Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Celsa "Huta Ostrowiec"

Pracowałeś w firmie Celsa "Huta Ostrowiec" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kunta kinte - 2009-08-13 22:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
celsa jako firma jest ok-lecz nadal kierują nią ,,Nasi,,.....i tu pies pogrzebany.2500 zł to górny zarobek-dobre dla kawalera.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2009-11-23 22:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie w ostrowcu zarobisz wiecej?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2013-07-28 11:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więcej zarobi w opowiadaniach niestworzonych rzeczy .więcej zarobki w kielcach na majonezie .buhehee
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 16:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na brygadach zarobisz na spokojnie 3000-4000zl do lapki
zdjecie uzytkownika
zz - 2013-12-27 12:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-27 16:16:09]:
pracując w ostrowcu nikt takich pieniędzy nigdzie nie zarobi nie tylko w ostrowcu
zdjecie uzytkownika
bolo - 2013-12-27 21:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zz, to na ile mozna liczyc pracując w celsa? 2000 tysiące chyba będzie? Macie jakis miły socjal, jak obiady pracownicze?
zdjecie uzytkownika
ANONIMUS - 2014-01-21 14:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otrzymujecie pensje w terminie?
zdjecie uzytkownika
toldi - 2014-02-13 23:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że otrzymują, ale nie wiem dokładnie, sam się będę starał o prace w Hucie Ostrowiec. Gdyby było coś nie tak pewno by pisali.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-03-27 14:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staram się o pracę w Selsie na stanowisku specjalisty. Czy powiedzenie 4 tyś. netto na rękę czy jest realne czy powiedzieć więcej?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-04-06 13:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2014-03-27 14:09:25]:
pensje zawsze na czas o tym to niema co gadac pensje na czas to norma.obiady jedzenie picie napojee to też norma
zdjecie uzytkownika
horus - 2014-06-08 15:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-04-06 13:47:24]:
no to socjal w celsie jak najbardziej na plus. Możesz jeszcze napisać o wysokości wynagrodzenia w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
hdd - 2014-06-21 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie w celsie sie waha i to bardzo o 1500 pracując młody zaczynający pracujacy na stałodziennej do 4 000 netto stary pracownik brygadowy srednio mowa tu o pracownikach przy produkcji ur itd.na stalodziennej wiele mniej sie zarabia jak na brygadach czy zmianach gdzie są dodatki itd.młody nja brygadach jak zacznie to ma cos kolo 2 300 dolapki pracujacy koło 5 lat ponad 3 tys na spokojnie + hutnik grucha dodatki na święta wielkanocne boże narodzenie, nagroda hytnik
zdjecie uzytkownika
Kamo - 2014-06-21 13:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale obawiam się, że te 4000 dostanie się po jakiś 15-20 latach ciągłej pracy. Nie jestem pewien czy młody pracownik będzie w stanie tyle wytrzymać od razu.
zdjecie uzytkownika
calc - 2015-02-05 00:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po wydziale Inżynierii materiałowej i metalurgii, mam szanse na zaistnienie nie jako pracownik fizyczny, lecz jako osoba doświadczona poprzez stanowisko asystenta w Instytucie techniki cieplnej, chociaż na stanowisku stażowym w pierwszej kolejności a później na stałe ?? Zastanawiam się czy potrzebna jest protekcja jak ktoś wcześniej sugerował ?? bez protekcji niestety mizeria ponoć.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-02-24 16:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie konkretne pytania @calc.. tak naprawde dobrze będzie jeśli wyślesz do nich osobiscie zgłoszenie i wtedy już będzie wszystko wiaodmo tak naprawde jak sprawa wyglada i czy Cię przyjmą,a jesli tak to na jakich obowiązkach tak naprawde. Czekam jeszcze na dalsze informacje o samej rekrutacji jak ktoś ma.
zdjecie uzytkownika
hajduk - 2015-04-26 23:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o rekrutacje to jednak najpierw przydałyby się jakieś ogłoszenia o pracę ze strony firmy. Chyba, że można próbować i bez tego bezpośrednio u nich.
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-12-23 10:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jablonski marcin pracowal na walcowni co to zajeden opinie pilne czekamxx
zdjecie uzytkownika
kogut - 2015-12-26 15:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hajduk na pewno można u nich popracować, zwłaszcza, że teraz mają ogłoszenie pracy na specjalistę ds. zakupów. Oczekują 2 letniego doświadczenia i znajomości angielskiego na poziomie b1.
zdjecie uzytkownika
vbvf - 2015-12-28 23:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kogut nie wiem czy widziales ale maja tez inne ogłoszenia z ofertami na przyklad na stanowsiko Back Office albo na Contracting Manager w Warszawie...
zdjecie uzytkownika
walentyna - 2015-12-31 14:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vbvf no ale nie bierzesz pod uwagę że na contracting managera to jednak trzeba mieć pięć lat doświadczenia w logistyce i branży więc to naturalnie ostra selekcja
zdjecie uzytkownika
brames - 2016-01-02 21:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 lat doświadczenia to nie jest bardzo dużo czasu, co prawda takich pracowników nie jest łatwo znaleźć, no ale na pewno dla firmy będzie to tylko korzyść.
zdjecie uzytkownika
szkocik - 2016-01-24 16:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, w pewien sposób robią też już selekcję ewentualnych pracowników przed rozmowami kwalifikacyjnymi, aczkolwiek warunki są świetne, bo i umowa o pracę, i pakiet socjalny, i szkolenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celsa "Huta Ostrowiec"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert