SKF Polska S.A.
3 165 6 1

Opinie o SKF Polska S.A.

walki

Ogolnie jest tragedia. Nie rozumiem ich podejscia. Totalny brak organizacji. Kolejne nie wypalone inwestowanie pieniedzy w bzdury.

FRANC MAURER

Na wałkach to dopiero się dzieje,jeden burak odrzuca urlopy jak leci chyba,że wazeliniarzom,nastawiaczom i liderom.Kiedyś się doczeka...

SieDzieje

Szanowny zarząd oferuje 40 min gratis na NOWEJ stołówce... to tyle stać najwyższe kierownictwo dla pracowników fizycznych... Obecność w uniformie SKF obowiązkowa. Oczywiście pracownicy z biura ani managerowie nie mają osobnego spotkania jak sądzę ? Inaczej byłaby to perfidna dyskryminacja !!!

Rafał
@SieDzieje 14.12.2018 10:29

Ci mają wigilię w restauracjach. Przy herbacie.

Jaś

Witam, widziałem że firma szuka na stanowisko magazynier - kierowca w Poznaniu. Może ktoś powiedzieć jak jest w tym dziale, i na jakie zarobki można liczyć? Pozdrawiam.

Serwisant
@Jaś 14.12.2018 13:57

Poczytaj o pewnym manadzerze. Domyslisz się. Tam jest odpowiedź jak sie traktuje ludzi.

Gall
@Jaś 14.12.2018 13:57

Poczytaj później. Tam jest prawda.

Menadżer

Słowniczek: Burak - to pracownik menadżera Szczekanie - wypowiedź pracownika Menadżer - nieomylny

Darek
@Menadżer 12.12.2018 20:44

Taki poziom zarządzania.

Darek

Lider 4 brygady robi swoje. Czyli nic. Coraz mniej ludzi na jego zmianie. Chyba o to chodzi. Co najgorsze tj tolerowane.

Gumis

Manager zwraca się do ludzi żeby nie szczekali. To już od dawna jest dno.

News
@Gumis 11.12.2018 05:55

Czy firma coś zrobi z tym managerem. (usunięte przez administratora)

Gall
@Gumis 11.12.2018 05:55

Wszystko jest zamiatane pid dywan. Pewnie poziom pozostałych jest taki sam.

News

W pewnym najlepszym dziale robota na najwyższym poziomie. Teraz 5s. Szef cisnie ostro. Nawet ten od ekspresu stanął na wysokości zadania. No i znajdzie się czas żeby usiąść z kolezenstwem na gadu, gadu.

Xxx
@News 26.11.2018 16:51

Zarządzanie suegnelo dna

anonim

(usunięte przez administratora)

Obiektywny

Związek nie załatwia nic dla ludzi, tylko dla swojej rodziny. Ludzie wypisywać się.

Kuzniarki poziome

A jaki to ten najlepszy dzial?

Xxx
@Kuzniarki poziome 27.11.2018 06:59

Utrzymanie Ruchu. To oczywiste.

Gumis

Ostatnio Ukraińcy zarabiają więcej. Brawo. Chodzi o to żeby sklocic Polaków. Ludzie nie dajcie sobą manipulować i załozcie swój związek zawodowy. Może groźba strajku ?.

Gumis

W niektórych biurach jest taktyka: tu na pogaduszki, tam na pogaduszki i tak leci czas managerom. Bo oni są zarobieni. A 2 piętro w biurowcu to dopiero jest przechowalnia. Nie tylko inżynier bez wykształcenia .

Wałeczek

Masz rację Bodzio popieram w całej okazałości

PD
@Wałeczek 07.11.2018 13:39

Może być i Bodzio jest OK

PD

Może być i Bodzio jest OK

PD

Krzysztof W przewodniczący siedzi w biurowcu lub u Leszka S i cały dzień przełazi po co nam taki przewodniczący

PD

W Biurach coraz więcej ludzi kto na to przyzwolił i kto na to zarobi a na produkcji ludzie uciekają BRAWO i jeszcze raz BRAWO!!!

Mechanik

Jestem zainteresowany stanowiskiem mechanika. Na jaką pensję mogę liczyć ?.

Lide

Uwaga! Związki zawodowe walczą o podwyżki!

Wałek
@Lide 14.09.2018 16:51

Podwyżki ponieważ najniższa krajowa poszła w górę. Ale walka. Może przyjaciele ze Wschodu mają mało i chcąc nie chcąc trzeba walczyć o ich głosy ponieważ Polaków już mało. A może związki zawalczą o wynagrodzenia takie jakie są w Szwecji przecież jesteśmy w Uni Europejskiej.

Michał
@Lide 14.09.2018 16:51

Związkom potrzebni są emeryci do głosowania na kolejną kadencję. Oni walczą o swoje stołki. No i Ukraińcy żeby sklocic Polaków. Ostatnio się pochowali. Jakoś ich nie widać. A na produkcji ludzi brak bo jest zła opinia z którą nikt nic nie robi. Ważne że rodzina ma dobre stanowiska. Tj układ.

Skf
@Wałek 15.09.2018 11:24

I to o całe 1zł.

bolek
@Michał 16.09.2018 11:35

odczep się od emerytów tam przepracowali nie w takich warunkach jak są teraz

Szkoda słów

Niech zniosą 4 brygady i niech jeszcze zabiorą dodatek za lata pracy w Skf to wiele osób poszuka innej pracy. Goła pensja przy 160 godzinach i do tego na 3 zmiany bez 4 brygad to przedział od 2600 do 3200 max. Mówimy o zwykłych pracownikach na produkcji. Tak więc podwyżki żeby ludzie byli zadowoleni powinny być znaczące ale niestety na takie nie ma co za bardzo liczyć. Podwyżki jakie na ogół dostajemy to takie że ich nie widać ponieważ to grosze. I tak przy okazji zastanawiałem się w czym jesteśmy gorsi od np. pracowników Skf w Szwecji czy Luton ?

bolek
@Szkoda słów 19.09.2018 11:01

przeprowadz się do Szwecji cz Luton

Inżynier Korytko

Czym u Was zajmuje się inżynier ?'

Gall
@Inżynier Korytko 18.09.2018 19:31

Inżynier z wykształceniem czy bez ?. Bo jest różnica.

Jaaaa
@Inżynier Korytko 18.09.2018 19:31

Ale brat czy szwagier

konstruktor911

SKF Poznań - jest prowadzona rekrutacja na stanowisko konstruktora?

Obiektywny
@konstruktor911 22.09.2018 18:31

Poczytaj niżej. Tam jest dużo prawdy.

anonymous
@konstruktor911 22.09.2018 18:31

Zależy kogo znasz lub się nazywasz

Etyka

Zgłoszenia naruszenia etyki zostały zamiecione pod dywan. Przecież rodziny nie można oceniać. Inżynier bez wykształcenia. W biurowcu pracują rodziny a program polecania pracowników leży. Dlaczego ?. Bo operatorzy nie polecają.

Zainteresowany

Co trzeba zrobić aby zostać projekt menadżerem ?.

Robol
@Zainteresowany 06.09.2018 18:09

Musisz mieć PLECY

Grzegorz
@Zainteresowany 06.09.2018 18:09

Osoby na pewnych stanowiskach są z pominięciem przyjętego trybu. Dlaczego?. Kto na to zezwala. Zbyt wiele pytań, które mogą sugerować nepotyzm. Bardzo zły przykład, który ma wpływ na wizerunek firmy.

John
@Zainteresowany 06.09.2018 18:09

Na stanowiskach pojawiają się osoby po układzie. Dziwna rzecz, te same nazwiska. Teść, szwagier, żona, mąż, kolega z poprzedniej pracy. Nepotyzm w czystej postaci. Nawet nie potrzeba wykształcenia zgodnego z profilem firmy. Tak się robi karierę.

Lider

Witam. Kiedy ma sie oddbyc spotkanie z szefem produkcji? Slyszalem ze ma takie sie oddbyc ale nie podano daty. Wiem ze duzo ludzi chce byc nawet po nocnej zmianie przyjade. Musimy pokazac jak faktycznie wyglada praca na walkach...te bzdurne podnoszenie norm przez ludzi kompletnie nie znajacych sie na pracy. Brak narzędzi nawet nie ma czasu na kawe. Zero udokodnien dla pracownika. Z tym paczeniem na zegarek to juz zachowuja sie jak dziecioki. To juz nawet nie jest narzekanie. My sie poprostu cofamy. Ogólnie panuje wielka niesprawiedliwosc oraz kolesiostwo

Desperado
@Lider 07.09.2018 15:00

Na kawe? A może na drinka?

Lide
@Lider 07.09.2018 15:00

I tak jak zwykle nikt się nie odezwie to już było.

Robol
@Lider 07.09.2018 15:00

No i co ?? Jeden zrobi szum powie tam i tu i co ?? W szatniach wielkie dysputy narzekania sejmiki a co do czego to co?? Słyszę w szatni Co Ja powiedziałem do MENAGERA (brak personalni i przezwiska) a kuśwa mać (usunięte przez administratora) mu liże aż miło i jeszcze (usunięte przez administratora) fachowiec No pytam w tym momencie jak to zmienić ?? i kuśwa z kim???

News

Kolejny postój zakończony sukcesem . Wykonano więcej pracy, w krótszym czasie, mniejszą liczbą ludzi. Kolejny cud. I to znowu w pewnym najlepszym dziale. Można wrócić do spotkań towarzyskich w pracy za niezłą pensję. A związki już wróciły z wakacji. Nie, bo oni mają ciągłe wakacje.

M.R.

Ty nie nadajesz się na to stanowisko Robalu

Geniusz
@M.R. 05.09.2018 19:12

Sam jesteś robakiem.

Robol
@News 30.07.2018 20:31

ZWIĄZKI (usunięte przez administratora) JAKIE ??? PYTAM JAKIE (usunięte przez administratora) ZWIĄZKI ??????? BANDA BANDA BANDA NIEUDACZNIKÓW

Robol
@Geniusz 10.09.2018 20:24

A ty kim nierobie (usunięte przez administratora)

Robol

Tej Warszowioki (usunięte przez administratora) Z POZNANIA ALE JUŻ W TRIMIGA (usunięte przez administratora) NIEROBY!!!!!!!!!!!

Wasyl

Narzekają i beczą.A to ze mało na godzine a to ze ten śpi a tamten siedzi a inny gazetę czyta.ZA ROBOTE SIE WESCIE NYGUSY.Dobrze ze macie nas - Ukraińcow.My wam pokazemy jak sie pracuje a wy sie obgadujcie dalej.Tylko to umiecie

Polak
@Wasyl 01.07.2018 08:31

Populistyczne bzdury. Proponuje zwolnic polskich operatorów i zamienić na Ukraińców. A w zarzadzaniu rodzina i kolesiostwo. Wtedy łożyska będą kwadratowe.

Anton
@Polak 02.07.2018 21:24

Nie zapomnij o emerytach

Desperado
@Wasyl 01.07.2018 08:31

Wy lepiej wróćcie do domu i pokażcie jak się broni ojczyzny.

Ruslan
@Desperado 08.07.2018 13:26

Ukraina po rozpadzie związku radzieckiego była cały czas pod Rosją. Rosja walczy o swoje. Na krymie nie ma Ukraińców od dawien dawna.

Robol
@Ruslan 09.07.2018 06:28

I h..j im w dupcie.e

Robol
@Wasyl 01.07.2018 08:31

(usunięte przez administratora)

Zainteresowany

Czy aby aplikować na managera projekt u potrzeba wyższego wykształcenia ?.

Onan

Mechanik na stanowisko Bila o co chodzi? Ogłoszenie na roksie znalazłem?

Pd

Mam pytanie, dla kogo przeznaczone te posilki z samochodow i te " burgery" ktore byly i maja przyjezdzac co srode w godz 12-15 bo napewno nie dla robotnika. Juz widze jak zatrzymuje maszyny ide stanac na 10-15 albo i wiecej minut minut w kolejke ( bo biurowiec caly juz stoi) , potem kolejne 10 -15 minut jem po czym wracam do pracy.

Zostaw opinię o SKF Polska S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.