brak logo

Eurest Poland sp.zoo

Warszawa

Opinie o Eurest Poland sp.zoo

obecna 2016-02-04 10:02
wypowiadasz się ponieważ już ciebie nie ma. Ale ten twój wpis to same bzdury. Pewnie była przyczyna, że już nie pracujesz. Pracuję już jakiś czas w tej restauracji i nigdy nie odczułam i nigdy nie widziałam żeby Kierowniczka źle traktowała ludzi. Nawet powiem więcej, że to ona była źle traktowana przez takich ludzi jak ty. Potrafiła zawsze pomóc i wesprzeć każdego kto sobie nie radził. Tylko beznadziejni potrafią takie wpisy umieszczać...
ten co został 2016-02-04 10:12
pewnie tak wypisujesz takie idiotyzmy bo pewnie sam jesteś beznadziejny. Uciekłeś bo pewnie nic nie potrafisz. Leń albo niedouczony nygus. Z takimi właśnie trzeba współpracować co nie mają pojęcia o gastronomii. Utrapienie z takimi jak ty. Kierownictwo wiedziało co robić, też mają swoje zadania z których muszą się wywiązać. Co prawda teraz to jest dopiero jazda bez trzymanki. Wróć to zobaczysz teraźniejsze kierownictwo !!! nie liczą wszystkich godzin pracy bo przez takich jak ty co ściemniali muszą ciąć koszty. Wyzysk teraz dopiero jest a gotować na produktach których nie ma na stanie magazynowym to jest dopiero sztuka i wyzwanie...
Zosia 2016-02-12 14:16
Dla mnie praca bardzo dobra, najważniejsze że są wolne wieczory i weekendy
Irek 2016-02-18 08:36
Praca spoko, normalny kierownik, obiad można zjeść. Pracuje 8 h dziennie od pon-pt, więc warunki ok.
Marek 2016-02-23 14:23
W Eurest pracuje bardzo dużo osób których staż pracy przekracza 10 lat.. to daje do myślenia :)
trucizna 2016-04-11 13:06
w krakowie trują ludzi, co chwile wycieczka do toalety.
1
Hefajstos 2016-04-22 17:42
Oczywiście że trują, jakość mięsa to jakaś kpina. Żółte kurczaki ? Śmierdząca wieprzowina z 3 dniową datą do spożycia, a po otwarciu to tak capi że trudno z tym pracować... Nikt z osób które pracowała na mięsie (kucharzy) tego nie jadł, a 70% osób wcale mięsa nie ruszało. Codziennie pytanie od pracowników obsługi do kucharzy... "jest dziś coś jadalnego?" - Mięso jest takie samo na całą polskę więc to dotyczy wszystkich stołówek.
1
Pumba 2016-05-02 23:29
Jestem byłym pracownikiem tej firmy z siedzibą w 3M. Powiem tak... Nie jedzcie pasztetu. Nie wiem czy kucharz, z którym miałam przyjemność pracować nadal trudni się pracą tam, ale trzeba przyznać, ze kuchnia jest z pomysłem. "Mamy to mięso z przed tygodnia? to dawaj je na pasztet". Później ten oto pasztet ląduje w kanapeczkach , które dziewczyny sprzedają z uśmiechem drogim gościom. Co więcej zielone mięsko mielone idealnie pasuje do Chili Con Carne - istne danie prosto z meksyku. Tyle o jedzeniu. Szefowa... zdaje się A... i jej wierny sługus... Ka - zero człowieka w człowieku. Ciężarne pracownice są ściągane do pracy "bo nie ma komu robić", generalnie nie raz usłyszałam na L4, że jeżeli nie umieram to zaprasza mnie na zmywak. Dziewczyny zatrudnione początkowo do obsługi Klienta muszą szorować kibel i zajmować się zmywakiem lub to i to jednocześnie, a później w tym samym stroju podają jedzonko miłym gościom. Ponad to często nadgodziny wpisywane są w grafik bez żadnej konsultacji z pracownikiem - masz być i tyle. Pieniądze są śmieszne. Pracowałam już w niejednym miejscu i ciężka praca nie jest mi obca, ale to co się wyprawia w Eurest 3M przechodzi ludzkie pojęcie. Nie wiem, dlaczego sanepid nie zamknął jeszcze tego miejsca. Robaki widać gołym okiem. Pracownicy zamykani są w chłodni na czas inwentaryzacji. Szef kuchni wyciągając gorące naczynie z pieca nie założył rękawic ochronnych co skutkowało poparzeniem ręki. Zrobił jednak wszystko, aby dostać ubezpieczenie. W porozumieniu z Panią A robią niezłe przekręty. Osoby, które obsługują kateringi nie mogą liczyć na nic dodatkowego. Umowę o prace możesz dostać tylko jak ktoś się zwolni. Pracownik Obsługi Klienta zajmuje się zmywakiem, pracuje na kuchni, sprząta kible, sprząta sale, obsługuje kateringi, obsługuje stanowisko z pizzą, obiera warzywa. Generalnie robisz tam gdzie Cię poniesie wiatr za psie pieniądze. Faktem jest tylko to, ze wypłata była zawsze na czas. NIE POLECAM PRACY W TYM ODDZIALE EUREST. Chyba, że zmieni się kierownik i poukłada klocki od nowa. Życzę powodzenia wytrwałym.
6
były pracownik 2016-08-15 20:58
Hej. Jak wam się podoba kierowniczka restauracji eurest mieszczącego się w P & G Warszawie :-) Szalona kobieta, lubiaca zabawki. Warto pogrzeszyc z ,,gwiazdą,,
16
pracownik 2016-08-18 00:39
Może skorzystam :-) jest szansa działa jak klej
6
pracownik 2016-08-18 00:40
Może skorzystam :-) jest szansa działa jak klej
6
Kate 2016-08-19 10:39
Wiadomo opinie są rożne bo i placówek jest dużo. Ponad 100 na terenie całej Polski i planowanych we wrześniu 8 otwarć o czymś świadczy :)
Nie wszystkim się dogodzi, ale firma stara się by było jak najlepiej. Centrala reaguje na wszystkie zgłaszane problemy i stara się pomóc. Pieniądze zawsze są na czas, a nawet przed :)
Ja pracuję w Eureście prawie 2 lata i jestem bardzo zadowolona! Już kilka osób proponowało mi ucieczkę z korpo, ale tu się czuję dobrze, wiem na czym stoję i póki co nie chcę zmiany.
Nie wiem dokładnie jak wygląda kwestia rekrutacji ale jest podobno adres praca@eurest.pl, na który można wysyłać CV i dostać informację.
Była pracownica 2016-09-01 18:54
Nie polecam pracy w tej firmie.Plusy to wypłata na czas i praca od pon.-do pt.Minusów jest mnóstwo-płaca masakra,zero premii,socjal nie istnieje,choć to firma na całą Polske,trzeba by było też to sprawdzić czy to legalne,że nie ma funduszu socjalnego,umowa zlecenie,czasem o pracę,traktowanie pracowników przez kierowników masakrycznie,zero szacunku,tylko masz zapierdalac i tyle.Nie pchajcie się do tej firmy.Dlaczego ciągle są braki w personelu i nowe rekrutację?wszystko tylko nie praca w Eurescie(dolnyśląsk)
1
Była pracownica 2016-09-01 18:54
Nie polecam pracy w tej firmie.Plusy to wypłata na czas i praca od pon.-do pt.Minusów jest mnóstwo-płaca masakra,zero premii,socjal nie istnieje,choć to firma na całą Polske,trzeba by było też to sprawdzić czy to legalne,że nie ma funduszu socjalnego,umowa zlecenie,czasem o pracę,traktowanie pracowników przez kierowników masakrycznie,zero szacunku,tylko masz zapierdalac i tyle.Nie pchajcie się do tej firmy.Dlaczego ciągle są braki w personelu i nowe rekrutację?wszystko tylko nie praca w Eurescie(dolnyśląsk)
Kate 2016-09-05 14:41
Mają na pewno.
Pisz na praca@eurest.pl
Monia 2016-09-05 14:45
Może po prostu źle trafiłaś...? U nas jest bardzo w porządku!
Mamy umowy o pracę i spokojnie sobie pracujemy. wiadomo, bywają gorsze dni, ale atmosfera w pracy i otwartość kierowniczki pomagają przetrwać trudny czas.
Ehhh ta polska mentalność, póki jest dobrze to dobrze i wtedy się nikt nie odezwie, ale jak tylko rozstajesz się w boju to od razu się to opisuje w internecie...
Wyszła trzaskając drzwiami 2016-09-08 00:10
Osobiscie po długo letniej pracy w firmie zdecydowanie nie polecam.. Praca dla ludzi o mocnych nerwach szczególnie od strony biurowej.. Trzeba mieć serce z kamienia, zero współczucia i byc wypranym z jakichkolwiek uczuć żeby przetrwać i nie dać się zaszczuć.. A po zakończeniu współpracy mocne nerwy i wytrwałości w walce o należące sie zaległe pieniążki.. Niby ideom firmy jest pomoc w każdej sytuacji i wsparcie ale jak przyjedzie co do czego to wszyscy umywają ręce a Ty radź sobie sam, byle by wynik na koniec miesiąca był.. Firma tysiąca i jednej tabelki i setki bezsensesownych papierków.. Traktują ludzi jak tania sile robocza najlepiej za misje ryżu 300 godzin w miesiącu.. byle by budżet się zgadzał i premia dla W-w była :)
1
Obecnie pracujący kieorwnik 2016-09-08 14:18
wynagrodzenia są różne w zależności od wielkości placówki, która prowadzisz - rozbieżność punktów jest duża (od ok 50 obiadów na dobę do ponad 2 tys obiadów na dobę), więc i kasa się różni.
Po za standardowym wynagrodzeniem, jest opieka medyczna, ubezpieczenie i premie kwartalne. do tego sporo szkoleń (choć ostatnio część zawiesili, ale podobno mają ruszyć na nowo) i konferencje 2 razy do roku
1
fgr 2016-09-08 14:56
Pewnie, że istotny jest dojazd, ale zoabcz, że zawsze jest szansa na to, zeby znaleźć u nich zatrudnienie.
. 2016-12-07 21:16
Kto otruł Małgosie ?
1
pracownik 2016-12-15 17:29
Powiem szczerze warta i polecam
5
pracownik 2017-01-10 07:34
Warta,warta :-) robi karierę i nie tylko :-) Polecam.
7
Niezawololona 2017-01-24 09:59
Witam
2
Konserwator powierzchni płaskich 2017-02-07 18:23
Eurest Kraków shell praca w tej firmie to jest nieporozumienie kierowniczki to idiotki a w szczególności Monika .Traktują ludzi jak niewolników dlatego nie mają ludzi do pracy .Ostatnio odeszły trzy dziewczyny ponieważ nikt nie pozwoli traktować siebie jak śmiecia pozatym praca na dziko umowy zlecenia dają na miesiąc do tyłu że też PANSTWOWA INSPEKCJA PRACY się tym nie zainteresuje.
16
Malpa 2017-02-18 22:47
Łódź wita tu też jest istna Tyrka zasuwa się przez 8godzin bez żadnej przerwy pozdrawiam wytrwałych
5
ola 2017-03-15 16:16
witam mam pytanie do 10-tego wypłata. dziś 15 -sty a wypłaty brak. wypłatammiała być przekazem pocztowym ci zglosilam na początku przy podpisaniu umowy jak to jest z przekazami???
1
jaa 2017-03-17 09:11
ile ida przesylki wyslane kurirerem?
jaa 2017-03-17 17:56
z jakiego banku sa robione przelewy bo niby 10 ma byc wyplata a ja niemam do dzisiaj
1
jaa 2017-03-20 13:51
ta firam to jest jeden wielki burdel. kazdy mówi co innego. gotowe jedzenie trzymaja w lodówkach po 3-4 dni potem mroża i sprzedaja.a na koniec miesiaca i tak maja straty po10tys niby zenada. nie mówiac juz o zadufanych w sobie kierowniczkach co maja wyzej dupe niz sraja. nie polecam lepiej isc do mc donalda
10
cycata Bozena 2017-03-29 14:35
nie polecam placówki na Zabranieckiej to co tam sie dzieje to istne piekło ..szczególnie jezeli chodzi o kuchnie to jaki klimat buduje Urszula K i pani Edyta woła o pomste do nieba...jak mozna traktowac starsze kobiety mobing na kazdym kroku.....
10
franko 2017-04-06 18:50
To trzeba pójść i zgłosić do odpowiedniej instytucji, może się nauczą rozumu.
9
avalon 2017-07-08 10:23
Oceniam jako klient. Firma chaos. Nie wiem skąd brali ludzi do pracy ale zatrudniali chyba sprzątaczki do gotowania. Nasze zakładowe restauracje zamienili w ciągu roku w syf. Jedzenie przeważnie nie nadaje się do jedzenia, ludzie kilka razy byli zatruci. Na szczęście koniec współpracy i zmiana na poprzednią firmę.
3
Edyta 2017-07-23 11:41
@cycata Bozena jesteś pewna, że mobbing to odpowiednie określenie? Możesz opisać kilka konkretnych sytuacji, w których był on właśnie stosowany wobec pracowników Eurest Poland sp.zoo?
Ja 2017-07-25 02:24
P. Edyto pracownicy by takich glupot nie pisaliby. A tym bardziej wystarczyłoby poczytać wcześniejsze posty. Inspekcja pracy oceniła by. Proszę się nie pograzac takie posty pisać. ????????
4
xxx 2017-08-07 17:22
A szefowa kuchni to rodzina Edyty.... Porażka
2
xx1 2017-08-07 17:31
Wypłata na czas bo to centrala się tym zajmuje ???? a kierowniczka Eurest w P&G nie ma swojego życia to chce dysponować życiem pracowników...
4
123 2017-08-07 18:37
Taa robi karierę na zmywaku razem z asystentką... Kwas...
3
Gość 2017-08-07 19:46
A nową kierowniczkę Eurestu w P&G widzieliście podobno tylko popędza dziewczyny z sali a grafik podobno co drugi dzień się zmienia... Jak ktoś jej nie pasuje to wstawia takie godziny żeby tylko pracownikowi zrobić na złość i utrudnić życie prywatne bo sama takowego podobno nie ma.... Co brak s.... robi z ludzi...żenada
3
Ja 2017-08-09 00:54
Najlepiej zmienić całe kierownictwo restauracji Eurest w P&G . Szkoda że Centrala nie reaguje co się dzieje restauracji.
4
Edyta 2017-08-13 21:47
@Gość forum nie jest miejscem, gdzie publicznie wytyka się niedoskonałości poszczególnym pracownikom. Służy ono do wymiany informacji dotyczącej warunków pracy panujących w Eurest Poland. Co możesz powiedzieć na ten temat?
1
Ja 2017-08-14 10:36
No właśnie Są wytykane w postach . Zauważyłem że Jesteś z kierownictwa Eurest
2
NareszcieUwolnionaOdObozuPracy 2017-08-22 05:21
Widzę że nie tylko w mojej byłej już placówce jest cyrk. Co zrobić aby centrala w końcu się ocknęła lub inne właściwe instytucje np. Inspekcja Pracy czy Sanepid się tym zainteresowały?
1
Edyta 2017-08-23 13:26
W żadnym wypadku @Ja nie mam nic wspólnego z centralą Eurest Poland sp.zoo. Jestem moderatorem zatrudnionym przez gowork.pl, który czuwa nad poziomem toczącej się tutaj dyskusji. Dlatego też zwróciłam, uwagę na pisanie postów na temat poszczególnych pracowników i prosiłam o ogólne informacje odnośnie firmy.
Qwerty 2017-08-28 08:48
Od momentu kiedy Pani Edyta jest menagerem restalracji ,jak każdy zauważył bardzo dużo się zmieniło! Oczywiście na Lepsze ,to co było przed zarządzaniem Pani Edyty i to co jest teraz .Placowka perseruje dużo lepiej niż to było jakieś 2 lata temu . Będąc obiektywna osoba widzę jakie podejście do pracowników ma kierowniczka ,absolutnie nie zgodzę się z tym ze tylko potrafi karać !a to ze stoi na zmywaku to świadczy tylko o tym ze ludzie którzy tam powinni stać ,NIE NADAJĄ SIĘ NAWET NA ZMYWAĶ! A uważacie że wynoszenie jedzenia i innych rzeczy z pracy jest ok ? ?, jak kierowniczka jest na urlopie !albo dorzucanie czegoś do jedzenia ?? Wiecie o co ,i o kogo chodzi !! Więc nie mówcie na kogoś ze ktoś jest zły jak sami robicie to co robicie ... a potem wszyscy płaczą ze kierowniczka okrutna zła i podła ! A takimi postami sramy sobie sami do gniazda!
3
Qwerty 2017-08-28 09:00
Pamiętajcie że jak to mówią Świat nie torba ! Wiec jak jest tak źle to po co tam siedzieć ,W McDonald's pamiętajcie macie elastyczne godziny pracy!! ,możecie przyjść tam na chwile i taz mozecie zostać kierownikami .........
3
MAŁGOŚKA 2017-08-28 12:25
czytam i nie dowierzam..skąd takie rozeznanie w temacie kto jakie ma życie i że poza pracą go nie ma!!!Uważam,że do prostoty słów co nie których nie ma się co odnosić,ale czego można się więcej spodziewać, noooo czego...

Ludzie, zauważyłem, lubią takie myśli, które nie zmuszają do myślenia.
Lec Stanisław Jerzy
4
Edyta 2017-09-02 15:29
@Qwerty czyli Ty osobiście widzisz pozytywne zmiany w firmie? Możesz napisać jaśniej - czy warunki samego zatrudnienia również uległy zmianie?
Qwerty 2017-09-04 21:49
O rekrutacji trudno powiedziec ale same warunki pracy i wynagrodzenia znacznie sie poprawily. Wynagrodzenie jest uwarunkowane kwalifikacjiami i checmi do pracy. Trudno wymagac extra kasy jesli zaangazowania zero.
4
Edyta 2017-09-10 13:29
@Qwerty czyli obecnie każdy pracownik Eurest Poland może spodziewać się indywidualnego systemu wynagrodzenia? To faktycznie coraz częstsza praktyka na polskim rynku pracy, kiedy bierze się pod uwagę indywidualne umiejętności, doświadczenie, czasami też wykształcenie.
anonim 2017-09-12 23:12
Wynagrodzenie zależy od tego, im lepiej pracujesz tym mniej zarabiasz a jak przychodzą nowi pracownicy to dostają większe pieniądze i nic nie muszą (a na pewno nie muszą pracować wystarczy że są) tak się docenia wieloletnich pracowników...
2
Zostaw swoją opinię o Eurest Poland sp.zoo - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurest Poland sp.zoo