brak logo

FHU Alfa Trans

Janowiec

Opinie o FHU Alfa Trans

Były 2012-05-13 15:37:05
Witam serdecznie ludzi poszukujących pracy w tej branży. Jednak tutaj jej nie znajdziecie, a jeżeli znajdziecie to na pewno nie będziecie z niej zadowoleni. Właściwie to z przyjęciem w tej firmie to nie ma problemu ale z zarobkami nie jest już tak pięknie. Ogólnie jeżeli zrobicie 1-2 kursy w miesiącu to jest dobrze. Pracodawca nie ma podejścia do pracownika.( usunięte przez administratora )Więc zanim nawet wykonacie jakikolwiek telefon do tej firmy radzę się najpierw dobrze zastanowić by później tego nie żałować :)

Serdecznie pozdrawiam.

Ps. zapewne ten komentarz długo nie zaistnieje w tym portalu gdyż zostanie on usunięty przez założyciela wizytówki jak pozostałe tego typu komentarze. Niestety pozytywnych opinii na temat tej firmy nie znajdziecie dlatego też ten wpis nie ma żadnych komentarzy.
były 2013-01-10 11:34:42
Zgadzam sie z tym co napisał kolega odradzam wszystkim
1
pejko 2014-12-01 16:55:36
Cześć wszystkim, firma FHU opublikowała właśnie nową ofertę pracy, polecam wszystkim. Zachęcam do komentowania na forum, wszelkie uwagi mile widziane. Firma Handlowo-Usługowa Arbena Bis jest drugim w Europie dystrybutorem lekkich hal tunelowych Shelterall. W związku z ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5715559?keywords=&region=
driver Martin 2015-03-11 11:43:39
Ja polecam jak najbardziej. Praca jak wszedzie ale przynajmniej nie robi sie chorych przezutow po europie jak w innych firmach (zazwyczaj jazda do Wloch i z powrotem do Polski). Sporo osob narzeka, ale wiekszosc z nich to zapewne drobne zlodzejaszki paliwa. Pozdro
staszek 2015-06-17 20:08:07
lotton <-- co ty bredisz? lepsze to niż nic? a co to średniowiecze? Ty wykonujesz usługę i za to ma być wynagrodzenie. najlepiej niech każdy robi za darmo z takim myśleniem.
1
staszek 2015-06-17 20:10:35
wiadomo kto pisze tak pozytywny komentarz wsród samych negatywów.
1
Żaneta Kokoszka 2015-09-28 17:31:47
Internet ..... każdy może napisać tu co chce. moim zdaniem nie ma co czytać opini na dana firmę (i nie pisze tu tylko o alfa-trans ale o wszystkich ) bo każdy cwaniak który siedzi na bezrobociu i kombinuje jak zarobić ale sie narobić wypisuje z nudów negatywne opinie . a pozytywnych brak bo osoby zadowolone i pracowite nie maja czasu na zabawę . Ludzkość jest tak nastawiona..... jak cos zle to odrazu napisze negatywa(bez konkretów ) a jak jest juz dobrze to sie o tym nie myśli . Moim zdaniem najlepiej samemu sprawdzić i ocenić . Lepiej żałować ze sie cos zrobiło niż żałować ze sie tego nie zrobiło . szkoda ze osoby wypowiadające sie negatywnie na tym portalu nie podpiszą sie imieniem i nazwiskiem .... hmmm... ciekawe dlaczego ? czyżby byli tzw oszu..stami i złodziejami paliwa ? równie dobrze przedsiębiorca mógłby skreślić byłych pracowniku na rynku ... ale tego nie robi ... bo nie ma czasu i nie jest tak zawistny jak wy .
Pozdrawiam i zapraszam do ALFA_TRANS w Janowcu 
4
Olsson 2016-01-15 02:21:36
Witam, pracowałem w Alfie półtora roku i nie złego słowa nie powiem. Fakt; trochę dużo weekendów w aucie (ale zawsze po powrocie pytano mnie czy chcę kilka wolnych dni), Boss zły? to jeszcze u złego nie pracowaliście! a że lubi łacinę i krzyczy... łacinę to kierowca powinien kochać bo na cb jest to język urzędowy... a jakby nie krzyczał to by mu pracownicy na głowę weszli. Co do płacy i pracy to wszystko miałem wyjaśnione w dniu przyjęcia się do firmy i było to obustronnie przestrzegane, więc byłbym kuta... jakbym teraz na to narzekał... a 1 lub 2 kółka to robiły nieroby oczekujące 5 z przodu na wypłacie.. jak się robota układała to spokojnie 2 długie i 1 krótka Italia i jeszcze coś w domu posiedziałem, ale trzeba chcieć... Co do obciążeń, to trasy są wytyczone przez firmę,a jak rozjeb..em tył w 6-miesięcznej naczepie to zapłaciłem za połowę szkód więc raczej pobłażliwie... rozstałem się z Nimi z uściskiem ręki i w zgodzie... Ze swojej strony mogę polecić tym, którym się chce jeździć
@@@ 2016-02-16 19:08:19
Czy te 5 tysięcy , które oferują w swoich ofertach to za 3 czy 4 miesiące?
Ile zrobicie kursów, góra 2 więcej na pewno nie. ( Proszę nie usuwać wpisów, bo taki pojawił się kilka dni temu i został usunięty. Czy kogoś kłuje w oczy PRAWDA!!!!!!!!!!!!)
2
:p 2016-02-17 00:07:13
Kolejna małpka która chce zarobić a się nie narobić . Trzeba było na polityka iść . Tam tak mają. Jak się chce to się wszystko da . Ja pracowałem i zarabialem. Trzeba czasami coś poświęcić żeby coś osiągnąć . W życiu nie ma nic za darmo .
jej 2016-04-07 21:15:35
szkoda tylko ze jak było tak dobrze to tylko 6 miesiecy pracowałes???
1
lejster 2016-05-14 14:24:37
wedd, nie wydaje mi się, żeby każdy od razu miał umowę o pracę. Obiło mi się o uszy, że zarobki dają niezłe ale umowa jest niepewna
1
Zostaw swoją opinię o FHU Alfa Trans - Janowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU Alfa Trans