brak logo

"Linex"

Częstochowa

Opinie o "Linex"

anonim 2009-06-08 23:32:35
Słowa kojarzące się z "Linex" (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w "Linex":
Najbardziej nie podobało mi się w "Linex":
1
Dallas 2014-07-14 20:52:08
jeden wielki cyrk , naprawde nie warto. Kiedys ponoć bylo fajnie , ale juz te czasy mineły z dniem w którym firma dostała nowe szefostwo.
Ganiaja o wszystko , zawsze im mało.Nowy szef to po prostu dusigrosz ktory odziedziczył firme po ojcu. Szukaja oszczednosci tam gdzie nie trzeba, dach przecieka.Zwlalniaja ludzi z dnia na dzien nie wiadomo o co , przychodza nowi (z agencji pracy) których tez zwalniaja bez powodu.
Moze jak ktos ma nuż na gardle to moze złozyć CV w Work expres , ale naprawde nie warto wiązać sie z tą firma. Jestem szczęśliwy że się zwolniłem.
7
Maniek 2015-10-09 19:00:55
nie polecam,przyjmują tylko na trochę potem zwalniają,obiecują że się przejdzie pod firmę a to bujda,kierownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zresztą jak i reszta z tego akwarium:)
3
linex 2016-04-26 18:27:47
Nie polecam . Zero podwyżek , pracuje 3 rok i nic cały czas za 1600 , burdel totalny , przez tą firmę przepłyneło z pół Częstochowy . Ludzi z pośrednika traktują jak śmieci , gdzieś mają nawet stałych pracowników , jednym słowem dno i wodorosty z roku na rok coraz gorzej średnie zarobki ok 2000 na ręke ale to trzeba z pare lat lizać dupe
2
Łukasz20 2016-06-22 22:05:11
Zgadzam się bo to jest prawda wszystko!
Ja przyjąłem się nie dawno i 20/06 miałem szkolenie i teraz normalnie robię ale jestem źle traktowany przez starszych pracowników i sypią się przekleństwa w moją stronę więc jak najszybciej składam wypowiedzenie gdyż moja psychika już nie wytrzyma tego w jaki sposób się do mnie odnoszą i traktują jak śmiecia..
To,że jestem młody to nie znaczy,że mają prawo mnie traktować w taki sposób bo ja sobie nie będę pozwalać i zgłoszę to w odpowiednie miejsce bo uważam to za "mobbing" który nie powinien mieć miejsca, a ponadto czuję się źle w tym zakładzie pracy jeśli można to tak nazwać. Pracownicy powinni nauczyć się kultury i słownictwa bo to aż nieprzyjemnie się pracuje gdy się słyszy takie teksty... Zakład do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pracownicy to stare wyjadacze oraz żałosne i irytujące osobniki - nie mają szacunku do osób młodych i nowych.
Nie polecam ta firma to totalne dno.. Gdybym wiedział,że tak będzie to bym się nie zatrudniał i tyle...
4
Łukasz20 2016-06-22 22:53:58
Witam, z tej strony Łukasz i chciałem się z wami podzielić opinią nt. tego syfu "Linex" bo pomimo,że krótko tutaj pracuje to widzę jak jest i chcę aby wszyscy to widzieli publicznie bo takich spraw nie można pod dywam chować.

Przyjąłem się przez "Manpower" i miałem szkolenie 20.06 i pracuję do teraz co prawda kilka dni dopiero ale to jak mnie traktują w pracy jest nienormalne bo gdy robię coś źle to te stare wyjadacze się denerwują i podnoszą głos i klną zamiast grzecznie wytłumaczyć i powiedzieć,że robię coś źle.

Ja przyjąłem się nie dawno i 20/06 miałem szkolenie i teraz normalnie robię ale jestem źle traktowany przez starszych pracowników i sypią się przekleństwa w moją stronę więc jak najszybciej składam wypowiedzenie gdyż moja psychika już nie wytrzyma tego w jaki sposób się do mnie odnoszą i traktują jak śmiecia..
To,że jestem młody to nie znaczy,że mają prawo mnie traktować w taki sposób bo ja sobie nie będę pozwalać i zgłoszę to w odpowiednie miejsce bo uważam to za "mobbing" który nie powinien mieć miejsca, a ponadto czuję się źle w tym zakładzie pracy jeśli można to tak nazwać. Pracownicy powinni nauczyć się kultury i słownictwa bo to aż nieprzyjemnie się pracuje gdy się słyszy takie teksty... Zakład do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pracownicy to stare wyjadacze oraz żałosne i irytujące osobniki - nie mają szacunku do osób młodych i nowych.
Nie polecam ta firma to totalne dno.. Gdybym wiedział,że tak będzie to bym się nie zatrudniał i tyle...
W pracy mają przewagę te stare wyjadacze ale na ulicy to już słowem się nie odezwą bo skończyłoby się to dla nich tragicznie...
Ten linex to syf i odradzam bo traktowanie jak śmiecia macie gwarantowane.

Praca w linex: stresująca, wyczerpująca
Możliwość szkoleń i awansu oceniam na 1/10 niedostateczny
Atmosfera i ludzie tam pracujący są nerwowi, przeklinają, nie mają szacunku do drugiej osoby i traktują nowe osoby jak śmieci i jak popychadło, a atmosfera nerwowa i napięta.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? niestety brak mi info na ten temat.
Najbardziej podobało mi się w "Linex": chyba godziny w których wychodziłem do domu.
Najbardziej nie podobało mi się w "Linex": to jak mnie tam traktują do dnia dzisiejszego.

Tam jest po prostu Mobbing i inaczej tego nazwać się nie da ale to co mnie tam spotkalo zostanie zgłoszone w odpowiednie miejsce, a oni powinni wyciągnąć z tego konsekwencje bo to stare, irytujące, żalosne i cwane wyjadacze są, którym brakuje szacunku, wychowania i kultury.

Podsumowując to nie polecam pracy w "linex" ze względu na ludzi, a raczej tamtejsze bydło, które działa innemu na psyhikę tak więc stanowczo odradzam i nie polecam...

Pozdrawiam.
Łukasz.







2
endriu 2016-06-24 06:57:44
Firma Linex to jednym slowem cwaniactwo chamstwo i znajomosci potrzebuje ktos dla swojego pracy to bez slowa wyrzuca sie pracownika zatrudnionegoprzez agencje nie polecam totalne dnonie zaklad pracy.
2
Dragon 2016-06-25 22:33:11
Nie polecam firmy Linex traktują osoby zatrudnione przez agencję pracy jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w worku i nie mają za grosz szacunku do nikogo oraz zwalniają nowo przyjętych pracowników bez konkretnego powodu.
Tam jest duża zawiść, nienawiść i znieczulica więc radzę omijać ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka jak ktoś nie chce aby go to nie spotkało.
Bardzo się cieszę,że zostałem zwolniony przez pana kierownika, który stwierdził.. I tu zacytuję: "Po dogłębszej analizie stwierdziliśmy,że się tutaj męczysz także idź na górę przebierz się i zdaj rzeczy" więc po 5 dniach pracy zwolnił mnie w piątek po skończonej pracy czyli o 14:00 i tyle.
Bardzo na psychikę wsiadł mi taki brygadzista z hamulców i taki Stefan ale reszta też nie jest lepsza pod względem traktowania i mobbingu ale bardziej wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi i o jakie osoby.
Nie polecam tego syfu bo zakładem pracy tego nazwać się nie da...

Elo, pozdro, miłej :)

5
Rav 2016-07-18 10:03:06
Witam, jako już były pracownik , nie polecam tym co sie zastanawiają żeby iść tam pracować przez agencje. Idzie się tam wykończyć psychicznie, starsi pracownicy nie mają szacunku do tych z agencji, ogolnie porażka , nie za takie pieniądze proszę Państwa :) jestem szczęśliwy , że odszedlem.
PS. Pozdrawiam grubasa z liczników.
8
Rybki z akwarium 2016-07-26 14:38:47
Pracowałem tam 3 lata. Zwolniłem się...o 3 lata za późno. Na początku było ok. Zmiana szefostwa zamieniała tą firmę w jeden wielki syf. Atmosfera w pracy naganna, aż nie chciało się przychodzić. Mobbing to tam chleb powszedni. Lizusy i podpierd*****e jak wszędzie chyba. I całe to pożal się Boże akwarium.....wysoce wykwalifikowana kadra, co jeden to głupszy od drugiego.
5
f. 2016-08-27 00:49:43
Świetna firma, super atmosfera, mili ludzie. Zarobki jak zarobki jedni więcej drudzy gorzej. Jak ktoś lache wykłada to niech się nie dziwi. Pracownicy z agencji narzekają mają trochę racji ale nikt swiezakowi nie da 17zl na godzinę. Z drugiej strony obiecuja im umowy a niektórzy czekają rok i się nie doczekają. Podwyzki temat rzeka jedni dostają drudzy nie, jedni mniej drudzy więcej. Ale na bank nie zmienilnyllbym na trw czy inne brembo, tutaj to wakacje a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale przylozyc się trzeba, a niektórzy wychodzą z założenia że wystarczy przyjsc i już im się należy buk wie co.
4
Zostaw swoją opinię o "Linex" - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Linex"