brak logo

Elaton Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Elaton Sp. z o.o.

klaudiusz 2009-12-16 18:37:57
zdecydowanie nie polecam!!!
dostałem kiedyś skierowanie z urzędu pracy żeby zgłosić się do tej firmy na gdańską 58 a tam nikogo nie ma. tam mi powiedzieli (z innej firmy) , że mam ich szukać na gdańskiej 54, ale tam też nikogo nie było. widnieje tylko kartka że przenieśli się na gdańską 158. tam już nie poszedłem.
wniosek żeby znaleźć tą firmę trzeba wielkiej cierpliwości. zastanawiam się tylko czy w ogóle ona istnieje?!
J28 2009-12-17 13:06:28
pracowałam tam miesiąc i o jeden miesiąc za długo !!!!!
xxx 2010-03-05 09:57:05
Nieuczciwa firma, omijac wielkim kolem!!!!
anonim 2010-03-12 14:04:52
Uwaga, firma Elaton figuruje teraz pod nazwa "Centrum Opieki 24", nie dajcie sie nabrac! [usunięte przez moderatora]
xxxxx 2010-07-25 16:38:15
[usunięte przez moderatora] Ja jestem bardzo zadwolona z obsługi, opieki poza granicą i rozliczenia za pracę.
pracownik 2010-07-25 16:46:03
biuro firmy nigdy nie mieścilo sie pod adresem Gdańska 58.
[usunięte przez moderatora]
ania 2010-09-11 11:19:05
firma istnieje Gdańska 158,byłam tam wczoraj,uczę się w niej niemieckiego,można dostać pracę!
xyz 2011-01-13 15:14:50
UWAGA UWAGA!!!!!! Ostrzegam wyjątkowo nieuczciwa firma,prezes gada gada gada i nic po za tym,kombinator [usunięte przez moderatora] Ostrzegam osoby prywatne jak i firmy
gosc 2011-01-15 12:00:16
Elaton kiedyś miał swoje biuro przy Gdańskiej 54 - obok "Weritasu"

a teraz ????? Szukam ......................
Zośka 2011-01-15 12:18:18
Witam ! Jak można sie kontaktować z Waszym biurem ????
[usunięte przez moderatora]
xyz 2011-01-19 10:22:58
OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!!!!! Elaton i firma Personal ost-west to ci sami ludzie.Wymieniaja sie tylko stanowiskami w jednej spolce jeden jest prezesem zarzadu a drugi rady nadzorczej i odwrotnie.Na dzien dzisiejszy prezes Elatonu zwija sie z Gdanskiej 158 i zaklada nastepna spolke zeby zlapac nastepnych naiwnych.Zainteresowanych odsylam do KRS tam widac ich kombinacje
anonim 2013-05-12 12:00:54
Potwierdzi ktoś opinie wyżej o pracy w firmie Elaton? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Czy w firmie są związki zawodowe, czy coś takiego?
olek 2015-02-26 15:20:23
ta firma to agencja pośrednictwa pracy jest @tomuś, mozesz sobie takie informacje spokojnie w internecie wyszukac, zajmuje to ok. 2 sekund, polecam ten sposób! A co do samej tej pracy to mi się wydaje, ze całkiem ładnie u nich można zarobić no i też nie trzeba się jakoś przejmowac tym, ze nie zapłaca, bo są terminowi, to prawda?
3edf 2016-05-14 19:16:47
hej hej no moze i masz racje @Dajmos tylko ze na chwile obecna nie ma od nich zadncyh ofert wiec ciezko tutaj rozmywslac nad jakimkolwiek zatrudnieniem..chyba ze za jakis czasie sie pojawia nowe oferty
Zostaw swoją opinię o Elaton Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elaton Sp. z o.o.