brak logo

NSTI Sp z o.o.

Goszcz

Opinie o NSTI Sp z o.o.

hurts 2011-06-12 18:24:39
bardzo nie profesjonalna firma. odradzam aplikowanie. dlaczego? - wyplaty nigdy nie były na czas, zawsze tłumaczono ze 'klienci jeszcze nie zaplacili' - kadra kierownicza bez jakichkolwiek zdolności zarządzania ludzmi, a co za tym idzie nawarstwienie konfliktów między pracownikami, nastawienie tylko na cyferki, po trupach do celu - to zwykły telemarketing - siedzi sie na telefonie i obdzwania 50 firm dziennie na zasadzie 'kup pan internet, bo jest fajny' - bardzo marne premie za sprzedaż - brak szkoleń, brak systemów motywacyjnych, brak pomocy ze strony przełożonych zdecydowanie odradzam.
anonim 2011-09-09 08:54:58
Z całym szacunkiem o opiniach o NSTI w tym roku nastąpiło wiele pozytywnych zmian, firma płaci na czas a przedewszystkim jest bardzo atrakcyjny system premiowy. Jest nowy szef działu handlowego który świetnie zarządza, ma duże doświadczenie managerskie. Jetsem przekonany iż nowe pomysły na biznes przyczynią się do rozwoju tej firmy.
konduktor 2012-02-22 15:44:02
Praca w tej firmie to totalna porażka. Nie idźcie tą drogą. Nie ma co się powtarzać. To co napisane powyżej to cała prawda o tej firmie.
XXXXXXXXXX 2012-08-06 20:52:02
Naszej firmie NSTI jest dłużnikiem od przeszło roku. Naciągają kogo się tylko da. Wykupili u nas usługę, podpisali umowę a teraz udają że rzadnej umowy nie było.
xx 2012-12-07 18:49:19
Bardzo nieprofesjonalny proces rekrutacji. Ciągną człowieka 2-3 razy na 10-15 minutowe spotkania z których nic nie wynika po czym mimo zapewnień że bez względu na decyzję dadzą odpowiedź nie chce im się nawet oddzwonić ani napisać maila. Panowie !!! Szanujcie czas swój i potencjalnych pracowników !!! Zdając sobie sprawę, że firma wśród swoich klientów i kontrahentów ma zszarganą opinię (o czym sami wspominacie na rozmowie rekrutacyjnej) powinniście robić wszystko żeby to zmienić a nie utrwalać zły wizerunek.
xawery 2013-06-09 22:13:52
Jak ktoś chce zaliczyć traumę to tak NSTI to gwarantuje na 100%
Firma wirtualny operator który ściemnia , że posiada zasięg w całej Polsce. Oczywiście dostarcza,,, ale za pośrednictwem lokalnych operatorów.
Jej udział polega tylko na braniu pieniędzy i opóźnianiu płatności jak tylko się. Skutkiem czego dopominanie się o pensję jest na porządku dziennym i nie jest to 2-3 dni tylko tygodnie czy wręcz miesiące.
Premia handlowców? jak wydrzesz siłą.
Z resztą w 2011 odszedł prawie zespół handlowy a zaległości firmy w stosunku do pracowników to dziesiątki tyś. zł.
Praca u nich to strata czasu i pieniędzy
1
Majster 2015-02-24 12:13:52
Zdecydowanie odradzam. Firma ma duże zaległości finansowe i komornika na karku. O wypłaty trzeba się dopraszać o premiach nie ma co marzyć.
magister 2015-04-01 16:35:00
Opowiadacie bzdury jak jest umowa podpisana to nikt nie udaje,że jej nie ma.W tym biznesie nie jest łatwo trudności są ale taki rynek. Mamy rok 2015 to co było w 2011 już dawno nieaktualne.Firma jest ok i ma świetny nowy dział handlowy i zaplecze.
magister 2015-04-01 16:38:38
na premie to trzeba zapracować, są wyniki jest sprzedaż jest premia jak w każdej inne firmie. Nie znam takiej, gdzie płaca za nic.
KRD 2015-05-18 09:58:42
Radzę sprawdzić Krajowy Rejestr Długów - to dużo wam powie co ta firma jest warta :)
1
Pawel 2015-07-16 10:57:38
Firma kogucik.... zadluzeni, nie oplacaja zus-u nie placa do US-u jeden komornik wychodzi to wchodzi nastepny. Omijac szerokim lukiem i jesli chodzi o prace tam i o wspolprace.
1
jędrek 2016-05-14 08:45:47
Z tego co widziałam to niestety aktualnych ofert nie ma @khbuk ale oni działają w wielu obszarach internet, usługi głosowe, centrum danych, czy transmisja danych więc miejmy nadzieje, że to jakoś ruszy i pojawią się nowe miejsca pracy
kolejny oszukany 2016-11-21 20:45:54
NIE POLECAM, nie płacą, notorycznie kręcą, że zapłacą jutro, jutro ... Jednym słowem OSZUŚCI.
Omijać szerokim łukiem.
Zostaw swoją opinię o NSTI Sp z o.o. - Goszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSTI Sp z o.o.