brak logo

PBGiT GÓR-BUD Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o PBGiT GÓR-BUD Sp. z o.o.

Hmm 2016-05-04 06:10:47
@Oszukany, jaki honor zwracasz jak ten zapyziały pseudo prezes go nie posiada.
Wypłata była , super prawie po miesiacu ... ;]
Serek@onet.pl 2016-05-10 06:56:58
I co powtórka znów brak wypłaty a prezes uśmiechnięty bo otwoźył nową firmę i myśli źe my damy się ładować w jajo
Tiger 2016-05-11 07:24:11
Dalej robi z nas źebraków my pracujemy a pan wielki prezesik się bawi i nas oszukuje jest 11 a pieniędzy na koncie nie widać komdbinator i cwaniak wystarczy popatrzeć na niego
Barnaba 2016-05-11 20:08:59
Ratunku za co źyć mam 7 letniego syna i 2 letnią córkę źona nie pracuje za co mam źyc a prezes robi nas w H...ja chodzi po kopalni wielki a zarazem nieudolny psełdo prezesik w garniturze za 3 tysiaki a my nie mamy co do garnka włoźyć cwaniak i kombinator jak napisał Tiger i zgadzam się z nim na pewno na wakacje pojedzie jak zawsze na lazurowe wybrzeźe bo tam ma jacht za120 tyś euro
@ 2016-05-18 01:48:26
Była ugoda w której pisało że wypłata będzie 17 i jest wiec o co chodzi.
Po drugie, to po co tam jeszcze robicie? Jest kilka innych firm górniczych...
!!!!! 2016-05-18 09:38:32
po to żeby mieć swoją kase
??????? 2016-06-10 15:45:05
A wypłaty ani nie widac ani nie słychać trzeba cos z tym robic
parama 2016-06-13 13:03:10
Wypłata będzie 20.06 ale nie gwarantowane.
Zz 2016-06-14 10:28:31
Hahaha
Krokodyl@onet.pl 2016-06-14 16:16:02
W cuda wierzycie Rak robi nas w ciula 20 to on jedzie na wakacje gdzie mu w głowie wypłata cygan i kombinator otworzył nową firmę i myśli źe nas wykiwa jedziemy do Częstochowy ale nie modlić się tylko po swoją kasę
parama 2016-06-16 12:14:11
20-tego ma byc zaliczka w wysokosci 200-300 złotych a wypłata 22.06. Prezes sobie chyba jaja robi! My nie mamy co do gara włożyc i za co rachunków zapłacić a on sobie swoim volvo w garniturku jezdzi i ma nas w dupie. Bądzmy solidarni i nie zjedzmy na wszystkich zmianach wtedy się pieniądze od razu znajdą. Nie słychajmy jego gadki bo on tylko nam oczy mydli.
1
Szok 2016-06-16 17:01:16
Normalne kpiny i tyle trzeba by było tak zrobić nie zjechać solidarnie i już bo widzę inaczej się tu nie da . to jest złodziejstwo w biały dzień czy nasz Pan prezes nie zdaje sobie sprawy z czego my mamy wszyscy żyć jak się pracuje ale bez wypłaty a rachunki czekają . Dogadajmy się wszyscy i trzeba coś postanowić
????? 2016-06-16 22:06:58
A o kartkach zaległych już też wszyscy zapomnieli ???????
1
Kasztan 2016-06-17 12:14:10
Sprzedam Opla
1
Rutek@onet.pl 2016-06-19 10:33:48
Kasztan sprzedaj Opla kup rower a ręsztę kasy daj na wypłaty do firmy dla kolegów bądź człowiek
??? 2016-06-20 20:55:45
Ludzie opamiętajcie się i róbmy z tym porządek jak nie będzie miał kto pracować to Pan prezes nie ma chajsu on z nas ma to wszystko i robi nas w nie powiem co zero szacunku do pracownika wypłata ma być 10 każdego miesiące a nie jakies głupie obiecanki co my jesteśmy dzieci z przedszkola
parama 2016-06-24 11:24:28
Bielszowice kase całą dostały bo nie zjechali na trzech zmianach a my jesteśmy dalej( usunięte przez administratora )
hanys 2016-06-24 19:05:15
Nie tylko bielsko wice bi i dozór dostał a my mamy wielki chuj
????? 2016-06-24 23:01:30
A rak w poniedziałek leci na wczasy za naszą kase!
??? 2016-06-27 11:05:23
nie wiem jak wy ale to juz jest totalnie porąbane zróbmy zebranie i trzeba coś postanowic robic bez kasy nie będe niech da co nam sie należy
1
;-( 2016-06-27 13:18:07
Dostał ktoś reszte wypłaty
Proman 2016-06-28 13:34:54
Prezes ma być w czwartek na budryku. Więc napewno kasy nie będzie.
1
?? 2016-06-28 17:45:44
to już jest przesądzone do sądu pracy i tyle w temacie
1
Proman 2016-06-30 19:31:07
Dzisiaj był prezes i nawet na zmianę nie poczekal bo jak powiedział nie ma zmianie nic do powiedzenia. Traktuje nas jak ostatnich murzynow. Tylko niech się zastanowi bo bez nas byłby nikim. I tak w mich oczach jest on nikim bo jak człowiek do drugiego nie ma szacunku to jest po prostu nic nie wart.
3
:-( 2016-07-01 08:46:33
nie pracujmy i już niech sam sobie na swoją d........!!!!!!! pracuje i tyle kolejny miesiąc się zaczoł a kasa gdzie
nie zaczekał na zmiane bo się boi i tyle oszust , a ludzie są cierpliwi do czasu każdy już jest naładowany robi się już mega nie ciekawie jak ta sytuacja z tymi pieniędzmi się nie wyrówna to pan Prezes z swoją rodzinką będzie jezdził na budryk do pracy bo nikt tam pracowac nie będzie to nie jest jedyna firma są firmy które płacą na czas i szanują pracowników niech odda kase naszą .
3
ryl 2016-07-04 17:42:46
Ja tez nie miałem reszty wypłaty trzeba mu chyba obić mordę bo inaczej kasy to my nie dostaniemy jak tylko przyjedzie na budryk to zatrzymany go w biurze i nie wyjdzie dopóki nie zrobi resztę przelewów
1
Proman 2016-07-04 19:29:30
Podobno ma być jutro i powiedzieć co dalej będzie.
Proman 2016-07-05 11:12:25
Koniec Gór Budu wszyscy dostają wypowiedzenia. Wypłata nie wiadomo kiedy.
;-( 2016-07-05 12:42:47
To niech jest koniec nawet niech sobie nie myśli że mu to przejdzie płazem odda to co nam jest winny reszte wypłaty kolejną teraz na 10.07. i jak daje wypowiedzenia to zgłasza upadłosc i daje odprawy ludzie do sądu pracy z nim w jakich my czasach żyjemy tak nie może być
3
Proman 2016-07-05 13:38:42
Żadnej upadłości nie ogłasza. Są jeszcze bielszowice.
Dinozaur bez dupy 2016-07-05 16:41:21
Brawo, brawo < klask, klask, klask> taką fajną firmę rozdupcyć... Jednak Pan prezes ma talent <klask, klask,klask>
2
Ktoś 2016-07-05 20:53:21
Jakie Bielszowice?? tam też już jest lipa robota tylko i wyłącznie do sierpnia a potem zielona czy tam biała trawka i bez kasy
"""""""" 2016-07-06 22:03:24
To mu płazem nie przejdzie swoimi rękami robiłem na jego d...?????? odda co nasze a jak nie to my mu oddamy ale on wie w co .
1
Proman 2016-07-06 23:44:22
Panowie spokojnie. Dużo piszecie ale to nic nie da. Proponował bym żeby naprawdę się zgadzać na jakas manifestacje. Bo za pisanie nikt nam nic nie da. Wiadomo gdzie w konopiskach mieszka. Niech ludzie się dowiedzą jaki człowiek z niego. Co niedziele chodzi do kościoła i pokazuje jaki z niego człowiek wierzący. Ale to tylko fasada. Ludzie powinni się dowiedzieć jaki człowiek z niego i co zrobił z nami. Niech się wstydzi i cała jego rodzina. Albo coś z tym zrobimy albo przestańmy pisać tutaj.
1
Proman 2016-07-07 09:54:46
Gór Bud na Budryku już nie istnieje. Jedynie nowa firma Prezesa Marka Raka Gór Karbo. Nie radziłbym tam pracować bo prezes ten sam. W nowej firmie tak naprawdę to jest właścicielem. Prędzej czy pózniej zrobi to samo co w gór budzie. On nie ma szacunku dla ludzi. Twoja decyzja.
Proman 2016-07-07 09:58:26
O jeszcze coś. W Gór Karbo dostaniesz 1500 na pasek a resztę do koperty. Wiec do emerytury mało będzie szło. Urząd skarbowy powinien się tym zainteresować jak ludzie są płaceni.
1
Tik 2016-07-08 01:56:46
Złodziej i przekretas prezesik wisi każdemu po min 4000 nie wspominając o kartkach za ponad rok co da kolejne ok 2000. Trzeba po prostu jechać do Konopisk i zrobić z nim porządek
2
;-( 2016-07-08 07:15:16
Ugadajmy sie wszyscy i jedzmy tam okradł nas w biały dzień tak nie może być niech wie że z nami nie ma żartów albo oddaje co nam jest winny i nie robi wiochy bo inaczej to wątpie że mu to płazem przejdzie zrobimy porządek z tym i tyle psudo prezesik z nas też sobie nic nie robi więc my też nie będziemy mieć wzgledem niego żadnych skrupułów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i najgorszy oszust z tą nową firmą będzie tak samo prędzej czy pózniej manifestacja do częstochowy do sprawy do reportera zgłośmy to niech mu idzie w pięty ludzie to są nasze pieniądze zarobione naszymi rękami
3
Proman 2016-07-08 10:29:12
Dzisiaj po południu będę miał adres prezesa i numer jego komórki. Chętnie udostępnię. Gór Karbo dostało wypłatę dzisiaj a my nadal bez kasy.
????? 2016-07-08 12:05:50
Bardzo proszę o ten numer i adres jak tej kasy nie odda to lepiej niech uważa my tylko chcemy nasza kase .No proszę gór karbo dostali nam też niech lepiej to odda
Kutas z kosmosu 2016-07-08 20:08:12
Panowie nie żeby mnie to obchodziło ale czystą głupotą jest tutaj wpisywać groźby i adresy prywatne. Takie rzeczy podchodzą pod paragraf. Ale pewnie Wy moje drogie ryle jestescie na tyle bystrzy, że IP macie dobrze zamaskowane. Bo chyba nie piszecie tego z domowych komputerów. Pozdrawiam.
zdezorientowany 2016-07-08 20:21:42
To jest forum i każdy ma swoją opinie nikt mu nie grozi i nie wypisuje na jego prywtny emial itd. ludzie są poprostu wkurzeni nikt nie chce praowac za fryyyy trzeba rodzine utrzymać opłaty itd.
1
ryl 2016-07-09 16:46:50
A to co piszesz kurs z kosmosu pewnie już jesteś w górkarbo i masz wypłatę i cwaniakujesz pewnie to ty bakoń przydupasie zawsze luz dupek dobrze ze podali jego adres tego jebanego złodzieja ja nie mam za cokupic dzisiaj dzieci jedzenia a ten złodziej otworzył sobie firmę mordę powinisny mu obić i kasa by się znalazła która nam się należy za robotę
1
lol 2016-07-10 20:45:03
Jaki zarobki w tej firmie juz drugi miesiąc nie ma wypłaty!
?? 2016-07-19 14:49:04
brawo część zaległej wypłaty jest a gdzie reszta?????
Proman 2016-07-20 09:36:07
Słuchaj DK! Albo gór Bud tobie zapłacił żebyś takie bzdury pisał albo jesteś po prostu nie z tej bajki. Poczytaj sobie wszystkie posty i może zrozumiesz o co tutaj chodzi. Życzę powodzenia
1
? 2016-08-22 06:44:24
istnieje ta foima jeszcze?
Zainteresowany 2016-10-11 14:48:01
Jakie roboty firma ma aktualnie na Budryku i Bielszowicach? Czy dalej mają przewóz? Jak aktualne zarobki?
dk 2016-10-11 16:03:50
Możliwość rozwoju nie jest niczym dziwnym, ale zastanawia mnie czy oprócz podstawy zarobków jest tutaj jeszcze szansa na odpowiednie premie. Dzięki za odpowiedź
szymek 2016-11-21 23:00:57
Jak cos to do prywatnego domu jechac. Wiem gdzie mieszka
Zostaw swoją opinię o PBGiT GÓR-BUD Sp. z o.o. - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBGiT GÓR-BUD Sp. z o.o.