3.6/5

Żagań - Vitberg Bis

3. Opinie o pracodawcach Nowy Sącz
  5. Opinie o Vitberg

Opinie o Vitberg Nowy Sącz

Nie przegap nowości o Vitberg!

Ciekawy

16.06.2026 21:17

Na konto najniższa krajowa. Reszta jest milczeniem.

bylyPracownikKtostaki

14.06.2026 13:14

Definitywnie nie mam dobrych wspomnien i wrazen.Brak organizacji i pracujesz na wielu stanowiskach.Czujesz sie wykorzystywany.Jak komus sie to podoba to smialo.
    #PracownikProdukcji

Dipsi

02.05.2026 19:24

Mam pytanie czy naprawdę rekrutują czy przychodzisz na jeden dzień próbny i następny interesant🫪

kandydat

10.07.2025 13:57

W ogłoszeniu umowa o pracę, na rozmowie "na początek umowa zlecenie". W ogłoszeniu praca od 7-15, na rozmowie "obecnie robimy półtorej zmiany, więc pracowałby pan od 11 do 18". Trzymajcie się z daleka od tej firmy, nie szanują cudzego czasu.
    Gienek i Gienia

05.07.2025 10:02

Merytorycznie trzeba powiedzieć tak: Trzymajcie się z daleka od tej firmy. W tej chwili zwalniają sie kolejni prawnicy. Więc będzie wysyp ogłoszeń. Odradzam. Wiem że każda firma ma takie wpisy, ale tu jest na prawdę patologia organizacyjna za którą osoby odpowiedzialne winią pracowników na dole. Nie pchajcie sie tam, zwłaszcza do biur, gdzie będą wam patrzeć na ręce przez 8 godzin i liczyć wyjścia do WC.

20.12.2024 22:37

Jestem po tzw. probnym dniu i mam pytanie czy pracownicy maja za zadanie zniechecic nowego pracownika do pracy(chodzi tu gł. o 2 przypadki). Czy to tak działa ze jak chca kogos od siebie wkrecic do pracy, to kazdy"z poza" zostanie odrzucony(niezależnie od kompetencji i kwalfikacji) -tym bardziej dziwne ze jak podkreslała osoba wprowadzajaca mnie do pracy od nich ma wszystko zalezeć.(naprawde? własciciel nie ma tutaj nic do decydowania?) Czy jest z Panem mozliwosc spotkania sie i porozmawiania. Tym bardziej ze mi nie zależy w tym momecie juz na pracy w tej firmie-nawet gdyby sie cos zmieniło.

09.01.2025 16:22

Wciaż nie dostałem żadnej informacji
    Nowy11

20.01.2025 11:00

"Zapraszam na rozmowę. Chętnie posłucham, kto działa na szkodę firmy." Czyli rozumie odstawiamy "teatrzyk" ze niby przejmujemy sie co sie dzieje w firmie tak pod "publiczke" ale jak przychodzi co do czego to temat pod dywan. Rozmowy jak nie było tak nie ma, kantaktu rowniez w tej sprawie.
    Dorota

25.01.2023 09:36

POZYTYW !!!! Każdy kto się ubiega tu o prace to polecam i mogę udzielić prywatnie informacji na temat pracy !!! chodzi mi oczywiście o siedzibę główną czyli Nowy Sącz!! uwierzcie mi...takich pracodawców już nie ma w tym kraju!!!!!! Praca tu rozwija, zaskakuje i przy tym godnie płacą! bardzo polecam!
    Jureczek

06.05.2024 19:06

O widzisz. Jest ogłoszenie na stanowisko kierownik produkcji. Chciałbym się coś więcej dowiedzieć na temat tego stanowiska.
    Jagoda

02.12.2024 11:19

Dalej tam pracujesz? Jaka atmosfera panuje między w firmie?
    Wojtek

08.08.2023 07:26

Jak wygląda praca konstruktora w tej firmie? Zastanawiam się nad aplikacją na konstruktora. Podobno są 4 wakaty, w zeszłym roku prowadzili rekrutacje na konstruktorów. Takie mają zapotrzebowanie, czy zeszłoroczny rzut już nie pracuje? Dlaczego? Warunki? Wymagania?
    nick

23.06.2023 20:50

Proszę o szczerą opinię pracowników. Jak wygląda atmosfera w firmie, zarobki, rozwój zawodowy?
    Julita Adamska

25.01.2023 18:28

Do poradni Vitberg w Zdunskiej Woli trafiłam przez koleżankę po 8 zabiegach czuję się dobrze moje dolegliwości kręgosłupa szyjnego nie ustąpiły całkowicie ale się zmniejszyły a osoby które tam prowadzą zabiegi p.Asia i p.Darek rewelacja odpowiednie osoby na tym miejscu ogromną wiedzą. Chcę nadmienić że zakupiłam aparat i będę kontynuować zabiegi.Pozdrawiam
    Nitro

15.11.2022 07:31

Na Jakie zarobki netto na stanowisku konstruktora/ technologa można liczyć z tej firmie? Zastanawiam się nad rekrutacja, ale nie wiem czy jest sens tracić czas.
    Romek

07.10.2022 13:36

Jako użytkownik Vitberga muszę powiedzieć, że nie mogłem być bardziej zadowolony z tego zakupu! Pracuje cały czas tak samo sprawnie już kilka lat i korzysta z niego cała rodzina!
    Maria

22.09.2022 08:52

Mam bardzo pozytywne doświadczenie z Serwisem Firmy. W ciągu kilku dni ze starego zużytego materaca do masażu otrzymałam kurierem po naprawie jak nowy i idealnie pracuje. Koszt naprawy stosunkowo niewielki. Obsługa bardzo sympatyczna i kompetentna.
    Zdunska - Wola

31.05.2022 11:39

Jak na razie moja opinia jest bardzo pozytywna jest coraz lepiej. Henryk .
    Pozytyw

11.01.2022 17:50

Pracuję w firmie juz kilka lat. Wypłaty na czas, wszystko ok. Z tego co wiem, to firma też zawsze bardzo dba o klienta. W zeszlym roku, przez maseczki minishield, byl ogromny ruch i nie nadążaliśmy z ich produkcją,chyba stąd te kilka negatynych opinii. Ja polecam
    Wik

24.01.2022 18:57

Jasne że można
    Ela

14.04.2018 19:23

Mam taki materac od 5 lat bardzo dobrze funkcjonuje jestem bardzo zadowolona mam działkę w sezonie trochę się na niej narobię nigdy mi nic nie dolegało używam go cały czas. Wiem gdyby nie materac musiała bym wyczekiwać na rehabilitację ,to by na pewno sporo czasu trwało.Tak jest w porządku i mogę polecić innym.
    jozef

07.06.2021 14:33

mozna korzystac mimo rozrusznika serca, wibracje nie sa szkodliwe ,nie ma zadnych skutkow ubocznych,wzmacnia caly organizm

11.01.2022 17:43

Vitberg jest bezpieczny przy rozruszniku. Tu nie ma pradu, ani pol magnetycznych. Nie zaleca sie jedynie masażu bezposrednich okolic rozrusznika.
    negatywna

01.09.2020 19:48

Gdzie podziały się prawdziwe opinie? Może i w samym Nowym Sączu jest ok, nie twierdzę, że nie. Jednak warto przyjrzeć się punktom gdzie docelowo sprzedawane są te materace. Na dobrą sprawę otworzyć taki punkt może każdy. Nie ważne jakie ma wykształcenie, liczy się fakt, że potrafisz każdemu wcisnąć to co Ci się podoba. Przykro patrzeć jak nakłaniają te starowinki do kupowania czegoś, co ich nie wyleczy - a swoje magiczne właściwości traci wraz z zakończeniem "zabiegów" w punkcie. Niestety nic innego jak siła sugestii. Generalnie jeśli człowiek nie jest podatny na opinię innych i nie chce sam szybko zainwestować i otworzyć swojego punktu to leci na zbity pysk. Panie, które takowe prowadzą, mają jeden, czasem dwa. Obrabiają sobie tyłki na każdym kroku (taka o to miła atmosfera) :) a i zarobki do kitu. Jeśli lubicie zarabiać na krzywdzie innych - serdecznie polecam.
    jozef

07.06.2021 14:45

Witam,.Bledna opinie Pan wystawia,to co napisane to bzdury ktore Pan wymysla,kazdemu czlowiekowi mozna pomoc,tylko on sam musi tego chciec ,pozatym o zdrowie swoje trzeba dbac, nasz mozg jest glownym naszym motorem w walce o kondycje fizyczno -psychiczna ,taka jest prawda,jezli sami nie bedziemy chcieli to panaceum niema,a tabletki niszcza ludzki organizm.

11.01.2022 17:40

W każdej Poradni Vitberg musi być fizjoterapeuta z prawem do wykonywania zawodu. Nie wiem skąd taka informacja, że każdy może otworzyć Poradnię. Ten kto to pisał chyba nie do konca wie o czym. Pracuje w Poradni od ponad 10lat i nie ma tam takich sytuacji. Jak ktos chce się sam przekonac jak sie pracuje, czy jak dziala sprzęt, to polecam udać się do Poradni i samemu sie przekonac. Pozdrawiam
    Mirosława

30.08.2021 17:44

Kupiłam materac w 2013 roku i uywam go gdy tylko mam czas,Od dziecka mam kłopoty z kręgosłupem(skolioza) i ten materac badzo mi pomaga na moje dolegliwości. Lecznicze działanie na kręgosłup materaca to jedno, ale kontakt z Wami w przypadku kłopotow z urządzeniem jest wspaniały . Mój materac ma już 9 lat i jasne ,że doszło do zużycia poszycia czy innych elementów. Każdy mój telefon czy mail spotyka się z natychmiastową reakcją. Sprawa naprawy usterek jest załatwiana natychmiastowo i naprawdę niedrogo. Pozdrawiam Mirosława
    Anna

01.07.2021 21:30

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą rehabilitacją. Wspaniale odpręża i łagodzi ból. Jestem z Mrągowa i czuję się zaszczycona tym, że mogę bezpłatnie skorzystać z tego wspaniałego urządzenia. Chciałabym również podziękować serdecznie pani Ewie Kurzak za to jaką jest cudowną osobą. Do każdego pacjenta podchodzi z sympatią i sercem, posiada ogromną wiedzę w temacie zdrowia, z którą chętnie dzieli się z innymi ludźmi.

26.04.2021 01:30

Czy firma Vitberg obecnie szuka pracowników ? Jeśli tak to na jakie stanowiska ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vitberg?

Kontakt - Vitberg

ul. Marcina Borelowskiego 29 33-300 Nowy Sącz

Branża główna: Sprzęt medyczny
    Mateusz

04.11.2020 17:38

Podacie proszę mail do firmy?

17.11.2020 00:18

[email protected]

22.10.2020 20:10

Czy firma Vitberg obecnie szuka pracowników ?

17.11.2020 00:15

Tak poszukuje krawców i krawcowe .

17.11.2020 00:17

Tak krawców i krawcowe .
    Nie zadowolony

20.10.2020 10:59

Maseczki otrzymałem w terminie.. Tylko że maseczki "zrób to sam" - gumki nie po wszywane. Kontakt z firmą zerowy - telefoniczny jak i mailowy. Jedna wielka ściema.
    Justice

10.10.2020 16:38

Praca w tej firmie to kpina. Obecnie firma poszukuje ludzi do pracy za stawke 3000 netto obiecujac cuda. Gdy przychodzi dzien wyplaty okazuje sie ze stawka to 14zl za 1h. Soboty nie są wogóle premiowane. Umowe sie dostaje na zlecenie po wczesniejszym proszeniu sie o nia. Na umowie stawka 20zl a mimo to dostaje sie 14. Pytajac sie dlaczego takie pieniadze Pani wyplacajaca je mowi ze tak jest odgórnie i tyle. Jedna wielka obłuda i kłamstwo
    Jusyna

23.09.2020 10:59

6 września zamówiłam przyłbice. Nie otrzymałam ich do tej pory. Nikt nie odbiera telefonu. To oszustwo!!!!!!
    Kasia

24.08.2020 15:12

7 sierpnia Zamówiłam mini Przyłbice i do tej pory nie otrzymałem produktu za który zapłaciłam z góry Katarzyna Wróbel Służbowa 33/52 Łódź [email protected]

21.09.2020 15:05

Nieprawda, w informacji podano ,że do 16 dni roboczych .
    też czekam- czy się doczekam?

23.09.2020 00:25

W zamówieniu tak piszą ale na mailu w tej ich "regułce"jest cyt: "Czas realizacji zamówienia podany na stronie produktu i w wiadomości poniżej (dla Twojego zamówienia) liczony jest potwierdzenia płatności do wysłania zamówienia, w dniach roboczych (pn-pt)" to jak odjąć soboty i niedziele to wyjdzie 21 dni :(- to masakra jest jakaś. Też czekam zastanawiając się czy się doczekam :( Ale ja zamawiałam 8 września - gdybym wiedziała, to z allegro by było szybciej- dramat po prostu. Daj znać czy dostałaś. Ktoś w ogóle otrzymał od nich te przyłbice?

21.09.2020 15:11

Dla mnie to firma "widmo". Po przyjęciu zamówienia i opłaty, cisza. Nie ma kontaktu ani mailowego, telefonicznego tym bardziej . Telefon milczy , albo "jesteś ... w kolejce" , albo automatyczna sekretarka , albo linia zajeta. Aha, jeszcze "skrzynka pocztowa przeładowana ". Szkoda słów. Tym bardziej, że termin wysyłki minął ( podano 16 dni roboczych , a od 1 wrzesnia do 21 września to na pewno) ... tak wygląda mój kontakt z firmą . Ode mnie wielki minus i negatywna opinia. A na forum to nie jest jedyna negatywna opinia.
    ja

22.09.2020 11:57

U mnie sytuacja identyczna, nie ma zamówionego towaru, brak kontaktu!
    Klientka zamówienia E5E1K0Z13

15.09.2020 14:54

Zamówiłam i oplacilam 2 zestawy mini przyłbic 28 sierpnia. Wtedy tez dostałam jedna informacje ze produkt jest pakowany. Od tego czasu nie mozna sie z firma skontaktować ani telefonicznie ani mailowo . Może to jacyś naciągacze ? Czy dziewczyna która miała podobna sytuacje w końcu dostała te przyłbice ?

21.09.2020 15:02

To dokładnie tak jak ja. 1 września 2020 r. zamówiłam i opłaciłam mini przyłbice. Do tej pory ani towaru, ani informacji na temat opóźnienia w realizacji zamówienia, telefoniczny kontakt żaden. Znalazłam trzy telefony do firmy i od godziny próbuję się dodzwonić. Niestety , telefon milczy, albo zajety, albo automatyczna sekretarka. Czekam jeszcze do jutra i puszczam negatywną opinię na facebooka i gdzie się da, bo widać że nie jestem odosobniona. Widać ,naciągacze jak się patrzy.
    Janosik

16.04.2020 13:17

Trudno coś powiedzieć ale taka cisza na forum zawsze oznaczała dobrą pracę. Może jednak coś zamieścicie?
    D

18.04.2020 10:47

Praca jest bardzo dobra, wypłata godziwa, premie świąteczne i kwartalne. Pracownicy w ciągu tygodnia byli w stanie przekształcić produkcję ze sprzętu do wibroterapii na maseczki ochronne. Fajnie, bo coś nam się odmieniło, są nowe rzeczy są do zrobienia ;) Mamy miłą atmosferę, często się śmiejemy. Na prawdę dobrze nam się pracuje.
    XXXX

23.02.2020 22:43

Witam, orientuje się ktoś z pracowników czy są przyjęcia na produkcję?
    Arni

17.04.2020 19:18

W tym momencie szukają do szycia ????https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1179367649072186&id=368324876843138
    Dominika J

25.11.2019 17:37

W firmie Vitberg pracuje prawie 2 lata i wiem jedno nie zamienię tej pracy na żadną inną. Mówią, że jak się robi to co lubi to ponoć nie przepracuje się ani chwili. Jak jest tutaj? Wspaniała atmosfera która tworzą ludzie sprawia, że idę do pracy z uśmiechem na buzi. Na pewno praca z misją. Pomagamy . A Vitberg działa i ludzie to czują. Zarobki? Jeżeli lubisz ludzi jesteś empatyczną osobą to na pewno sobie poradzisz a to przełoży się na twoje zarobki
    Daniel

26.11.2019 08:40

Na jakim stanowisku Pani pracuje, w poradni czy na produkcji? Pozdrawiam
    Karolina

22.10.2018 16:33

Po trzech tygodniach rehabilitacji (8 dni w poradni w Gostyniu) jestesmy z mężem zachwyceni efektami;) mam tylko pytanie do wlasciciela, ile czasu dziennie mozna sie rehabilitowac. Nie znalazlam w instrukcji takiej info. Codziennie oboje poswiecamy 1h. Czy to jest max. czas ? Pozdrawiam
    Agata

21.02.2019 18:41

Pani KAROLINO :) MAM nadzieję, że doczytała Pani gdzieś albo spytała mamy , która używa, przepraszam jeśli nie udzieliłam odpowiedniej informacji :) Z zabiegów każdego dnia można korzystać więcej jak godzinę, z tym , że w różnych pozycjach !! Serdecznie pozdrawiam AGATA:)
    Grzegorz

21.01.2019 22:27

Słabe zarobki prowizje tez bez szału
    Jadwiga

10.12.2018 16:44

Jestem z Żyrardowa.panie pracujące w gabinecie są bardzo sympatyczne,wszystko dokładnie wytłumaczą.Jestem zadowolona z bezpłatnych zabiegów podczas których dowiedziałam się ciekawych informacji na temat polepszenia naszego zdrowia.Właśnie kupiliśmy z mężem moduł bazowy i biodrowy. Pozdrawiam całą firmę z szefem na czele.
    Marcin Rolka

04.09.2018 14:22

Chciałbym oddać głos w sprawie Vitberg, materaca VitbergPlus, Pani Agaty z Serwisu firmy Vitberg. Powiem Krótko. Dziękuję. Pierwszy raz spotykam się z firmą, która w sprawie serwisu traktuje mnie jak klienta a nie petenta... Niektóre firmy powinny się od Vitberga uczyć, jak powinna wyglądać obsługa klienta.
    zofija

09.08.2018 19:38

Korzystalam z bezplatnych zabiegow,po ktorych czuje sie sprawniejsza i mlodsza.Pani Justyna jest mega profesjonalna,mila i z ogromna wiedza w temacie rehabilitacji.Kupilam zestaw i juz nie moge sie doczekac gdy go odpale.Pani Justynko,wielkie dzieki!!
    jolanta elzbieta

05.08.2018 18:20

Właśnie zakończyliśmy z mężem serię wibromasaży w Krakowie ul . Teligi. Jesteśmy zachwyceni kompetencjami pani Weroniki -rehabilitantki. To prawdziwy" skarb " firmy Witberg. Mamy nadzieję, że zakupiony przez nas sprzęt spełni wszystkie nasze oczekiwania. Pozdrawiamy:)
    Agnieszka

24.11.2017 12:21

Czy ktoś wie gdzie można szukać ofert pracy do Vitberg? Na stronie firmy nic nie widzę, a pozytywne opinie na pewno zachęcą osoby do zainteresowaniem tym miejscem pracy.

27.07.2018 10:24

Tu Szef. Za darmo mamy tez wodę i jabłka .. hi hi.. A największą niespodzianką będzie w tym roku, 9-dniowy wyjazd całej firmy nad Adriatyk... aby uczcić 25 lat Vitberg. "Ekipa zwarta", to fakt... i mam wrażenie, graniczące z pewnością, że po prostu, się po ludzku ... lubimy.
    anonymous

28.07.2018 00:09

Ofert pracy najlepiej szukać bzzposśrednio w Vitberg. Od poniedziałku do piątki od 8:00 do 16:00 :-)
    aga

24.05.2018 10:43

proszę państwa jeszcze mam pytanie czy na kregoslup szyjny i ledzwiowy jest lepszy materac czy modol bazowy + szyja proszę o szczera odpowiedz bo nie wiem który kupic bo zależy mi na tym żeby był bardziej skuteczny dziekuje za odpowiedz pozdrawiam agata l.

24.05.2018 10:56

Pani Agato, do terapii odcinka lędźwiowego wystarczy sam RAM Vitberg+ Moduł Bazowy. https://www.vitberg.com/aparat-ram-vitberg-plus/modul-bazowy . Do terapii całego kręgosłupa konieczny jest RAM Vitberg+ moduł Bazowy i Moduł Szyja. https://www.vitberg.com/aparat-ram-vitberg-plus/modul-szyja. Z doświadczenia wiemy, że osoby kupujące sam Moduł Bazowy, wcześniej lub później i tak dokupowały zestaw Szyja. Pozdrawiamy Zespól Vitberg.
    aga

24.05.2018 10:27

mam pytanie czy taki sprzet do masazu kregoslupa można zakupić ze znizka z nfz ???

24.05.2018 10:32

RAM Vitberg+ to wyrób medyczny Klasy II a https://www.vitberg.com/faq-najczesciej-zadawane-pytania/#downloads i podlega odliczaniu przy grupie inwalidzkiej. Ale NFZ nie dopłaca do tego wyrobów medycznego.

Zostaw merytoryczną opinię o Vitberg