brak logo

Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski

Tychy

Opinie o Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski

jaro 2012-12-07 18:50:21
Co za obłudne kłamstwa !!!!!! współpracuje z firmą Kasan od kilku lat i jestem bardzo zadowolony , przedstawiciele bardzo sie starają i mają profesjonalne podejście do każdego klienta. Słabym punktem firmy są tylko zdarzające sie pomyłki na fakturach ale nikt nie jest doskonały . Prezesa firmy Pana (usunięte przez moderatora) nie miałem przyjemności poznać więc nie moge nic na jego temat powiedzieć ale kierownik pan (usunięte przez moderatora) jest miłą osobą która jest zawsze pod telefonem i robi wszystko żeby sprostać wymagoniom swoich klientów.Z tego co wiem firma cały czas sie rozwija i spokojnie może rywalizować z niejednymi gigantami tej branży
ANONIM1 2012-12-09 18:54:47
Czytając powyższe opinie nie wierzę, co za brednie wypisujecie:-) Czyżby to były komentarze od konkurencji...:-)???
Pracuję w firmie KASAN już 5 lat i nic złego nie mogę im zarzucić. Właściciele firmy są bardzo lojalni. Cenią sobie uczciwość i szczerość. Potrafią docenić pracowników. Kierownikowi firmy też nie można nic zarzucić.Jest on osobą wymagającą oraz posiadającą umiejętność motywowania ludzi. MOŻE MU ZAZDROŚCICIE STANOWISKA I DLATEGO TAK GO OCZERNIACIE:-)
Pracować w tej firmie chciałby każdy.
Takaona 2013-02-25 18:05:12
Haha dziekuje bardzo za poprawę humoru :D

Wszystkie negatywne komentarze usunięte a oba wpisy powyżej najprawdopodobniej "kierownika" P. bo jedynie on w tej firmie pracuje 5 lat. Pozostali zostali zwolnieni (bo przecież za długo nie można pracować w jednej firmie-lepiej zwolnić i zatrudnić kolejnego frajera który będzie dał się "urobić" na wydawanie poleceń) lub odeszli ponieważ nie wytrzymali psychicznie panującego tam mobbingu.

Takie niestety realia.

Co do wpisu że "pracować by tam chciał każdy" to już naprawdę musiała to napisać osoba pod wpływem lub na dropsach :D

Pozdrawiam ludzi normalnych :) !
kasanek 2013-04-06 12:33:47
Witam nie da się ukryć że dwa pierwsze wpisy zostały napisane przez (usunięte przez moderatora) bo nikt powtarzam nikt o zdrowych zmysłach nie poleci nikomu tej firmy. Zabawny tekst p.(usunięte przez moderatora) się stara haha a jak jedzie z ph na sklep to mówi "nie mów im że jestem kierownikiem "
3
amp267 2014-04-07 13:50:30
Polecam firmę ludziom z usuniętym układem nerwowym
1
NIe mamlas 2014-09-16 03:21:34
Mi sie podoba juz 5 rok. Pozdrawiam ludzi pracy.
nienormalny 2015-02-13 16:24:47
Tak jak piszą powyżej jedyną osoba która tam pracuje 5 lat jest pan P. Wiec te pozytywne opinie wiadomo do kogo należą i są nie obiektywne. Trzeba mieć naprawde swieta cierpliwosc żeby wytrzymać nerwowo to co ten facet wyprawia (bierze naprawde dobre zioło) ciągle wysprzedaze wciskanie klientom niechcianych towarów na które kończy się data ważności ciągłą sprzedaż poniżej kosztów a właściciele udają ze tego nie widzą. No chyba ze to jest jakas pralnia brudnych pieniędzy. Co do wypłat to jak się postarasz to fakt dostaniesz jakąś premie ale zaraz z drugie strony zabiorą ci inna np.za niesciagniete płatności. Do tego wszystkiego czesc ludzi która za dużo się stawiało zostało zwolnionych ci mądrzejsi sami odeszli a w rezultacie tego nie ma możliwości pójścia na jakikolwiek urlop z powodu braków kadrowych. Szczerze odradzam komukolwiek tej pracy niezależnie od stanowiska jakie miałby objąć
2
jbb 2015-04-11 00:14:38
Gienek i Darek to najwieksze sa ludzie ktorzy nie robia calkowicie nic nazywaja kazdego :raciokiem: współczuje temu co ma znimi pracowac!
3
lower 2016-08-11 12:26:34
Przestrzegam przed tą Firmą. Znam osobiście obu Panów i Pana Z.A i P.K. Pracowałem tam jakiś czas temu. Napewno Pan Z.A nie wie co za uszami ma Pan P.K. To co piszą poprzednicy na tym forum to prawda. Ciagle terminowanie produktów, mobbing to chleb powszedni w tej Firmie. Układy z dostawcami Pana P.K już są słynne na rynku. Duże Firmy dużo straciły na tych układach Pana P.K. Może Pan właściciel się wypowie.
Adam 2016-08-11 13:23:47
Wita wszystkich. Strasznie tu cicho. Szukam u nich pracy, przyznam, że odwiedziłem kilka portali pracy ale niestety nie widać, aby firma dodawała jakieś nowe oferty pracy. Czy może jest tu ktoś kto pracuje u nich i może napisać czy fatycznie potrzebują rąk do pracy? Dzięki
Szczery 2016-11-06 23:49:00
Ta Firma to dramat. Kierownik pracujący w detalu , który udaje twojego kolegę na sklepach jak jeździsz z nim po detalu. Ciagłe wysprzedaże, słabe pieniądze i właściciel, który jest cwaniakiem. Zapomnijcie o normalnej pracy w tym obozie. Pracowałem wiem i nie polecam, podpytajcie innych którzy pracowali
Zostaw swoją opinię o Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski