Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hellman

Pracowałeś w firmie Hellman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jarząbek waw - 2013-09-17 01:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
odradzam, wszyscy chcą być w tej firmie prezesami, powinno sie wywalic tych starych z dlugimi umowami bo przewraca im sie w glowach, dyrektor powinien byc gora 2 lata a dalej powinien zastapic go inny dyrektor z innego odzialu wtedy byłby lad i porzadek nowe pomysly itd.
zdjecie uzytkownika
pracownik HWL - 2013-10-05 16:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wy widzicie jakieś pozytywy pracy?? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
madzia - 2013-11-11 15:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten chłopak z dystrybucji to chyba(usunięte przez administratora)ale nie wiem dokładnie
zdjecie uzytkownika
kosa - 2014-02-03 12:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracowalam 2 miesiace i tam zwwalniaja za byle co a pani (usunięte przez administratora)to szkoda o niej pisac
zdjecie uzytkownika
Konik - 2014-02-12 16:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko jak się nazywała piosenka co leciała na hali w Helmanie wie ktoś może?
zdjecie uzytkownika
kamisia - 2014-04-10 16:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ludziska mam pytanie czy ten Łukasz i koordynatorka to jest teraz para??
zdjecie uzytkownika
ezg - 2014-04-11 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamisia - 2014-04-10 16:36:32]:
para jak para ale spotykają się !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-01 16:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz, że się spotykają??
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-05-04 00:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-01 16:46:33]:
stąd WSZYSCY wiedzą o tym co nawet nie jest sprawą związaną w jakikolwiek sposób z pracą itp- że osoba uważająca się za przełożoną wszystkich poczuwa się do głębokiej odpowiedzialności za wnikanie w życie, myśli i zamiary ludzi oraz informowanie ogółu dookoła o tym, co sobie wymyśli w tym temacie =]
Ogólnie praca fajna- jeśli pogodzisz się z nienormowanym czasem pracy, braku możliwości zaplanowania sobie życia własnego poza pracą- bo niespodziewane nadgodzinki których nie wypada odmówić się owszem- zdarzają, nierównością zarobkową itp itd neverending story..... Dla ludzi o mocnych nerwach i z brakiem zobowiązań i planów własnych poza pracą i próbowaniem zarobienia na nie ;)
zdjecie uzytkownika
czarne - 2014-05-04 22:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Herman, popieram Cię w pełni!To nie jest forum pod tytułem "obróbmy komuś tyłek", bo co Was interesuje prywatne życie ludzi z pracy. Zajmijcie się praca,a nie rozsiewaniem plotek!!!Pozdrawiam :D
zdjecie uzytkownika
SofiaDeBest - 2014-05-08 14:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram cie kufelek. Zycie bez tej szanownej pani jest piekniejsze. Praca bez niej zapewne tez bylaby lepsza i atmosfera by sie oczyscila. Zreszta ta kwestia zajela sie juz sama dyrekcja Dk Partnera
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-05-09 01:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czym takim ona zaszła wam za skórę? Do tej pory chyba nie było większych negatywnych wynaturzeń w tej firmie..
zdjecie uzytkownika
Black Devil - 2014-05-09 19:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm zalezy kiedy pracowales Master;) ostatnio sporo sie działo... Na pewne osoby "Pani Kierownik" bardzo się uwziela i nie bylo dobrego dnia w tej firmie bez awantury czy pretensji... po prostu czlowieka nerwy ponosza czesc ludzi odeszla sama bo nie mogli juz wytrzymac i nikt nie chce juz tam pracowac pomijajac oczywiscie tych ktorzy maja pewne wzgledy;)
zdjecie uzytkownika
Fifarafa - 2014-05-09 19:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I nie ma co winic Dk Partnera za to ze dzieje sie jak sie dzieje... agencja jest generalnie bardzo w porzadku a pewne problemy byly tylko ze wzgledu na niekompetentnosc naszego przelozonego. Dobrze ze Dk porusza sprawe Pani J. Tak dluzej byc nie moglo . Wszelkie skargi mozna kierowac bezposrednio do samej dyrektorki Agencji. Dobrze, ze to poszlo do przodu i moze ktos w koncu ja utemperuje.
zdjecie uzytkownika
HermanKowalski - 2014-05-09 19:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Master - 2014-05-09 01:10:53]:
Czym? Przede wszystkim chyba tym,że znacznie przekracza swoje kompetencje- wchodzi w rolę koordynatorów rozdzielając według własnego uznania zlecenia pracownikom, którzy nie są JEJ pracownikami, większości osób odbiera tym samym szansę na wymierny, sprawiedliwy zarobek- bo wiadomo kto zostanie przydzielony do dobrze płatnego, przyjemnego zlecenia, a wiadomo kto jest przeznaczony do wyrabiania...hmmm... tego na czym po prostu nie da się zarobić przyzwoicie. Lubi też manifestować swoją potrzebę władzy- potrafi zwolnić pracownika z promocji,bo taki ma kaprys i akurat zły nastrój - mimo, że teoretycznie nie ma takiego prawa, ale wiadomo jak to jest: czegoś lepiej nie ruszać, bo może zepsuć jeszcze bardziej atmosferę...... Niepokojące jest tylko to, że tak długo wszyscy baliśmy się na tyle straty pracy i pozwalaliśmy się poniżać, że poczuła się władczynią absolutną.... Wszystko, co dajesz- wraca do Ciebie :)
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-05-10 16:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Apeluje o zwolnienie pani Jo.. !!! Wtedy skończy się adorowanie pupilków a zlecenia będą dawane sprawiedliwie!!! Niech się w domu wyżywa, a nie w pracy!!!
zdjecie uzytkownika
HermanKowalski - 2014-05-10 20:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2014-05-10 16:03:04]:
Ona po prostu chyba ma tak puste życie, że cyrki w postaci wyżywania się na innych i pokazywanie pseudowładzy jest jej jedyną atrakcją ;) Tylko współczuć. A pupilki..... mogłaby poszukać sobie przyjaciółek w swoim wieku, Hellmann będzie sprawniej i zdrowiej działał....
zdjecie uzytkownika
Kasław - 2014-05-14 10:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję się skoncentrować na sobie. Jeżeli ma ciężki charakter to brzydko mówiąc - olać to. Nerwów mniej się straci.
zdjecie uzytkownika
FanClub Jolci - 2014-05-15 21:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To coś powoduje, że Hellmann nie może kojarzyć się z niczym, prócz szykan, paskudnej zołzy, ciągłego przerywania zarobkowego akordu w celu darmowego posprzątania hali (!!!), bywało też szorowanie umywalek i brodzika w szatni =] ciągle dobrze to wspominamy- wypłaty po takich dniach również zresztą. Najlepszą karą i pokutą dla niej byłoby nie zwolnienie- ale sprowadzenie do roli tych osób, które tak traktowała- czyli do pracownika promocji i powierzenie jej obowiązków sprzątania, mycia umywalek, skrobania stołów i wykonywania najmniej płatnych zleceń przy patrzeniu jak wybrane osoby w tym czasie ZARABIAJĄ. Życzylibyśmy jej również oczywiście tak samo wspaniałej "szefowej"- bo tak lubi się nazywać :) Pozdrawiamy wszystkich, którzy odeszli i poczuli się.... zdrowiej ;)a pani J polecamy wykonać psychotesty, bo to się robi niebezpieczne i wybitnie uciążliwe..................
zdjecie uzytkownika
lol.... - 2014-05-15 21:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie również fakt, czemu Hellmann ani biuro nie robią nic z faktem, że wymieniana wyżej niewiasta przejmuje obowiązki i kompetencje koordynatora pracowników promocji- czyli to ona rozdziela pracę i zlecenia pomiędzy pracowników-teoretycznie nie mając do tego prawa- jest to dość mocno krzywdzące dla pracowników zjawisko i postępowanie, ponieważ ta pancia ma swoje utrzymanki które muszą zarobić, reszta, nie ma wydatków i nie musi zarabiać, 30 zł dniówki powinno być ok przy ponad stówie dwuosobowej elity. Generalnie nie polecam dla osób nieposiadających stalowych nerwów, niezmierzonych pokładów cierpliwości dla wybryków i absurdów i posiadających wydatki typu rachunki.... Szkoda- bo ta praca sama w sobie zapowiadała się naprawdę fajnie i godna wysiłku i zaangażowania- takie nic potrafi wszystko zniszczyć :(
zdjecie uzytkownika
Kasław - 2014-05-16 00:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie osoby z firmy już się na tyle mocno przywiązane do hellmana, że ciężko im odróżnić jedne od drugiego.
zdjecie uzytkownika
łozO - 2014-05-20 21:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast opierdzielac d.pe niejakiej joli i jej rzekomym pupilkom wezcie sie do roboty ,bo nadciagam ja- i takie zapytanie toteż mam- dojazd z (ł)ozo tam do was jest? Bo chetnie poznam tak 'wspierajacych'się wzajemnie pracowników przez których przemawia zwykła zazdrość i zobacze czy uda mi się wyciągnąć tylko to 30zł. Czekam na otpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Kasław - 2014-05-28 01:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej obrabiać 4 litery innym ludziom. Zresztą - narzekaniem nic nie zdziałacie więc o co te dyskusje są toczone?
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2014-07-15 21:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy nikomu chyba że ktoś ma ochotę zarabiać 30 zł dziennie i patrzeć jak inni tzw pupilki pani joli zarabiają dużo większe dniówki
zdjecie uzytkownika
Hieroni - 2014-07-16 00:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy pracownik - możesz powiedzieć na jakiej podstawie niby zarabiasz 30 zł dziennie, bo takie stawki aż wydają się być nierealne. Przecież logistyka w ich wydaniu nie opiera się tylko na polskim rynku ale przede wszystkim na wielu zagranicznych rynkach. Tym bardziej ciężko mi znaleźć logiczny argument na takie a nie inne stawki. Motywujące jest to, że pracownicy którzy dużo dłużej pracują mogą liczyć na wyższe wynagrodzenia, bo według mnie bycie czyimś pupilem - o ile w ogóle - nie powinno mieć żadnego znaczenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hellman
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x