brak logo

FABRYKA AUTOBUSÓW SOLBUS Sp. z o.o. w Solcu Kujawskim

Solec Kujawski

Opinie o FABRYKA AUTOBUSÓW SOLBUS Sp. z o.o. w Solcu Kujawskim

xxxx 2009-10-23 20:27
wielka poraszka płacą 1000-1200 nadgodziny nie płacone ale obiecują że zapłacą coraz gorzej zatrudniają oszołomów do biur i płacą im za spijanie kawy
4
xxsxx 2009-10-26 17:59
zero rozumu..,., zatrudniaja tempych ludzi niewiadomo po co.,.,?? oni niemaja pojęcia o pracy!!!!! umysłowi-- pieprzone tempaki!!! zabieraja nam nasze wypłaty i sobie jezdza eleganckimi furami.... 1000 zł wypłaty... smieszne pieniadze . opinia najniższa !!!!!!!
1
rico64 2010-04-05 19:58
Jest to firma która spadła na psy, ludziom płacą marne wypłaty to w dodatku na dzień dzisiejszy nie było wypłat za luty a mamy już kwiecień. Po za tym zatrudniają dyrektorów za grube pieniądze z czego jeden z nich jeździ służbowym autem jakby nie było go stać na swoje prywatny samochód a pracownikom płacili wszawe grosze piszę że płacili bo na dzień dzisiejszy nie płacą w ogóle
firma 2010-06-16 17:02
z tego co wiem to firma solbus naciagnela na kase rozne firmy w bydgoszczy ,brala towar i za niego nie płacila ,maja mase długow do pooddawania firmą ,jestem ciekaw kiedy zapłacą swoje długi ,czekam za głupim tysiakiem !!!
1
cezar 2011-04-03 14:09
Firma jest sukcesywnie wykańczana przez Solarisa. Długi, brak kontraktów i części, kretyni w zarządzie jest tego konsekwencją.
kuki 2013-11-27 00:00
Atmosfera jest taka jak w żadnym innym zakładzie ! Każdy każdego zna każdy każdemu pomoże ! Szefostwo nie najgorsze :) Wiadomo jak się robi to co się ma robić to jest ok! :) Musisz robić swoje bez większej spiny tak naprawdę, po miesiącu masz już pojęcie z jakim tempem masz pracować itp.itd. Wypłaty w sumie nie zawsze na czas...to by trzeba zmienić no i za nadgodziny = wolne...ale ogólnie no co składa się autobusy i tyle
spawacz II 2014-06-09 19:04
Wielka porażka praca w tej firmie.
1
spawacz II 2014-06-23 14:10
Płacą "dobrze" ale cholernie rzadko - jest już ostatni tydzień czerwca a wypłaty ani widu ani słychu.Ale na bmw to stać.Mam nadzieję że kiedyś ktoś im się do tyłka dobierze.
1
misiek 2014-06-23 20:29
Hejka- ile w solbusie zarobi spawacz na tiga alu i nierdzewa?? Można robić nadgodziny??
Słyszałem że tam robią ludzie przez jakiegoś kolesia z Gdyni na 131 i ponoć jakieś zbiorniki z nierdzewki spawaja czy coś i niby daje 20 zł/brutto??
Jak to w ogule ma się do rzeczywistości??
spawacz II 2014-06-25 08:42
Czytaj opinię o pracy w Solbusie ze zrozumieniem bo chyba z tym masz problem
misiek 2014-06-26 22:11
Problemów z czytaniem nie mam. Zadałem proste i rzeczowe pytanie na które widzę że nie potrafisz mądrze odpowiedzieć - Pewnie jesteś jednym z tych co wielkie G potrafią i tylko w gębie mocny a jak co do czego to pierwszy z podkulonym ogonem spieprza gdzie się da byle uniknąć odpowiedzialności.
spawacz9 2014-09-02 00:43
ja już 2 ras się tam zatrudniłem i nie żałuje robiłem w 3 firmach w solcu i naj lepiej na starych śmieciach fajna atmosfera ludzie spoko wiadomo zawsze znajdzie się jakaś świnia wypłaty spoko nie narzekam
kams 2015-01-23 01:43
Faktycznie, solbus radzi sobie wcale nie tak źle, ale to jednak forum z opiniami o pracodawcy, to może napisałby ktoś, jak tu się obecnie pracuje? Czy w ogóle warto się nimi zainteresować i czesto robią rekrutacje? Chodzi mi o produkcję, czy wymagają dużo doświadczenia? Pozdrawiam i dzięki za informacje.
i kar 2015-03-18 18:24
No nie sodze żeby solbus dobrze stał gdyz ma klopoty finansowe zaleglosci w urzędzie skarbowym i zus odbyly sie 2 licytacje samochody i druga licytacja na sprzęt giętarki i kabiny lakiernicze i inne rzeczy do produkcji
1
SIS 2016-04-28 08:51
Byłem na serwisie Warszawskim
Nie przestrzegają praw pracowniczych
Wypłata żadko wpływa 10 na konto
Brak części do naprawy i podstawowych narzędzi .
NIE POLECAM PRACY
1
Solbus to dno 2016-09-29 14:46
Brak wypłaty od 3 miesięcy. Nie ma pracy a jak będzie pod żadnym pozorem się nie zatrudniać !!!
2345 2016-09-30 16:15
wiecie co z tego co mi się wydaje to akurat od jakiegoś czasu nie pojawily się żadne foerty prac tutaj w firmie czy wiadomo w sumie o czym to może swiadczyc?
Marta 2017-08-24 11:51
Jak wygląda obecna sytuacja z wypłatami, czy są one na czas? Ktoś pracuje i podzieliłby się taką wiadomością? Będzie to pomocna informacja dla osób, które kiedyś będą chciały się zatrudnić w firmie FABRYKA AUTOBUSÓW SOLBUS Sp. z o.o. w Solcu Kujawskim.
1
Zostaw swoją opinię o FABRYKA AUTOBUSÓW SOLBUS Sp. z o.o. w Solcu Kujawskim - Solec Kujawski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FABRYKA AUTOBUSÓW SOLBUS Sp. z o.o. w Solcu Kujawskim