Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Celsa "Huta Ostrowiec"

Pracowałeś w firmie Celsa "Huta Ostrowiec" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kunta kinte - 2009-08-13 22:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
celsa jako firma jest ok-lecz nadal kierują nią ,,Nasi,,.....i tu pies pogrzebany.2500 zł to górny zarobek-dobre dla kawalera.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2009-11-23 22:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie w ostrowcu zarobisz wiecej?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2013-07-28 11:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więcej zarobi w opowiadaniach niestworzonych rzeczy .więcej zarobki w kielcach na majonezie .buhehee
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 16:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na brygadach zarobisz na spokojnie 3000-4000zl do lapki
zdjecie uzytkownika
zz - 2013-12-27 12:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-27 16:16:09]:
pracując w ostrowcu nikt takich pieniędzy nigdzie nie zarobi nie tylko w ostrowcu
zdjecie uzytkownika
bolo - 2013-12-27 21:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zz, to na ile mozna liczyc pracując w celsa? 2000 tysiące chyba będzie? Macie jakis miły socjal, jak obiady pracownicze?
zdjecie uzytkownika
ANONIMUS - 2014-01-21 14:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otrzymujecie pensje w terminie?
zdjecie uzytkownika
toldi - 2014-02-13 23:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że otrzymują, ale nie wiem dokładnie, sam się będę starał o prace w Hucie Ostrowiec. Gdyby było coś nie tak pewno by pisali.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-03-27 14:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staram się o pracę w Selsie na stanowisku specjalisty. Czy powiedzenie 4 tyś. netto na rękę czy jest realne czy powiedzieć więcej?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-04-06 13:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2014-03-27 14:09:25]:
pensje zawsze na czas o tym to niema co gadac pensje na czas to norma.obiady jedzenie picie napojee to też norma
zdjecie uzytkownika
horus - 2014-06-08 15:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-04-06 13:47:24]:
no to socjal w celsie jak najbardziej na plus. Możesz jeszcze napisać o wysokości wynagrodzenia w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
hdd - 2014-06-21 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie w celsie sie waha i to bardzo o 1500 pracując młody zaczynający pracujacy na stałodziennej do 4 000 netto stary pracownik brygadowy srednio mowa tu o pracownikach przy produkcji ur itd.na stalodziennej wiele mniej sie zarabia jak na brygadach czy zmianach gdzie są dodatki itd.młody nja brygadach jak zacznie to ma cos kolo 2 300 dolapki pracujacy koło 5 lat ponad 3 tys na spokojnie + hutnik grucha dodatki na święta wielkanocne boże narodzenie, nagroda hytnik
zdjecie uzytkownika
Kamo - 2014-06-21 13:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale obawiam się, że te 4000 dostanie się po jakiś 15-20 latach ciągłej pracy. Nie jestem pewien czy młody pracownik będzie w stanie tyle wytrzymać od razu.
zdjecie uzytkownika
calc - 2015-02-05 00:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po wydziale Inżynierii materiałowej i metalurgii, mam szanse na zaistnienie nie jako pracownik fizyczny, lecz jako osoba doświadczona poprzez stanowisko asystenta w Instytucie techniki cieplnej, chociaż na stanowisku stażowym w pierwszej kolejności a później na stałe ?? Zastanawiam się czy potrzebna jest protekcja jak ktoś wcześniej sugerował ?? bez protekcji niestety mizeria ponoć.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-02-24 16:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie konkretne pytania @calc.. tak naprawde dobrze będzie jeśli wyślesz do nich osobiscie zgłoszenie i wtedy już będzie wszystko wiaodmo tak naprawde jak sprawa wyglada i czy Cię przyjmą,a jesli tak to na jakich obowiązkach tak naprawde. Czekam jeszcze na dalsze informacje o samej rekrutacji jak ktoś ma.
zdjecie uzytkownika
hajduk - 2015-04-26 23:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o rekrutacje to jednak najpierw przydałyby się jakieś ogłoszenia o pracę ze strony firmy. Chyba, że można próbować i bez tego bezpośrednio u nich.
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-12-23 10:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jablonski marcin pracowal na walcowni co to zajeden opinie pilne czekamxx
zdjecie uzytkownika
kogut - 2015-12-26 15:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@hajduk na pewno można u nich popracować, zwłaszcza, że teraz mają ogłoszenie pracy na specjalistę ds. zakupów. Oczekują 2 letniego doświadczenia i znajomości angielskiego na poziomie b1.
zdjecie uzytkownika
vbvf - 2015-12-28 23:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kogut nie wiem czy widziales ale maja tez inne ogłoszenia z ofertami na przyklad na stanowsiko Back Office albo na Contracting Manager w Warszawie...
zdjecie uzytkownika
walentyna - 2015-12-31 14:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vbvf no ale nie bierzesz pod uwagę że na contracting managera to jednak trzeba mieć pięć lat doświadczenia w logistyce i branży więc to naturalnie ostra selekcja
zdjecie uzytkownika
brames - 2016-01-02 21:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 lat doświadczenia to nie jest bardzo dużo czasu, co prawda takich pracowników nie jest łatwo znaleźć, no ale na pewno dla firmy będzie to tylko korzyść.
zdjecie uzytkownika
szkocik - 2016-01-24 16:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, w pewien sposób robią też już selekcję ewentualnych pracowników przed rozmowami kwalifikacyjnymi, aczkolwiek warunki są świetne, bo i umowa o pracę, i pakiet socjalny, i szkolenia
zdjecie uzytkownika
horus - 2016-02-09 21:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocik - 2016-01-24 16:15:54]:
to rzeczywiście fajne dodatki do standardowej pensji która swoją drogą też jest ciekawa, na stanowiskach szczególnie takich jak contracting manager chociażby
zdjecie uzytkownika
tomik - 2016-02-17 17:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zawsze horus są takie super dodatki z tego co wiem. Mnie teraz zainteresowało stanowisko front office. Wymagają i angielskiego i niemieckiego na poziomie B2, obawiam się o swój niemiecki.
zdjecie uzytkownika
Wojdziesz - 2016-02-19 21:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomik nie masz co się obawiać, a nawet jeśli nie masz pewności to spróbuj. Może zapewnią ci jakieś szkolenie z tego niemieckiego i będzie tylko lepiej :) Bo z tego co widzę to bardzo dbają o swoich pracowników oferując im prywatną opiekę medyczną, fajny pakiet benefitów, kartę multisport.
zdjecie uzytkownika
ytong - 2016-03-07 19:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomik jesli naprawdę czujesz że oprócz niemieckiego jesteś idealnym kandydatem to nie zwlekaj. może okazac się ze Twoje doświadczenie i zalety zatuszują słabą znajomość niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
topik - 2016-03-12 21:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ytong, nie ma idelanych kandydatów. Są tylko Ci, którzy najmniej odbiegają od wymagań. Wszyscy co mają umiejętności powyżej postawionych idą na jeszcze wyższe stanowiska. Ale przynajmniej stałe zarobki tutaj gwarantują.
zdjecie uzytkownika
puciek - 2016-05-14 09:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
topik,ja chciqlbym miec pewnosc, ze za moj wklad firma bedzie jakos premiowac

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Celsa "Huta Ostrowiec"!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celsa "Huta Ostrowiec"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert