brak logo

Celsa "Huta Ostrowiec"

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Celsa "Huta Ostrowiec"

kunta kinte 2009-08-13 22:04
celsa jako firma jest ok-lecz nadal kierują nią ,,Nasi,,.....i tu pies pogrzebany.2500 zł to górny zarobek-dobre dla kawalera.
1
ciekawy 2009-11-23 22:31
a gdzie w ostrowcu zarobisz wiecej?
1
bolo 2013-07-28 11:05
więcej zarobi w opowiadaniach niestworzonych rzeczy .więcej zarobki w kielcach na majonezie .buhehee
2013-08-27 16:16
na brygadach zarobisz na spokojnie 3000-4000zl do lapki
zz 2013-12-27 12:11
pracując w ostrowcu nikt takich pieniędzy nigdzie nie zarobi nie tylko w ostrowcu
1
ANONIMUS 2014-01-21 14:37
Otrzymujecie pensje w terminie?
olek 2014-03-27 14:09
Staram się o pracę w Selsie na stanowisku specjalisty. Czy powiedzenie 4 tyś. netto na rękę czy jest realne czy powiedzieć więcej?
kamil 2014-04-06 13:47
pensje zawsze na czas o tym to niema co gadac pensje na czas to norma.obiady jedzenie picie napojee to też norma
hdd 2014-06-21 10:22
wynagrodzenie w celsie sie waha i to bardzo o 1500 pracując młody zaczynający pracujacy na stałodziennej do 4 000 netto stary pracownik brygadowy srednio mowa tu o pracownikach przy produkcji ur itd.na stalodziennej wiele mniej sie zarabia jak na brygadach czy zmianach gdzie są dodatki itd.młody nja brygadach jak zacznie to ma cos kolo 2 300 dolapki pracujacy koło 5 lat ponad 3 tys na spokojnie + hutnik grucha dodatki na święta wielkanocne boże narodzenie, nagroda hytnik
1
paweł 2015-02-24 16:31
jakie konkretne pytania @calc.. tak naprawde dobrze będzie jeśli wyślesz do nich osobiscie zgłoszenie i wtedy już będzie wszystko wiaodmo tak naprawde jak sprawa wyglada i czy Cię przyjmą,a jesli tak to na jakich obowiązkach tak naprawde. Czekam jeszcze na dalsze informacje o samej rekrutacji jak ktoś ma.
2
111 2015-12-23 10:39
czy jablonski marcin pracowal na walcowni co to zajeden opinie pilne czekamxx
HUTOL 2016-07-27 16:31
Ale ładnie ćwierkają panie z HR- tylko wypada to sztucznie. Pozdrowienia
olo 2016-07-29 16:25
Jest zapotrzebowanie dla Automatyka. Co taka osoba ma w zakresie obowiązków oprócz tego co piszą w ofercie? Mam kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku i zastanawiam się czy jest sens się przenosić? Jakie tak naprawdę pieniądze wchodzą w grę?
erf 2016-08-04 22:32
hej widzielsicie ze szukaja teraz pracownika front office w Warszawie? z cala pewnoscia bardzo dobrze ttrzeba tutaj znac jezyk angielski bo bez tego nie przeczytasz nawet ogloszenia jakie tutaj jest..
1
Jo 2017-01-10 00:37
A jaki system pracy tam jest ?
Krzysztof 2017-01-10 09:59
witam panowie czy w hucie zatrudniają w firmach podwykonawczych ? jak tak to proszę o dane pisssss
j 2017-02-22 22:20
Byłem na rozmowie wstępnej kilka miesięcy temu. Po krótkich kurtuazyjnych dialogach przyszły pytania merytoryczne. Czemu szuka Pan pracy i oczywiście ile by pan chciał u Nas zarabiać?! I w tym momencie czar prysnął. Szukają ludzi z wiedzą i doświadczeniem i chcą płacić jak frajerowi z ulicy. No proszę - litości! Jjeżeli firma poszukuje "fachowca" do pracy i kwoty powyżej 5000 zł brutto ją przerażają to ja się pytam po co szukacie ludzi z doświadczeniem?!! Nikt nie zmieni pracodawcy (tym bardziej, że szukacie raczej ludzi doświadczonych) za 200zł więcej w pensji. Albo szukacie specjalistów albo szukacie ludzi za najniższą krajową. Można przeca to ująć w ogłoszeniu o pracę i oszczędzić wszystkim niepotrzebnych nieporozumień.
Muti 2017-03-27 21:32
J na jakie stanowisko się starałeś? Jak wygląda tam sytuacja w logistyce w Warszawie?
Zostaw swoją opinię o Celsa "Huta Ostrowiec" - Ostrowiec Świętokrzyski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celsa "Huta Ostrowiec"