brak logo

TOM-TRANS Tomasz Błaszczyk

Łódź

Opinie o TOM-TRANS Tomasz Błaszczyk

jull.wozz 2011-08-23 20:19
(usunięte przez moderatora) i tak ma na wszystko (usunięte przez moderatora) jeździ X6 i dalej kantuje pracowników... teraz robi AZS w (usunięte przez moderatora) , jak ktoś chce aktualny numer do tego (usunięte przez moderatora) to służe pomoca... jull. wozz@gmail. com
1
riko 2013-09-18 15:58
ostrzegam przed tą firmą.
driver 2014-02-03 16:57
witam wszystkie prawdziwe opinie,które są negatywne są kasowane więc proponuje patrzeć na ocenę w postaci gwiazdek jaką internauci zostawiają pozdrawiam oszukanych przez tą firme
3
diablo 2014-12-28 01:44
widze ze jestem kolejnym oszukanym przez tego goscia. zaplac faktury, leasingi i PENSJE!!!!!!!! naucz sie liczyc. oprocz przychodow masz tez koszty!!!!
nawet w podstawowce nie dales rady sie uczyc tłumoku!!!!
2
Marek 2015-01-09 10:50
Niech pozatrudnia młodych zdolnych kierowców po 10 na godzinę... a sorki on juz ta firmę kasuje aby uciec przed odpowiedzialnością wynikającą z gwarancji i uciec przed komornikami oraz wierzycielami. Dobry materiał dla TVN
4
Michał 2015-11-19 14:09
Witam. Odzyskamy należności z faktur od firmy TOM-TRANS Tomasz Błaszczyk lub PLAN & BUD sp. z o. o. z Łodzi. Kontakt do mnie: depo220@wp.pl
zibi 2016-05-19 15:50
może ktoś wie czy firma działa ? Chciałem się z nimi skontaktować ale strona już nie istnieje. Z drugiej strony ich wpis w KRS jest ciągle aktualny. Jakieś info?
Oszukany 2017-04-05 00:03
Ja mogę podać nawet adres zamieszkania typa....
Diablo 2017-04-14 21:23
Ul Miłosza Aleksandrów
Zostaw swoją opinię o TOM-TRANS Tomasz Błaszczyk - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOM-TRANS Tomasz Błaszczyk