Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
pracownik - 2011-03-09 15:35:16 odpowiedz | cytuj
witam ponownie dozór nawijalni! zrzedły wam minki po pracowniczych komentarzach.na oddziale az huczy od niemych oklasków.jeśli wydaje sie wam ze zrezygnujemy z walki o szacunek to się mylicie! możecie sobie usuwac komentarze a my i tak będziemy pisac od nowa. waszym obowiązkiem jest zlikwidowanie pijaństwa,waszego również.układy,układziki,wyskoki na obiadki,kolesiostwo.i gówniane zarobki za ciężką harówe podczas gdy wy spacerujecie z rękami w kieszeniach.to musi kiedyś sie skonczyc.jeszcze długo nie bedziecie spac spokojnie i nie pojawi sie usmiech na waszych gębach. oczywiscie od jutra bedziecie sie smiac. ale w waszym wypadku smiech to jest ostatni krzyk rozpaczy. do zobaczenia ponownie.
ten - 2011-03-09 15:44:28 odpowiedz | cytuj
Widzę że prawda w oczy kole! Tylko na tyle Was stać drogie szefostwo, załatwić z administratorem portalu o skasowanie postów?! To jest załosne - kolesiostwo trwa.
pracownik - 2011-03-09 15:54:55 odpowiedz | cytuj
ha ha chyba cała załoga Indukty czyta ten wątek łącznie z prezesem :) (widzę ze wcześniejsze komentarze zostały usunięte wiec ktoś musiał interweniować) Niestety prawda boli !!! Tak układy rodzinne,kolesiostwo,pijaństwo na każdym kroku(chociaż po ostatnich akcjach poszukiwawczych zarządu ludzie trochę się boja :p ) Dozór w większości starej daty "komunistycznej" i takie samo myślenie !!!
anonim - 2011-03-09 16:54:11 odpowiedz | cytuj
założymy własne forum a wtedy szok ........ nie usunie.....
i ha ha - 2011-03-09 17:16:22 odpowiedz | cytuj
No glonojady przez chwilę musiały być szczęśliwe jak im poznikało. A tu klops. Dalej piszą. Całuję rączki panie prezesie, wyczyscić buciki panie dyrektorze, do tego tylko się nadają. I do gorzały. "O" tylko jeszcze wilczura załatwić to nawet z akwarium nie będzie musiał wyłazić.
ollla - 2011-03-09 19:58:22 odpowiedz | cytuj
forum to jest pomysł
z zewnątrz - 2011-03-09 21:48:08 odpowiedz | cytuj
Czytam to od jakiegoś czasu ... .Widzę u Was to samo co w naszej firmie. Nowy prezes stara kadra . Prezes który nie wie co się w firmie dzieje długo już nie będzie prezesował . U nas pewnego dnia obudził się "z ręką w nocniku" , a dyrektor zajął jego miejsce ... , ale dobrze wyszkolił "swoich" ludzi . Teraz oni pod nim "kopią" . Ciekawe jak długo się utrzyma . Trzymajcie się ludzie . Jesteśmy z Wami !!!!!!!!!!
ww - 2011-03-12 14:50:23 odpowiedz | cytuj
Kolego jak już piszesz na tym forum to podpisuj się jednym nickiem, a nie udawaj głupa - piszesz pod kilkoma nickami i podajesz sie za różne osoby. Zobacz sobie, że wszystkie pisane przez ciebie opinie są dodawane w mniej więcej tych samych odstępach czasowych - nie raz po kilka jednego dnia - także odpuść sobie i nie pisz w imieniu wielu osób a podpisz się jednym nickiem, bo to jest żenada. Chcesz komuś udowodnić jak to źle w twojej firmie i jak duże problemy są w firmie, podawajac się za różne osoby. Wyluzuj bo jak na razie to bawisz się w zgadnij kotku co mam w worku.
anonim - 2011-03-12 19:28:58 odpowiedz | cytuj
Hej ww jak określiłeś \"kolega\" pisze w imieniu wszystkich pracowników firmy pod rożnymi nickami gdyż to, co pozostali pracownicy przemilczają, "kolega" potrafi ująć w słowa
anonim - 2011-03-12 19:42:51 odpowiedz | cytuj
dzielny z ciebie pracownik skoro sam 1 piszesz za wszystkich i pewnie jeszcze nalezysz do związkuw prawdziwy z ciebie bohater
inny - 2011-03-12 23:42:36 odpowiedz | cytuj
Hej "ww"! Ale sobie wymyśliłeś teorię... A poza tym, co to za zabawa " zgadnij kotku co mam w worku"? Ty jesteś największą żenadą. Domyślam się, że jesteś jednym z tych ( usunięte przez administratora ), co zgarniają lepszą robotę za włażenie ( usunięte przez administratora )
pracownik - 2011-03-13 19:09:48 odpowiedz | cytuj
zamiast rzucać obelgami przejdźmy do konkretów dlaczego wszyscy pracownicy nie mogą być jednakowo traktowani bez podziału na lepiej lub gorzej płatna robotę system akordowy z wyciągniętymi normami na maksa powinien być zastąpiony dniówką no i proszę zwrócić uwagę na rosnące wszędzie ceny a co z naszymi zarobkami??
borsuk - 2011-03-14 23:04:05 odpowiedz | cytuj
Jasiu. Ty też jesteś Super Operator wózka widłowego i rozwiązywacz krzyżówek.
numer - 2011-03-16 10:12:12 odpowiedz | cytuj
To co tu wyrabia jedna osoba podajaca sie za wiele osób nadaje się tylko do serwisu ŻAL.PL , nie podoba Ci się to zmień firme , przypominam Ci że nie jesteś czarny a oni nie są twoimi białymi panami, masz własną wole wiec znajdz siebie lepsza robote...proste
qwerty - 2011-03-16 15:59:39 odpowiedz | cytuj
Tu nie tylko jedna osoba pisze, to masz jak w banku! A wizyta Pana prezesa w jednym dziale nie załatwia problemów, poza nawijalnią istnieją jeszcze inne działy, jak: montownia, lakiernia, stacja prób, pakownia, itp... w dalszym ciągu pozostaje taka "mała" kwestia- zarobki
do numera - 2011-03-16 17:14:35 odpowiedz | cytuj
''nie podoba Ci się to zmień firme '' - Tylko ( usunięte przez administratora ) może napisać coś takiego. Jak tobie się podoba, to dalej pozwalaj sobą pomiatać i siedź po cichu. Nie wtrącaj się jeśli inni walczą o swoje.
szczur magazynowy - 2011-03-16 17:24:09 odpowiedz | cytuj
widzę panowie że macie niezły kołchoz, ale to jak wszędzie, dużo pracy mało pieniędzy,
anonim - 2011-03-16 20:31:47 odpowiedz | cytuj
witam. myslicie ze unas jest fajnie. kadra stara komunistyczna i dyrektorowi do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza. pijanstwo dalej kwitnie a nawet 2 sklepy monopolowe mamy.kadra wie kto handluje i dalej nic. sa nietykalni. za( usunięte przez administratora ) sie bali i kryli sie. a teraz juz na legalu. pozdrawiam kierownika ( usunięte przez administratora )jesli to czyta.
mechaniczny - 2011-03-16 20:44:33 odpowiedz | cytuj
czesc.odwiedziłem dzis mechaniczny w komorowicach. szczenka mi opadła. ( usunięte przez administratora ) wydziału niepija uczciwie pracuja normalnie na( usunięte przez administratora ) a nastawiacz unich ( usunięte przez administratora )normalnie władza mu bije w głowe. udaje prezesa czy dyrektora niewiem. a robola ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko telefon do kierownika blebleble. ( usunięte przez administratora ). a palenie papierosów w jego wykonaniu to juz skandal. wszedzie pali chodzi z petem w ( usunięte przez administratora ). kadra nic. w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ma. jednym słowem na starosc chłopu bije na dekiel. wazelina i tyle. koledzy uwaga na niego.
anonim - 2011-03-16 21:12:58 odpowiedz | cytuj
Ja też pozdrawiam ( usunięte przez administratora ) Niedługo znowu będzie spacerował po zakładzie z rękami w kieszeni. To już jest szczyt! Trzymają go na pół etatu i płacą grubą kasę tak jak by bez niego ten zakład nie mógł istnieć. Ciekawe że jak go nie ma to produkcja jakoś idzie. Ten to dopiero musi mieć układ albo jakiegoś haka na kogoś wysoko postawionego.
ktoś - 2011-03-17 22:49:10 odpowiedz | cytuj
Coś tak ucichł/ucichła ?
ktoś - 2011-03-17 22:57:19 odpowiedz | cytuj
Do pracownika Niech wypowie się każdy kto chce : 1. wydział montażu, 2. wydział tłoczni, 3. A przede wszystkim SAM PAN KOORDYNATOR DO SPRAW PRODUKCJI P.K. od czego on jest bo nie rozumiem , łazić po zakładzie to każdy głupi potrafi, tak tylko za ile …….. ten człowiek powinien wylądować na emeryturze a nie miejsce zajmować młodym może nawet mądrzejszym od niego,( nie uwłaczając niczyjej godności ) jeżeli ktoś to zmieni to normalnie się uśmieję . 4. Dobra to możemy dalej …….jeżeli nie wypowie się nikt z tych w/w wydziałów to mają Nas w ( usunięte przez administratora )o przecież tam zarabiają o niebo lepiej , niż my na wydziale PA 3 , o zakładzie nr.2 nie wspominając 5. Panie Prezesie , Panie Dyrektorze pieniążki rozchodzą się w Naszej Firmie jak kto chciał, różnymi drogami , przede wszystkim na pensje itd. itp. premie za wykonany plan czy nie ,a wszyscy się do Pana uśmiechają ( chodzi o kierownictwo i jakby to powiedzieć, podobno mistrzów wydziałów ) co koło mistrzów to niektórzy nawet nie stali 6. Jeżeli tego nie załatwimy to będzie rychły koniec „Indukty” 7. Zgadzam się z poprzednikami 8. Panie Prezesie, Panie Dyrektorze trzymam za Was kciuki macie dobrą załogę do pracy naprawdę dobrą , wykorzystajcie to do dobrych celów ( oprócz kierownictwa nie mylić ) !!!!!!!!!
POZDROWIENIA DLA INDUKTY - 2011-03-19 22:05:42 odpowiedz | cytuj
Cześć Pijaki :))
nie wiem jak teraz, ale takiego pijaństwa jak w INDUKCIE
niema chyba w żadnym zakładzie w Bielsku i okolicach
na teren FIATA to by was nie wpuścili za sam wygląd
Zamiast wylewać smutki w internecie (dyrekcja musi mieć niezły ubaw jak czytają wasze komentarze) lepiej się zorganizujcie może wywalczycie lepszą kasę
pozdrawiam
anonim - 2011-03-20 09:54:29 odpowiedz | cytuj
Prosta zasada ośle jak ci się coś nie podoba to poszukaj sobie innej pracy.
ROBOL - 2011-03-20 10:17:06 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w kilku firmach w tym w Indukcie.Wszędzie się pije i nie rozumiem dlaczego jedna firma jest na tapecie.
x