Poltech

• Świerklaniec
  • Laryszów
  • Radzionków

3. Opinie o pracodawcach Tarnowskie Góry
  5. Opinie o Poltech Sp. z o.o.

Opinie o Poltech Tarnowskie Góry

Nie przegap nowości o Poltech Sp. z o.o.!

MM

12.01.2023 03:24

Mam pytnie jakie sa warunki pracy jako zbrojarz w Niemczech w spelle Chciał bym sie dowiedziec czy oplaca sie aplikowac na to stanowisko pracy. czy zakwaterowanie jest normalne czy raczej warunki polowe. czy sa wyplacane pensje w termini i jaka jest atmosfer w pracy. prosze tylko o szczere opinie
    Józek

13.01.2023 10:10

Chłopie, szczere opinie to chyba nie w tym miejscu.
    MM

16.01.2023 05:44

Jak tam nie pracowałeś to po co sie wypowiadasz

30.11.2022 12:32

Zarząd znów pokazał swoją twarz, potwierdzili kogo bardziej szanują i sobie cenią, ŕownou9rawnienie? A po co to komu. Polaku chcesz sobie dorobić? Zapomnij. Tylko Ukrainie wolno zostawać w pracy 10 godzin, Polak 8 i do domu. Chcesz przyjść w sobotę dorobić? Zapomnij, soboty są tylko dla Ukrainy. Oni mogą, my nie. A zapewnienia Dyrektora że jak zabroni nadgodzin to wszystkim, że nie będzie wyróżniał że względu na nację? Bajeczki, właśnie pokazał ile jego słowo warte

30.11.2022 13:38

Podobno kierownik nie miał na to wpływu, to nasz wspaniały Pan Prezes po raz kolejny wprowadza podziały między ludźmi. Kiedyś tu była naprawdę super atmosfera w pracy. Od przyjścia obecnego prezesa wszystko co związane z ludźmi poszło na dno. Dla niego człowiek nie ma żadnego znaczenia. Ki3dys były integracje, wycieczki, socjale. Przy nim nie ma nic. Dla niego ważne by miał auto za pół bańki a ludzie są traktowani przedmiotowo. Cel uświęca środki.
    Stary p.

22.09.2022 21:53

Tragedia jednym zdaniem jeśli chodzi o pracę w Neubrandenburgu. Gorzej jak w (usunięte przez administratora) . Mechanizacji zero . Wszystko ręcznie . Maszyny stare awaryjne . To jak chcesz zarobić jak metry nie idą . (usunięte przez administratora) kiła i mogiła . W Polsce dawno by zamknęli tą firmę za ten hajziel jaki tam panuje
    Erwin

17.09.2022 11:23

Buhahahahaha - Nie wiem jak jest na innych werkach Poltechu ale ja miałem nieprzyjemnosc pracowac na - PRODUKCJA Garaży Spelle - no cóz od początku - warunki mieszkaniowe generalnie lipa 5 osób w M3 pokoje : 2x2 m 2 osoby , 3x2m trzy osoby , jednia kuchnia ,jednia łazienka z wc , no i tzw salon , umeblownie stare, wyposazenie stare . Zarobki : stawki to całkowite minimum jak na warunki niemieckie , choc płacone terminowo !! . Wiec tu też raczej lipa i lepiej poszukać firmy , ktora wypłaca diety za pobyt a mieszanie wynając samemu w 2 lub 3 osoby . Praca - hmmm ??? Najlepiej ....... nic nie umieć , na niczym sie nie znać i nie miec absolutnie ochoty do roboty , to wtedy dostaniesz stanowisko lekkie i łatwe , a jak i tak mimo tego sie nie wyrobisz , to ktos inny zostanie po godzinach i za ciebie lub z tobą ..... te robote dokonczy ( to było SUPER ) , czyli ..... najlepiej być krawcem , fryzjerem , kelnerem , pasterzem owiec , bezrobotnym itp .....z zawodu - wtedy tzw brygadzista czy jak mu tam majster - bedzie ciebie cenić i będzie dbał zebyś sie czasem NIE ZWOLNIŁ . Jesli w dodatku jesteś leniem , który wszystko olewa a po niemiecku potrafisz tylko : Ja i gut - to masz duże szanse sam zostać brygadzistą - katastrofa . Dodam ze praca jest w tzw systemie tasmowym , choć nie jest to tasma jak np w montowni , rzeżni , Skodzie czy innym vauweju . Jesli jesteś jednak ambitny , coś potrafisz ,chcesz dobrze zarabiać , chcesz sie czegoś nauczyć i rozwijać zawodowo to szukaj .............innej firmy - szoda było czasu .

29.03.2022 11:10

Mam od nich oferte jako zbrojarz przy szczepianiu magiem do Spele. Czytam te opinie tu i czy serio jest tak zle i to co obiecuja to sa bajki? Co do kasy to szału nie ma ale to niby na poczatku..a potem te 10tyś wpada?, powie ktoś? To że trzeba stać a nie leżec w robocie to wiem to ze zimno na hali i prety bigle same nie przyfruną to tam ch.. a ten akord to jak licza? Od preta?słupa belki? To ze nie ma ubezpieczenia to nie che mi sie wierzyc ale roznie to bywa w takich malych firmach..powie ktos co juz pracuje?placic trzeba za lekaza? No i obiecuja darmowe mieszkania w 2os.pokoju i ze jest internet i darmowe dojazdy a faktycznie? Sa jakies zrzutki potem?Spi sie w max dwoch?

12.09.2022 18:47

10€ netto? Nie sądzę,
    john

13.09.2022 17:58

to ile za taką cieżką fizyczną pracę? Jesteś na miejscu?

12.09.2022 19:06

goofy

13.09.2022 17:55

https://www.praca.pl/zbrojarz-sczepianie-migomatem-bez-znajomosci-j-niemieckiego_7475766.html o tej ofercie piszesz?
    Marjan

20.07.2022 16:25

Ten starszy pan donosiciel to taka typowa (usunięte przez administratora). Patrząc na niego mamy pełny obraz tego jak będzie wyglądał nasz Pan krzykacz za 20 lat. To ten sam typ ludzi
    Paweł z Radzionkowa

30.07.2022 13:50

A ja nie lubię konkurencji
    atnaloJ

08.09.2022 20:41

Anonimowo to się można na GoWork pobawić, to i czasem zalapiesz sie na reakcja, o ile w ogóle zastaniesz kogoś w biurze..

29.04.2022 11:15

Na jakie benefity można liczyć w firmie Poltech Sp. z o.o.?
    Cukiernik

13.07.2022 14:07

Obiady, które lądują w koszu
    JuriGagarin

10.08.2022 09:07

Pracuje tu jakiś cwaniak?
    Ktos

14.07.2022 16:06

A jak to jest że nie jest płacona dieta?
    Nowy

07.05.2022 14:48

Praca ciężka ale da się przeżyć, chyba że ma się na zmianie (usunięte przez administratora). Ten to nie ma żadnych skrupułów.
    Kapuś

12.07.2022 22:52

Brodaci też ciągle w telefonie
    Najn

13.07.2022 13:18

Ale jak pójdziesz do jednego czy drugiego to ci pomogą, zrobię co trzeba. A pan M&M nim to zrobi to pół firmy przeklnie, opowie bajeczke i łaskawie ci pomoże, albo wyśle magazyniera lub kogoś ze stołów żeby pomógł. Tyle w temacie

23.06.2022 16:25

W Gliwicach to jeszcze zbrojarnia czy już Big Brother albo z kamerą wśród zwierząt ?
    Nocny Mark

12.07.2022 22:41

W klimce albo w domku na zdalnym
    Kropla Beskidu

13.07.2022 11:53

A powiedz, że nie ma wody, To usłyszysz: mogłeś sobie z domu przynieść.... Gdzie jest pan Jacek jak jest potrzebny :(
    Załoga

21.05.2022 09:06

Drogi Panie Pawle, z okazji zbliżającej się Pańskiej emerytury pragnę w imieniu całej załogi serdecznie podziękować za lata wspólnej pracy. Był Pan prawdziwą ostoją firmy. Pańskie niezliczone wizyty w biurze zawsze były kierowane dobrem pracowników. Zawsze stał Pan na straży norm, by nie były za niskie, doskonalił Pan ergonomię czasu pracy, dbał Pan by pracownikom się nie nudziło. Wyniósł Pan donoszenie na zupełnie nowy, niespotykany level, stało się ono wręcz sztuką. I najważniejsze - dzięki Panu monitoring na hali stał się zbędny ! Dziękujemy. Bez Pana ta praca nie będzie już taka sama.
    Pawel z Radzionkowa

24.05.2022 07:46

Ja to wszystko z domu wyniosłem...i doniosłem ;)
    Jacek

16.05.2022 21:20

Witam. Zastanawiam się nad oferta w tej firmie. Oferta dotyczy miejsca niedaleko Magdeburga. W ofercie(usunięte przez administratora) euro na rękę, darmowe mieszkanie oraz dojazd do miejsca pracy, praca po 10h plus soboty po 5-7h. Umowa o pracę. Czy może ktoś się wypowiedzieć o tej lokalizacji? Jakie warunki na mieszkaniach, i atmosfera na hali?
    parówka

13.05.2022 13:21

Ogólnie chłopcy się cieszyli że dostali 100% płatne soboty, była motywacja, teraz to cofnęli to niech se sami chodzą... Szkoda wielką, jak ktoś niżej pisał, dla Ukraińców jest a dla Polaków szkoda. Teraz to już wątpię żeby ktokolwiek chodził w te soboty.
    Dj

11.05.2022 22:10

Ten z brzuchem jest jak Tadzio Norek i Karol Krawczyk z miodowych lat w jednej osobie
    Stary

11.05.2022 16:14

A czemu inm tego nie powiecie prosto w twarz że ten taki a tamten taki itd tylko zalicie się tutaj pod wymyślonymi nickami zapiszecie może swoję imiona tu .
    Nowy

11.05.2022 21:53

Niekturzy są nie do ruszenia. Zgłaszasz cos u władzy ale zero reakcji.
    Kondrat

11.05.2022 09:34

Panowie w białych kaskach to są siebie warci, jeden chodzi i cały czas głośno puszcza bąki drugi ogląda seriale namiętnie, a trzeci grzebie w brodzie w poszukiwaniu termitów, lubią się niesamowicie, strzelając z ucha jeden na drugiego, co zrobił źle
    solidny

11.05.2022 09:25

Polaków gubi to że nie są zgrani, niech zbiorą się chłopcy z dwóch zmian pójdą do dyrektora umówić spotkanie z prezesem niech wytłumaczy skoro firma oferuje pomoc Ukraińcom i są na to pieniądze lub dotacje dla firm pomagających Ukraińcom to dlaczego zabiera się Polakom możliwość zarobienia 100% nadgodzin, ( pod płaszczykiem zbyt dużych wypłat) gdzie w innych firmach setki za nadgodziny są normą.
    Jack

09.05.2022 09:50

Firma na tyle sk**wiala ze wchodzi ukraincom w (usunięte przez administratora) jak tylko się da...a Polakom jak dali 100procent za nadgodziny to cofnęli do 50 Bo jednak za dużo trzeba płacić rodakom, ale tak ukraincom 3 wyplaty do przodu opłacenie mieszkań i pełny socjal. W rowie mają inflację, ceny paliw i życia wazne ze prezesuncio swoje audi ma zalane...firma z milionowymi zyskami w ciągu roku...śmiech na sali

09.05.2022 17:34

Długi, nie tak nerwowo. Jeszcze będzie pięknie, jeszcze będzie normalnie.
    Tomek

11.03.2022 21:03

Witam jakie są realne zarobki

15.03.2022 15:33

W Polsce czy w Niemczech?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Poltech?

Kontakt - Poltech Sp. z o.o.

Zagórska 83 42-680 Tarnowskie Góry

Branże: Materiały i narzędzia budowlane
    Tadzio

27.02.2022 07:44

Czy sa pozytywne opinie o firmie

03.03.2022 10:13

Są. Mnie się podoba. Zawsze mam ponad normę, bez problemu można ją zrobić. Kasa nie jest zła.
    Górnik

24.02.2022 18:16

W Gliwicach zawsze zachęta wyglądo tak że dyrektor pozwalo pracować dłużej? On nie wiy jak to się robi-panowie mamy dużo roboty ludzi mało kto przyjdzie w sobotę stówa dodatkowo kto przyjdzie w niedzielę 2 stówy dodatkowo plus godziny 100% i się chopie ludzi pytać niy bydziesz musiol czy przyjdą do roboty a niy farmazony ciśniesz o Ukrainie i jelyni szukosz. Wylyjź jak chop i dej konkret a niy za nadgodziny frajerów szukosz
    Krzychu

30.01.2022 10:41

Potwierdzam poniższe opinie. Pracowalem w Spelle. Praca na akord za dwóch na zimnej hali gdzie było max 10 stopni i to po 10 godzin na stojąco. Jak nie narobisz godzin dużo powyżej normy to wypłata będzie bardzo słaba. Ubezpieczenia zdrowotnego nie ma. Przez cały okres pracy nie dostałem karty ubezpieczenia. A kolega jak zachorował to musiał zapłacić za wizytę. Tak że bez własnej karty EKUZ się tu nie wybieraj. Praca ciężka i monotonna. Za te stawki nie warta zainteresowania. Ja znalazłem sobie pracę w Bawarii przez zwykła agencje i warunki pracy, płacy jak i lokalowe bez porównania lepsze niż Poltech. Tak że nie polecam i przestrzegam.
    Pablo

18.01.2022 20:15

Krótko mówiąc jedna wielka lipa jak na pracę w Niemczech, ale o tym przekonasz się dopiero gdy zaczniesz tam pracę. Obiecują złote góry, dużo godzin i internet. Na miejscu okazuje się że godzin nie ma, robisz przez tydzień po 8 godzin, potem nastepny po 9 godzin i dopiero po 2 tygodniach możesz pracować jak reszta starych pracowników. Praca w soboty, tylko dla starych pracowników. Nowy jak przerobi jedna sobotę w miesiącu to ma szczęście. Praca na akord, non stop na stojąco. Jak nie wyrobisz normy to brygadzistą skróci ci dzień pracy do 8 godzin. Praca przy koszach zbrojeniowych pod wielkie betonowe elementy budowlane. Niby to co ciężkie rozwozi się suwnica ale reszta czyli 90 procent musisz targać ręcznie, a jak słup czy belka waży dwie tony to sobie policz ile będziesz musiał dźwigać sam i to wszystko w tempie. Ubranie robocze najlepiej mieć swoje i to ze dwa komplety bo to co dają wygląda jak sito i (usunięte przez administratora) po miesiącu. Jak się zwolnisz to ubrania ci nie przyjmą bo zużyte ale odlicza ci z wypłaty tyle jakby było kupione u Armaniego. Dowóz do pracy obiecują darmowy a na miejscu okazuje się że musisz dać 5 euro zrzutki na wachę do busa. Internetu nie ma na kwaterach i nigdy nie było. Starzy pracownicy śmieją się ze to lep na naiwnych. Stawka niby godzinowa ale najniższa ustawową w Niemczech plus premia której nie wiesz ile było i jak jest obliczana. Starzy pracownicy to zgrana ekipa i nowych mają gdzieś. Ci nowi co przyjeżdżają to w większości (usunięte przez administratora) ścigana przez komorników i alkoholicy. Ktoś normalny musi mieć mocne nerwy by wytrzymać dłużej w takim towarzystwie i moc zaliczyć się do starych pracowników. Zostają tylko najtwardsi. W Spelle gdzie byłem kwatery są w domu należącym do firmy. W jesieni, zimie i na wiosnę w domu jest zimno bo jeden gościu co się zajmuje domem celowo trzyma ogrzewania na minimum. Jedyne co dobre to ze jest ciepła woda, ale pranie zrobione w sobotę do poniedziałku może Ci nie wyschnąć. Jeśli tam jedziesz weź też mocniejsze zarowki bo te co tam są to świeca jak w ciemni fotograficznej. Genaralnia ta firma to pomyłka a raczej (usunięte przez administratora) bez szans na przyzwoite pieniądze, no chyba że jesteś twardzielem który będzie zapychał super ciężko przez parę lat by dojść do tego poziomu zarobków która mają starzy pracownicy. Z tym ze na to szkoda czasu bo w Niemczech pracy jest full na lepszych warunkach dla tych którzy naprawdę chcą pracować.
    bubus

13.01.2022 21:21

ok
    Filozof

11.01.2022 19:32

Firma to jedno (usunięte przez administratora), pracowników mają za jedno wielkie (usunięte przez administratora), wypłaty liche,premie też zjazdy też,pan (usunięte przez administratora) niedługo sam się przebierze i będzie (usunięte przez administratora)ć w Spelle,nieh pani (usunięte przez administratora) zajmie się tym człowiekiem bo on pracowników traktuje jak (usunięte przez administratora), firma jedna (usunięte przez administratora)
    Rysiek

05.01.2022 21:42

Witam chciałbym przestedz przed tą firmą nawijają makaron na uszy a po przyjeździe nic się nie zgadza obiecuja godziny i pytają czy ktoś jest w stanie pracować 12 h przy czym na start pracuje się po 8 dramat tępo dla (usunięte przez administratora) sztuki maja schodzić bo tak ma być niby jest jakaś premia ale nikt nie wie dokladnie ile jej dostanie i od czego to zależy, ogólnie nawijają makaron na uszy a jak człowiek przyjedzie okazuje się dramat sami alkoholicy czyli Norma za granica to.juz mnie nie ruszą ale wszystko podpierdalaja tym bardziej nowych nic dziwnego co chwilę ludzie sie.zmieja bo ktos przy zdrowych zmysłach za te grosze nie będzie robił roboty za 2 przy stawce godzinowej i premi o której tak naprawdę nic nie wiadomo ,jeśli się ktoś wybiera do spelle proszę zabrać pol mieszkania czyli gary sztuce kubek patelnie talerze.... a no i pościel i prześcieradło No i był bym zapomniał ludzie twierdzą że suszarki sami sobie kupili i są prywatne dlatego lepiej mieć.swoje żeby się nie prosić krótko mówiąc najlepiej wybrać się vanem bo do osobówki ciężko będzie to. Jeśli ktoś jedzie pierwszy raz niech próbuje ale tym co znają zagranice proponuję nie korzystać z ofert poltechu i nie jechać bo naprawdę oczy.mydlą nawet za głupiego busa jest zrzutka po 5 euro śmiech na sali niby to zmienili ale ja tej firmie.poprostu nie wierzę za bardzo.mnie (usunięte przez administratora) inny nowym naobievywali internet jest zarobki 2200 2300 ,powiem w skrócie internet będziesz miał jak sobie kupisz a zarobik jak sobie narysujesz na kartce ...... w skrócie (usunięte przez administratora) firma i tyle (usunięte przez administratora) koloryzują a wychodzi wielki (usunięte przez administratora) z tego nie polecam
    Bandziorek

20.11.2021 23:37

Firma jest ok wypłata na czas ale tych pseudro majstrów powinni zwolnić,(usunięte przez administratora) czy (usunięte przez administratora) ludzi .Jeśli ludzie mają tam pracować To pozwalniajcie majstrów albo zatrudnijcie nowych co znają się na robocie
    Ex worker

18.11.2021 21:49

Firma jak firma , ma tylko dwa pozytywne aspekty, pierwszy to taki że przyjmą każdego kto tylko chce pojechać do pracy w de, a druga że płacą terminowo. To że niewiele jak na warunki niemieckie to juz inna sprawa. Stawka godzinowa najniższa możliwa w de plus premia, której sposobu wyliczania nikt nie zna. Praca po 10 h dziennie na akord, bo normę trzeba wyrobić a najlepiej jeszcze nadrobić. Praca non stop stojąca ze spawarką w reku / migomatem/. Jak ktoś nie robił przy zbrojeniach to będzie dla niego ciężka praca, jak robił inne rzeczy w budowlance to luzik. Kwatery zależy gdzie, w Magdeburgu kompletne zadupie, w Spelle dużo lepiej. Jak się dba o czystość i porządek jest ok, choć szału nie ma. Transport z kwatery do pracy niby darmowy, ale co miesiąc zbiórka od każdego na paliwo do busa jest obowiązkowa. Internetu na kwaterach nie ma i nie bedzie. Opowieściami o internecie który już za chwilę bedzie, karmią wszystkich nowych. Rotacja jak na Dworcu Centralnym w Warszawie, jedni wchodzą, drudzy wychodzą. Starzy pracownicy trzymaja się razem i nie chcą uczyc nowych bo i po co, zaraz wyjada po pierwszej lub drugiej wyplacie. Brygadzista robi co moze by to się wszystko trzymało kupy . Pracy raz nadmiar nie do przerobienia, a za chwilę przymusowy wypad do kraju na urlop. Masa doświadczonych ludzi pouciekała bo firma nie chciała dać im podwyżki. Zatem jesli chcesz zarobic parę złotych więcej niz w Polsce jedź ale nie licz na kokosy. Jeśli masz trochę oleju w głowie zrób w Polsce uprawnienia spawalnicze na 131,135 lub 141 i jedź do Niemiec zarabiac dużo większe pieniądze przy pracy w normalnym trybie godzinowym. Lepiej na tym wyjdziesz. Ja pracowałem tam tylko po to by zarobic na kursy spawalnicze w Polsce. Teraz jako spawacz nabieram wprawy w Polsce i po Nowym Roku zaczynam kontrakt w de jako spawacz z trójką z przodu. A najlepsze jest to że nie musiałem długo szukać pracy. Wystarczyło odpowiedzieć na parę ogłoszeń i od razu lawina telefonów z ofertami. Polecam to każdemu bo i mnie uświadomił właśnie w tym temacie kolega ze wspólnej pracy w Poltechu, który szybko zrezygnował po niecałym miesiącu. Pozdrawiam Cię (usunięte przez administratora) jak to czytasz. Tak że dla mnie praca w Poltechu była bardzo pozytywna pod tym względem bo teraz z uprawnieniami spawalniczymi jestem ustawiony praktycznie na całe życie.

09.04.2021 10:13

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Poltech Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    Kadry

26.05.2021 14:23

Tak jak Pan zauważyl refleks to podstawa i badany jest na rozmowie kwalifikacyjnej specjalną do tego celu aparaturą mającą na celu zweryfikowanie szybkości ruchów przedramion w płaszczyźnie poprzecznej. Spostrzegawczość co cecha przez nas badana (tak jak Pan świetnie znowu zauważył) w celu wyeliminowania osobników kumatych. Organizujemy również na specjalnie do tego wybudowanej bieżni przed naszym biurem: bieg na 35 metrów.
    waluś gce

19.10.2021 12:05

Spostrzegawczość to badacie, kiedy przychodzi dzień wypłaty i kradniecie byłym pracownikom wypracowane pieniądze za nie oddane ubrania robocze, gdy nikt tak na prawdę nie chce ich przyjąć, bo są używane. Żal, żenada, ale czego się spodziewać.

03.10.2021 10:15

Czy urlop w Poltech Sp. z o.o. jest płatny 100%?

05.10.2021 08:46

Napewno lepiej wyjdziesz na l4 niż na urlopie...

05.10.2021 12:42

Urlop powinien być liczony średnia z trzech ostatnich miesięcy a nie wg widzimisię kierownika, temu utniemy tyle z premi za karę ze poszedł na urlop a temu tyle.

23.09.2021 13:08

Kłamiesz, nie ma godzin, jakie mnożenie .... czlowieku ty nie masz godzin na pasku widmo buhahha wiec wytłumacz vo masz zapisywać w domu aha i mnożyć, no to witamy w 21 wieku jeszcze w de... a jak idziesz do sklepu to na pasku masz napisana cenę koncowa ale brak ilości towarów wez skończ, ośmieszasz siebie i ta firmę z jakimiś mnozeniami i pierdolami może jeszcze będę wyciągał całki jak byś wiedział wogule vo to a potem całki odwrócone buhahha ty nie wiesz bo tylko mnożyć umiesz godziny i zesrany pisz je dzien w dzien i pilnuj do końca swoich marnych dni buhahah

23.09.2021 14:44

Żenada...pomnóż sobie twoje przerobione godziny przez stawke jaka masz na umowie to ci wyjdzie, A jak nie wiesz ile godz. przerobiles to se to podziel. osobno masz napisana na pasku premie i dodatki. A na dole masz zusamen do kupy brutto. . Ejj..Ogarnijcie sie i nie piszcie takich glupot. Robilem w paru firmach i w zadnej nawet sie niepofatygowali zeby pasek wyplaty ci dac. A godziny se pisze i ch ci do tego

23.09.2021 13:10

Nie ma godzin to vo chcesz mnożyć może całki wyciągać jeszcze jakbyś wiedział co to jest ;) pochodna twojego wykształcenia oscyluje kręć i zalej , czysty wiesniak

23.09.2021 11:06

Premia na święta stówa albo dwieście nie ściemniaj tu ludzi, tu premia jest jedną delegacyjna policz se godziny bo jak kolega poniżej napisał nie ma ich wyszczególnionych to wychodzi barani dziwiec szesciesiat.... porażka premia to była tzw.corona bonus to w całych de I pl i uni płacili :) mozesz sobie pisac co chcesz, tu sami bez języka bo vi co są kumaci i się naucza to łapią roboty po min.pietnastaka ale trzeba chcieć i wtedy twoje tysiac osiemset euro za prawie dwieście godzin masz przy 40h i weekendy w pl patusie parowczaku buhahah

23.09.2021 11:22

Trzymam swoj pasek w łapach i jest wszystko czarno na bialym, to ze nie umiesz policzyc swoich godzin i wykonać mnozenia jest przykre.kazdy miesiac osobno premia osobno dodatki osobno z godzin, wszystko jest. Jezyka tzrza sie uczyc to racja ze ma sie wieksza kase wtedy wszedzie.

23.09.2021 00:50

Firma jak Firma musi na swoje wyjsc, ludzie juz z calej polski bo na Śląsku juz sie pokumali oco kaman :) kasa to prawda minimalna krajowa de, byłem wtedy to było 8.81 jakos a teraz to dziewięć z hakiem wiec jak za pakowanie ciastek :) porażka uciekać, pelno zuli

23.09.2021 10:55

Zapomniales dodac, ze otrzymywales premie. Chyba ze byles tym zulem to firma szybko takich wypie... a na pewno nie premiuje. A potem takie pijusy nieroby ktorzy i na pakowaniu ciasteczek sobie rady nie dali pisza takie opinie. Idz pier..ć gdzie indziej.

21.09.2021 11:39

Aha najzabawniejsze jest to, że na zetlu nie ma podanych godzin przepracowanych....

21.09.2021 11:37

Stawka zo (usunięte przez administratora) brutto czyli minimalna krajowa w de. Dodatki Fahr....dojazdy (usunięte przez administratora) co Miesiac. Leistung Zulage czyli fofatki za nadgodziny jakies tam sa zawsze bo wszystkie soboty sie pracuje wiec srednia 180 h to masz 30 nadgodzin niestesty nie wiem na jakiej podstawie poltech to opodadkowuje gdzie w de jest Steuer Frei. Egal :) suma Sumarow przy 4 sobotach i 180 h jakies (usunięte przez administratora) wylazi czasem mniej czasem wiecej :) Darmowe zakwaterowanie wiec to na plus. Praca ciężka i monotonna wkolko zo samo. Pozdrawiam parowczaki
    G.R.U

12.09.2021 18:51

Witam, pracowałem w firmie kawał czasu i co mogę stwierdzić.....warunki mieszkalne dobre, płacą zawsze na czas (średnio między (usunięte przez administratora) a (usunięte przez administratora)ojro na godzinę i nigdy nie wiadomo ile dokładnie bo to jest ruletka). Mankamentem jest sam system pracy...non stop trzeba na wysokich obrotach pracować a i tak zawsze jest mało przerobu. Zahaczyć się na jakiś czas jak najbardziej ale kariery tam się nie zrobi.

27.08.2021 23:33

Pracowalem w tej firmie naprawde dlugo i naprawde nie ma tragedii dla kogos kto chce sie chce zarobic (usunięte przez administratora) euro i sie napic w robocie. Tylko ze za te pieniodze mozna spokojnie sobie na tasmie stac i wiem co mowie jak pan (usunięte przez administratora) przyszedl pare lat temu to sie poje.... Bo za duzo dyrektorow a na tym spelle z pajokiem nic nie wygracie bo to przydup... Z biura i zwolni jak mu nie bedziesz pasowal. Tak naprawde szkoda tylko ludzi ktuzy naprawde oddali kawal zdrowia w tej firmie bez szacunku ze strony tych (inteligentnych) bo tych co w dupe wlazom to nie ma skoda pozdro pajok byle kasa sie zgadza. Nara i sory za pismo tak pisalem bez kontroli ortografi. A ty sie obudz (usunięte przez administratora)bo jak ktos robi na nizszym stanowisku to nie znaczy ze nie ma racji
    Niwy

30.08.2021 10:18

To co , nie warto?
    Byly

05.09.2021 08:19

Zgadzam się. tego (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) powinni wyje... Nic nie wnoszą do firmy Tylko zabierają .
    Egoista

02.09.2021 12:15

Co tam słychać w tym ciepłym kurfidowku w hamm ?

Zostaw merytoryczną opinię o Poltech Sp. z o.o.