Czy po kuchennych rewolucjach w sierpniu 2017r coś zmieniło się w firmie? Warto tu pracować?
nie,właścicielka niewypłacalna. w efekcie i tak cię zwolni zastąpi kimś kto weżmie mniejszą kasę
Czy ktoś z forumowiczów posiada informację na temat warunków zatrudnienia w Zajazd Euforia? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia na stanowisku kelnerki? Czy są w tym momencie poszukiwani nowi pracownicy?
Właścicielka bardzo wyniosła, nieprzyjemna, wręcz chamska. W trakcie Kuchennych Rewolucji pokazała swoją arogancją. Jedzenie średnie.
No ale wiadomo jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu dbają o prawidłowe stosunki.
Nie polecam. Brak fachowej obslugi,nie dbaja o klientów-rozmawiaja przez telefon w sprawach prywatnych przy klientach ,pojawiły się brudne parapety ,toalety,poplamione obrusy. Co do jedzenia-zależy od zmiany. Raz dobre raz beznadziejne, bez szału,małe porcje,spora cena.
Witam na temat tego zajazdu dużo czytałem i musiałem się sam przekonać bo ile umysłów tyle wypowiedzi lecz będąc tam 45 minut stwierdzam iż to jakiś obóz pracy jakieś krzyki z kuchni napięta atmosfera na barze Ja raczej nie chciał bym pracować u takiej osoby co do jedzenia cóż rewolucja chyba nic nie pomogła słabo przyprawione nie smaczne a co gorsza miałem brudny talerz.Tak więc tyle na temat tego lokalu
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi !
Niemiła atmosfera pracy: ploty,ploty,ploty,donosy jeden na drugiego i podejrzenia że wszyscy kradną. Właścicielka nie szalona a chamska -potrafi tylko wrzeszczeć,nic w stronę pracowników,byle wyzyskać: w celu cięcia kosztów trzeba sprzątać hotel o czym nic nie ma mowy na rozmowie i zapewnia że kelner to obsługa restauracji i imprez.Dogaduje się z poszczególnym personelem kto będzie miał jaką stawkę i czy będzie miał umowę. Tobie powie że po okresie próbnym a jak minie okres próbny to umowy tez się nie doprosisz.a ha i z wypłatami jest różnie-czasem dostajesz tylko część i czekasz na kolejną ratę miesiąc a nawet dwa ( bo są ważniejsze rzeczy jak złożenie zamówień w macro).Tam każdy chce rządzić kelnerka i kelner,kucharz i szef kuchni nie mówić o menadżerze.Każdy robi po swojemu-wysłucha wrzasków i pracuje dalej bo gdzie znajdzie pracę np. w wieku pań na kuchni. Pracownikom i im znajomym nakazuje się żeby wpisywali dobre opinie na stronach z opiniami zajazdu. Wiadomo,że trzeba pracować żeby zarobić i każdy szef ma swoje wymagania. Tu one rosną z dnia na dzień,z godziny na godzinę...aż dochodzisz do wniosku że po prostu nie warto użerać się z taką "babą" która wiecznie jest niezadowolona i wystawiasz taką opinię żeby ostrzec innych. Nie wierzysz? Idź ,zatrudnij się a przekonasz się sam/sama
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Po co wypisujesz jakieś bzdury że kiedyś tam, kiedy nikt nie pamięta było cos nie tak. Historycznie rzecz ujmując Ty też wiele lat temu byłaś mniej rozsądna niż jesteś teraz. Wybierz się w odwiedziny i sprawdź jak smakuje teraz. Ja byłam ostatnio na imprezie z okazji dnia kobiet i wszystko było na TIP TOP, rewelka, jedzenie, organizacja, obsługa. polecam
Byłam tam na weselu jeszcze przed Kuchennymi Rewolucjami i muszę powiedzieć, że jedzenie okropne, niesmaczne, nie pierwszej świeżości, bez przypraw szczerze nic mi nie smakowało a do wybrednych nie należę. Płyta zimna wyglądała jakby z innej imprezy resztki przełożone na nowe talerze i przyozdobione, ciasto stało na stole od wejścia do końca imprezy a był to lipiec 2013 i upał niemiłosierny. Ogólnie żenada.
Jedzenie rewelacyjne, zajazd bardzo milusi, impreza huczna i udana, łóżka wygodne, no miód malina :)
Ja tam nie narzekam, właścicielka trochę szalona ale sprawnie działa i się nie czepia o pierdoły. Można plecić.
Ta jasne .........., jak złe opinie to uczciwi ale pokrzywdzeni pracownicy wyzyskiwani przez złych kapitalistów, a jak dobre to na pewno tylko od właścicielki. Puknij się w baniak łobuzie i przestań nas, pracowników i właścicielkę oczerniać. Bo to nasze miejsce, jak Ci nie pasuje to wypad. Siej swój jad w domu, do swojej kobity, na pewno się ucieszy a tobie się polepszy, buraku.
Nie ma co narzekać. pracuje się ok, bez udziwnień i wydziwiania. A że jest kryzys to wszędzie ciężko. Za to ludzie są otwarci a właśccielka bardzo konkretna
Bardzo sympatyczne miejsce pracy, rodzinna atmosfera, super zespół ludzi. Jak komuś chce się pracować to jest to fajne miejsce. Właścicielka rzeczywiście zaganiana i często nieobecna, walczy na innych frontach ale tak to już jest w dzisiejszych czasach. Najważniejsze że wszystko się kręci i jest stała praca.
Często zadawane pytania
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Zajazd Euforia?
Kandydaci do pracy w Zajazd Euforia napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.