Odebraliśmy auto. Wszystko jest w porządku. Wcześniej jednak zabraliśmy je do serwisu stricte zajmującego się tą marką (Honda). Sprzedawca od początku był pewny siebie; nalegał na badanie lakieru, mechaniki i innych. Nie ukrywam, że to uspokajało, bo opinie o "Mirkach - handlarzach" są wszechobecne i bardzo niepokojące. Nasze badanie trwało prawie 2 godziny, sprawdzono wszystko co najważniejsze - wynik "bez zarzutu, stan doskonały", czyli zgodny z deklarowanym przez sprzedającego. Procesowaliśmy sprzedaż dalej. Sprzedający bardzo w porządku w kontrakcie, transakcja bezproblemowa, przy okazji dużo poczucia humoru. Widziałem poprzednie opinie na GoWork i zastanawiam się, kto kupuje auto w ciemno, bez badania technicznego... To są jednak auta używane, więc oczekiwania jak do nowych są absurdalne. I tak Pan Leszek ma bardzo dobrą selekcję i nie oferuje szrotów, a auta premium. U tego pana znaleźliśmy egzemplarz Hondy HR-V z przebiegiem raptem 65k, w świetnym stanie technicznym i wizualnym, a transakcja bezproblemowa. Ja akurat polecam. Myślę, że taki człowiek ma potencjał, by odczarować ciemną stronę tego rynku. Pozdrawiam.