brak logo

Celsa "Huta Ostrowiec"

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Celsa "Huta Ostrowiec"

kunta kinte 2009-08-13 22:04
celsa jako firma jest ok-lecz nadal kierują nią ,,Nasi,,.....i tu pies pogrzebany.2500 zł to górny zarobek-dobre dla kawalera.
1
ciekawy 2009-11-23 22:31
a gdzie w ostrowcu zarobisz wiecej?
1
bolo 2013-07-28 11:05
więcej zarobi w opowiadaniach niestworzonych rzeczy .więcej zarobki w kielcach na majonezie .buhehee
2013-08-27 16:16
na brygadach zarobisz na spokojnie 3000-4000zl do lapki
zz 2013-12-27 12:11
pracując w ostrowcu nikt takich pieniędzy nigdzie nie zarobi nie tylko w ostrowcu
2
ANONIMUS 2014-01-21 14:37
Otrzymujecie pensje w terminie?
olek 2014-03-27 14:09
Staram się o pracę w Selsie na stanowisku specjalisty. Czy powiedzenie 4 tyś. netto na rękę czy jest realne czy powiedzieć więcej?
kamil 2014-04-06 13:47
pensje zawsze na czas o tym to niema co gadac pensje na czas to norma.obiady jedzenie picie napojee to też norma
hdd 2014-06-21 10:22
wynagrodzenie w celsie sie waha i to bardzo o 1500 pracując młody zaczynający pracujacy na stałodziennej do 4 000 netto stary pracownik brygadowy srednio mowa tu o pracownikach przy produkcji ur itd.na stalodziennej wiele mniej sie zarabia jak na brygadach czy zmianach gdzie są dodatki itd.młody nja brygadach jak zacznie to ma cos kolo 2 300 dolapki pracujacy koło 5 lat ponad 3 tys na spokojnie + hutnik grucha dodatki na święta wielkanocne boże narodzenie, nagroda hytnik
1
paweł 2015-02-24 16:31
jakie konkretne pytania @calc.. tak naprawde dobrze będzie jeśli wyślesz do nich osobiscie zgłoszenie i wtedy już będzie wszystko wiaodmo tak naprawde jak sprawa wyglada i czy Cię przyjmą,a jesli tak to na jakich obowiązkach tak naprawde. Czekam jeszcze na dalsze informacje o samej rekrutacji jak ktoś ma.
3
111 2015-12-23 10:39
czy jablonski marcin pracowal na walcowni co to zajeden opinie pilne czekamxx
HUTOL 2016-07-27 16:31
Ale ładnie ćwierkają panie z HR- tylko wypada to sztucznie. Pozdrowienia
olo 2016-07-29 16:25
Jest zapotrzebowanie dla Automatyka. Co taka osoba ma w zakresie obowiązków oprócz tego co piszą w ofercie? Mam kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku i zastanawiam się czy jest sens się przenosić? Jakie tak naprawdę pieniądze wchodzą w grę?
erf 2016-08-04 22:32
hej widzielsicie ze szukaja teraz pracownika front office w Warszawie? z cala pewnoscia bardzo dobrze ttrzeba tutaj znac jezyk angielski bo bez tego nie przeczytasz nawet ogloszenia jakie tutaj jest..
1
Jo 2017-01-10 00:37
A jaki system pracy tam jest ?
Krzysztof 2017-01-10 09:59
witam panowie czy w hucie zatrudniają w firmach podwykonawczych ? jak tak to proszę o dane pisssss
j 2017-02-22 22:20
Byłem na rozmowie wstępnej kilka miesięcy temu. Po krótkich kurtuazyjnych dialogach przyszły pytania merytoryczne. Czemu szuka Pan pracy i oczywiście ile by pan chciał u Nas zarabiać?! I w tym momencie czar prysnął. Szukają ludzi z wiedzą i doświadczeniem i chcą płacić jak frajerowi z ulicy. No proszę - litości! Jjeżeli firma poszukuje "fachowca" do pracy i kwoty powyżej 5000 zł brutto ją przerażają to ja się pytam po co szukacie ludzi z doświadczeniem?!! Nikt nie zmieni pracodawcy (tym bardziej, że szukacie raczej ludzi doświadczonych) za 200zł więcej w pensji. Albo szukacie specjalistów albo szukacie ludzi za najniższą krajową. Można przeca to ująć w ogłoszeniu o pracę i oszczędzić wszystkim niepotrzebnych nieporozumień.
6
Muti 2017-03-27 21:32
J na jakie stanowisko się starałeś? Jak wygląda tam sytuacja w logistyce w Warszawie?
Zuzanna 2017-04-03 14:44
Pracujesz w Celsa? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Zawiedziony 2017-07-31 12:58
Aplikowalem na stanowisko wyzszego szczebla rozmowa kwalifikacyjna miłą bardzo luźna choć mało rzeczowa. Warunki proponowane na rozmowie zaakceptowane przez rekruterow ,a w momencie zatrudnienia przez Firmę przedstawiają warunki im odpowiadające. (Twoja podstawa brutto + premia co da twoje może oczekiwania) Usilnie szukają kogoś kto nie potrafi liczyć i można się na tym przejechac... . Zakład z dużym potencjałem.. mimo iż nie podjąłem z nimi współpracy może komuś będzie odpowiadało zamiast garnituru praca w uniformie
1
Zuzanna 2017-08-29 13:07
@Zawiedziony czyli sama rozmowa była dla Ciebie na plus oprócz późniejszych zaniżonych oczekiwań pieniężnych? Rozumiem, że rekrutację określiłbyś jako profesjonalną? W takim wypadku masz jakieś porady jak się do niej przygotować dla osób chcących pracować w Celsa "Huta Ostrowiec"?
Zawiedziony 2017-09-04 14:44
Witaj Zuzanno rozmowy nie można nazwać profesjonalnej skoro są określone na wstępie oczekiwania finansowe kandydata. Po to reketerzy mają długopisy by sobie notować i w informacji końcowej albo to zaakceptować bądź nie. Mało profesjonalne można nazwać zadania pytania co by Pan zrobił otrzymując łapówkę . Podszedłem profesjonalnie do rozmowy i przedstawicielami firmy, przedstawiając swoją osobę wiadomo w jak najlepszym świetle bo wiadomo wszystko idzie zweryfikować po czasie. Pytanie dało potem do myślenia kusiło mnie by zadać odwrotne pytanie Ile firma da by zwiększyć swoje przychody miesięczne....:) jak sądzę łapówki są tam powszechne stąd pytanie Pana Ł...
Każda rozmowa jest inna i nie można się do niej przygotować trzeba być sobą mówić prawdę i tyle.
Firma ma potencjał choć wydaje mi się że struktury są pomieszane tam( kierownik to kierownik jak sama nazwa mówi rządzi i kieruje a nie tak jak mi przedstawiono kierownik = sie razem z przedstawicielem handlowym) przedstawiciel niech zarabia i zbiera klientów.
Kto chce prace znajdzie jak jest specjalistą w swojej dziedzinie nie sugerujcie sie opiniami. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma choć nie ukrywam też poczytałem sobie o zakładzie i o przedstawicielach handlowych fimy Celsa (stąd może pytanie o przyjmowanie łapówek).
w mojej ocenie zakład ma potencjał choć warunki pracy określił bym jako ciężkie nie adekwatne do wymagań.( warunki sanitarne barak litości, poszanowanie pracownika się też powinno zmienić zakład buduje nie kierownik prezes a ludzi którzy wypracowują zysk). Pozdowienia dla pana który był w zastępstwie na oddziałe Bydgoszcz -bardzo mila sympatyczna osoba z dużym potencjałem przywódczym.
2
Zuzanna 2017-09-15 13:11
@Zawiedziony teraz na rozmowach rekrutacyjnych są praktyki do prowadzenia pewnych manipulacji, żeby lepiej poznać potencjalnego pracownika. Pewnie to była jedna z nich z ta łapówką. Wiadomo, że kwestia etyczności tych praktyk jest do zastanowienia, a jednak to przychodzi z zachodu i temu nie zaradzimy.
Zawiedziony 2017-09-15 21:56
Zuzia bez urazy ale mam wrażenie że jesteś ściśle powiązana z firmą. I się tłumaczysz. Opinie o firmie same się nie biorą. firme buduja ludzie , którzy generują zysk. Itd Wprowadzając standardy z zachodu zapomnieliście o standartach płacowych. Specjaliści to osoby z wiedzą i potencjałem do działania którzy odrazu wiedzą co zrobić i usprawnić - a potencjalnego pracownika nie traktuje się jak złodzieja. W moim odczuciu pytanie nie namiejscu. ( W Polsce co jest przykre za 50zl nic nie załatwisz ale za 0,7 wszystko- przykład z życia wzięty).
Nie neguję firmy bo dostałem propozycję pracy od Celsa, ale nie za to co było ustalone stąd podziękowałem - bo poczułem się oszukany poprostu.
Firma ma potencjał a przejęte oddziały trzeba usprawnić by nie było mowy o korupcji i kombinowania przez załogę i przedstawicieli handlowych by firma nie miała strat.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na ciekawe oferty w przyszłości.
1
Zuzanna 2017-09-27 10:15
@Zawiedziony nie jestem pracownikiem firmy Celsa i nie jestem w żaden sposób z nią związana. Jestem moderatorem forum gowork.pl i chcę pomagać osobom zainteresowanym pracą w tej firmie prowadząc tor dyskusji na forum. Tym spowodowane są moje pytania i analiza Waszych wypowiedzi. Dzięki merytorycznym odpowiedziom jesteśmy w stanie razem komuś pomóc.
Pracownik 2017-09-27 16:16
Zuzanna od analiz wypowiedzi są ludzie którzy to czytaja. A nie modelator. Po mojej analizie wnioskuje podobnie jak zawiedziony.
2
Zuzanna 2017-10-05 12:09
@Pracownik tylko, że moderator zadaje dużo dodatkowych pytań, które mogłyby nie paść od zwykłych użytkowników. I właśnie dzięki takim pytaniom osoby, które to czytają mogą analizować, tak jak właśnie napisałeś.
Zostaw swoją opinię o Celsa "Huta Ostrowiec" - Ostrowiec Świętokrzyski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celsa "Huta Ostrowiec"