SKF Polska S.A.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 126 ocen.

Opinie o SKF Polska S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.

PD

Panowie związkowcy bierzcie przykład z przewodniczących z Solaris 650 brutto Volkswagen 1000 brutto SKF Poznań 100 brutto BRAWO

Zuzanna

@Piecia a co ma siłownia do pracy w SKF Polska S.A.? Jeżeli ktoś jest wysportowany to będzie mu łatwiej w pracy? Możesz szerzej powiedzieć o tej pracy? Ty tam nadal pracujesz? Jesteś kobietą?

Ukrain
@Zuzanna 29.09.2017 11:06
@Piecia a co ma siłownia do pracy w SKF Polska S.A.? Jeżeli ktoś jest wysportowany to będzie mu łatwiej w pracy? Możesz szerzej...

Zwolniły się 2 miejsca w projekcie Bila. Możesz startować. Jedna zmiana 6 14 3000 tys.podstawa plus 10 percent premi

Zuzanna

@Piecia dzięki, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Czy płaca jest adekwatna do ciężkiej pracy w SKF Polska? Rozumiem, że to praca dla osób, które chcą pracować.

Piecia
@Zuzanna 21.09.2017 11:30
@Piecia dzięki, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Czy płaca jest adekwatna do ciężkiej pracy w SKF Polska? Rozumiem, ż...

Nie polecam dla kobiet. Tam jest ciężko, chyba że lubisz silownie

Zuzanna

A jak ze studentami w SKF Polska S.A.? Widzę, że jest oferta praktyk? Jak one wyglądają? Można się czegoś nauczyć? Czy jest możliwość późniejszego zatrudnienia? To ważne dla absolwentów i studentów szukających doświadczenia.

Piecia
@Zuzanna 06.09.2017 11:45
A jak ze studentami w SKF Polska S.A.? Widzę, że jest oferta praktyk? Jak one wyglądają? Można się czegoś nauczyć? Czy jest moż...

Od października wchodzi 4 brygadówka. Bedziesz tyrał jak wół. Nie aplikujcie na magazyn, chyba ze żelek odejdzie. Na utrzymaniu ruchu, sprzątanie warsztatu jest ważniejsze niż awarie.

Wektor

A co z projektem bila? Były 4 osoby a teraz tylko jedna?

Victor

Tak niestety jest jak na siłę trzeba wymyślić jakiś projekt, elita dostaje premie FDI a ty się człowieku męcz. Płacą raczej średnio, jak nadgodzin nie zrobisz to cienka wyplata. Podobno w Airpolu szlifierzy szukają i praca na dwie zmiany, może trzeba klimat zmienić.

Pracownik

Tutaj dają 18 ale złotych! Śmiech.

lulek

hej wam wpadłem tu przez przypadek ale widać ze każda zagraniczna firma ostro dyma nas w kraju ja akurat przebywam w niemczech a dokładnie w schweinfurcie własnie w tym miesiacu uciekło 5 osób do SKF nieiwem na tyle ale o ni tu chyba glówną siedzibe mają poczatkujący ma u nich 19 euro bruttoo na godzine pracy po przepracowaniu 3 miesiecy 10 % podwyżki a potem jak się sprawdzi to jeszcze 20% tak wiec wsumie zarabiją tu zajbiscie jak znacie niemiecki i dotego doświadcznie może warto pomyslec o jakiejs zmianie ?:) pozdro ze swinskiego brudu ;)

lulek
@lulek 03.07.2017 23:03
hej wam wpadłem tu przez przypadek ale widać ze każda zagraniczna firma ostro dyma nas w kraju ja akurat przebywam w niemczech...

a zapomnialem poczatkujacy tokarz lub frezer

PD

Brawo !!! więcej FORDÓW a na głowę cieknie jest OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krzysztof

Ja osobiście jestem wrogiem firmy, która okalecza pracownika i odsyła go taksówką do domu, a nie karetką do szpitala, a pracownik musi dochodzić roszczeń na drodze sądowej. Na szczęście prokuratura już rozdaje akty oskarżenia ludziom, którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem i nie odróżniają dopuszcza do prób produkcyjnych od dopuszczenia do produkcji,a unijna dyrektywa maszynowe i świadectwo zgodności CE jest im obce. Na sali sądowej będą kamery wiec będzie można śledzić sprawę i poznać wyroki.

Zuzanna

@Lol co przez to rozumiesz? Mógłbyś opowiedzieć jak wyglądała Twoja rozmowa rekrutacyjna?

Lol

Ile można zarobić w Skf na produkcji??

PD
@Lol 07.05.2017 16:33
Ile można zarobić w Skf na produkcji??

Nie pchaj się w ten SYF dwieście mniej ale nie w kołchozie.

Lol
@PD 12.05.2017 21:22
Nie pchaj się w ten SYF dwieście mniej ale nie w kołchozie.

Spoko dzięki za informacje.zreszta byłem na rozmowie i już na początku mnie chyba chcieli zniechęcić .pozdro

xxx

SKF POZNAŃ MADE IN UKRAINA REPERUJEMY FIRME

PD

Dla robotnika 1,5% a dla innych nowe auta, karty na paliwo i zarobki po kilka lub kilkadziesiąt tysięcy. Czym uzasadnione jest posiadanie przez nich służbowych samochodów?

Kowal

Ktoś z Was wie jak będzie naliczone podwyżka do Multioperatora? Ile jest za punkt kasy?

Kowal

Ktoś z Was wie jak będzie naliczone podwyżka do Multioperatora? Ile jest za punkt kasy?

PD

Cały problem leży w związkach zawodowych podpisują Prezesowi co się da 6 tysięcy do wypłaty co się będą wychylac i garstki przydupasów związkowców którzy mają w tym interes

xxxx

Często?raz na rok i nie wiem czy to można nazwać podwyżkami a teraz to nawet wstyd pisać

Zuzanna

@xxxxrozumiem, że niedawno dostaliście podwyżki? Często następuje zwiększenie wynagrodzeń?

xyz

Ale jakie podwyżki lepiej kupić kilka nowych samochodów dla menadżerów bo oni tak mało zarabiają jak żyć za takie marne grosze ale prezencja musi być brawoooo!!!!

xxxx

A te podwżki żenada i śmiech na sali a potem że ludzie się zwalniają i nie ma kto robić

1111

Pani Beata B. Niech lepiej pilnuje swojego męża hehe

Zuzanna

@Cccccc a Ty jesteś długo już pracownikiem SKF Polska S.A.? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie.

hah

A rudobrody zna ktoś?

jjj

Jeden z gorszych ludzi

Przyszły Pracownik

Czy Tokarz, szef DJ to normalny człowiek?

:((

Ludzie sie zwalniają i zwalniać sie będą. Jak sie nic nie zmieni. Wielki syf i rozgarniasz. Robię tam 5 lat i przyszlosci nie widzę.

Smigacz
@:(( 12.01.2017 10:06
Ludzie sie zwalniają i zwalniać sie będą. Jak sie nic nie zmieni. Wielki syf i rozgarniasz. Robię tam 5 lat i przyszlosci nie w...

Jak masz widzieć jak szykuja sie podobno 27 gr podwyżki a przyjmują nowych i daja podobna stawke do pracujacych 10 lat. Jeśli prawda z ta podwyżka to i mnie niebawem tu nie będzie. Ale tez nie obwiniam zakladu bo w 60% wina lezy po stronie rzadzacych w naszym panstwie 30 % zakladach pracy i 10 % w pracownikach

Garb

Słyszał ktoś coś gdzieś o ukraincach w naszej fabryce?

Klocek

Pracowałem w PFŁT późniejsze SKF przez prawie 13 lat i zawsze tam były układziki Praca na szlifierki linii nie jest zła ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zdrowiu tam się traci .Pozdrawiam wszystkich z Costa Brava

INWALIDA

Pracowałem 10 lat fizycznie w kuźni moja praca polegała na tym żeby przerzucić elementy metalowe ze skrzyni do maszyny kalibrującej musiałem w ciągu dnia wrzucić 1600 sztuk aż do momentu gdy dostałem skierowanie na badania okresowe i okazało się że nie mogę pracować , ponieważ od wysiłku odwarstwiła mi się siatkówka w oku i nie wolno mi dźwigać bo mogę nie odwracalnie stracić wzrok . w efekcie dziś jestem bez pracy bo nie mogę otrzymać zdolności u żadnego lekarza a gdy idę na komisję o rentę to twierdzą że jestem zdrowy i mogę pracować nie fizycznie . przez takich pracodawców jak SKF !!! dziś jestem inwalidą i nie mogę pracować na rodzinę Pozdrawiam !!!

mms

To prawda, że Voitta wywalili?

romek

no i co powiecie na oferte pracy od nich jako Specjalista ds. Remontów Wrzecion Obrabiarkowych i Serwisu? bo wydaje mi się, że jednak można zarobić troche kasy no i podobno też nadgodziny są dodatkowo płatne z tego co wiem.

Popo

Co ogólnie sądzicie o SKF jako o firmie o korporacji. Jak wygląda struktura sprzedaży w Polsce. Korporacja i ciśnienie czy jest w miarę normalnie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Biuru

Ogłoszenie dotyczy Skf solution Factory w Katowicach. Prosze tam kierować zapytanie.

anonim

(usunięte przez administratora)

mega

[benefity socjalne] na co ty liczysz ? a, już ta wypowiedź [dość dobrych warunków pracy jak i stosunków] czy ty napewno pracujesz w SKF Poznań ? bardzo was proszę, nie piszcie iż jest cacy - bo nie jest ! zmiana wartowni - po co ? tak nie podniesiemy statusu naszej firmy co odczytuję z telewizorów na wydziałach kupno aut - po co ? tak nie podniesiemy sprzedaży czegokolwiek bo i tak wysyłamy wszystko poza nasze granice kraju - apeluje do osób które dostały te auta ! o rezygnację , tak jak zrobił to JEDEN JEDYNY p.T.... i tu będę gratulował panu kręgosłupa PRZYZWOITOŚCI i MORALNOŚCI ps. tu przytyk do działu sprzedaży . zadam pytanie . ile znaleźli nowych biznesów choćby tylko na Polski rynek , już nie wymagam rynku Europejskiego . O TAKIE RZECZY PYTAJCIE ! TO SĄ TRUDNE PYTANIA ! ALE TEŻ NIEWYGODNE DLA TYCH OSÓB KTÓRE BIORĄ PIENIĄDZE I NIC NIE ROBIĄ :) elewacja białego domu - to rozumiem " image " a teraz może coś co jest potrzebne - remont dachu teoretycznie wszystkie hale - wszyscy wiedzą

Szlifierka

Festyn tylko dla związkowców, też mi coś.

pyra
@Szlifierka 07.07.2016 06:44
Festyn tylko dla związkowców, też mi coś.

a skąd informacja, że festyn tylko dla związkowców?

anonim

(usunięte przez administratora)

PD12

Jeżeli dla Ciebie 2,5 tyśa to dobry zarobek to dużo do szczęścia tobie nie trzeba i na pewno nie masz rodziny na utrzymaniu!!!

mega

proponuję o wpisywanie numerów identyfikacyjnych z przepustek będzie prościej i pikantniej , ogólnie będzie wiadomo kto do kogo pije :)

Damian

Witam! Mam pytanie do pracowników SKF przy ul. Nieszawskiej, jaki jest system pracy w tej fabryce - ile zmian ? Z góry dzięki za info.

PD

O widzę że zaczynają się groźby na forum chyba to był nie przemyślany wpis,myślę że to było głupie i na miejscu tego pana zapisałbym ten wpis

Biuro

p. D.Bog?chce Pan pracować dalej w tej firmie ???

KOWAL
@Biuro 18.05.2016 14:16
p. D.Bog?chce Pan pracować dalej w tej firmie ???

Nie wiem o kogo chodzi to jest dobry wpis do Sądu Pracy. A ty Biuru widziałeś chyba jaki idziesz paluszek potrzymac

DB
@Biuro 18.05.2016 14:16
p. D.Bog?chce Pan pracować dalej w tej firmie ???

Panie biuro trochę odwagi wiesz gdzie pracuje

PD12

Taki jesteś mądry to zapraszam na tzc lub fx na przekładanie wtedy pogadamy

PD12

Jeszcze trochę a większość z nas stamtąd odejdzie sami będziecie zaprzeczać na produkcji mądrale

Pd

W fabryce niedługo nie be ędzie miał kto robic na nieszawskiej otwiera się firma wstawia numeryczne maszyny na dzień dobry 3 tysie

Pd

100% racji, taczuszki juz dawno po nich powinny podjezdzac. A ludzi to PUP nie strasz bo nawet gdyby to oni sobie prace znajda, Wy raczej nie bo nic nie umiecie.

Kriss

Ciekawe za co poleciała Marlenka???? Ciekawe ile łbów poleci za wypadek z 2014 na T3. Magda poszła na rentę ale prokurator, kilka łbów zetnie!!!

SZLIFIERZ

Co tak cicho siedzicie dupki z związków zawodowych nawet klakierzy zamilkli

SZLIFIERZ
@SZLIFIERZ 08.05.2016 19:50
Ludzie przejrzą na oczy taczkami wyjedziecie z zakładu,Wtedy się obudzicie

Nie mam co się martwic za roczek ema jest ochronka

Pd
@adam 08.05.2016 13:16
Nie martw sie o zwiazki ale o swoja du...pe bo na szlifierni bedzie wymiana a nowych na szlifierki latwo doszkolic,zwlaszcza ze...

Włorzyc do maszyny i wyciągnąc każdy potrafi gorzej z ustawianiem lub niedobre parametry w tedy gęby otwierają mądralo

loretta74

NARESZCIE!zwolnienia! Układy, układziki!! Ktoś poszedł po rozum do głowy i obiektywnie ocenia fakty! Do listy brakuje jeszcze kilku głów, one mają coś za uszami ale cichutko siedzą. Dobiorą sie i do WAS, poczekamy na rozwój!! Mam nadzięję, że szybko nastąpi :)

PD

Czy przewodniczący metalowców ma wymaganą ilośc członków że nie pracuje?

Pd12

Wałeczek !!możesz dokładnie napisać o kogo Ci chodziło?

Zostaw opinię o SKF Polska S.A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.