Gardinia

Adres: Oławska 4, 55-040 Domasław

NIP: 8991000694 KRS: 0000123132

Gardinia
1 181 111 5 1

Opinie o Gardinia

Filtruj opinie po kryteriach:

gall
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Przestrzegam przed pójściem do THG magnice osoby starsze dlatego że młodzi są przydzielani do lżejszych ciekawszych prac umieją się ,,ustawić " i po prostu się opier.....ą a starszych się wyzyskuje i to co pisze EVENEMENT to też 100% prawda

Pomocna?
Tak2Nie
Sebeszczyn
 Opinia
@gall 15.07.2019 14:12

Fakt, młodziezy jest tutaj bardzo dużo, ale to dobrze, trzeba dawać młodym szansę rozwoju i to jest podstawa wieloletniej współpracy. Lżejsze i ciekawsze zajęcia ? Przecież w tej pracy albo sie jest na sorcie albo na picku albo na packu więc nie rozumiem jak mogą dostawać " lepsze " zajęcia. Ja nie narzekam

Pomocna?
TakNie
Sebesczyn
 Opinia

Pracuje w THG 3 dzień, co mogę narazie powiedzieć , jestem na zmianie A u niejakiej Agnieszki, bardzo miła i pomocna. Kultura jest na wysokim poziomie , nie da się przy niej przeklinać bądź wyzywać bo zaraz zwraca uwagę i bardzo dobrze, narazie byłem dzień na sorcie i chwilę na picku. Na pewno będę jeszcze na packu ale i tak wiem że tam to nie będzie moja bajka , co do sortu to praca spoko , nic skomplikowanego strzelać skanerem paczki i układać na odpowiednie miejsce, na picku trzeba się dużo nachodzić i w miarę szybko, też nic skomplikowanego, wystarczy robić dość szybko i bardzo uważnie żeby nie pomylić do którego koszyczka się wrzuca dany produkt. Osoby chętnie pomagają jak się czegoś nie wie, narazie jestem mile zaskoczony ale zobaczymy jak będzie dalej. Martwi mnie ze wszystkich kolegów których poznałem i pracowałem są na zmianie B. Jeśli ktoś jest na A zmianie to jest odpisze to z chęcią poznam osóbkę :) pozdrawiam. Aha, hejty wszędzie są, na każdą firmę , jak się komuś nie chce pracować to każdy powód znajdzie żeby narzekać. Trzeba spiąć poslady i ogień :)

Pomocna?
Tak1Nie2
jajjo
 Opinia

kolejne chore pomysly...

Pomocna?
TakNie
TheHutGroup
 Opinia

Jesteśmy jedną z globalnych firm e-commerce działających w segmencie Zdrowia i Urody. Nowo powstałe centrum produkcyjno-logistyczne w Magnicach pod Wrocławiem, jest pierwszą inwestycją THG w Polsce i zwiastunem szerszego wejścia firmy na rynek europejski. Nowoczesny magazyn zlokalizowany jest bezpośrednio przy drodze ekspresowej S8 i zajmuje powierzchnię 62 tys. mkw, w obrębie której znajduje się również przestrzeń biurowa. W centrum The Hut Group, łączącym w sobie funkcję produkcyjną oraz logistyczną, pracę znajdzie nawet 500 osób. Ciekawą pracę na stanowiskach magazynowych oraz biurowych, w ramach której zapewniamy: Stabilną pracę w nowo powstałym centrum logistycznym w Magnicach Realną perspektywę rozwoju i możliwość współtworzenia nowego miejsca pracy Konkurencyjne wynagrodzenie + premie Sprawną, bezstresową rekrutację Wdrożenie do pracy, możliwość udziału w szkoleniach wewnętrznych i zdobycia doświadczenia oraz awansu w strukturach firmy Przejrzyste warunki zatrudnienia Wsparcie Konsultanta Manpower na każdym etapie rekrutacji i zatrudnienia Przyjazną atmosferę pracy w komfortowych warunkach Bezpłatny transport pracowniczy z wielu miejscowości Dofinansowanie do smacznych posiłków pracowniczych Pracę w systemie zmianowym od pon. do pt. z wolnymi weekendami Dostęp do bogatego pakietu benefitów Manpower Premium, w tym: karty Multisport, prywatnej opieki medycznej Medicover, ubezpieczenia PZU, atrakcyjnych zniżek na naukę j. obcych oraz usługi prawnicze, a także kuponów rabatowych dla Ciebie i rodziny do sklepów internetowych, centrów rozrywki, pizzerii, restauracji, salonów fryzjerskich i kosmetycznych, teatrów, szkół tańca oraz wielu innych miejsc w regionie Wrocławia oraz na terenie całego kraju!

Pomocna?
Tak10Nie1
zainteresowany
 Opinia
@TheHutGroup 01.11.2018 16:58

A jakie proponujecie stawki dla pracowników magazynu?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gość557
 Opinia
@TheHutGroup 01.11.2018 16:58

(usunięte przez administratora)się z tą swoją ofertą! Przyjęli ludzi na okres Black weekend zmusili do pracy nadterminowej grożąc że ich zwolnią a później i tak zwolnili część i pozostałą część również zwolnią tylko w innym terminie. Pierd***na Księżniczka zarządzająca jedną ze zmian to się nadaje ale chyba tylko na aktorkę całego zamieszania. Kłamstwo i propaganda. A jak się nie uśmiechasz czy nie masz idealnego wyglądu to wylatujesz! To jedna wielka Kpina i propaganda która będzie jeszcze długo pacyfikowana z mojej strony! Odsyłam do poczytania opinii na temat THG UK : https://www.indeed.co.uk/cmp/The-Hut-Group/reviews?fcountry=ALL

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czarna
 Opinia
@Gość557 29.11.2018 17:56

To prawda robiłeś wszystko tylko w (usunięte przez administratora) nie wchodziles Panią lider i dlatego nas wywaliło piękny uśmiech fałszywy jak ona i jej meżus

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bernatett
 Opinia
@TheHutGroup 01.11.2018 16:58

Stabilne zatrudnienie na miesiąc nie idźcie tam ludzie bo to tylko jak im potrzeba...hu...nie zakład pierwszy raz się spotkalam

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Diuna
 Opinia
@TheHutGroup 01.11.2018 16:58

Byłam zainteresowana pracą w THG ale po przeczytaniu komentarzy mam więcej wątpliwości. Czy praca rzeczywiście tak wygląda i czy relacje międzyludzkie są rzeczywiście tak fatalne? Co państwo jako kierownictwo na ten temat mogą powiedzieć i czy podejmują państwo jakieś działania aby te relacje poprawiać i zapobiegać złej atmosferze w pracy? Z komentarzy wyłania się bardzo niekorzystny obraz firmy. Czy rzeczywiście obowiązują zasady pracy z Anglii? Co w takim razie z polskim Kodeksem Pracy, który jest ustawą nadrzędną ?

Pomocna?
Tak1Nie
Gardinia
 Opinia

Proszę administracje o usunięcie wszystkich postów dotyczących firmy THG. Jest to forum firmy Gardinia. Jakim cudem pozwalacie na to? Potencjalni pracownicy wchodzą na tą stronę i czytają opinie nie o tej firmie co trzeba. Jednym słowem - zrobił się niezły bajzel a administracja nic z tym nie robi.

Pomocna?
Tak2Nie
majster
 Opinia
@Gardinia 09.06.2019 07:13

Tak to nie działa. Należy wysłać jaśnie nieoświeconemu adminowi, maila do działu serwisowego admin@gowork.pl z opisem zdarzenia i argumentacją. Inaczej myślą, że jest wszystko w porządku. Potem dostaniesz maila zwrotnego z informacją o usunięciu.

Pomocna?
TakNie
Evenement
 Opinia

Jako obecny pracownik z kilku miesięcznym stażem, z czystym sumieniem mówię - NIE. Pracuje na zmianie A. Wszyscy Ci "wielcy" w czerwonych kamizelkach uważają się za Bóg wie kogo, a w Anglii (usunięte przez administratora) na Picku i packu. Pani Agnieszka C, wraz z szanowana Daria D. Faworyzuja pracowników, zlecają lekką pracę, znoszą normy co niektórym, a Ci siedzą na podłodze i oklejaja taśma na podłodze. Koordynatorek Michałek w dresikach prosto i zerowa kultura osobista dostał tam pracę dzięki kuzynce. Następny, co pełni role koordynatora, a z języka obcego zna słowa (usunięte przez administratora) you i ok. Jedni dostają urlop na gębe, dzlrudzy mniej lubiani nie dostają wcale. Ciągle delegację na inne działy, ciągle sprzeczki o normy i ich oczekiwania wobec pracownika. Myślą, że złapali pana Boga za nogi. Prawda jest taka, że nie każdy jest durniem bez szkoły i własnego zdania, co bardzo nie podoba się Pięknym paniom kierowniczkom ze zmywakow w Anglii, od których jestem lepiej wykształcony z resztą. Chciałem wiązać przyszłość z tą firmą kiedy obiecywali jasną ścieżkę awansu, na ten moment szukam innej pracy. Pójdzcie tam tylko, jeśli jest to ostatecznośc ;) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak9Nie
1
Anonim gal
 Opinia
@Evenement 07.06.2019 12:27

100% to samo dzieje się na drugiej zmianie

Pomocna?
Tak4Nie
Najman
 Opinia
@Anonim gal 08.06.2019 10:35

A u Nas na zmianie weekendowej jest kozak, Pani Ewa to super babka :v Slyszalem co sie dzieje na pozostałych, istna patola dla delewizji xd. Mowie to ja, Marcin Najman king of polisz boxin

Pomocna?
Tak2Nie1
Goro
 Opinia
@Najman 08.06.2019 12:21

Bylem na weekendowce, popieram mega atmosfera. Przeniosło mnie na zmianę a i chuy bombki strzelił teraz to równie dobrze mogę robić za sxmate do podłogi ale co zrobię jak w okolicy nie ma innej pracy. Może w końcu bogowie z drugiego piętra zobaczą co się odjaniepawla w czyśćcu na out i inboundzie pozdro

Pomocna?
Tak2Nie
Bóg
 Opinia
@Goro 08.06.2019 12:45

Jam jest Pan Bóg Twój który Cie wywiózł z domu twego do pracy twojej, rozjebvales mnie tą (usunięte przez administratora) do podłogi hahaha

Pomocna?
Tak2Nie
Evenement
 Opinia
@Evenement 07.06.2019 12:27

Sorry, miało być pracowałem, a nie pracuje, zwolniono mnie z marca na kwiecień. Ale to dobrze, bo czułem się gorzej niż ulubiency liderów a swoją godność mam :)

Pomocna?
Tak2Nie
Englishman in Magnice
 Opinia
@Najman 08.06.2019 12:21

Kajman? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Fair
 Opinia
@Evenement 08.06.2019 12:54

Jak by Cię zwolniono z marca na kwiecień , to byś nie wiedział o klejeniu podłogi !!!( chyba ,że nadal interesuje Cię ,co się dzieje w THG ). Pogrążasz się . Jedno zaprzecza drugiemu . Młodzieńcze nie bąć mściwy i zasdrosny .

Pomocna?
TakNie2
Bąć
 Opinia
@Fair 08.06.2019 23:01

Bąć bąć bąć bąć. Zasrdosny, zasdrosny. W szkole o zaoszczonym rygorze tego uczo? Mam kumpla który tam pracuje dla zabicia Twojej ciekawości, Pozdrawiam i tez nie

Pomocna?
Tak4Nie
sbt
 Opinia
@Fair 08.06.2019 23:01

(usunięte przez administratora)do szkoły !!!

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik byly
 Opinia

Witam polecam dział przyjęć u pani (usunięte przez administratora).Gdzie stanowisko dostaje się dzięki czekoladzie. Przykład ...dziewczyna operatora wózka dostanie za niedługo stanowisko admina kosztem czekolady...Panie (usunięte przez administratora)niech pan przejrzy materiał z monitoringu a zobaczy pan prawdę tego działu ....bo jak narazie to parę osób pracuje na cały dział....nie polecam pracy w tej firmie

Pomocna?
Tak25Nie4
2
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik byly 03.03.2019 05:20

Co za bzdury

Pomocna?
Tak18Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia
@Pracownik byly 03.03.2019 05:20

tak było widzialam

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ja 08.03.2019 23:53

a wszyscy zrecie te czekolady

Pomocna?
Tak11Nie1
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tatoo
 Opinia
@pracownik 09.03.2019 10:28

Niestety nie tylko wózkowy i tandetna lala z tą skaryfikacja na ręce

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Asertywny
 Opinia
@Pracownik byly 03.03.2019 05:20

Głos ludu przemówił, jak zawsze ujawnia się nasza polska mentalność i cebulactwo, że jak mi nie idzie to będę też gadał na innych to może będzie mi lepiej. Nie, nie będzie ci lepiej póki nic nie zrobisz ze swoim życiem nie patrząc na innych. Co z tego że ktoś komuś dał czekoladę? Może po prostu lubią jeść czekoladę i tyc. Ludzie, przestańcie patrzyć na innych i czekać żeby się im coś nie udało to będzie można podpieprzyć do przełożonego, tylko Zajmijcie się sobą. Co do firmy to z czystym sumieniem mogę polecić pracę w THG gdzie ścieżek rozwoju jest bardzo dużo jeśli tylko się tego chce i pokaże że się pracuje a nie tylko podpiera słupy i narzeka na innych "bo nic mi nie chcą dać za darmo". Pokażcie że się nadajecie na dane stanowisko lub zasługujecie na awans to je dostaniecie, i to bez przynoszenia czekolady. Pozdrawiam was polskie cebulaki i życzę wam miłego życia i sukcesów w pracy :)

Pomocna?
Tak3Nie8
Kolo
 Opinia
@Asertywny 28.03.2019 07:50

He, he, he no to teraz cie poniosło z tą ścieżką kariery w THG, nie wprowadzaj ludzi w błąd bo chyba się domyślam kim jesteś a tak swoją drogą zastanawiam się co ty przypalasz chociaż wiem, że nie palisz papierosów , że takie kłamstewka wypisujesz...?

Pomocna?
Tak11Nie
anonim
 Opinia
@Asertywny 28.03.2019 07:50

Bredzisz od tych upałów.

Pomocna?
TakNie
lilia
 Opinia

bardzo ciezkie slowa padaja w opiniach dlaczego nikt nie ma tyle odwagi powiedziec wprost tylko nabiera odwagi przed monitorem.tak wyglada doroslosc?

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@lilia 31.03.2019 17:15

Fajnie dziewczyny tam pracują?

Pomocna?
Tak7Nie
Lol
 Opinia
@anonim 04.04.2019 08:47

To do pracy się idzie po to, żeby na dziewczynki popatrzeć ?

Pomocna?
Tak2Nie
swawolny Dyzio
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Lol 08.04.2019 16:03

naturalnie,szczególnie na te zgrabne i powabne.

Pomocna?
Tak6Nie2
Jacek
 Opinia
@swawolny Dyzio 16.04.2019 10:44

To nie ma na co patrzeć

Pomocna?
Tak7Nie
sad but true
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@lilia 31.03.2019 17:15

Thg Magnice. Na wstępie zacznę od tego, że jeśli chodzi o samą agencje przez którą pracowałem w Magnicach a był to Manpower zastrzeżeń nie mam. Kobiety pracujące tam mile i pomocne. Można było nawet pozartowac idąc coś załatwić więc to na duży plus. Eldorado zaczyna się wchodząc na hale. Po wejściu na hale od razu w oczy rzuca się kolesiostwo. Osoby pracujące dłużej są inaczej traktowane, tzn. Lepiej. Rozumiem, że dłuższy staż okej to można zrozumieć ale nie na zasadzie, że nowy pracownik lata po picku a jeśli szanowny admin pozwoli wtedy można iść na pack. Na szkoleniu dostaliśmy informację, że zmiany są co jakiś czas. Pół pracy pick, pol pracy pack. No tak na szkoleniu tak mówili po wejściu na hale wygląda to zupełnie inaczej. Pack oczywiście obstawiony przez pracowników pracujących dłużej zawsze ta sama elita jak brakuje wózków na których są produkty do wysyłki elita stoi i wali za przeproszeniem w ch... robiąc wózek dłużej aby osoba będąca na picku w tym czasie przywiozla następny. W oczy rzuca się również falszywosc u osób tam pracujących. Gadanie za plecami, plotki czy obgadywanie na porządku dziennym, kobiety nie Czaja się jadą za plecami jeśli nie ma kogoś w pobliżu bo jak jest się w pobliżu to oczywiście słodkie oczy i milutkie. Sama praca nie jest zła ale atmosfera to porażka. Nowa firma więc idąc tam myślałem, że nie jest jak na typowych masowkach ale mocno się zdziwiłem. Donoszenie na pracowników do przełożonych to norma, wygląda to jak wyścig kto pierwszy ten lepszy bo zapunktuje u przelozonego. Admini którzy pilnują aby wszystko było git i rozporzadzaja kto ma być na picku a kto na packu to porażka. Oczywiście raz na jakiś czas musieli postawić nowych pracowników na pack ale to sporadycznie. Gdy nowy pracownik na początku zmiany staje na pack zaraz przychodzi admin i każe iść na pick a w między czasie stawia osobę która pracuje dłużej. Nie tu nie chodzi o produktywność a o zwykle kolesiostwo. Pierwszy tydzień pracy był dość okej ale tylko pierwszy. Z każdym dniem i tygodniem wylazil coraz większy fałsz. Kobiety strasznie chamskie i fałszywe. Kobiety mające po 30-40 lat walily gorszym tekstami niż młodzież pracująca obok nich w dodatku szczycily się tym co mówiły i w jaki sposób. Liderki cały czas na tylkach przy komputerze i tam wygląda ich praca.. Kto pójdzie to zobaczy jak to wygląda na własne oczy. Można mówić wiele ale Liderki pracujące na zmianie B to kompletna porażka. Nieogarniete strasznie, również faworyzujace pracowników ktorzy robią tam dłużej. Pracownik przychodząc do Liderki proponując coś słyszy że nie on tu rządzi i ma się dostosować do poleceń przełożonego które nie zawsze są adekwatne do sytuacji. Według mnie firma powinna zachęcać zamiast zniechęcać. Słyszałem wiele opinii że to drugi Amazon i tak to prawda. Praktycznie wszystko skopiowane z Amazona tylko zamiast lokacji 123 zrobione abc i jakieś numerki. Ogólnie śmiesznie to wygląda. Obiady na stołówce porażka w Amazonie były lepsze bynajmniej jadłem całe ze smakiem. W thg co chwilę ryż albo kasza najczęściej bez sosu bo po co sos. Wygląda to jak pasza. Wracając do pracy w Anglii ustawowo wolny 19 kwietnia za co musieliśmy odrabiać nadgodziny 23-24 kwietnia 10 godzin od 5:30 do 15:30. Idąc dalej 1-2 maj nadgodziny obowiązkowe znowu 10 godzin za to, że 3 maj wolne. Co najlepsze 6-7 maj również są nadgodziny 10 godzin a dlaczego 6 maj nadgodziny? Bo Anglia ustawowo wolne. Liderka ogłaszając nadgodziny powiedziała, że pracujemy jak anglicy bo to anglielska firma i pracujemy na ich zasadach ale 19 kwietnia czy 6 maja wolnego w Polsce nie ma bo ktoś musi za Anglików zrobić cześć pracy czyli pracujemy w dni wolne ustawowo w Polsce oraz wolne ustawowo w anglii. Ktoś kto to wymyślił ma nieźle nasrane we łbie. Oczywiście wszyscy dyskutowali i gadali o nadgodzinach, było wielkie oburzenie jak to tak można ale nikt nie potrafił się odezwać. Zapomniałbym wspomnieć jeszcze o używanych butach z blacha za które cenią sobie 100 zł jeśli się nie odda, oczywiście buty używane, po oddaniu prane i lecą do następnego pracownika, przchodzone z dziurami w materiale środka buta. Za kamizelkę odblaskowa 20 zł. O ile dobrze pamiętam a sama karta która się odbija przechodząc przez bramki 50 zł. Przechodząc do końca mojej opinii na temat tej firmy. Osobiście nie polecam ale jak ktoś chce to niech idzie, przekona się jak to wygląda na własne oczy.

Pomocna?
Tak12Nie
Nikt ważny
 Opinia
@lilia 31.03.2019 17:15

Jeszcze nie wiesz dlaczego nikt nie ma odwagi mówić na głos to co pracownikom nie pasuje? No to ciebie oświecę jak za dużo mówisz na głos to szybciej wylecisz na zbity pysk za nim o tym pomyślisz dlatego wszyscy rozmawiają ale po kątach, żeby czasem nikt nie usłyszał

Pomocna?
Tak5Nie
syn
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

fajna atmosfera ale duzo ludzi przychodzi posiedziec,palic fajeczki co godzine i pochodzic po hali zamiast pracowac szkoda ze kiero tego nie widzi (albo nie chce widziec) ,nie docenia pracownikow co rzeczywiscie się starają ..

Pomocna?
Tak6Nie1
Luidzi
 Opinia

Może wiecie czy firma potrzebuje aktualnie kogoś do pracy? Jakie zarobki i jaką umowę proponują?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nikt
 Opinia

Pozdrowienia dla felka i Patrysi uważajcie co piszecie następnym razem ...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nikt
 Opinia
@nikt 21.03.2019 09:41

Ty uważaj Mały (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Qazwsx
 Opinia

Nie polecam firmy THG, zostałem zatrudniony przez pośrednika na stanowisko koordynatora zespołu w pierwsze dni ich istnienia w Magnicach. Dopiero drugiego dnia zatrudnienia w firmie dowiedziałem się ze firma nic nie wie o moim stanowisku - zostałem potraktowany jak zwykły pracownik. To że miałem inną umowę od innych pracowników i stawkę godzinową nie miało dla nich znaczenia. Nikt z kierownictwa nie był zainteresowany wyjaśnieniem sytuacji tylko mówili cytuję "byśmy sami wyjaśniali swoje sprawy z pośrednikiem" jak to świadczy o ich stosunku do pracowników? Jaka to jest firma która nie umie nawet współpracować z pośrednikami? Mimo to przepracowałem tam jeszcze 1.5 miesiąca gdyż mówiono mi że będą mnie tu cytuję "promować na to stanowisko gdy ułoży się sytuacja w firmie". Jak łatwo się domyśleć czarę goryczy przelała informacja że stanowisko przeszło mi koło nosa gdyż dostała to osoba która umiała się przylizać kierownictwu! Kierownik główny nawet nie był zainteresowany przeprowadzić że mną rozmowy na ten temat. To że miałem większe kwalifikacje i umiejętności nie miało żadnego znaczenia. Na + jedynie mogę dodać że fajnie zapowiada się dział trenerski w THG, warto się do niego zapisać. Grupa ma fajną nie korporacyjną atmosfera choć kierownik z mocno specyficznym poczuciem humoru.

Pomocna?
Tak20Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maniek
 Opinia
@Qazwsx 16.12.2018 21:29

U Mnie na dziale też był taki Jacek i też go potraktowali jak śmiecia Kierowniczka otoczył się lizusami bez wazeliny do tego lasery Nagasaki i niema faceta.

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NoPeyo
 Opinia
@Qazwsx 16.12.2018 21:29

Jacek tak naprawdę to do przysłowiowego tarcia chrzanu się nadajesz.Najbardziej aktywny to byłeś w toalecie i podczas przerw na lunch gdy zjadałeś drugi obiad.Notabene zniesmaczyłeś tym kilka osób gdy chciałeś taki posiłek otrzymać od osoby która nie chciała go otrzymać.Pracę traktowałeś jak zło konieczne i wybiórczo.Zero konkretów tylko czcza gadka z twojej strony.Zamiłowanie do lizusostwa wyniosłeś z poprzedniej firmy niestety nie tędy droga.Mit Papa Smurf upadł pozostała efemeryda w postaci Brainy Smurf,Greedy Smurf,Grouchy Smurf,Clumsy Smurf oraz Vanity Smurf. Niestety tej postaci żadne dziecko nie zaakceptuje.

Pomocna?
Tak78Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marian
 Opinia
@Maniek 20.12.2018 01:21

Maniek alias Andrzej nie pij tyle tylko zainwestuj w słownik języka polskiego.

Pomocna?
Tak52Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klakson
 Opinia
@Maniek 20.12.2018 01:21

czy, myślimy o tym samym Jacku /chamie, prostaku i właśnie jak mówisz lizusie\ mówimy to dzięki , że ją moja najpiękniejsza liderka , moje słonko posłała do diabła.

Pomocna?
Tak49Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@klakson 24.01.2019 17:28

Jest jeszcze pani Anna która jest bardzo zapracowana plotkujac i non stop telefonujac. Moja 80 babcia jest bardziej zapracowana. Wartościowe pracownicy zaś odchodzą.

Pomocna?
Tak42Nie2
mm
 Opinia
@Były pracownik 25.01.2019 11:46

najprawdziwsza prawda

Pomocna?
Tak37Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tralala.
 Opinia
@Były pracownik 25.01.2019 11:46

Ty, na pewno nie jesteś wartościowa. Byłaś za bardzo pewna siebie. Lizałaś (usunięte przez administratora) kierownictwu, które tak na prawdę miało Cię w czterech literach, obgadywałaś wszystkich w koło, ludzie Cię nie lubili za twoje chamskie i wulgarne zachowanie a jak przyszło do zwolnienia to nagle okazałaś skruchę płacząc do wszystkich jaka Ty biedna i poszkodowana :-) Trzeba było myśleć wcześniej co robiłaś i jak się zachowywałaś. Żal mi Cię. Weź się za swoje nudne życie dobrze Ci radzę.

Pomocna?
Tak5Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rok 2019
 Opinia

Nie interesują NAS informacje dotyczące Firmy THG. Jesteśmy pracownikami firmy GARDINIA Oławska 4 55-040 Domasław info@gardinia.pl Uwaga!! ,Uwaga!! Przyjeżdża w poniedziałek - będą podwyżki PŁAC

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Świnia
 Opinia
@rok 2019 05.01.2019 10:50

THG . Pierwsze wrażenie super , po kilku tygodniach jakaś tragedia . Jedna świnia podlizuje (usunięte przez administratora) do każdego a później nawet własne koleżanki podpieprza, lizus i konfident . Więcej podpierdal**czy i szefów niż pracowników . Karma wraca !!!!

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niki
 Opinia
@Świnia 07.01.2019 19:01

Na jskim dziale pracuje?

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Droooooonikkk
 Opinia
@Niki 08.01.2019 01:13

Wyżej opinia to w stu procentach prawda , podejrzewam kto jest ta ŚWINIĄ. W pierwszy dzień tłumaczyli jak powinno się traktować ludzi wokół siebie , żeby być koleżeńskim , dobrym . Ale ta osoba to przeciwieństwo wszystkiego , najgorszy typ człowieka jaki widziałem . Podpierda....nie i robienie zdjęć wychodzi jej w stu procentach , ale czy bycie fałszywym człowiekiem wyjdzie jej na dobre ???To dowiemy się w najbliższym czasie . Aaa ii co najlepsze ???? Kabluje ,a zaraz podejdzie i myśli ze nikt nic nie wie i zachowuje się jakby nic się nie stało . I to jeden dział nie podpięte..Ala ... Dziwny typ człowieka . Aaaa kabluj dalej . Buziaczki przesyłam .

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Trolley man
 Opinia

Thg rulez siemka ziomy 2700 dziś na konto i tylko 2 godziny pracy na wózku reszta to ściema praca ok Przez agencję robią only glaby. Jest Oki

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
idiotom mówimy stanowcze NIE
 Opinia
@Trolley man 10.01.2019 01:30

Dziecko przecież to jest strona firmy Gardinia nie THG więc głąbem jesteś ty, poza tym 2700 zł to jałmużna a ty to pewnie dostajesz z premią i się tym chwalisz, mam rację?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maniek
 Opinia

Największe lesery to (usunięte przez administratora) z drugiej zmiany obgaduja wszystkich i migaja się od roboty bardzo fałszywi obgaduja liderke jak jej nie ma a tak lasery (usunięte przez administratora) Powinno sie rozdzielić. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxxxxxt
 Opinia

THG jest super gdy chce ktoś pracować i się przykłada do tego to umowę przedłużają zawsze w zakładach jest jakiś minus ale jak do THG to jest naprawdę dobrym zakładem i dobrze płacą tylko musisz przyłożyć się do tego

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Granda
 Opinia
@Xxxxxxt 30.11.2018 20:03

NIEPRAWDA NIEPRAWDA w (usunięte przez administratora) mają ludzi byliśmy potrzebni na weekend i do widzenia tak się nie robi A wy lizcie dalej (usunięte przez administratora) czerwonym kamizelka lizusy i trenerki co nic nie robią tylko latają z cyckami na wierzchu

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bezrobotny
 Opinia
@Xxxxxxt 30.11.2018 20:03

Chyba żarty jakieś księżniczka i meżuś to tragedia przydała By się PAŃSYWOWA INSPEKCJA PRACY W SPRAWIE MOBINGU mam przepracowany 17 lat i tak jak tam traktuje się ludzi zaskoczyło mnie bardzo ludzie zastraszenia biegają umów i tak nie mają przesyłanych no chyba że jesteś ładna dziewczyną i wpadłaś w oko jakiemuś liderowi menadżerowie to wtedy tak lub FAŁSZYWE USMIECHY DO KSIĘŻNICZKI I WCHODZENIE W CZARNĄ DZIU... pracowitość nie ma nic do rzeczy NIESTETY ODRADZAM JUŻ W AMAZONIE JEST lepiej gdyby nie 10godziny dzień pracy ODRADZAM i OSZCZEGAM jeśli komuś zależy na stałej PRACY w miłej atmosferze to nie THG

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxxxxxxxtm
 Opinia
@Granda 30.11.2018 21:12

Oj to prawda to co piszecie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxxxxxxxtm
 Opinia

THG jest naprawdę dramat jak potrzebowali na weekend to było fajnie A później pracy nie ma to zwalniają i jeszcze co najlepsze mówia agencje jak ruszy praca to zadzwonia i bendzie można wrucic do pracy normalnie bo teraz mają postój śmiech na sali kto bendzie czekał 3 lub więcej tygodni bo oni pracy nie ma A za chwilę nowe osoby benda bo znów ruszy praca A jak się skończy to zwolnią jak by mniej ludzi przyjęli to by było co robić bo sami swoi by byli A tak tych co od początku pracowali to większość zwolnili A tych co nowi to praktycznie zostawili i jaką tu logika jak to pójdzie tam pracować to niech się nie nastawiam że pracuje tam dłużej nic 3 miesiące lub 2 miesiące bo z ludzi robią (usunięte przez administratora) pozdrawiam i życzę powodzenia ps.. Amazon napewno lepszy niż thg

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Worker
 Opinia

THG jest super gdy chce ktoś pracować i się przykłada do tego to umowę przedłużają zawsze w zakładach jest jakiś minus ale jak do THG to jest naprawdę dobrym zakładem i dobrze płacą tylko musisz przyłożyć się do tego

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

To strona poświęcona thg czy firmy Gardinia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Yeti
 Opinia

Byłam pracownikiem THG i nie polecam tej firmy ponieważ nie szanują tam ludzi którzy pracują tylko byliśmy potrzebnie na weekend Black Friday A po paru dniach nam podziękowali i jeszcze rozwiązali umowę za porozumieniem stron gdzie człowiek nawet na zasiłek nie może iść i na święta zostaje bez pracy to tylko THG TAK ROBI....

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia

JANUSZE BIZNESU w okolicy są firmy lepiej zorganizowane wszystko szybko i byle jak zarobki tez słabe nie polecam, nawet w poruwnaniu do takiego amazona to przepasc

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia

@anonymous, rozumiem, że jesteś osobą od dłuższego czasu pracującą w firmie Gardinia. Czy w Twojej karierze nie zdarzyły się żadne odstępstwa od sugerowanego rytmu zatrudniania i zwalniania pracowników? A może pojawiają się co jakiś czas zamówienia na tyle duże, że trzeba znacznie wydłużać czas ich realizacji, a tym samym utrzymywać powiększony stan zatrudnienia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia

Ciekaw jestem, czy ktoś mógłby napisać, czy obecnie poszukiwani są pracownicy do firmy Gardinia? Przeglądałem ostatnio stronę internetową tej firmy i znalazłem jedynie zakładkę zachęcającą do aplikowania, ale bez konkretnego wskazania stanowisk. Czy wiadomo, jakie są aktualnie nie obsadzone miejsca pracy?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dżesika
 Opinia
@Łukasz 14.07.2018 19:47

Aktualnie chyba już nie są poszukiwani pracownicy. Ale to się może zmienić w niedalekiej przyszłości. Ps. Strona firmy nie była aktualizowana od 10 lat więc nie ma co tam szukać na ten moment. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Dżesika 15.07.2018 07:34

teraz to raczej będą zwolnienia nadwyżki pracowników przyjętych na sezon a od września 3 - miesięczne bezpłatne urlopy (postojowego firma nie płaci)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldi
 Opinia

Jesteście pewni, że nic dobrego nie dzieje się w firmie? Czasami bywa gorszy moment .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Już niezainteresowany
 Opinia

Czytając opinie zamieszczone na tej stronie aż strach aplikować...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nieznajomy
 Opinia

Zajmijcie się pracą poprańce i tyle w temacie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia
@Nieznajomy 14.07.2018 19:09

Kolego??? twoja aparycja, twój dowcip, twoja inteligencja jest godna podziwu. Mam nadzieję, ze ZROZUMIAŁEŚ . piszę do ciebie POWOLI ponieważ nie wiem jak u CIEBIE z czytaniem. PS. Forum dotyczy pracodawcy a nie prywatnych wpisów

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Matuzalem
 Opinia

Troche zgadzam sie z nie ukraincem ale troche za ostro.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nie ukrainiec
 Opinia

Hej. Chcialbym cos powiedziec do Shakiry z nmto wez tego swojego syna i se go wsadz zpowrotem ok! Nie moge na tego lamusa patrzec bo mi sie sniadanie cofa! A ty (usunięte przez administratora) wiedz ze tatuarze i to badziewie na gebie nie zrobi z ciebie faceta! Pewnie zamiast pepowiny ucieli ci fujare no nie! Ogarnij sie (usunięte przez administratora) i nie lataj do mamusi ze skarga ,ile ty masz lat !!!!! Zalatwiaj swoje sprawy sam jak mezczyzna a nie jak lamus przez mame!!!! Powiedzialbym ci to sam ale wiem ze twoja matka by mnie zjadla i krzyku narobila na cala firme. Turlaj dropsa i zwijaj ponczoche (usunięte przez administratora) paaaaaaaaa!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NIE POLAK
 Opinia
@Nie ukrainiec 12.07.2018 17:45

1.tobie syna będzie musial zrobić sąsiad na urlopie bo ty nie sięgniesz 2.sniadanie możesz zjeść w domu jak nie chcesz w pracy 3.na tatuaże cie nie stać 4.takiego badziewia to ty nawet na glowie nie masz 5.odnosnie faceta patrz punkt pierwszy 6.co do fujary czy ucieli nie wiesz , co do twojej patrz punkt pierwszy 7.co do skarg on lata do mamy ty do brygadzistki [ nie wiem co lepsze] 8.ty nie załatwisz swoich spraw jak mezczyzna , patrz punkt pierwszy 9.ty nawet nie masz co turlac a co do pończochy patrz punkt pierwszy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia

@Bartek, bardzo słuszna uwaga. Ciekaw jestem natomiast, co według Ciebie jest największą zaletą pracy w firmie Gardinia? Jest to interesujące z punktu widzenia kandydatów do pracy. Dzięki konkretnym odpowiedziom, łatwiej będzie podjąć im decyzję o aplikowaniu do tej firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartek
 Opinia

Niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie. Idealnych firm nie ma i każdy to wie!!!

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Gardinia - Domasław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej