brak logo

luktrans logistik łukasz krawczyk

Kraków

Opinie o luktrans logistik łukasz krawczyk

radosna 2011-07-04 15:59:23
Uważajcie i nie zatrudniajcie sie jako kierowcy w firmie luk trans logitic Łukasz Krawczyk Kraków,jest to firma w której rządzi logistyka a nie szef,jazda ok jeśli słuchasz logistyków,i jeździsz nie w legalu,pensja netto cudem przy wypłacie staje się brutto!!!! praca jako kurierka o czym nie mówi się na początku. Ciągła pogoń za czasem,jeśli nie zdąźysz bo b ył np wypadek lub korek to musisz dojechac do celu na przekrecie jak tego nie zrobisz to musisz się z firmą pożegnać.KIEROWCY OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA!!!!!!!!
Grześ 2011-12-15 18:31:28
Ja tu pracuję 5 lat i nie narzekam, podobnie zresztą jak 80-90% chłopaków (a jets nas chyba ze 40). Skoro kolego wybrałeś sobie fach kierowcy i jesteś z tych co narzekają bo Ci kazali jechać to się skarż na samego siebie. W luktransie szef zajmuje się swoimi sprawami, nie jest tak, że nie rządzi. Ma ludzi od dyspozycji dla kierowcow, trudno, żeby chciał do każdego kierowcy dzwonić i mówić gdzie ten ma jechać. Normalny układ jak już nie małą firmę - przynajmniej w mojej opinii, ja polecam !
jol 2012-05-24 13:52:50
1000 % prawdy, pieniadze niepewne, \"nagrody\" okazuja sie brutto, za to kary sa oczywiscie netto, bo jakze by inaczej. Kolesiostwo, logistyki zadnej, nikt nic nie wie.
lajkonik 2012-06-04 11:03:16
podejrzewam ze negatywy o tej firmie piszą tylko Ci ktorzy uwazają sie za \\\\\\\"Panów kierowców\\\\\\\" i niczego poza kierownicą nie dotkną bo to nie jest w ich obowiązkach. Znam doskonale tą firmę i wiem jak działa więc Ci negatywnie nastawieni najwyraźniej mają problem z samym sobą i w jakiej firmie by nie pracowali to i tak będzie im źle bo ktoś każe im pracować....
Wiktor 2012-06-04 12:12:29
Popieram w 100%, znam każdą osobę pracującą w tej firmie i znam też osoby które zrobiły te negatywne wpisy. Były to osoby które zostały przyjęte w chwili szybkiego rozwoju firmy i nie było czasu na poprawną rekrutację. Cóż za takie błędy się płaci, ale na szczęście już LukTrans nie będzie musiał, niech się martwią inni.
1
patrzący z boku 2012-06-27 16:21:14
Widać zwolniło się dwóch kogutów jeden brodacz drugi kogut i napierdzielaja - śmieszne Panowie-śmieszne-żałośni jesteście
walczak 2012-10-15 13:32:20
(usunięte przez administratora) panowie przestańcie bo to co wypisujecie jest nieprawdą ! jestem kierowcą w tej firmie od jakiegoś czasu, jeżdżę na solo, wszystko mi gra, trasy przepisowe, kasa w terminie, to co miało być brutto jest brutto, to co netto jest netto, trzeba słuchać jak się zatrudnia i ustala pewne kwestie
ale co tu mówić jak kogut nie rozumie co to jest brutto a co netto...
nie oczernijacie firmy za to, że była względem was ok - a tylko przez własną głupotę pracujecie lub nie gdzie indziej
Obiektywny 2012-11-29 11:59:27
Dobrze że Kogut - krzykacz już nie jeździ bo na oddziałach ludzi nie denerwuje i dziewczyn nie m..a
ktos123 2012-12-17 05:21:02
(usunięte przez administratora)co Wy za bzdury wypisujecie? Ile Wam Lukasz za reklame swej firmy zaplacil? Pieniadze na czas, od kiedy? jazda na legalu? dobry dowcip!!!! a prawda jest taka, za drogie paliwo zatankowales, kara. Przekroczyles 110km/h wedlug gps bez legalizacji kara, upomniales sie o swoje, kara. Na koniuec powiem tak jesli jestes sasiadem lub innym dobrym zanjomym paa prezesa lub pana dyrektora to mozesz jedzic w tej firmie, bedziesz dostawal super fajne traski i spora kase, natomiast jesli jestes z piotrkowa lub okolic pamietaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz a do tego zajezdzaciena smierc
z piotrkowa 2013-06-03 21:41:15
Jestem z Piotrkowa i nie ma powodów do narzekania, jazdy jest dużo dla każdego, kasa ok i na czas, raz zdarzył się poślizg ok tygodnia z tym że szef wcześniej poinformował o chwilowej trudności i faktycznie była chwilowa. Znam Kolegów piszących te opinie i ok jeżeli tak uważają to ich sprawa, tylko jak ich przycisnęło z kasą to nie mieli skrupułów żeby do szefa zapukać o pieniążki i nigdy im nie odmówił. Ja polecam tą firmą i nie zamierzam rezygnować.
1
młody 2013-06-04 10:33:13
JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM LUKTRANS I ZŁEGO SŁOWA NIE MOGE POWIEDZIEĆ. Z 7 FIRM W JAKICH PRACOWAŁEM W TEJ BYŁO NAJLEPIEJ. ODEJŚCIE Z FIRMY BEZ PROBLEMU I W NORMALNYCH OKOLICZNOŚCIACH DO SAMEGO KOŃCA A JEŻELI KTOŚ ZAPYTA DLACZEGO ODSZEDŁEŚ TO POWÓD JEST PROSTY - WYJAZD ZA WIĘKSZĄ KASĄ. ALE JAK WRÓCĘ TO Z CHĘCIĄ ZAPUKAM TAM JESZCZE RAZ.
młody 2013-06-04 10:50:11
I JESZCZE JEDNO DODAM, NIE ZNAM PANÓW KTÓRZY PISALI W 2011 ROKU TE OPINIE I NIE WIEM JAK WTEDY BYŁO, ALE GDY JA JEŹDZIŁEM TO WRĘCZ BYŁO WYRAŹNIE POWIEDZIANE, ŻE NIE MA PRZECIĄGANIA CZASU JAZDY I PRACY I TAK FAKTYCZNIE BYŁO, A CO DO KASY I WYPŁATY TO TAK JAK KTOŚ NAPISAŁ, RAZ JEDEN JEDYNY KIEDY BYŁ POŚLIZG I BYŁA WCZEŚNIEJ INFORMACJA OD SZEFA. TYLE W TEMACIE FIRMY LUKTRANS. JA POLECAM.
współpraca 2013-06-06 10:06:15
ja współpracuje z tą firmą od lat i znam się z wieloma kierowcami zatrudnionymi w tej firmie. teraz w zasadzie wszyscy kierowcy są ok natomiast były ewenementy których należałoby się pozbyć. gość który tym zarządza jest wyrozumiały aż do bólu i czasami za to obrywa po glowie. panowie z dużych samochodów (nie wszyscy) tak naprawdę nie wiedzą co to jazda bo więcej śpią niż jeżdżą a najwięcej narzekają i jak ktos pisze o jakis przegięciach to zwykła ściema i chec obsmarowania bo nie raz jechałem do solowki której brakło czasu żeby zabrac ładunek i dostarczyć do klienta. ja kase dostaje na czas i pracy mam bardzo duzo. polecam i nie zmieniam.
pacjent 2013-06-17 17:01:38
Pracuję w tej firmie juz jakiś czas i nie mogę powiedzieć o niej złego słowa.Pieniadze na czas,atmosfera ok,większość kierowców też ok.Poczytalem parę poprzednich wpisów i śmiać mi się chce...Panowie jak chcecie brać kasę za leżenie to znajdźcie sobie pracę jako szatniarz w muzeum,tam jest spokój i cisza,nikt wam nie będzie kazał nigdzie jeździć.Polecam Luktrans, a ci którzy tak oczerniaja firmę to są kierowcy, którym jakby dać Bentleya i 10000 na rękę,to i tak by narzekali,ze kolor nie taki.Pozdrawiam tych normalnych
było mineło 2013-06-19 11:08:57
popracowałem chwilkę i robota nie dla mnie, ale nie ma żadnych przekrętów czasowych. co do kasy to nie wiem bo nie miałem okazji sprawdzić na dłuższą metę. odejście bez problemu. pozdrowienia pana (usunięte przez administratora) spoko gość.
ola 2013-07-18 17:52:36
A jak wygląda sytuacja w biurze? Poszukuję pracy biurowej w firmie logistycznej i zastanawiam się nad złożeniem cv.
komeda :) 2014-02-22 22:40:03
smieszna firma kary kary i nic wiecej zeruja tylko na kierowcach busami jezdzi sie 20h dziennie a jak ktos rozbil samochod to musi oddac pieniadze szefowi za postuj mimo ze bieze pieniadze z ubespieczenia logistycy sa deb..ami bo inaczej nie mozna powiedziec nic na ich temat busy praktycznie wszystkie nowe solowki wiekszosci mercedesy z przebiegiem 1 mil km ;tez nowe szef tak mowi bo kupil takie auta niedawno; wszystkie auta jezdza przeladowane i kazdy o tym wie w tej firmie to jest norma nie liczy sie czlowiek tylko towar .tyle w temacie tej smiesznej firmy
Łukasz Krawczyk 2014-03-20 19:49:52
Miejcie jaja cioty i podpisujcie się imieniem i nazwiskiem. Prawda jest taka, że rekiny pracują i nie narzekają, a plankton sam się wykrusza (na szczęście). Dziwne, że negatywna opinia pojawia się akurat wtedy kiedy któryś PLANKTONICZNY bohater odchodzi. Jeszcze raz powtarzam - miejcie jaja, przyjdźcie i powiedzcie mi prosto w twarz to co tu wypisujecie albo przynajmniej tutaj się pochwalcie tożsamością. Ja też z chęcią wypisze tutaj publicznie wszystkie wasze grzechy, długi, komorników, urzędy skarbowe, które was ścigają, wasze alimenty i inne bzdety. Oczerniacie mnie i moją firmę, to ja zacznę robić to samo. Publicznie z imienia i nazwiska, bo wy oczerniacie konkretnie mnie używając określeń i opisując sytuacje nie mają miejsca. Ja będę lepszy - napiszę prawdę o każdym z was.
1
busior 2014-04-11 13:08:19
Co któryś mądrala się zwalnia,od razu wypisuje głupoty.Żal mi was "panowie",zachowujecie się jak dzieci.Jezdziles starym autem,nie dostawales pieniędzy na czas?Nic takiego nie ma tu miejsca,taka jest specyfika pracy,o czym każdy jest informowany na wejściu.Jeżdżę busem tutaj,owszem dużo kilometrów ale nie za darmo,albo się komuś podoba albo nie,wtedy zostaw kluczyki i daj sobie spokój,ale nie wypisuj bzdur.Zreszta nic szczególnego za kierownica nie pokazałeś więc nie powinieneś dyskutować.Kary?Przejezdzilem tu juz kupę kilometrów,niedostalem żadnej kary.Pozdrawiam rekinów
pracowałem.... 2014-07-25 11:37:57
też tam pracowałem....jak zaczynałem w luktransie była nas garstka...binek, kaczor, lenart, Paweł jeszcze jeździł.....zasada jak wszędzie jeżeli pracujesz zarabiasz jest ok, jeżeli się opier...asz nie zarabiasz, i nie masz czego tam szukać. każda firma ma zalety i wady, ale jeżeli się decydujesz na pracę kierowcy musisz się liczyć z tym że to ciężki kawał chleba, nigdzie nie płacą za leżenie, a jeżeli ktoś tak myśli jest w wielkim błędzie i zderzenie z rzeczywistością jest brutalne....
nast 2015-01-05 19:51:18
To racja, na forum powinny pojawiac sie głównie opinie od pracowników, by tacy jak ja nie musieli czytać narzekania klientów, czy tez innych rzeczy. Czym zajmuje się luktrans to łatwo można sobie sprawdzić. Wiecie może jak tam teraz z mozliwościa zatrudnienia? Czy tez raczej nie ma co o tym mysleć? Pozdrawiam!
róża 2015-03-10 19:08:10
też uważam że opinie klientów nie powinny się pojawiać tutaj na forum, a jedynie opinie pracowników. bo po to jest w sumie to forum - szukasz pracy to zbierasz opinie o pracodawcy a nie o jego produktach. a jeśli można wiedzieć to jak jest w tej firmie z zatrudnianiem kobiet na kierowców> przyjmują panie?
john 2015-03-26 04:25:11
Jestem trochę innego zdania, bo po opinii klientów też można sobie wyrobić opinię o firmie, bo jeśli klienci są zadowoleni z usług to to na plus dla firmy i bardzo dobrze o niej świadczy. LukTrans Logistic zajmuje się jak rozumiem transportem drogowym, ja mam doświadczenie w prowadzeniu auta, tylko nie bardzo ogarniam z jakim, ilu letnim doświadczeniem szukają do Luktransu? no i jakie prafko trzeba mnieć?
Sped 2016-01-28 12:08:11
Kolego "z Piotrkowa" jak wygląda praca w Twojej sytuacji.
Jeździsz do Krakowa żeby zdać samochód czy jak ?
Masz "baze" na InPoście w Woli Bykowskiej ?
JACK 2016-09-15 14:00:05
Znam firmę ze słyszenia, pracuje u nich moja znajoma jako kierowca :). Chwali sobie pracę.
robert 2016-09-22 13:19:13
@JACK a coś więcej na temat warunków, ile zwracają kasy czy są diety dzienne? Bo ze słyszenia to wiesz jak jest..
Zostaw swoją opinię o luktrans logistik łukasz krawczyk - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie luktrans logistik łukasz krawczyk