SKF Polska S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 150 ocen.

SKF Polska S.A.
3150

Opinie o SKF Polska S.A.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.

PD

Na każdej zmianie powinni być liderzy skończyło by się spanie albo nic nie robienie przez pół zmiany na wszystkich wydziałach

News

Oficjalnie podwyżka max 6,8% a nieoficjalnie 11 %. Kto dostał tyle i za co ?' Gdzie są związki ?' Kto się na to zgodził ?. Wakacyjne znowu niższe a ceny rosną. Dziwne.

Gall
@Tak byc nie może 17.05.2018 20:34

Członkowie rodziny. Lepszy sort. Wykształcenie nie ma znaczenia.

Zuzanna

@Kapownik- widzę, że znasz firmę SKF Polska od środka, może opowiesz coś więcej na ten temat? Może oprócz negatywnego aspektu, który wymieniłeś, znajdzie się jednak coś pozytywnego? Każdy dokładniejszy opis miejsca pracy mocno pomaga przyszłym pracownikom w podjęciu decyzji na temat zatrudnienia w tej firmie, więc zachęcam gorąco do dyskusji.

Obiektywny
@Zuzanna 18.05.2018 15:27

Pozytywów brak.

Kapownik

Ale sie zrobilo sympatycznie ;) Jak chcecie podeślę kilka ksywek takich na ktorych trzeba uważać co się przy nich mówi.

Obiektywny
@Kapownik 15.05.2018 10:50

Dawaj. Ż el.. k.

Zwolniona ale zadowolona

Jestem bylą pracownicom tej firmy.Atmosfera jest tam taka ze nie pytajcie.Praca ok, tylko ludzie nie tolerują nowych.Kazdy tam zyje obgadywaniem i obserwowaniem innych a nie swoimi obowiązkami.Najgorsza byla o ile pamietam taka sporych rozmiarow "delma".Kopalnia wiedzy na temat innych i same pretensje o wszystko.

Bili

firma rodzinna i tata dastina się popisał, tak czymaj dastin, głowa do gury

Lepszy sort
@nemo 08.05.2018 10:27

Tu co drugi szczeka i szuka wrażeń.To taka odskocznia od ich nudnych (psych)fizycznych bytów.Za mało pracy macie w tym waszym Skf.A najlepsze ze publicznie obrzucacie się błotem.Sami na siebie donosicie.To jest po prostu tragikomiczne ha ha.Banda nierobów z Skf.

BHP & Family Company

Ahmed Krysia, Dustin Bimber i żona Krysiaka do roboty a nie porute robić po wydziałach na zakładzie!

Żal mi was fizole
@Innytokarz 07.05.2018 09:29

Ojjj to musisz miec meeega du...po ścisk ze nic nie wiesz pierdouo.Ha ha

Pracownik

Dziękuję za podwyżkę :) Nie wiem już co z kasą robić ! Chce ktoś trochę ???

Gall
@Pracownik 29.04.2018 10:51

Oddać na kolejny samochód służbowy. Pewnie komuś się należy.

Gumis

Czy faktycznie Lider zmiany na Wakeczkach , D...k nic nie robi i śpi w nocy ?. Tzw. Nygus.

Xxx
@Gumis 30.04.2018 16:07

Tak jest. Śpi na nockach i ma pretensje do ludzi.

Gumis

Emeryci pracują za niezłą stawkę. Exact również. Ukraińcy również.

Pd
@Gumis 25.04.2018 21:08

Emeryci - 30zl/h, exact to stawki nizsze niz w skf

Xxx

Co sądzicie o manager na walkach?

Łysy

Pozdrawiam ludzi z skf co albo płaczą albo donosza. Pracowalem tu ale odszedlem za lepsze pieniądze i nie narzekam jak Wy. Marudzicie a dalej pracujecie. Po komentarzach widać kto pisze. Trzeba do żelka powiedzieć, że się nudzicie. Za mało pracy. Krzesła pozabierali to teraz na telefonach siedzicie. A utrzymanie ruchu niech lepiej sprząta warsztat zamiast spać po szatniach. Pozdro dla ziomków z Rataj.

Bsbk
@Łysy 25.04.2018 16:14

A Ty zapewne należałeś do tych drugich.

News

Odchodzą 2 kolejne osoby. Pewnie są w szoku po podwyżkach.

Geniusz
@News 25.04.2018 19:25

Że..k na Szefa Produkcji

Ktoś wyszukał

GUS podał nowe dane o wynagrodzeniach. Przeciętna płaca w Polsce wzrosła w styczniu o 7,3 proc. Eksperci zwracają uwagę, że może to mieć wpływ na inflację. GUS: płace w górę Jak wylicza Główny Urząd Statystyczny, przeciętne wynagrodzenie w Polsce wyniosło w styczniu 4588,58 zł brutto. To oznacza wzrost w ujęciu rok do rok o 7,3 proc., czyli w takim samym tempie, jak w grudniu (w porównaniu do samego grudnia, czyli w ujęciu miesiąc do miesiąca płace spadły o 7,7 proc. - ale w grudniu w wielu branżach, m.in. w górnictwie, wypłacane są premie)

Xxx
@Ktoś wyszukał 25.04.2018 16:20

Zarabiają tylko Swoi, po układzie . Wiadomo. Ludzi przybywa, pewne niezłe pensje, Swój musi pracować bo to inny sort. A doświadczenie i kompetencje nie mają znaczenia. Jeśli jest ktoś Nowy to pewnie z układu. A tak zero zainteresowania. Niedługo w firmie będą same klany a przecież elita nie jest stworzona do pracy tylko cele wyższe, czyli dobra pensja, codziennie pogaduszki, premie, nagrody. Dzisiaj żegnaly się kolejne 2 osoby. To powoli exodus. Ale u Władz samopoczucie dobre. Tak trzymać. Niedługo będą same rodzinne Elity w służbowkach.

Zrezygnowany

Nie wiem czy jeszcze dlugo popracuję w tej firmie.Podwyzki marne a ludzi traktują jak... najgorsze ze to nie tylko moja opinia.Co bedzie dalej z zakładem???Nie wiem.

Gumis

Podwyżki żenująco niskie. Ludzie się zwalniają. Pewnie o to chodzi.

News

Nowy Szef P......i. Lepszy ?. Gorszy ?.

Obiektywny
@Gall 23.04.2018 18:41

To byłaby kolejna tragedia tej firmy

Witold

Sporo dobrego o firmie słyszałem. Maja jakieś oferty pracy?

Pracownik2
@Witold 23.04.2018 10:53

Dobrego?????To jakiś żart???Co dobrego można powiedzieć hmmm......nic ale zapraszamy uciekniesz szybciej niż ci się wydaje chyba że lubisz kary,niskie zarobki i być traktowany jak śmieć

Pracownik 666

Jak sami nic nie zrobimy to nikt nam nie pomoże. Przecież premie i inne nagrody Im się po prostu należą jak mówi Beata ????

Etyka

Zglaszajcie nieetyczne zachowania na portalu, link w ostatnim biuletynie. Po ostatnim zgłoszeniu próbowano zamieść sprawę pod dywan. Kadry. Szukano nawet zgłaszającego. Co na to zwiazki ?. A jak nie to trzeba pisać do Goeteborga ?. W końcu będzie reakcja.

Pracownik 666
@Tokarz 23.04.2018 12:20

Za L 4 zabierają 2.5 %. Też ciekawie z jakiej racji

Pracownik 666

Tutaj się zgadzam że należałoby napisać do samej góry czyli do Getoborga. Tutaj raczej napewno nic nie zdziałamy. Ciekawi mnie czy wiedzą w Szwecji jak w Poznaniu traktują ludzi i jak szastają kasą. A różnice w zarobkach i te podwyżki tylko z nazwy bo jak inaczej się do tego odnieść. Przecież jak na dole zniosą im 4 brygady to zwykły pracownik na linii który ma pod sobą 4 maszyny , bieganie z kartonikami kilkadziesiat razy na zmianę dostanie netto 2500 -2700. To jest istny żart .

Pracownik2

To fakt nie polecam nikomu tu pracy manager,lider kanału,nie ma tak naprawdę nikt nad nimi kontroli robią co im się żywnie podoba słownictwo na poziomie zero piacownik śmieć tak można podsumować to wszystko.Szczerze naprawdę ludzie nie starajcie się tu o pracę bo tu panuje wyzysk i niewolnicywo oprócz zszarganych nerwów i innych przypadłości nie osiągnięcie tu nic mam nadzieję że ktoś kiedyś weźmie się za to wszystko może już niedługo

Obiektywny
@Pracownik2 22.04.2018 09:40

Fakt, poziom zarządzania sięgnął bruku. A jeśli są niepowodzenia to winny jest pracownik nie Manager, tzw zresztą. Tutaj to wygórowane określenie.

Pracownik

Ludzie!!!!!Omijajcie SKF szerokim łukiem nie warto!!!!!!Ludzi traktują jak śmieci prawdziwy wyzysk czowieka przez człowieka żadnych perspektyw na przyszłoś.Liderzy kawałów wyżej głowy noszą niż sr...ją jeśli szukasz pracy to nie tu bo to gorzej niż obozy pracy

Xxx
@Pracownik 21.04.2018 20:44

Tzw. Managerowie równie wysoko noszą... A zachowanie , poziom... Etyka- słowo im nieznane.

News

Jedyne co jest pewne to służbowki. Samochody. Za co ?. Za chęci. Bo się należą. Związki już mają luz. Pewnie wczasy. Należy się. Za podwyżki. Ukraińcy mają przywileje . Polak nie bo ma zawsze coś do powiedzenia. A przed bramą hula wiatr... Ludzi brak. Dlaczego ?.

Gumis

3 procent podwyżki to fakt.

Gall

Poezja poniżej nie sprawi że atmosfera się poprawi. Jest źle. Delikatnie mówiąc. Żadnych działań perspektywicznych. Zarządzanie - brak słów.

News

3 procent podwyżki- brawo. Na waciki. Tłumy chętnych do pracy. Atmosfera, raczej grobowa

Zyczliwi

No podziwiam ; obrazliwe wpisy na temat tej pani to jest naruszenie jej godnosci osobistej i jej prywatnosci.No przecież pierdołami wy sie zajmujecie jak to idzie nowa para.A ty przewodniczacy operatorow jestes bardzo msciwy ale pamietaj .ABY FIRMA W SIŁĘ ROSŁA ,TRZA NAM WODZA A NIE OSŁA To co wy robicie to mobing i stalkingo jest na to paragraf

Sasza

Witam.Mam pytanie do pracowników tej firmy?Chciałem się zatrudnić do SKF. Ile można dostać na początek i jak przebiega rekrutacja? Proszę o szczerą odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich.

Gall
@Sasza 15.04.2018 10:13

2500 zł na rękę w tym premia której możesz nie dostać Brak jasnej ścieżki awansu. 3 zmiany , czterobrygadowka. No i managerowie. Poczytaj niżej.

Zadowolony

Festyn pracowniczy będzie HUUUURAAAAAAA !!!!!!!!!!

Zostaw opinię o SKF Polska S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.