brak logo

P.P.H.U.BIELBET Grzegorz Paszko

Bielsko-Biała

Opinie o P.P.H.U.BIELBET Grzegorz Paszko

zalewajka 2012-01-16 23:39:17
popieram poprzednika choc ja nadal pracuje jezeli chodzi o kase jest ok da sie dobre zarobic ,terminowo wyplacane zadnego krecenia itd.Szef jest wpozadku wiadomo sa granice
anonimus 2013-01-30 11:57:21
pracodawca uczciwy ,wyplaty w terminie,mozliwosc zaliczki,mila atmosfera ,warto pracowac POLECAM W 100%
morok 2013-06-13 17:02:54
Konkretnie ile zarabiacie
anonim 2013-07-16 10:40:12
Jeśli chodzi o pracodawcę nie wiem o co chodzi konkretnie, praca w biurze prosta żadnej filozofii, i trudności, ogólnie słaba organizacja. Pracownik przychodzi na dzień lub 2 wykona ogrom zaległej pracy i w końcu sam rezygnuje bo widzi ze na dłuższa metę, tak się nie da pracować, albo po prostu chodzi o tzw. pracownika darmowego, pracodawca jest zadowolony bo przez miesiąc lub 2 dziewczyny tak się wymieniają Za Darmo. No i super tak trzymać dalej!!!! Powodzenia życzymy takim pracodawcom!!!!
1
KTOS 2013-08-19 13:52:46
praca jak praca ciezka ,pracownicy nie sa docenianji przez szefostwo,jeszcze do tego MAJSTER "(usunięte przez administratora)" NAJLEPIEJ KAZDEGO BY ZWALNIAL .
(usunięte przez administratora)
1
lalalalala 2013-08-26 15:03:31
Takie komentarze wypisują PROSTACY!!!! do niczego w życiu nie doszli i nie dojdą bo im się pracować nie chce, a oceniają ludzi których nie znają!!!
Ask 2013-08-28 13:31:23
Pracowałem w tej firmie dobrych kilka lat i pan [usunięte przez administratora] zawsze był w porządku. To kompetentny człowiek, który w razie problemów chętnie służy pomocą. Jego dobre kontakty z szefem nie oznaczają, że jest donosicielem. Wręcz przeciwnie, zawsze mogliśmy liczyć na jego wstawiennictwo. Komentarze obrażające jego osobę są zupełnie bezpodstawne.
A pracę w firmie wspominam jako jeden z lepszych okresów w życiu.
addi 2013-08-28 18:44:46
lalalalal3 - 2013-08-26 22:25:10

Bo jak można wypisywać komentarze o szefie z którym może rozmawiali raz w życiu, pracownicy fizyczni mają nad sobą kierownika i to z nim wszystko załatwiają. I jeszcze jedno jakoś stała kadra jak kierowcy, pracownicy fizyczni pracują tam od lat i sobie chwalą, dziwne że młodym cwaniakom jakoś w tej firmie nie odpowiada i to oni wypisują te brednie. Czasy "czy się stoi czy się leży 2 tysiące się należy" dawno minęły! Pozdrowienia dla Pana [usunięte przez administratora] i [usunięte przez administratora] autorów części komentarzy!!!!
przepraszam bardzo mnie nikt nie zwolnil z bielbetu sam odeszlem a po drugie prosze nie pisac bzdur ze ja dodalem jakis komentarz wulgarny nie znirzam sie do takiego poziomu jesli mialbym cos do zarzucenia komus powiedzial bym to prosto w twarz a nie pisaj komentarzy.po trzecie pan [usunięte przez administratora] jest bardzo dobrym szefem i prosze o nie pisanie bzdur. [usunięte przez administratora] jest tez dobrym kierownikiem.tak samo pracownice biura.
Gorek-tor 2013-09-06 09:47:01
Pracowałem w tej firmie około 5 lat. Zwolniłem się sam, bo po prostu znalazłem ciekawszą ofertę. Na pracę w tej firmie nie mogę narzekać, a wręcz mogę powiedzieć, że zawsze byłem odpowiednio traktowany zarówno przez szefa jak i pracowników. Zarobki również były przyzwoite, tym bardziej, że uzyskałem dwukrotną możliwość awansu i podniesienia pensji. Jestem zadowolony, że mogłem tam pracować i zdobyć doświadczenie, które wykorzystuje teraz w innym przedsiębiorstwie.
łysyJohn 2013-09-06 18:46:15
Ale te komentarze są naciagane żeby tylko bronić dobre imię dlaczego ludzie nie mogą pisać co myślą oczywiście bez wulgaryzmu żyjemy w wolnym kraju
2
2013-09-10 08:19:55
Pierwszy awans dostałem po 2 latach pracy, drugi po następnych 4. Pensji niestety nie mogę zdradzić, ale mogę na prawdę szczerze i gorąco polecić tą firmę. Nawet pracując tam nigdy nie słyszałem od kolegów, aby coś było tak bardzo nie tak. Zdarzają się jakieś niedociągnięcia jak wszędzie, ale nie żeby jakieś afery na dużą skalę.
1
wer 2013-09-11 10:02:51
Miałam okazje pracować w biurze tej firmy. Kontakty z szefem w porządku, pensja jak na pracę biurową tez całkiem ok. Pieniądze zawsze były na cza. Jak dla mnie praca całkiem dobra i godna polecenia.
dk 2013-10-04 19:26:49
O co tyle zamieszania weźcie. Sie do roboty a nie do wypisywania bredni
Adik 2013-10-07 15:44:53
A ja mam porównanie z innymi firmami wierzcie mi, w Bielbecie pracuje się całkiem dobrze!
Poraj 2013-11-05 13:36:58
Mam za sobą cztery lata pracy w Bielbecie i w moich oczach zawsze będzie to pozytywna firma. A z gościem z magazynu z którym razem pracowalismy kumplujemy się do dzisiaj!:)
Adrian 2013-11-18 13:59:56
Niestety nie udało mi się dostać pracy w tej firmie. Byłem jednak na rozmowie kwalifikacyjnej. Przebiegała ona w całkiem przyjemnej atmosferze i w zasadzie teraz stwierdzam, że niepotrzebnie się w ogóle tym stresowałem...
Maniek 2013-11-26 11:01:01
Parę lat temu miałem prktyki w Bielbecie i powiem wam, ze niezle się tam napracowałem:) Wymagania były, przez co zyskałem trochę doswiadczenia. Szefostwo jednaak było bardzo pomocne i nawet jak popełniałem jakieś błędy było mi to darowane:)
nonono 2013-12-02 15:42:19
Ja tam nie narzekam na ta firmę i chodzę do pracy zadowolony
ppp 2013-12-11 11:30:03
Również mam pozytywne doświadczenia z firmą Bielbet. Nie moge powiedzieć o nich złego słowa.
Tadeusz 2013-12-16 15:19:55
Również miałem przyjemność pracować w Bielbecie przez kilka lat. Odszedłem, bo trafiła się inna praca, bliżej domu. Wiadomo-zawsze to mniejsze koszty. Czasami jednak brakuje mi tamtych czasów i tamtej ekipy:)
pat 2013-12-20 11:36:29
Nie siedzę w tej branży już mod roku, ale wcześniej miałem przyjemność współpracować z Bielbetem. Panowie bardzo konkretni, nigdy nie miałem z ich strony żadnych nieprzyjemności. Wrażenie jak najbardziej pozytywne.
ToMek 2014-01-10 12:20:53
Mój pobyt w Bielbecie nie był zbyt długi, ale pracowało mi się tam dobrze. Na wypłatę nie mogę narzekać, bo była to moja pierwsza praca i każde pieniądze mnie cieszyły.
jarko 2014-01-30 11:35:54
firma jest w porządku.
Mrozik 2014-01-31 09:21:24
Z własnego doświadczenia również moge polecić pracę w Bielbecie. Byłem tam zatrudniony tylko miesiąc, bo z powodów osobistych musiałem niestety zmienić pracę. Przez ten czas jednak nie dopatrzyłem się tam jakichś strasznych uchybień, raczej wszystko było ok.
KitiolPraca 2014-02-16 20:57:43
Praca jak praca żeby zarobić to trzeba pracować, takie życie. Szef jest w porządku, uczciwy, wypłaty na czas, kierownik wg mnie wykonuje swoje obowiązki należycie. Ludzie którzy przychodzą do pracy i rezygnują po tygodniu to zwykle lenie którym się pracować nie chce. Ogólnie firma bardzo w porządku.
olo 2014-02-24 15:16:12
Nie ma co narzekać na robotę w Bielbecie. To chyba mój piąty pracodawca i w poprzednich firmach czułem się nikim. Tu przynajmniej szanuje się moje prawa nie tylko jako pracownika, ale głównie jako człowieka.
Tomasz 2014-03-13 10:48:59
wybijanie ćięzkich elementó betonowych
Na czym dokładnie to polega? bo jest taka oferta pracy
1
PIPI 2014-06-09 18:47:17
dokładnie, zgadzam się w 100 procentach z komentarzem wyżej - jeśli chodzi o profesjonalizm to naprawdę wrazenie jest jak najlepsze, tylko jeszcze nie wiem jak to wygląda od środka, z opinii pracowników, czy warto się zatrudnić waszym zdaniem? Chodzi mi głównie o zarobki oraz o atmosferę prace, bo z reszt dam rade.
3
pracownik 2014-07-07 18:49:46
zastanawiam się kto pisze te pozytywne opinie,może Panie z biura.kazdy kto pracował w tej firmie nie poleci jej nikomu.to praca dla osob lubiących pracować w obozie pracy na umowe zlecenie.
8
Bogumił 2014-07-18 23:00:13
No właśnie ciężka praca i marna płacą
5
albert 2014-08-30 09:31:52
Z perspektywy klienta Bielbetu mogę powiedzieć, że firma naprawdę robi dobre wrażenie. Szybko realizują zamówienia, a to co sprzedają, rzeczywiście jest niezłej jakości. No i jeszcze teraz ten sponsoring Podbeskidzia..widać, że firma się rozwija i szuka nowych możliwości.
były pracownik 2014-09-01 18:02:49
no własnie na sponsoring Podbeskidzia ich stać bo na pracownikach oszczędzają
3
waldi 2014-09-19 22:09:43
pracownik ktory sie nie obija jest tam szanowany a zarobki calkiem niezle
3
Podhalanin 2014-12-17 07:29:25
Jestem klientem tej firmy. Załatwienie czegokolwiek z biurem graniczy z cudem, nie ma mowy o uznawaniu reklamacji, przedstawiciel nic nie może bo chyba się boi, a jakość produktów- no cóż plastikowe jeszcze ujdą ( bo to nie ich produkt, tylko kupują to od jakiegoś producenta), ale korytka z betonu są słabe, nie dolane, krzywe. Jedyny plus to cena- podejrzanie niska. Cały czas się zastanawiam czy współpracować z nimi w przyszłym roku
Robert 2015-02-23 19:11:04
Ja również nie spodziewałem się, że na forum pracy będzie az tyle opinii klientów, zwłaszcza, że systemy odwodnień, jakimi zajmuje się Bielbet to raczej niszowa branża. Na stronie firmy w zakładce referencje jest sporo pozytywnych opinii od klientów - innych firm, tylko tamte sa pozytywne w 100%. Mnie interesuje jednak możliwość pracy tutaj, może jest w stanie ktoś polecić pracę, a nie ich korytka z betonu?
ona 2015-03-26 19:34:09
Chcecie opinii o pracy w Bielbecie- proszę bardzo. Pracowałam tam w biurze i zajmowałam się- właściwie wszystkim, a tak na prawdę miałam przetwarzać zamówienia. W rzeczywistości robiłam wszystko co mi kazali. Terror i bardzo wysokie wymagania to to co mnie tam spotkało, a w zamian niewiele ponad najniższą krajową. Szef jest bardzo wymagający, chociaż na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie przyjemnego i przyjaznego człowieka. W rzeczywistości całą firmę za mordę trzyma jego ulubienica- pani menager, która ma ego wywalone pod sufit. Uważa że jest najpiękniejsza, i najmądrzejsza, a tak naprawdę jest samolubna, i odpychająca. Przedstawiciele też mają przesrane- ciągłe naciski, i pretensje. Tak tam jest- wyleciałam bo się nie sprawdziłam- podobno
9
Pracownik 2015-03-30 19:52:48
Ja pracuję w tej firmie 2 lata i dziwie się rzeczą , które tutaj czytam. W sumie nie wiele mają wspólnego z prawdą. Jeżeli ktoś czegoś wymaga to od razu jest terror?! Praca w dzisiejszych czasach nie polega niestety na nic nie robieniu. Jeżeli ktoś naprawdę chce pracować to pracuje. Ja jestem zadowolony. Z tego co wiem pracownicy fizyczni zarabiają średnio ok 3 tysięcy, dziewczyny w biurze ok 2 tyś. Zarówno Szef jak i Pani Menager są bardzo w porządku i nie wymagają cudów, a komentarze piszą Ci , którym się pracować nie chce, albo po prostu się nie nadawali do tej pracy i są ździwieni , że odpadli.
3
anders 2015-04-09 21:45:50
Chciałbym się dołączyć do tej żarliwej dyskusji, ale nie jako pracownik, ale jako były już klient. Polityka handlowa Bielbetu to wynik eksperymentu, lub efekt wytężonej pracy umysłu nienachapanego właściciela. Zostałem w podły sposób oszukany przez tego człowieka, który obiecał mi że jestem jego jedynym klientem w mojej okolicy. Tymczasem okazało się że firmy stanowiące dla mnie największą konkurencję handlują z Bielbetem od dawna. Po konsultacji z nimi dowiedziałem się otrzymali identyczne zapewnienia. ŻADNEJ UCZCIWOŚCI W BIZNESIE. Przedstawiciel który do mnie przyjeżdżał to chyba trzecia osoba z tej firmy, która mnie obsługiwała- zajebista rotacja- nie mają się tam za dobrze, kazali im zakładać własną działalność, i zaczęli się wykruszać. Ja na pewno nie będę z nimi więcej współpracować
pedal rowerowy 2015-05-01 22:12:06
To jest portal dla pracownikow a nie czesci rowerowych
1
Administrator 2015-05-28 11:08:40
Śmiem podejrzewać że opinie tu wystawiane,są w 95% pisane przez wyznaczonego do tego celu pracownika w/w firmy w kontekście poprawy wizerunku oraz ogólnego postrzegania.Wiele firm,dużo większych firm,nie posiada aż tylu wpisów,w większości samozachwalających (co mamy okazję zaobserwować na przykładzie opisywanej firmy).Pomijając również fakt zatrudnionej załogi w w/w firmie,biorąc pod uwagę wymogi zawodowe osób ubiegających się o pracę (wykształcenie zawodowe itp),pozostawiam do przemyślenia,czy osoby/obecni/byli pracownicy mieliby czas aby wypisywać e-laboraty nt.pracy/warunków w w/w firmie.

Pozdrawiam
5
on 2015-06-11 19:45:06
masz całkowitą racje co do pani Kingi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
cyc 2015-08-04 15:59:25
Wszystko fajnie,cacy,tylko szkoda że człowiek dopiero po przybyciu na miejsce dowiaduje się,że to praca sezonowa ...
Jędrek 2015-09-30 11:23:12
Pusty śmiech człowieka ogarnia kiedy czyta te wszystkie pozytywne komentarze pisane w identycznym stylu. Z daleka widać że pisze je jedna osoba. Pytanie na logikę: skoro jesteście tacy wspaniali a praca u was jest taka fantastyczna, to dlaczego ciągle poszukujecie nowych pracowników i jest tak wielka rotacja w załodze?
Omijać tę firmę szerokim łukiem! Praca sezonowa na umowę zlecenie.
6
Magda 2015-12-14 10:35:50
Ostatnio z ciekawości wyszukałam Bielbet na goworku i jakież było moje zaskoczenie, że pojawiło się trochę nieprzychylnych opinii. Sama miałam przyjemność tam pracować przez jakiś czas i gdyby nie fakt przeprowadzki, z chęcią bym tam została. Cieszyłam się stałą pracą w miłej atmosferze i mam wrażenie, że większość tych tutaj obraźliwych pisała po prostu grupa osób, którym się nudzi, z czystej złoślwości albo konkurencja. W każdym bądź razie, jw. ja byłam zadwolona i nie mogę powiedzieć złego słowa na tą firmę.
Konkurencja ;) 2016-01-08 12:53:10
No tak... Wszyscy zadowoleni,szczęśliwi, "ale niestety musieli się zwolnić z powodu przeprowadzki". Ludzie, czy wy macie innych z idiotów? :))) Jak już chcecie ściemniać i koloryzować to róbcie to z głową. Macie więcej opinii niż wielkie korporacje. Oczywiście 95% pozytywnych -jak to napisał kolega wyżej- pisane w identycznym stylu. Jesteście chyba jedyną firmą w Polsce w której załoga tak często się przeprowadza :D
A potem od razu każdy siada do komputera, wystawia wam laurkę i do końca życia ze łzami w oczach wspomina jak fantastycznie pracowało się w firmie Bielbet :)))))
No panie z biura, wasza kolej.
6
Magda 2016-01-11 13:11:28
Śmieszny argument biorąc pod uwagę fakt, że nie widzę by ktokolwiek oprócz mnie pisał na temat przeprowadzki. Przecież to normalne tak, jak z wszystkim że jednym się gdzieś podoba, a innym nie - ja podzieliłam się swoją opinią i nie życzę sobie bezpodstawnych zarzutów co tego, że moja opinia jest nieszczera. To bardzo nieeleganckie.
Panie z biura 2016-01-12 09:27:29
Całe to forum to jedna wielka żenada....
5
bolo 2016-01-28 12:40:19
czy pracujecie cały rok czy macie tam przerwe zimową.,.ile można zarobić na wózku
SG 2016-02-23 22:27:31
Witam wszystkich forumowiczów Pracowałem w tej firmie dość sporo czasu znam wszystkich w tej firmie na wylot, Na pewno dalej bym w niej pracował jak by nie jeden człowiek który jezdzi na wózku i widzi tylko czubek własnego nosa. Powiem tak ta praca jest dla ludzi którzy mają siłe i chęci pracować wszystko zależy co należy do ich obowiązków . Kto pracuje stara się ten zarabia a kto się obija w kiblach siedzi po pół godziny to potem narzeka ileż on to mało zarobił w każdej pracy trzeba pracować w Bielbecie Też każda firma ma swoje plusy i minusy z mego punktu widzenia jak się miało dobre układy z biurem to się dobrze żyło a jak nie to tak mniej sympatyczniej .Szef i szefowa w porządku nie mam nic do nich wymagają bo wiecie dla czego ? bo sami tą firme stworzyli od przysłowiowego garażu i wcale się im nie dziwie że dużo wymagają. Jak chodzi o Panią Kingę to nie mam nic do niej Kobieta jak każda inna każdy ma wady i zalety z nią mi sie fajnie pracowało i rozmawiało ,fakt jest wymagająca ale ludzie jesteście w pracy a nie na wakacjach ona wymaga od was ale od niej wymaga szef i taka jest kolej rzeczy. w tej pracy jest cały rok praca ale dla tych którzy pracują i chce się im pracować . fakt dużo ludzi widziałem jak przychodzili o prace pytać i pracowali ale Ci ludzie mieli lewe ręce do pracy i fajka w buzi a potem na forum narzekają jaka to zła firma ale powiedzmy sobie szczerze nie każdy nadaje się do danej pracy ... Pozdrawiam
toni 2016-05-11 18:29:56
ofert pracy firmy P.P.H.U.BIELBET nie widać @igore, ale wysłać cv do nich możesz, zawsze warto spróbowac
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U.BIELBET Grzegorz Paszko - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U.BIELBET Grzegorz Paszko