brak logo

Nordea Bank Polska

Łódź

Opinie o Nordea Bank Polska

Płetwy 2016-01-30 16:34:13
? chyba pisałaś/eś białym atramentem :(
Anonimka 2016-02-01 09:05:30
Ewelinka jak długo czekałaś na odpowiedź zwrotną z NORDEA ?
Ile etapów miałaś na rozmowie ?
O co mniej więcej pytali na rozmowie
Pytam, bo zostałam zaproszona na drugą rozmowę i zależy mi na informacji.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
1
Patrycja 2016-02-01 12:39:02
Czym konkretnie zajmuję się Cash Management Customer Service Department? Czy to jest praca na słuchawkach?
Nouvelle 2016-02-01 13:55:06
Witam,

Ewelinka...ja nie wiem na jakie stanowisko Cię przyjęli i w jakim zespole, ale jeśli nie znasz żadnych języków nordyckich i jesteś po prostu na Junior Process Officer, to Ci się chyba 2 z 3 na początku pomyliło, bo 3500 brutto nie dostaniesz tu na początku na pewno. Ja nie wiem czy widełki przewidują nawet 2500 brutto dla JPO, bo zdaje się, że większość dostawała 2200-2300. I tu absolutnie nie uwierzę w wybitne umiejętności negocjacji. Pracuję w NOC prawie 3 lata i z takim przypadkiem się nie spotkałam.
Wiele osób pyta jak wygląda rozmowa rekrutacyjna... otóz odpowiedź jest prosta: to zależy od tego z kim tę rozmowę masz. Zdaje się, że liderzy mają jakiś zbiór pytań, które są mile widziane na rozmowach, ale mogą też dawać testy do rozwiązywania z Excela, bądź ang. Jest duża rozbierzność w tym jak wyglądają rozmowy w różnych zespołach. Jak ja byłam przyjmowana, to były 3 etapy - każdy to była po prostu rozmowa (1. Z firma zewnętrzną, 2. Z późniejszą liderką, 3. Z nią i z jej szefem z DK). Ostatnio kolega miał po prostu 1 zwykłą rozmowę ze swoim liderem aktualnym, a inna znajoma, która dostała się do jeszcze innego zespołu miała 1 rozmowę, ale na niej rozmowę po ang, test z ang, zadania z Excela + test na logiczne myślenie. Także może być różnie.
Wracając do tego, że ktoś stwierdził, że to jest praca dla dzieciaków. Nie da się ukryć, że większość osób postrzega NOC jako dobre miejsce, żeby się zaczepić, ćwiczyć ang, który jest w użytu non stop + przede wszystkim złapać doświadczenie i dzięki niemu w przyszłości lepszą pracę. Na pewno nie jest to tak jak w nordykach, że zaczynasz tu pracę i dobijasz spokojnie do emeryturki...
2200zł brutto w Łodzi bez doświadczenia, świeżo po studiach jest do przeżycia(jeśli masz swoje mieszkanie, bez kredytu, i płacisz tylko czynsz, bądź mieszkasz z rodzicami). Są co roku mniejsze lub większe podwyższki (w zależności od zasług, tego co przyszługuje na zespół i pewnie trochę widzi mi się lidera), ale po 3 latach niestety zaczyna dopadać frustracja (gdzie ja akurat mam dobrą sytuację życiową, bo posiadam mieszkanie). Dofinansowanie do opieki medycznej, OK system, podział zysków raz do roku, dofinansowanie do wakacji i świąt itd. - super fajnie, ale wolałabym mieć porządną pensję co miesiąc. W tym miesiącu zaczynają się rozmowy roczne. Zobaczymy co z nich wyniknie.
Ja generalnie z pracy jestem zadowolona, ale to dlatego, że lubię to co robię + mam wspaniały zespół, ale kwestia wynagrodzenia (po prawie 3 latach) pozostawia wiele do życzenia niestety, a jak wiemy, to jest jednak zwykle decydujący czynnik wpływający na to czy gdzieś zostaniemy czy też szukamy dalej.
2
Rurka 2016-02-02 18:37:28
No dokładnie, jak mnie zapytali o stawkę (niedawno zaczęłam pracę - w styczniu), powiedziałam, że chcę na rękę min 1600, no i minimum dostałam (niestety? może mogło być więcej). Generalnie mam 2200 brutto. Rozmowę miałam na zmianę po angielsku i po polsku, w "komisji" były dwie osoby, lider i hr. Znam tylko jeden język obcy, oczywiście angielski. Nie wiem jak jest z osobami, które znają języki nordyckie, może rzeczywiście zarabiają więcej.
Dla nowych pracowników: na górze strony jest zakładka opinie pracowników a obok rozmowy kwalifikacyjne, jeśli tam klikniecie to są tam różne przykłady. Mi to trochę pomogło, np. poproszono bym wypowiedziała się o firmie Nordea, zapytano co o niej wiem itd - dobrze więc, że wcześniej gdzieś o tym przeczytałam. Pozdro
rurka 2016-02-02 19:09:29
Cv złożyłam sama przez stronkę pracuj pl. Po ponad tygodniu dostałam telefon. Pani zapytała czy mam 5 minut na rozmowę telefoniczną, rozmowa była po polsku i po angielsku. Dostałam pytania czemu chcę pracować w Nordea i opowiedzieć o swoich najlepszym doświadczeniu w pracy - to były pytania po angielsku. Nie pamiętam co po Polsku. Jak skończyłam opowiadać to powiedziała thank you i zaproponowała rozmowę w biurze. Umówiła mnie na pierwszy wolny termin, który pasował jej i mi. Na rozmowie w crosspoint odebrał mnie lider. Zaprowadził do sali, tam była już Pani z HR. Rozmowa trwała godzinę i była po angielsku i po polsku, ale nie miałam testów z excel ani żadnych logicznych, przynajmniej nie na papierze, bo z kolei zapytano mnie o znajomość excela, więc wymieniłam kilka funkcji, które znam, co robiłam już w excelu itd, musiałam trochę powymieniać, do czego wykorzystywałam program. No i co dalej, po 45 minutach odpowiadania na pytania (w między czasie Pani z HR sprawdzała moje dokumenty), lider zaczął opowiadać co w pracy itd, na koniec zapytali czy mam jakieś pytania i zadałam dwa. Podziękowali, mówiąc, że dają odpowiedź do dwóch tygodni - niezależnie czy będzie to odmowa czy chęć zatrudnienia. Dostałam odpowiedź po trochę ponad tygodniu, oddzwonili i zaproponowali prace. Ogólnie moim zdaniem proces rekrutacji był trudny, ale profesjonalny, a pytający byli życzliwi.

To co pamiętam:
-Co wiesz o naszej firmie
-Dlaczego chcesz tu pracować
-Jak rozwiązujesz konflikty
-Która pracę uważasz za najlepszą dotychczas i dlaczego
-Czego nauczyłaś się w poprzedniej pracy, możesz sobie wybrać najważniejsza dla ciebie rzecz
-Czego nauczyłaś się w tej pracy (i tutaj zapytał o konkretną z CV)
-Jaka jest twoja znajomość excela
-Co chcesz robić w przyszłości, ile chcesz u nas pracować, co chcesz konkretnie zdobyć w tej pracy
więcej nie mogę sobie przypomnieć, były i po polsku i po angielsku
noponn 2016-02-03 09:37:40
początkujący sprzedawca JYSK - 2200 brutto, x-kom - 2500 brutto
1
omom 2016-02-11 20:40:50
tyle że sprzedawców to nordea nie zatrudnia ;) Karolina powodzenia dla ciebie i całego działu HR w poszukiwaniu taniej siły roboczej.
justka0506 2016-02-19 12:43:27
Ja byłam tydzień temu na rozmowie na stanowisko Młodszy Administrator Operacji Bankowych.

Czekam na odpowiedź. Ogólnie rekrutacja wypadła w porządku. Bardzo mili ludzie jak na pierwszy kontakt. Niestety nic nie mówili o zarobkach i trochę się zastanawiam bo te 2200 brutto to troszkę mało...
dexterlodz 2016-02-22 10:07:46
Odpowiadam na Twoje pytanie: pierwsza rozmowa przez telefon - po polsku i część po angielsku. jeśli Ci się uda to druga część już tylko po angielsku face2face. Musi to być normalna płynna konwersacja, jak w ojczystym języku, inaczej nie masz szans, na koniec jeszcze tekst do przetłumaczenia z bardzo specjalistycznym językiem. Tyle wiem z własnego doświadczenia.
1908 2016-03-12 11:54:28
Tutaj niektorzy chyba myla Nordea Operation Center w Łodzi z Nordea Bank Polska ktore zostalo wchloniete przez Pekao. Ja pracuje w Nordea Operation Center juz 4 lata i jestem zadowolony. Fajni ludzie, dobry socjal i przedewszystkim stabilne zatrudnienie z czym w innych BPO roznie bywa. Na start po studiach to praca wrecz idealna chociaz w moim przypadku zostalem tu na lata i poki co nigdzie sie nie wybieram.
2
Kris 2016-04-30 13:40:15
Mam rozmowę na stanowisko Junior Procces Officer. Jakich pytań z exela mogę się spodziewać???
qwe 2016-05-07 11:39:36
to ty mylisz wątek de/bilu bo to forum na temat banku, wroc do s zkoly i naucz sie czytac
mar 2016-05-09 13:37:57
hej Kris, daj znać proszę jak Ci poszło i jak to wyglądało.
Niknik 2016-05-10 19:11:09
Aktualnie zwiększono stawkę dla JPO z 2200 do 2400 brutto. Pozdrawiam
2
aaa 2016-05-23 16:40:32
Czy ktoś pracujący w firmie może napisać jakie są możliwości szkoleń w krajach Nordyckich i ile trwają? Czy każdy nowy pracownik wyjeżdza na takie szkolenie?
styks 2016-05-28 22:18:44
wyjazdy mogą być ale nie muszą - tzn w zależności od tego do jakiego zespołu trafisz masz przymus wyjazdu, lub nie - jak nie chcesz wyjazdów to lepiej daj znać od razu na rozmowie. Zawsze ktoś inny może jechać za Ciebie.
Miśka09 2016-07-01 16:56:10
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Nordea i muszę przyznać, że przebiegła ona bardzo pozytywnie! Trwała ok. 30 min, pół rozmowy po angielsku, pół po polsku. Po angielsku pytania przede wszystkim o doświadczenie zawodowe, ukończone szkoły/studia, hobby itp. natomiast po polsku już bardziej szczegółowo, pytania dt. wiedzy o firmie (ważne!), dlaczego bym chciała u nich pracować, jak radzę sobie w rozwiązywaniu konfliktów oraz problemów itp. Pytania dość szczegółowe, do każdej odpowiedzi wymagali przykładu z życia albo odegrania jakiejś scenki na zasadzie, co bym zrobiła w danej sytuacji.
Ogólnie jestem zadowolona, odezwali się niemal błyskawicznie z propozycją pracy. Jeśli chodzi o zarobki, to na podstawowe stanowisko 2200/2300 brutto. Oczywiście oferują możliwości rozwoju, a w tym zwiększenia zarobków, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;)
Mi przede wszystkim spodobały się benefity jakie oferują tj. multisport, opieka medyczna, dofinansowanie do wakacji, dofinansowanie do lunchów pracowniczych itp. itd.
Polecam przejrzeć sobie zakładkę na górze strony "Rozmowy kwalifikacyjne" , tam są szczegółowo opisane zadawane pytania przez pracodawców, może się przydać przed rozmową :)
Pozdrawiam!
3
trololo 2016-07-06 11:02:41
Ktoś był na Recruitment Day 30 czerwca 2016 ? Dzwonili już do was ? Jak ogólne wrażenia ? :)
jr 2016-07-14 16:11:56
Rozmowa odbyła się w biurze przy Piłsudskiego. Stanowisko to Junior Process Officer. Rozmowę prowadził Pan o którym już jest tutaj wspomniane na poprzednich stronach. Oceniam ją bardzo słabo. Prawie cała rozmowa to było lansowanie się tego Pana. Tak bardzo chciał pokazać swój angielski akcent, że nie można było zrozumieć co mówi. Były pytania czy zgodzimy się zostać po godzinach, co zrobimy w sytuacji gdy on do nas zadzwoni i powie, że potrzebuje nas w pracy o tej i o tej godzinie i na tyle godzin. Były pytania czy wykonali byśmy pracę za kolegę. Wmawianie, że kalendarz skandynawski to rzecz normalna. Oczywiście był też przykład osoby która "jest odrazu do zwolnienia". Ego aż raziło po oczach
1
kin 2016-07-20 06:30:00
A kto to ten pan?
Lola 2016-07-20 08:32:44
Jeśli chodzi o rekrutację to wszystko zależy od tego na kogo trafisz. Niekompetencja leaderów i ich ego aż razi po oczach. Ja miałam rozmowę z panem, który uważał się chyba za boga na Piłsudzkiego. Generalnie znajoma tam pracuje i mówi że liderzy to ogólnie w jej departamencie dno. Jak coś trzeba załatwić to mają takich dwóch ekspertów w dziale i oni wszystko załatwiają, prowadzą projekty itp. Warto się koło nich zakręcić bo wtedy jest szansa na ciekawą pracę a tak to klepanie tego samego cały czas ale z tego co wiem to oni chyba chcą odejść bo wszyscy ich olewają. Tam się liczą tylko leaderzy, nie jesteś leaderem to jesteś nikim.
pikimacius 2016-07-21 14:30:01
Możecie podpowiedzieć jak długo trwa proces rekrutacji oraz ile przeciętnie oczekuje się na telefon po złożeniu aplikacji do NOC?
jacek 2016-07-26 14:01:41
Orientujecie się, czy rzeczywiście odpowiadają bez względu na to czy cię przyjmą czy nie? Bo ja miałem rozmowę 2,5 tygodnia temu i póki co cisza. I nie wiem, czy jest to kwestia tego, że rekrutacja na to stanowisko jeszcze trwa, czy po prostu się nie dostałem, a HR mnie o tym nie poinformował.
5
markimorki 2016-07-27 14:14:57
Z tego co wiem w poprzednich postach ludzie pisali, że rekrutację mieli w październiku a do pracy poszli w... lutym. Więc możliwe, że się zakwalifikowałeś, ale telefon możesz dostać nawet po miesiącu.
2
Alisss 2016-08-04 11:40:23
Hej, a jak się przygotowywaliście do rozmowy? Ja w tym momencie pracuję w banku i chce pójść do Nordei, bo oferują naukę języków skandynawskich, na czym mi bardzo zależy. Boję się jednak rozmowy po angielsku. Na wakacjach, czy w pracy pogadam po angielsku bez problemu, ale martwię się, że moje B2 to trochę za mało... A jak u was z angielskim?
2
Alisss 2016-08-04 15:18:54
No właśnie, u mnie najgorzej ze stresem, a bardzo mi zależy na tej pracy :). Siedzę już i przeglądam i analizuję, jak odpowiadać na potencjalne pytanie, boję się, że mnie zatnie, jak przyjdzie co do czego :)
Alisss 2016-08-04 16:39:50
Ostatecznie wybrałam ofertę Junior Process Officer, chociaż rozważałam aplikowanie na Assistant Service Operations Officer, jednak bałam się, że moja kandydatura zostanie odrzucona, ponieważ nie pracowałam na back office, tylko na froncie. No nic, zobaczymy, co to będzie :)
mariush 2016-08-04 16:53:41
hej
Mam pytanie odnosnie zarobkow w firmie. Czy ciagle daja 2200 brutto na poczatek przy Junior process officer,czy maja nadgodziny i czy sa platne czy do odbioru ? Czy po roku pracy mozna liczyc na podwyzke wraz ze zmiana stanowiska na process officer? Bylbym wdzieczny za odpowiedz zorientowanych osob. Z gory dziekuje :)
Maxx 2016-08-05 20:55:09
Dają na początek odrobinę więcej, już to zresztą gdzieś tu padło wcześniej.
Co do awansu, wszystko zależy gdzie trafisz ale z reguły naturalną koleją rzeczy jest, że z juniora stajesz się "zwykłym" officerem z czym oczywiście również wiąże się niewielka podwyżka.
Myślę, że po roku spokojnie jest szansa na awans.
jr 2016-08-10 00:37:33
@kary - moim zdaniem warunki zatrudnienia dla człowieka w czasie studiów, ale mającego już doświadczenie w pracy w topowych korporacjach są słabe. Mała stawka duże wymagania. Za takie wymagania jakie zostały przedstawione na rozmowie (praca wg. kalendarza skandynawskiego, dyspozycyjność żeby leader mógł Ci powiedzieć w jakich godzinach jutro pracujesz) stawka powinna być 2-2,5 razy taka. NOC powstał, aby polscy murzyni pracowali dla skandynawii i tak to właśnie odczułem. Jeżeli ktoś się szanuje to raczej nie pójdzie do NOCu po takiej rozmowie jak ja miałem.
7
Alisss 2016-08-10 16:20:07
Oczywiscie,ze tak,wystraczy poszukac
Kasia 2016-08-15 10:40:16
Mam taki problem, może będziecie w stanie mi pomóc :)
Niecałe dwa tygodnie temu wysłałam do Nordea CV itd. Osoba od nich zadzwoniła do mnie w piątek, jednak nie mogłam wtedy rozmawiać - jestem w trakcie robienia prawa jazdy i akurat miałam jazdę. Ponieważ stałam akurat na samym środku skrzyżowania powiedziałam dzwoniącej pani jaka jest sytuacja i poprosiłam o telefon za godzinę. Usłyszałam w odpowiedzi, że nie ma problemu, zadzwonią po 13 i .. nikt się już nie odezwał.
Koleżanka, która tam pracowała mówiła mi, że w dziale HR zdarza się niezły bałagan, stąd moje pytanie - w jaki sposób mogę sama skontaktować się z nimi i powiedzieć o zaistniałej sytuacji? Telefon z którego do mnie dzwoniono działa tylko w jedną stronę.
Dzięki za pomoc :)
Nouvelle 2016-08-18 20:30:20
Pracuję w NOC grubo ponad 3 lata i nigdy nie spotkałam się z tym, żeby grafik pracownika był układany z dnia na dzień więc albo lider na rozmowie wyraził się niejasno, albo czegoś po prostu nie zrozumiałeś :) Zawsze pracowałam po prostu 8h i w dużej części zespołów samemu można wybrać czy chcesz pracowac 8-16 czy zaczynać do 2h wcześniej lub później. Zdarzają się nawet zespoły w których możliwy jest home office, więc wydaje mi się, że nie ma na co narzekać :)
Co do pracy zgodnie z kalendarzem skandynawskim to, z tego co wiem, jak jest w Polsce dzień ustawowo wolny od pracy, a w krajach z którymi współpracujemy tego dnia pracują, to pracownicy sami dogadują się między sobą kto przychodzi, a kto ma wolne. Przy czym ten dzień jest oczywiście później do odbioru. Dla mnie to bardzo wygodne rozwiązanie :) Chyba, że miałeś rozmowę do zespołu, który ma totalnie inny tryb pracy i zasady od większości...
Nouvelle 2016-08-18 20:33:04
Nordea Operations Centre, nie Nordea Bank Polska.
Nordea BP zostało dawno przejęte przez PKO BP, także nie mylmy tego z NOC :)
Nouvelle 2016-08-18 20:38:17
Może napisz na maila z tej strony: http://nordea.pl/it/kontakt/ :)
HRy mają meeega dużo na głowie, a człowiek, to jednak tylko człowiek i ma prawo zapomnieć o czymś w natłoku pracy. Pewnie akurat osobie, która dzwoniła coś innego się pojawiło do zrobienia i wypadło jej to z głowy, a skoro do Ciebie dzwonili, to znaczy, że są zainteresowani i nie ma na co czekać :)
Nouvelle 2016-08-18 20:46:56
Junior Process Officer dostaje teraz zwykle 2400 brutto na początek, z tego co się orientuję.
Co do socjalu, to przyznaję, że jest on w NOCu ogromnym plusem:
- każdy pracownik ma budżet, który może wykorzystać na różne opcje zaproponowane przez pracodawcę (kartę sportową, prywatną opiekę medyczną, kartę Lunch Pass, którą możesz płacić za zakupy w sklepie czy obiad w kafeterii, Flexi Pass za którą zapłacić za bilety w kinie i wiele, wiele więcej);
- otrzymujemy dofinansowanie do wakacji, do Świąt Bożego Narodzenia, rodzice mają tzw. "piórnikowe", raz w roku jest podział zysków (zwykle obfiiity plus! ;))
- no i nie zapominajmy o tym, że starają się nas "dopieszczać" też na co dzień milionem herbat do wyboru, ekspresami do kawy na każdym piętrze i generalnie dobrymi warunkami pracy i widzę, że pod tym względem ostro działają, żeby nasze biura były na poziomie tych skandynawskich :)
Także ja osobiście zachęcam, bo w tej kwestii grzeszyłabym, jakbym mówiła, że jest słabo...
2
Nouvelle 2016-08-19 08:52:10
Brutto, brutto. Na "takim" stanowisku? Junior Process Officer to najniższe stanowisko w NOC... Nie wiem czy Ty od razu zaczynałeś od 3tys na rękę czy nie pamiętasz jak to jest na początku, ale ja tutaj miałam 3 lata temu 2200 brutto i i tak byłam zadowolona. Świeżo upieczony absolwent bez doświadczenia w konkretnym zawodzie musi się skupić na zdobywaniu tego doświadczenia i dla mnie NOC, to idealne miejsce. Ale oczywiście wszystko kwestia gustu - jak będzie się porównywać do np. zarobków na wysokich stanowikach, albo do Wawki, to faktycznie zawsze będziemy kręcić nosem.
1
jr 2016-08-25 14:40:43
Nie chodziło dosłownie o ustalanie grafiku z dnia na dzień, ale jeżeli sie okaże, że jest więcej pracy. Jest to dla mnie zrozumiałe, że taka sytuacja sie może zdarzyć natomiast z toku rozmowy można było wywnioskować, że są to bardzo częste sytuacje.

Kawa i herbata to nic nowego. Jest to już standard w większości firm, nawet małych polskich :)
I socjal nie jest bogaty. Po prostu socjalem zastępują Wam niską pensje. A dlaczego? Socjal przynosi ulgi podatkowe ;)
marts225588 2016-09-05 13:00:47
Ojoj ludzie, każdy chciałby zarabiać jak najwięcej, ale nikt nie da Wam na początek nie wiadomo jakich pieniędzy, bo każda firma musi pracownika poznać, sprawdzić. Chyba to normalne. Uwierzcie mi, że każdy narzeka a jest mnóstwo ludzi dla których taka praca byłaby idealna. I dla mających już trochę doświadczenia w pracy na rynku (nie świeżo upieczony student!) wie jak ciężko jest zdobyć dobre stanowisko. I nie porównujcie pracy w Biedronce czy innych marketach (jak wcześniej można wyczytać) do pracy w NOC...
A dla mądrali powyżej - nikt Ci nie potwierdzi ile tu zarabia. Ot - tajemnica firmy! Bum!
somebody 2016-09-30 00:13:03
Witam, pracowałam w tej firmie ponad 3 lata, więc postaram się w skrócie opisać wady i zalety tej firmy dla osób, które się zastanawiają nad składaniem CV.
Plusy:
Praca elastyczna (częściowa możliwość wyboru godz. przyjścia do pracy, np.7-9), wyjazdy służbowe (głównie, gdy przejmowane są nowe procesy ze Skandynawii), nauka języków obcych (za co jest odpowiednia lojalka na rok, dwa - podobnie jak w przypadku wyjazdów służbowych), kawa, herbata w kuchniach, budżet przeznaczony na integrację kwartalną, dwie imprezy firmowe na rok, nagrody za osiągnięcia projektowe lub roczne, raczej rynkowy pakiet socjalny w formie systemu kafeteryjnego (200 zł brutto), możliwość udziału w szkoleniach zewnętrznych (choć często na zasadzie, kto pierwszy ten lepszy), profit sharing.
Minusy:
Bardzo niska pensja (na początek 2200-2400, po 3 latach ok 3300 zł brutto), niski poziom osób przyjmowanych do pracy (braki w znajomości pakietu Office lub nawet obsługi komputera, tak naprawdę przyjmują praktycznie każdą osobę, która mówi choć trochę po angielsku), TL bez doświadczenia (w przypadku rekrutacji wewnętrznych, kierownicy nie mają zielonego pojęcia o zarządzaniu ludźmi, działają najczęściej na zasadzie metody prób i błędów, rekrutacje robione są często po znajomości...), niepotrzebne spotkania nie wnoszące niczego do pracy, marnowanie czasu na poranne WB (white board), konieczność brania udziału w projektach i tworzenia nowych usprawnień procesowych (3-4 na rok, za co i tak nikt nie docenia, pomimo ogromnych oszczędności dla firmy), rekrutacja bardzo chaotyczna, czasem kilkumiesięczne oczekiwanie na odpowiedź...
Podsumowanie
Firma przejściowa (tzn, przechodzi się z niej do firm, gdzie płacą prawdziwe pieniądze) dla osób bez doświadczania zawodowego, które nie oczekują zbyt wiele od siebie i innych.
6
s 2016-10-05 18:51:31
hej
Nie każdy wyjeżdza, zdarza sie że trafisz do zespołu który juz istnieje i nie ma potrzeby wyjazdu.
Praca przyjemna, a ludzie naprawde pomocni
Pozdrawiam,
ffg 2016-10-05 19:02:34
nie widze żeby na chwile obecna do Łodzi ani do zadnych innych miast szukali pracwnikow tak na prawde nie wiem w sumie może się to tez przecież zmienic
lolas 2016-10-24 19:10:39
dobrze, że z piłsudskiego pare konfitur wyjechało do infosysa, szwecji...
1
ZdrowyPsychicznie 2016-10-24 19:19:44
A za miskę ryżu i uścisk dłoni prezesa, to nie łaska?
bywalec 2016-11-08 12:48:35
Może będę pomocny, bo sam szukałem tutaj informacji wstępnych ;)
Wysłałem aplikację na jakieś podstawowe stanowisko, bo nie mam doświadczenia w księgowości/finansach, co nie znaczy, że nie mam doświadczenia w ogóle.

1. Po kilku dniach telefon z Nordei i...

1a. rozmowa po polsku:
- dlaczego postanowiłem aplikować,
- co mnie skłania do pracy w Nordei,
- jakie są moje oczekiwania finansowe,
- jak dobrze znam Excela i język angielski, po czym...

1b. rozmowa po angielsku:
- proszę opowiedzieć o swoim hobby,
- proszę opowiedzieć o swoim dotychczasowym doświadczeniu

Jako, że mam całkiem bogate, ale nie mam doświadczenia w Business English trochę się zaplątałem, po czym przeprosiłem za ograniczenia językowe i dodałem, że mam trochę "zakurzony" angielski, oczywiście po angielsku. Rekruter przeszedł na polski, po czym zaprosił mnie na rozmowę kilka dni później.

2. Rozmowa rekrutacyjna w Crosspoincie:
2a. W języku polskim:
- co Pan wie o Nordei? (podstawowe info czym się zajmują i jaki jest cel ich funkcjonowania, zacząłem wymieniać te ich jednostki biznesowe, po czym przerwałem i zapytałem, czy mam opowiadać o wszystkich - dzięki bogu nie musiałem :P
- co Pana skłoniło do aplikowania u nas?
- ma Pan bogate doświadczenie - czy nie będzie Panu sprawiać problemu rutynowa praca?
- Czy nie przeszkadzają Panu nadgodziny?
- czy jest Pan skłonny do podróży służbowych, nawet dwumiesięcznych?
- czy zdarzały się Panu konflikty? Jak Pan sobie z nimi radził?
- czy pracował Pan z kimś, kogo Pan nie lubił? Czy wyobraża Pan sobie pracę z kimś takim?

2b. W języku angielskim:
- proszę opowiedzieć o swoim hobby,
- proszę rozwinąć (tu jedna pozycja z wymienionych)
- proszę opowiedzieć, jak pan zarządza stresem,
- proszę opowiedzieć, jakie cechy ma dobry szef.

GENERALNIE:
rozmowa w miłej atmosferze, zwłaszcza pod koniec, jak wszyscy się rozluźnili. Profesjonalne, uprzejme podejście do człowieka a byłem już na kilku rozmowach i to niestety nie jest norma, nawet w korpo :)
Wynagrodzenie faktycznie niskie, ale da się lekko negocjować.
3
Ida 2016-11-24 14:56:21
Ktoś wie jakie są stawki na stanowisku Junior Business Analyst? I mógłby coś ewentualnie o tym stanowisku powiedzieć?
uczulona 2016-11-26 13:08:43
Kolezanka dostala 4k brutto.
1
eve33 2016-11-28 11:49:17
Każdy Junior Process Officer dostaje na początek tyle samo i awans dopiero po ok. roku. Jeśli się nie ma doswiadczenia zawodowego to tylko na takie stanowisko jest szansa się dostac. Negocjowac mozna tylko jak sie aplikuje na specjaliste/ team leadera/team coordinatora, ale to juz trzeba miec doswiadczenie. Nie znam przypadku, zeby na JPO ktos dostal wiecej niz inni, bo wszyscy dostaja tyle samo w kazdym zespole.... wyplata niestety lipna, ale jesli chcesz sie zaczepic zeby zdobyc doswiadczenie a jeszcze go nie masz, to opcja ok, bo o fajna prace w Łodzi ciezko bez doswiadczenia... dlatego duzo osob zaczyna w Nordei/Infosysie.
Ida 2016-11-28 14:29:38
Pytanie dotyczyło stanowiska Junior Business Analyst nie nie Junior Process Officer-wydaje mi się, że stawki na tych 2 stanowiskach powinny się różnić
Zostaw swoją opinię o Nordea Bank Polska - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nordea Bank Polska