brak logo

MET- CHEM Zakłady Metalowo-Chemiczne

Pilzno

Opinie o MET- CHEM Zakłady Metalowo-Chemiczne

pracownik 2014-03-04 13:56:32
A majster A.G z witosa to tylko kursuje na 3 Maja kawka bajer w biurach i dniowka leci a ty szaraku zaiwaniaj
3
filip 2014-03-04 17:06:55
A co jestes bez niego nieszcześliwy
2
januszek 2014-03-05 12:34:18
Do niedawna bylem tam majstrem ale zze nikt mnie nie lubil to spadlem ze stolka. Bylem zlym wladcą i teraz musze odkupic winy jak grzeszna dusza w czyscu.... niech zyją przyrządy
2
qwerty 2014-03-06 07:03:44
Wiekszosc wpisow to prawda(usunięte przez administratora)
2
trol 2014-03-07 09:06:49
maj K.G zarabia ponoc 3.200 zl ciekawe(usunięte przez administratora)
1
lolo 2014-03-07 12:10:02
Nie jestes w temacie bo z tego co wiem to zarabia ponad 4 koła
1
znajomy 2014-03-10 20:12:18
dodam jeszcze że pracują tam sami znajomi znajomych, którzy się opierdzielają cały dzień i podwyżki cały czas dostają i ruszyć ich nie wolno!!!!
1
pawloooo 2014-03-12 19:06:10
3 majster ( usunięte przez administratora )niesamowicie ale mowie wam niesamowicie kabluje ludzi zeby dostac pelna premie
2
dziusek 2014-03-12 19:08:55
Gdzie ty zyjesz kazdy kto jest majstrem ,kierownikiem itp w takiej firmie to albo rodzina albo( usunięte przez administratora ). i tyle w tym temacie
2
henkooo 2014-03-12 19:14:57
Witos to wiezienie a majstry to klawisze czasem wpada kontrola pan L(gosc ktory tylko umie rece w kieszeni trzymac ) ale i tak klawiszowcy wtedy sra.. pod siebie ze strachu ,maszyna sie zepsuje i juz im sie cieplo robi bo trzeba dzwonic a to jak wyrok ,powiadam wam aczkolwiek kiedys sie to stanie zesrac... sie pod siebie
1
juno 2014-03-13 19:15:02
Pracowałem na witosie i szybciej bym pilnikiem wyfrezował płyte niz na tych starych rupieciach ,nic niedziała nic niechodzi ale to i tak wina pracownika bo zawsze mozna wiecej
1
yyko 2014-03-13 19:20:49
Wiadomo majstry siedza na kompie (niektorzy nawet filmy +18) a pracownik musi ładowac plyty 100 kg bo nawet suwnicy niema na witosie a jak dojdzie do jakis zwrotow to po premi bo nie zasluguje powinien( usunięte przez administratora )padnie
1
henko 2014-03-13 19:23:17
Tak jest niema zadnej sprawiedliwosci dosc ze sie tyra w tym syfie to ci premie wezma jeszcze ,ale kiedys to sie odwruci
1
pawloo 2014-03-13 19:25:38
( usunięte przez administratora )jest szefem wszystkich szefów i to tylko on wie oco w tych machlojkach chodzi
2
Talo 2014-03-13 19:27:21
Polak Polaka potrafi wyruch...
1
wermacht kaput 2014-03-13 19:31:11
Taki( usunięte przez administratora ) to sie nie interesuje pracownikiem wezmie kase i ( usunięte przez administratora )
1
pracownik 2014-03-17 12:33:45
Zaklad jak karzdy nigdzie nie poloza poprostu trzeba pracowac,wymagania bardzo wygorowane,zarobki dosyc marne jak na takie wymagania,srednia zarobkow od 1200 do 2000 powyrzej 2000 tylko paru starych bardzo dobrych fachowcow zarabia.premia ok 20% jesli nie zabierze kierownik za byle pierdole.na wieksza premie trzeba sie niezle ozapie...ac.
5
X 2014-04-14 19:00:33
I co dalej
1
OSOŚ 2014-04-23 19:26:40
KATASTROFA.ZAKŁAD KTÓRY NIE POLECIŁBYM NIKOMU NO CHYBA ZE KTOŚ CHCE WYSTĄPIĆ W TELEWIZJI. CIEKAWE ILE PREMII TRZEBA BYŁO ZABRAĆ LUDZIOM ŻEBY KUPIĆ TE WSZYSTKIE KAMERY.
1
kot filemon 2014-04-24 09:57:36
Witam!
Coś czuje że dobrze mi intuicja podpowiedziała żeby się zwolnić z METCHEM. Z tego co się dowiedziałem to jest jeszcze gorzej niż było hehe. PS. Nigdzie na zachodzie nie ma takiej orki jak tu i za tyle co tu, tak jak i takich horendalnych wymagań. Tylko obowiązków dokładać potrafili a problemu już nie rozwiązać sie nie da:)
3
były pracownik 2014-04-28 21:47:45
Słyszałem że w MET CHEMIE pracuje się nawet 1 maja. Macie ludzie odpoczynek, pewnie niedługo w Boże Narodzenie do roboty pójdziecie. Za psie pieniądze ludzi się pogania jak woły, szybciej więcej. Paranoja.
2
Damian 2014-04-30 15:14:01
Kiedy tam pracowałem rok temu każdy był w pracy 1 Maja .. zalosny kierownik powiedział ten ze świetujemy dzien pracy pojsciem do pracy skaranie boskie :S coz mozna jeszcze powiedziec BHP 1/10 warunki pracy 2/10 traktowawanie pracownikow 1/10 Kasa 3/10 Premia -1/10 , a ten zastepca spawalnistwa [usunięte przez moderatora] ? haha
marjan 2014-05-12 22:30:59
(usunięte przez administratora) nie polecam brak inteligetnych ludzi i brak inwestycji w ludzi czyli zarobki za jakies pare lat i zostana same dziatki w firmie smierc naturalna dajcie ludziom zarobic to sami zarobicie ....
1
henkok 2014-05-17 22:44:24
Met chem to kompromitacja ludzi z zywzszym wykształceniem
ludzie po gimnazjach lepiej zarabiaja niz ci co ukonczone maja studia ,matolu na cnc zarabiaja po 17 zl a studenci po 9 zl to jest polska
2
prac*** 2014-05-20 14:24:59
Tutaj podwyżki dostają tylko koledzy Najważniejszych, a inni mogą (usunięte przez administratora) i nikt tego nie doceni, a Ci koledzy Naj to zwykłe nieroby....
3
SUPER 2014-05-20 20:59:01
Rzeczywiste doswiadczenie tez sie nie liczy. W MET-CHEM liczy sie tylko robic duzo za marne grosze,spuscic łeb i nic sie nie odzywac,a jak niema roboty to podpisac bezpłatny.
5
pysio 2014-09-09 14:20:18
Może ktoś napisać czy Dalejlama dalej tam rządzi czy już go wywalili
2
maszynka 2014-09-14 12:49:07
tak rządzi dalajlama i nie widac konca jego rzadów
3
hanibal 2014-12-19 10:32:45
Dziekujemy Pani Halinie za ofiare na Msze za pracowników METCHEMU nasz duch bedzie zaspokojony jescze prosimy cos dla naszego ciała moze jakis mały bon zakupowy albo pare groszy na swieta bo wypłaty były marne w tym miesiacu
2
kontrola 2014-12-28 22:22:12
Witam was,jak się przedstawia w tym zakładzie praca na stanowisku kontrolera jakości? Prosiłbym o rzetelną wypowiedź bo Polak zawsze będzie narzekał, a mnie interesują rzeczywiste obowiązki i warunki pracy, jaka panuje atmosfera miedzy pracownikami itp.
1
dadek 2015-01-02 10:55:20
nieststy ale raczej na jakis swiateczne premie ani bony nie ma co liczyc bo nic takiego w tej firmie nie daja jedynie duzo pracy Cie czeka i troche nerwów i najnizsza krajowa
2
były 2015-01-04 21:48:58
Pracowałem w tej firmie poczytaj wszystkie opinie i wszystko tam pisze. Szanowny PAN Wojtek s. to przyjdzie do robola jak potrzeba i obiecuje a potem ma cie daleko albo straszy zwolnieniem a
2
Hot Dog 2015-02-02 10:15:32
Pracowałem w tej firmie jako operator CNC na frezarce i musze przyznac ze wszystko jest spoko poki nie przyjdzie majster i ci nie powie ze to jest pilne i masz przezbrajac maszyne a z przewodnika masz na to np 15 min ( tam wszystko jest pilne). Co do placy mialem 10zl/1h brutto oczywiscie, premia od 5%-20%. Naliczali mi premie tak zebym za duzo nie zarobil. Zima mozna zapomneic o ogrzewaniu na hali chyba ze robisz na biurowcu. Ciagłe gnojenie pracownika,straszenie na porzadku dziennym. Ja poprostu zlozylem wypowiedzenie i tak naprawde jestem o wiele zdrowszy ze tam nie pracuje. Urlop tam nie istnieje mozesz o tym zapomniec. Na obrabiarkach brak narzedzi i plytek wiec musisz krasc z innych maszyn. Przyrzady pomiarowe to musisz sobie sam kupic. Ubrania robocze raczej tez. Dla przyszlych operatorow cnc jak chcesz sie orobic i nie zarobic ( byc sponsorem met chem-u) to idealna praca.
4
patreyk 2015-03-31 12:32:13
Najprosciej to chyba zamiast pytać tutaj Wiwuś to wejdź do nich na stronę tam jest zakładka konktakt i spróbuj się skontaktować, myślę że to szybszy sposób niż czekanie aż tutaj Ci ktoś odpowie. Firma mech tech zajmuje się produkcją konstrukcji stalowych ale też elementów spawanych, także pracy fizycznej to tam po dostatkiem
2
qwerty 2015-05-13 22:58:06
jesli niedbasz o sprzet ktorym pracujesz to nie masz czym robic (usunięte przez administratora)!!!znam podejscie do pracy niekturych pracownikuw,bajer bajer potem w pizde na gaz,az maszyna podskakoje,nagle zdziwienie ze cos sie uje...lo.
1
były 2015-05-21 16:38:00
Skoro macie takie atrakcyjne warunki zatrudnienia to gdzie macie tych pracowników piszecie takie bzdety a potem macie WIELKIE ALE wszystko jest prawda co pisza na opiniach
2
BYŁY 2015-05-21 16:43:53
Potrzebójecie pracowników i oferojecie atrakcyjne warunki zatrudnienia czyli 1750 brutto piszecie tylko bzdety aby sciągnąć pracownika bo niemacie kim robić na poczatku obiecujecie gruszki na wierzbie a potem mamy cię i zastraszanie na prządku dziennym
2
tadek 2015-05-28 01:38:34
były i BYŁY mają rację, tak tu jest...
1
nowy na forum 2015-05-29 01:12:54
były i BYŁY to ta sama osoba....trochę psychologii....żenada! punkt widzenia pewnych spraw zależy od zaangażowania i zrozumienia całej machiny!trochę doświadczenia i człowiek wszystko rozumie ale w dzisiejszych czasach liczy się to, że "się należy"....takie realia.
1
el casa trofeo delo sombres 2015-06-07 01:27:39
jesteś umysłowym żebrakiem, szkoda słów na ciebie .
1
robocop 2015-06-07 21:05:19
Tutaj właściciel firmy chyba zapomniał, że nie wystarczy brać kasiorkę z zyskó,ale trzeba również inwestować w infrastrukturę, w narzędzia, w maszyny i w zdrowie tych, którzy ta kasę wypracowują. Pozatym w rwzowój pracowników i w samychpracowników, bo kto jak nie oni przyczyniają się do zysków??? Takie firmy jezeli tego nie rozumieją powinny naturalnie upadać.
1
oxy 2015-08-25 21:54:45
nowa hala to inwestycja, pracy nie brakuje, możliwości podniesienia uprawnień są, jednak słabe zarobki, wysokie normy i ubogi socjal zniechęcają wielu...
1
kain i abel 2015-09-11 11:25:19
jesli chodzi o atmosfere w pracy to nie wygląda to najlepiej majstry zamiast zajmowac sie produkcja i pomocą dla pracowników to zajmuja sie głupotami i gnebieniem ludzi jak pracujesz to cie nie widzi a jak sprzątasz maszyne 2 minuty wczesniej to juz zapisuje i po premij teraz cudowny kierownik wymyslił ocenianie pracowników jak w szkole tylko wiekszosc dostaje dwóje bo zawsze cos znajdzie nie tak a to nie przestrzegnie bhp to wczesne sprzatanie maszyny to brudne ubranie robocze i straszenie braku premi i chodzbys zrobił ponad norme to i tak nic z tego bo pracujesz 8 godz a kierownik wymaga na 30% premi zeby wyrobienie było 8,5 godziny wiec nie wiem jaki on ma ten zegarek zeby w ciagu 8 godzin zrobic 8,5 godziny troche chory system wymyslił cudowny kierownik chory i nie realny do wykonania ale dla pracowników bo cudowny dla kierownika bo zawsze cos znajdzie zeby premi nie dac .wiec ciezko w takim mobingu ze strony kierownika pracowac bo psychicznie nie mozna wytrzymac ale gdyby tego nie było to fizycznie nie jest tak zle
2
bezrobotny 2015-11-26 00:45:52
Pracowałem w tym gównie dwa miesiące.Wolę puszki zbierać niż na złodziei robić.
Frajerzy robić na Wojtka i jego lachona.
3
Zielona Wyspa 2015-12-02 21:32:49
To jest umieralnia a nie zakład,zarobki tragedia omijać to badziewie szerokim łukiem niech sobie sam właściciel frajer robi.
2
Winston CH. 2016-01-19 14:51:13
Jeszcze nigdy tak wielu ludzi,nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak wiele, za tak niewiele......na tak niewielu
2
Widz 2016-04-11 17:41:43
A jaka jest ??
dd 2016-05-13 16:18:21
Ja mogę podpowiedzieć od strony kontrahenta. Ta firma to jakieś nie porozumienie. Nie płacą w terminie za dostarczany towar, wykonane usługi . Opóźnienia w płatności o ponad 60dni. Dyrektor finansowy to kolejny temat. Człowiek nie słowny, nie solidny. Kłamie w żywe oczy. Robi łaskę, że wysyła pieniądze...
2
pracownik 2016-05-18 18:39:19
Jestem pracownikiem tej firmy i jeżeli coś takiego ma miejsce w kwestii płatności to lipa, ale chciałbym dodać że taka sytuacja nie występuję w kwestii pracowników wypłaty są czasowo bez żadnych problemów.
3
4rt 2016-06-21 19:17:16
@vaj no wiesz atmosfera to tam zawsze moze sie zmienic to tylko kwestia ludiz ktorzy tam pracuja przeciez..ja to sie bardziej zastanwiam wlasnie nad kwestia wynagrodzenia wiem ze na kazdym stanoiwsku jest inaczej
Zostaw swoją opinię o MET- CHEM Zakłady Metalowo-Chemiczne - Pilzno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MET- CHEM Zakłady Metalowo-Chemiczne