brak logo

Sp z.o.o. Hydrokop

Chrzanów

Opinie o Sp z.o.o. Hydrokop

Młody 2016-05-17 21:51
Ludzie tylko nie do tej firmy banda złodzieji nieuczciwy pracodawca kaźda następna wypłata niźsza firma kogucik dno rozpada się kwestią czasu jak się firma zwinie
Bąbel 2016-05-17 22:00
TT niema i nie będzie przyjęć szukaj innej firmie pracy młody ma racje ja tam pracowałem zwolnili mnie bez podania przyczyny dno kompletne a prezes to Ham i człowiek bez serca nie chciał ze mną rozmawiać wielkie pan ale jego Los skara za taką postawę bo teź ma rodzinę i dozna co to za ból*
Były pracownik firmy 2016-05-23 17:12
Bąbel piszesz prawdę o prezesie bo taki jest i cała reszta to kombinatorzy idze idze z taką firmą jak masz L4 to połowa wypłaty zabrania jak będą tak robić dalej będą sami zjeżdżać na dół robić metry a my na polu będziemy się opalać jusz widze młodego Pamułe jak skręca V ten gostek nawet nie potrafi podstawowej rzeczy zrobić a wiedza ģórnicza to dno wstyd dla firmy osioł jeden i tyle
Stary 2016-06-25 23:11
Ty to sie baran podpisz bo bzdedy piszesz na wszystkich forach
JBB 2016-07-20 19:31
Witam!!! Na jakie zarobki można liczyć w Hydrokopie z rocznym doświadczeniem pracy na dole i papierami górnika ekspoaltacji podziemnej tzw M11
JBB 2016-07-20 19:31
Witam!!! Na jakie zarobki można liczyć w Hydrokopie z rocznym doświadczeniem pracy na dole i papierami górnika ekspoaltacji podziemnej tzw M11
Lb... 2016-07-30 10:57
Marne dddm.....
johan 2016-08-03 09:57
Ja znowu słyszałem ze na kneflu na makoszowach 2100-2400 czy marne ? Może tak ale nie najgorsze ...
1
Moka 2016-10-03 16:09
Chłopy na której kopalni robi Hydrokop???
Drrrr 2016-10-04 15:00
Jak byś umiał czytać jeden z drugim to byś znalazl ogłoszenia Hydrokopu a nie pisał głupot, jest ich w necie wiele tylko trzeba poszukać
Drrrr 2016-10-06 14:46
Akurat na ich stronie wszystko łącznie z ofertami pracy jest nie aktualne, ale co tam przecież ty jesteś uczynny (czytaj inteligentny inaczej).
Drrrr 2016-10-08 14:46
Życie kolego życie....
1
flgk 2016-10-10 23:15
WITAM PANOWIE JAK WYGLĄDAJĄ ZAROBKI W hydrokopie???????
Alf 2016-10-11 09:32
Będzie pan zadowolony.........
flgk 2016-10-11 12:37
Zadowolony to znaczy mniej więcej ile płacą, rok stażu i kurs M11
Alf 2016-10-11 13:30
Kurs to nie wszystko...doświadczenie, praktyka, umiejętności......wal do hyrokopu bo szukają ludzi na Brzeszcze.
Fred 2016-10-12 12:28
Powiedzcie jaka kasa na brzeszczach bo widze że szukają ludzi do roboty, warto sie przyjmować do Hydrokopu? Co za robote tam chwycili?
Dul 2016-10-17 13:54
Oooo.....
On 2016-10-18 12:12
Wysokie stawki, obfite premie, trzeba tylko zjechać pod ziemię. Ogłoszenia wiszą więc składać aplikacje i do pracy..... . Dostaniecie dużo za nic nie robienie tylko pie...lenie....
5
mig 2016-10-26 08:42
Witam powie ktoś jakie zarobki w Hydrokopie, jakie warunki?
nnn 2016-10-28 08:21
Jakie roboty hydrokop wykonuje na Brzeszczach?? przebudowy czy moze jakiś przodek mają??
jack 2016-10-28 09:38
dobra firma dla emeryta bo 2 tyś na powierzchni się zarobi tyle to ma sprzedawca w Castoramie poza tym na KWK POKÓJ jak taśmy stanom to dyspozytor zaraz się drze a tam majom złom nie taśmy
Górnik 2016-10-29 11:22
2tyś. to na kneflu chyba.... A kombajnista na ile może liczyć? Widze że szukają ludzi na brzeszcze, jakie roboty tam mają?
ben 2016-11-01 17:40
Witam Panowie !! na jakie zarobki można liczyć w Hydrokopie na Brzeszczach???
ben 2016-11-01 17:41
Witam Panowie !! na jakie zarobki można liczyć w Hydrokopie na Brzeszczach???
Kkk 2016-11-04 12:06
Robimy to już na tych brzeszczach? Powie ktoś?
nnn 2016-11-07 14:17
Jeszcze nie robią na brzeszczach!!!!
Kkk 2016-11-07 16:13
A od kiedy wchodzą? Wiesz?
nnn 2016-11-08 10:11
Prawdopodobnie od 21 Listopada
Kkk 2016-11-08 12:48
A co oni sie tak zebrać nie mogą, zbierają sie jak pies do jeża.
nnn 2016-11-08 19:46
A czemu im tak długo idzie to nie wiem !! a co przyjmujesz sie do Hydrokopu na Brzeszcze????
Kkk 2016-11-08 20:13
No chciałbym ale jak to tak ślimato idzie to może poszukam coś innego, teraz mase firm szuka ludzi
emeryt 2016-11-09 11:38
Sam bełkot tu widzę. Mnóstwo ludzi się pyta o płace, o warunki, o wszystko co związane jest z tą firmą. A tu widzę większość gupiomądrych tylko narzeka i nie odpowiada na pytania. Nadrzędna zasada mówi: jeśli masz coś do powiedzenia to mów, a jesli masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o niczym to zamilcz. Tyle w temacie.
Jupi 2016-11-09 13:30
Pawulon....
luk 2016-11-11 15:38
Halo Halo panowie , wiecie może jakie zarobki w Hydrokopie W ZG Sobieski szyb Piłsudski???jako robotnik górniczy czy młodszy górnik????
Ryl 2016-11-13 11:20
Słabe w poruwnaniu z innymi firmami
luk 2016-11-13 13:34
Słabo tzn??? mniej więcej ile???
Hydrokop 2016-11-13 21:47
Na tej kopalni to nie wiem.
Na Pokoju i Makoszowach dobrze płacą 100zł za dniówkę na kneflu. Więc chyba na Sobieskim źle nie ma
Mati 2016-11-13 23:07
Jutro mam rozmowę dzwonil do mnie jakis starszy gościu jest sens w ogóle tam zaglądać?
Olek 2016-11-14 16:37
Jak tam po rozmowie? Byłeś co ci zaproponowali?
2
sztigario 2016-11-18 22:02
płaca 2500 + kartki
Erg 2016-11-19 08:01
Jako kto i gdzie?
nnn 2016-11-19 09:51
To samo pytanie co Erg , gdzie takie zarobki i na jakim stanowisku???
Kkk 2016-11-21 11:59
I co tam na tych brzeszczach? Hydrokop już robi?
1
lkl 2016-11-22 10:12
Robi już na Brzeszczach wczoraj pierwszy zjazd był!!!
tomek 2016-11-22 18:16
a jaka kasa na bzeszczach napisze ktos i na ile robota?
asg 2016-11-27 14:32
Robota podobno na pół roku a jaka kasa to się okaże po pełnym przepracowanym miesiącu bo Hydrokop dopiero zaczął na Brzeszczach od 21 listopada
olek 2016-12-10 11:03
Panowie , zarobki coraz mniejsze. Obcinają wszystko co się da (zero na barbórke, zero na świeta) a wymagania rosną, podejrzewam ,że za jakiś czas będą tam pracować w większości emeryci. Soboty i niedziele płacą około 50 zł !! (owszem dają 200zł ale na premii minus 150 zł). Firma schodzi na ...
9
St 2017-02-01 13:13
Od Ponieedziałku
bulba 2017-03-20 11:31
zarobki masakra, cała załoga to emeryci którym nic sie nie chce robić.
1
Zostaw swoją opinię o Sp z.o.o. Hydrokop - Chrzanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sp z.o.o. Hydrokop