Poltech Sp. z o.o.

Tarnowskie Góry

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 123 ocen.

Poltech Sp. z o.o.
3123

Opinie o Poltech Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltech Sp. z o.o.

Nieznany

Witam chciałem się zapytać o warunki które zapewniał mi kierownik czyli 1500-1600na renke bez nadgoczin zjazdy co 2 tygodnie i 100 euro za zjazdy.Nie jesteś pewny gdzie mam wyjeżdżać ale prawdopodobnie Magdeburga

Pol
@Nieznany 18.05.2018 10:02

Nic takiego niema napewno tyle niezarobisz niedostaniesz nic za zjazd a co 2 tyg do pl zapomni niema ludzi trzeba (usunięte przez administratora) za dwóch

Androsss

Mam propozycje wyjazdu do Niemiec jako betoniarz z firmy Poltech.Chcialem sie dowiedziec od kogos kto wyjezdzal z tej firmy jako betoniarz i jak tak naprawde wyglada sytuacja na miejscu.Chodzi mi o zarobki na czysto i jak jest z zakwaterowaniem zapewnionym bezplatnie przez pracodawce.Prosze o odpowiedz.

Zainteresowany

Dlaczego tak piszesz o firmie?

GRAFI

Chciałem wyjechać z tą firmą,ale jeżeli poltech się sypie to wybieram budimex

Prorok

Nie wiem w którą stronę podąża Poltech pod wodzą wszystkonicniewidzącego miłościwie nam panującego J. Pawła , ale mam wrażenie że ku powolnemu upadkowi!!! A jeszcze jako doradca osobisty R. Paweł to już mistrzostwo wszystkiego. Mam wrażenie że P. Kornek zbyt ufa tym osobom i dała im zbyt duży kredyt zaufania. Na kontrakty przyjmują już każdego , byle chciał wyjechać , biuro obiecuje gruszki na wierzbie ,a po przyjeździe rozczarowanie. Trzeba tyrać za dwóch bo ciągle mało ludzi, mieszkania (usunięte przez administratora) a pomimo kolosalnych zysków woda się pracownikom nie należy! Pani Lucyno nikt nie zagląda Pani do portfela , ale czy firmy nie stać na tak śmieszną sprawę jak woda mineralna za 14 eurocentów? Może chociaż to poprawiłoby minimalnie morale pracowników.Cóż nie mi to oceniać , a Budimex zaciera ręce i wabi pracowników Poltechu !!! Nie chcę być prorokiem ale niedługo p. Janeczek , p. Dusza będą musieli zakasać rękawy i przebrać się w ubrania robocze , bo ludzie którzy chcą pracować ale nie daje im się szans na normalność pójdą szukać szczęścia gdzie indziej .

Ktoś

Pan P.Ranos zastrasza ludzi. W tej firmie

MM
@Ktoś 17.03.2017 19:58

Tylko nie pan! Nie zasługuje żeby tak do niego mówić. Brak kultury mówiąc najdelikatniej!!!

Iza

@puzer, czy udało Ci się już zdobyć interesujące Cię informacje? Czy mógłbyś podzielić się nimi z innymi użytkownikami, którzy również interesują się warunkami zatrudnienia w Poltech? Zachęcam Cię do wpisu w tej kwestii.

KRANISTA

W 2011 roku pracowałem w tej firmie. Na umowie miałem 12 €. Owczesny Kierownik pierwszego dnia powiedzial cyt." Nie wiem ile mieliście na umowie ale napewno tyle nie dostaniecie". Teraz kierownikiem jest Spiner. Gość który wygryzł poprzedniego. Mam kontakt z kolegami z tej firmy. Mówią że w/w brakuje już miejsca na ordery.

staryspawacz
@Boryna 15.03.2018 20:07

ja tez tak miałem, to nie bajera

puzer

powie mi ktoś jakie zarobki w miejscowości neubrandenburg jako betoniarz i jaka atmosfera pracy

GoWork

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie

true
@GoWork 26.03.2018 13:47

Nie podszywaj się z łaski swojej pod goworka. Gowork wypowiada się na szarych nikach.

Ciekawski

Witam. Może ktoś powiedzieć coś na temat stanowiska betoniarz/operator suwnicy ? Jak wyglądają zarobki, atmosfera w pracy, zjazdy itp ? Zakład w Spelle.

Pracownik.

Pracowalem w Spelle jako zbrojarz I odradzam przyjscia z wielu powodow pierwszy z nich to nowy brygadzista. Chce sie wybic ponad wszystko stosuje zastraszanie I wymusza od Ciebie wiecej I wiecej a jak sie nie da to do polski. Spoufala sie z tymi co pije. Jak juz przyjdziesz mieszkac to w jednym domu razem z nim. Szpiegowany jestes w pracy I po pracy.

Karamba
@Pracownik. 20.03.2018 07:47

Zawsze możesz się przenieść do Magdeburga,albo spróbować pracować w tandemie z Witkiem.Wykończył by Cię pierwszego dnia.

Poltech

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin

Kanio

Witam mam pytanie jak praca w Gliwicach ? Warto iść ? Generalnie chodzi mi o zarobki jak to wyglada ?

Karamba

Pozdrowienia dla zbrojarzy w Spelle i Sołtysa w Magdeburgu.Cieszę się że Was poznałem.

Wuj

Kolego daj sobie spokuj z ta firma haruwa soboty nie zaplacone i atmosfera w pracy do du......

Bajaa
@Ba 14.02.2018 21:37

No to nie dobrze... Jest jeszcze jakaś agencja pracy w polsce w której mozna pracować w ludzkich warunkach i za przyzwoite pieniądze???

Bajaaa

Witam. Czy pracował ktoś w Niemczech przy produkcji prefabrykatów betonowych obsługa suwnicy itd..? Jakie warunki pracy jaka atmosfera?? Czy praca jest bardzo ciężka? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Regulamin gowork

3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne? Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

ktoś

domylacie sie czemu wysyła nas na tak zwane kadencje

TG
@Lucyna Kornek 12.02.2015 12:43

Pani Lucyno, nie warto tłumaczyć niektórym ludziom dlaczego , co i jak . Ważne żeby firma przyjęła i dała zarobić na długi w Polsce, wtedy jest super , taki koleś lata biegiem i jak by mógł to 12 godz. dziennie.Po jakimś czasie problemy znikają , komornicy i banki zostają spłacone i zaczyna się ! Wszystko co do tej pory było ok. nagle nie jest . Myślę że każdy z nas ma prawo wyboru,jeżeli ktoś uważa że jest źle powinien odejść i tyle.Pracuję w Pani firmie prawie 7 lat, też wyjechałem z Polski z bagażem długów i zaległości które dzięki Poltechowi spłaciłem bardzo szybko . Znam tę firmę od "podszewki" i znam ludzi którzy tu pracują, te oczerniające wpisy robią nieudacznicy którzy myślą że przyjadą do Niemiec, napiją się piwka (na które w PL może nie było ich nawet stać) i będą się obijać , a gdy nagle nie zostanie im przedłużony kontrakt zaczyna się lament i plucie na firmę.Pozdrawiam serdecznie.

Ja

Za żadne dojazdy nieplaca sobota na siłę teraz jak wol i nic poza tym a brygadzista alkoholik

Iza

W sieci pojawiła się oferta pracy w Poltech Sp. z o.o. na stanowisko asystent zarządu ds. organizacyjno-finansowych. Osoba ubiegająca o zatrudnienie musi mieć m.in. co najmniej roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Pracodawca w zamian oferuje stabilną współpracę, atrakcyjne wynagrodzenie i pakiet dodatkowych świadczeń socjalnych oraz rozwój zawodowy. Co sądzicie o takiej ofercie? Czy jest szansa na późniejszy awans w tej firmie?

jacuś

nie polecam tej pseudo firmy

Rychu

Witam jak aktualnie pracuje się w Gliwicach, ponoć stawiacie nową hale

Marek
@Rychu 29.12.2017 21:37

Nie polecam,pracowałem i szkoda słów. Jak lubisz zapierniczac to tam na brak pracy i ból pleców narzekać nie będziesz. Jeszcze ten brygadzista ktory sam na pracy sie nie zna a innych sie czepia. Nigdy więcej

Andreas

Wesołych Świąt :)

Iza

@Maniek jesteś pracownikiem Poltech Sp. z o.o.? Co sądzisz o tej firmie jako pracodawcy? Każda merytoryczna będzie cenne dla osób, które zastanawiają się nad złożeniem do niej aplikacji.

Maniek

Niektórym bardzo się nudzi i piszą jakieś informacje wyssane z palca. Poltech spokojnie sobie działa i nic na razie się nie zmieni. Robienie czarnego pijaru wokół firmy może być inspirowane przez konkurencję!

ANNA

Zbrojarzu,chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś!

zbrojarz

pozdro z Maagdeburga dla P Anny

Ewelina

Poltech się podzielił? Jakieś dziwne informacje piszecie, może ktoś puszcza zwykłą plotkę? Napiszcie coś więcej.

Bond

Prokop to wtyczka.Poczytajcie!

Zostaw opinię o Poltech Sp. z o.o. - Tarnowskie Góry

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltech Sp. z o.o.