cześć, czy działalność firmy jest stale prowadzona? brak opinii mnie zastanawia. byłam na stronie w zakładce z praca i były tam oferty na różne stanowiska dla speców. czy ktoś zatrudnia się konkretnie jako Specjalista ds. Projektów Logistycznych i ma opinię z tego stanowiska? interesuje mnie jakość realizowanych projektów oraz liczba osób współuczestniczących. jakie projekty w ostatnim czasie zostały zrealizowane i jaki dały efekt?
Niech będzie pochwalony. Szukam nowego miejsca zatrudnienia, więc weryfikuję oceny pracodawców. Zakładam, że dowiem się jak się pracuje w firmach z Warszawy. Pomóżcie mi i napiszcie jaka jest atmosfera pracy w firmie Cat Polska Sp. z o.o.? Czy firma zapewnia jakieś świadczenia pozapłacowe? Czy są tanie obiady lub jakaś kantyna w której można zjeść? Pozdrawiam Maciek
Teraz transportujemy non stop mercedesy bo przebijamy inne firmy. Mamy wylaczność na Niemcy.
W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Cat Polska Sp. z o.o.?

Od listopada przechodzimy na prace zdalna.
Czy często w firmie Cat Polska Sp. z o.o. zdarza się rekrutacja wewnętrzna?
Mam przez to rozumieć, że zdarzają się momenty, gdzie każdy z pracowników ma szansę awansować na wyższe stanowisko? Jeżeli tak to chciałbym dowiedzieć się dokładnie, jak to się odbywa?
Hey, lepiej nie przyjeżdzajcie na plac do Kleszczowa bo mamy w Bełchatowie pierwszy przypadek koronowirusa!
Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?
Najgorzej jest zjeżdżać w soboty z mercedesami, już dawno powinni wymienić na nowe mocniejsze ciągniki bo nie ma czym konkurować.
Witajcie pracuje jako lakiernik samochodowy w tej firmie w UK mam dobre pieniądze kontrakt podpisany ubranie robocze firmowe i wszystkie inne dodatki które przysługują pracownikowi legalnie zatrudnionemu atmosfera jest w porządku P.s. pisze o moim stanowisku w serwisie samochodów jeśli ktoś szuka pracy w UK chętnie pomogę proszę to mój email (usunięte przez administratora)
Pracował już ktoś na stanowisku Kierownika Dzialu Jakosci w Cat Polska? Widziałem że poszukują nowych pracowników http://www.groupecat.com.pl/info.php?lang=pl&kat=5&nr=2 Jak przebiega rozmowa z pracodwacą? Każdy komentarz będzie pomocny.
Poniważ nie ma kto woźić w przypadku transportu pojedyńczych aut np.BMW będzie dopłata.
Dostałam ofertę pracy jako kierowca na placu firmy Cat Rogowiec. Ktos podpowie jak to wygląda i czy warto? Jakie sa realia +/- tego stanowiska?
Zapytałeś, ponieważ również rozważasz zatrudnienie w firmie Cat Polska? Jeżeli tak to napisz jakie stanowisko pracy najbardziej by Ci odpowiadało. Jestem ciekaw, czego oczekujesz po pracy w tym miejscu.
Firma ma dobre opinie na rożnych forach. A jak się tu pracuje, warto starac się?
Co sadzicie o pomysle aby cala dokumentacje przygotowywali klienci, zaoszczedzi sie czas i sprzet.
Bardzo dochodowy jest transport Range Rover na Ukraine. Tylko my coś takiego jesteśmy w stanie zrobić.
Według analityków i wszelkiego rodzaju doradców rok 2019 to rok w którym będzie opłacało się zmienić pracodawcę, przewożnika itp.
Powinni wymienić wreście dyrektora w Kleszczowie!!!! Wtedy będzie lepiej!
Jeśli chodzi o zarobki to bardzo niskie od 2700 do 3000 brutto więc można sobie wyobrazić ile zarabia się na rękę. Smiech????
Trzeba przynajmniej 1 kierowcę z transporterem/miesiąc przeciągnać z Adampola do Rogowca?
Mógłbyś wyjaśnić nam wszystkim, co konkretnie masz na myśli? Nie każdy z użytkowników zaglądających na ten wątek wie, o co Ci chodzi. Jeżeli dotyczy to konkretnie pracy w Cat Polska, to tym bardziej proszę Cię o kilka słów wyjaśnienia. Na tym forum powinny znajdować się tylko merytoryczne wpisy, aby były cennym źródłem informacji dla innych użytkowników.
Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi newsami o Cat Polska Sp. z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.
Tak dobrze się tu pracuje i nie ma chętnych do pisania? warto starać się o pracę e firmie? Podpowiedzcie coś nowemu.
Jak się pracuje w Cat Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Cat Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Cat Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!