brak logo

UNIT4

Wrocław

Opinie o UNIT4

co to kogo 2015-12-02 14:33:31
Mam 2 letnie doświadczenie a zaproponowali mi tyle samo, co juz mam teraz w moje firmie z branzy ERP. Mogliby sie postarac bardziej, a nie szukac glupich
2
lolek222 2016-01-15 15:05:40
nie polecam tego miejsca ciagle zwalniaja ludzi za nic!!! ostatnio polecialo 2 TL, ja jeszcze pracuje ale juz szukam czegos nowego, brak organizacji i niekompetetni managerzy...nie polecam
6
gulgul 2016-01-26 13:24:42
tam pracuje jeden z choroba psychiczna.
5
magi 2016-01-28 14:07:29
Firma była spoko dopóki nie zmienił się management. Teraz koszmar. Jak ktoś może to omijać te firmę z daleka. Obecnie wypieprzani są wszyscy tzw. niewygodni pracownicy - oczywiście pod pretekstem redukcji stanowiska albo po prostu wymuszając porozumienie stron. Niektórzy TL polecieli tylko dlatego iż zobaczyli coś czego nie powinni - jakby to powiedzieć niektórym menagerkom nie przeszkadzają żony innych menagerów.
3
lolo 2016-01-28 17:54:35
Magi masz racje, ja dalej pracuje ale w piątek poleciał kolejny TL, tam pracownicy są jak smerfy a managerowie jak gargamel :) PCB
poprostu masakra
3
Gargamel 2016-01-29 14:09:40
A gdzie jest klakier?
1
Z 2016-02-01 16:05:33
jest aż tak źle? W TETA w sumie jest spoko.
magi 2016-02-03 13:08:54
może powinni w końcu otworzyć oczy i zobaczyć co się o nich mówi na rynku - chociaż nie sądze aby to dużo dało. Dopóki nie zmieni się management, w tej firmie zawsze będzie tak samo.A szkoda, bo jak pojawili się na rynku to zapowiadało się tak fajnie :/
2
artysta 2016-02-11 11:56:16
pod czas pracy siedza na facebooku.
4
lolek222 2016-02-11 20:25:06
jak chcesz to skladaj, podpiszesz lojalke na rok :) i ogromne koszta jak ja zerwiesz
2
PolishPatriot 2016-02-11 22:53:59
Witam. Tak czytam te opinie i wiekszosc z nich to bzdurne plotki. Sam pracuje od prawie roku atmosfera wg mnie bardzo dobra. Nie wyleciał nikt z ludzi którym zależy i dają coś z siebie oprócz pobierania wypłaty i grania w bilard. Owszem jak ktos nie rozumie o co chodzi w ERP albo po prostu sie (usunięte przez administratora)to go predzej czy pozniej wywala (choc raczej pozniej, bo gdybym mial wlasna firme to kilku bym wykopal na 2 dzien na zbity pysk). Jezeli chodzi o negatywy to z pewnoscia jedyna firma z Agresso w Polsce jest UNIT4 wiec to troche ukierunkowywanie sie w 1 strone (chyba ze ktos chce wyjezdzac do UK lub Skandynawii to tam zarobi naprawde dobra kase ze znajomoscia tego ERPa). Tak czy owak polecam ale dla osób które mają dość dobre zdolności analityczne (np. po uczelniach technicznych)) bo Agresso to taki dość specyficzny ERP :)
magi 2016-02-13 14:43:01
Skoro masz taką super opinie o tej firmie to powiedz mi jedno: czy skończyłeś to super 6-miesięczne szkolenie które obiecują jak podpisujesz znimi kontrakt?Ja nie znam ani jednej osoby która tam pracuje (lub pracowała) która została przeszkolona tak jak obiecywali.Tak więc, niech każdy sam wyrobi sobie opinie o tej firmie. Szkoda tylko że obiecuja wiele, wyciągaja ludzi z innych firm a później wywalaja na zbity pysk po kilku miesiącach. No ale, według ciebie, wszyscy którzy zostali wywaleni to nieroby które przyszły tylko grac w bilard. Gratuluje takiego myslenia. :)
4
PolishPatriot 2016-02-18 20:46:29
@ megi - zgadzam sie ze z tym 6 miesiecznym szkoleniem to lekka przesada bo nie trwa ono tyle czasu. Lojalka jest to fakt ale w zamian 13sta pensja wiec chyba nie tak zle. Rozumiem, ze ten ERP (Agresso) nie jest dla kazdego ale to bardzo perspektywiczna branza.

Ja ze swojej strony polecam, rozumiem rowniez ze nie jest to praca ktora kazdemu bedzie pasowac, zalezy co kto lubi
zaza 2016-02-19 13:41:57
zgadzam sie Magi na 100 %
alfons 2016-02-26 09:59:30
mam pytanko,a szkolenia sa w Szwecji?
2
spl. 2016-02-29 05:35:53
tak,jestem pelen luz mozna posiedziec na facebooku i roznych portalach randkowych zamiast pracowac.
5
erp 2016-03-01 23:33:49
Polemizowałbym jesli chodzi o te 'niezłe CV'. Szukałem pracy ostatnio a mam tylko rok komercyjnego doswiadczenia jako tester (i oczywiscie nie ERP). Bardzo długo trwał proces zapraszania mnie.

Powiem tak: poziom jezyka HR-ki i team leaderki mi zaimponował. Miałem kilka rozmów i na zadnej osoby nie miały tak profesjonalnego (wymowa, budowanie zdan, łatwosc wypowiedzi) jezyka. Mysle, ze firma jest faktycznie profesjonalna. Róznica od zwykłej rekruterki co skleja schematyczne zdanie oklepane słychac na kilometr. Niestety juz znalazłem prace, ale brałbym te robote na pewniaka gdyby był pozytyw i byłbym wolny. Ogolnie nie lubie rozmow HR-owych, wole zostac technicznie zgnieciony. To minus tej rozmowy. Rozmowa cała po angielsku, niecałe 30 minut. Na pewno trzeba umieć sie wysłowić.
*-* 2016-03-02 11:29:58
FearFucktory
7
Green piss 2016-03-10 21:46:17
Pracuję (jeszcze) i przestrzegam wszystkich przed tą firmą. W przeciągu 2 miesięcy zwolniono 3 leaderów i ok 20% pracowników procesowych, nikt nie zna powodu. Nieoficjalnie - leaderzy byli zagrożeniem dla tzw. managerów, a reszta 'nie spełniała wymogów'. Co trzyma jeszcze resztkę ludzi w tej firmie to właśnie ta 13 pensja - dużo osób już się nawet nie kryje z tym, że odejdą jak tylko zostanie wypłacona.
5
()*() 2016-03-18 09:23:09
trudno żeby się nie zgadzać z własną decyzją.
1
Bolo 2016-03-19 15:44:34
Fajna praca dla studenta humanisty z 4 językami. Ludzie techniczni uciekają w popłochu. Szkolenie to kpina.
3
eryk 2016-03-21 13:25:20
uciekaja do Szwcji?
1
bob 2016-03-23 14:19:27
nie ma żadnego szkolenia
4
xxxxxx123 2016-04-08 11:06:34
chyba nieco cie ponioslo, ja tez tam pracuje i jesli juz jakies zwolnienia byly to z konkretnych powodow. Pare osob zrezygnowalo, bo stwierdzili ze ERP nie jest dla nich takze nie przesadzajmy... jak ktos chce sie rozwijac i ma troche samozaprcia, a nie czeka az ktos mu wszystko wylozy jak na dloni to plecam.
8=====D 2016-05-15 11:47:23
Krótko: jak ktos nie chce niech nie pracuje, nikt nikogo nie trzyma na siłę. Jak w każdej pracy, pracujesz masz. Udajesz i wymyślasz nie masz. Nikt darmozjadów nie utrzymuje... (bez obrazy).
8=====D 2016-05-15 11:50:51
Tak szkolenie jest, co prawda nie takie jak na początku obiecują, ale trochę samozaparcia i da się radę. Wszystkiego można się nauczyć, trzeba tylko chcieć.
ar 2016-06-25 15:11:55
nie takie... a więc jakie to szkolenie jest naprawdę?opisz! musze wszystko wiedzieć zanim do was do pracy wyślę cv i list motywacyjny jako Support Consultant with Swedish
Kuba 2016-10-26 13:17:25
Witam, czy test na logiczne myślenie, oraz excel, ( bo tak słyszałem w rozmowie telefonicznej, ze to ma być) są trudne, oraz jakiego typu zadania są to, ile jest czasu i zadan? Pozdrawiam.
Kuba 2016-10-26 13:18:49
Witam, czy test na logiczne myślenie, oraz excel, ( bo tak słyszałem w rozmowie telefonicznej, ze to ma być) są trudne, oraz jakiego typu zadania są to, ile jest czasu i zadan? Pozdrawiam.
Anka 2016-11-22 15:50:00
Hej Kuba, i jak tam test? jesteś już po rozmowie? Zostałam zaproszona i też czeka mnie ten test więc będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą :)
Zostaw swoją opinię o UNIT4 - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNIT4