Poltech Sp. z o.o.

Tarnowskie Góry

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 122 ocen.

Opinie o Poltech Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltech Sp. z o.o.

Wuj

Kolego daj sobie spokuj z ta firma haruwa soboty nie zaplacone i atmosfera w pracy do du......

Ba
@Bajaa 14.02.2018 20:10

Pracowalem tam nie bedziesz zadnym kranista a jak sie nie spodobasz kierownikowi to wyladujesz na dachach albo na bodenach

Bajaa
@Ba 14.02.2018 21:37

No to nie dobrze... Jest jeszcze jakaś agencja pracy w polsce w której mozna pracować w ludzkich warunkach i za przyzwoite pieniądze???

Bajaaa

Witam. Czy pracował ktoś w Niemczech przy produkcji prefabrykatów betonowych obsługa suwnicy itd..? Jakie warunki pracy jaka atmosfera?? Czy praca jest bardzo ciężka? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Regulamin gowork

3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne? Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

Regulamin gowork

3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne? Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

KRANISTA

W 2011 roku pracowałem w tej firmie. Na umowie miałem 12 €. Owczesny Kierownik pierwszego dnia powiedzial cyt." Nie wiem ile mieliście na umowie ale napewno tyle nie dostaniecie". Teraz kierownikiem jest Spiner. Gość który wygryzł poprzedniego. Mam kontakt z kolegami z tej firmy. Mówią że w/w brakuje już miejsca na ordery.

ktoś

domylacie sie czemu wysyła nas na tak zwane kadencje

anonymous
@Lucyna Kornek 12.02.2015 12:43

poziom kultury osobistej tej baby rowny zero

TG
@Lucyna Kornek 12.02.2015 12:43

Pani Lucyno, nie warto tłumaczyć niektórym ludziom dlaczego , co i jak . Ważne żeby firma przyjęła i dała zarobić na długi w Polsce, wtedy jest super , taki koleś lata biegiem i jak by mógł to 12 godz. dziennie.Po jakimś czasie problemy znikają , komornicy i banki zostają spłacone i zaczyna się ! Wszystko co do tej pory było ok. nagle nie jest . Myślę że każdy z nas ma prawo wyboru,jeżeli ktoś uważa że jest źle powinien odejść i tyle.Pracuję w Pani firmie prawie 7 lat, też wyjechałem z Polski z bagażem długów i zaległości które dzięki Poltechowi spłaciłem bardzo szybko . Znam tę firmę od "podszewki" i znam ludzi którzy tu pracują, te oczerniające wpisy robią nieudacznicy którzy myślą że przyjadą do Niemiec, napiją się piwka (na które w PL może nie było ich nawet stać) i będą się obijać , a gdy nagle nie zostanie im przedłużony kontrakt zaczyna się lament i plucie na firmę.Pozdrawiam serdecznie.

Ja

Za żadne dojazdy nieplaca sobota na siłę teraz jak wol i nic poza tym a brygadzista alkoholik

Iza

W sieci pojawiła się oferta pracy w Poltech Sp. z o.o. na stanowisko asystent zarządu ds. organizacyjno-finansowych. Osoba ubiegająca o zatrudnienie musi mieć m.in. co najmniej roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Pracodawca w zamian oferuje stabilną współpracę, atrakcyjne wynagrodzenie i pakiet dodatkowych świadczeń socjalnych oraz rozwój zawodowy. Co sądzicie o takiej ofercie? Czy jest szansa na późniejszy awans w tej firmie?

jacuś

nie polecam tej pseudo firmy

Rychu

Witam jak aktualnie pracuje się w Gliwicach, ponoć stawiacie nową hale

Marek
@Rychu 29.12.2017 21:37

Nie polecam,pracowałem i szkoda słów. Jak lubisz zapierniczac to tam na brak pracy i ból pleców narzekać nie będziesz. Jeszcze ten brygadzista ktory sam na pracy sie nie zna a innych sie czepia. Nigdy więcej

Andreas

Wesołych Świąt :)

Iza

@Maniek jesteś pracownikiem Poltech Sp. z o.o.? Co sądzisz o tej firmie jako pracodawcy? Każda merytoryczna będzie cenne dla osób, które zastanawiają się nad złożeniem do niej aplikacji.

Maniek

Niektórym bardzo się nudzi i piszą jakieś informacje wyssane z palca. Poltech spokojnie sobie działa i nic na razie się nie zmieni. Robienie czarnego pijaru wokół firmy może być inspirowane przez konkurencję!

ANNA

Zbrojarzu,chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś!

zbrojarz

pozdro z Maagdeburga dla P Anny

Ewelina

Poltech się podzielił? Jakieś dziwne informacje piszecie, może ktoś puszcza zwykłą plotkę? Napiszcie coś więcej.

Bond

Prokop to wtyczka.Poczytajcie!

Waldi

Chciałam poczytać coś na temat tej informacji o podziale firmy ale nie znalazłam. Może ktoś coś dodać w tym temacie?

Prokop

Czy Poltech ma zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego? Nie mogę namierzyć nigdzie ich aktualnej oferty, gdyby ktoś wiedział proszę podzielić się na forum wiedzą. Słyszałem sporo dobrego o firmie i jak poczytałem niektóre opinie to myślę, że są osoby, nie nadające się do firmy.

Ty
@Prokop 01.06.2017 10:40

Proszę szukać pod nazwą avacore firma się podzieliła.

pracownik

praca ciężka, niech pan panie Pawle chociaż wodę kupi bo ciepło tego lata a dwie zgrzewki na sezon na 15-tu ludzi to wstyd!!

Felicja

Żadna prac a już szczególnie ta za granicą do lekkich nie należy,Ci którzy mają tego świadomość nie są rozczarowani. Jak chodziłam do szkoły to słyszałam,że kto nie nosi teczki będzie nosił woreczki.

Whatever

Witam, mam propozycje podjęcia pracy jako operator żurawia. Pytanie zasadnicze: Warto?

pucer

czesc chłopaki interesuje mnie werk w miejscowosci Neubrandenburg jak tam jest jakie są zarobki obecnie pracuje na bawarii w niemczech ale pomału szukam czegos blizej granicy tez pracuje przez polska firme jestem ze sczecina i ten werk pasował by mi idealnie 100km do domu

pracownik

1500 euro na rękę ? Chyba raczej kiepski żart. 1240 euro, na tyle mogą liczyć ciężko pracujący. Więc obietnice firmy o 1500 euro na rękę można między bajki włożyć i się wyśmiać.

Karol

Zawsze jest tak, że jednym się podoba a drudzy są niezadowoleni. Ogólnie Poltech spisuje się dobrze, organizacja pracy i wszystkich innych spraw jest dobra. Niestety przykro mówić ale są osoby, które nigdy nie powinny wyjeżdżać . To jest poniżej krytyki.

Pegaz

Poltech gliwice to jak tenecco...zapierniczaj i nie pytaj a jeden glupszy od drugiego pracowalem tam ponad rok i tylko zlote góry obiecywał kierownik wiecej zrobisz to zarobisz.Wiecej niz 2,5 nie zarobilem a praca do lekkich nie na leży.Nie polecam.

Paweł

Pracował ktos w Gliwicach? jak zarobki-praca?

Luidzi

@kuki Zgadzam się z Tobą w zupełności. Jeżdżę z nimi do pracy już od dawna i widziałem co się dzieje w mieszkaniach. Następnego dnia zdechlaki nie nadają się do pracy a na uwagi od brygadzisty tylko stek pretensji leci. Poltech to fajna agencja dla chcących pracować.

Jack

Jakie opinie na temat pracy w Gliwicach? zarobki atmoswera?

kuki

Jak czytam te bzdury co niektórzy wypisują to ręce opadają.Zwłaszcza jeśli ktoś jedzie do pracy na której się nie zna ,a potem ma pretensje że wszystko do du....!Z mojego doświadczenia brygadzista kolo Magdeburga super facet ,ustala wszystko z pracownikami , kto kiedy,co ma do załatwienia.Daje szanse się wykazać i dopiero podejmuję decyzje czy dasz radę z reszta brygady.Jest surowy,owszem wtedy kiedy trzeba,a przy tym zawsze na jego kontrakcie jest praca i wszystko poukładane .Ale jeśli ludzie w domu są nie pijący (bo żona pilnuje)a jadąc do pracy na kontrakt zachowują się jakby z łańcucha spuszczeni i wtedy popijawa- to co się dziwić.Nikt się nie będzie użerał z takimi osobami.Ogólnie byłem zadowolony,niestety sprawy rodzinne nie pozwoliły na dalsza współpracę. Pozdrawiam wszystkich z kontraktu

Jerzy

Poltech potrzebuje w chwili obecnej zbrojarza jako majstra do pracy w Niemczech. Czy dowiem sie czegoś więcej? Na jakie zarobki można liczyć, jak z mieszkaniem?

Rafał

Jeszcze kilka lat temu poltech był dobrą firmą.teraz to coraz większe dziadostwo

Ty i ja
@Rafał 22.03.2017 18:22

Też się zgadza z tą opinią coraz gorzej

Prokop

Poltech Sp. z o.o. to bardzo fajna firma, pracuje mi się tu dobrze i to juz od dawna. Nie moge czytać tego biadolenia, denerwuję się bardzo . Jeszcze nie słyszałam żeby w jakiejś firmie wszyscy byli zadowoleni. Marudy zawsze będą pisać bzdury zamiast pracować

młody
@Prokop 21.03.2017 18:03

To napisz czym się zajmujesz jak ci tak dobrze

on

Pani Lucyno, podwyżkę proszę . Pani coś z tym zrobi. Dziękuję

młody
@on 18.03.2017 00:31

O nie wiedziałem że na forum można o podwyżkę pytać ha ha

Ktoś

Pani Lucyno proszę coś z tym zrobić.

Ktoś

Pan P.Ranos zastrasza ludzi. W tej firmie

Ja i ty

Jak firmę prowadziła szefowa było lepiej szefowa była dla ludzi od kiedy jest pan J.... jest już gorzej bo traktuje ludzi przedmiotowo masz jechać robić i o nic się nie pytać (pan i władca )stratach pracowników w ogóle się nie docenia maj mniej do powiedzenia niż nowo przyjęci albo ci którzy piją,zarobki na poziome około 1400euro albo mniej za cały miesiąc z sobotami i nad godzinami których nie wypłacają (norma 8 godzin do wypłaty a zresztą to nie wiadomo co się dzieje) 100 e do wpłaty za dojazdy to ściema żeby firma nie płaciła podatku a wypłata taka sama , wypłata na czas,mieszkanie za darmo o zjazdach możesz zapomnieć chyba że coś się wywalczy trzeba jechać i się przekonać jak jest ale z tego co widać to ludzi się zatrudniają czekają do pierwszej wypłaty się zwalniają

Ty i ja
@stary 16.03.2017 16:11

Trzeba udać się do firmy tam panu wszystko powiedzą ja robiac w firmie dobrych pare lat zarabiam w granicy między 5 tys zł a 6 tys zl (to są kwoty z premia)zależy ile się godzin przepracowalo w danym miesiacu uważam, że na tyle lat pracy i doświadczenia należy się jakaś podwyżka

stary
@Ty i ja 16.03.2017 17:13

Ok dzięki.

Andrzej

He,he!Jeżeli szefowa musi już naganiać jeleni do pracy,to widocznie jest już naprawdę bardzo źle.

Maciek

BZDURY!!!!!!!

Iza

Co sądzicie o pracy zbrojarzy wyjeżdżających z firmą Poltech Sp. z o.o. do Niemiec?

MICHAEL

Witam!Z ciekawością czytam wasze opinie na temat firmy Poltech.Można powiedzieć że z czystego sentymentu,bo pracowałem u Pani Kornek w latach 1997-2002 na budowach w Niemczech.Można uznać że od początku firmy.Ale czas ucieka,i widzę bardzo dużo się zmieniło od tego czasu.Pozdrawiam byłą Szefową i pracowników.

Lucyna Kornek
@MICHAEL 04.03.2017 12:07

Witam serdecznie i dziękuje za pozdrowienia. Skoro po 15 latach podchodzi Pan z sentymentem do naszej Firmy to myślę, że coś robimy dobrze. Przy okazji chciałam nadmienić, że niejeden z Pana kolegów pracuje w naszej Firmie do dnia dzisiejszego. To chyba o firmie świadczy dobrze. Myślę, że zainteresowani pracą w naszej firmie powinni zauważać fakty a nie czytać bzdur, jakie tutaj się anonimowo wypisuje. Śmiało mogę powiedzieć, że warunki pracy, płacy, warunki mieszkalne i wiele innych są lepsze niż w firmach konkurencyjnych. Poza tym, że dbamy o pracowników należycie, z całą pewnością istotną sprawą jest fakt, że my pracę mamy zawsze, nawet w tedy gdy koniunktura będzie słabsza i inni będą zwalniać. Zachęcam więc do podjęcia pracy w Firmie Poltech Sp. z o.o. z Tarnowskich Gór i przekonania się osobiście. Pozdrawiam Lucyna Kornek Prezes Zarządu

ozas135

Witam panowie dostałem ofertę jako zbrojarz spawacz obiecali 1500euro na czysto bez godzin nadliczbowych czyli po 8 dziennie 160170 godz napiszcie szczerze jak to jest ile można zarobić średnio

stary

kolego musisz przepracować ponad 210 godzin i wszystkie soboty a 8.5 to nie jest na reke tylko 6,6 wiec sobie policz tak na marginesie na 5 do 15 min atmosfera jak w barze hahahahah zawsze ktoś pijany zapraszamy

Hubispawacz
@stary 18.02.2017 13:31

I wy za tyle pracujecie a jakieś premie dodatki za nadgodziny a za soboty jak płacą przecież przy tyłu godzinach to w Polsce się wyciągnie

JAREK.

Antek skacze podskakuje tutaj cwaniakuje!!

JAREK.

Antek skacze podskakuje tutaj cwaniakuje!!

pako

kolego tylko nie spelle brygadziscie jak nie wpadniesz w oko to zaraz odpadniesz a wierz mi ze fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozpoczelismy nowy rok a ten juz zaczyna szalec co drugiego chce zwolnic ale ja poczekam na niego tez przyjdzie czas

Prokop
@pako 09.01.2017 12:59

Też tak uważam, kiedyś go przejrzą a teraz potrzebuję pracy i nie dam się sprowokować. Myslę że w Poltech-u będzie ok.

Prokop

Chciałbym pracować w Poltechu czy ktoś może mi pomóc. Potrzebuję informacji czy mają obecnie przyjęcia.

antek
@Prokop 08.01.2017 14:29

Z tego co słyszałem potrzebują jeszcze zbrojarzy do Niemiec.

Nowy

Witam,otrzymałem ofertę -pomóżcie dobrzy ludzie wybrać werk Magdeburg czy Spelle-pozdrawiam.

Ernesto

pytanie co mowia czego nie mowia, zastanowilbym sie czego nie mowia

miro666
@Ernesto 06.12.2016 12:40

chodzi o umowy czy sa na stałe i po jakim czasie czy faktycznie stawka taka na reke jak mowia i jakie sa premie uznaniowe mniej wiecej

miro666

a w Gliwicach jaj jest jesli chodzi o kase i warunki pracy i czy to co mowia na rozmowie jest prawda ?

Zostaw opinię o Poltech Sp. z o.o. - Tarnowskie Góry

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltech Sp. z o.o.