Żabka Polska

Adres: Powstańców Śląskich 131a, 53-317 Wrocław

NIP: 8943011056 KRS: 0000369887

Żabka Polska
2 137 6 1

Opinie o Żabka Polska

Xmdko

Pracowalam ta ponad 2 miesiace. W tym czasie odeszlo ok.5 pracowników, doszlo mniej nowych. Atmosfera srednia, dziwny szef, ktory nie wchodzil do sklepu drzwiami gdyz nie satysfakcjonowala do podłoga, mimo iz mylysmy szmatą, nie mopem, a żabka duza bo po freshmarkecie. Śmiech na sali. Klienci non stop, w niedziele niehandlowe obrot nawet 10-17 tysiecy (na 2 kasach). Co chwile zamawiany towar, facet zaden tego nie rozladowywal, ogromne kanistry i 4paki piwska. Nieporzadek bałagan i brak normalnych godzin pracy... Raz na 6, nastepnego dnia 8-18 nic nie dalo soe zaplanowac. Odeszlam. W samym grudniu zrobiłam 205 godzin. Mialam 4 dni wolnego (swieta 3 dni). Plus 4 dni wolnego weekendu tylko ze wtedy mialam szkołę. Bylam zmeczona, nie jadałam regularnie, rzadko robilam cos dla siebie. Non stop na nogach i wieczne narzekania. Plotki, ulubienica szefostwa, kazda umywała rece od ciezszej pracy, ja najmlodsza i nowa wciąż wykorzystywana... Moje sugestie dla Żabka Polska: moją sugestią jest by pracownikow bardziej doceniac i nie wykorzystywac. Brak przerw. Niemoznosc odejscia od kasy. Nieszkolenie pracownikow, przez co bylam na zmianie z pania która nie potrafiła nic na kasie zrobic i musialam non stop byc tam ja. 10zl na godzine w obecnych czasach w duzym miescie to rowniez śmieszne. Tyle samo mam za stanie za barem...

Ivi

Żabka Dworzec Główny Wrocław 2 stycznia 2019 roku godzina 17 30 Ja jako klient kupiłem kartę za 5 zł na Play wbijam do PLAY aby zajeresrtować Kartę Pan mówi ze w tej chwili nie maja polaczenia z siecia play aby mnie zajeresrtować .To przychodzę do ząbki gdzie kupowałem i chciałem zwrócić nie otwarty pakiet play Pani na to mówi ze nie chce zwrócić pieniędzy przy sb miałem paragon .powiedziała dowiedzenia i smutny pojechałem do domu ????????????????????

tolek046
Zweryfikowany użytkownik

Nikt nic nie pisze o tym jak pewne są te pieniążki od Żabki miesięcznie 12 tys.bo to pewnie pozwalało pokrywać koszty pracowników i ZUSU..itp...itd.,,ponadto chciałbym wiedzieć ile procent od utargu jest dla ajenta i czy jest jakiś wymóg ze strony Żabki na wysokość uzyskiwanego obrotu ...i czy mogę sprzedawać też i swój towar i na jakich zasadach z Żabką ten mój towar rozliczam czy nie?Teoretycznie to wygląda nie żle i zachęcająco a tu tyle marnych opinni ,że wygląda na to,że gó….o nie biznes itp..itdby

Jacek

Nie polecam żabki na ulicy Pużaka 7 w Częstochowie. Na półkach produkty po terminie,szczególnie te na promocji 50%. Brak bułek bo się nie chce (usunięte przez administratora) ruszyć i wypiec bułek. Zle ceny produktów. Ostatnio wyszlo mi o 20 gr więcej niż powinno. Pan z brodą wchodzi klientowi w (usunięte przez administratora) aby im dodatkowo coś wcisnąć. Obrzydliwe zgnile owoce i warzywa w koszykach. Nie polecam!

*cichy*

Nie wiem od czego zacząć! Znam pracę i działanie sklepów tej sieci od strony zaplecza. To co się dzieje na nich po prostu przechodzi ludzkie pojecie! To jak są traktowani ajenci a przez to załoga sklepu nie trzyma żadnych norm normalnego traktowania człowieka przez człowieka! Cały system związany z zamawianiem towaru, weryfikacje przeprowadzane na sklepie, przeterminowane rzeczy a bardziej na kim spoczywa zapłata za nie, ciągłe "walki" z terminalem o dostawy, brak pomocy ze strony opiekunów sklepu itd itd dużo by tu wymieniać ale co chcę napisać.... nigdy w życiu nie podjął bym się pracy w tej firmie i to nie ważne czy jako franczyzobiorca czy jako pracownik kasjer sprzedawca. dziękuje

xxx

TRZYMAJCIE SIE OD TEGO KURESTWA JAK NAJ DALEJ (usunięte przez administratora)

Julita
@xxx 02.12.2018 02:44

Wpisy takie, jak ten Twój są na forum niedopuszczalne. Nie wolno używać wulgaryzmów. Komentarze tu zamieszczane powinny być merytoryczne i pomocne dla użytkowników, natomiast Twój nie wnosi niczego do dyskusji. Zapoznaj się proszę z regulaminem i nie łam go w przyszłości: https://www.gowork.pl/regulamin A jeżeli masz doświadczenie w pracy dla Żabka Polska, napisz proszę co konkretnie wpłynęło na Twoją opinię. Każdy rzeczowy i kulturalny komentarz jest na cenny.

Stalker

Witam, jaki są mandat kiedy sklep jest otwarty później , czyli po 6:00?

kubsonsky
@Stalker 09.09.2018 19:51

Zabiorą ci punkty na weryfikacji, za nie otwarcie w czasie.

Julita
@kubsonsky 02.11.2018 16:21

Napisz proszę coś więcej o wspomnianej przez Ciebie weryfikacji. Rozumiem, że sieć Żabka Polska sprawdza, czy ajent w należyty sposób wywiązuje się z umowy franczyzowej. A jak często takie kontrole mają miejsce i na czym dokładnie polegają? Odpowiedź na to pytanie pomoże zdobyć wyobrażenie osobom, które rozważają otwarcie sklepu pod tym szyldem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kontroler komentarzy

Jeżeli jest pan/i aż tak znajoma z ta żabka proszę o więcej szczegółów

Monika

Też się spotkałam z niemiłą obsługa w Żabce na ul. Krupniczej We Wrocławiu te kobiety które tam obsługują są beż wychowania nie szanują klientów nie mają szacunku nawet do siebie widziałam na własne oczy jak dziewczyna o imieniu (usunięte przez administratora) bo tak ja nazwała ta druga dziewczyna zwyzywała ja od najgorszych WSTYD

????

Wrocław ul.krupnicza 3/1c WAŻNE... !!! Ja nie wiem czy wy wszyscy w tym sklepie robicie to na poważnie czy poprostu wiecie ze jesteście upośledzeni psychicznie i nie bierzecie pracy na poważne... któryś raz z rzędu od sierpnia wydano mi źle resztę widzę ze zmieniła się obsługa szkoda moja rada powinniście popracować nad sobą bo ile można dorabiać na klientach i więcej godności do drugiego człowieka... I proszę nie odgrzewać pieczywa w piecu z poprzedniego dnia bo widać co robicie przez szybę przed otwarciem sklepu a z tego co wiem piec macie tylko na sklepie ponieważ żabka jako sieć sklepów przeszła remodeling na wersję Galaxy dla konsumenta aby zachęcić do kupna świeżego pieczywa!!!! A Zapach tego pieczywa ma rozchodzić się po sklepie reklama dzwignia handlu!!! Parówki do hot dogòw tez powinno się wykładać szczypcami to taki przyrząd aby zarazki nie przechodziły na pożywienie a wy tego nie robicie!!! a jezeli już to robice to przynajmniej załóżcie rękawice foliowe na te brudne łapy po porannej toalecie higiena pracy tak jak i osobista to podstawa w zyciu codziennym... Ceny produktów w sprzedaży tez nie zgadzają się z tymi które powinny być są zawyżone różnica wychodzi dopiero przy kasie fiskalnej... Powinniście stale kontrolować ekspozycję na sklepowych półkach  i dbać o odpowiednią wizualizację to szczególnie ważne w przypadku produktów świeżych z krótkim terminem przydatności takich jak na przykład nabiał jest jednym z popełnianych błędów przez was wysteaczy sprawdzać daty produktów... Aaaa i co ważne miło z waszej strony ze macie imiona na paragonach Pani JUSTYNA może sobie odpuscic teksty typu... - dziś dzień beż reszty - ze ???? zł nie wydam Panu reszty ponieważ reszta jest moja itp to wcale nie jest miłe a jezeli ma Pani ciężką sytuację rodziną może Pani pójśc do opieki społecznej lub mopsu tel. 71 782 23 22 ul. Strzegomska 6, Wroclaw tam udziela Pani pomocy zle to swiadczy o tym sklepie Pan Robert Więsyk czyli szef powinnien coś z tym zrobić.

????

Wrocław Krupnicza 3/1c Nr sklepu Z3407 WAŻNE... !!! Ja nie wiem czy wy wszyscy w tym sklepie robicie to na poważnie czy poprostu wiecie ze jesteście upośledzeni psychicznie i nie bierzecie pracy na poważne... któryś raz z rzędu od sierpnia wydano mi źle resztę widzę ze zmieniła się obsługa szkoda moja rada powinniście popracować nad sobą bo ile można dorabiać na klientach i więcej godności do drugiego człowieka... I proszę nie odgrzewać pieczywa w piecu z poprzedniego dnia bo widać co robicie przez szybę przed otwarciem sklepu a z tego co wiem piec macie tylko na sklepie ponieważ żabka jako sieć sklepów przeszła remodeling na wersję Galaxy dla konsumenta aby zachęcić do kupna świeżego pieczywa!!!! A Zapach tego pieczywa ma rozchodzić się po sklepie reklama dzwignia handlu!!! Parówki do hot dogòw tez powinno się wykładać szczypcami to taki przyrząd aby zarazki nie przechodziły na pożywienie a wy tego nie robicie!!! a jezeli już to robice to przynajmniej załóżcie rękawice foliowe na te brudne łapy po porannej toalecie higiena pracy tak jak i osobista to podstawa w zyciu codziennym... Ceny produktów w sprzedaży tez nie zgadzają się z tymi które powinny być są zawyżone różnica wychodzi dopiero przy kasie fiskalnej... Powinniście stale kontrolować ekspozycję na sklepowych półkach  i dbać o odpowiednią wizualizację to szczególnie ważne w przypadku produktów świeżych z krótkim terminem przydatności takich jak na przykład nabiał jest jednym z popełnianych błędów przez was wysteaczy sprawdzać daty produktów... Aaaa i co ważne miło z waszej strony ze macie imiona na paragonach Pani (usunięte przez administratora) może sobie odpuscic teksty typu... - dziś dzień beż reszty - ze ???? zł nie wydam Panu reszty ponieważ reszta jest moja itp to wcale nie jest miłe a jezeli ma Pani ciężką sytuację rodziną może Pani pójśc do opieki społecznej lub mopsu(usunięte przez administratora) Wroclaw tam udzielą Pani pomocy zle to swiadczy o tym sklepie (usunięte przez administratora) powinnien coś z tym zrobić

byly klient

Nie polecam sklepu zabka w koszalinie na spasowskiego 5-9 nieletni chłopak stoi za lada synus kierowniczki i krzyczy jest nerwowy i nadpobudliwy,nie panuje nad soba,nie wydaje paragonow,a jak ktos wruci po paragon kilku sekundach to rzuca kosz na lade i kaze klientom szukac w koszu,jest chyba pod wpływem srodkow odurzajacych...i moze ma żółte papiery,bo sie trzesie z nerwow i chyba nie lubi ludzi.

wladek

Omijajcie te sklepy szerokim łukiem ! Ceny mocno zawyżone !!!

Wkurzony klient.

Przestrzegam przed żabka na ulicy Traugutta 90/100 we Wrocławiu. Zobaczyłam penne szpinak w promocji 2szt. za 3,50 napisanym na opakowaniu z końcem daty ważności. Kasjerka w czarnych włosach wydała okrzyk O Nie! Ja chciałam to zjeść! Hit. Mało tego. Następnie skasowala mi produkt z promocji 3,50 napisanym na opakowaniu na normalną cenę. Patrząc że cena wyszła mi za wysoka powiedziałam; - rozumiem że produkt jest w promocji? ,a ona wydukala po cichu -że to jeszcze dobre. Nie do końca rozumiejąc co do mnie mówi poprosiłam o paragon, którego nie chciała wydać. Po opuszczeniu sklepu zorientowałam się, że wydała mi zły paragon. No brawo. Pracownik miesiąca.

Ola

Żabka....śmiech na sali. Teraz w pocztę się bawią a żadna poczta nie pracuje w niedziele ! Państwo dało wolny dzień od pracy a żabka go zabrała !!!!!! Nic sobie z Polskiego prawa nie robią ! Śmieją się prosto w nos rządowi ! Ciekawe czy pracownicy dostaną uprawnienia pocztowe hehehhe bo jeżeli odbiór paczek to agencja pocztowa to już dwa zawody w jednym a pensja w miejscu. Porazka

Wika
@Ola 25.04.2018 09:54

A to,że w żabce,możesz dokonywać opłat,nadawać i odbierać paczki to nie rola poczty?? Brakuje tylko aby zajmowała się listami i to będzie już chyba wszystko co robi poczta, bo sprzedaż znaczków to dla żabki nie problem,przecież to towar.A i informuję,że wyznaczone poczty też pracują w niedzielę.To nie wina ajenta ani żabki,że wykorzystali lukę w przepisie,każdy tak robi.Ja jestem zła na nasz rząd,że usunął z zapisu w ustawie,że zakaz dotyczy również ajentów i franczyznobiorców to załatwiło by cały ten problem. Jak dobrze się zastanowisz to przyznasz mi rację

kredens

witam, koszmar pracy w żabce, jedna osoba musi wykonać masę czynności i nie daj boże nie wyrobi sie bo ma ruch.... w dniach dostawy powinny być dwie osoby żeby to wszystko funkcjonowało, a tak nie ma, zasuwa jedna osoba i tyle. A do rego ajent potrafi zwyzywać przez telefon hmmm także warunki pracy totalnie fatalne i to gdzieś trzeba nagłośnic, bo tam pracuja LUDZIE a nie jakieś bezduszne osoby, jak można tak traktować człowieka a mam pytanie czy ajent może ściągnąć z wypłaty pracownikowi no za zła weryfikację sklepu>>?

Julita
@kredens 09.09.2018 12:36

A sprawdzałeś może czy w podpisanej z ajentem umowie są zapisy, które określają kwestię potrąceń z pensji? Swój wpis opublikowałeś już jakiś czas temu, chciałabym w związku z tym doprecyzować, czy rozwiałeś swoje wątpliwości. Jeżeli tak, to proszę Cię, byś podzielił się z nami wynikiem Twoich dociekań. Będzie to cenna informacja dla innych użytkowników forum.

Wigor

Witam , sklep żabka w Gdyni przy ulicy Buraczanej 25 od miesiąca nie przyjmuje opłat za rachunki , sprzedawczyni tłumaczy kłopotami z systemem od momentu wprowadzenia zmian w ochronie danych osobowych , czy to jest normalnie aby tak długo poprawiać błędy .

/dan
@Wigor 18.06.2018 20:31

Jak się jest normalna osoba to się robi przelew albo sie idzie na poczte

Julita

@Zosia sieć Żabka Polska uzasadniła na jakiej podstawie sklep został zamknięty? Czy zawarta umowa przewidywała taką możliwość z dnia na dzień? Masz wiedzę o tym, że innych franczyzobiorców również spotkała taka sytuacja, czy dotyczy to tylko sklepu prowadzonego przez Ciebie? @Świadek to forum służy do wymiany opinii o firmach pod kątem tego, jakimi są pracodawcami. Natomiast może warto, żebyś swoją uwagę zgłosił bezpośrednio do osoby zarządzającej wspomnianą przez Ciebie Żabką?

Świadek

W nowo otwartej Żabce na ul.Światowida 61a Warszawa sprzedawany jest alkohol osobom nieletnim notorycznie może jakaś kontrola ???

ZatroskanaZabka

Żabka, ul. Gliniana, Bajana, Piłsudskiego, Pułaskiego i do kwietnia Średzka - nie zatrudniajcie się w tych sklepach za żadną cenę ajent i jego żona oszukują pracowników nie wpłacając terminowo wynagrodzenia, potrącając z pensji za rzekome kradzieże i braki inwetaryzacyjne (ajentka wprowadza towar fikcyjnie na stan, a potem przy inwentaryzacji płacą wszyscy a pani ma ręce czyste i kieszeń pelną), nie wystawiają umów i świadectw pracy....totalna porażka. Jeśli będziesz potrzebować czegokolwiek od pracodawcy, dnia wolnego czy zaświadczenia do urzędu....tygodniami nie można się doprosić a na wspomnienie PiP usłyszycie 'mam to w (usunięte przez administratora) i tak nic nie zrobicie bo Żabka i tak się tym nie zainteresuje'. Jakby tego było mało wszyscy pracownicy są obrażani i podjudzani jeden na drugiego przez wulgarną, chamską, wyszczekaną, bezczelną 'pracownicę-zastępcę ajenta' - która prezentuje tak samo ostentacyjne podejście do klienta(guma w buzi, zestaw słuchawkowy, brak 'dzień dobry' ani pocałuj mnie w (usunięte przez administratora) Nie polecam.

anonymous
@ZatroskanaZabka 01.06.2018 14:05

dlaczego jesteś tchórzem i to ty jesteś nieuczciwy,wszystko jadłeś za darmo a to tak nie ma nigdzie

Cherr
@ZatroskanaZabka 01.06.2018 14:05

Jetsem jedna z dłużej utrzymujących kontakt w tej zabce z pracodawcami. Nie zgadzam z z bzdurami które zostały wypisane powyżej. Ten komentarz dodala para która pracowała u W naszej zabce przez jakiś czas ale została zwolniona przez nierobstwo, kradzież i machlojki na kasie. Chca się teraz zemścić i z tad taki wpis. Msciwosc ludzka nie zna granic. Życzę wszystkiego dobrego dla PANA KARGUL I PANI KARGULOWEJ, W OPOWIADANIU W DALSZYM CIĄGU TAK PORYWCZYCH HISTORII

Śmieszne
@ZatroskanaZabka 01.06.2018 14:05

Hahaha śmieszni jesteście. Żeby chociaż trochę prawdy w tym było... Ten kto to napisał jest wielką porażką tak jak ten wpis. Skoro ktoś ma tak dużo do powiedzenia to czemu nie przyjdzie i w twarz nie powie tylko za plecami wymyśla... Żałosna opinia żałosnej osoby.

ZatroskanaZabka

Do Admin: Proszę o usunięcie. Informacje nie prawdziwe.

elagawin
@ZatroskanaZabka 20.07.2018 07:43

Jako klient i dziennikarz też mam złe zdanie o Żabkach i Freshmarketach, odkąd są ograniczenia w niedzielnym handlu wszystko podrożało o 20 %. Pierogi Jędruś 10 zł za 40 dkg, czekolada milka prawie 8 zł, cytryny często mają schowane ceny, a jak płacisz to za 3 szt trzeba dać 10 zł, dżem 10 zł, 10 dkg paczkowanej wędliny lub sera żółtego 4-5 zł, mała sałatka 20 dkg 8 zł, paczkowane kabakabajaknosiki 20 dkg prawue 10 zł. Jak ma się mało pieniędzy to polecam ty tylko wodę, bułki i mleko... Słodycze, kosmetyki droższe niż gdziekolwiek... https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/zabka-rekrutacja-franczyza-6-5-tys-zl,10,0,2179082.html

karo
@elagawin 07.08.2018 14:11

podziekuj naszej wladzy za wrosty cen w sklepach

Zosia

Nie polecam współpracy z siecią żabka!!! Prowadziłam sklep pół roku, klienci zadowoleni a z dnia na dzień weszli mi zamknąć sklep bo znaleźli innego franczyzobiorcę i zostałam z długami na kwotę 90 tysięcy po 6 miesiacach!!! Oszusci!!! Kwota jest nie zgodna z rozliczeniem... Muszę oddać za cały towar który jest na sklepie mimo że go nie mam! :/ Nie dajcie się oszukać i zostać na lodzie

Jaga
@Zosia 26.07.2018 14:03

Co Ty kobieto bredzisz Tyle ludzi prowadzi Żabki i jest o.k ja też prowadzę może mialaś zamknięty sklep że Ci go zabrali a skąd te długi

Julita

@Normalne proszę o nieużywanie wulgaryzmów w wypowiedziach na forum. Jest to niezgodne z regulaminem, a wypowiedzi tego typu mogą byś kasowane. Zapraszam do zapoznania się z zasadami: https://www.gowork.pl/regulamin @ZatroskanaZabka napisz proszę maila z wyjaśnieniem w tej sprawie do administratora portalu na adres: admin@gowork.pl

Kasiula3262

Witam.nagminnie z premedytacja Pani w zabce w opolu na ul.Fieldorfa 14 nie wydaje kuponow rabatowych tylko po kryjomu wyrzuca do smieci.to jest poptostu skandal

Chujnia

Was

Królowa

Zamknijcie ten sklep.

Dostałam zepsute panini

Jesteście zjebani, zepsute panini macie. (usunięte przez administratora) wam w (usunięte przez administratora) Pies was (usunięte przez administratora) cele.

Julita

@Kinia Dziękuję Ci za przedstawienie nam swojego zdania na temat pracy w firmie Żabka Polska. Ale pamiętaj, że na forum obowiązują pewne zasady spisane w regulaminie Gowork, według którego na forum powinno się wypowiadać w sposób stosowny. Jeśli zatem jeszcze raz chciałabyś, w sposób kulturalny, powiedzieć coś o tym pracodawcy, to bardzo zachęcam. @anonymous Dziękuję Ci za opinię, ale Ty również pamiętaj o tym, by wypowiadać się tutaj w sposób kulturalny. Wnioskuję, że byłeś pracownikiem w Żabce?

Waldi

Niestety nie każdy nie potrafi prowadzić własny interes

anonymous
@Waldi 18.04.2018 19:02

To się nazywa tylko swój interes,tak naprawdę (usunięte przez administratora) możesz...wszystko odgórnie zaplanowane...a ty opłacaj pracowników i obligatoryjne...

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma pomaga nowym na początku współpracy?

anonymous
@Zainteresowany 14.06.2018 10:29

Taaaaa...na początku jesteś skarbek,a jak skończy się okres ochronny to jesteś dziką świnią...polecam tylko wrogom...

Julita

@Zainteresowany Widzę, że chciałbyś rozpocząć współpracę z firmą Żabka - to bardzo dobrze. A jakie stanowisko Cię dokładnie interesuje? I podstawowe pytanie - czy już zdecydowałeś się na aplikowanie do nich. Zachęcam Cię do informowania nas na bieżąco o swoich poczynaniach.

anonymous
@Julita 19.06.2018 12:06

Julita przypyszczalnie jeszcze w (usunięte przez administratora) nie dostała i każdego wciągnie w burdel...nie daj się...sprawdź pierw opinie w różnych forach....tysiące ludzi nie może się mylić na jeden temat,a jedna super wyboru Ci gratuluje...nie znamy się...Ale szczerze życzę Ci innego pomysłu na zarobienie milionów...na plus...bo tu stracisz na minus...powodzenia..podpisano były ajent pracujący 24-h na dobę,dług po 1,5roku 120,000 ( nic nie kradnąc)

Zostaw opinię o Żabka Polska - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska