Vitberg

3 Dodaj opinię
Vitberg
3 109 77 5 1

Opinie o Vitberg

Filtruj opinie po kryteriach:

Karolina
 Opinia

Po trzech tygodniach rehabilitacji (8 dni w poradni w Gostyniu) jestesmy z mężem zachwyceni efektami;) mam tylko pytanie do wlasciciela, ile czasu dziennie mozna sie rehabilitowac. Nie znalazlam w instrukcji takiej info. Codziennie oboje poswiecamy 1h. Czy to jest max. czas ? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie2
Agata
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Karolina 22.10.2018 16:33

Pani KAROLINO :) MAM nadzieję, że doczytała Pani gdzieś albo spytała mamy , która używa, przepraszam jeśli nie udzieliłam odpowiedniej informacji :) Z zabiegów każdego dnia można korzystać więcej jak godzinę, z tym , że w różnych pozycjach !! Serdecznie pozdrawiam AGATA:)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia

Słabe zarobki prowizje tez bez szału

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jadwiga
 Opinia

Jestem z Żyrardowa.panie pracujące w gabinecie są bardzo sympatyczne,wszystko dokładnie wytłumaczą.Jestem zadowolona z bezpłatnych zabiegów podczas których dowiedziałam się ciekawych informacji na temat polepszenia naszego zdrowia.Właśnie kupiliśmy z mężem moduł bazowy i biodrowy. Pozdrawiam całą firmę z szefem na czele.

Pomocna?
Tak7Nie2
Marcin Rolka
 Opinia

Chciałbym oddać głos w sprawie Vitberg, materaca VitbergPlus, Pani Agaty z Serwisu firmy Vitberg. Powiem Krótko. Dziękuję. Pierwszy raz spotykam się z firmą, która w sprawie serwisu traktuje mnie jak klienta a nie petenta... Niektóre firmy powinny się od Vitberga uczyć, jak powinna wyglądać obsługa klienta.

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia

Mam taki materac od 5 lat bardzo dobrze funkcjonuje jestem bardzo zadowolona mam działkę w sezonie trochę się na niej narobię nigdy mi nic nie dolegało używam go cały czas. Wiem gdyby nie materac musiała bym wyczekiwać na rehabilitację ,to by na pewno sporo czasu trwało.Tak jest w porządku i mogę polecić innym.

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
inm
 Opinia
@Ela 14.04.2018 19:23

Dzięki za informacje, ja zastanawiam się nad zakupem

Pomocna?
Tak1Nie1
zofija
 Opinia

Korzystalam z bezplatnych zabiegow,po ktorych czuje sie sprawniejsza i mlodsza.Pani Justyna jest mega profesjonalna,mila i z ogromna wiedza w temacie rehabilitacji.Kupilam zestaw i juz nie moge sie doczekac gdy go odpale.Pani Justynko,wielkie dzieki!!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jolanta elzbieta
 Opinia

Właśnie zakończyliśmy z mężem serię wibromasaży w Krakowie ul . Teligi. Jesteśmy zachwyceni kompetencjami pani Weroniki -rehabilitantki. To prawdziwy" skarb " firmy Witberg. Mamy nadzieję, że zakupiony przez nas sprzęt spełni wszystkie nasze oczekiwania. Pozdrawiamy:)

Pomocna?
Tak8Nie1
Agnieszka
 Opinia

Czy ktoś wie gdzie można szukać ofert pracy do Vitberg? Na stronie firmy nic nie widzę, a pozytywne opinie na pewno zachęcą osoby do zainteresowaniem tym miejscem pracy.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ROMAN
 Opinia
@Agnieszka 24.11.2017 12:21

Najlepiej ofert pracy szukać w Vitberg :-)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jolka
 Opinia
@Agnieszka 24.11.2017 12:21

jak jest potrzeba to pojawiają się ogłoszenia na olx. tam jest tak zwarta ekipa, że nie ma rotacji ludzi, więc szukają kogoś jak dziewczyny zajdą w ciążę albo ktoś odejdzie - z tego co wiem to rzadko. Warto zawsze podrzucić CV osobiście, nie ma się nic do stracenia. Znajoma tam pracuje, wychwala pod niebiosa, mówi że chciałaby mieć w domu tak ładnie jak ma w pracy. Podobno wygrali konkurs na najładniejszy budynek w mieście, mają kawe i herbate za darmo ile chcą, tak jak woda. szef im robi niespodzianki, prezenty na urodziny, wolne dni jakieś na dzień matki/ojca, premie. podobno raj na ziemi.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Jolka 27.07.2018 09:01

Tu Szef. Za darmo mamy tez wodę i jabłka .. hi hi.. A największą niespodzianką będzie w tym roku, 9-dniowy wyjazd całej firmy nad Adriatyk... aby uczcić 25 lat Vitberg. "Ekipa zwarta", to fakt... i mam wrażenie, graniczące z pewnością, że po prostu, się po ludzku ... lubimy.

Pomocna?
Tak2Nie1
anonymous
 Opinia
@Agnieszka 24.11.2017 12:21

Ofert pracy najlepiej szukać bzzposśrednio w Vitberg. Od poniedziałku do piątki od 8:00 do 16:00 :-)

Pomocna?
Tak3Nie1
Andrzej
 Opinia

Vitberg ma opinię bardzo dobrego pracodawcy więc nie dziwi, że jest mała rotacja. Może jednak coś wiecie o nowej ofercie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś ma jakieś ciekawe informacje o Vitberg? Zawsze warto dzielić się z użytkownikami fajnymi ciekawostkami z życia firmy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aga
 Opinia

proszę państwa jeszcze mam pytanie czy na kregoslup szyjny i ledzwiowy jest lepszy materac czy modol bazowy + szyja proszę o szczera odpowiedz bo nie wiem który kupic bo zależy mi na tym żeby był bardziej skuteczny dziekuje za odpowiedz pozdrawiam agata l.

Pomocna?
Tak7Nie1

Pracodawca

 Opinia
@aga 24.05.2018 10:43

Pani Agato, do terapii odcinka lędźwiowego wystarczy sam RAM Vitberg+ Moduł Bazowy. https://www.vitberg.com/aparat-ram-vitberg-plus/modul-bazowy . Do terapii całego kręgosłupa konieczny jest RAM Vitberg+ moduł Bazowy i Moduł Szyja. https://www.vitberg.com/aparat-ram-vitberg-plus/modul-szyja. Z doświadczenia wiemy, że osoby kupujące sam Moduł Bazowy, wcześniej lub później i tak dokupowały zestaw Szyja. Pozdrawiamy Zespól Vitberg.

Pomocna?
Tak5Nie
aga
 Opinia

mam pytanie czy taki sprzet do masazu kregoslupa można zakupić ze znizka z nfz ???

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@aga 24.05.2018 10:27

RAM Vitberg+ to wyrób medyczny Klasy II a https://www.vitberg.com/faq-najczesciej-zadawane-pytania/#downloads i podlega odliczaniu przy grupie inwalidzkiej. Ale NFZ nie dopłaca do tego wyrobów medycznego.

Pomocna?
TakNie
Terenia
 Opinia

Kończę właśnie serię wibracji i wykładów bardzo sympatycznych i kompetentnych rehabilitantek Weroniki i Oli (ul Teligi w Krakowie). Materac mam od dawna (dostałam) ale nie umiałam z niego korzystać. Zachęcam znajomych do zakupu. Naprawdę pomaga.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Ja, .... jestem pracownikiem Vitberg. Pracuję na produkcji. Jakie są warunki? To moja druga praca w życiu i póki co najlepsza :-). Pracuję kilka lat. Zarabiam, w zależności od miesiąca od 2900 zł do 3300 zł na rękę. Pracujemy od poniedziałku do piątku od 6:30 do 14:45. TAk sobie wybraliśmy sami, dzięki temu mamy dwie przerwy dłuższą i krótką na kawę. Pracodawca w porządku. Rzadko mam okazję z nim rozmawiać. Ciągle ma jakieś spotkanie. To miły ale konkretny człowiek. 5 lat tremu zabrał całą firmę na tydzień do Egiptu. Tam świętowaliśmy 20-lecie firmy. Było super. W tym roku, też mamy lecieć do ciepłych krajów, jesienią, na tydzień, świętować 25-lecie firmy, ale nikt jeszcze nie wie gdzie? Załoga około 60 osób, bardzo zżyta. Atmosfera przyjemna, warunki pracy raczej luksusowe, łazienki nowoczesne, czyściutkie, pokój śniadań wygląda lepiej niż niejedna restauracja w Nowym Sączu. W firmie czuję się dobrze i swobodnie. Lubię tu pracować.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nina
 Opinia

Czy ktoś mógłby opisać szczegóły pracy, warunków, umowy, charakterystyka...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@Gola wydaje się, że @Dostawca pisał to w pozytywnym tego wyrażenia znaczeniu. A czy Ty jesteś pracownikiem Vitberg? Jeśli tak, to warto, abyś i Ty napisała, jak oceniasz warunki zatrudnienia, jak i samego pracodawce. Z punktu widzenia forumowiczów, którzy szukają pracy, każda opinia jest cenna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ebrakowiecki@wp.pl
 Opinia

Materac kupilem w 2011r.Do dnia dzisiejszego sprawuje się bardzo dobrze. Zadziwiająca jest szybkość działania Pani z obsługi serwisowej,grzeczność,uprzejmość i fachowość. Pięknie dziękuję za pomoc w otrzymaniu ukochanej poduszki. Polecam wszystkim tak wartosciowych Pracowników. Serdecznie pozdrawiam całą Załogę VITBERGA Edmund Brakowiecki.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Posiadasz bieżące informacje na temat wynagrodzenia w Vitberg? Twoja opinia może być bardzo pomocna.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek z Warszawy
 Opinia

Chciałbym kilka słów o firmie Vitberg z Nowego Sącza napisać. Dawno temu kupiłem w Warszawie ich produkt do masażu wibracyjnego. A było to w 2004 roku. I ten materac na początku tego roku przestał działać. Wszystko się świeciło, ale nie dało się go włączyć. Zadzwoniłem do producenta ( w dniu 8.01.2018) i odezwała się pani w serwisie Vitberg. W niecałe 3 minut załatwiłem wszystko. Na drugi dzień przyjechał kurier, zabrał mój materac enabio. prosto z domu w Warszawie. Dzień później zadzwoniła pani z serwisu Vitberg i powiedziała, że cała naprawa kosztować będzie ----- 34 zł ----- szok szok szok. 13 lat od zakupu, cały serwis trwał 4 dni z odbiorem materaca z domu i odesłaniem do domu po dodatkowym, pełnym przeglądzie, który zrobili zupełnie za darmo. A całość kosztowała 34 zł + 38 zł przesyłka kurierska tam i z powrotem. Brawo!!! dziś mamy koniec marca i wszystko działa bez zarzutu.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dostawca
 Opinia

Firma jest OK ! Co prawda jestem tylko dostawcą podzespołów do produkcji maty wibracyjnej, ale nigdy nie było z niczym problemów. Ani z płatnościami, ani w ogóle z niczym. Poznałem szefa, ciekawy człowiek, siedziba firmy bardzo, bardzo nietypowa jak na warunki nowosądeckie. To warto zobaczyć. cegła, stal, drewno i cała masa starych głośników stereo. Załoga uśmiechnięta. Nigdy nie widziałem tam ponurych ludzi, jak to bywa w innych firmach. Panuje tam taka miła atmosfera... trudno to wytłumaczyć. Ale jak tam się wchodzi to tak jakby wejść w zupełnie inny świat. Polecam !!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@ROMAN jak szukać w Vitberg jak na stronie nie ma żadnej zakładki kariera. Można się przejść osobiście i zapytać o zatrudnienie. Czy jaki jest twój pomysł na szukanie w tym miejscu pracy? Sam tam pracujesz? Możesz podpowiedzieć drogę aplikacji do firmy?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Agnieszka 20.12.2017 12:51

wystarczy, ze zajrzysz na strone Vitberga i zadzwonisz do najbliższego gabinetu, albo bezpośrednio do siedziby Vitberg w nowym sączu-na pewno Ci pomogą!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dagora
 Opinia
@anonymous 01.03.2018 23:12

A niby skąd tą stronę mam znać, skoro nigdy nie słyszałam o takiej firmie, mądralo? Zobaczyłam ogłoszenie o rehabilitacji, zadzwoniłam i poszłam na zabiegi. Tam się dopiero dowiedziałam, że jest taki sprzęt i spróbowałam. Wtedy dopiero można się zastanowić czy coś takiego nam się przyda czy nie. Z internetu to ja się mogę dowiedzieć tylko, które glośniki stereo sa lepsze.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewelina Zaczyk
 Opinia
@Agnieszka 20.12.2017 12:51

A to nie jest prawdą. Jest takowa informacja. O tu: https://www.vitberg.com/o-firmie-vitberg

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marysia
 Opinia

Mieszkam na stale w NJ. Moja kochana mama kupila mi ten sprzet i wyslala wraz z kostka do przetwarzania pradu do USA. Jestem b zadowolona z zabiegow. Na szczescie nic powaznego mi nie dolega. Najczesciej stosuje masaze metaboliczne . Czuje ze moj organizm spala kalorie szybciej(3 tydzien masazu). Widze po spodniach ze schudlam ale oprocz masazu wiecej sie ruszam wiec to pewnie zasluga obu rzeczy. Masaz relaksacyjny b fajny. Czytalam tu wpisy osob, ktore widza cos niestosownego w proponowaniu ludziom po zabiegach za free kupna tego sprzetu. Jest w nas Polakach niektorych jakas blokada jakies zahamowanie. Nie chcemy probowac nowych rzeczy boimy sie mowic i sprzedawac dobry sprzet. Wstydzimy sie. Co zlego jest w zarabianiu pieniedzy. Bedac tu w USA spotkalam wielu Polakow, ktorzy za ujme traktuja prace w ktorej mozna zarobic nie koniecznie ciezko fizycznie pracujac. A ja powiem tak. Jesli jestes taki madry to czemu jestes taki biedny? Ktos znany ze swiata biznesu tak powiedzal. Rasumujac, korzystajmy z tego co dobre, reklamujmy, zachwalajmy. A jesli przy tym mozemy na tym zarobic, pomagajac innym ludziom to nie ma nic lepszego! Nie wstydzmy sie tego!!!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Marysia 06.09.2017 21:54

TRZEBA BYŁO KUPIĆ DO KAŻDEGO POKOJU.OGRODU ,PRZE FURTKĘ, NA TARAS I CIESZYĆ SIĘ.JA UWAŻAM ŻE DOBREGO PRODUKTU NIE TRZEBA REKLAMOWAĆ.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
proletariusz
 Opinia
@anonymous 22.10.2017 16:33

No, ale skąd dowiesz się że takowy w ogóle istnieje? Oni reklamują poprzez kilka darmowych zabiegów, to tak jak gdyby producent samochodu pozwolił Ci przez tydzień po godzinę dziennie pojeździć ich produktem bez tankowania. No tylko pomarzyć o takiej reklamie! Oglądasz reklamę farmaceutyczną w TV i gdy coś zaboli... kupujesz tabletki a przecież wcześniej ich nie spróbowałeś. Ludzie chodzą do aptek po tabletki bo "coś" ich boli, ale do sklepu ze sprzętem rehabilitacyjnym nawet nie zajrzą, no to w jaki sposób mogą dowiedzieć się, że jest jakiś tam "materac" który może ich ból zlikwidować? Ach, racja przecież jest Internet.............. ale to też reklama!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Witajcie, prowadzę gabinet NFI od 5 lat i mam nadzieje, że będę kolejnych 50-ąt:) Metodą na sukces w pracy w każdej branży jest to żeby ją po prostu lubić, w tym przypadku chodzi konkretnie o to żeby lubić ludzi i szczerze chcieć dla nich jak najlepiej. Wtedy można osiągnąć równowagę psychiczną i "materialną". Konkrety są takie: -pracuję w korzystnych dla mnie -rannych godzinach-mam małe dziecko, -pracuje w godzinach ustalonych przez siebie, jak nie ma chętnych na zabiegi w tych godzinach (bo już wszyscy skorzystali) zmieniam je lub przenoszę gabinet do innej okolicznej miejscowości(w umowie mam cały region), -stać mnie na zatrudnienie drugiej osoby (zatrudniam na cały etat, na umowę o pracę -chociaż pracujemy 7 godzin...), -moje zarobki kreują się średnio pomiędzy 5-15 tysięcy netto miesięcznie, -LUBIE LUDZI!!co najważniejsze jako rehabilitantka z licznymi kursami i doświadczeniem, niejednokrotnie widzę lepsze efekty po zabiegach wibroterapii niż po indywidualnej rehabilitacji.' Pozdrawiam wszystkich: tych wątpiących(nawet nie wiecie jakim ja byłam na początku sceptykiem), szukających drogi dla siebie i pracujących w Vitberg! Moje przesłanie: najpierw spróbujcie później komentujcie:)

Pomocna?
Tak1Nie
Rehabilitantka
 Opinia

Poproszono tutaj o wypowiedź pracownika. Jestem kierownikiem punktu Vitberg. Pracuje w firmie już ok 10 lat. Oczywiście jak w każdej firmie są okresy bardzo dobre i słabsze,nigdy jedna jak ktoś szanuje swoją prace nie ma dni -miesięcy słabych. Jeżeli podchodzi się do ludzi i swojej pracy z szacunkiem to praca daje bardzo dużo satysfakcji. Oczywiście chcąc pracować z ludźmi w gabinecie Vitberg musisz być osobą wyrozumiałą, wesołą ,empatyczną i potrafić oddzielić pracę od problemów swoich prywatnych.Wiadomo ,że nigdy nie wiadomo jaki pacjent Ci się trafi i dla każdego trzeba mieć czas i cierpliwość ,reszta przychodzi sama. A co do poprzednich wypowiedzi na temat sprzedaży to jakaś paranoja. Ja pracując 10 lat temu na rehabilitacji na NFZ sprzedawałam tak samo jak teraz i najgorsze ,że nigdy nie wiedziałam czy zabieg komuś pomoże(chodzi o prywatne zabiegi , które pacjenci dokupują z nadzieją ,że im pomoże). Teraz mam 100% pewność ,że na pewno im pomoże. Mam robić im zabiegi masażu ręcznego za 100zł lub więcej (czyli sprzedać taki masaż) to wolę żeby taki pacjent robił to systematycznie i zawsze mógł sobie pomóc jak Go coś zaboli. To tyle jeżeli chodzi o naszą pracę. Sprzedaję produkt ,który wiem ,że jest skuteczny i pomaga i nie widzę w tym nic złego.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@Justa dziękujemy za opinię z perspektywy klienta Vitberg. A czy ze względu na to, że jest to forum pracy i opinii o pracodawcy to czy mógłby się na temat tej firmy wypowiedzieć jakiś pracownik?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Misia23L9
 Opinia
@Agnieszka 05.02.2018 09:43

Witajcie, przyłączam się do wypowiedzi. Skoczyłam Fizjoterapię na AWF Poznaniu. Pracowałam w jednym z Gabinetów Vitberg w Szczecinie. Mąż mnie ściągnął do GB i dziś żałuję, że nie zostałam w Polsce. Masowanie Angoli to nie jest szczyt moim marzeń. Czuję się tu obca. :-( Ale do rzeczy: Praca dla firmy VitbergBis bo taką mają nazwę gabinety , to dobry okres. Spędziłam w punkcie 8 m-cy. Pracowałam od godziny 8:30 do 15:30 lub od 10:30 do 17:30 . Praca to przyjmowanie pacjentów na zabiegi wibroterapii, umawianie wizyt, zakładanie kart zabiegowych, wywiad przez zabiegiem lub po zabiegu, pomiary ciśnienia, krwi. Na sali zabiegowej poza układaniem pacjentów, prowadziłam wykłady na temat bólu, wpływu wibroterapii na organizm człowieka, odpowiadałem na setki pytań... nie tysiące..... pytań pacjentów związanych ze sprzętem do wibroterapii (rehabilitacyjny Aparat Masujący Vitberg PLUS), ich zdrowiem, metodami leczenia ich dolegliwości. Wystawiałam faktury lub raty tym co zechcieli kupić dla siebie taki sprzęt. Kochałam tych wszystkich ludzi, którzy przychodzili na zabiegi. Z kilkoma z nich do dziś utrzymuje kontakt. Dla mnie to był dobry czas, pomimo kilku wpadek szefa :-( Ale co zrobić, ludzie są różni. Ale nie mogę powiedzieć...., wypłata w umówionej formie zawsze była na czas. A nawet nieco więcej niż umówiona. Bardzo rajcowała mnie możliwość prowadzenia takiego gabinetu na swój rachunek. Żałuję, że nie zostałam. :-( W tamtym czasie mój szef zarabiał nawet 10 000 zł na czysto miesięcznie, więc może prowadzać swój gabinet i mi udałoby się osiągnąć takie zarobki... A to już całkiem dobra pensja jak dla fizjoterapeuty po studiach. Pozdrawiam z zimnej, mokrej i bezsłonecznej Wielkiej Brytanii.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna Bydgoszcz - Fordon 1.10.2017
 Opinia

TO DZIAłA ! TO POMAGA ! Po czwartym zabiegu na rehabilitacyjnym aparacie Vitberg (zestaw szyja) odczułam zmęczenie, lekki ból karku i odcinka lędźwiowego kręgosłupa. Ulgę przyniosła mi półgodzinna drzemka i stało się dokładnie tak jak mówiła pani Iwona, ból ustąpił. W nocy spałam dobrze i bardzo mocno. Nie budziłam się jak to bywało wcześniej. Rano wstałam wypoczęta chociaż z bólem nóg (pieczenie) i drętwieniem lewej ręki. Sypiam na lewym boku i myślę, że po prostu ścierpłam w nocy. Wykonałam kilka ćwiczeń rozluźniających i znowu poczułam się świetnie, rozpierała mnie energia, którą wykorzystałam na sprzątanie łazienki. Tym razem przyszło mi to łatwo i bez bólu, a do tej pory nie było to takie proste. Super! Przez sześć dni za darmo mogłam korzystać z godzinnych zabiegów, podczas których słuchałam ciekawych wykładów, które zmieniały każdą godzinę w kilka chwil ! Nikt mnie nie nagabywał, ale sama świadomie podjęłam decyzję. Muszę mieć taki sprzęt w domu bo potrzebuję rehabilitacji. Bez wahania zainwestowałam w swoje zdrowie. Bardzo dziękuję pani Iwonie i panu Tomkowi za profesjonalizm i opiekę. Dbajmy o swoje zdrowie bo nie jest ono dane nam raz na zawsze.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justa
 Opinia
@Anna Bydgoszcz - Fordon 1.10.2017 01.10.2017 18:56

Witam bardzo dobrze Pani mówi mamy tylko jedno zdrowie ja dziś sobie go zakupiłam bo czuję się po zabiegach dobrze

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szanta 62
 Opinia

Mocja cała rodzina (6 osób) + okazjonalnie dalsza rodzina (4 osoby) korzysta od miesiąca z 2 aparatów vitberg + i wszystkich modułów. Dlaczego kupiliśmy aż 2 bazy? Mieszkamy ok 10km od siebie , wszyscy mamy problemy z rożnymi odc. kręgosłupa i wyrywalibyśmy sobie aparat. Na razie rezultaty są więcej niż zadowalające. Znacznie zmniejszyły się u nas bóle kręgosłupa lędźwiowego. Zwiększyła ruchomość stawów kolanowych. Kurcze, wygląda to jak jakaś laurka albo tekst sponsorowany - a tu guzik!. Moi Rodzice kupili aparat za gotówkę, ja częściowo na raty. Ale poważnie chorujemy i mamy dość bólu. Pozdrawiam pracowników, którzy przyczynili się do poleprzenia jakości naszego życia. Anna

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaga
 Opinia

Pracuje w Vitberg 6 lat. Atmosfera w pracy znakomita, praca ambitna, rozwijająca. Dobre zarobki i możliwość rozwoju. Nie wyobrażam sobie innej pracy. Mam już ogromne doświadczenie dzięki współpracy z Vitberg.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

Nadal same opinie są klientów. Czy może jednak ktoś z pracowników chciałby powiedzieć coś o pracy w Vitberg? Jak wygląda praca na produkcji a jak w biurze? Chętnie się dowiemy.

Pomocna?
TakNie
Witold - Białystok
 Opinia

Serdeczne dzięki za naprawę modułu w ekspresowym czasie. Jestem bardzo zadowolony z Waszej Firmy. Tak trzymać!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Vitberg - Nowy Sącz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny