Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hellman

Pracowałeś w firmie Hellman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HermanKowalski - 2014-05-09 19:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Master - 2014-05-09 01:10:53]:
Czym? Przede wszystkim chyba tym,że znacznie przekracza swoje kompetencje- wchodzi w rolę koordynatorów rozdzielając według własnego uznania zlecenia pracownikom, którzy nie są JEJ pracownikami, większości osób odbiera tym samym szansę na wymierny, sprawiedliwy zarobek- bo wiadomo kto zostanie przydzielony do dobrze płatnego, przyjemnego zlecenia, a wiadomo kto jest przeznaczony do wyrabiania...hmmm... tego na czym po prostu nie da się zarobić przyzwoicie. Lubi też manifestować swoją potrzebę władzy- potrafi zwolnić pracownika z promocji,bo taki ma kaprys i akurat zły nastrój - mimo, że teoretycznie nie ma takiego prawa, ale wiadomo jak to jest: czegoś lepiej nie ruszać, bo może zepsuć jeszcze bardziej atmosferę...... Niepokojące jest tylko to, że tak długo wszyscy baliśmy się na tyle straty pracy i pozwalaliśmy się poniżać, że poczuła się władczynią absolutną.... Wszystko, co dajesz- wraca do Ciebie :)
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-05-10 16:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Apeluje o zwolnienie pani Jo.. !!! Wtedy skończy się adorowanie pupilków a zlecenia będą dawane sprawiedliwie!!! Niech się w domu wyżywa, a nie w pracy!!!
zdjecie uzytkownika
HermanKowalski - 2014-05-10 20:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2014-05-10 16:03:04]:
Ona po prostu chyba ma tak puste życie, że cyrki w postaci wyżywania się na innych i pokazywanie pseudowładzy jest jej jedyną atrakcją ;) Tylko współczuć. A pupilki..... mogłaby poszukać sobie przyjaciółek w swoim wieku, Hellmann będzie sprawniej i zdrowiej działał....
zdjecie uzytkownika
Kasław - 2014-05-14 10:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję się skoncentrować na sobie. Jeżeli ma ciężki charakter to brzydko mówiąc - olać to. Nerwów mniej się straci.
zdjecie uzytkownika
FanClub Jolci - 2014-05-15 21:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To coś powoduje, że Hellmann nie może kojarzyć się z niczym, prócz szykan, paskudnej zołzy, ciągłego przerywania zarobkowego akordu w celu darmowego posprzątania hali (!!!), bywało też szorowanie umywalek i brodzika w szatni =] ciągle dobrze to wspominamy- wypłaty po takich dniach również zresztą. Najlepszą karą i pokutą dla niej byłoby nie zwolnienie- ale sprowadzenie do roli tych osób, które tak traktowała- czyli do pracownika promocji i powierzenie jej obowiązków sprzątania, mycia umywalek, skrobania stołów i wykonywania najmniej płatnych zleceń przy patrzeniu jak wybrane osoby w tym czasie ZARABIAJĄ. Życzylibyśmy jej również oczywiście tak samo wspaniałej "szefowej"- bo tak lubi się nazywać :) Pozdrawiamy wszystkich, którzy odeszli i poczuli się.... zdrowiej ;)a pani J polecamy wykonać psychotesty, bo to się robi niebezpieczne i wybitnie uciążliwe..................
zdjecie uzytkownika
lol.... - 2014-05-15 21:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie również fakt, czemu Hellmann ani biuro nie robią nic z faktem, że wymieniana wyżej niewiasta przejmuje obowiązki i kompetencje koordynatora pracowników promocji- czyli to ona rozdziela pracę i zlecenia pomiędzy pracowników-teoretycznie nie mając do tego prawa- jest to dość mocno krzywdzące dla pracowników zjawisko i postępowanie, ponieważ ta pancia ma swoje utrzymanki które muszą zarobić, reszta, nie ma wydatków i nie musi zarabiać, 30 zł dniówki powinno być ok przy ponad stówie dwuosobowej elity. Generalnie nie polecam dla osób nieposiadających stalowych nerwów, niezmierzonych pokładów cierpliwości dla wybryków i absurdów i posiadających wydatki typu rachunki.... Szkoda- bo ta praca sama w sobie zapowiadała się naprawdę fajnie i godna wysiłku i zaangażowania- takie nic potrafi wszystko zniszczyć :(
zdjecie uzytkownika
Kasław - 2014-05-16 00:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie osoby z firmy już się na tyle mocno przywiązane do hellmana, że ciężko im odróżnić jedne od drugiego.
zdjecie uzytkownika
łozO - 2014-05-20 21:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast opierdzielac d.pe niejakiej joli i jej rzekomym pupilkom wezcie sie do roboty ,bo nadciagam ja- i takie zapytanie toteż mam- dojazd z (ł)ozo tam do was jest? Bo chetnie poznam tak 'wspierajacych'się wzajemnie pracowników przez których przemawia zwykła zazdrość i zobacze czy uda mi się wyciągnąć tylko to 30zł. Czekam na otpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Kasław - 2014-05-28 01:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej obrabiać 4 litery innym ludziom. Zresztą - narzekaniem nic nie zdziałacie więc o co te dyskusje są toczone?
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2014-07-15 21:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy nikomu chyba że ktoś ma ochotę zarabiać 30 zł dziennie i patrzeć jak inni tzw pupilki pani joli zarabiają dużo większe dniówki
zdjecie uzytkownika
Hieroni - 2014-07-16 00:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy pracownik - możesz powiedzieć na jakiej podstawie niby zarabiasz 30 zł dziennie, bo takie stawki aż wydają się być nierealne. Przecież logistyka w ich wydaniu nie opiera się tylko na polskim rynku ale przede wszystkim na wielu zagranicznych rynkach. Tym bardziej ciężko mi znaleźć logiczny argument na takie a nie inne stawki. Motywujące jest to, że pracownicy którzy dużo dłużej pracują mogą liczyć na wyższe wynagrodzenia, bo według mnie bycie czyimś pupilem - o ile w ogóle - nie powinno mieć żadnego znaczenia.
zdjecie uzytkownika
Rysio - 2014-07-31 18:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY W OGÓLE KTOŚ Z WAS PRACUJE DLA HWL ?
CZY WSZYSCY JESTEŚCIE PRACOWNIKAMI AGENCJI ?
Jako pracownik HWL jestem zadowolony. Jasne, że zawsze kasy mogło by być więcej, ale bardzo polecam pracę dla HWL. Nie dla agencji! Dla HWL!
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2014-09-09 10:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rysio Zrozum jedną podstawową rzecz - firmie bardziej opłaca się zatrudnić wszystkich przeciętnych pracowników na umowy przez agencję, ponieważ ponoszą mniejsze koszty. Jeżeli ktoś jest zatrudniony bezpośrednio myślę, że można to traktować jako wyróżnienie za dobrą pracę i firma wiąże z pracownikiem jakieś dalsze plany.
zdjecie uzytkownika
kamien - 2014-12-06 16:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracuje juz i dobrze:):) ta koordynatorka jest kapiszonem! małe głosne- nie do zniesienia. zachowuje sie jakby caly hellman (wozkowi) ru.cha.li ja na zmiane :D drze swoja paszcze jakby ...uja jej brakowało! nie wiem kto ja dał na to stanowisko, ale musiala sie postarac :D jej obowiazkiem nie jest ludziom tłumaczenie lecz gadka z wozkowymi. jola tyż rewelacja! one same nie wiedza co gadac i robic. szkoda gadac. jak najbardziej nie polecam! atmosfera do kitu o zarobkach nie wspomne (45zl) dziennie :D
zdjecie uzytkownika
uk - 2014-12-08 21:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
45 zl i to nie zawsze ciesze sie ze i mnie stamtad zwolnili bo zrobilbym to sam, ta mala faktycznie sie nadaje tylko do darcia geby bo zawsze cos nie tak mosi byc. Wspulczuje wam , w swm sa znacznie lepsze warunki i kierownicy tez godni swojego stanowiska
zdjecie uzytkownika
natt - 2014-12-23 18:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ludu,ale pocisk!Mnie się wydaje,że przesadzacie. Fakt,też nie pracowałam tam zbyt długo i zarobki bywały ròżne,ale klimat był ok. Co do koordynatorki,ja nie narzekam,tłumaczyła ok i tak by praca jakoś nam nowym szła,a czy jakoś nadmiernie "się darła",nie powiedziałabym. Wyczuwam tu jakąś prywate
zdjecie uzytkownika
cze - 2014-12-27 10:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha cisnę pompę! nigdy nic tu sie nie pisało, ale zrobię wyjątek! po każdym wpisie mogę stwierdzić kto to pisał. zaczynając od józ i gosi kończąc na Tobie. :D robicie śmietnik! stało się coś złego, bo na k jest wrzuta (bywa i tak), ale szybko musi być wytłumaczenie i udowodnienie, że to kłamstwo .. ( NIKT NIE JEST IDEALNY) to jest tylko opinia, a nie jakaś srata prywata, tak sądzę .. heh między ludźmi słyszy się więcej niż tu- to jest dopiero przykre. Kto tu udowadnia swoją rację? osoba, która przejmuje sie i szybko musi to wyjaśniać czy po prostu mieć na to wielkie W ??? jesteście dziećmi i niektórzy zachowują się tak jakby nie mieli swojego rozumu .. zajmijcie się pracą, a będzie dobrze .. pisała ta co najwięcej zarabia :D hahahaha
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2014-12-27 12:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba musze zabrać głos,bo prawdopodobnie o mnie chodzi i nie dziwi mnie fakt,że pewne osoby zrobiły to nawet po raz pierwszy(WoW!!)
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2014-12-27 12:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kinga - 2014-12-27 12:35:43]:
Czy stało się coś złego, nie! To musiało się stać tylko czemu tak późno?!:P Czy to kłamstwo?Nie mnie oceniać i dokładnie, między ludźmi słyszy się, oj znacznie więcej dlatego mam właśnie to wielkie W :D Co do postów, łatwo można określić nadawcę dlatego tak mnie bawi fakt, że to Tu się nagle znalazła "rzesza" chojraków! :) A dre się, bo jestem "mała" i muszę czymś nadrobić, hahaha :D
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-02-25 19:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa jakies przyjecia do tej firmy?
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-03-01 21:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnieszka - 2015-02-25 19:40:45]:
Tak, są:)
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-26 19:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem wczoraj w agencji ktura tam przyjmuje i na razie przyjec nie ma.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-01 20:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka agencja teraz tam zatrudnia? I jaki jest jej adres?
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-05-14 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęć nie ma i nie będzie. bo od czerwca nie ma promocji.
zdjecie uzytkownika
AntI - 2015-06-17 16:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwe A jakie są dalsze perspektywy, bo nie wiem czy będzie szansa na to aby się tutaj gdzieś załapać i przy okazji zgarnąć jakąś dobrą kasę na wakacje.. Jestem trochę zdziwiony tym co piszecie, bo nie wiem w jaki sposób oni chcą się rozwijać i powiększać swoją działalność nie oferując nic lepszego w zamian
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hellman

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hellman?
Zadaj pytanie
alert