Poltech Sp. z o.o.

Adres: Zagórska 83, 42-680 Tarnowskie Góry

NIP: 6452155862 KRS: 0000056192

Poltech Sp. z o.o.
2 133 287 5 1

Opinie o Poltech Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

K
 Opinia

Praca z całą pewnością ciężka, zwłaszcza teraz w te upały więc jak ktoś nie nauczony pracy to niech szuka czegoś innego. Co do wynagrodzenia to tu już nie ma co narzekać, poniżej trójki się nie schodzi a ci co lepsi to poniżej czwórki nie schodzą. Natomiast księgowa to tragedia. Co miesiąc komuś nie zgadzają się wypłaty. Po zgłoszeniu faktu oczywiscie wypłacaja ale ile razy można się pomylić? Wygląda to na celowe działanie. Wypłaty są tak liczone że można tylko przypuszczać ile mniej więcej powinno się dostać a to stwarza ogromne pole do nadużyć...

Pomocna?
Tak3Nie
Elżbieta
 Opinia
@K 12.06.2019 16:53

Oczywiście - pracując w tego typu firmie należy być wytrzymałym fizycznie. Dlatego jasne jest, że nie każdy będzie się tam nadawał. Ale widzę, iż wynagrodzenie w Poltech jest już adekwatne do wykonywanych obowiązków i za to należy docenić tego pracodawcę. A powiedz, czy pracownicy, którzy trochę wyróżniają się na tle innych mogą liczyć na jakieś ekstra dodatki do pensji? Zachęcam Cię do dalszej dyskusji!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Boski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Na aktualny czas to jakie są zarobki w e i ogólnie jak tam w Niemczech przy szczepianiu zbrojeń ta praca wygląda? Ciężka opłacalna? Proszę o opinię. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Łukasz
 Opinia
@Boski 25.05.2019 00:00

Widzę, że aktualnie firma Poltech poszukuje zbrojarza. więc przypuszczam, że stąd Twoje pytanie. Wśród wymagań pracodawca wskazał, że potencjalny pracownik powinien posiadać umiejętność czytania rysunku technicznego. Czy masz taką umiejętność?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MICHAEL
 Opinia

Witam!Z ciekawością czytam wasze opinie na temat firmy Poltech.Można powiedzieć że z czystego sentymentu,bo pracowałem u Pani Kornek w latach 1997-2002 na budowach w Niemczech.Można uznać że od początku firmy.Ale czas ucieka,i widzę bardzo dużo się zmieniło od tego czasu.Pozdrawiam byłą Szefową i pracowników.

Pomocna?
TakNie1
Lucyna Kornek
 Opinia
@MICHAEL 04.03.2017 12:07

Witam serdecznie i dziękuje za pozdrowienia. Skoro po 15 latach podchodzi Pan z sentymentem do naszej Firmy to myślę, że coś robimy dobrze. Przy okazji chciałam nadmienić, że niejeden z Pana kolegów pracuje w naszej Firmie do dnia dzisiejszego. To chyba o firmie świadczy dobrze. Myślę, że zainteresowani pracą w naszej firmie powinni zauważać fakty a nie czytać bzdur, jakie tutaj się anonimowo wypisuje. Śmiało mogę powiedzieć, że warunki pracy, płacy, warunki mieszkalne i wiele innych są lepsze niż w firmach konkurencyjnych. Poza tym, że dbamy o pracowników należycie, z całą pewnością istotną sprawą jest fakt, że my pracę mamy zawsze, nawet w tedy gdy koniunktura będzie słabsza i inni będą zwalniać. Zachęcam więc do podjęcia pracy w Firmie Poltech Sp. z o.o. z Tarnowskich Gór i przekonania się osobiście. Pozdrawiam Lucyna Kornek Prezes Zarządu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lucy
 Opinia
@Lucyna Kornek 10.03.2017 09:56

Boże co za bzdura, dbacie o pracowników? Haha ha. (usunięte przez administratora) co powiedzą, to im wierzycie i niszczycie ludzi. Za pomówienia powinniście wszyscy nieźle beknąć.

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zimol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@MICHAEL 04.03.2017 12:07

Pozdrawiam chłopaków co pracowali w Berlinie w latach 1996 + oczywiście firma fortus .

Pomocna?
TakNie
Ka
 Opinia

Taka prawda :18-22 12.50 % 22-6 25% soboty 50% a kazdy Feiertag 100‰ i lezenie bykiem w domu oczywiscie:) Niestety wiekszosc z was tutaj nie wie co podpisuje, macie delegacyjne wiec kodeks nieniecki was nie obowiazuje i macie lipe z miodem.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysiek
 Opinia

Łałłłł kiedyś to na temat pracy w Gliwicach nie znalazło sie tu żadnej informacji a teraz szok!!! Wszedłem z ciekawości i szczeka mi opadła,swoja droga wiele z tych wypowiedzi potwierdza to co było. Pozdro dla starej ekipy jak jeszcze pracują.

Pomocna?
TakNie
Danielo
 Opinia
@Krzysiek 25.01.2019 17:10

Zmieniają się ino kierownicy a (usunięte przez administratora) dalyj jaki był taki jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pablo
 Opinia

Oszukują na wyplatach. Na pasku nigdy nie ujrzycie przepracowanych nadgodzin. Wogole ten "pasek" to kpina, nic na nim nie ma. Zakaz podpisywania się na listach obecności w soboty. Wynagrodzenie za nadgodziny jest podobno ujęte w premi...żenada. Praca polega na spawaniu a 99% ludzi na hali jest bez uprawnień bo jak uslyszale ewentualna kara za ich brak jest mniejsza niż koszt kursów. Najbardziej zal jest Ukraincow, ich kodeks pracy w firmie nie obejmuje. Pracuja do 2 w nocy w piatek a w sobote przychodza na 8 rano. Tym miejscem powinna zainteresować się Państwowa Inspekcja Pracy.

Pomocna?
Tak13Nie
Wech
 Opinia
@Pablo 05.01.2019 20:32

Niestety, sama prawda....

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karlus
 Opinia
@Wech 10.01.2019 20:35

Co do wypłat to prawda, są one zawsze wielka niewiadoma ile się dostanie, to chyba zależy jak się komuś tam kliknie. To samo było z premią świąteczną, jedni dostawali od drugich 100zl więcej i nikt nie potrafił wyjaśnić skąd się brała ta różnica....firma porażka...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klin
 Opinia
@Karlus 17.01.2019 12:29

Wypłaty zawsze na czas, każdy wie za ile robi, trójką na wypłacie zawsze z przodu jest a to że karzą pracować? Sorry, taki mamy klimat....

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kant
 Opinia
@Klin 22.01.2019 16:56

Łał tez mi coś wyplata na czas a prócz tego jeszcze jakieś plusy? Jak wiesz komu w tyłek wejść to nawet brygadzisto-pakowaczem cie zrobią hahaha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brygadzista
 Opinia
@Kant 23.01.2019 14:20

Nikomu nigdzie nie wchodziłem, zapracowalem sobie na wszystko uczciwa i sumienna praca !!! Jak się komuś nie podoba robota to po co się męczyć, roboty jest pełno.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia
@Klin 22.01.2019 16:56

trójkę z przodu to ma kasjerka w lidlu baranie, a ty narobisz, nadźwigasz, natargasz się jak wół, oczy ponaświetlasz i min 200 godz i trójka z przodu( i to niektórzy) porażka alezciebie jełop

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klin
 Opinia
@robol 24.01.2019 09:20

To życzę powodzenia w Lidlu...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
spawacz
 Opinia
@Karlus 17.01.2019 12:29

masz pytanie pytasz szefa, a nie wyrzucasz anonimowo żale na necie.. żenada

Pomocna?
Tak1Nie
anonymous
 Opinia

pracowałem w tej firmie w Niemczech w Magdeburgu praca spoko jak wszędzie ludzie jak ludzie jedni ok a drudzy wiadomo ale idzie się przyzwyczaić .......ale kasa totalna beznadzieja 1500 euro za ponad 200 godzin i to norma szczerze nie polecam tej firmy jest po prostu słaba na rynku jest wiele lepszych firm takie jest moje zdanie pozdrawiam Rafał

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Richard
 Opinia
@anonymous 29.08.2018 21:40

Jak za ponad 200h co ty za bzdury piszesz max 184 reszta do banku godzin żeby na zjazd mieć. Powyżej 184 nie wypłacają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia
@anonymous 29.08.2018 21:40

A więc 1500 euro na początek, mieszkanie za darmo, zwrot kosztów dojazdu, płatny urlop i to za aż 184 godziny. No masz rację prawdziwe dziadostwo. W następnej firmie na pewno OBIECALI ci DUŻO więcej. POWODZENIA

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
N8ck
 Opinia
@Richard 03.09.2018 20:01

Od takich głupot jak piszesz to śmiać się tylko.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario
 Opinia
@Jacek 05.09.2018 15:10

Tak ja pracuje w firmie poltech od marca tego roku i jak do tej pory nie otrzymalem zjazdowego klamstwo ta furma to powinna nazywac sie ale kant i oszust

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Mario 24.09.2018 16:41

A jaka kolwiek premia ludzie o czym wy piszecie klamstwo i przeroby my w umowach mamy stawki godzinowe bzdura totalna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbyszek01
 Opinia
@anonymous 24.09.2018 16:44

Ja również pracuje w firmie Poltech od Marca 2018 i jak do tej pory wszystko zgodnie z umową. Wynagrodzenie zawsze na czas, co miesiąc pasek wynagr. do wglądu, zwroty za przejazdy są, darmowe mieszkanie, przewóz z kwatery do pracy. Netto na rękę zawsze mogło być więcej ale porównanie mam i jestem zadowolony. Robota taka ze po paru dniach chcialem rezygnowac ale poznalem pare knifow, troche mi brygadzista pomogl i jakos poszlo i pracuje dalej... zobaczymy co to bedzie zimą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Mario 24.09.2018 16:41

jak sie z matkom mieszka to sie nie dostaje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario
 Opinia

Ty anonymus 2 ty chyba ssasz jeszcze cyca mamusi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimus3
 Opinia
@Mario 29.09.2018 07:44

A ty nie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia
@Richard 03.09.2018 20:01

noooo rzeczywiście całe 8e na godzinę to tyle co miałem rwąc jabłka w Niemczech, ale jeszcze obiad był, majątek idzie zbić-porażka, od 15 lat stawki za granicą się nie podnoszą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Czy to prawda że szykujcie się na wiosnę do strajku?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jimi
 Opinia
@Były pracownik 15.01.2019 18:04

Jak tam e końcu w tej firmie..ile można zarobić.. soboty pracujące?na zmiany??pozdro dzięki za info.. P pracowałem na sklepach meblowych w Niemczech..szukam swojego miejsca w kraju

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lucy
 Opinia

Praca ciężka, płacą mało, szefowa to jakaś porażka. Odradzam bardzo, Moje sugestie dla Poltech Sp. z o.o.: Porażka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pablo
 Opinia
@Lucy 02.01.2019 08:43

Oszukują na wyplatach. Na pasku nigdy nie ujrzycie przepracowanych nadgodzin. Zakaz podpisywania się na listach obecności w soboty. Wynagrodzenie za nadgodziny jest podobno ujęte w premi...żenada.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qool
 Opinia

Pracowałem 2 tygodnie. Praca ciężka ale ,,podobno" jak sie wprawisz to można zarobić. Szkoda tylko że nikt nie pokaże jak co składać tylko dają rysunki i bądź z nich mądry. Byłem na zmianie u takiego kulawego majstra który tylko sie wydzierał. Gdyby nie Ukrainiec obok to pewnie w ogóle bym byl zielony z tej roboty...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poltech
 Opinia
@Qool 24.10.2018 21:43

Bardzo ważna jest dla nas Państwa opinia, zaangażowanie i zadowolenie z pracy. Dokładamy więc wszelkich starań, aby poprawić nasz system wdrożeniowy. Zapewniamy pełen profesjonalizm w podejściu do ludzi i pracy, stale podnosząc nasze standardy. Program adaptacji pracowników, który zamierzamy wprowadzić zapewni Państwu opiekuna na zakładzie pracy do którego będzie się można zwrócić. Zapewnimy również Państwu większą ilość szkoleń przygotowujących do pracy na danym stanowisku. Wynagrodzenie na umowie o pracę, podczas trzymiesięcznego okresu próbnego jest stałe i wynosi 2500 zł netto. Po okresie próbnym, w zależności od przerobu, wynagrodzenie miesięczne wynosi minimum 3 000 zł netto wzwyż.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tak jest
 Opinia
@Poltech 06.11.2018 13:03

Po 3 miesiącach 3 tyś? Łał szał za taką pracę i takie warunki. Nie wiem z jakie świata sa ludzie tam pracujacy ale chyba z Czarnobyla bo ja po jednej dniowce padnolem. Zimno,brut i (usunięte przez administratora) a 2,5 tyś to na strefie z większymi pakietami mam. A tam jak tylko sie wejdzie to nie wiadomo co do czego służy...ludzie którzy tam pracują muszą być bardzo z drsperowani żeby w takim brudzie,syfie pracować. Na kopalni jest czyściec przy tym :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
x
 Opinia
@Tak jest 04.12.2018 23:37

dokładnie!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poltech
 Opinia
@Tak jest 04.12.2018 23:37

Proszę Pana, każdy z naszych kandydatów jest oprowadzany po fabryce przed podjęciem pracy. Każdemu pokazujemy dokładnie jak praca wygląda i jakie są warunki. Niczego przed Panami nie ukrywamy i kandydaci świadomie decydują się na pracę u nas, po obejrzeniu miejsca pracy. Jeżeli chodzi o zarobki, to też każdy kandydat ma przedstawianą ofertę już na rozmowie. Każdego uświadamiamy jakie są warunki finansowe przed podjęciem pracy. Także, również w tym przypadku Panowie świadomie podejmują u nas pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marzena
 Opinia

Czy w tej firmie pracuja kobiety ? Chodzi mi o prace fizyczna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kj
 Opinia
@marzena 18.11.2018 16:03

Nie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mały
 Opinia

Pracował ktoś w Gliwicach?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Duży
 Opinia
@Mały 22.10.2018 10:31

Tak, jest ok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Duży 23.10.2018 17:26

@Duży, widzę, że pracujesz w Poltech. Forum dotyczy pracy w Tarnowskich Górach, ale myślę, że mogę dopytać Cię o pewne kwestie u tego pracodawcy. Piszesz, że jest "ok" - mógłbyś napisać coś więcej? Ciekawi mnie kwestia głównie poziomu wynagrodzenia oraz świadczeń socjalnych dla pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Azi
 Opinia
@Iza 24.10.2018 20:32

Kochana Izo , proszę czytaj ze zrozumieniem, pytanie wyraźnie dotyczy pracy w Gliwicach.. pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Azi 24.10.2018 22:08

@Azi, widzę, aczkolwiek dziękuję za troskę i zwrócenie uwagi. Myślę, że niektóre kwestie mogą wyglądać tak samo u jednego pracodawcy, dlatego też zadałam w ten sposób brzmiące pytanie użytkownikowi @Duży. A Ty w którym oddziale Poltech pracujesz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@K, dziękuję za podzielenie się swoją opinią na forum. Prosiłabym jednak o nieużywanie imion konkretnych osób trzecich - takie dane podlegają ochronie i nie powinny być podawane do publicznej wiadomości. Piszesz, że praca "byłaby znośna" - rozumiem więc, że jesteś w stanie wymienić jakieś plusy pracy w Poltech, tak?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aro
 Opinia

Gruby wcale nie lepszy ... Tu można liczyć tylko na Ukraińców.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
yk
 Opinia

nie polecam Moje sugestie dla Poltech Sp. z o.o.: nie polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@yk 09.10.2018 20:19

A czemu nie polecasz ? Czy może ktoś mi powiedzieć jakie są plusy a jakie minusy pracy, bo chciałbym aplikować a nie wiem czy warto. Na stronie widzę, że ciągle szukają ludzi czy tam jest aż tak duża rotacja ? Nie chcę wpadać z deszczu pod rynnę i szukam stabilnego zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
yk
 Opinia
@ja 14.10.2018 08:42

niestety trza robić..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Anonimus3, bardzo proszę o niewdawanie się w tego typu dyskusje zarówno z @Mario, jak i z innymi osobami w przyszłości. Takie wypowiedzi zaśmiecają forum, a nie wnoszą nic rzeczowego do dyskusji. Czy są na forum osoby, które chciałyby przedstawić w sposób rzeczowy i kulturalny swoje zdanie na temat pracy w Poltech?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Arni2018, ja niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie, ponieważ nie pracuję w Poltech. Mam jednak nadzieję, że dostaniesz odpowiedź od któregoś z pracowników! Zdecydowałeś już, czy będziesz aplikował do pracy w tym miejscu? Bardzo proszę osoby wypowiadające się poniżej o rzeczowe i kulturalne wypowiedzi!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Arni, rozumiem, że pytasz, bo jesteś zainteresowany podjęciem pracy w Poltech. Masz już doświadczenie zawodowe w branży? Jestem ciekawa, jaka atmosfera panuje w firmie i czy pracownicy są dla siebie pomocni i życzliwi. Czy ktoś mógłby podjąć ten temat?

Pomocna?
Tak3Nie
Arni2018
 Opinia
@Iza 19.09.2018 15:25

Tak jestem zainteresowany pracą. Doświadczenie mam.A zjazdy do kraju jak wyglądają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Zbyszek01, a na czym polega Twoja praca w Poltech? Jestem ciekawa, w jakim trybie się pracuje, po ile godzin i jak wtedy wygląda chociażby kwestia przerw. @anonymous, długo już pracujesz w firmie Poltech? Jak oceniasz tego pracodawcę? Przypominam, że znajdujemy się na forum publicznym, a niektóre z wyrażeń, których używacie, mogą zostać odebrane jako pomówienie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arni
 Opinia

Witam. Mam pyt. Jak wyglądaja regularne zjazdy do Polski w Pol tech

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Jacek, brzmi to naprawdę całkiem nieźle! Dziękuję za Twoją rozbudowaną odpowiedź, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego! Jeśli ktoś chciałby jeszcze dodać kilka słów na temat pracy w Poltech - zachęcam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Kowalski, mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? Niewiele mówi ona o pracy w Poltech, a takimi opiniami się tutaj dzielimy. @Jacek, a Ty pracujesz w Poltech? To, co piszesz brzmi całkiem nieźle. A jak wyglądają warunki zakwaterowania oferowane przez firmę? @N8ck, a jakie jest Twoje zdanie na temat pracy w tym miejscu? Warto dzielić się swoim zdaniem na forum! Na pewno zostanie docenione.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia
@Iza 05.09.2018 21:56

Tak, ja pracuję w firmie Poltech. Warunki zakwaterowania są w porządku. Mieszkam w mieszkaniu 3 pokojowym z urządzoną kuchnią, Razem ze mną mieszka jeszcze 4 kolegów. Wszystkie koszty pokrywa firma. Do pracy mamy bardzo blisko ok 2 km i mamy busa. Warunki pracy i wypłata też mi pasują. Firma docenia fachowców i to że ktoś w firmie pracuje dłużej. Na początek 1500 a jak się znasz na robocie i masz chęci to zarabia się więcej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kowalski
 Opinia

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@anonymous, ale wątek ten dotyczy pracy w Poltech w Polsce, a dokładniej w Tarnowskich Górach. Może tutaj warunki wyglądają nieco inaczej? Masz może jakieś informacje na ten temat? Czy firma Poltech prowadzi obecnie jakieś ciekawe rekrutacje? Aplikował ktoś z Was niedawno?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

a jeszcze jak ktoś chce tam jechać to zastanówcie się dlaczego jest tam tak duża rotacja pracowników ??? Proste BO PŁACĄ ŚMIESZNE PIENIĄDZE ogólnie DZIADY....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@disgusted, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w Poltech w Tarnowskich Górach, tak? Możesz napisać coś na temat tego, jak postrzegasz tego pracodawcę? Jestem ciekawa, jakie warunki oferuje. Czy ktoś z Was chciałby jeszcze coś dodać na temat pracy w tej firmie? Gorąco zachęcam do wypowiadania się na forum!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Witam. Rozgladam sie za zmiana pracy. Aktualnie na olx jest oferta pracy na magazyniera na TG, czy moze ktos z aktualnie pracujacych wypowiedziec sie o firmie? czy warto wysylac cv i jakie sa zarobki?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@Marek 31.07.2018 14:32

O wózku zapomnij, będziesz na produkcji, praca na akord. Więcej Ukraińców niż Polaków, tak zawyzaja normy że nie sposób ich wyrobić.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
disgusted
 Opinia
@Bartek 01.08.2018 12:38

gdzie poltech w TG ma produkcję? naucz się proszę czytać ze zrozumieniem @Bartku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@stary pracownik, tak, to prawda, jestem moderatorem forum GoWork.pl (co zresztą nie jest żadną tajemnicą) i moją rolą jest aktywizacja uczestników dyskusji oraz dopytywanie o szczegóły. Dzięki temu dowiadujemy się wielu ciekawych rzeczy, które, być może, same z siebie nie byłyby napisane przez pracowników. Idąc dalej - osoby zainteresowane pracą w danym miejscu mają jaśniejszy obraz sytuacji. Moderatorzy obecni są na forum już od dawna i nie mamy problemów z uzyskiwaniem odpowiedzi na zadawane przez nas pytania - nikogo do ich udzielania nie zmuszamy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Nowy pracownik, bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi na forum. Przypominam, że obowiązuje tu regulamin, a w nim jasno określone zasady. Zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Poltech? Jak oceniacie tego pracodawcę na tle innych, podobnych firm z branży?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stary pracownik
 Opinia
@Iza 09.08.2018 15:33

Droga Izo, o Poltechu to już się tyle nadowiadywałaś, może choć raz porozmawiamy o twoim pracodawcy ? Wygląda na to, że jest nim GOWORK. Co się stało, że GOWORK musi zatrudniać ludzi do nakłaniania do wpisów. Czyżby ludzie się już z orientowali, że tych bzdur nie warto czytać i mało kto tu zagląda ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ozas135
 Opinia

Witam panowie dostałem ofertę jako zbrojarz spawacz obiecali 1500euro na czysto bez godzin nadliczbowych czyli po 8 dziennie 160170 godz napiszcie szczerze jak to jest ile można zarobić średnio

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@ozas135 19.02.2017 11:46

Zalezy od brygadzisty. Ale jak jestes kumaty w robocie to te 1.5 1.6 bedziesz mial . zalezy tez od werku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Androsss
 Opinia

Mam propozycje wyjazdu do Niemiec jako betoniarz z firmy Poltech.Chcialem sie dowiedziec od kogos kto wyjezdzal z tej firmy jako betoniarz i jak tak naprawde wyglada sytuacja na miejscu.Chodzi mi o zarobki na czysto i jak jest z zakwaterowaniem zapewnionym bezplatnie przez pracodawce.Prosze o odpowiedz.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Androsss 21.05.2018 16:29

... Tyle w temacie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Poltech Sp. z o.o. - Tarnowskie Góry

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej