SKF Polska S.A.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 136 ocen.

Opinie o SKF Polska S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.

Федір

Вітаю. Дякуємо вам за співпрацю з вами в компанії. Мені подобається, тут. За це добре платять. Шукачу на припуск на житло і rozłąkowe також. Так як вам не подобається виходу і я запрошую колег працювати для вас, і ми з радістю. Вітайте Федір

x

W4 aż płacze z braku nadgodzin za DDW...

Tej, psie ogrodnika
@x 13.01.2018 23:00

a ty pewnie z radości klaszczesz jajami, co?? Co w ogóle twój wpis wnosi do dyskusji? Przez takich zawistnych i maluśkich ludzi jak ty, nigdy w tej firmie nie będzie jedności tak bardzo potrzebnej w walce o wspólne "lepsze jutro". 90 procent ludzi w tej firmie, to zwykłe zaganiary, które za pięć złotych by (usunięte przez administratora) spod siebie zeżarły. I jak domniemam TY SIĘ DO NICH ZALICZASZ!!!

Rada Pracownicza

Obowiązek informowania i konsultowania rady Pracodawca informuje radę o: działalności i sytuacji ekonomicznej przedsiębiorstwa oraz przewidywanych w tym zakresie zmianach; stanie, strukturze i przewidywanych zmianach zatrudnienia oraz działaniach mających na celu utrzymanie jego poziomu; działaniach, które mogą powodować istotne zmiany w organizacji pracy lub podstawach zatrudnienia. Natomiast obowiązek konsultacji dotyczy tylko stanu, struktury, przewidywanych zmian w zakresie zatrudnienia, jego podstaw oraz organizacji pracy, nie dotyczy działalności i sytuacji ekonomicznej przedsiębiorstwa. Obowiązek informowania i konsultowania rady Pracodawca informuje radę o: działalności i sytuacji ekonomicznej przedsiębiorstwa oraz przewidywanych w tym zakresie zmianach; stanie, strukturze i przewidywanych zmianach zatrudnienia oraz działaniach mających na celu utrzymanie jego poziomu; działaniach, które mogą powodować istotne zmiany w organizacji pracy lub podstawach zatrudnienia. Natomiast obowiązek konsultacji dotyczy tylko stanu, struktury, przewidywanych zmian w zakresie zatrudnienia, jego podstaw oraz organizacji pracy, nie dotyczy działalności i sytuacji ekonomicznej przedsiębiorstwa.

Ja podjolem decyzje

W poniedzialek zanosze wypowiedzenie.

Gosc

Wydaje mi sie ze jesli nie ze zwiazkami to gora nie musi z nikim niczego negocjowac tz. niczego nie musi dawac bo nie jest zobowiazana do tego -tego sie nauczylam w innej firmie !!!

Kolo
@Gosc 02.01.2018 17:49

Gora musi rozmawiac ale z przedstawicielem zalogi ktorego wybierze - manager , brygadzista itp. Czyli ktos z pracownikow produkcyjnych ???!

hehe
@Kolo 10.01.2018 17:57

Jest coś takiego jak Rada Pracowników którą ma prawo 100% załogi wybrać i wybieracie. Mają inny zakres działania niż związki. I też się z górą spotykają jako przedstawiciele załogi. Poczytajcie w necie to będziecie wszystko wiedziec. Jeszcze raz podkreslę SAMI ich wybieracie co 4 lata z załogi.

PD

Możemy zaprosić na spotkanie,Inicjatywa Pracownicza Ogólnopolski Związek Zawodowy w tedy sprzedawczyki z związków się obudzą. Ilu chętnych klikać

Hartowanie
@Tokarz 03.01.2018 23:09

A może jest na tym forum ktoś, kto ma wiedzę odnośnie ilości delegatów przypadających na wydział? Trzeba się policzyć i wysondować czy jest szansa przegłosować innego kandydata niż P.Rz. W pierwszej kolejności jednak musiałaby być mobilizacja przy wyborach delegatów, żeby te "lizusy" nie dostały się na walne. Jak nie od tyłu, to od frontu-ale trzeba ten beton roz....ić

Piotrek
@PD 03.01.2018 17:12

Osobiście nie polecam Inicjatywy Pracowniczej. Kiedyś wywołali strajk w Kobierzycach pod Wrocławiem, który zakończył się kompletną klapą, ale panienka co go wywołała napisała świetna pracę doktorską. Druga sprawa, że oni są sterowani ze squatu Rozbrat. Są inne związki zawodowe w Poznaniu, nie piszę o tych dużych, ale tych mniejszych, co nie gardza pracownikami.

Bartek

Może ktoś się podzielić opinią na stanowisku końcowej obróbki łożysk? Jak kierownik na tym dziale, atmosfera i praca?

Ok
@Bartek 09.01.2018 20:14

Kierownik jest bardzo wporzadku a kasa marna

B
@Ok 12.01.2018 09:53

Z nadgodzinami, nockami i weekendami też słabo?

Kres sił

Nie po to chodze w sobory i niedziele do roboty zeby potem mi dali wolne. Dw powini zaplacic nadgidziny zebysmy cos z tego mieli a nie jak zebraki czekac na okrojone swiateczne. Kochami zacznijmy cos ROBIC

kalosz
@Kres sił 09.01.2018 09:24

Kolego Kres sił, niestety na DW ma prawo wysłać Cie przełożony, tak mówi regulain który powstał już wiele lat temu jak wprowadzano poraz pierwszy ten system. W naszej firmie zawsze było tak z tego co wiem (przynajmniej przez ostatnie kilkanascie lat) że pracownicy wybierali dni sami tak aby ilość godzin była podobna co miesiąc. Jeżeli wam władowano na koniec roku po kilka dni to pretensje musicie mieć tylko do swoich przełożonych, niestety mieli takie prawo.

lysy

Na utrzymaniu ruchu się dobrze zarabia. Nikt nie narzeka

Kit z okien jem

Witam. Powiem jedno na walkach brakuje starej gwardii. Najbardziej Pana Marka Sz. Niestety takiego Super lidera juz nie ma i nie bedzie. Nie zapowiada sie na to bo teraz najwazniejsze sa jakies bzdury jakies tablice kolorowanki takich bzdur nie ma chyba nigdzie rozmawiajac ze znajomymi takze z produkcji smieja sie ze my sie na to zgadzamy. Pytanie jaka pada z ich strony to za ile to robimy. Odpowiedz za Bog zaplac i pol wyplaty co miesiac

Dzialajmy

Witam wszystkich. To ze w firmie jest zle to juz wiem, Czas zaczac dzialac. Ktos pisze o nowych związkach moze idzmy w tym kierunku' ktos kto ma taka mozliwosc zorganizowania takiego spotkania i wie jak to zrobic prosimy o informacje tutaj. Spotkanie mozna zorganizowac gdzies w miescie. Jest bardzo duzo ludzi ktorzy chca cos zmienic. Na walkach duzo ludzi sie wypisalo ze zwiazkow.

Zuzanna

@K.Sz. czyli możesz liczyć na wsparcie w pracy w SKF Polska S.A., ale czujesz, że w Twoją stronę są czasem kierowane oskarżenia, które nie powinny być kierowane? I z tym ostatnim zdaniem masz rację, bo wiele użytkowników zapomina, że forum istnieje po to by dzielić się merytorycznymi informacjami o firmie, a nie obrażania innych.

K.Sz.

Witam. Każdy pisze tutaj co go boli w pracy. Więc jako Nowy pracownik powiem jak to wygląda ze swojej strony. Jestem na dzień dzisiejszy zadowolony z pracy jak i pracowników z którymi pracuję ponieważ mimo swoich błędów jakie wykonuję dostaję pomoc w nie popełnianiu dalszych. Jestem Nowy więc może nie znam zasad funkcjonowania Związków Zawodowych jak i problemów z F. Socjalnym itd. ale jak sądzę i wiem to chyba dzięki Pracownikom jest Solidarność, Metalowcy itd. Życie uczy jednego że mimo różnic między ludzkich zawsze powinno się być w grupie ponieważ tylko grupa jest silna. Jeśli ma się coś do kogoś to powiedzieć wprost a nie oczerniać bezpodstawnie. Liczą się fakty a nie podejrzenia. Zastanówmy się nad tym czy chcielibyśmy się czuć oczerniani a może musimy napisać personalnie ponieważ problem jest a najlepiej to wskazywać na Nowego nie zmieniać nic w swoim zachowaniu ponieważ jesteśmy Mocni-Starsi stażem w Pracy. I to mnie najbardziej boli że czytając można wywnioskować że nie chodzi tutaj o problemy firmy ale zaczyna coraz bardziej w strefę Personalną Jak K. Sz.. Pani Kocurek itd. Jesteśmy tutaj żeby pracować a nie oskarżać na forum. Forum jest do merytorycznej wymiany poglądów a nie szkalowania personalnie. Pozdrawiam Krzysztof Szulc

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysztof Szulc

Panie Tokarz chciałbym zaznaczyć że oszczerstwa jak i oczernianie osoby nie związanej ze sprawą jest wykroczeniem. Raczej lepiej zastanowić się nad pomówieniem itp. lub zastanowić się nad sensem pisania czasami takich nie sensownych wpisów że mimo że jestem nowym pracownikiem to aż żal czasami czytać a że wkurzają mnie opinie dotykające pracy na moim dziale to tym bardziej. Jeśli ktoś czuje potrzebę gnoić czy zwracać uwagę Nowemu pracownikowi na forum to może nie założy bloga o ulubionych swoich kolegach i koleżankach gdzie będzie wystawiał oceny. Ze swojej strony proszę o nie mieszanie w swoje sprawy mojej osoby ponieważ nie jestem stroną w Sprawie poniższej. Z drugiej strony nie wstydzę się swojego imienia i nazwiska w pisaniu opini o pracodawcy którą za chwilę napiszę. Panie TOKARZ mam nadzieję że rozumie Pan co napisałem.

Praca

https://porady.pracuj.pl/chcesz-zmienic-prace-w-nowym-roku-oto-3-rady-dla-ciebie/ Polecam.

Gosc
@Praca 05.01.2018 11:12

Czyli jak komus nie podobaja sie obecne zwiazki to prace ma zmienic?? Niedoczekanie wasze zwiazkowe lizusy i przydupasy, to raczej wy zamienicie gabineciki zwiazkowe na stroje robocze

PD

Notariusze Prezesa[ Związki zawodowe]podpisali zgodę na 4 brygady wydłużając do marca nie rozmawiając z załogą nadchodzi pomału wasz koniec

Ktos
@PD 21.12.2017 11:29

Wszystkim ktorzy wypisali urlopy miedzy swietami a sylwestrem zostaly bez jakiejkolwiek informacji wycofane i zamienione na dnii " ddw" - oczywiscie nieplatne

PD
@Kocurek 21.12.2017 14:39

Kocurek Pani A.B rozszyfrowana

PD

6-7 proc. o tyle w 2018 roku mają wzrosnąć pensje w sektorze przedsiębiorstw – komentuje Andrzej Kubisiak z Work Service. Co więcej, w niektórych branżach wzrost może być dwucyfrowy.W SKF Polska 2% Brawo nieroby związkowe (Zarząd)

Tokarz
@PD 03.01.2018 15:09

A po co nieroby zwiazkowe maja sie wysilac?? A juz tym bardziej o cos walczyc skoro sami siedza na cieplych wysoko oplacanych posadkach. Robotnik nie jest im do potrzebny ( byle by miec wymagane minimum czlonkow), nawet do wyborow sobie emerytow sciagna a ci zapewnia odpowiednie glosowanie.

waleczki

Praca minimalna w górę od 1 stycznia 2018 roku o około 100zł. Tzn. 2100 zł godzinowa też w górę do 13,70 zł. Pytanie czy u Nas również będą podwyżki i kto będzie brał udział w rozmowach. Skoro nie ma kompetencji w związkach zawodowych jednych i drugich.

Święty

Wszystkim pracownikom SKF życzę zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku!!!

Desperado

Na wałeczkach członków S już prawie nie ma.

Solidarność
@Pd 23.12.2017 06:43

Koniec związków już w przyszłym roku!!

PD
@Solidarność 23.12.2017 14:14

Nareszcie!!

Zorro

Uciekajcie ze związków. Stwórzmy nowe w "Nowym"roku :)

Helyna
@Zorro 20.12.2017 11:56

Widzę że ktoś ma chrapkę bycia przewodniczącym ?

My

Obecnie funkcjonujacym organizacją związkowym pomylily sie priorytety, i kierunki dzialania! To oni sa tu dla nas a nie my dla nich.Zamiast reprezentowac i wspierac pracownikow u nas zwiazki staly sie adwokatami prezesa. Na uwagi skierowane do wydzialowego przedstawiciela otrzymalem odp. " jak ci sie nie podoba to sie zwolnij". Nic tylko pogratulowac! Ale jak to mowia buta kroczy przed upadkiem!

Pd

Już dawno czas na nowe związki ( incjatywa pracownicza) ?, a obecne kolesiostwo trzeba oderwac od koryta i rozgonic.

PD

Czy przewodniczący metalowców ma wymaganą ilośc członków że nie pracuje?

PD

Panie Krzysztofie W. ile uciekło składek na związek ludzie się masowo wypisują .Wigilia się udała za związkowe pieniądze ?pozdrawiam

waleczki

Jak tak źle to może pomyśleć o zmianie pracy. Widocznie Ukraińcy i Firmy zewnętrzne są bardziej zadowoleni. Nikt od nich nie był na zebraniu tylko Szlifierki. Czemu inne działy nie są w sporze tylko Wałeczki i etc. Jak sądzę tylko my jesteśmy solą tej firmy i ją utrzymujemy i mamy podziękowanie w postaci inwestycji bez podwyższenia wynagrodzenia dla nas. Rozumiem ze Ukraińcy i Agencyjni będą pracować za 17-17.50 brutto. I może wymieniajmy ich co 6miesiecy i 3 miesiące. Na nowych których nauczymy wyszkolimy i oddamy innym nie inwestując w Polaków którzy chcą pracować w SKF. Panie Prezesie może jakiś opłatek z pracownikami i może jakieś kalendarze do domu na święta i drobny upominek. Ale po co robotnik pracuje na imprezę biurowca. Uważam ze inne standarty były w Stanach gdzie szanuje się pracownika - każdego począwszy od operatora powierzchni płaskich po lidera kanału itd.

PowiemToPowiem
@waleczki 16.12.2017 10:32

Wszytko dlatego ze większość ludzi pracujących na produkcji to 50 + ludzie którzy boją się zmian i boją sie odezwać aby nie być zwolnionym Bo gdzie on robi później znajdzie pracę. A młodzi? Młodzi mają w..... jakoś sobie radę dadzą jak im się nie spodoba.

Zuzanna

@Pd a możesz napisać jaki jest ten socjal świąteczny w firmie SKF Polska S.A.? Wiesz nie każda firma obdarowuje swoich pracowników prezentami z takich okazji. Dużo komentarzy jest na temat związków, ale bez konkretów. Czemu jesteście z nich niezadowoleni? Nie pomagają Wam w kryzysowych sytuacjach? Przypominam Wam również, że na forum obowiązuje regulamin i każdy z nas musi go przestrzegać. Jeżeli nie pamiętacie jakie są tam zawarte zasady to odsyłam do linku: https://www.gowork.pl/regulamin

PowiemToPowiem
@Zuzanna 15.12.2017 16:27

Powiem tak. Firma ma fundusz socjalny uzależniony od dochodu. W tym roku prezes "zdefraudowal" 22 ml zł. I powiedział że w przyszłym roku nie będzie nic z funduszu soc. no nie było dochodu w tym roku (niby inwestycje etc.). Więc kwota która była przeznaczona na święta została podIelona i resztą została Na przyszły rok. No było by nic w tym dziwnego gdy by nie to że te inwestycje to 20 aut dla osób które jeżdżą tylko do domu i do pracy. Catering. Niepotrzebne szkolenia dublujace si etaty (dwóch managerów od tego samego). I mnóstwo innych. Podwyżki było może z 60 gr do godziny i tak jest co roku z podwyzkami. Ludzie dostali auto żeby ich docenić a robol przy maszynie marną podwyzke i 1/3 pieniędzy socjalnych. A związku zawodowe się nie wyzyzszaja bo są na etatach z firmy i nie muszą się martwić i wysokość składek (2%od zasadniczej) więc nie zawalczą i większą podwyżkę. podwyżkę roku na rok się boję ze dogoni mnie najniższa krajowa. Na ostatnim zebraniu prezes mówił ze zakład kiepsko stoi i inwestycje wstrzymane a biurowa szlachta urządza sobie wigilię w wystawnych restauracjach I na pewno nie za swoje.

PowiemToPowiem
@PowiemToPowiem 16.12.2017 01:18

To jest moja hipoteza lecz mogę się mylić

PD

Prezes mówił na spotkaniu zakład pod kreskom a tu biura wigilie w lokalach wyprawiają ale jaja.

KowalDaniel

Czy tu wszystkich już po...o. Nic już się nie liczy tylko 5S. I barierki, osłony, siatki, osłony, barierki, osłony osłon i barierki barierek. Na to jest kasa i ciśnienie a robic często nie ma czym. Maszyna ledwo zupie przydał by się remont ale na to nie ma. Maszyna się rozleci i zostaną się tylko nowe barierki.

Pd

Ale socjal na święta! !!!!!brawo zwiazki zawodowe.!!@!@

kkk
@Pd 01.12.2017 23:26

Boguś PD31 nie przesadzaj

Pd
@Trend 07.12.2017 17:30

Od kiedy na strajk potrzebna jest zgoda! ! Wszyscy jesteście bandom lizosow i przydupasow a szczególnie szlifierskie.

Głos ludu

Koledzy i koleżanki trzeba wziasc sprawy w swoje rece i zacząć od wypisywania sie z tych pseudo zwiazkow, dopóki obecne związki będę istniały nic sie w skf-e nie polepszy, czas na nowe zwiazki z nowym skladem bez osób, które miały już do czynienia z obecnymi i od tego należy zacząć. Nie patrzcie na kolegow i koleżanki, ktorzy kwoczą na obecny stan w firmie kurczowo trzymający się tych związków, podejmijcie decyzje już dzisiaj i idzcie się wypisać

Inicjatywa
@Głos ludu 08.12.2017 09:54

W wv jak się ludzie zaczęli wypisywać ze związku to odrazu przejrzeli na oczy i stanęli po stronie pracownika. Ja jestem za wypisaniem się. Mniej składek = mniej kasy na elektorat (emerytow)= mniej głosów =Nowy przewodniczacy

Pd
@Inicjatywa 12.12.2017 00:23

Napiszmy do TVN 24 w wv byli cały czas z pracownikami a toche szumu medialnego napewno nie zaszkodzi

PD

Tak wygląda szkolenie związków delegacja zapłacona w lato morze, zimą góry i zwiedzanie,alkohol .Precz z zakładu cwaniaczki

Kuzniarki poziome

Może tak napisać do Geteborga o naszym marnym socjalu i o reszcie

25 lat pracy
@Kuzniarki poziome 07.12.2017 08:08

lepiej wysłać do Geteborga całom tom stronę

S. F

Cały problem leży w związkach zawodowych podpisują Prezesowi co się da 7 tysięcy do wypłaty co się będą wychylac i garstki przydupasów związkowców którzy mają w tym interes

Pd
@S. F 07.12.2017 19:16

Tak to prawda..przydupasy z produkcji sami powinni zrezygnować z funkcji członków związków bo tam przytakuja na wszystko a przyjdą na produjkcje to fałszywie z nami rozmawiają na co to oni nie chcieli się zgodzić...są fałszywymi kolegami wobec nas!!!!

PD

Słyszymy w tej firmie od wielu lat musimy się układac z zarządem bo zamkną firmę takie związki są nam niepotrzebne ludzie pamiętajcie góra ma dużo więcej do stracenia i firmy nie zamkną panowie związkowcy również.

Kuzniarki poziome

Im więcej pokażesz tym więcej obowiązków a kasa ta sama żenada

PD

Pieniądze idą bokami co na to Związki zawodowe ,Rada pracownicza może mają z tego dodatkowe siano do pensji? tak cicho siedzą.

Kowal
@PD 22.11.2017 19:00

Z rady nic nie masz dodatkowo. A przewodniczący i tak sam podpisuje sobie papiery bez konsultacji. I klaszcze prezesowi jaki Rubika. A emeryci i tak wybiorą stare...

Dw
@PD 22.11.2017 19:00

A mamy jakies zwiąski.Smiech

Marek

W SKF nie zarobisz ŚMIECH..

Zuzanna

@Ukrain i każdy dostaje premię? Jakie są warunki by premię otrzymać? @PD czy tu opisujesz podwyżki? Co to są za kwoty? Widzę, że w SKF Polska S.A. można liczyć na staż. Czy te staż jest płaty? Jakie są wymogi, żeby się na niego dostać? Czy potem jest szansa zatrudnienia? Nie mogę znaleźć takich informacji na stronie firmy.

loretta74

22 mil zapytać balona .

PD

Gdzie są 22 miliony???

PD

Panowie związkowcy bierzcie przykład z przewodniczących z Solaris 650 brutto Volkswagen 1000 brutto SKF Poznań 100 brutto BRAWO

...
@PD 15.11.2017 15:23

Coś w końcu musi się zmienić bo nie będzie rąk do pracy :)

Zuzanna

@Piecia a co ma siłownia do pracy w SKF Polska S.A.? Jeżeli ktoś jest wysportowany to będzie mu łatwiej w pracy? Możesz szerzej powiedzieć o tej pracy? Ty tam nadal pracujesz? Jesteś kobietą?

Ukrain
@Zuzanna 29.09.2017 11:06

Zwolniły się 2 miejsca w projekcie Bila. Możesz startować. Jedna zmiana 6 14 3000 tys.podstawa plus 10 percent premi

Zuzanna

@Piecia dzięki, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Czy płaca jest adekwatna do ciężkiej pracy w SKF Polska? Rozumiem, że to praca dla osób, które chcą pracować.

Piecia
@Zuzanna 21.09.2017 11:30

Nie polecam dla kobiet. Tam jest ciężko, chyba że lubisz silownie

Zuzanna

A jak ze studentami w SKF Polska S.A.? Widzę, że jest oferta praktyk? Jak one wyglądają? Można się czegoś nauczyć? Czy jest możliwość późniejszego zatrudnienia? To ważne dla absolwentów i studentów szukających doświadczenia.

Piecia
@Zuzanna 06.09.2017 11:45

Od października wchodzi 4 brygadówka. Bedziesz tyrał jak wół. Nie aplikujcie na magazyn, chyba ze żelek odejdzie. Na utrzymaniu ruchu, sprzątanie warsztatu jest ważniejsze niż awarie.

Wektor

A co z projektem bila? Były 4 osoby a teraz tylko jedna?

Victor

Tak niestety jest jak na siłę trzeba wymyślić jakiś projekt, elita dostaje premie FDI a ty się człowieku męcz. Płacą raczej średnio, jak nadgodzin nie zrobisz to cienka wyplata. Podobno w Airpolu szlifierzy szukają i praca na dwie zmiany, może trzeba klimat zmienić.

Pracownik

Tutaj dają 18 ale złotych! Śmiech.

lulek

hej wam wpadłem tu przez przypadek ale widać ze każda zagraniczna firma ostro dyma nas w kraju ja akurat przebywam w niemczech a dokładnie w schweinfurcie własnie w tym miesiacu uciekło 5 osób do SKF nieiwem na tyle ale o ni tu chyba glówną siedzibe mają poczatkujący ma u nich 19 euro bruttoo na godzine pracy po przepracowaniu 3 miesiecy 10 % podwyżki a potem jak się sprawdzi to jeszcze 20% tak wiec wsumie zarabiją tu zajbiscie jak znacie niemiecki i dotego doświadcznie może warto pomyslec o jakiejs zmianie ?:) pozdro ze swinskiego brudu ;)

lulek
@lulek 03.07.2017 23:03

a zapomnialem poczatkujacy tokarz lub frezer

PD

Brawo !!! więcej FORDÓW a na głowę cieknie jest OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o SKF Polska S.A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.