brak logo

Celsa "Huta Ostrowiec"

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Celsa "Huta Ostrowiec"

kunta kinte 2009-08-13 22:04:49
celsa jako firma jest ok-lecz nadal kierują nią ,,Nasi,,.....i tu pies pogrzebany.2500 zł to górny zarobek-dobre dla kawalera.
ciekawy 2009-11-23 22:31:23
a gdzie w ostrowcu zarobisz wiecej?
1
bolo 2013-07-28 11:05:13
więcej zarobi w opowiadaniach niestworzonych rzeczy .więcej zarobki w kielcach na majonezie .buhehee
2013-08-27 16:16:09
na brygadach zarobisz na spokojnie 3000-4000zl do lapki
zz 2013-12-27 12:11:55
pracując w ostrowcu nikt takich pieniędzy nigdzie nie zarobi nie tylko w ostrowcu
1
bolo 2013-12-27 21:16:53
zz, to na ile mozna liczyc pracując w celsa? 2000 tysiące chyba będzie? Macie jakis miły socjal, jak obiady pracownicze?
ANONIMUS 2014-01-21 14:37:04
Otrzymujecie pensje w terminie?
toldi 2014-02-13 23:08:01
Podejrzewam, że otrzymują, ale nie wiem dokładnie, sam się będę starał o prace w Hucie Ostrowiec. Gdyby było coś nie tak pewno by pisali.
olek 2014-03-27 14:09:25
Staram się o pracę w Selsie na stanowisku specjalisty. Czy powiedzenie 4 tyś. netto na rękę czy jest realne czy powiedzieć więcej?
kamil 2014-04-06 13:47:24
pensje zawsze na czas o tym to niema co gadac pensje na czas to norma.obiady jedzenie picie napojee to też norma
horus 2014-06-08 15:54:53
no to socjal w celsie jak najbardziej na plus. Możesz jeszcze napisać o wysokości wynagrodzenia w tej firmie?
hdd 2014-06-21 10:22:32
wynagrodzenie w celsie sie waha i to bardzo o 1500 pracując młody zaczynający pracujacy na stałodziennej do 4 000 netto stary pracownik brygadowy srednio mowa tu o pracownikach przy produkcji ur itd.na stalodziennej wiele mniej sie zarabia jak na brygadach czy zmianach gdzie są dodatki itd.młody nja brygadach jak zacznie to ma cos kolo 2 300 dolapki pracujacy koło 5 lat ponad 3 tys na spokojnie + hutnik grucha dodatki na święta wielkanocne boże narodzenie, nagroda hytnik
1
Kamo 2014-06-21 13:24:42
Ale obawiam się, że te 4000 dostanie się po jakiś 15-20 latach ciągłej pracy. Nie jestem pewien czy młody pracownik będzie w stanie tyle wytrzymać od razu.
calc 2015-02-05 00:54:35
Po wydziale Inżynierii materiałowej i metalurgii, mam szanse na zaistnienie nie jako pracownik fizyczny, lecz jako osoba doświadczona poprzez stanowisko asystenta w Instytucie techniki cieplnej, chociaż na stanowisku stażowym w pierwszej kolejności a później na stałe ?? Zastanawiam się czy potrzebna jest protekcja jak ktoś wcześniej sugerował ?? bez protekcji niestety mizeria ponoć.
paweł 2015-02-24 16:31:19
jakie konkretne pytania @calc.. tak naprawde dobrze będzie jeśli wyślesz do nich osobiscie zgłoszenie i wtedy już będzie wszystko wiaodmo tak naprawde jak sprawa wyglada i czy Cię przyjmą,a jesli tak to na jakich obowiązkach tak naprawde. Czekam jeszcze na dalsze informacje o samej rekrutacji jak ktoś ma.
1
hajduk 2015-04-26 23:47:11
Jeśli chodzi o rekrutacje to jednak najpierw przydałyby się jakieś ogłoszenia o pracę ze strony firmy. Chyba, że można próbować i bez tego bezpośrednio u nich.
111 2015-12-23 10:39:28
czy jablonski marcin pracowal na walcowni co to zajeden opinie pilne czekamxx
kogut 2015-12-26 15:55:31
@hajduk na pewno można u nich popracować, zwłaszcza, że teraz mają ogłoszenie pracy na specjalistę ds. zakupów. Oczekują 2 letniego doświadczenia i znajomości angielskiego na poziomie b1.
1
vbvf 2015-12-28 23:47:53
@kogut nie wiem czy widziales ale maja tez inne ogłoszenia z ofertami na przyklad na stanowsiko Back Office albo na Contracting Manager w Warszawie...
walentyna 2015-12-31 14:29:42
@vbvf no ale nie bierzesz pod uwagę że na contracting managera to jednak trzeba mieć pięć lat doświadczenia w logistyce i branży więc to naturalnie ostra selekcja
brames 2016-01-02 21:21:16
5 lat doświadczenia to nie jest bardzo dużo czasu, co prawda takich pracowników nie jest łatwo znaleźć, no ale na pewno dla firmy będzie to tylko korzyść.
szkocik 2016-01-24 16:15:54
tak, w pewien sposób robią też już selekcję ewentualnych pracowników przed rozmowami kwalifikacyjnymi, aczkolwiek warunki są świetne, bo i umowa o pracę, i pakiet socjalny, i szkolenia
1
horus 2016-02-09 21:43:57
to rzeczywiście fajne dodatki do standardowej pensji która swoją drogą też jest ciekawa, na stanowiskach szczególnie takich jak contracting manager chociażby
tomik 2016-02-17 17:30:55
Nie zawsze horus są takie super dodatki z tego co wiem. Mnie teraz zainteresowało stanowisko front office. Wymagają i angielskiego i niemieckiego na poziomie B2, obawiam się o swój niemiecki.
Wojdziesz 2016-02-19 21:44:42
@tomik nie masz co się obawiać, a nawet jeśli nie masz pewności to spróbuj. Może zapewnią ci jakieś szkolenie z tego niemieckiego i będzie tylko lepiej :) Bo z tego co widzę to bardzo dbają o swoich pracowników oferując im prywatną opiekę medyczną, fajny pakiet benefitów, kartę multisport.
ytong 2016-03-07 19:04:13
@tomik jesli naprawdę czujesz że oprócz niemieckiego jesteś idealnym kandydatem to nie zwlekaj. może okazac się ze Twoje doświadczenie i zalety zatuszują słabą znajomość niemieckiego.
topik 2016-03-12 21:39:19
ytong, nie ma idelanych kandydatów. Są tylko Ci, którzy najmniej odbiegają od wymagań. Wszyscy co mają umiejętności powyżej postawionych idą na jeszcze wyższe stanowiska. Ale przynajmniej stałe zarobki tutaj gwarantują.
puciek 2016-05-14 09:16:47
topik,ja chciqlbym miec pewnosc, ze za moj wklad firma bedzie jakos premiowac
Zostaw swoją opinię o Celsa "Huta Ostrowiec" - Ostrowiec Świętokrzyski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celsa "Huta Ostrowiec"