brak logo

Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna

Kalisz

Opinie o Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna

cobra13 2015-07-14 19:05:40
ludzie jak inwest pro straci obiekty bo juz traci obiekty to ludzie znajdą sobie lepszą pracę i nie zostana z niczym czekam na odpowiedz
cobra13 2015-07-14 21:33:05
inwest pro to banda złodzieji i prostaków czekam na odpowiedz
:) 2015-07-15 11:43:25
Ten co sie sam zwolnił a długo pracował zostanie z niczym ,a tak to jak firma zwalnia skoro traci obiekty jest na wygranej .
kami 2015-07-15 11:48:58
Ludzie jeśli firma nie płaci składek do ZUS to należy to zgłosić do Pefronu bo to Pefron daje dotacje dla firm ZPCH żeby opłacali składki to jest ulga dla tych firm ,nie inspekcja pracy która umawia się z firmą na dany dzień na kontrole .
cobra13 2015-07-15 17:20:11
Ludzie przestańcie chrzanic głupoty to jest zakład który traci obiekty przez swój pierdolnięty egoizm prezesowa to walnięta baba wykorzystują osoby niepełnosprawne to należy zgłosic na ZUS skarbówka PIP dobiorą im się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już jest po inwest pro a ludzie niepełnosprawni znajdą sobie prace bo tego nie brakuje a inwest pro wykorzystuje poniż lekceważy ludzi niepełnosprawnych tam jest mobbing dyskryminacja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten zakład i dobrze że tracą obiekty czekam na odpowiedz
cobra13 2015-07-15 17:25:41
człowieku ta firma jak traci obiekty to jest na przegranej nie wygranej ta firma jest na przegranej pozycji wszyscy w Kaliszu to wiedzą co ta firma robiła z niepełnosprawnymi ludzmi
kami 2015-07-15 19:47:44
To czemu skoro wszyscy wiedzieli nic z tym wcześniej nie zrobili
pracownicax 2015-07-15 21:47:17
to jak tak żle w tej firmie to trzeba zmienić pracę. Iść na umowę zleceni i zapomnieć o wypłacie, chorobowym, urlopie itp. Tutaj przynajmniej płacą rzetelnie.
Zawsze można sobie zmienić na gorsze i nie pisać paszkwili. to nie kryminał zawsze można wyjść.
Beti 2015-07-16 05:53:54
Zgadza się można zmienić pracę na lepszą z umową ,jeśli dla ciebie ,,rzetelnie,,to czekanie na wypłatę dobrze po 10 no chyba że ty masz w terminie i pracowanie z nadgodzinami gdzie zatrudniają ludzi niepełnosprawnych ,nieopłacanie zusu jest w porządku to albo masz coś z głową albo wchodzisz w tyłek szefowej ,ja pracowałam krótko w tej firmie i odeszłam ,ale są ludzie dla których samo się zwolnienie oznacza brak zasiłku dlatego męczą się w tej firmie.
2
bomba 2015-07-16 07:56:32
Tak pracują w tej firmie znosząc gnębienie brygadzistek i koleżanek z którymi pracują a pani prezes udaje że nie ma problemu.Wiem coś na ten temat pracowałam z takimi ludżmi.
1
Perełka 2015-07-16 15:37:14
Ludzie dajcie spokój pani Prezes ona teraz nie myśli o firmie a tym bardziej o pracownikach i ich problemach tylko o swoim kochasiu panu M który aktualnie przebywa na leczeniu odwykowym zrozumcie to.
2
pracownicax 2015-07-16 18:11:59
czytam te wypowiedzi i chodzi w nich tylko o ubliżanie. Fakt, że wynagrodzenie z kilkudniowym opóźnieniem. Ale wielu z was nie chodzi chyba o pracę. Jest wiele ZPCH gdzie ludzi się traktuje jak niewolników.Mają umowy zlecenia. a O jakości pracy pań sprzątających też można powiedzieć krótko - chała, partactwo. A jednak was trzymają bo w innej firmie po kilku dniach na bezrobocie.
123 2015-07-16 18:49:35
Sama przyznałaś że wynagrodzenie z opóżnieniem kilkudniowym jeśli dla ciebie to fajnie to czemu w ogóle pobierasz pensje jak ci tak dobrze pracuj za friko ,jesli fajnie ze nie opłacają składek zus to też dla ciebie fajnie potem obudzisz sie z ręka w nocniku ,co do sprzątających to jaka byś chciała jakośc jak zatrudnia się tylko po to żeby mieć dotacje patrzy się w tej firmie na symbol na orzeczeniu a wiadomo że ludzie mają różne schorzenia ale to się nie liczy tylko zeby wyrwać kasę z pefronu więc przestań pieprzyć głupoty i skoro inni pracują żle ty weż ich etat i zapierdzielaj charytatywnie na nich
były pracownik 2015-07-16 19:17:15
to co tutaj ludzie wypisuja jest całkowitą prawdą.Masa ludzi przewineła się przez tą firme I nikt nie ma o niej dobrego zdania.Ludzie nie wytrzymuja pracuja krotko I odchodza bo atmosfera nie do wytrzymania.Nawet dlugoletni pracownicy odeszli z tej firmy bo z pania prezesik nie szlo dogadac sie.ona uwarza ze tylko ona cieszko pracuje dac pani prezes podwyzke I kierowniczkowi po szkole podstawowej a pozostali niech wyczekuja wyplaty w kwocie najnizszego wynagrodzenia z nieoplaconymi skladkami do zusu I skarbowki
4
jeda 2015-07-17 09:19:18
Ci co chcą pracować to pracują i nie narzekają, firma ma kłopoty ale pracownicy wynagrodzenie dostajom. te co sie obijały i dalej kasy nie biorą bo wyżucone to gupoty wypisują. nie dziwi że byli pracownicy takie rzeczy wypisują bo firma drugi raz tych co pracowali i odeszli nie zatrudnia. spytajcie pracowników tych co firma nie wywaliła to sie dowiecie ze to głupoty popisane. Narzekać bedą cały czas... pokażcie narzekacze świadectwa pracy. miesiąc dwa potem na chorobowe i nowego pracodawce doić i narzekać....
PERŁA 2015-07-17 13:50:40
Jeda cienko u ciebie z ortografią,musisz być nowa w tej firmie wszystko jeszcze przed tobą.Musisz wiedzieć że z tej firmy ludzie nie są wyrzucani tylko sami odchodzą i drugi raz nigdy nie wrócą.Masz chyba płacone wysokie funkcyjne za wychwalanie tej firmy.
moni 2015-07-18 11:36:47
A co kogo obchodzi że firma ma kłopoty ,to się nie otwiera firmy jak się nie umie zarządzać ,zgadzam się z tobą Perła ludzie psychicznie nie wytrzymuja tej presji i sami się zwalniają
cobra13 2015-07-18 21:56:04
ten zakład traktuje ludzi jak worki do śmieci od obiektu do obiektu i ludzie z takimi prostakami nie będą pracować nie wytrzymują presji i się zwalniają
cobra13 2015-07-20 16:07:22
ludzie ten zakład powinni zaorać czekam na konkretne komentarze
Roxi 2015-07-22 14:13:42
Mam pytanie czy ktoś zna szefową sprzątaczek panią M.B.z Helleny w Opatówku słyszałam że żle traktuje swoje panie sprzątaczki,znęca się psychicznie i fizycznie.Pytam bo jestem z Opatówka i szukam pracy w tej firmie a nie chciałabym ciężko pracować za jakiegoś nygusa.Pozdrawiam
Roxi 2015-07-22 17:58:14
Ale chodzi mi konkretnie o pracę w Hellenie Opatówek proszę o pomoc napiszcie jak tam jest
z 2015-07-22 22:49:56
Jeśli chodzi ci o sprzątanie to ta pani jest pod dyktando szefowej firmy sprzątającej radzę ci poszukać innej pracy jeśli nie chcesz byc wykorzystywana ,do tego pensja nie na czas ,składki nie odprowadzane tak jak pisze cobra13 wszystko sie zgadza poniewiera sie ludzmi pracowałam tam jakis czas temu odradzam
Roxi 2015-07-22 23:17:16
Dzięki chyba zrezygnuję a szkoda miałabym blisko do pracy
Roxi 2015-07-23 23:01:24
Może ktoś z was pomoże mi mam drugi stopień niepełnosprawności na stałe od roku i szukam pracy może być praca na produkcji.Będę wdzięczna za każdą informację o pracy.
cobra13 2015-07-25 15:49:24
jak masz dwójke czyli drugi stopień niepełnosprawności to w każdym zakladzie pracy
chronionej cię przyjmą
cobra13 2015-07-27 18:00:34
Inwest Pro jest już skończone w Kaliszu to najgorsza firma sprzątająca w Kaliszu
cobra13 2015-07-27 18:01:17
prosze o konkretne komentarze
zebra 2015-07-30 22:04:10
tak ta firma to jest skonczona [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakiego nikt nawet niemial pojecia zlo i jeszcze wielkie zlo pozno jest kasa nieoplacane skladki zus szkoda gadac bo to by trzeba bylo ksiazke napisac szefowa do bani mysli tylko o sobie jak zabrac od ludzi pieniadze i wyjechac z kochasiem za granice blagam nie idzcie tam do pracy
ZAJACZEK 2015-07-30 22:27:01
POPIERAM POROMBANA FIRMA AZ PLAKAC SIE CHCE SZEFOWA KASKA SAMA POWINNA ZAPIE........
ze...... 2015-07-30 22:46:53
pani kasia to dno prostaczka smrut z gaci az jej idzie paskudztwo jak tylko objela stanowisko pani prezes to firma sie roz.....niema pojecia o zarzadzaniu to jej wina i kazdy to powie bo co bo chodzilo o pieniazki pazerna baba nie umie rzadzic do sprzatania nawet sie nie nadaje chyba tylko pod lat.....
z 2015-07-31 15:31:14
Zgadzam się z Tobą ,kasa nigdy nie była na czas ,na paskach odliczany Zus a kasa do Zusu nie wpływała ,pani prezes nie potrafiła rozmawiać z ludzmi dla niej to tania siła robocza powinna się wstydzić w ten sposób traktować niepełnosprawne osoby ,straci obiekty i skończy się kasa chciałabym żeby sama musiała pracować u takiego pracodawcy jakim jest ona sama .
cobra13 2015-08-03 12:48:52
Ludzie ten zakład już traci obiekty i tracić będzie ten zakład to już dno a prezes
to nawet o sprzątaniu pojęcia nie ma a innych uczy najpierw niech zacznie od siebie ona nawet firmą rządzić nie umie ten zakład już leży o tym wie cały Kalisz i jego okolice towar nie na czas to jak miało być posprzątane pieniądze nie na czas składki nie odprowadzane rentowo emerytalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] inwest pro ten zakład już jest skończony a prezesowa miotła i niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kalisz bo o sprzątaniu to ona pojęcia nie ma czekam na komentarze konkretne
Jagoda 2015-08-03 21:10:12
Ale numer w Hellenie Opatówek Pani brygadzistka Mirka B.zamierza znów wymienić załogę na nową,ciekawe na kogo chyba się sama sklonuje i weżmie się za uczciwą pracę nygus jeden.
cobra13 2015-08-08 18:57:15
nikomu radze tam nie iść bo wyjdziecie ze łzami w oczach to co ten zakład robi z niepełnosprawnymi to ludzkie pojęcie przechodzi
misia 2015-08-20 22:29:19
tak to prawda ta firma to pojebusy brygadzistka z helleny to franca jakich malo a druga wiedzma to przydupas pani kasi pani arleta maslak to dopiero super baba niedosc ze wstretna jak noc to glupia i naiwna
Aśka 2015-08-23 12:29:16
Chcę podziękować Pani Prezes że nie przedłużyła mi umowy o pracę.Teraz wiem,że żyję dostałam dwójkę na stałe od września idę do pracy.
Wolna 2015-08-24 14:00:39
Nie chcę pisać na ten temat,przykre są to dla mnie wspomnienia,chcę jak najszybciej zapomnieć o zakładzie Inwest-Pro w Kaliszu.
zabka 2015-08-26 23:08:18
tak to prrawda ja tez sie ciesze ze odeszlam od tych pojebusow i mam swiety spokoj
krystyna 2015-12-25 17:43:30
jak czytam te opinie to mi was zal pracowałam w tej firmie i mam inne odczucia,i inną opinie na temat tej firmy.A wszczególnosci do prezes tej firmy ta pani to osoba o bardzo dobrym sercu i wyrozumiała.Ja juz jestem na emeryturze ale mam kontakt z osobami które tam prcują i nie mówią zle wręcz przeciwnie.I po przeczytaniu tu niektórych komentarzy to dziwie sie tej pani ze niezgłosiła tego jeszcze na POLICJI bo niektóre opinie dotyczą jej spraw prywatnych a jest to karalne.DROGA PANI ja na pani miejscu zgłosiła bym ten fakt na policji a po adresia IP policja dojdzie do tych osób i nieh pani pociągnie ich do odpowiedzialnosci. Pzdrawiam
ewa 2016-01-10 19:02:27
nie wiem czym pani sobie zasłuzyła i mało mnie to obchodzi mogę sie tylko domyśleć ,pracowałam w tej firmie tak pani prezes ma bardzo dobre serce - nie płacic skaładek na zus ,nie przejmować się że osoby niepełnosprawne pracowały bez wolnego nawet 2 tyg pod rząd ,opłacało się jej zatrudniać osoby z grupą specjalistyczną tylko dlatego żeby mieć dodatek z pefronu ,tacy ludzie pracowali ponad swoje siły i miały dość tej firmy z tego powodu pani kasia straciła kontrakt .
1
ewa 2016-01-12 21:36:30
nie nie pracuja juz w inwest ,bo stracili kontrakt ,a zus łatwo sprawdzic wybierajac sie i proszac zus o informacje ,płacone nie regularnie ale na paskach co mc było odciagane na zus i emerytalne to jest ciekawe
1
k 2016-04-12 00:23:34
orzeczenie jest potrzebne bo zakład dostaje dotacje z Pefronu na osobe niepełnosprawną i to zalezy od symbolu na orzeczeniu niekiedy sporo kasy z tych pieniedzy pracodawca powinien opłacać Zus ,więc nieraz nie liczy się człowiek tylko symbol na orzeczeniu:)
1
Anonim 2016-05-22 17:25:28
No ja do tey pory pieniedzy nie dostałem za kwiecień a pytajac sie w kadrach to odp. Ze komornik ma pieniadze.... Wiec sie zwolnilem
1
Anonim 2016-05-22 17:27:48
No ja do tey pory pieniedzy nie dostałem za kwiecień a pytajac sie w kadrach to odp. Ze komornik ma pieniadze.... Wiec sie zwolnilem do tego musze skarbówce zaplacic ponad 400 zł
x 2016-05-24 16:27:42
trzeba było zgłosić do PUP i pefronu
Milopoz 2016-06-05 23:21:18
Mam się zatrudnić w tej firmie ale w Poznaniu pracować? uważacie, że jest aż tak źle? o ile spoźniają się z wypłatami i czy to jest co miesiąc czy tylko czasem sie zdarza? Prcowałam już w innych ZPCHR w Poznaniu i wszędzie jest syf. Wymagania wielkie a z ludźmi się nie licza wcale. Zatrudniają schorowane osoby a karzą tyrać do upadłego. Wciąz tylko kombinują jak pracownika wycykać na pieniądze... wszędzie tak jest ale, że składek nie płacą!!! to skandal i będą płacić kary za to.
BYły Pracownik 2016-06-06 09:47:25
Pracowałem w tej firmie ,jak pensja była 10 to był cud ,liczy się dla nich tylko orzeczenie żeby kase z Pefronu dostać a nie pracownik .
Byly pracownik oszukany bez ostatniej wyplaty 2016-06-12 13:46:01
Juz zalatwilem im sprawe w sadzie o ukaranie za wykroczenia czekam co bd dalej i zalegaja miesiac z pensja...
1
były pracownik 2016-06-13 10:52:55
Mam pytanie mnie tez zalegaja z pensja własnie pisze do inspekcji ,a do Sądu pisałes sam czy miałeś prawnika jak to wygląda
eowi 2016-07-09 22:18:13
Mnie to się wydaje że teraz to nie ma rotacji, dlatego nie było oferty.
Zostaw swoją opinię o Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.Ch Inwest - Pro sp. jawna