jej wierny sługus... Ka - zero człowieka w człowieku. Ciężarne pracownice są ściągane do pracy "bo nie ma komu robić", generalnie nie raz usłyszałam na L4, że jeżeli nie umieram to zaprasza mnie na zmywak. Dziewczyny zatrudnione początkowo do obsługi Klienta muszą szorować kibel i zajmować się zmywakiem lub to i to jednocześnie, a później w tym samym stroju podają jedzonko miłym gościom. Ponad to często nadgodziny wpisywane są w grafik bez żadnej konsultacji z pracownikiem - masz być i tyle. Pieniądze są śmieszne. Pracowałam już w niejednym miejscu i ciężka praca nie jest mi obca, ale to co się wyprawia w Eurest 3M przechodzi ludzkie pojęcie. Nie wiem, dlaczego sanepid nie zamknął jeszcze tego miejsca. Robaki widać gołym okiem. Pracownicy zamykani są w chłodni na czas inwentaryzacji. Szef kuchni wyciągając gorące naczynie z pieca nie założył rękawic ochronnych co skutkowało poparzeniem ręki. Zrobił jednak wszystko, aby dostać ubezpieczenie. W porozumieniu z Panią A robią niezłe przekręty. Osoby, które obsługują kateringi nie mogą liczyć na nic dodatkowego. Umowę o prace możesz dostać tylko jak ktoś się zwolni. Pracownik Obsługi Klienta zajmuje się zmywakiem, pracuje na kuchni, sprząta kible, sprząta sale, obsługuje kateringi, obsługuje stanowisko z pizzą, obiera warzywa. Generalnie robisz tam gdzie Cię poniesie wiatr za psie pieniądze. Faktem jest tylko to, ze wypłata była zawsze na czas. NIE POLECAM PRACY W TYM ODDZIALE EUREST. Chyba, że zmieni się kierownik i poukłada klocki od nowa. Życzę powodzenia wytrwałym.
3
były pracownik 2016-08-15 20:58:11
Hej. Jak wam się podoba kierowniczka restauracji eurest mieszczącego się w P & G Warszawie :-) Szalona kobieta, lubiaca zabawki. Warto pogrzeszyc z ,,gwiazdą,,
5
pracownik 2016-08-18 00:39:45
Może skorzystam :-) jest szansa działa jak klej
3
pracownik 2016-08-18 00:40:58
Może skorzystam :-) jest szansa działa jak klej
3
Kate 2016-08-19 10:39:07
Wiadomo opinie są rożne bo i placówek jest dużo. Ponad 100 na terenie całej Polski i planowanych we wrześniu 8 otwarć o czymś świadczy :)
Nie wszystkim się dogodzi, ale firma stara się by było jak najlepiej. Centrala reaguje na wszystkie zgłaszane problemy i stara się pomóc. Pieniądze zawsze są na czas, a nawet przed :)
Ja pracuję w Eureście prawie 2 lata i jestem bardzo zadowolona! Już kilka osób proponowało mi ucieczkę z korpo, ale tu się czuję dobrze, wiem na czym stoję i póki co nie chcę zmiany.
Nie wiem dokładnie jak wygląda kwestia rekrutacji ale jest podobno adres praca@eurest.pl, na który można wysyłać CV i dostać informację.
Była pracownica 2016-09-01 18:54:06
Nie polecam pracy w tej firmie.Plusy to wypłata na czas i praca od pon.-do pt.Minusów jest mnóstwo-płaca masakra,zero premii,socjal nie istnieje,choć to firma na całą Polske,trzeba by było też to sprawdzić czy to legalne,że nie ma funduszu socjalnego,umowa zlecenie,czasem o pracę,traktowanie pracowników przez kierowników masakrycznie,zero szacunku,tylko masz zapierdalac i tyle.Nie pchajcie się do tej firmy.Dlaczego ciągle są braki w personelu i nowe rekrutację?wszystko tylko nie praca w Eurescie(dolnyśląsk)
Była pracownica 2016-09-01 18:54:33
Nie polecam pracy w tej firmie.Plusy to wypłata na czas i praca od pon.-do pt.Minusów jest mnóstwo-płaca masakra,zero premii,socjal nie istnieje,choć to firma na całą Polske,trzeba by było też to sprawdzić czy to legalne,że nie ma funduszu socjalnego,umowa zlecenie,czasem o pracę,traktowanie pracowników przez kierowników masakrycznie,zero szacunku,tylko masz zapierdalac i tyle.Nie pchajcie się do tej firmy.Dlaczego ciągle są braki w personelu i nowe rekrutację?wszystko tylko nie praca w Eurescie(dolnyśląsk)
Kate 2016-09-05 14:41:06
Mają na pewno.
Pisz na praca@eurest.pl
Monia 2016-09-05 14:45:01
Może po prostu źle trafiłaś...? U nas jest bardzo w porządku!
Mamy umowy o pracę i spokojnie sobie pracujemy. wiadomo, bywają gorsze dni, ale atmosfera w pracy i otwartość kierowniczki pomagają przetrwać trudny czas.
Ehhh ta polska mentalność, póki jest dobrze to dobrze i wtedy się nikt nie odezwie, ale jak tylko rozstajesz się w boju to od razu się to opisuje w internecie...
Wyszła trzaskając drzwiami 2016-09-08 00:10:38
Osobiscie po długo letniej pracy w firmie zdecydowanie nie polecam.. Praca dla ludzi o mocnych nerwach szczególnie od strony biurowej.. Trzeba mieć serce z kamienia, zero współczucia i byc wypranym z jakichkolwiek uczuć żeby przetrwać i nie dać się zaszczuć.. A po zakończeniu współpracy mocne nerwy i wytrwałości w walce o należące sie zaległe pieniążki.. Niby ideom firmy jest pomoc w każdej sytuacji i wsparcie ale jak przyjedzie co do czego to wszyscy umywają ręce a Ty radź sobie sam, byle by wynik na koniec miesiąca był.. Firma tysiąca i jednej tabelki i setki bezsensesownych papierków.. Traktują ludzi jak tania sile robocza najlepiej za misje ryżu 300 godzin w miesiącu.. byle by budżet się zgadzał i premia dla W-w była :)
Obecnie pracujący kieorwnik 2016-09-08 14:18:01
wynagrodzenia są różne w zależności od wielkości placówki, która prowadzisz - rozbieżność punktów jest duża (od ok 50 obiadów na dobę do ponad 2 tys obiadów na dobę), więc i kasa się różni.
Po za standardowym wynagrodzeniem, jest opieka medyczna, ubezpieczenie i premie kwartalne. do tego sporo szkoleń (choć ostatnio część zawiesili, ale podobno mają ruszyć na nowo) i konferencje 2 razy do roku
fgr 2016-09-08 14:56:49
Pewnie, że istotny jest dojazd, ale zoabcz, że zawsze jest szansa na to, zeby znaleźć u nich zatrudnienie.
Zostaw swoją opinię o Eurest Poland sp.zoo - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurest Poland sp.zoo