brak logo

Minerwa

Głogów

Opinie o Minerwa

Minerwa 2009-09-14 19:06:42
Tak to jest jak porzuca sie prace i w pracy udaje sie ze sie jest.w pierwszym miesciacu firma daje umowe na najniższa krajową bo nie wie na kogo trafi.Ten pracownik porzucil prace dnia 14.08.09.Podjol prace 01.08.09 i wybral do dnia 14.08.09 400zł zaliczek.Pozatym narazil firme na koszty badan lekarskich i szkolenia BHP oraz ciuchow roboczych.Proponowalibysmy stworzyc listę takich pracowników zwanych potocznie skoczkami aby uchronić firmy przed startami.
ktos 2009-10-17 05:26:47
[usunięte przez admina]gość jest niesłowny [usunięte przez admina]ogromny bajerant nie zatrudniajcie sie tam[usunięte przez admina]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktos 2 2011-02-24 20:59:10
Ciekawe dlaczego do dzis niepracujesz wałku.Pracowałem w MINEWRZE ładnych pare lat i bardzo sobie chwale dobre zarobki i wspaniali własciciele. O co konkretnie chodzi bo wasze opinie sa podawane też o innych firmach z Głogowa wiem tylko tyle gdzie pójdziesz do pracy TO NAROBISZ PEWNEGO BIGOSU.
ktos 2 2011-02-25 22:31:53
ha ha ha ha . Do pracy rodacy. Pomozecie ..... Pomozemy....... Szkoda ze ten portal ma opinię plugawcy ha ha ha............
anonimowa 2011-10-07 10:54:49
firma ktorej teraz wlascicielem jest sebastian glab to zwykla sciema.tak naprawde szefem tej firmy jest przemyslaw gląb ktory nie jest wyplacalny wogole.moj maz pracuje tam charytatywnie poniewaz za ostatnie dwa miesiace wzial tylko 1100zl.wyplaty.nie odbiera telefonow ma pracownikow gleboko gdzies.pracuje sie od rana do poznego wieczora za darmo.nie spotkalam nigdy tak zaklamanego czlowieka.ostrzegam wszystkich przed jakakolwiek wspolpraca z tym czlowiekiem.mam male dziecko i nieraz pozostawalam bez srodkow do zycia wlasnie dzieki temu panu ktory tylko obiecuje ze pieniadze beda a w rzeczywistosci odwleka wyplate z dnia na dzien i czesto ciagnie sie to calymi tygodniami,a jesli juz cos da to jest to 200-300 zl.ktore musi starczyc na 3 tygodnie co w dzisiejszych czasach jest niewykonalne.
walczoswoje@interia.eu 2011-11-03 11:58:47
szukam osob pokrzywdzonych przez firme MINERWA (usunięte przez administratora) jak i osob pokrzywdzonych przez firme P.H.U HERMES (usunięte przez administratora) proszę o kontakt walczoswoje@interia.eu
PHU All Glass obserwator 2015-04-09 16:08:22
hahaha, ludzie sprawdzcie All Glass. Stary glab juz wszystko pozadluzal hehehhehehe
anty 2016-05-12 17:09:39
Nawet jeśli sa nie terminowe, to przecież jest to racjonalnie uzasadnione. W końcu o dobre relacje nie jest tak źle, ale wiesz czy są teraz jakiekolwiek oferty pracy? Chętnie bym się do nich załapał teraz.
Zostaw swoją opinię o Minerwa - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Minerwa