logo Fortaco JL Sp. z o.o.

Fortaco JL Sp. z o.o.

Janów Lubelski

Opinie o Fortaco JL Sp. z o.o.

pomocny 2017-07-22 13:45
Podpisuj się psychol fon Nogayu
5
x 2017-07-23 17:52
Jak myślicie gdzie pojechał koński łeb na wakacje
4
Figo-Fago!!! 2017-07-23 19:16
Bardzo trafne określenie co do von Nogaya. Jeśli jesteś tak ograniczonym człowiekiem von Nogayu to nie wklejaj gotowych postów tylko czytaj co ludzie mądrego piszą o tobie. Obstawiłeś się dwoma liderami z których jeden stoi przy tablicy i udaje że „coś tam” maluje, drugi chodzi ze starej hali na nową udając, że donosi dokumentację, a twój asystent (kultywator) chodzi po hali i miesza powietrze i bardzo często pali. Ci ludzie razem z tobą wzięci, jeśli byliby rozliczani ze swojej pracy to by nie jedli nawet bułeczek z czarnym salcesonem.
10
Guślarz 2017-07-23 19:27
Bardzo często zastanawiam się Bref, ile jeszcze stanowisk obsadzisz swoimi kolegami ze szkolnej ławy w firmie, wydając ogromne pieniądze ludziom, którzy nie robią nic opłacalnego dla zakładu, chodzi Ci pewnie o to żeby podnieść średnie wynagrodzenie w firmie dając swoim kolesiom a zabierając pracownikom którzy ciężko pracują na produkcji, a może chodzi Ci o to, aby naściągać członków do „Dobrej Zmiany” żeby można było związkiem coś reprezentować. A co do wakacji to pewnie poleciał z teściową na Bermudy.
10
? 2017-07-24 12:50
Myślę że do Janowa Podlaskiego na aukcje.
4
nieznajomy 2017-07-25 13:10
Dlaczego jakiś zafajdaniec ciągle moje wpisy likwiduje .Czyżby tak prawda kuła w oczy któregoś z pryncypałów
1
Może dlatego? 2017-07-25 21:56
Urojenia to zaburzenia myślenia, czyli przekonanie chorego o istnieniu rzeczy, zjawisk czy wydarzeń wokół niego, które naprawdę nie istnieją. Pewne zdarzenia mogą co prawda mieć miejsce, ale chory nadaje im nieadekwatne znaczenie, nadbudowuje wokół nich chorobowe treści, tzw. system urojeń. Takie fałszywe sądy pacjenta są niekorygowalne; nie daje on sobie wyjaśnić, wytłumaczyć, że to, co myśli, nie ma miejsca w rzeczywistości, nie dzieje się naprawdę. Pacjent jest głęboko przekonany o prawdziwości swoich urojeń, „wierzy w nie”, „wie”, uważa, że to jego sądy są prawdziwe, a inni albo ich nie dostrzegają, albo wręcz są „przeciwko niemu”, chcą z niego „zrobić chorego”, kiedy właśnie to on „jest zdrowy”. Może nawet takie osoby, które starają się mu pomóc i „tłumaczyć, że on nie ma racji”, włączyć w system swoich urojeń, jako biorące udział w „zmowie przeciwko niemu” (np. rodzinę, znajomych, osoby z pracy). Do tego grona trafiają nieraz także, osoby i instytucje, które mogą pacjentowi pomóc profesjonalnie: psychologowie, lekarze psychiatrzy, personel szpitala. Dlatego często bardzo trudno pomóc osobie, która uważa, że z nią jest „wszystko w porządku”, że jest zdrowa, a ci, którzy chcą jej pomóc, są przeciwko niej.
1
pomocny 2017-07-26 07:56
Widać że chodzi łeś do szkoły w Branwi
5
Marta 2017-07-26 10:37
@nieznajomy Jeśli jakiś komentarz został usunięty, to znaczy, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Przed zamieszczeniem opinii warto zapoznać się z jego treścią. Czy ktoś kto aktualnie pracuje może się wypowiedzieć na temat pracy w Fortaco JL Sp. z o.o.?
1
Edmund 2017-07-30 11:04
Komu ty chcesz pomóc napewno sam sobie pomagasz, zarabiając pieniądze na ciężkiej pracy pracowników którzy ciężko pracują żebyś mógł pisać brednie które dorównują twojej inteligencji .
8
x 2017-07-31 07:23
Nie zdziwiłbym się gdyby po urlopie koński łeb przywlókł do firmy następnego kolesia na którego trzeba będzie pracować
6
Farmer 2017-07-31 21:56
Widzialem jak Konio na wakacjach dorabia se kombajnujac łowies i pszanica ńju holandem. Bierze 450 polskich złotówków z hektara. Jak bedzie taki drogi to nift go nie będzie brać do roboty. Ponadto uprowadza w zbiorniku dwa metry pszenicy i robi zapasy na zimę bo coś musi jeś!
5
Bref 2017-08-01 14:17
Baranie idź do szkoły najlepiej do podstawówki i naucz się zasad ortografii a potem pisz posty.
1
Żelazny 2017-08-02 19:49
Marta nie pieprz mi tu farmazonów że wypowiadasz sie w imieniu administratora bo każdy normalny i dorosły człowiek wie o tym, że aby wpisać wiarygodną opinie o Fortaco ( jak przebiega praca, jakie sa zasady w zakładzie i jak są traktowani pracownicy) to musi taki ktoś obecnie pracować w Fortaco.
5
Gmoch 2017-08-03 22:27
Kojski łep ma se przywiez po wolnym nowego wazeliniarza ftóry bendzie sprawdzał i zwalniał by**o z zakładu.
5
Ojciec Dyrektor 2017-08-11 20:24
No pierwszy raz zobaczylem wczoraj jak kun jedzie na rowerze z bandą jolopow a jak ze dobrze sie zyje. Auto firmowe sie ma paliwo bez limitow
3
Pyrtofel 2017-08-16 22:30
Jak widze tego de*ila kierownika z Neusona to po prostu chce mi sie żygać.
W ostatnim czasie już chyba głupieje. A pojęcia do roboty zero.
6
MŁODY 2017-08-25 11:57
Nieuku jak nie umiesz sklecić porządnego posta to się nie wypowiadaj na forum bo aż wstyd żeby koński łeb miał takich liderów. Zabolały cię papierosy a czasem nie palisz za przyrządem żeby się schować przed kamerą. Dziwi mnie tylko jedno że jesteś ciemniakiem i nieukiem a dyrektor cię jeszcze nie przejrzał że nadajesz się tylko do włażenia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Guślarz 2017-08-25 13:30
Nie pal bo nie będziesz mógł dmuchać w trąbę bo i tak już cię mało słychać w tej twojej kapeli a tam myślę że trzeba pracować bo to nie Fortaco i gadką i włażeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niczego nie osiągniesz.
1
MŁODY 2017-08-25 18:10
Mam apel do liderów z sandvika aby bardziej pilnowali jakości a nie ciągle chowali się po dziurach i palili fajki .Ja chcę dostać bonusa bo uczciwie pracuje
1
BRUDAS 2017-08-25 23:08
Chciałbym się podzielić moimi spostrzeżeniami z zachowania końskiego łba mianowicie chodzi o to że jak brakuje detali do spawania to zaczyna się zadyma ze sprzątaniem aby odwrócić uwagę wszystkich od nieudacznictwa . Chodzi o to że nie potrafi wywiązać się ze swoich obowiązków za które bierze dobro kas o której zwykły pracownik morze tylko pomarzyć .
2
Kolega 2017-08-26 03:23
No ten lider z Zofianki ten co w trąbkę dmucha a spawać nie umie uważa że jest numero jeden na sandviku . Moja propozycja jest taka chłopie dmuchaj dalej w tą trąbkę a liderowanie zostaw innym którzy się do tego nadają. Jak już będziesz umiał spawać i będziesz miał odpowiednie predyspozycje do komunikacji z pracownikami to wtedy możesz mieć ten dodatek cztery złotych do godziny i dwa razy premie . JACEK TWÓJ BEŁKOT JEST PRZERAŻAJĄCY ZREZYGNUJ Z LIDERA BO CHŁOPIE NIE NADAJESZ SIĘ DO TEGO !!!!!!!
7
MŁODY 2017-08-26 11:31
Bardzo trafny opis tego nieuka który umie tylko psioczyć na wszystkich. Ostatnio składał zbiorniki oczywiście nie ogarnia rysunku i żeby odbić od siebie piłeczkę to chodził po placówkach i psioczył na technologów że nie interesują się produkcją a tak naprawdę to on jest liderem i powinien wszystkie wyroby ogarniać a nawet pomagać i pokazywać co mamy robić w końcu za to bierze dodatek i dwie premie
7
Brudas 2017-08-26 22:33
Koński łbie jeżeli przez twoją niekompetencję brakuje materiałów do spawania i tym samym nie ma pracy, więc nie zaslaniaj sie sprzataniem bo i tak każdy pracownik wie o co tak na prawdę chodzi. Sprzątać to możesz swoj gabinet jak go zarzygasz jak za dużo dasz w palnik. To jest kolejny juz idealny przykład ze ty nie nadajesz sie na stanowisko dyrektora produkcji. Przecież ty jesteś gorzej głupi niż te świnie które u mnie w zagrodzie stoją. Wracaj skąd przyszedles SB-eku. I twoja teczka sie znajdzie.
6
Przeciwko paleniu 2017-08-26 22:45
Liderzy z sandvika biorą gruby bilon za nic. Nie maja w ogóle pojęcia do roboty. Tylko patrzą aby stanąć i zapalić. Poza tym regularnie zmieniają miejsce wykroczenia aby ich kierownik lub konio nie nakrył. Ale i palenie się kiedyś skończy. Jak konio zobaczy ze pala tak koniec z fuchą liderowania. A jeszcze Jak konio będzie dalej tak firmą rządził to nie długo CAT wykupi fortaco i konio pojedzie do czystochowy pkesem i to bez biletu.
3
MŁODY 2017-08-27 09:26
Apeluje do wszystkich piszących na tej stronie aby dać spokój koniowi by się nie załamał. Opisy są niekorzystne dla niego i jak nazłość pojechał do domu a tam na niedzielny obiad stara ugotowała WĄTRÓBKĘ Z CYBULO
3
Szwagra szwagier 2017-08-27 16:44
Wg mnie Konio to sie nadaje ale tylko do tego żeby sprzątać kible w szatni pracowników. Pojęcia do produkcji nie ma żadnego. Tylko jak się robi zawodówke w osiem lat to skąd będzie się coś umieć. Na takie stanowisko musi być juz człowiek wyksztalcony a nie taki deb*l jak on. Na prawdę nie ma gorszego nieuka i impotenta od niego. Potrafi tylko przyjmować do pracy swoich kolesi którzy sa podobni poziomem intelektualnym do niego. Obiecuje końskie podwyżki a tak na prawdę jeszcze zabiera pracownikom. Koniu wsiadaj w busa i do Częstochowy medaliki sprzedawać.
5
Mładszej lider 2017-08-27 16:53
Jak tak dalej pójdzie to każdy ucieknie do Cat-a, i w fortaco zostaną do pracy liderzy i Konio. I wtedy nie będzie już kim pomiatac to konio pojedzie do starej i otworzy se jarmak pod klasztorem i będzie sprzedawał kartofle i kwaśne mlyko. A sam nie będzie już płacił złotą kartą tylko wsiażami bo nie będzie juz gotówki.
5
Obserwator pracowników 2017-08-27 17:21
Liderzy z sandvika wymagają zmiany. Po pierwsze, lider musi coś sobą reprezentować a nie stanąć za przyrządem i dymić faje za fają. Po drugie, powinien się znać na robocie jak nikt inny a nie gdy się go pytam co dalej robić to on się drapie po głowie i mówi że nie wie. Po trzecie, lider z Zofianki przez cały tydzień tylko się przemądrzał a gdy trzeba zrobić konkretną robotę to on już jest bardziej z tyłu, bo nawet nie wie co robić i jak robić. Po czwarte, miejcie nawet po 8 zl dodatku i potrójną premie ale pokażcie że na to zasługujecie bo jak na razie to jesteście w czarnej du**e.
3
Kolega 2017-08-27 23:14
Lider na sandviku z Zofianki to na rysunku zna się tyle co wilk na gwiazdach.Kierowniku pogoń tego nieuka,albo przynajmniej dopilnuj żeby nie palił papierosów między przyrządami . Bo jak dyrektor na kamerach wypatrzy to znowu premie stracisz a może i stanowisko kierownika a szkoda by było tych kilku tysięcy dla lidera który w trąbkę dmucha.
5
Kolejny kolega 2017-08-28 08:55
Lider o ktorym mowa to kompletny bajak. Nie jestem pewien czy on nawet dobrze umie pisac i liczyć. Ma pojęcie do tego jak dymić papierocha jednego za drugim, jak i pierwszy z Zofianki tak i drugi tak samo się zachowuje. Tylko drugi jest bardziej cwany bo myśli że kierownik to deb*l i cały czas zmienia miejsce palenia.
Pozdrawiam palaczy z sandvika, czyli liderów.
1
figo fago 2017-08-28 16:52
Dlaczego likwidujesz moje wpisy czyżby prawda aż tak bolała
3
Spawacz 2017-08-29 19:08
Witam wszystkich.Pracuje u Von Nogayu i nie mogę tu już wytrzymać chętnie przeniósł bym się na placówkę sandvika bo widzę że tam kierownik jest mądrzejszy. Kwestia jest taka że nie wiem z kim pogadać o przeniesieniu może ktoś coś by doradził.
1
Robotnik 2017-08-29 21:53
Wszędzie trzeba pracować czy na sandviku czy u von Nogaya. Na sandviku praca spoko, kierownik okej, myślę, że temat jest do załatwienia. Musisz rozmawiaćz liderem z Zofi***i.
1
Spawacz 2017-08-30 10:26
A który to jest ten lider bo nie bardzo kojarzę taki grubszy co mówią na niego wybólenie
1
Przyjaciel 2017-08-30 20:05
Oo właśnie ten nieuk no on to rodem z przyborowia a tera na zofiance se mieszka no i ten co się na rysunku nie zna. Wybulenie bardzo do niego pasuje.
3
Robotnik 2017-08-30 21:05
Myślę, że za dobrą flachę lider pomógłby przenieść się na Sandvika albo nie, pewnie od wódki wolałby wagon fajek.
1
Antek z pikul 2017-08-30 21:10
Dobre fajki i wazelina dla lidera żeby mógł zapalić za przyrządem po tym jak wróci od kierownika. Wazelinki najlepiej dwa opakowania bo jednego może mu zabraknąć.
1
Spawacz 2017-08-30 21:43
Dzięki za poradę takie łapówki akurat mam w domu bo dziadek pali fajki to zawinę kilka paczek dziadek nie zatrybi a wazelinę stosuje ojciec do rąk bo jest murarzem i żeby nie pękały
1
Robotnik 2017-08-31 20:52
Lidery nie myślo o robocie tylko myślo żeby zapalić za przyrządem. Zgroza!!
1
X 2017-08-31 22:52
Niema się co dziwić że liderzy palą albo robią co im pasuje skoro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koński łeb dał im wolną rękę w ich poczynaniach a na efekty nie trzeba było długo czekać.
1
pomocny 2017-09-01 19:43
Dalej nie łuku robisz błędy wstyd . LIDERZE .
3
p 2017-09-07 21:05
Nie byłem na imprezie ale chciałbym kogoś zapytać kto był czy można było ujeżdżać konia .Bilbord z ogłoszeniem o pracy dla spawaczy świadczy o prawdziwej kondycji firmy pod wodzą sztabu dowódczego tam już niema komu spawać nikt nie chce przyjść bo zarobki są marne a wymagania niebotyczne tym bardziej że za płotem znajduje się firma o podobnym profilu która skutecznie drenuje zakład z potencjalnych spawaczy zwerbowali im z przed nosa na wet UKRAIŃCÓW .Wracając do imprezy wyszła ona tak żałośnie jak wszystko w tej firmie pod obecnym zarządem firma która przetrwała mroczne czasy komuny padnie w epoce kwitnącego kapitalizmu .A wszystko to dzięki proroczym decyzjom podejmowanym jednomyślnie przez wysoce wykształconą kadrę menadżerską pod przywództwem jaśnie panującemu KIM IR KONIA. Razem na zatracenie a wszyscy na zasiłek .
10
Marta 2017-09-13 14:47
@Przyjaciel @X Na forum nie możecie nikogo obrażać. Polecam aby zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim napiszecie komentarz. Czy ktoś pozostawi opinie na temat warunków pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o. ?
W 2017-09-14 16:27
Witam cię Marta powiecie mi czy można posługiwać się czyimś nazwiskiem w brew jego woli i co za to grozi .
Byli koledzy 2017-09-14 20:49
Lechu nikt za tobo nie płacze ani nie tęskni.
1
K 2017-09-15 16:58
A może K zamiast W
Przyjaciel 2017-09-15 17:03
Zapoznaj się ze wszystkimi opiniami które dotyczą fortaco to z pewnością więcej znajdziesz osób które nie znają regulaminu forum. Gorąco pozdrawiam . Przyjaciel
W 2017-09-15 18:30
To znaczy KOŃ zamiast W
KOPYTNIAK 2017-09-17 18:31
Czego nie byl kon na imprezie w fortako bo wstydzil sie pokazac. Konskiego £ba
4
Zostaw swoją opinię o Fortaco JL Sp. z o.o. - Janów Lubelski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o.