brak logo

Weglostal

Kraków

Opinie o Weglostal

jacekkkk 2010-01-04 16:01:38
Nie wiem co tu piszecie. Ja pracowalem w Weglostalu i mam dobre zdanie. Placa na czas , w ratach ,ale w ustalonych terminach. Umowy przedluzaja co miesiac. Jestem zadowolony. Jade z nimi na nastepna budowe.
paulo 2010-01-04 16:09:52
mam nadzieje ze jacku mówisz prawde bo sa podejmuje prace w ęglostalu od 11stycznia
jacekkkk 2010-01-05 11:22:09
Moim zdaniem firma jest spoko. Pracowalem dla nich 2 razy i wszystko bylo spoko. Wyplacali na 2 raty ale w terminie. Hotel jak hotel, kierownik spoko facet. Ja jeszcze bede dla nich pracowal
### 2010-01-05 11:31:58
Ja tez tam pracowalem i bylo dobrze.
polo 2010-01-06 17:43:50
Przestańcie pisać w czasie przeszłym było dobrze ale już nie jest.
Mnie [usunięte przez moderatora] w warszawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fircek 2010-01-21 12:50:15
Ja chciałbym wiedzieć Czy ta firma jest konkretna czy dużo obiecuje i rąbie na maxa każdego ` Ładnie gadają ale czy jest sens inwestować w Badania 200złoty ` szkolenie 50 złoty plus dojazd na własną rękę plus ubranie ` plus wyżywienie pieniążki na przetrwanie Napiszcie do Mnie [usunięte przez moderatora] czekam
marian 2010-01-21 14:30:21
szukają naiwnych bo zaczynaja dzwonić po ludziach i werbują do pracy na stadion w warszawie prosze o napisanie jak jest w tej firmie
poszukujący 2010-01-21 15:06:56
ta firma jest uczciwa Ja wybieram się za tydzień do Warszawy ale chyba zrezygnuje oni coś kręcą `mają tyle negatywnych opisów Napiszcie Co oni reprezentują jestem z pod Krakowa
tom7914 2010-01-25 15:19:27
panowie miałem zamiar zatrudnic sie w weglostalu,ale zbyt duzo negatywnych opini.a niech mi ktos powie co z praca z zagranica,czytalem o weglostalu na ich stronie i jakie to mozliwosci oni to oferowali,czy to tez nie prawda?pisali ze tez maja katrakty za granica.To pewnie tez nie prawda,niech ktos mi powie prawde o tej firmie
ziom 2010-01-26 19:47:06
jak mam wyszukac to z tvn24 w internecie bo bym sobie oglądnoł????
naiwny 2014-05-28 05:30:43
weglostal ja bylem u nich na kontrakcie 2004 bieda z nedza do dzis nie wyplacone pieniadze przez prezesa lemana zlodziej i tyle kontrakt w irlandii a moje posty magicznie gina .zlodziej tyle i nie ja sam mam taka opinie
***** 2014-11-24 17:24:49
czy weglostal jeszcze istnieje?
koksu 2015-02-12 19:06:38
ciekawi mnie czy są u nich teraz jakieś zatrudnienie bo przecież są takie kryzysy z węglem i jego sprzedażą. a może korzystają z węgla i odbiorców zagranicznych? opiszcie proszę jak sytuacja w firmie wygląda bo nie wiem czy jest sens obecnie starać się u nich o jakiekolwiek zatrudnienie, a ile płaca sprzedawcom?
zioło 2015-02-19 19:36:26
Witam pracowałem dla nich na stadionie Narodowym nie dostałem kasy za dwa miesiące pracy,hotele nie opłacone,miałem tam wypadek kręgosłup mi strzelił przy przestawianiu (trój nóg wraz ze stęplami)nic nie opłacone,szukałem Pana Lemana nawet w Kartuzach na Pomorzu i śladu po nim niema.Firma nazywa się teraz ::AISEM::prosto mówiąc zarząd ten sam a nazwa zmieniona.Jeszcze Pani Jadwiga Isztok główna księgowa hehe gra nie warta świeczki,ten co pisze że jest dobrze w tej firmie to jest jakiś BIAŁY KASK pozdrawiam
2015 2015-03-26 21:00:32
Zioło, spółka w której Leman działa nazywa się teraz FastHouse Construction Sp.z.o.o., znajdziesz ich w Gdańsku ul. Wały Piastowskie 1 w budynku Zieleniaka, III piętro, pokój 308. Prezesem zarzadu jest 72-letnia Jadwiga Wojdaś, Leman nazywany jest tam szefem. Roluje dalej i niestety też znalazłem się pośród ofiar jego draństw i do dziś kasy ani umowy na oczy nie widziałem. Zgłoś wszystko do PIP-u lub na policję lub do prokuratury, ja wciąż czekam na rozpatrzenie sprawy. Musimy coś z tym robić, bo on dalej oszukuje ludzi. Strona internetowa http://www.fasthouse.pl/, szukają też teraz kogoś na stanowisko prezesa tej spółki, pewnie chcą znaleźć naiwniaka-kozła ofiarnego....
zioło 2015-03-30 20:06:29
ok dziekuje za info jak bede cos wiedział dam znać
Rafał 2016-05-12 23:25:15
No to prawda, spróbować zawsze można nie widze w tym absolutnie nic złego, fajna sytuacja i tego trzeba się trzymać, to najważniejsze tak uważam, kasa jest dobra, płaca na czas, ludzie na zakładzie się nei skarżą, to tylko trzeba się przecież cieszyć
Zostaw swoją opinię o Weglostal - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weglostal