brak logo

SPYRA PRIMO Poland Sp. z o.o.

Mikołów

Opinie o SPYRA PRIMO Poland Sp. z o.o.

xxx 2012-01-18 11:29:10
Witam
w tej firmie jest nawet dobrze praca na 3 zmiany sa dodatki do nocki 10% a jak chcesz robic soboty i niedziele oczywiscie sie pytaja czy chcesz robic.
Na swieta dostajesz prezent w postaci pieniedzy,ale minusem jest tym ze chcesz zarobic wiecej i zapisujesz sie na weekendy to odejmuja ci premie i tak samo wychodzisz jakbys nie robil weekendow SMIESZNE
obiektywny 2013-02-28 15:32:41
xxx - 2012-01-18 11:29:10

Witam

w tej firmie jest nawet dobrze praca na 3 zmiany sa dodatki do nocki 10% a jak chcesz robic soboty i niedziele oczywiscie sie pytaja czy chcesz robic.

Na swieta dostajesz prezent w postaci pieniedzy,ale minusem jest tym ze chcesz zarobic wiecej i zapisujesz sie na weekendy to odejmuja ci premie i tak samo wychodzisz jakbys nie robil weekendow SMIESZNE
Prawda jest taka, że latem każą Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zimą straszą, że Cię zwolnią, no ale cóż tama branża. Najbardziej irytujący jest fakt, że zamiast nagradzać pracownika za przepracowane soboty i niedziele, [usunięte przez moderatora] mu się premię. Poza tym firma jest uczciwa i raczej rzetelna.
twój stary 2013-07-20 17:42:28
Praca nie jest zła ale jeśli chodzi o kierownictwo to totalna masakra każdy [usunięte przez moderatora]. robi co chce a na mniej jak widać ma do powiedzenia sam Prezes który z reguły wydaje się być w porządku. Proponuję zrobić sporą roszadę w biurze a nie w śród szarych pracowników a niedługo na pewno by się polepszyło !! Na pierwszym miejscu [usunięte przez moderatora] takiego [usunięte przez moderatora] to nigdzie nie widziałem !!
były 2014-03-13 13:32:17
Ta firma zarzondza banda zakompleksionych dyrektorów i dobijajacych do emerytury kobiet dyrektorów. Placza że źle, że zwolnienia będą, a w biurach siedzo i nic nie robio. Niech się roboty chwyca i handlowcuw pogonio a nie szarych pracownnikow strasza!!!!
1
Stary 2014-04-06 16:25:49
Ta firma zondzi były piłkarzyna którego wywalili z klubu Nie płaca premi za soboty i niedziele glowny prezes niby w porządku ale nie ma nic do gadania W biurach siedzą i nic nie robią tylko straszna zwolnieniami ze niby nie ma zamówień a handlowcy po barach przesiadują zamiast załatwiać sprzedaz dno
1
byly pracownik 2014-04-16 15:19:41
ci dyrektorzy i te wstretne baby z kadrow to jeden wielki kicz na wode, aby sie tam dostac musialem lazic co chwila i sie dopytywac co z moja sytuacja bo nawet zadzwonic nie raczyli mimo swoich obiecywanek, po drodze przyjeli jeszcze chyba z 5 osob a mnie mimo zapewnien ze przyjecia sa i beda do mnie dzwonic "w przyszlym tygodniu" trzymali za kolnierz ponad miesiac!!! dyrektor mowil ze przyjecia sa a kadry mowily ze przyjec nie ma!!!
1
lolo 2014-04-24 14:48:54
czy sa przyjecia do carbospec emerytów
3
obiektywny 2016-03-31 23:54:07
Z kim pogadasz, prezes ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest zarobiony, reszta na dorobku jak rząd czerpie z głównego koryta. Teraz to się zaczyna dziać, jak za komuny w państwowym zakładzie, układy układziki, synowie, synulki, rodzinki, przyszli zięciowie. Zasłużony szef produkcji sam się zwolnił, coś jest na rzeczy, ludzi co się znają zwalniają, a trzymają przydupasów, tych nie do ruszenia.
4
odpad poprodukcyjny 2016-10-22 17:05:53
Zgadzam się z powyższymi opiniami, SPYRA PRIMO to prywatny folwark rodzinny... Żony, synowie, kochanki i kto wie co jeszcze. Zwalnia się tych, którzy są za dobrzy, za mądrzy - widocznie oddech konkurencji na szyi jest nie do zniesienia. Prezesostwo w ogólnym rozrachunku NIBY dobrzy ludzie, ale nie zastanawiają się nad tym czy zwalniając kogoś bez przyczyny tzn. pozbywając się go jak odpadu poprodukcyjnego nie zrujnują mu życia... Ale cóż majętność ma swoje prawa... A co do możliwości pożalenia się Prezesowi - niech ktoś spróbuje. Moi drodzy: KIEDY WCHODZISZ MIĘDZY WRONY KRACZESZ TAK JAK ONY.
Albo po prostu nie pasujesz do schematu i nie ma Cię w firmie.
2
Zostaw swoją opinię o SPYRA PRIMO Poland Sp. z o.o. - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPYRA PRIMO Poland Sp. z o.o.