brak logo

Tamir Drukarnia

Bystrzyca Kłodzka

Opinie o Tamir Drukarnia

anonim 2009-10-22 08:27:04
anonim - 2009-05-19 21:13:38

PRACA BARDZO DOBRA I PRACODAWCA OK ALE ZAROBKI BY MOGLYU BYC LEPSZE

Pracodawca dajac wypłate przelicza tak jak by dawał pracownikowi na reke to z podatkiem , marne grosze placi w kazdym razie ,wyzywa ludzi itraktuje jak bydło , tylko dla pokazu na poczatku i jak ma interes jest mily .
1
anonim 2010-01-12 09:20:17
Praca w zakładzie jest mało przyjemna,chamskie odzywki samego szefa zakładu i niektórych kierowników bulwersujące.Wymaganie pracy na wysokim poziomie,wyciskanie ostatnich soków z pracowników a zarobki do niczego, marne.Panie szefie zakładu mniej ubliżania i poniżania ludzi,którzy pracują w zakładzie,to są ldzie a nie bydło, bez tych ludzi nic by pan sam nie zrobił u siebie w zakładzie Szacunek się należy praconikom!
kaczor 2010-03-25 17:34:54
pracowałem w tym zakładzie, Pan Prezes ludzi mu podległych ma za nic traktuje pracowników jak śmieci . NIE ZWRACA UWAGI KTO MA RACJE WIADOMO ZE MA PREZES RACJE I JEGO PISTOLET W KAB.
Leonidas 2010-03-29 19:28:11
Prezes zwraca się do swoich pracownic mówiąc ja wiem która to (usunięte przez administratora) zrobiła bardzo przyjemnie pozdrawia swoje pracownice
A 2011-03-19 17:14:02
Pracodawca wyżywa się psychicznie na pracownikach, zastrasza, wyzywa, gardzi ludźmi. Wymaga służalczej posłuszności, nie znosi jakichkolwiek oznak sprzeciwu, nie respektuje praw pracowniczyczych, zakazał zakładania związków zawodowych, w dniu wypłaty jego zły humor sięga zenitu. Pracownicy są do tego stopnia straszeni, że przychodzą do pracy nawet na zwolnieniu lekarskim (ciekawe co na to ZUS?). (usunięte przez administratora)
nie wiem 2011-04-30 05:10:13
(usunięte przez administratora) kiedy gada do mnie to nawet nie słucham jego tylko mu przytakuje:) bo takiego człowieka nie ma co słuchać:) dorobił się tej drukarni(usunięte przez administratora).,,,, na ludzkiej krzywdzie.. że by go życie po karało tak jak on karał innych. (usunięte przez administratora). niech się zastanowi trochę nad swoimi czynami.... i nie strasz nie strasz (usunięte przez administratora)
ANONIM 2011-06-17 00:04:20
Nawet niewiadomo jak zacząć.Ludzie tam pracuja bo muszą,niestety w dzisiejszych czasach to norma(usunięte przez administratora).Pracowników ma za nic,zarobki marne,wykorzystywanie z kazdej strony,brak zapłaty za nadgodziny i nocki tak jak to obowiazuje w przepisach.Obiecanki cacanki a głupiemy radośc.Wiekszosc co ma to z funduszy unijnych a dorobil sie wiadomo na czym na Oszustwach i doskonale wiemy gdzie.A zapomnial jak sam pracował jak własnie ludzie teraz u niego.I jak to sie mówi naszym przysłowiem "Niepamieta wół jak cieleciem był".Pracownicy czuja się jak w BIG BRADERZE w koło kamery,tylko niema pokoju zwierzeń bo jak kto sie odezwie i postawi na swoim to dowidzenie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stad-jak to sie nieraz mowiło-prawda Panie Prezesie.Tak więc wystawiam nieposzlakowana opinie na temat najpotęzniejszej fabryki w kotlinie kłodzkiej(hehe chciał byś),najlepszego pracodawcy(hehe nigdy) i najlepszych zarobków(po wypłate to z obstawa trzeba jezdzic hehehi(usunięte przez administratora) szkoda gadać,tam poprostu nie da sie pracować.Powiem szczerze tydzien pracy po 12h to wyhodzi jakies 190zł z groszami na umowe zlecenie.Takze daje do myslenia na dzisiejsze czasy.Pozdrawiam:(
anonim 2011-06-17 00:14:49
DO FIRMY NIC NIE MAM,BO NAPRAWDE FAJNE RZECZY TAM ROBIA-A TO DZIEKI NAM PRACOWNIKOM KOCHANY PREZESIE MASZ TAKA KASE I CUDOWNE ZYCIE,CHOCIAZ ZDROWIE SZWANKUJE.I TROCHE SZACUNKU,BO PEWNEGO DNIA PRODUKCJA STANIE I BEDZIE TAK JAK W GRECJI A ODBIORCY NIEBEDA ZADOWOLENI I STRACIMY KLIENTOW.WIECEJ SZACUNKU,LEPSZE ZAROBKI A BEDZIE WSPANIALE I MOZE PARE GWIAZDEK WPADNIE I BEDZIE BYPLOM DLA NAJLEPSZEGO PRACODAWCY W KOTLINIE KŁODZKIEJ LUB NA DOLNYMSLASKU.HEHE,POZDRAWIAMY PRACOWNICY
anonim 2011-06-22 10:52:53
Praca wcale nie jest ciężka to zależy jak kto do tego podchodzi i jakie stanowisko obejmuje.Sam prezes nie jest zły każdy z nas mając firmę chciałaby aby ona funkcjonowała należycie.Człowiek ten nie włożył tam tysięcy ale grube miliony i chylę czoła w jegostronę chocby nawet dlatego że ma on głowę do interesów i udowodnił iż jak się chce to można.Pracując w tamirze zauważyłam jedną charakterystyczną rzecz dla większości ludzi jest to zawiść i obłuda przeplatana z zazdrością.Cieszycie się jak komuś powinie się noga a są tacy co sami ją podstawiają.Nie wspomnę o butelkach w kartonach które same tam przecież się nie znalazły:) Wkurzają mnie ludzie którzy mają dużo do powiedzenie nie koniecznie do osoby zainteresowanej a dupolizów tam nie brakuje.W razie jakiej kolwiek konfrontacji słyszy się \"tak, oczywiście,jak najbardziej, zrobię jak Pan każe\" a na sam koniec gdyby mógł to by całe kierownictwo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całował a przy współpracownikach cwaniakuje bo ja bym powiedział mu to czy tamto.Był przypadek gdzie jedna gwiada aby zaimponować prezesowi zanurkowała w kontynerze z makulaturą i wyciagnęła kilka kartoników które okazały się makulaturą i pewnie myslicie że była jakaś reakcja ze strony prezesa?nie nie było żadnej.Laska zrobiła z siebie idjotkę ale żeby ją to czegoś nauczyło?wątpie:).Przykre jest też to że jak my czegoś potrzebujemy bo pali się nam grunt pod nogami wiemy gdzie iść. Do prezesa rzecz jasna bo on nam może jakoś pomóc(np;jest to kwestia finansowa) ale jak juz jest wszystko dobrze to na nowo jest zły.Ludziska opamiętajcie się skąd w Was tyle nie nawiści nikt Wam nie każe tam pracować ,tak naprawdę to Wy sami tworzycie sobie atmosferę w pracy nie jest to wina prezesa potraficie jedynie narzekać.Ja osobiście wolałabym pracować z 10 takimi osobami jak on niz z niektórymi(usunięte przez administratora) hipokrytami obłudnymi fałszywymi pracownikami tego właśnie zakładu (nie mówię tu o wszystkich).Ludzie sami sobie stwarzają problemy jak by ich mieli na codzień za mało.Życzę wszystkim byłym i obecnym pracownikom Tamiru miłego dnia jak i tego aby na pewne rzeczy patrzyli z przymróżeniem oka i cieszyli się z tego co mają i każdego na nowo przeżytego dnia a nie szukali powodów do wiecznego nie zadowolenia
anonim 2011-06-25 21:45:11
(usunięte przez administratora) jak by było dobrze to by nikt nie zmieniał pracy i nie przewijałoby się tyle ludzi przez drukarnie.Owszem sa ludzie i ludziska a Ty chyba nalezysz do tych co wspolpracownikow maja za nic i wolisz im obrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a sama jestes dwulicowa.Zastanów się co piszesz bo znajac opinie wiekszości ludzi to wiadomo jaka tam jest atmosfera i płaca,a warunki nie są złe.I myśle,że na przypuszczam 70 osób tam pracujących 50 jest niezadowolonych.W(usunięte przez administratora)Pracuj dalej gwiazdo i nie do usłyszenia.pa
anonim2 2011-06-28 13:41:38
(usunięte przez administratora).Dlaczego mam oczerniać kogoś kto mi nic nie zrobił i nie powiedział w moją strone złego słowa.Dlatego że inni żle o nim mówią?Chyba sobie kpisz to świadczy o tym jakim Ty jesteś człowiekiem.Jeżeli inni skaczą w ogień skaczesz za nimi bo co?bo tak wypada?Nie sztuką jest przytakiwać innym wiedząc że nie mają racji ale sztuką jest mieć własne zdanie i bez względu na to ile osób twierdzi inaczej trzymać się tego.Ja z gęby świni nie robię jak większość osób więc wybacz ale zdania nie zmienię nie dlatego że jestem dupolizem jak zostało to stwierdzone ale dlatego że mam własne zdanie i tego się trzymam.A tak naprawdę nikt nikogo tam na siłę nie trzyma więc nie rozumiem tych flustracji.Polska jest wolnym krajem a w Tamirze z tego co się orientuje podobno pracują ludzie dorośli i nie są oni ubezwłasnowolnieni i nikt nikogo na siłę nie trzyma więc na czym człowieku polega Twój problem.Radzę Ci z całego serca zapisz się na siłownie basen czy zacznij uprawiać jakąś inną dyscyplinę sportową bo człowiek jak się rusza nie ma czasu myśleć o pierdołach .Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia:)
anonim 2011-06-30 20:16:56
No właśnie jak ktos tam nie pracował,to nie wie jak tam jest.Warunki są dobre,współpracownicy jak to normalni ludzie-każdy pilnuje swojej roboty i nie wtrąca sie do nikogo.Pomocni ale niektórzy takie mruki.Fajna robota mówie tu o kobietach bo nie mają ciężko,ale faceci wiadomo mogą wiecej i dłużej robić.Zarobki,myśle,że to jest głownym problemem-do najlepszych nie należa ale srednia krajaową da się wyciagnać.Robota jak każda inna tylko trzeba sie wciagnąc a wszystko gładko idzie.A prezes jak to prezes,wporzaku dopuki ktos i cos go nie wkurzy.Najfajniejszy jest kierownik,pomocny i uprzejmy.Reszte da sie znieśc i to w kazdym wieku.Trzeba zobaczyc aby ocenic-bo plotka do plotki i tak sie zaczyna niestety.POZDRAWIAM obecnych,przyszłych i byłych pracowników.
anonim 2011-07-02 18:14:45
Co ty w ogóle piszesz? Kobiety mają tam łatwą pracę, to chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielki tam robisz!Wyzyskują człowieka na każdym kroku ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na 3 zmiany w soboty i niedziele za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grosze i nikt im za nocki i nadgodziny nie dopłaca a spróbuj zachorować albo niech Ci dziecko zachoruje to porpzmawiamy. A jeśli chodzi o kierownika to zeby było jasne jest miły jak coś chce!Skrywulczał do reszty i wszyscy wiedzą że faworyzuje lizusów a nie tych którzy naprawde zapierdalaja.JEDEN WIELKI WYZYSK GDYBY NIE TO ZE LUDZIE MAJĄ RODZINY NA UTRZYMANIU I MIJAJĄC BRAMĘ TAMITU ZAPOMINAJĄ O WŁASNEJ GODNOŚCI 80 PROCENT LUDZI ODESZŁA BY STAMTĄD BEZ ODWRACANIA GŁOWY WIEC LUDZIE JEŚLI MACIE INNY WYBÓR ODRADZAM.NIE PRZECHODZCIE TEGO CO MY PONIEWIERANIE ZA GROSZE.
1
anonim 2011-07-07 12:10:09
anonim - 2011-07-02 18:14:45

Co ty w ogóle piszesz? Kobiety mają tam łatwą pracę, to chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielki tam robisz!Wyzyskują człowieka na każdym kroku ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na 3 zmiany w soboty i niedziele za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grosze i nikt im za nocki i nadgodziny nie dopłaca a spróbuj zachorować albo niech Ci dziecko zachoruje to porpzmawiamy. A jeśli chodzi o kierownika to zeby było jasne jest miły jak coś chce!Skrywulczał do reszty i wszyscy wiedzą że faworyzuje lizusów a nie tych którzy naprawde zapierdalaja.JEDEN WIELKI WYZYSK GDYBY NIE TO ZE LUDZIE MAJĄ RODZINY NA UTRZYMANIU I MIJAJĄC BRAMĘ TAMITU ZAPOMINAJĄ O WŁASNEJ GODNOŚCI 80 PROCENT LUDZI ODESZŁA BY STAMTĄD BEZ ODWRACANIA GŁOWY WIEC LUDZIE JEŚLI MACIE INNY WYBÓR ODRADZAM.NIE PRZECHODZCIE TEGO CO MY PONIEWIERANIE ZA GROSZE.

Praca jak praca obowiązki trzeba wykonywać wszędzie, nikt za darmo ich nie rozdaje a jak ktoś liczy na łatwą kasę to niech zapomni o TAMIRZE. Gdzieś trzeba pracować a na naszych terenach zakładów pracy jak na płakał więc albo się przystosujesz albo zasiłek.Ja myślę że można do wszystkiego się przyzwyczaić a pewne rzeczy traktować z przymrużeniem oka i nie wszystko brac sobie do serca. Fakt faktem wynagrodzenie jest marne brak dopłat za nadgodziny i nocki i niestey nie średnia krajową da się wyciągnąć tylko najniższą krajową.Ale i tak wydaje mi się że najgorsze jest to jaka atmosfera panuje tam między pracownikami.Każdy każdemu podkłada świnie i niestety na każdej zmianie i w każdym dziale jest ktoś kto donosi i mąci wodę. Gdyby była zgrana brygada na pewno pracowało by się inaczej. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
anonim2 2011-07-11 09:35:24
Tak dla ścisłości wszyscy są dobrzy jak czegoś potrzebuja nie tylko kierownik ale tez pracownicy.Wszyscy umieją osądzać ale nikt nie stara się postawić na jego miejscu.On jest tak samo rozliczany jak my wszyscy i teksty że nabrał sobie roboty i nie umie się z nią wyrobic jest żałosne tak jak ludzie którzy tak gadaja to nie on nabrał roboty tylko sam właściciel więc czasem warto sie zastanowić nad tym co się klepie.Stojąc obok i słuchając pewnych rzeczy człowiekowi uszy więdną i zastanawiam się kto potrafi być gorszy czy ludzie którzy tam pracują czy też sam prezes i kierownictwo?Miłego dnia zyczę wszystkim wiecznie niezadowolonym.Zastanawiam się czy w życiu osobistym też tak wiecznie Wam żle?Jak tak to tylko współczuć!
anonim 2011-09-13 18:23:35
niech ludzie zastanowia sie co pisza jestescie wsyscy w bledzie poracuje juz tam pare lat i wiem jak to pachnie sama praca ok nie jest zla bo nie jest ciezka trzeba swoje zrobic i tyle co do traktowania ludzi i wynagrodzenia to smiech na sali kasa mala aaaa i czlowiek musi sie czasami nasluchac nie gadajcie tu o kierownikach bo sami oni nie sa zli oni sa akurat ok zli sa ludzie co pracuja obok nas wiec kochani prosze was nie badzmy kretynami mowiac co to nie kierownik bo zli sa ludzie co stoja obok nas co innego mowia a jak odejda od nas to juz wbijaja nam szpile w plecy jak jeszcze raz przeczytam cos glupiego co wy tu piszecie to chyba puszcze pawia praca ok powtarzam ale trkatowanie i kasa do bani kierownictwo ok wiec nie gadajcie co to kierownicy co oni moga nic nie moga kto ma racje i przepracowal tam troszke to wie o co chodzi ze zli sa ludzie zwykle szaraki chodzace obok nas to oni sa winni swoim gadaniem pozdrawiam albo nie pozdrawiam sam juz nie wiem nara :)
kolo 2011-10-25 06:51:35
Kochani widze ze jest tam tragicznie wiec wezme to chyba w swoje rece postaram sie naprowadzic waszego szefa na dobra droge bo to juz nie pierwsza moja sprawa o takie traktowanie pracowników (a kazda sprawe wygrałem z pracodawca)
anonim 2011-10-25 19:42:34
Ty człowieku weż zrób pożądek z tymi na niby dorosłymi ludzmi bo tak naprawdę to oni robią tam cały smrod a nie szef to ludzie (nie o wszystkich tu mowa) zachowują się jak z epoki kamienia łupanego podli zakłamani fałszywi jestem tu już trochę i wiem coś na ten temat nasłuchałem się i napatrzyłem koszmar.Surwiwal to pikuś w poruwnaniu z pracą z poszczególnymi ludzmi.
Gilotyna 2012-01-12 15:08:49
Te buteleczki ludzie chowają przed panem p.-boją się żeby w nich nie celował nimi jak to już miało kiedyś miejsce!!!!!!!!!!
sfrustrowany paranoik 2012-02-27 09:59:52
Nie, tych produkcyjnych w Tamirze wykopali na pustyni Gobi, tam pełno takich dinozaurów. Ciezko sie przebic przez ten ich zaskorupialy mózg
pod warunkiem ze go wogole posiadaja.
wiatr 2012-03-01 21:06:34
Dziwne to co czytam....
Na co wiec czekacie???
(usunięte przez administratora)
NETBOX 2012-10-26 23:36:53
anonim - 2011-06-25 21:45:11

No i wiadomo kto tu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] olize!!!!! I jak by było dobrze to by nikt nie zmieniał pracy i nie przewijałoby się tyle ludzi przez drukarnie.Owszem sa ludzie i ludziska a Ty chyba nalezysz do tych co wspolpracownikow maja za nic i wolisz im obrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a sama jestes dwulicowa.Zastanów się co piszesz bo znajac opinie wiekszości ludzi to wiadomo jaka tam jest atmosfera i płaca,a warunki nie są złe.I myśle,że na przypuszczam 70 osób tam pracujących 50 jest niezadowolonych.Więc ty znajdujesz się w tej 20 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne](usunięte przez administratora) ZIOMALI PRACUJE W KONKURENCYJNEJ FIRMIE U NAS JEST DUZO LEPIEJ NO MOZE ZA JEDNYM WYJATKIEM KASA ALE TEGO TO ZAWSZE BEDZIE MALO SAM WŁAŚCICIEL DO FIRMY SPORADYCZNIE PRZYCHODZI ALE JAK PRZYJDZIE TO STRACH SIE BAC (CHODZI O NAJWYŻSZE STOŁKI BO Z PRODUKCJI LUDZI TO TRAKTUJE NA RÓWNI ZE SOBĄ)A WIEC PRACUJE 7 LAT JEST NAS OK 250 SREDIO PREZES JEST 18 MIESIĘCY POTEM WYLOT Z HUKIEM OSTATNIO POZBYLISMY SIE NAJWIEKSZEGO DEBILA NASTEPNY PRZYSZEDŁ I OBSTAWIAMY NA JAK DŁÓGO W FIRMIE BYL JEDEN BUNT KILKA LAT TEMU WSZYSCY DRUKARZE CHCIELI ODEJSC (18 OSÓB) W CIĄGU 3 DNI BYLY ANEKSY DO UMOWY Z PODWYŻKĄ DLA CALEJ FIRMY WIEC PROPONUJE ZROBIC TAK SAMO WYSZKOLIC DRUKARZA TO NIE JEST 2 TYGODNIE A MIESIACE WIEC SIE SZEFUNCIO DWA RAZY ZASTANOWI NIZ DA PRACOWNIKOM ODEJSC TYLKO JEDNA ZASADA W GRUPIE SIŁA
anonim 2012-10-27 18:45:50
\\\\\\\\\\\\\\\"w grupie siła\\\\\\\\\\\\\\\" to fakt święte słowa ale nie w Tamirze.Wszyscy są mądrzy jeden przy drugim ,ale jak doszłoby do konfrontacji to wszyscy są cicho i nagle nikt nie ma nic do powiedzenia więc gdzie ma sens wychylanie się.Ludzie mają dużo do powiedzenia nie koniecznie przy osobie najbardziej zainteresowanej.To nie ta grupa nie Ci ludzie i nie ten zakład ,tutaj jeden drugiego sprzedałby za za 5 zł.a o wstawieniu się za kolegą bądz za koleżanką?Zapomnij.Nawet jeżeli ktoś coś spiepszy stosuje zasadę SPYCHOLOGII.Wszyscy ale nie ja:)Przyznanie się do winy?hahahahahaha:)Dobre a co to znaczy popełnić błąd?Same orły tam pracują wręcz ideały ,ale pewne wartości wynosimy z domu nie sztuką jest coś zrobić żle ,ale sztuką jest się do tego przyznać a tutaj mało kto wychodzi z takiego założenia i stosuje to na co dzieńWięc podsumowując Każdy narzeka ale nikt nic z tym nie robi .a jeżeli jest ktoś kto mówi o tym głośno jest z góry przegrany:) Wszystko jest do czasu i wszystko ma swój początek jak i koniec to też kiedyś ulegnie zmianie ja bynajmn iej w to wierze:)
swojak 2012-11-07 07:41:48
eee tam taki mondry jestes a sam nie powiesz nic konkretnego, ja swoje wiem ale bynajnmiej nienaekam. Jak ktos taki malo konkretny to mi sie wydaje ze cos kombinuje i mu tylko odwagi brakuje zeby konkretne rzeczy podac
anonim ;) 2013-08-08 17:53:25
Socjopata tak można nazwać mojego szefa.Przykre ale prawdziwe.Człowiek zamożny a jak że ubogi Ma bardzo zaniżone poczucie własnej wartości,kompleksy ,brak racji nadrabia krzykiem i ubliżaniem pracownikom.
Nie trzeba być psychologiem żeby pewne rzeczy były dla nas oczywiste.Wystarczy się przyjrzeć,zaobserwować sposób w jaki rozmawia z pracownikiem na hali -brak kontaktu wzrokowego,
Wiedzę ma dużą na temat maszyn i wszystkiego co się z nimi wiąże, natomiast słowo szacunek do drugiego człowieka zniknęło z jego słownictwa,wszystkich uważa za debili , idiotów itd.ale to tak naprawdę dzięki tym wszystkim ludziom,których ma za nieudaczników doszedł do tego co ma.
Kłamie niesamowicie,nie potrafi przyznać się do błędu,woli zastosować metodę spychologii,to nie ja to on (czasy dzieciństwa Szanowny Panie Prezesie się skończyły to nie piaskownica).
Swoje flustracje związane z życiem osobistym przenosi na halę i wtedy ma pole do popisu,osoby które już się przyzwyczaiły do jego humorów nic sobie specjalnie nie robią z chorych jazd które potrafi robić ludziom z byle powodów,świadczy to tylko o nim o nikim więcej.
Szkoda mi tego człowieka, bo my mam to czego on nigdy nie będzie miał a mianowicie ZDROWIE, to to czego może nam pozazdrościć właśnie on sam.
hugo 2013-09-06 20:37:53
na start 9-10 zeta za godzinę na intro (druk nie wiem), jak będziesz kumaty to szybko dostaniesz umowę o pracę i może szarpniesz trochę więcej sałaty
peszek 2014-04-15 19:23:02
oj nie wiesz w takim razie za jakie pieniądze w tym kraju pracują ;) ale co do Tamira to czy klienci indywidualni też chwalą sobie współprace z nimi?
odp paszek 2014-04-17 02:07:07
co do współpracy czy oferowanych produktów to każdy klient ma swoje oczekiwania, a skoro owa drukarnia działa tyle lat na rynku to mówi samo za siebie. Jeden będzie oczekiwał terminowości, drugi jakości, trzeci się skoncentruje na inżynierii papieru i efektywności, a inny będzie miał wszystko w dopie i nawet makulaturę kupi:)
1
prawda 2014-05-16 12:47:50
Na start 10 zeta/h brutto na umowę zlecenie. Po 2-3 miesiącach umowa o pracę i mała podwyżka. I potem raz w roku podwyżka rzędu 0,5 - 1 zł brutto/h !! I jeszcze Ci prezes powie" nie mów nikomu ile dostałeś"... Po dwóch latach nie spodziewaj się, że będziesz miał więcej niż 12-13 zł brutto/h. Najlepiej zarabiają drukarze ponad 2 mają na czysto, ale to nie wszyscy. Potem sztancerze i operatorzy sklejarek. No chyba, że będziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] staremu lizał i nosił jajka jak drukarz Z. to wtedy dostaniesz 5 zł podwyżki.
kotek 2014-08-31 21:19:06
jutro do pracy az nie chce sie tam isc praca do kitu i co by tu duzo nie mowic to kierownicy sa nie fajni kierownik Arek jak cos chce to mily jest a kierowniczka Magda no jednych lubi a jednych nie tam znajomosci to podstawa jak cie lubia to mozesz wszystko jak nie to przykre ale nie nie mozesz zarobki male 11 lub 12 zlotych na godzine ale jak ktos potrzebuje pracy to bedzie pracowal tylko ludzie prosze was chodzi tu o kierownictwo traktujcie wszystkich tak samo a po pracy mozecie byc przyjaciolmi pozdrawiam
1
sklejarka 2014-10-05 18:20:20
slucham co tak piszecie ale niech ktos bedzie obiektywny i niech poda 2 zaklad ktory sie rozwija i ludzie maja gdzie pracowac w Bystrzycy i sama praca nie jest zla a ludzie zawsze cos wymysla to jest zle albo cos nie tak ale kazdy tam pracuje i chce pracowac nie zgodze sie rowniez z opinia wyzej kierownicy sa bo musza byc i nie sa zli i staraja sie traktowac ludzi tak samo i zlego slowa nie powiem szef tez sie zmienil na plus mysle ze jak ktos nie chce pracowac to zawsze cos znajdzie to zarobki to praca zla a to bzduraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa praca super i tyle :)
Pipu 2015-01-13 08:10:41
Trzeba powiedzieć, że oferta nie jest zbyt mocno zdywersyfikowana, jednak to zbyt duży problem nie jest, ponieważ Tamir powinien obsługiwać sporo zleceń na usługi prezentowane przez nich. Zastanawiam się czy trudno jest zdobyć u nich pracę i czy w ogóle jest to warte zachodu. Mógłby ktoś opisać samą rekrutację?
mieszkolo 2015-03-27 16:25:05
chyba jeśli chodzi o rekrutacje to większego szału nie ma, nie jest też specjalnie trudno, bo patzryłem an ich wymagania jakie mają, ale niestety nie ma tutaj aż takich warunków pracy, zeby robić nie wiaodmo jak złozoną rekrutacje, pewnie jedno spotkanie jest i koniec na tym, nic więcej. Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam.
Olewator 2015-05-15 08:26:47
Praca jako taka, jak ktoś napisał na przetrzymanie za te pieniądze. Szkoda, że nie można się pochwalić, że pracuje się w Tamirze... Taka firma, która zarabia rocznie miliony, powinna dać więcej zarobić pracownikowi, ale niestety przez prezesów przemawia chytrość.
lalka 2015-06-01 15:58:21
Praca jest fajna mi sie podobalo nie mowie, ze jest lekko ale dalo sie, wyplaty tragedia 1000-1100 zl soboty przymosowe co druga sobota w pracy. Humorki prezesa tez przegiecie raz slodki az zle sie robilo a za chwile nie ten sam czlowiek jak by diabel w niego wstapil jest strasznie wulgarny,, nie polecam ludzia o slabych nerwach. Wogole nie polecam tam sie pracuje z msc na msc
1
v 2015-12-16 23:44:53
Niskie pensje, humorki prezesa i jego rodzinki
i w ogóle jakieś dziwne układziki
Ale w Bystrzycy jest ciężko o pracę
i ludzie nie mają wyboru.
1
Kowalski 2016-05-11 08:52:52
W dalszym ciągu praca w Tamirze na przetrzymanie. Brak szacunku do pracowników. Inna kwestia jeśli chodzi o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w. Wymagają pracy po godzinach, ale za free. Główna zasada prezesa to wykorzystać człowieka ile się da za najniższe pieniądze.
5
klm 2016-05-22 21:15:13
kowalski, a nie wiem gdzie ty chciałeś robić karierę. Przecież w drukarni się nie da zrobić żadnej kariery. Podobno można czegoś więcej się nauczyć mając nieco dośwaidzconych obok siebie. A tam takich nie brakuje
Zostaw swoją opinię o Tamir Drukarnia - Bystrzyca Kłodzka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tamir Drukarnia