logo Fortaco JL Sp. z o.o.

Fortaco JL Sp. z o.o.

Janów Lubelski

Opinie o Fortaco JL Sp. z o.o.

GUTEK 2017-02-28 14:55
Całkowicie zgadzam się z tobą luzak takich mamy KIEROWNIKÓW a człowiek biegunka to dopiero jest lizu dupa .
1
Wazelina 2017-02-28 20:17
Człowiek biegunka hahahahaha dobre który to ma taką ksywę . Teraz też można współczuć pracownikom na linii gdzie został kierownikiem T.M człowiek który służy dyrektorowi produkcji i zawsze przy sobie ma wazeline
2
WAZELINA 2017-02-28 20:31
Obiektywny zastanów się co ty piszesz myślisz że zarząd Fortaco tak sam od siebie dał kasę na te premie na dodatki za drugą zmianę autobus dla pracowników jak by nie miał interesu w tym działaniu i jak by nie naciski organizacji związkowych to twoje pochwały to była by to jedna wazelina
pukpuk 2017-03-02 18:16
marian, marian, puk puk maryjan puk, maryjan J. z tych J. pukpuk stuknij się . twojego brata też Dyrektor pogoni. Tylko musi kogoś normalnego znaleźć na to miejsce
1
tz 2017-03-03 19:22
Rzygać mi się chce na to cale bydło czyli kierownicy .Koński łeb powinien zbadać się u psychiatry
1
pracownik54321 2017-03-04 07:08
Warunki pracy ok ale kierownicy liniowi słabi ci co byli mocni odeszli taki był nawet kiedyś na moffet kajda się nazywał niesamowicie mądry facet i odszedł po miesiącu czy jakos tak ten bres do piet mu nie dorasta chociaż pracuje tu juz kilka lat
1
Uczciwy 2017-03-04 18:32
Tak się zastanawiam co wy tu wszyscy chcecie od tego konia to taki wspaniały menedżer ja osobiscie uważam go za człowieka kompetentnego znającego się na produkcji .Człowiek który dobiera sobie kierowników którzy są naprawdę ludźmi znającymi się na swojej profesji. A wszyscy co narzekają to poprostu nie chce im się pracowač. Więcej pracy to znaczy lepsze zarobki jeżeli udaje się że się pracuje i oczekuje się dobrego wynagrodzenia to proponuje żeby te wszystkie osoby co tak narzekają udały się do opieki społecznej tam dają żarcie i zasiłki dla takich osób jak wy co tak narzekacie.
2
luzak 2017-03-05 06:05
Uczciwy prawdę piszesz ja mam z dodatkami 22 zł i do opieki nie muszę iść na darmowe żarcie
Tz 2017-03-05 21:52
Do uczciwego.Widac że konio nietylko wypral ci muzg ale kazal pisac te brednie .Napewno iest super menedżer ale od sortowania smieci???
3
breś 2017-03-07 12:00
Synoradzki jedz już do domu nie nadajesz się tu już wypaliłeś się w 100% chcesz stworzyć przyjemne miejsce pracy a co to teraz jest to nie da się tutaj normalnie pracować...praca to nie wszystko a a a właśnie gdzie ty wynajmujesz stację...?
1
Tz 2017-03-07 21:23
Niesamowite nawet taki lizydup iak bres ma dosyc tego debila .ludzie sami odchodzą z tego obozu pracy i naigorsze że ta rzesza ludzi sie powieksza
1
Ja 2017-03-08 18:22
Pracuje u kierownika Brala i to iest iedyny kierownik ktury szanuje pracownikow . Razem z liderem Ciupakiem bardzo dobrze i laitowo prowadzą placowke.
luzak 2017-03-09 13:55
No potwierdzam placówka Sandvika luzacka wszystkie powinny takie być a lider spoko gośc i psiedzić da ludziom i fajkę zapalic . Tak trzymać jacek
Novy!!! 2017-03-09 17:51
Zgadzam się z moim przedmówcą! Od jakiegoś czasu pracuję na ABB i widzę pozytywne zmiany na sandłyku. Kierownik całkowity luzak, daje ludziom w soboty zarobić, nie rozlicza z wykonanej pracy, z liderami i technologiem można stanąć, pogadać, puścić dymka za przyrządem, i co można?, można.
Dyrektor produkcji miał wyczucie.
zenek 2017-03-09 19:34
my na mofiecie mamy dobrze. tylko ten Bres. matko on nic nie umie. gania, biega zapirdala. co on ma od kilometra? Dziwny jakiś biega jak ten z filmu , normalnie nie chodzi. dzisiaj malo nie wyhamowal kolo śrutowni. poszedlby prosto w bramę magazynu. ogolnie robota ok. Luz nie to co na Kacie
Pracownik 2017-03-10 17:01
W Fortaco popularnym zawodem zaczyna być asystent kierownika linii . Kurcze ale z ogłoszenia ze strony internetowej Janowa Lubelskiego czytając ogłoszenie rekrutacyjne doszedłem do wniosku że asystent ma być mądrzejszy od kierownika linii . Wymagania dla asystenta między innymi są następujące wykształcenie wyższe techniczne,znajomość,języka angielskiego i tak dalej . A teraz najlepsze kierownik na linii moffet jakie ma wykształcenie no i jego znajomość języka angielskiego na jakim jest poziomie ???.Asystent mądrzejszy od KIEROWNIKA .Wniosek czy kierownik już niedługo zacznie składać ramy bo tylko do tego się nadaje ???
6
Figo 2017-03-11 07:15
Papierek się się dorobi za pieniądze na podrzednej uczelni a później można już udawać kierownika w najlepsze. Co do wpisów na brala, na placowki sandvica, abb itd to powiem tylko jedno kierownicy z innych wydziałów i placówek biorą siebie w obronę tutaj oczerniajac normalnych ludzi by odsunąć temat ich wydziałów. Aż tak się boicie ? Przecież powtarzaliscie pracownikiem że nikt nie jest niezastąpiony i jak się nie podoba to można się zwolnić... Więc po co oczerniac zwolnijcie się i po problemie na wasze miejsce jest kolejka mądrzejszych. Dyrektorek wie co robi teraz już wiem dlaczego tak najezdzsliscie na niego... Rozbił wam wasze chore układy rodzinno koleżeńskie.
1
Novy!!! 2017-03-11 20:24
Breś, ty debilu nawet swojej głupoty nie możesz utrzymać na odpowiednim poziomie inni kierownicy Cię nie przerastają, od ciebie ludzie odchodzą pojedynczo a np. od kierownika Mro.... trzech od razu.
Prawdopodobnie musisz jeść więcej słoniny, ha ha ha !!!!!!
1
Ja 2017-03-11 21:51
Słoninę to nie tylko powinien jeśc glupi Breś ale także koński łeb bo obai są na takim samym poziomie intelektualnym . ha ha.
1
'......... 2017-03-12 11:12
Co wy chcecie od tego człowieka to znaczy Kierownika Bre..... nieszczęśliwy człowiek funkcja kierownika siadła mu na dekiel i tylko tyle. Zapomniał jak był pracownikiem i na trzeciej zmianie spał jak pozostali .
3
Amigo!!!!! 2017-03-12 19:34
Wszyscy piszą więcej prawdy jak nieprawdy o Fortaco, a prawda jest taka, cały ten reżim zapoczątkował władca Mister Maj... . To on kilka lat temu latał jak postrzelony z kamerą stojakową po torach suwnicy, a euro przewodniczący solidarności Pit... groził paluszkiem ty, ty derektor nie wychodź tak wysoko, bo jeszcze spadniesz, brudasa wystarczy sfilmować z dołu (Pit.. obudź się i nie patrz na kasę tylko na ludzi). Obecnie Maj... powinien wyremontować niejedną stołówkę czy świetlicę dla dzieci bo jakby był Sompi to Maj.. rozwoziłby chrupiące bułeczki w piekarni. Na 300 % by go wyjeb...... .
3
Breś 2017-03-13 18:42
Bardzo sensowny wpis. Pi... Wielki związkowiec nie broni swoich ludzi a chce bronic w całym FORTACO i o co tu chodzi. Wracając do zarządu to głupota idzie z góry
1
////// 2017-03-14 09:27
A teraz zatrudniają pracowników z Ukrainy . Zastanawiam się ile oferują tym pracownikom . Kto opłaca mieszkanie. Jakie koszty ponosi Fortaco za jednego pracownika z Ukrainy bo przecież jeszcze Agencja Pracy Tymczasowej musi zarobić na tym interesie. Wystarczyło by podnieść wynagrodzenie na start Polakom i problem rozwiązany.
4
j23 2017-03-19 08:49
Jest niedziela 8 rano , pije sobie kawa .W sobotę byłem w pracy zarobiłem troszkę dudków i olewam dyrektorka jak każdego dnia z samego rana
Bref 2017-03-19 12:34
No nareszcie głos rozsądku kasa na pierwszym miejscu do pracy chodzimy żeby zarabiać pieniądze a nie ciągle narzekać na przełożonych . Stojąc za parawanem i pilnować kierownika czy nie idzie kurcze jakie to męczące . A jak szyja boli od ciągłego rozglądania się gdzie jest kierownik lub lider. Zamiast pilnować kierownika to ile by można więcej zarobić dzięki premii za produktywność. Z moich obserwacji to narzekają tylko ci co nie chce im się pracować. POZDRAWIAM KOMBINATORÓW !!!!!
4
Bref 2017-03-19 13:14
Amigo a co to jest prawda znasz definicje .??????????????????
Mmmm 2017-03-20 15:16
Ukrainiec jest zatrudniony na lepszych warunkach aniżeli inny młody pracownik. Nie jest w work Services tylko w fortaco mieszkanie placi firma vise i resztę także załatwiła firma
Ktoś 2017-03-21 14:58
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co to za stanowisko asystenta kierownika linii, tzn jakie ta osoba ma zadania .... ,czy takie stanowiska są już utworzone, czy mogą się o tą pracę również ubiegać kobiety?
Figo-Fago 2017-03-21 15:03
Bref widzę, że uczciwość bije od Ciebie z daleka. Pieprzysz mi tu o premii za produktywność, a ty wiesz, że ta premia jest dzielona na każdego pracownika jak to określiłeś który stoi za parawanem czy leży, tylko nie orientujesz się durniu, że są ludzie którzy wykonują naprawdę odpowiedzialną pracę i dostają takie pieniądze z premii co ten co naspawuje dziurki w spoinach i co ty na to niedorozwoju???
Odpowiedz.
Bref 2017-03-21 16:29
Mój drogi figo fago bardzo dziękuje za te wszystkie komplementy którymi mnie obdarzyłeś i że w ogóle chciałeś odnieś się do mojego postu. Zastanawiam się gdzie Ty mój drogi pracujesz że tak bardzo ruszyła Cię moja wypowiedź. Wiesz mój drogi coś mi się wydaje że jesteś właśnie tym obibokiem żerującym na pracownikach którzy uczciwie pracują. I tak sobie stoisz i wypatrujsz gdzie ten jest niedobry kierownik który każe Ci pracować . Zastanów się mój drogi czy Fortaco to jest zakład w którym masz nadal pracować. MAM PROPOZYCJĘ DLA CIEBIE W OPIECE SPOŁECZNEJ ZOSTAŁO PARĘ ZUPEK DO DZIEŁA MÓJ KOLEGO. Jeszcze raz bardzo dziękuje za wszystkie miłe słowa do mojej osoby. Gorąco pozdrawiam Bref
2
Bref 2017-03-21 17:17
Jeszcze jedno figo fago nie ma ludzi nie zastąpionych . Jeżeli uważasz się za tak wielkiego fachowca pora zmienić pracę w Niemczech nie będziesz musiał pracować a będziesz zarabiał grube tysiące euro. Gorąco pozdrawiam bref.
Ja 2017-03-21 19:32
Do.Bref. Z twoich mądrosci wynika że jestes końskim łbem .
Bref 2017-03-21 21:04
Myślisz że tylko koński łeb ma takie poglądy ?. Powiem Ci że zdziwił byś się ilu pracowników którym chce się pracować podobnie myślą.
Ja 2017-03-21 22:05
Jesli chcesz sie dowiedziec co myslą pracownicy to zorganizuj ankiete anonimowa. Wszystkich wysyłasz zagranicę ja pracowalem zagranicą i powiem ci tylko tyle że nikt z szefostwa fortaco nie pracował by .Tam kierownictfo szanuje pracownika bo wiedzą że on na nich pracuje.
Bref 2017-03-21 23:56
Ankiety anonimowe ? Przecież są przeprowadzane od trzech lat to po co mam przeprowadzać następną bez sensu. Pozdrawiam
ułomny 2017-03-22 07:09
Figo Fago
Obrażasz wszystkie osoby pracujące w Fortaco które mają mniejsze umiejętności od twoich oczywiscie to jest tylko twoja opinia że z ciebie taki wielki fachowiec.. ja uważam i z pewnością większość pracowników którzy nie posiadają tak wysokich kwalifikacji jak twoje ze im premia również się należy w takiej samej wysokości jak tobie . sam nie byłbyś wstanie wypracowac premii jak by nie ten nieudacznik który składa dla ciebie wyrób do spawania.
1
Figo-Fago 2017-03-22 20:44
Bref twierdzisz, że wszystkich obrażam i ciebie również, bo ty ciągle kłamiesz, kłamiesz o ankietach, kto widział wyniki, o premii twoim zdaniem tak wysokiej, o tym, że pracownicy symulują pracę, o inwigilacji pracowników przez monitoring ( kierownik pyta pracownika gdzie był przez 10 min. bo go nie widział w kamerach ). Jeśli obrażam to małą grupkę łazików i trutni, którzy bogacą się kosztem innych, np. kierownik i asystent, nie przekręcaj tekstu, bo naspawywanie dziurek w spoinach a składanie podzespołów i zespołów to coś innego, jak nie odróżniasz to jesteś cienki Bolek. Zachowaj się chociaż raz jak chłop z jajami i zrób uczciwe wypełnianie ankiet, wystarczą dwa pytania, jak się pracuje w Fortaco i czy jest dobre wynagrodzenie.
Odpowiedz.
ja 2017-03-22 22:40
BRAWO figo fago . Proponuje trzecie pytanie do ankiety.Czy potrzebny jest KONSKI LEB w fortaco
Bref 2017-03-23 06:16
Witam serdecznie !!!!!!

Wiesz miałem już więcej nie zabierać głosu na tym forum ale po przeczytaniu Twojego postu stwierdziłem że jeszcze raz to zrobię bo chcę odpowiedzieć na twój zarzut że kłamie.
A więc odpowiadam na twoje pytania.
1 Wyniki ankiety są wywieszane na tablicy informacyjnej koło technologów po ostatniej ankiecie zostały wywieszone po spotkaniu grudniowym z Dyrektorem .
Jak widzisz w tym przypadku nie kłamię.
2.Jeżeli Twoim zdaniem na linii hitahi 3,20 do godziny to jest 512 za luty gdzie było mało godzin i na innych liniach gdzie najmniejsza dodatek to był bodajże 1,70 cos koło tego bo dokonca nie pamientam są to nie znaczące pieniądze to serio zmień pracę .
3. Monitoring powiem tak kto uczciwie pracuje to nawet nie wie że coś takiego jak monitoring w Fortco istnieje bo przychodzi pracować a nie kombinować.
4 Drogi figo fago jeżeli chodzi o symulację pracy to npisał bym wiele przykładów ale tego nie zrobie bo nie tylko my dwaj czytamy te posty i niechce zaszkodzić pracownikom którzy pracują na tych liniach a uwiež mi że jest bardzo wielu symulantów. Nawiązując do tych co spwawają dziurki w spoinach to ilu masz tych ludzi ale mimo tego że spawa dziurki w spoinach to jest w zespole i premia też mu się należy i to jest słuszne bo jak by nie zaspawał dziurki a klient by jà zauważył i zareklamował wyrób to ty nie otrzymał byś tej marnej premii. A może to ty zostawiłeś tą dziurkę a on ją poprawił i uratował premię dla całej linii. Jak sam widzisz nie kłamie tylko logicznie myślę i na każdy twój zarzut mam odpowiedź.Możesz się z tymi odpowiedziami nie zgadzać bo masz takie prawo jesteś wolnym człowiekiem ale faktów nie zmienisz .
Gorąco pozdrawiam
Ps. Zmień pracę bo w Fortaco marnujesz swój talent
4
Mmmm 2017-03-24 21:47
Pracuje młoda dziewczyna na stanowisku asystenta kierownika linii
.......... 2017-03-24 23:32
Nie jest na etacie jedynie odbywa staż
Wiedzący 2017-03-25 07:26
Krzysiu przecież ty na nadliczbówki nie chodzisz .
Mmmm 2017-03-25 07:47
Ale po stażu będzie 4 miesiące na etacie
Brunek 2017-03-25 09:44
Nastempny kierowik i trzeba robic na darmozjadów kidyś było dwuch kierowników i dawali rade a teraz jest 10 i jeszcze mają asystentuw iojoci nie mogą tego ogarnąc ,gorszy sort a nie kierownik
......... 2017-03-25 10:55
4 miechy i tyle a nawet nie wiem czy to jest prawda bo ona nadal się uczy i nie ma tych wymagań jakie są oczekiwane od asystenta linii jest miła i grzeczna ale czy to wystarczy?
Figo-Fago 2017-03-25 13:08
Do Brefa-zastanawiasz się kim jestem, gdzie pracuję, pokrótce - bardzo często się spotykamy, rozmawiamy ze sobą, ty mnie obserwujesz, ja ciebie obserwuję i nasuwa mi się pytanie, skąd tyle mądrości w takiej małej głowie?!
Ps. I nie kłam!!!
Hmmm... 2017-03-25 15:23
Wydawanie kilkunastu tysięcy złotych na malowanie linii na posadzkach, na farby, pędzle, płyny, to dla firmy pikuś, bo przyjeżdżają wierzyciele zobaczyć murzynów, a dołożenie po 40 groszy podwyżki (tj. 3,2 złotego dziennie, czyli równowartość chleba i bułeczki) to dla firmy katastrofa. Zgroza!!
1
Bref 2017-03-25 16:06
Mowisz mała głowa to nic ale moja inteligencja wyraźnie przerasta twoją człowieczku. Bo jak miał bym taką małą głowę jak mówisz to nie spotykali byśmy sie tylko razem pracowali w jednym zawodzie . Znowu twierdzisz że kłamie to powiedz gdzie mój wpis z poprzedniego postu kłamie. MUSZĘ STWIERDZIĆ Z PRZYKROŚCIĄ TO TY MÓJ KOCHANY FIGO FAGO KŁAMIESZ LUB TWÓJ ILORAZ INTELIGENCJI JEST NA BARDZO NISKIM POZIOMIE przepraszam ty z pewnością nie wiesz co to inteligencja .

Pozdrawiam gorąco
Nowy 2017-03-25 22:43
Pozdrawiam wszystkich .Piszę pierwszy raz na tej stronie i po przeczytaniu wszystkich wpisów doszedłem do wniosku że BREF kłamie. Figo fago opisuje bardzo uczciwie to co dzieje się w firmie. POZDRAWIAM FIGO FAGO.
Nowy 2017-03-26 08:29
Ja też jestem nowy i twierdze że Bref mówi prawdę a figo fago urwał się z księżyca . No i co każdy może zostać nowym na tym forum co nie .
Zostaw swoją opinię o Fortaco JL Sp. z o.o. - Janów Lubelski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o.