brak logo

UNIT4

Wrocław

Opinie o UNIT4

lolo 2016-01-28 17:54
Magi masz racje, ja dalej pracuje ale w piątek poleciał kolejny TL, tam pracownicy są jak smerfy a managerowie jak gargamel :) PCB
poprostu masakra
5
Gargamel 2016-01-29 14:09
A gdzie jest klakier?
1
Z 2016-02-01 16:05
jest aż tak źle? W TETA w sumie jest spoko.
magi 2016-02-03 13:08
może powinni w końcu otworzyć oczy i zobaczyć co się o nich mówi na rynku - chociaż nie sądze aby to dużo dało. Dopóki nie zmieni się management, w tej firmie zawsze będzie tak samo.A szkoda, bo jak pojawili się na rynku to zapowiadało się tak fajnie :/
5
artysta 2016-02-11 11:56
pod czas pracy siedza na facebooku.
4
lolek222 2016-02-11 20:25
jak chcesz to skladaj, podpiszesz lojalke na rok :) i ogromne koszta jak ja zerwiesz
2
PolishPatriot 2016-02-11 22:53
Witam. Tak czytam te opinie i wiekszosc z nich to bzdurne plotki. Sam pracuje od prawie roku atmosfera wg mnie bardzo dobra. Nie wyleciał nikt z ludzi którym zależy i dają coś z siebie oprócz pobierania wypłaty i grania w bilard. Owszem jak ktos nie rozumie o co chodzi w ERP albo po prostu sie (usunięte przez administratora)to go predzej czy pozniej wywala (choc raczej pozniej, bo gdybym mial wlasna firme to kilku bym wykopal na 2 dzien na zbity pysk). Jezeli chodzi o negatywy to z pewnoscia jedyna firma z Agresso w Polsce jest UNIT4 wiec to troche ukierunkowywanie sie w 1 strone (chyba ze ktos chce wyjezdzac do UK lub Skandynawii to tam zarobi naprawde dobra kase ze znajomoscia tego ERPa). Tak czy owak polecam ale dla osób które mają dość dobre zdolności analityczne (np. po uczelniach technicznych)) bo Agresso to taki dość specyficzny ERP :)
magi 2016-02-13 14:43
Skoro masz taką super opinie o tej firmie to powiedz mi jedno: czy skończyłeś to super 6-miesięczne szkolenie które obiecują jak podpisujesz znimi kontrakt?Ja nie znam ani jednej osoby która tam pracuje (lub pracowała) która została przeszkolona tak jak obiecywali.Tak więc, niech każdy sam wyrobi sobie opinie o tej firmie. Szkoda tylko że obiecuja wiele, wyciągaja ludzi z innych firm a później wywalaja na zbity pysk po kilku miesiącach. No ale, według ciebie, wszyscy którzy zostali wywaleni to nieroby które przyszły tylko grac w bilard. Gratuluje takiego myslenia. :)
6
PolishPatriot 2016-02-18 20:46
@ megi - zgadzam sie ze z tym 6 miesiecznym szkoleniem to lekka przesada bo nie trwa ono tyle czasu. Lojalka jest to fakt ale w zamian 13sta pensja wiec chyba nie tak zle. Rozumiem, ze ten ERP (Agresso) nie jest dla kazdego ale to bardzo perspektywiczna branza.

Ja ze swojej strony polecam, rozumiem rowniez ze nie jest to praca ktora kazdemu bedzie pasowac, zalezy co kto lubi
zaza 2016-02-19 13:41
zgadzam sie Magi na 100 %
1
alfons 2016-02-26 09:59
mam pytanko,a szkolenia sa w Szwecji?
2
spl. 2016-02-29 05:35
tak,jestem pelen luz mozna posiedziec na facebooku i roznych portalach randkowych zamiast pracowac.
6
erp 2016-03-01 23:33
Polemizowałbym jesli chodzi o te 'niezłe CV'. Szukałem pracy ostatnio a mam tylko rok komercyjnego doswiadczenia jako tester (i oczywiscie nie ERP). Bardzo długo trwał proces zapraszania mnie.

Powiem tak: poziom jezyka HR-ki i team leaderki mi zaimponował. Miałem kilka rozmów i na zadnej osoby nie miały tak profesjonalnego (wymowa, budowanie zdan, łatwosc wypowiedzi) jezyka. Mysle, ze firma jest faktycznie profesjonalna. Róznica od zwykłej rekruterki co skleja schematyczne zdanie oklepane słychac na kilometr. Niestety juz znalazłem prace, ale brałbym te robote na pewniaka gdyby był pozytyw i byłbym wolny. Ogolnie nie lubie rozmow HR-owych, wole zostac technicznie zgnieciony. To minus tej rozmowy. Rozmowa cała po angielsku, niecałe 30 minut. Na pewno trzeba umieć sie wysłowić.
1
*-* 2016-03-02 11:29
FearFucktory
10
Green piss 2016-03-10 21:46
Pracuję (jeszcze) i przestrzegam wszystkich przed tą firmą. W przeciągu 2 miesięcy zwolniono 3 leaderów i ok 20% pracowników procesowych, nikt nie zna powodu. Nieoficjalnie - leaderzy byli zagrożeniem dla tzw. managerów, a reszta 'nie spełniała wymogów'. Co trzyma jeszcze resztkę ludzi w tej firmie to właśnie ta 13 pensja - dużo osób już się nawet nie kryje z tym, że odejdą jak tylko zostanie wypłacona.
7
()*() 2016-03-18 09:23
trudno żeby się nie zgadzać z własną decyzją.
1
Bolo 2016-03-19 15:44
Fajna praca dla studenta humanisty z 4 językami. Ludzie techniczni uciekają w popłochu. Szkolenie to kpina.
6
eryk 2016-03-21 13:25
uciekaja do Szwcji?
1
bob 2016-03-23 14:19
nie ma żadnego szkolenia
7
xxxxxx123 2016-04-08 11:06
chyba nieco cie ponioslo, ja tez tam pracuje i jesli juz jakies zwolnienia byly to z konkretnych powodow. Pare osob zrezygnowalo, bo stwierdzili ze ERP nie jest dla nich takze nie przesadzajmy... jak ktos chce sie rozwijac i ma troche samozaprcia, a nie czeka az ktos mu wszystko wylozy jak na dloni to plecam.
8=====D 2016-05-15 11:47
Krótko: jak ktos nie chce niech nie pracuje, nikt nikogo nie trzyma na siłę. Jak w każdej pracy, pracujesz masz. Udajesz i wymyślasz nie masz. Nikt darmozjadów nie utrzymuje... (bez obrazy).
8=====D 2016-05-15 11:50
Tak szkolenie jest, co prawda nie takie jak na początku obiecują, ale trochę samozaparcia i da się radę. Wszystkiego można się nauczyć, trzeba tylko chcieć.
ar 2016-06-25 15:11
nie takie... a więc jakie to szkolenie jest naprawdę?opisz! musze wszystko wiedzieć zanim do was do pracy wyślę cv i list motywacyjny jako Support Consultant with Swedish
Kuba 2016-10-26 13:17
Witam, czy test na logiczne myślenie, oraz excel, ( bo tak słyszałem w rozmowie telefonicznej, ze to ma być) są trudne, oraz jakiego typu zadania są to, ile jest czasu i zadan? Pozdrawiam.
Kuba 2016-10-26 13:18
Witam, czy test na logiczne myślenie, oraz excel, ( bo tak słyszałem w rozmowie telefonicznej, ze to ma być) są trudne, oraz jakiego typu zadania są to, ile jest czasu i zadan? Pozdrawiam.
Anka 2016-11-22 15:50
Hej Kuba, i jak tam test? jesteś już po rozmowie? Zostałam zaproszona i też czeka mnie ten test więc będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą :)
Kuba 2016-12-23 21:42
Niestety niby odwołali rekrutacje, jak u Ciebie miałas test ?
Ferdek 2016-12-26 17:16
hej, ja miałem test wprawdzie ponad pół roku temu ale to pewnie nie ma znaczenia bo zadania testują Twoje logicznie myślenie, zdolność analizy i dedukcji, szukania zależności i powiązań między elementami. Wg mnie nie da się do tych testów przygotować albo masz umysł analityczny albo nie. Umiesz, lubisz grać w szachy, brydża, dobrze Ci idą testy na IQ, matematyka nie sprawa Ci większych problemów? To dasz sobie radę i będzie to łatwe.
Kuba 2016-12-27 09:50
Dostałes sie Ferdek?
Kuba 2016-12-27 10:48
Hej Anka jak tam miałaś ten test czy też odwołali Ci rekrutacje ?:)
Ferdek 2017-01-01 18:30
Tak ale z uwagi na dalekie dojazdy musiałem z bólem zrezygnować.
Kadrowa 2017-01-09 23:32
A jak wygląda tam sprawa kadr? Szukają specjalisty warto?
tty 2017-01-16 14:41
W Unit4 jest nieźle - jak komuś nie przeszkadza, że nie ma roboty, a jak coś się trafi, to pracuje się w archaicznych technologiach i przy archaicznych systemach. Fajne nowe biuro. Ludzie całkiem spoko.

Ale w Unit4 Teta - tam jest masakra.
1
pracownik 2017-01-20 10:09
Tty, nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź, dlaczego w UNIT4 Teta jest masakra. Wielu moich znajomych tam pracuje i nie narzeka.
Kilka szczegółów na temat samej firmy:
Firma UNIT4 w Polsce rozpoczęła swoją działalność poprzez wykupienie firmy TETA S.A.
TETA S.A. była bardzo znaną firmą w kręgach dużych i średnich systemów ERP, szczególnie ze swojego ERP'a desktopowego - TETA Constellation (wg mnie jeden z najlepszych ERP'ów na rynku), starego dobrego ERP'a TETA 2000, Biznes Partnera, trochę mniej z HRM'a czy TETA Galatica (aplikacji webowych). W pewnym momencie UNIT4 postanowił przenieść rozwój swojego sztandarowego produktu (Agresso, obecna nazwa Unit4 Business World On!, produkt ciekawy ale i dla nas Polaków specyficzny, przeznaczony na rynki zagraniczne) do Polski, do Wrocławia.
Obecnie więc we Wrocławiu firma dzieli się na 3 cześci:
* biznes lokalny - rozwój i utrzymanie produktów byłej TETY: programiści, analitycy, testerzy itd. Dosyć mała ilość osób w porównaniu z R&D. Swego czasu konsultanci jeżdżący do klientów zostali wydzieleni do osobnej firmy (Milestone... - nie pamiętam dokładnej nazwy).
* R&D UNIT4 - rozwój i utrzymanie produktów ogólnoświatowych UNIT4: programiści, analitycy, testerzy itd. Wielu dobrych programistów, testerów zostało przejętych z biznesu lokalnego, sporo nowych, mniej doświadczonych osób. Głównie tu zatrudniani są obecnie programiści, testerzy i analitycy.
* support produktów UNIT4 - konsultanci? Tej gałęzi w ogóle nie znam, ale z tego, co się orientuję wszystkie powyższe uwagi dotyczą właśnie tej gałęzi (sami nowi ludzie, brak starej kadry Tetowej), niewielki kontakt pomiędzy dwoma pierwszymi i tą. Tu obecnie zatrudniani konsultanci.

Kadrę zarządzającą pomijam.
Cała firma mieści się w centrum, na początku Powstańców Śląskich, więc lokalizacja fajna (pod warunkiem, że nie jeździ się do pracy samochodem, bo z miejscami parkingowymi jest źle).
Jeżeli chodzi o R&D źle tam nie jest. Firma jest typową korporacją, czyli pewne rzeczy idą lepiej, pewne gorzej, ale starają się dbać o pracowników. Można trafić na nowe technologie, można - na bardzo stare. Jak to w korporacjach bywa: procesy wszelkie sporo wydłużone. Duży kontakt z Hiszpanią, Norwegią, USA itd., zależy, do którego teamu się trafi. Część socjalna - nie ma co narzekać (multisporty, dofinansowania, opieka medyczna, wyjścia team'owe itd.). Jeżeli chodzi o biznes lokalny - jest mniej dofinansowany, ale za to ludzie świetni. Niestety, z tego co wiem, jest tam sporo nowej kadry zarządzającej, która miała wiele naprawić, "miała". I tu i tu nie ma tam czegoś takiego, co wyżej opisujecie. Więc zakładam, że piszecie wszyscy o supporcie, o którym ja niestety niewiele wiem.
3
Joanna 2017-03-02 10:47
@pracownik dziękuję za przybliżenie pracy w firmie z Twojej perspektywy. Długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś opowiedzieć czy do firmy trudno się dostać? Co doradzisz osobom szukającym informacji o firmie przed rozmową kwalifikacyjną?
anonim 2017-03-28 21:41
Czy ktoś z Was pamięta jak wygląda test na logiczne myślenie i test z IQ na rozmowie kwalifikacyjnej?
Epic00 2017-04-04 20:06
Z perspektywy programisty:
+ praca fajna, ludzie dobrze dobrani. Zespoły dobrane idealnie proporcjami( testerzy, BA, programiści)
+ nie ma ostrych deadlinów, ani przemęczania się
+ nie ma aż tak sztywnego korpo drylu jak w innych firmach. Masz 5 h core hours, a reszte sobie regulujesz
+ sprzęt komputerowy ok
+ managerowie są ok, bo zazwyczaj wywodzą się z zespołów.

- dużo spotkań
- przestarzałe technologie, jeśli chcesz się rozwijać i uczyć to tylko po pracy.
- klepanie utartego schematu, duża powtarzalność rozwiązań
- wszystkie ciekawsze tematy głównie zgarniają Hiszpanie

Podsumowując jest to dobra praca jak ktoś chce się nie stresować, odrobić swoje i odkładać na emeryturę.
1
Korea 2017-04-05 14:45
House of Snakes.
5
tak 2017-04-11 17:36
Jak wyglądają widełki płacowe dla nowych programistów .net regular/senior?
Joanna 2017-04-12 09:02
@Epic00 co rozumiesz, przez dużo spotkań? Czemu jest to dla Ciebie minus?
Człowiek pracy, małpa w zoo. 2017-04-12 11:52
Piszę o Shared Service Center we Wrocławiu, ponieważ nie wiem jest w R&D i innych dzialach.
Problem polega na tym, że praca jako application support consultant nie jest łatwa, trzeba mieć nie tylko znajomość systemu, ale rownież jezyków obcych oraz zdolności interpersonale.

Zatrudniają głównie młodych ludzie bez doświadzenia, którzy często zachowują się trochę tak jak nastolatki w liceum.
Brakuje ludzi z doświadzeniem, na których można polegać, a z tego powody całe to customer centre zbliża się coraz bardziej swoim poziomem do przedszkola!
5
Joanna 2017-04-12 12:44
@Człowiek pracy, małpa w zoo. rozumiem, że osoby obecnie pracujące na stanowiskach nie mają odpowiednich kwalifikacji. Jakie szkolenia mogłaby zapewnić firma, by zniwelować te braki?
Solidarny 2017-06-06 02:07
Ta firma to nieporozumienie. Ostatnio zwolnili jednego z doświadczonych Team Leaderów, który cieszył się dużym zaufaniem wśród pracowników, bo podobno napisał komuś w prywatnej konwersacji że "nie chce arabów w biurze". (Trudno zeby ich chcial patrzac na to co sie dzieje na swiecie) Totalna kpina, zaczynam rozglądać się za czymś nowym
4
Niesolidarny 2017-06-09 22:05
"Prywatna konwersacja"? Na służbowym komputerze, w biurze, z przywołaniem nazwy firmy? Kpisz? Twój komentarz to jedna wielka (choć niezamierzona) pochwała. Cytowane słowa, które nie podobno, lecz z pewnością padły, to i tak jedynie drobna próbka rasistowskich możliwości tego tzw. "lidera". Ogromny plus dla firmy za natychmiastową reakcję.
3
Joanna 2017-06-12 11:23
@Niesolidarny rozumiem, że takie zachowania jak rasizm nie są w firmie tolerowane oraz są aktywnie zwalczane. Czy w takim razie firma mocno zwraca uwagę na tworzenie środowiska pracy, które nie dyskryminuje mniejszości? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o kulturze jaka panuje w UNIT4, szczególnie w tym zakresie?
Rysiek 2017-06-12 19:50
Nieuki nie znają przepisów prawa nie potrafią prawidłowo obliczać wypłaty jak się biorą za księgowość powinni znać kodeks pracy i przepisy prawa a nie liczyć wypłaty systemem komputerowym ..Nie polecam tej firmy.
2
Solidarny 2017-06-20 11:16
Ta firma to niedlugo bedzie liderem na rynku jezeli chodzi o rotacje pracowników. A co do tamtej sytuacji to czytam to co piszesz i widze ze jestes daleko od prawdy. Ktos skutecznie zamydlil Tobie oczy, zeby wyszlo ze firma jest "cacy" a pracownik winny. Typowe zagranie pod PR. Zreszta nie pierwsze w historii firmy.
4
Nick 2017-06-21 17:38
W kwestii rasizmu... cudzoziemiec odpowiedzial na ogłoszenie o pracę w Unit4 i wtedy dostał odpowiedz od pracownika, która przesadziła o jego zwolnieniu. Można nie lubić firmy, lubić tego pracownika, ale On sam mógłby tez pomyśleć, choćby o własnym tylku.
2
Joanna 2017-06-22 09:10
@Solidarny wspominasz o tym, że w firmie zwiększa się rotacja pracowników. Co jest jej powodem? Mógłbyś napisać jaka jest jej skala i czy dotyczy szczególnie pracy w jakimś konkretnym dziale firmy?
Solidarny 2017-06-29 16:40
W CSS (Customer Service Support) - slabe zarobki na poczatek biorac pod uwage IT i Wroclaw, brani sa ludzie bez doświadczenia w IT a praca jest bardzo techniczna. Jednak polityka jest taka, że zamiast zatrudnić 1 pracownika z doświadczeniem, który sobie będzie dobrze radził i zostanie w firmie na dłużej, zatrudnia się za te same pieniądze 2 osoby bez doświadczenia do tzw. "przyuczenia" Efekt jest taki, że jak ktoś się już troche nauczy to po roku - półtorej zmienia firmę na inną gdzie dostanie lepsze wynagrodzenie. Stąd też wynika rotacja, o której wspominałem we wcześniejszym poście. Pracodawca jednak nie zwraca na to uwagi, bo wychodzi z założenia, że "przyuczy" nowych.

Sam pracuje już ponad rok i niedługo zmieniam na coś gdzie firma choć troche będzie dbała o pracownika i motywowała do pozostania
6
Zostaw swoją opinię o UNIT4 - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNIT4