brak logo

AKSON sp. z o.o

Bydgoszcz

Opinie o AKSON sp. z o.o

anonim 2011-05-19 21:28:10
fajni ludzie pracują; o groma wiedza; fajnie ze szefostwo pozbyło się gościa co w połowie zakładu rozwalał atmosferę. a był podobno jednym z właścicieli chyba [usunięte przez moderatora] tak przykrego gościa jeszcze nie poznałem
anonim 2012-02-22 18:21:48
zakład do bani, [usunięte przez moderatora]
anonim1832 2012-08-08 07:09:27
Akson jako zakład- nic do zarzucenia. Fajni ludzie, super atmosfera, da się porozmawiać, dogadać, pożartować z innymi pracownikami. Prócz dwóch: [usunięte przez moderatora] tak że nawet nie znając tych osób już się ich bałam. A prawda jest zupełnie inna- Ci ludzie są naprawdę świetnymi nie tylko pracownikami ale i też kolegami i kumpelami. Wracając do Aksonu jako o zakładzie- mógłby zmienić pośrednictwo pracy dla osób pracujących na umowę zlecenie albo w ogóle zrezygnować z pośrednictwa i zatrudniać przez firmę nawet na umowę zlecenie. Ale jak to gdzieś kiedyś usłyszałam: za dużo papierkowej roboty. A szkoda.
lena 2013-09-15 14:04:39
Ludzie chyba [usunięte przez moderatora] wszyscy co pracują lub chcą pracować w tej firmie.Ja tam pracowałam 2 lata ale wszystko do bani. [usunięte przez moderatora] nie jesteście wszystkiego ogarnąć bo są rotacje towarów między innymi sklepami a roboty jest po uszy,jednym słowem masakra.Te wnioski to też masakra,nie masz błędu a te [usunięte przez moderatora] i z Będzina dopiero potem jak zadzwonisz to mówią "o przepraszam pomyliłam się"a ty zapieprzasz przez pół miasta żeby to poprawić,tragedia.Za mało ludzi mają w tej centrali a tak na prawdę to tylko nieliczni mają jakieś pojęcie żeby ci pomóc.Także nie polecam tej firmy.Zarobki 1200zł śmiechu warte a myśleć trzeba a wymagają od was bóg wie czego,chyba cudów.Premia?zapomnijcie!jak wasz sklep jest nie rentowny(a co chwilę podnoszą próg) to nima premii,sory.To wy jesteście ich pracodawcami a oni wywalą wam jakieś spotkanie na wiosnę,gdzie człowiek z drugiego krańca Polski musi cały dzień jechać żeby zjeść kolacje z nimi i wysłuchiwać jakiś ciuli niby szkolenie.Szału nie ma.Mogłabym wymienić kilka osób których trzeba się wystrzegać i są dwulicowi i fałszywe świnie ale godność mi nie pozwala.Aha i strzeżcie się Pani z Miejscowości Kłobuck [usunięte przez moderatora] .Pozdrawiam wszystkich co nie pracują już tam lub nie składają tam podań opracę
2
realP 2013-12-12 20:40:39
hej
ktoś coś wie o tym Aksonie w Krakowie, jest ogłoszenie na Medycznego Przedstawiciela Medycznego, zarobki itd
pozdrawiam
3
aga 2015-01-22 21:52:25
Nie wiem jak wygląda obsługa w innych sklepach ale w Sosnowcu jest przemiła Pani Martynka dużo pomoże dopowie,doradzi z uśmiechem na twarzy.Ile kroc robie tam zakupy to zawsze podchodze do tej własnie Pani.Polecam wszystkim kupującym obsługi u tej Pani-zawsze usmiech i porady są bezcenne dla osób które nie są obeznane w dziedzinie kazdego sprzętu ortopedycznego i medycznego.Pozdrawiam
2
BB 2015-02-22 17:16:14
a ja nie polecam sklepu w BB na Partyzantów. Oschła, wiecznie nadęta baba, zero uśmiechu... kupowałem tam obcęgi.. nie polecam
Helena 2015-03-13 14:28:48
Bardzo miłe uśmiechnięte i pełne entuzjazmu Panie w sklepie w Bielsku-Białej.Polecam wszystkim starszym osobą szukajacym profesjonalnej porady i informacji.
ciekawska 2015-10-10 15:26:08
Ile może zarobić sprzedawca w ich sklepie, jaka jest podstawa plus dodatek dla specjalisty cze eksperta jestem po rozmowie ale kokosów to chyba się nie należy spodziewać
Bubi 2016-07-05 10:21:25
Szefostwo firmy "Akson" chciało by zatrudnić pracownika, ale nie za bardzo wie w jakim charakterze tzw. rekrutacja przez telefon. Półtora miesiąca minęło za nim szef chciał się ze mną spotkać. Rozmowę o pracę, co chwila przerywał telefon od żony. Na próbę miałem zrobić jedno zadanie, zrobiłem, wszystko pięknie. Za chwile dzwoni szef i prosi abym zrobił kolejne zadanie na próbę. Pieniądze dostane do ręki w umówionym miejscu pod" stołem", kwota rzędu 500 zł. Podziękowałem. Kierownik to strasznie nie zdecydowana osoba z zanikami pamięci. Nie dość, że nie wiedzą czego chcą, to jeszcze naciągają ew. pracownika na darmową robotę.
8
sd 2016-07-12 21:26:03
no wlasnie @Bubi jest teraz mozliwosc zatrudnienia sie u nich np. jako ksiegowa do pracy w zespole ksiegowym w Katowicach trzeba miec doświadczenie na podobnym stanowisku min. 1 rok
Zostaw swoją opinię o AKSON sp. z o.o - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AKSON sp. z o.o