#pracownik_Polecam. Rodzinna atmosfera. Odpowiednie zarobki. Refundacja kursów branżowych. Możliwość rozwoju. Okazjonalne wyjścia na "miasto", ale wymagania co do jakości pracy też są... ;)
Pomimo tego że jestem klientem wymagającym to z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z tym biurem. Jak do tej pory współpraca układa się pozytywnie. Wszystko na czas i z korzyścią dla mojej firmy. Wręcz mogę powiedzieć, że księgowa która mnie obsługuje jest nad wyraz opiekuńcza, a nieraz w sprawie dokumentów upierdliwa :) Jednak jak mówi wszystko to w interesie mojej firmy ... To jest to na czym mi zależało. W końcu ktoś (ja i pozostali członkowie zarządu) muszą zarządzać firmą, a ktoś ją rozliczać. Dobrze trafiłem.
Firma dała się poznać z dobrej strony nie tylko jako firma ale również jako pracodawca, dlatego polecam pracę.
Polecam. W tych trudnych czasach i ciągłych zmianach w przepisach jakie fundują nam rządzący biuro p. Ewy stanęło na wysokości zadania. Oczywiście uznania także dla p. Moniki która bezpośrednio rozlicza moją firmę :)
Dzień dobry. Czy jest możliwość zrobienia w biurze praktyk jako księgowa?
@były pracownik Może zabrakło kompetencji żeby pracować dłużej w firmie? Firma dobrze oceniana pod wieloma względami!!
A to ciekawe co piszesz. Same kłamstwa ... Przecież w tym roku p. Ewa w biurze nikogo nie zatrudniała hehe. Dlatego jestem ciekawa kto się podszywa pod rzekomego pracownika. Możesz śmiało zamieścić umowę, bo takiej nie masz ... Rozmawiamy między dziewczynami i nikt nie ma minimalnej krajowej. W dobie dzisiejszego rynku i wartości księgowej, chyba ktoś mało zdrowy na umyśle chciały jako księgowa mieć minimalną krajową. Bzdura. To nie te czasu. Teraz księgowa ma wartość finansową, którą w biurze u p. Ewy widać. Hejt się nie udał. Porażka. Czyżby konkurencja, czy ktoś sfrustrowany. A może Pan "kava" pod nową ksywką, który ewidentnie chce zaszkodzić biurze?
Gdzie dokładnie mieści się zarząd tego biura?
Współpracujemy z p. Ewą już kilka lat. I pomimo 2 kontroli US wszystko przebiegło pomyślnie z korzyścią dla nas. Obecnie zakładamy spółkę z o.o. i dalej zostajemy w biurze. Polecam.
Wynagrodzenie, wynagrodzenie ... wszyscy tylko o tym wynagrodzeniu. A nie zawsze wynagrodzenie jest najważniejsze. Zależy co kto i ile robi czy umie zrobić. Nie każdy nadaje się do biura rachunkowego, gdzie trzeba być ogarniętym. Jest czas luzów i czas zapieprzu. Pewno stąd frustracja co poniektórych. A wracając do wynagrodzenia jako księgowa zgarniam na rękę 7 tys. Czy to mało, czy dużo? Dla mnie ok. Aha, nie mam nadgodzin i to sie też liczy .
z punktu widzenia Klienta. Polecam. Wszystko ogarnięte na czas. A wręcz bym powiedziała, że moja księgowa jest upierdliwa aż do bólu - w sensie pozytywnym. Nie zawsze jestem zorganizowana. Dlatego ciągłe przypomnienia i podpowiedzi księgowej co do właściwych kosztów, są dla mnie nieocenione. Prowadzę spółkę która zresztą zakładałam u Pani Ewy w biurze. Pracownikiem nie byłam to nie wiem. Ale chyba jest jak wszędzie. Też zatrudniam ludzi. PS. Od 2 lat mam tą samą księgową, która mnie obsługuje. To chyba na plus.
Tak, to biuro to jakaś pomyłka i dziwie się że firmy jak i pracownicy zostają tam na dłuższą metę. Dlaczego? brak jakiejkolwiek organizacji pracy - a stanie nad głową i poganianie , moim zdaniem się do tego nie zalicza. 4 księgowe z czego każda po 40 firm na głowę to wiadomo jak to może wyglądać jeśli chodzi o jakość wykonywanych usług, niby praca od 09 do 17 ale ilość pracy na ilość pracowników jest równoznaczne z tym , że się siedzi od 7 do 18 - za nadgodziny wynagrodzenia się nie dostaje. obowiązek księgowania raportów fiskalnych dobowych sprzedaży tylko po to aby wykazać klientowi , że miał więcej dokumentów i musi dopłacić za usługę co jest chore . Wynagrodzenie... ha! śmiech na sali na takie warunki. Forma zarządzania Pani Ewy = typowy poganiacz , nie ,,dobry" szef.
co ty tu za kłamstwa wypisujesz ? Miała firmę w Wilanowie i przeniosła w Al. Niepodległości, żadnych siedzib innych nie ma. I nie pisz o 10 pracownikach bo na to Pani Gorzelak wąż w kieszeni nigdy nie pozwoli. A biedna zaszczuta Wiola jeszcze tam siedzi ?
kava? no to masz nieaktualne informacje, co najmniej od 2 lat :) gdzieś Ci dzwoni, poza tym już pisałam wcześniej coś o lekarzu i proszę kolejny pacjent się znalazł ;) PS. Pamiętam, że kilka lat temu w biurze u Pani Ewy było rozliczanych dwóch wspólników spółki, którzy wiecznie się ze sobą kłócili (nawet przy nas). Jeden z nich ciągle do drugiego mówił, że "ma węża w kieszeni". To co robili to czyste przedszkole. Czyżby Pan "kava" to były Klient, który nie mógł dogadać się nawet ze swoim wspólnikiem w spółce i puścił ją z torbami. Wiem, wiem wieczny żal do wszystkich .... Może Panie kava uda się w kolejnym życiu. Życzę powodzenia ... A gdyby co to z miłą chęcią na portalu o Panu popiszę z przestrogą dla innych (hmm, może na Pana profilu w gowork).
Przecież tu są opinie o PRACODAWCY, a nie o fachowości i rzetelności biura
Jestem nowym klientem tego biura od 4 m-cy i nie mogę powiedzieć złego słowa. Oby tak dalej. Nie wspomnę o merytorycznej księgowej p. Kasi. Rozliczenia co do grosika i przynajmniej do teraz zawsze na czas, pomimo mojej obsuwy z dokumentami. Polecam
Myślę, że ktoś bardzo chce zaszkodzić firmie. Czyżby żal za utracona pracą?
Praca w tej firmie to koszmar. Mają wyłącznie ładne aczkolwiek zupełnie nie zgodne z prawdą ogłoszenie rekrutacyjne. Pracownicy uciekają masowo. C(usunięte przez administratora)Nikt nie zarabia zgodnie z obietnicami, no chyba żeby się pracowało non stop, to może. Pracownicy którzy odchodzą, (usunięte przez administratora) Co jest też bardzo wygodną sprawą, (usunięte przez administratora) Nie ważne czy się zrobiło 1 czy 50. Kara jest za wszystko i wypłata 0. Co do samego biura i sposobu prowadzenia, system jest nie zły aczkolwiek ze względu na ilość pracy księgowe ( te które jeszcze z jakiś powodów zdecydowały się zostać) robią sporo błędów i mają braki w znajomości przepisów. Sama atmosfera nie jest zbyt miła no i jest oczywiście 24 h monitoring, o czym dowiadujemy się dopiero jak już podpiszemy umowę ( w umowie nic nie ma na temat czy wyrażamy na to zgodę więc jak dla mnie to nie do końca jest zgodne z prawem) Niestety nie poleciła bym tego biura nikomu. Ani do pracy ani do prowadzenia ksiąg. Samo to, że nie ma kawałka sali konferencyjnej a klient musi stać prawie przedpokoju i w jazgocie tłumaczyć księgowej o co chodzi. Dla mnie te biuro zatrzymało się w rozwoju 15 lat temu.
Biuro niekompetentne, brak kontaktu z Panią (usunięte przez administratora) od 2 lat nie chce oddać pieniędzy za pracę, której nie wykonywano, a za którą przyjęto faktury.
Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Biuro Rachunkowe Ewa Gorzelak? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo ważne!
Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w firmie Biuro Rachunkowe Ewa Gorzelak?
Hehe - ¨nie zgadzamy¨sie . Pani Ewo - odrobine pokory ! Wypowiadanie sie w imieniu pracownikow to chwyt ponizej pasa :) Rotacja pracownikow w Pani firmie to zjawisko codzienne. Przeklada sie to na poziom swiadczonych uslug, niestety.
Pani Ewa Gorzelak - bardzo niemiła osoba ! Na pracowników patrzy z góry, z pogardą z pobłażliwym uśmieszkiem. W pracy wprowadza okropnie nerwową atmosferę, drze się na pracowników
Dziękujemy za pierwszą od 10 lat taką "opinię" :) Oczywiście p. Justyno, nie zgadzamy się z nią. Jak wskazano w niniejszym serwisie "to, ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji". W tym przypadku, proszę zapoznać się także z pojęciem "wymagająca", co przekłada się również do wysokiej jakości świadczonych usług. Łatwo formułować nieprawdziwe stwierdzenia, tylko po miesiącu "próbnej pracy". Tym bardziej, że nie spełniła Pani pokładanych oczekiwań, a informacje zawarte w CV nie odzwierciedlały faktycznych umiejętności, tylko ich brak. Życzymy sukcesów w nowej pracy. PS. W dzisiejszych czasach w pracy biurowej obsługa komputera, znajomość pakietu office, czy xero jest niezbędna. Zawsze można podnieść kwalifikacje, jeżeli się aplikuje na stanowisko biurowe, a np. xero jednego dwustronnego dokumentu przez ok. 1 godz. to jakieś nieporozumienie. Taka realizacja zadań z pewnością może wprowadzić "nerwową" atmosferę. Dlatego staramy się aby w naszej firmie pracowały osoby kompetentne, dlatego Pani nie znalazła się w ich gronie. Jak dla nas temat zamknięty.
"nie zgadzamy" ? a kto się nie zgadza ? bo chyba nie pracownicy co dwa razy dziennie na dywanik do Pani są wzywani z rozpiską co zrobili a czego nie. Postawę, o której napisano wyżej ma Pani do wszystkich dziewczyn niezależnie od ich pracowitości i kompetencji.
Zgadzam się z opinią o Pani Gorzelak. Żeby u niej pracować i w atmosferze, którą tworzy trzeba już być przyciśniętym do ściany i zgadzać się potulnie na bycie ofiarą. Nie poszłabym pracować do niej za żadne pieniądze bo nie jestem masochistką i nie jestem na tyle zdesperowana aby znosić fochy wyniosłej baby ale...............gdybym miała firmę to powierzyłabym prowadzenie księgowości jej firmie. Pani Gorzelak dba o to żeby księgowość była prowadzona skrupulatnie i prawidłowo. To co wyprawiają inne biura przechodzi ludzkie pojęcie. Tak, że do pracy - nigdy ! ale z działalnością bardzo polecam !

Jak się pracuje w Biuro Rachunkowe Ewa Gorzelak?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Biuro Rachunkowe Ewa Gorzelak?