logo Fortaco JL Sp. z o.o.

Fortaco JL Sp. z o.o.

Janów Lubelski

Opinie o Fortaco JL Sp. z o.o.

Q 2017-05-12 23:30
Skoro szczerze rozmawiamy to powiedz mi dlaczego tak prześladujesz ludzi czy ta firma musi być pośmiewiskiem w całym JANOWIE albo czy przyjemnie ci czytać tak obrażające teksty czy nie wiesz że nienawiść rodzi nienawiść
6
OJCIEC DYREKTOR 2017-05-12 23:30
taki mądry Jesteś odpowiedz na pytanie ILU LUDZI SPRZEDAŁEŚ I ILE BUBLI PUŚCIŁEŚ śmiesz oceniać ludzi
Q 2017-05-12 23:45
Czytasz co piszą ludzie na kierowników a czyja to wina że ci kierownicy tak się zachowują .Większość z nich to normalni ludzie tylko ty robisz z nich potworów przepraszam za to określenie to była metafora
3
x 2017-05-13 00:22
Właśnie ten kierownik powinien być sprowadzony na ziemię bo został namaszczony przez M,J za naprawianie samochodów DYREKTORZE do ciebie apel zrób coś z tym człowiekiem bo nie można z nim wytrzymać .Zapytaj go jakie miał osiągnięcia w KACIE albo ile sobót razem z M,J dopisywał swoim kolesiom
1
Figo-Fago!!! 2017-05-13 08:58
Bref ty się chyba z choinki urwałeś, czy inwigilacja pracowników przez monitoring i stosowanie kar nie jest łamaniem prawa i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie to obchodzi, że związki wyraziły na to zgodę, bo są zaprzedane.
A jeśli chodzi o tych twoich normalnych pracowników to sprawdź, co wyczyniał na Moffecie M. J. były kierownik i obecny kierownik a wtedy lider Br*ś. Na jakie straty naciągnęli zakład????
3
Neuson 2017-05-13 17:56
Podtrzymuje nadal że jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
7
nieznajomy 2017-05-13 22:19
A może z klecił byś ze dwa zdania więcej zobaczyli by wszyscy jakim jesteś ograniczonym nieukiem
1
Q 2017-05-14 22:18
Muszę cię rozczarować ale nie jestem FIGO FAGO
Nieznajomy!!!!! 2017-05-15 19:37
Konio dorabia sobie na boku w kiblach koło towarowca. Myje i sprząta sracze z cudzych gówien. Ponadto wczoraj bylo doniesienie ze ktoś podpierda......... papier z wyrzej wymienionego miejsca i stoi na jarmaku w czwartek w Janowie. Poza tym regularnie znikają szczotki i demoestos żę sraczy.
I co koniu nie wstyd ci grzebać sie w cudzych odchodach.
Ps.: Podczas niedzielnej mszy sw. ZA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ksiądz mówił ze nie ma gorszych idiotow i baranów od ciebie i pana przewodniczącego.
4
Figo-Fago 2017-05-15 20:14
Bref zmień ksywę bo kojarzy mi sie z plynami do sracza!!!!!
8
Alutec 2017-05-15 21:27
Wszyskich niezadowolonych z pracy w Fortaco zapraszamy do firmy Alutec w Stalowej Woli Dajemy 30PLN na godzine, darmowe wczasy, spa i 2 miesiące wolnego.
5
Alutec 2017-05-16 07:08
Dodam jeszcze że znikną wszystkie wasze problemy o których piszecie bo u nas nie trzeba pracować, nie trzeba sprzątać, można palić, można pić ale tylko 3 browary dziennie, można się spóźniać. Nie ma liderów kierowników nikt nikogo nie goni. Jest super, po co zapier.... w beznadziejnej firmie?
5
pomocny 2017-05-16 08:02
Nie mądruj GEBELSIE spod NISKA
4
Q 2017-05-16 08:10
Nie odpisałeś mi na dwa posty
Figo-Fago!!! 2017-05-16 14:13
Bref Ci nie odpisze na Twoje posty bo nie umie pisać prawdy!!!
4
LIDER 2017-05-16 20:27
Wiecie o co tam chodzi na tym SANDVIKU ciągle ktoś coś wypala jeden jazgot i tumany dymu .Wyszedłem za chale zaczerpnąć świeżego powietrza a tam przez okna od cata pytają ludzie co tak wypalamy że aż u nich słychać myśleli że rozbieramy chale
4
MAZGUŁA 2017-05-17 21:29
A co ma się dziać wychodzą na na jaw pomysły końskiego łba .Rozwalił dobrze działającą placówkę na której pracownicy sobie pomagali i każdy ze sobą w spół pracował a teraz jest jeden burdel wszyscy wszystkich pod.........ą nikt nikomu nie pokaże jak ma robić tylko patrzy aby sam pokazać się jaki z niego fachowiec. A co ostatnio pospawali ulubieńcy konia czyli oligarchowie to woła o pomstę do nieba . BRAWO koński łbie ale też brawo LIDERZY razem z KIEROWNIKIEM.
M 2017-05-17 22:00
Ale za to nikt nie BEKA ani nie śmieje się z konia
Nieznajomy!!!!! 2017-05-18 14:22
Liderzy biorą dobre pieniądze to nie będą się sprzeciwiać kierownikowi i koniowi. Kierownik bierze jeszcze lepsze pieniądze to nie musi robić zmian w produkcji. A konio nie mając zielonego pojecia o produkcji bierze ludzi z innych wydziałów do pracy na Sandviku ktora wymaga dużych umiejętności i dlatego dzieją się takie JAJA!!!
4
Sandvik 2017-05-18 20:22
Napewno nie lepsze pieniądze od Ciebie ty pasożycie.
1
Sandvik 2017-05-18 20:29
I jeszcze jedno ci powiem to my zwykli pracownicy pracujemy na twoje wynagrodzenie ty pośniaku . A ty w godzinach pracy zajmujesz się nie tym za co ci płacą.WIELKI MI TU INŻYNIER ZA WOREK KARTOFLI.



4
nieznajomy 2017-05-18 20:43
Gdyby nie inżynierowie to ty chamie nie miałbyś co robić i musiałbyś zrywać maliny.pozdrawiam roboli
Sandvik 2017-05-18 21:06
Oj boli to boli co nie inżynierku za kartofelki.
3
Sandvik 2017-05-18 21:09
Albo nawet inżynier po politologi to dopiero ci inżynier aż żal dupę ściska.
4
Q 2017-05-18 22:02
WITAM. Byłem na spotkaniu z prezesem który między innymi powiedział żeby nie słuchać plotek na temat work serwisu .Tutaj podam tylko jeden przykład kłamstw obu pryncypałów . Jest jeden pracownik po 30 letnim stażu pracy i trzeba było go przenieść do work serwisu .WSTYD .jeśli chodzi o jakość na sandviku to większość ludzi którzy dbali o nią są za bramą dzięki koniowi i liderom . BREF dalej czekam na odpowiedz .
2
nieznajomy 2017-05-19 06:00
To co napisałem wcześniej teraz się potwierdza chamstwo i tyle nawet pan dyrektor tak twierdzi
Figo-Fago!!! 2017-05-19 16:22
Dlaczego w firmie jest taka obłuda. Na ostatnim spotkaniu pana dyrektora z załogą była taka ściema że się rzygać chce. Pan dyrektor zaczął oczywiście od słupków które pokazuje co miesiąc jednakowe chyba że trzeba gdzieś wstawić reklamację. Dziękuję całej załodze z całego serca, a najemnik z Częstochowy czatuje aby kogoś ukarać ( w końcu ten debil może by zabrał głos w jakiejś sprawie). Celebryta związkowy udaje że kształci spawaczy a jakości jak nie było tak nie ma ( jeśli ktoś się orientuje to wiadomo że w ciągu tygodnia albo dwóch z ciemniaka nie zrobi inżyniera chyba, że za kartofle). Dlaczego nie porusza się tematu uciekania pracowników z zakładu i to od jednego kierownika ( von Nogaya) i dlaczego w końcu nie mówi się chociaż odrobiny prawdy ?!
7
Bref 2017-05-19 19:49
A co to jest prawda nieznajomy !!!! Albo Figo Fago a już nie wiem kim ty jesteś inżynierze za kartoszki a może i za jajka.
1
Bref 2017-05-19 20:01
Pamiętaj internet jest anonimowy ale są instytucje które mogą dotrzeć do takich popaprańców jak ty. JUŻ NIEDŁUGO !!!!!!
1
Bref 2017-05-19 21:04
Pozdrów nieznajomego !!!!!!!
4
Figo-Fago!!! 2017-05-20 07:14
Widzę Bref, że zaczynasz się z tym wszystkim gubic, sam kiedyś powiedziałeś że strona forum Fortaco jest potrzebna do wydawania opinii, więc nie pieprz farmazonów tylko pisz !!!!
4
Bref 2017-05-20 10:53
Nieznajomy mam wielką prośbę do ciebie pozdrów Figo Fago !!!!!
Bref 2017-05-20 16:52
Ten inżynier o którym wszyscy piszą to za kiełbasa a nie za kartofle
Brefś 2017-05-20 17:01
Deb..l na rysunku sie nie zna a wszystkich krytykuje. Do szkoły muzgojebco.INŻYNIER OD SIEDMIU BOLEŚCI .
Qs 2017-05-20 21:51
Trzy litery a która to część ciała.
Q 2017-05-21 11:42
Bref dlaczego straszysz figo fago przecież wszystko co pisze to szczera prawda dzięki niemu dowiadujemy się bardzo ciekawych faktów z działalności dyrekcji oraz związków .Myślę że to ty powinieneś się obawiać bo wychodzi na jaw twoja niekompetencja .Dlaczego nie robisz zebrań z pracownikami i nie informujesz o tym co dzieje się w firmie .Czekam na takie spotkania i prawdziwe informacje
3
figo fago 2017-05-21 13:05
Muszę ci napisać że ze swoją rodziną żyję bardzo dobrze mam czworo dzieci dwa psy i trzy koty nie licząc bezdomnych które przychodzą do mnie jeść . Napisz coś o swojej rodzinie jeśli ją masz bo wydaje mi się że niezbyt dobrze z nią żyjesz siedzisz w Janowie cały tydzień a jak pojedziesz do domu to zamiast zajmować się rodziną siedzisz na internecie i piszesz głupoty.
4
Bref 2017-05-22 16:50
Chodzisz na spotkania i słuchasz jak świnia grzmotów a nawet nie wiesz że w Fortaco Janów Lubelski nie ma prezesa . Mamy Dyrektora Operacyjnego to tak dla twojej wiadomości.
3
Bref 2017-05-23 17:52
Msza mu nie pomoże !!!!!!!!
3
x 2017-05-23 22:17
Co znalazłeś pokrewną dusz w krytykowaniu f f pamiętaj że mam was wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] barany i bezmózgowce .
1
Spawacz 0501 2017-05-24 11:09
Ile zarabia spawacz w fortaco który pracuje normalnie i solidnie? Proszę o szczerą odpowiedź bo mam zamiar wybrać się do tej firmy ale wasze opinie i dyskusje mnie odstraszają
Hans 2017-05-24 16:39
Idz na chorobowe Work Serwis czeka idziesz na emeryture Kon pomoze sie przeniesc do Work Serwis tak sie tutaj traktuje ludzi BRAWO KONIU
2
Lider 2017-05-24 17:56
Z premiami bez nadgodzin około 2500 na łape. Nie patrz na tych co ch... robio tylko piszo bzdury na forum.
X 2017-05-24 20:40
Skoro nowy pracownik ma zarobić 2500 to napisz ile musi mieć na godzinę ja mam 17,80 izarabiam2000 na łapę młody zarobi1600.NIE KŁAM KONIU
1
Bref 2017-05-24 21:02
No kolego przy 17,80 i przy 168 godzinach to masz 2990.40 od tego odjąć 30% podatku to jest 2093.28 netto. Zapomniałeś dodać dwóch premii i dodatku za drugą zmianę . Dodac 2.14do godziny za premię od destępności pracownika i średnio 2 złotych od premii za efektywność plus dodatek za drugą zmianę 0.60 groszy to do wypłaty przy 168 godzinach to twoje konto zostaje zasilone o kwotę 2650. Brutto 3786.72 żal możesz mieć do państwa polskiego że ponad 1000 zl masz podatku. A więc nie 2000 tylko 2650.
5
X 2017-05-24 21:14
Dzisiaj koński łeb zaprosił kierowników na obiad chyba dlatego że niema bosa i chciał błysnąć albo szuka poparcia .Przychodzi mi do głowy jeszcze to że hołota chodzi na obiadki a roboty niema kto pilnować no i na efekty nie trzeba było długo czekać .Na sandviku znowu wypalanie jak tak dalej pójdzie to zabraknie kasy na elektrody . Ciekawe czy PEPKO wie o tym dziadostwie które jest produkowane przez kierownika B.... I jego dupowłazów liderów .Apel do konia zwalniaj dalej prawdziwych fachowców a na ich miejsce przyjmuj dziadostwo z UKRAINY lub z innych placówek .TAKIEGO BEZ MÓZGOWCA JAK TY TO W TEJ FIRMIE NIE BYŁO I CHYBA NIE BĘDZIE .
2
X 2017-05-24 21:27
Muszę jeszcze dodać . Mam nadzieję że na obiad nie było wątróbki bo kiedyś serwowali na darmowe zupki i koński łeb zrobił aferę że nie jada takiego czegoś .
1
X 2017-05-24 21:31
NIE JESTEM TWOIM KOLEGO ZAFAJDAŃCU A TAKIEJ WYPŁATY NIGDY NIE MIAŁEM
1
Bref 2650 2017-05-24 21:33
To ja teraz wyliczę zarobek dla nowo przyjętego 12+2,14+2+0,60= 16,74 x168 = to jest około 2000 na rękę a nie 2500. Na niektórych liniach można parę złotych więcej zarobić ale niewiele więcej i na pewno nie 2500.
2
Koń 2017-05-24 23:50
Kania wróć błagam bo nie ma kto Sandwika spawać!
Zostaw swoją opinię o Fortaco JL Sp. z o.o. - Janów Lubelski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o.