brak logo

INDECO S.A.

Warszawa

Opinie o INDECO S.A.

John Dąb 2017-04-28 20:17
Jet Li. To taki fajny aktor. Dzwonił do byłych przedstawicieli w Poznaniu, Wrocławiu i Lublinie. Nikt nie odebrał. Zarobieni.......chyba. A chcial zamówić szafę. Zonk Przyjacielu.
konrad 2017-05-24 12:56
Cala ta Firma to dramat.( usunięte przez administratora ) Wszyscy to wiedzą, proszę podpytać klientów jakie jest ich podejście do tej osoby. Rekrutacja na poziomie dramatycznym. Jaka ta Firma ma normalnie o dobrze funkcjonować. Nigdy nie będzie. Kiedyś może Prezes zastanowi się komu przekazał stery rządzenia w Firmie. Trochę pokory.
1
Sławek 2017-05-24 14:22
O tym skraju upadłości to już od lat słychać, o tym, że ich sprzedawali, kupowali, licytowali, a jakoś nie upadli! typowe dla polaczków oczernić, obrzucić hejtem, zdyskredytować.
Otwórzcie swoją firmę jak macie tyle super pomysłów i rad na jej prowadzenie!

Nikt zadowolony nie napisze nic na takim forum, nie wspomnę o tym, że nie jest przeznaczone do wylewania żali przez nieudaczników tylko rekomendowaniu lub nie pracy.
1
Marcin 2017-05-25 16:29
Ludzie! czy ktoś z was zna przeznaczenie tego portalu???
te komentarze świadczą o waszym wątpliwym poziomie, nic dziwnego ze ciągle szukacie pracy, jak nie posiadacie podstawowych umiejętności zrozumienia idei i celu istnienia poszczególnych portali!
1
Eomer 2017-05-30 16:59
Marcinie, Marcinie ...
ależ ostry atak przypuściłeś. Jeżeli jednak poziom mojej wypowiedzi jest dla Ciebie wątpliwy i nie do końca moja metafora jest dla Ciebie jasna, wyłuszczę wprost moją opinię:
1. Znam firmę Indeco. Byłem jej pracownikiem w złotych czasach, gdy większość zatrudnionych w pełni identyfikowała się z nią, przedkładając jej dobro, ponad partykularne interesy (odniesienie do Eomera).
2. Dalej pracuję w szeroko rozumianej branży wyposażenia wnętrz, gdzie mam styczność zarówno z opiniami Klientów detalicznych, jak i firmowych (stąd wiedza o postrzeganiu samej marki w poszczególnych segmentach).
3. Uważam, że Prezes nie jest złym człowiekiem, jak sugerują niektóre opinie. Ma jednak pewną "słabość", którą najlepiej ilustrują słowa "Ballady o dwóch koniach", nieodżałowanego Wojciecha Młynarskiego. Niestety, wielu ludzi go zawiodło, wielu sam nie potrafił docenić. Stąd Jego brak zaufania i chęć pełnej kontroli dziś - Theoden.
4. Z powyższego wynikają 3 logiczne wnioski:
- istnieje grupa byłych Pracowników, która nadal obserwuje, co dzieje się w firmie (i są to raczej Ci, którzy w pełni się z nią identyfikowali) - Armia Rohanu,
- w mojej ocenie, istniejąca teraz korelacja - Prezes /obecni Pracownicy - nie wskazuje na to, że firma szybko wróci na dawne tory - Grima,
- wśród nas, byłych Indecowców, nie ma jeszcze przeświadczenia katastrofy (jak suponują niektóre wypowiedzi), ale również nie ma jeszcze lidera - Gandalf Biały.

Mili Vanili zrozumiał to wszystko, ale zastosował schopenhauerowski argument "ad personam".

Podsumowując - firma ma cały czas szansę na rozwój. Obecnie jednak to doskonałe miejsce na zahartowanie się na rynku pracy. Umiejętności tu zdobyte mogą tylko procentować w przyszłości. Przyzna to każdy, w chwili spokojnej refleksji, kto tu pracował.
1
Konrad 2017-06-21 20:43
Uwaga na ludzi z tej firmy, ktorzy.publikuja wlasnie takie posty jak ten powyzej. Proba wybielania nic wam nie da. Rotacja pracownikow jaka u was ma miejsce w odpowiedni sposob dokumentuje to co sie tam dzieje. Upadacie, pracownicy sie zwalniaja, tracicie plynnosc, towar zamawiany nie dojezdza bo go nie ma ludzie podpytajcie w branzy o opinie.
1
paramount channel 2017-06-28 23:28
Ktoś już wcześniej napisał opinie, którą można śmiało potwierdzić w Firmie Indeco S.A. istnieje układ kilku osób@@@. Prezes oczywiście niczego się nie domyśla, ale nadejdzie dzień kiedy słupki sprzedażowe pokażą regres sprzedażowy jaki ta Firma notuje od dluższego czasu, a wtedy znajdą sie winni calej sytuacji....już jest za późno bo tą Firme ratować bo nie ma czego
1
will 2017-06-29 23:53
jakies dziwne sa te posty, Indeco istnieje 22 rok takze chyba ten kto zarzadza ta firma wie co robi.
a jezeli tak kogos interesuja oferty pracy tej firmy to albo ma uraz albo bardzo mu zalezy zeby dostac ta prace , tylko zatrudnic go nie chca i wylewa zale.
Moze jakas klinika moglaby pomoc?
2
eryk 2017-06-30 23:23
Indeco istnieje 22 lata to prawda, ale jak wygląda sprzedaż tych produktów obecnie to drugi temat. Obecnie Firma notuje spadki sprzedaży więc ten kto zarządza Firmą wie co robi wg przedmówcy. Bzdura.Przy obecnej kadrze zarządzającej Firma notuje najgorszy okres w historii. Zadbali o to byli pracownicy, którzy hurtowo odeszli kilka lat temu, a obecnie pod szyldem konkurencji pozyskują rynek INDECO oraz nieudolność osób zarządzających tą Firmą, którzy jak napisał kilka komentarzy wcześniej kolega nie wiedzą po co tam są trzymając sie kurczowo stołków
1
Sfefan 2017-07-07 15:44
O każdej firmie tutaj źle się pisze, typowe dla Polaków, ciągle niezadowolonych, zazdrosnych, zawistnych, sfrustrowanych. Jeżeli komuś się dobrze pracuje to naturalnie na tym portalu o tym nie napisze.
Być może firma tak się dorobiła w poprzednich latach że teraz żyje na lightcie, co to kogo obchodzi...
2
xl 2017-07-07 15:57
Stefan co ty piszesz ? Chyba jestes pracownikiem tej Firmy jak napisal Eryk, ze jej bronisz. Ta Firma to DNO. Zaraz jej nie bedzie na rynku jeszcze troche. Ludzie omijajcie prace w tej Firmie wszystko co napisali poprzednicy to prawda. Ilu to mieliscie juz pracownikow co??? Dlaczego jest w tej firmie taka rotacja pracowników ??? Fajnie sie pracuje ??? Typowe dla Polskich pracodawców jest to, ze jest mało normalnych Firm Eryk. Uwierz mi firma Indeco nie należy do porządnych pracodawców. Ale to juz kazdy sie musi przekonac i zobaczyc jak to wyglada.
1
Rychu 2017-07-07 18:08
Slawek z BB przestan chlopie sie osmieszac z tymi komentarzami, wez swoja wydziarana panne na wakacje do rumunii zamiast pisac glupoty.
3
JayZee 2017-07-07 18:48
Trzeba bylo jeszcze adres podac to pewnie by ci katalogi wyslali patolu!
1
John Travolta 2017-07-08 07:35
Slawek! Atakujesz! Wkrotce znowu pensja w karkowce buhahaha
3
Piotr 2017-07-14 15:06
a może miernoty macie jaja podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem?
3
Micheal Klakson 2017-08-02 12:30
@ale ty maksiu pewnie nie mieszkasz w kawalerce w bloku z dużej płyty w wiosce pod bb tylko na 5th Avenue! a na wakacje nie latasz do bulgarii czy rumunii tylko na Kajmany?
2
Adam 2017-09-07 13:07
(usunięte przez administratora) Atmosfera w firmie grobowa. Nie polecam pracy w Indeco!
1
Strzała 2017-09-08 10:00
Indeco S.A. ma jedną z najnowszych hal w okolicy, oddaną do użytku w 2014r, z nowoczesnymi rozwiązaniami technologicznymi i parkiem maszynowym. Zdjęcia dostępne na Facebooku oraz stronie www.
2
Krzysztof 2017-09-11 13:01
Nowoczesne hale, park maszynowy, zaawansowane rozwiązania technologicznie - wszystko jest dostępne na stronie www.
2
AP Indeco 2017-09-13 14:53
Super komentarz! Kiedyś szafy były tylko Komandora albo Indeco i jedni i drudzy dają sobie znakomicie radę, a kilka żałosnych komentarzy chyba nie osłabi ich pozycji
2
Kotka 2017-09-14 14:15
Pracowałam w biurze - dział sprzedaży. Praca sama w sobie jak praca, ale jest fatalna atmosfera. Warunki słabe i nie rynkowe, a sama szefowa powinna pracować na produkcji, a nie zarządzać.
3
Myszka 2017-09-15 08:46
Ja też pracowałam w dziale sprzedaży i milo wspominam pracę, odeszłam sama bo znalazłam coś bliżej. Zdarzały się trudne sytuacje jak wszędzie. Po prostu w pracy trzeba pracować zamiast robić inne rzeczy.... i wtedy jest w porządku.
2
Maciek 2017-09-15 12:36
W kraju polacy są zawistni i paskudni, a za granicą są jeszcze gorsi, taka nasza mentalność, narzekać, pomawiać, obrzucić błotem.
1
Mania 2017-09-22 16:34
Pracowałam w Indeco przez kilka lat, na ulicy Marywilskiej, potem po przeprowadzce firmy, dojazdy zajmowałby mi za dużo czasu, urodziło mi się dziecko i zrezygnowałam z pracy. Byłam zadowolona i przez te kilka lat nie spotkało mnie nic przykrego, będę miło wspominała tamte lata i wspólpracowników z którymi do tej pory mam kontakt.
2
Oscar 2017-09-26 21:16
Indeco jest jedna z najszybciej rozwijajacych sie firm w branzy, posiada wspaniala historie swoja jak i swoich produktow, preznie rozwijaca sie firma, ktora z optymizmem patrzy w przyszlosc.
2
Lukasz Wyspy 2017-09-26 21:40
Tak faktycznie, jednak aktualnie maja zupełnie inne produkty w ofercie.
2
lPL 2017-09-26 22:39
Nie wiem jak Wy, ale Ja twierdzę iż przejmowanie się opinią innych ludzi to zwyczajne marnotrawienie swego cennego czasu jak i daremne psucie swego nastroju. ????Ludzie zawsze będą mieli dużo do powiedzenia na dany temat- zazwyczaj w szczególności na Twój (w skrócie od razu napiszę, że powinieneś mieć to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecznie coś do czegoś przyrównują, narzekają - zamiast samemu zmienić coś w swym życiu, obwiniają i zrzucają na kogoś odpowiedzialność za swoje decyzje, którą powinni ponieść osobiście. Większość ludzi czuje się dzięki temu lepiej, zrzucając z siebie ciężar i naruszając przy tym przestrzeń psychiczną innych ludzi. ???? Zwyczajnie w świecie możesz przejść obok takiego zachowania obojętnie, nie przejmując się- ponieważ to nie dotyczy Ciebie i żyć własnym życiem - indywidualnie! ???????? Tak by w wieku 90lat nie żałować swojego życia za młodu i dumnie z uśmiechem na twarzy opowiadać o nim swoim wnukom. ????
⚠️‼️A życie przemija - nie przegap go‼️⚠️

LICZĄ SIĘ FAKTY, NIE OPINIE.
2
Aldona 2017-10-02 10:12
Pracowałam w Indeco SA. Atmosfera fatalna z uwagi na fatalną sprzedaż, warunki płacowe dalekie od oczekiwań, nieciekawi ludzie. Nie polecam!
3
Margaret 2017-10-02 11:11
Aldona mam dokładnie takie same, niemiłe wspomnienia. Pensje strasznie niskie. jak sobie przypomne ten terror szefa, to aż ciarki przechodzą...
2
Ap 2017-10-06 12:42
Nie polecam ani firmy, ani jakichkolwiek interesów z Indeco. Problemy z płatnościami oraz rotacja handlowców jest nie zakceptowania.
1
konkrety 2017-10-06 23:32
Sprawa sądowa za sprawą sądową. Piszecie o konkretach to piszcie. Liczą sie fakty nie opinie.
1
K 2017-10-10 13:54
Pracuje tu dość długo i raczej nie słyszałem o żadnych sprawach sądowych, ale chyba jak się prowadzi firmę to się zdarza, sam mam sprawę bo nie przyjąłem mandatu i nie uważam tego faktu za godnego pogardy:)
1
zobaczymy 2017-10-10 18:03
No to zobaczymy..........
Monika Tymińska, INDECO S.A. 2017-10-11 11:28
INDECO S.A. istnieje od 1995 roku stale utrzymując pozycję lidera w produkcji i sprzedaży systemów oraz rozwiązań służących zabudowie wnęk i budowie szaf. Jesteśmy obecni w tysiącach mieszkań, domów i biur.
Posiadamy Autoryzowanych Przedstawicieli w całej Polsce oraz poza jej granicami, m.in. w Wielkiej Brytanii, Australii, Kanadzie, Rosji, krajach skandynawskich i wielu innych.
Od 2017 roku nasza oferta dostępna jest również w sklepach budowlanych sieci Castorama i DDD Dobre Dla Domu.
Zespół INDECO liczy obecnie 56 zatrudnionych osób. Staramy się należycie dbać o pracownika zapewniając mu bezpieczeństwo pracy i możliwie najlepsze warunki zatrudnienia. Stale się rozwijamy i poszerzamy zakres działań, jednocześnie dbając o zachowanie wysokiej kultury pracy, co przekłada się na jakość oferowanych przez nas produktów i usług.
Dlatego bardzo nas ucieszyła przyznana INDECO kolejna z nagród i tytuł „The Best & More”, w uznaniu za wysoką jakość świadczonych usług w zakresie budowy szaf, a także za szeroką działalność społeczną, przyznaną w wyniku Ogólnopolskiej Analizy Wyborów Konsumenckich. Nagroda bardzo ważna dla nas, ponieważ przyznana przez Konsumentów.
Jesteśmy otwarci na współpracę z osobami posiadającymi doświadczenie i umiejętności wymagane na oferowanym stanowisku pracy. Zainteresowanych pracą w INDECO zapraszamy do kontaktu i przesłania CV.
1
Autoryzowany przedstawiciel 2017-10-11 14:15
Bravo Indeco! Bardzo sie cieszymy, ze zaczynacie dbac o pr i marketing!
Trzymam kciuki
1
Marcin 2017-10-11 14:23
Chyba masz statystyki z centrum badan misiewicza, firmy notuje astronomiczny wzrost sprzedazy eksportowej!
1
Monika Tymińska, INDECO S.A. 2017-10-12 08:44
Indeco S.A. jest czołowym producentem i dystrybutorem drzwi przesuwnych posiadającym sieć Autoryzowanych Przedstawicielstw w kraju i za granicą. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony i zapoznanie się z informacjami o Spółce http://www.indeco.pl/onas .
Quamiro jest firmą - córką, prężnie działającą, oferującą produkty dedykowane dla sektora meblowego.
Także ta Spółka posiada sieć Autoryzowanych Przedstawicieli w całej Polsce, co również można sprawdzić na stronie http://www.quamiro.pl/mapasprzedazy.php .
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zachęcam do kontaktu ze mną, w miarę możliwości postaram się wyjaśnić wszystkie kwestie.

Monika Tymińska
INDECO S.A.
1
Best & More 2017-10-13 14:12
Gratulacje za nagrodę - Best & More, będziemy je wręczali na Politechnice!
Bravo!
2
AP Mielec 2017-10-13 14:14
Mega! Napisali o nagrodzie w świat & meble!
2
Gajowy 2017-10-13 14:22
Była jakaś kontrola niedawno , ale wszystko było ok, także chyba bez powodów do zmartwień
2
GO A 2017-10-13 22:39
Jest zgoda na opublikowanie wynikow ostatniej kontroli, ktora wskazuje ze nie ma zadnych nieprawidlosci.
1
Skromny 2017-10-13 23:09
Ludzie maja ogiery ????, reszta tez jakies zawierzeta....
1
Dorota 2017-10-14 08:43
Czesto byli pracownicy nasylaja kontrole na swoich pracodawcow, ale po czasie dopiero przekonuja sie, ze dzialaja tym na swoja szkode.
Wszyscy ktorzy pracowali w Indeco doskonale wiedza ze panuje tu idealny, wzorowy porzadek a prowadzenia kadr to moglyby sie uczyc inspekcje pracy????????????????????
2
Tomek 2017-10-14 08:52
czy mozna przyjsc na rozdanie nagrod Best & More?
czy mozecie wyslac zaproszenie?
2
monisia 2017-10-15 12:14
Kontrole ? Zakładają sprawy sądowe tak to musiało by brzmieć, aby być prawdą. Parafrazując Tyma w komedii Barei " Miś" i zapłacicie zapłacicie zapłacicie. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych byłych pracowników tego kołchozu. A straszyć to wy sobie możecie....
2
Monika Tymińska, INDECO S.A. 2017-10-16 08:37
@Tomek, bardzo mi miło, że chciałbyś wziąć udział w rozdania nagród, jednakże Indeco S.A. nie jesteśmy organizatorem wydarzenia, tylko firmą, która otrzymała nagrodę w uznaniu za wysoką jakość świadczonych usług w zakresie budowy szaf, a także za szeroką działalność społeczną, przyznaną w wyniku Ogólnopolskiej Analizy Wyborów Konsumenckich.
Rozdanie statuetek odbędzie się w listopadzie na Politechnice Warszawskiej. Jeśli chciałbyś wziąć udział w tym wydarzeniu, powinieneś się raczej skontaktować z jego organizatorem "WHY" Media Group.

Pozdrawiam
Monika Tymińska
Indeco S.A.
Tomek 2017-10-16 15:56
Dziekuje bardzo za odpowiedz. Nie jestem Waszym pracownikiem ale pracuje w branzy. Powodzenia i gratki za nagrode:)
1
Mama Tomka 2017-10-17 11:04
@@@ Monika sama sobie pisze komentarze i sama na nie odpowiada tak było zawsze i zawsze będzie dopóki dla tej firemki nastały zmierzchłe czasy. Pracownicy się pozwalniali, bo kogo oni zwolnili ?. Mają sprawy sądowe pozakładane przez byłych pracowników. Nie jest to praktyka dziwna, lecz normalność dla tej firmy. Kto pracował ten potwierdzi, że oprócz kilku stałych przydupasów pana prezesa rotacja pracowników jest większa niż rotacja ludzi w Lidlu podczas promocji torebek Wittchen. Firma kreowana tutaj na potentata tak naprawdę jest tylko małym latlerkiem na tle konkurencji, która wygryzła ją już i u dystrybutorów i w rynku detalicznym. Aby potwierdzić to co mówię proponuję Państwu poprostu wziąść numer telefonu z internetu do dystrybutora i podpytać o opinie w rynku. Jakież to będzie zaskoczenie dla Państwa. Wizerunek Firmy przedstawiony przez Panią Monikę jakże będzie odbiegał od tego rzeczywistego i faktycznego w życiu realnym.
2
Adwokat Diabła 2017-10-18 22:07
Problemy z platnosciami moga miec AP w stosunku to Indeco S.A. nie odwrotnie - nieznajomosc i niezrozumienie tematu.
Dyzma 2017-10-19 08:44
O jakich AP mówicie skoro prawie żadnych juz nie ma. Wszyscy odeszli, a w żyjecie przeszłością i mrzoną wizją o potędze. Obroty żenujące, klientów brak, a sieci nie dają obrotów. Niedługo zamkną wieko!
1
Zostaw swoją opinię o INDECO S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDECO S.A.