brak logo

Klafs

Miłosław

Opinie o Klafs

kolo 2012-08-06 15:30
Jako były pracownik, głęboko odradzam podjęcia pracy w tej firmie.
ja 2012-09-06 19:00
już nie mów że tak żle było
kasa na czas, praca w większości na I zmianie, kokosów nie ma nigdzie
a robota ciekawa
witam 2015-08-18 21:17
A jak tam jest teraz warto składać dokumenty
Witam 2015-10-21 07:12
10.50 brutto to jak na niemiecką firmę trochę śmieszne jak nie masz nadgodzin to cienko przejdziesz. Ogólnie nie polecam że względu na dyrektora i zarobki jedynym plusem jest jedną zmiana
2
Witam 2015-10-21 07:13
10.50 brutto to jak na niemiecką firmę trochę śmieszne jak nie masz nadgodzin to cienko przejdziesz. Ogólnie nie polecam że względu na dyrektora i zarobki jedynym plusem jest jedną zmiana
Mm 2015-10-22 17:10
Ale nie na produkcji może biurze tak jak
4
Mm 2015-11-09 05:39
Pracowałem jakiś czas temu i na produkcji nie jest źle ale na pakowaniu to nie specjalnie. I jeszcze ten dyrektor masakra.
6
Mm 2016-01-15 19:10
To za dużo nie wiesz o tym zakładzie bo piszesz bzdury
Witam 2016-01-19 21:51
Praca nie jest zła ale jak już to tylko produkcja minusem jest kasa oraz brak kompetencji dyrektora
1
Janek 2016-10-20 15:38
Praca w szczególności na stanowisku pakowania nie polecam nie miła atmosfera ale dyrektor jak najbardziej miły
Janek 2016-10-20 15:39
Praca w szczególności na stanowisku pakowania nie polecam nie miła atmosfera ale dyrektor jak najbardziej miły
2
Opinia 2016-10-26 00:07
Nikt w tej firmie nie ma kokosow - poza tymi na szczycie. Traktowanie lipne, system pracy ustalany przez niekompetetnych przelozonych, brak szacunku dla pracownika. Kompletny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzysk pod znakiem renomowanej marki. Ciagle sa ogloszenia bo ludzie nie chca tam pracowac - to chyba logiczne. Renoma i marka nie zawsze ida w parze z dobrymi warunkami pracy. Pracownicy byli i obecni otwarcie opowiadaja co sie wyrabia w tym miejscu i nawet jesli wezmiemy te historie na dystans to i tak mozna zauwazyc ze w tym zakladzie nie dzieje sie dobrze.
2
Aneta 2017-03-14 11:44
@Opinia dalej pracujesz w firmie? A jak wygląda możliwość uzyskania premii? Czy pracownicy mają również zapewnione przez firmę benefity?
Zostaw swoją opinię o Klafs - Miłosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klafs