Mógłbym dowiedzieć się jakie są tu zarobki dla kierowcy? Bo większość chwali firmę i terminowe wypłaty. Więc pewnie i kasa jest niezła. Wrzucicie orientacyjne widełki?
dali mi szansę jako swiezemu kierowcy z 4 miesiecznym doswiadczeniem i to kobiecie. podstawa do 10 ale 2 masz juz kase na koncie z zaliczka zadnych problemow karty przedpplacone na europe kasa na atohofy . Wola zeby kierowca stal na noc w bezpiecznym miejscu spedytorzy jak nie odbiora to oddzwonią nie jestem zostawiona sama sobie moge liczyc na pelne wsparcie, a dla żółtodzioba to duzo
@robur ale o co chodzi dokładnie z tym obciążeniem?
@Robur Tylko podpisać się pod Twoją opinia można. Dobry pracodawca to wymagający pracodawca ja również polecam!
Pracowałem w tej firmie przez parę lat i powiem tak - opierniczania się na pewno nie ma, ale stary ma uczciwe i proste podejście do ludzi, jak ty jesteś w porządku do firmy i roboty, to nie będziesz miał z niczym problemów. Z mojego doświadczenia - kasa zawsze była ok, zawsze się zgadzało, czasem jakieś dyskusyjne obciążenie ale w granicach przyzwoitości, sprzęt zawsze pierwsza klasa. W ostatnich latach pojawiło się trochę ukrów, ale w sporej części na szczęście w miarę normalni i czyści, więc nie ma problemu z chlewem w budzie. Ogólnie polecam, ja skończyłem karierę kierowcy i zmieniłem branżę, ale w tej okolicy nie było chyba lepszej firmy
Powiedzcie czy prowadzą teraz rekrutacje? Słyszałem dobre opinie i chciałbym się dostać.
Ogłsozenie zostało zredagowane perfekcyjnie w taki sposób, że 95 % spedytorów bardzo dobrze pomyślą zanim aplikować. Brawo !
Dzień dobry. Nazywam się Marian Michalski. Mieszkam w Zielonce. Urodziłem się w 1957 roku w Józefowie. Ukończyłem Szkołę Podstawową a następnie Technikum Rolnicze (Specjalizacja – Ogrodnictwo) w Otwocku. Stosunek do służby wojskowej mam uregulowany – Odbyłem ZSW w 5 Pułku Radiotechnicznym w Zgierzu gdzie zdobyłem uprawnienia kierowcy A, B, C, D , E oraz T. W 1978 r rozpocząłem pracę w bazie transportowej PKS w Radomiu jako kierowca – konwojent. Pracę swoją wykonywałem rzetelnie i sumiennie. W 1986 r zostałem przeniesiony do biura na stanowisko dyspozytora. Gdzie pracowałem do roku 1991 i likwidacji firmy. W 1992 r byłem na bezrobociu. Następnie pracowałem jako dyspozytor- mechanik w Usługi Transportowe Jacek Florczak w Młochowie. Następnie od 2001 roku po likwidacji byłem zatrudniony w Rob-Trans Ząbki jako dyspozytor/spedytor. Tam Pracowałem do roku 2008. Potem Zatrudniłem się w Spółdzielni „ Zgoda” w Warszawie. Tu byłem na magazynie. Przyjmowałem towary spożywcze i wysyłałem. W roku 2017 przeszedłem na emeryturę. W 2016 r brałem udziałem w Teleturnieju „ Jeden z Dziesięciu zajmując szóste miejsce w drugim etapie. Gram epizody w paradokumentach jako czarny charakter. Posiadam duże doświadczenie w transporcie krajowym , międzykrajowym na magazynie w dostawach i wysyłkach. Jestem rzetelny, uczciwy, prawdomówny, koleżeński. Nie piję, nie palę, uprawiam długie spacery. Mówię po polsku oraz nieco po rosyjsku. Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury do pracy na dorobienie do emerytury. Poproszę o dokładny adres doślę podanie oraz CW pocztą lub dostarczę sam ze względu na bliskość. Z poważaniem. Marian Michalski.
Świetna firma ale tu trzeba pracować. Generalnie polecam pracę!!
Jak wygląda aspekt możliwości rozwoju w Direxie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia? Może ktoś z Was brał udział w jednym z nich i może nam powiedzieć coś na ten temat? @Kolo, mógłbyś powiedzieć nam coś więcej na temat aktualnej sytuacji w Direxie? Jaka atmosfera panuje w tym przedsiębiorstwie? Wasze opinie są bardzo ważne dla użytkowników forum, ponieważ pomagają im podjąć decyzje o podjęciu bądź nie podjęciu współpracy z tą firmą.
Ja co prawda to w tej firmie nie jezdzilem,ale z tego co slyszalem od starwgo kierowcy ktory jezdzil tam 9 lat to ,to ze maja robic pozew zbiorowy przeciwko pracodawcy za 3 l wstecz
Już dawno nie wypowiadaliście się na tym forum. Co sądzicie o tym pracodawcy? Czy od ostatnich komentarzy coś się zmieniło? Kto podzieli się informacją o firmie z punktu widzenia pracownika? Jaka panuje atmosfera w Direx?
no własnie, sluchajcie jak to teraz wygląda jednak? wydaje mi się, że spokojnie mozna zarobić tutaj troche kasy jeśli chodzi o prace jako sprzedawca, bo sa największe premie jakie do tej pory widziałem na pewno.
Tylko ze w ksiegowosci trudno wytrzymać z Glowna Ksiegowa. Powinni placic z 10 tysięcy na reke żeby wytrzymać z tą chorą kobietą.
hej mam pytanie ,czy morze mi ktos powiedziec czy warto przyjac sie do tej firmy ,jak jest naprawde w tej firmie,prosze o jakas podpowiedz?
Jak się pracuje w Direx Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Direx Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Direx Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!