brak logo

Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski

Tychy

Opinie o Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski

jaro 2012-12-07 18:50
Co za obłudne kłamstwa !!!!!! współpracuje z firmą Kasan od kilku lat i jestem bardzo zadowolony , przedstawiciele bardzo sie starają i mają profesjonalne podejście do każdego klienta. Słabym punktem firmy są tylko zdarzające sie pomyłki na fakturach ale nikt nie jest doskonały . Prezesa firmy Pana (usunięte przez moderatora) nie miałem przyjemności poznać więc nie moge nic na jego temat powiedzieć ale kierownik pan (usunięte przez moderatora) jest miłą osobą która jest zawsze pod telefonem i robi wszystko żeby sprostać wymagoniom swoich klientów.Z tego co wiem firma cały czas sie rozwija i spokojnie może rywalizować z niejednymi gigantami tej branży
ANONIM1 2012-12-09 18:54
Czytając powyższe opinie nie wierzę, co za brednie wypisujecie:-) Czyżby to były komentarze od konkurencji...:-)???
Pracuję w firmie KASAN już 5 lat i nic złego nie mogę im zarzucić. Właściciele firmy są bardzo lojalni. Cenią sobie uczciwość i szczerość. Potrafią docenić pracowników. Kierownikowi firmy też nie można nic zarzucić.Jest on osobą wymagającą oraz posiadającą umiejętność motywowania ludzi. MOŻE MU ZAZDROŚCICIE STANOWISKA I DLATEGO TAK GO OCZERNIACIE:-)
Pracować w tej firmie chciałby każdy.
Takaona 2013-02-25 18:05
Haha dziekuje bardzo za poprawę humoru :D

Wszystkie negatywne komentarze usunięte a oba wpisy powyżej najprawdopodobniej "kierownika" P. bo jedynie on w tej firmie pracuje 5 lat. Pozostali zostali zwolnieni (bo przecież za długo nie można pracować w jednej firmie-lepiej zwolnić i zatrudnić kolejnego frajera który będzie dał się "urobić" na wydawanie poleceń) lub odeszli ponieważ nie wytrzymali psychicznie panującego tam mobbingu.

Takie niestety realia.

Co do wpisu że "pracować by tam chciał każdy" to już naprawdę musiała to napisać osoba pod wpływem lub na dropsach :D

Pozdrawiam ludzi normalnych :) !
3
kasanek 2013-04-06 12:33
Witam nie da się ukryć że dwa pierwsze wpisy zostały napisane przez (usunięte przez moderatora) bo nikt powtarzam nikt o zdrowych zmysłach nie poleci nikomu tej firmy. Zabawny tekst p.(usunięte przez moderatora) się stara haha a jak jedzie z ph na sklep to mówi "nie mów im że jestem kierownikiem "
6
amp267 2014-04-07 13:50
Polecam firmę ludziom z usuniętym układem nerwowym
4
NIe mamlas 2014-09-16 03:21
Mi sie podoba juz 5 rok. Pozdrawiam ludzi pracy.
1
nienormalny 2015-02-13 16:24
Tak jak piszą powyżej jedyną osoba która tam pracuje 5 lat jest pan P. Wiec te pozytywne opinie wiadomo do kogo należą i są nie obiektywne. Trzeba mieć naprawde swieta cierpliwosc żeby wytrzymać nerwowo to co ten facet wyprawia (bierze naprawde dobre zioło) ciągle wysprzedaze wciskanie klientom niechcianych towarów na które kończy się data ważności ciągłą sprzedaż poniżej kosztów a właściciele udają ze tego nie widzą. No chyba ze to jest jakas pralnia brudnych pieniędzy. Co do wypłat to jak się postarasz to fakt dostaniesz jakąś premie ale zaraz z drugie strony zabiorą ci inna np.za niesciagniete płatności. Do tego wszystkiego czesc ludzi która za dużo się stawiało zostało zwolnionych ci mądrzejsi sami odeszli a w rezultacie tego nie ma możliwości pójścia na jakikolwiek urlop z powodu braków kadrowych. Szczerze odradzam komukolwiek tej pracy niezależnie od stanowiska jakie miałby objąć
5
jbb 2015-04-11 00:14
Gienek i Darek to najwieksze sa ludzie ktorzy nie robia calkowicie nic nazywaja kazdego :raciokiem: współczuje temu co ma znimi pracowac!
4
lower 2016-08-11 12:26
Przestrzegam przed tą Firmą. Znam osobiście obu Panów i Pana Z.A i P.K. Pracowałem tam jakiś czas temu. Napewno Pan Z.A nie wie co za uszami ma Pan P.K. To co piszą poprzednicy na tym forum to prawda. Ciagle terminowanie produktów, mobbing to chleb powszedni w tej Firmie. Układy z dostawcami Pana P.K już są słynne na rynku. Duże Firmy dużo straciły na tych układach Pana P.K. Może Pan właściciel się wypowie.
3
Adam 2016-08-11 13:23
Wita wszystkich. Strasznie tu cicho. Szukam u nich pracy, przyznam, że odwiedziłem kilka portali pracy ale niestety nie widać, aby firma dodawała jakieś nowe oferty pracy. Czy może jest tu ktoś kto pracuje u nich i może napisać czy fatycznie potrzebują rąk do pracy? Dzięki
Szczery 2016-11-06 23:49
Ta Firma to dramat. Kierownik pracujący w detalu , który udaje twojego kolegę na sklepach jak jeździsz z nim po detalu. Ciagłe wysprzedaże, słabe pieniądze i właściciel, który jest cwaniakiem. Zapomnijcie o normalnej pracy w tym obozie. Pracowałem wiem i nie polecam, podpytajcie innych którzy pracowali
9
Hanna 2017-05-19 13:51
@Szczery, na jakim stanowisku konkretnie byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy czy atmosfera mogą się nieco od siebie różnić w zależności od obejmowanego stanowiska. Co więcej możesz napisać o swoich doświadczeniach z powyższą firmą? Co jest głównym powodem Twojego niezadowolenia z pracy w Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski?
xxx 2017-06-18 18:26
Najgorsza firma w jakiej pracowałem, okradają pracowników z pieniędzy ,wypłata nie w terminie,obiecywane stawki nigdy nie są takie jakie są w umowie, zła atmosfera, szef chce żeby każdy na każdego donosił. Towar złej jakości, najwyższe ceny na rynku. Bardzo źle traktuje się tam i pracowników i klientów.
8
Hanna 2017-09-01 10:38
@xxx masz na myśli, że firma nie wypłaca pełnych wypłat pracownikom za przepracowane godziny? Czy próbowaliście to wyjaśnić? Jeżeli nadal pracujesz to może warto spróbować? Jak to zrobisz to daj znać jak poszło.
Obóz pracy przymusowej 2017-09-11 18:05
Z kim i o czym ty chcesz rozmawiać chyba z urzędem skarbowym albo z PIP-em. Może na temat wypłat pod stołem ,nie dziwi cię fakt że wszyscy zatrudnieni nie mają wypłaty na konto no może oprócz jednego cwaniaka pana P. Który jako jedyny w tej firmie zarabia godnie i wypłaty ma na papierze. Cała reszta zatrudniona jest na najniższej krajowej i na szczęście że w dzisiejszych czasach rynek pracy na to nie pozwala bo pracodawca najchętniej taką by wypłacał. Tyle że dziś nikt mu za te pieniądze nie przyjdzie pracować więc pozostała część daje pod stołem. A może chcesz porozmawiać na temat nieterminowych wypłat Tyle tylko że gdy odbierasz pieniądze każą ci podpisać ich odbiór z datą wsteczną. No i jeszcze sprawa nadgodzin tylko o jakich nadgodzinach ty mówisz jak w tej firmie nie ma nawet urlopów na tą chwilę są jeszcze osoby które mają niewykorzystany cały stary urlop. Także daj sobie spokój z tą chorą propagandą którą siejesz!
3
Hanna 2017-09-18 12:30
@Obóz pracy przymusowej to dlaczego nikt nie zgłosił nigdzie, że takie odbywają się praktyki w Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski? Czemu się godziliście na takie warunki? Przed podjęciem pracy wiedzieliście, że wypłaty będą dawane pod stołem?
pracownik 2017-09-29 09:37
Witam, jestem pracownikiem Centrum Dystrybucji Wędlin KASAN od trzech lat i w tym czasie nie zauważyłam i nie zgadzam się z tym aby w zakładzie miały miejsce sytuacje o których piszą osoby powyżej.
Wydaje mi się że opinie ,które zostały napisane są dziełem osób które zostały zwolnione z własnego powodu -a przecież złośliwość ludzka nie zna granic.
6
Anonim 2017-09-30 22:04
Nie wiem skad tyle zlosliwosci na temat tej firmy.
Uwazam ze wlasciciel jest w porządku. Nie spotkalam sie z sytuacja aby komus odmowiono urlopu wrecz przeciwnie. Każdy wie na jakich warunkach zostaje przyjety i podpisując umowe akceptuje je. Jestem zadowolona z pracy w tej firmie i nie zgadzam sie z tymi opiniami na jej temat.
Jezeli ktos nie chce pracowac to kazda praca i każdy Szef bedzie w jego oczach zly. Niech najlepiej sam zalozy firme i zobaczy jaki to ciezki kawalek chleba.
5
Obóz pracy przymusowej 2017-10-02 16:44
Hanna dalej ciulowo,nic się w tej kwestii nie zmieniło i z dnia na dzień coraz gorzej!
3
Hanna 2017-10-06 10:28
@Grzegorz Brzęczyszczykiewicz nie jestem pracownikiem firmy Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to, aby pomóc w uzyskaniu jak największej ilości informacji o pracy w firmie dla osób, które są zainteresowane aplikowaniem. Czy masz może jakieś doświadczenia związane z pracą w tej firmie i chcesz się wypowiedzieć? Przypominam tylko o regulaminie forum i o tym, że na forum nie można nikogo obrażać.
pk 2017-10-14 10:39
dlaczego znow usunięto negatywny wpis-ten z przydupasem?
1
Prawda 2017-10-15 15:28
Firma to dno. Wlasciciel cwaniak. Jego podwladny lizus jezdzi z ph po sklepach w celu coachingu. Dramat dramatow. Pensje pod stolem. Pip sie powinien zainteresowac
1
Zostaw swoją opinię o Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski