brak logo

Nordea Bank AB SA Oddział w Polsce

Łódź

Opinie o Nordea Bank AB SA Oddział w Polsce

somebody 2016-09-30 00:13
Witam, pracowałam w tej firmie ponad 3 lata, więc postaram się w skrócie opisać wady i zalety tej firmy dla osób, które się zastanawiają nad składaniem CV.
Plusy:
Praca elastyczna (częściowa możliwość wyboru godz. przyjścia do pracy, np.7-9), wyjazdy służbowe (głównie, gdy przejmowane są nowe procesy ze Skandynawii), nauka języków obcych (za co jest odpowiednia lojalka na rok, dwa - podobnie jak w przypadku wyjazdów służbowych), kawa, herbata w kuchniach, budżet przeznaczony na integrację kwartalną, dwie imprezy firmowe na rok, nagrody za osiągnięcia projektowe lub roczne, raczej rynkowy pakiet socjalny w formie systemu kafeteryjnego (200 zł brutto), możliwość udziału w szkoleniach zewnętrznych (choć często na zasadzie, kto pierwszy ten lepszy), profit sharing.
Minusy:
Bardzo niska pensja (na początek 2200-2400, po 3 latach ok 3300 zł brutto), niski poziom osób przyjmowanych do pracy (braki w znajomości pakietu Office lub nawet obsługi komputera, tak naprawdę przyjmują praktycznie każdą osobę, która mówi choć trochę po angielsku), TL bez doświadczenia (w przypadku rekrutacji wewnętrznych, kierownicy nie mają zielonego pojęcia o zarządzaniu ludźmi, działają najczęściej na zasadzie metody prób i błędów, rekrutacje robione są często po znajomości...), niepotrzebne spotkania nie wnoszące niczego do pracy, marnowanie czasu na poranne WB (white board), konieczność brania udziału w projektach i tworzenia nowych usprawnień procesowych (3-4 na rok, za co i tak nikt nie docenia, pomimo ogromnych oszczędności dla firmy), rekrutacja bardzo chaotyczna, czasem kilkumiesięczne oczekiwanie na odpowiedź...
Podsumowanie
Firma przejściowa (tzn, przechodzi się z niej do firm, gdzie płacą prawdziwe pieniądze) dla osób bez doświadczania zawodowego, które nie oczekują zbyt wiele od siebie i innych.
22
s 2016-10-05 18:51
hej
Nie każdy wyjeżdza, zdarza sie że trafisz do zespołu który juz istnieje i nie ma potrzeby wyjazdu.
Praca przyjemna, a ludzie naprawde pomocni
Pozdrawiam,
4
ffg 2016-10-05 19:02
nie widze żeby na chwile obecna do Łodzi ani do zadnych innych miast szukali pracwnikow tak na prawde nie wiem w sumie może się to tez przecież zmienic
3
lolas 2016-10-24 19:10
dobrze, że z piłsudskiego pare konfitur wyjechało do infosysa, szwecji...
5
ZdrowyPsychicznie 2016-10-24 19:19
A za miskę ryżu i uścisk dłoni prezesa, to nie łaska?
4
bywalec 2016-11-08 12:48
Może będę pomocny, bo sam szukałem tutaj informacji wstępnych ;)
Wysłałem aplikację na jakieś podstawowe stanowisko, bo nie mam doświadczenia w księgowości/finansach, co nie znaczy, że nie mam doświadczenia w ogóle.

1. Po kilku dniach telefon z Nordei i...

1a. rozmowa po polsku:
- dlaczego postanowiłem aplikować,
- co mnie skłania do pracy w Nordei,
- jakie są moje oczekiwania finansowe,
- jak dobrze znam Excela i język angielski, po czym...

1b. rozmowa po angielsku:
- proszę opowiedzieć o swoim hobby,
- proszę opowiedzieć o swoim dotychczasowym doświadczeniu

Jako, że mam całkiem bogate, ale nie mam doświadczenia w Business English trochę się zaplątałem, po czym przeprosiłem za ograniczenia językowe i dodałem, że mam trochę "zakurzony" angielski, oczywiście po angielsku. Rekruter przeszedł na polski, po czym zaprosił mnie na rozmowę kilka dni później.

2. Rozmowa rekrutacyjna w Crosspoincie:
2a. W języku polskim:
- co Pan wie o Nordei? (podstawowe info czym się zajmują i jaki jest cel ich funkcjonowania, zacząłem wymieniać te ich jednostki biznesowe, po czym przerwałem i zapytałem, czy mam opowiadać o wszystkich - dzięki bogu nie musiałem :P
- co Pana skłoniło do aplikowania u nas?
- ma Pan bogate doświadczenie - czy nie będzie Panu sprawiać problemu rutynowa praca?
- Czy nie przeszkadzają Panu nadgodziny?
- czy jest Pan skłonny do podróży służbowych, nawet dwumiesięcznych?
- czy zdarzały się Panu konflikty? Jak Pan sobie z nimi radził?
- czy pracował Pan z kimś, kogo Pan nie lubił? Czy wyobraża Pan sobie pracę z kimś takim?

2b. W języku angielskim:
- proszę opowiedzieć o swoim hobby,
- proszę rozwinąć (tu jedna pozycja z wymienionych)
- proszę opowiedzieć, jak pan zarządza stresem,
- proszę opowiedzieć, jakie cechy ma dobry szef.

GENERALNIE:
rozmowa w miłej atmosferze, zwłaszcza pod koniec, jak wszyscy się rozluźnili. Profesjonalne, uprzejme podejście do człowieka a byłem już na kilku rozmowach i to niestety nie jest norma, nawet w korpo :)
Wynagrodzenie faktycznie niskie, ale da się lekko negocjować.
9
Ida 2016-11-24 14:56
Ktoś wie jakie są stawki na stanowisku Junior Business Analyst? I mógłby coś ewentualnie o tym stanowisku powiedzieć?
3
uczulona 2016-11-26 13:08
Kolezanka dostala 4k brutto.
5
eve33 2016-11-28 11:49
Każdy Junior Process Officer dostaje na początek tyle samo i awans dopiero po ok. roku. Jeśli się nie ma doswiadczenia zawodowego to tylko na takie stanowisko jest szansa się dostac. Negocjowac mozna tylko jak sie aplikuje na specjaliste/ team leadera/team coordinatora, ale to juz trzeba miec doswiadczenie. Nie znam przypadku, zeby na JPO ktos dostal wiecej niz inni, bo wszyscy dostaja tyle samo w kazdym zespole.... wyplata niestety lipna, ale jesli chcesz sie zaczepic zeby zdobyc doswiadczenie a jeszcze go nie masz, to opcja ok, bo o fajna prace w Łodzi ciezko bez doswiadczenia... dlatego duzo osob zaczyna w Nordei/Infosysie.
4
Ida 2016-11-28 14:29
Pytanie dotyczyło stanowiska Junior Business Analyst nie nie Junior Process Officer-wydaje mi się, że stawki na tych 2 stanowiskach powinny się różnić
4
Krzysiek 2016-12-31 00:15
Czy jest ktos kto pracuje z jezykiem dunskim w NOC. Jak duza jest mozliwosc negocjacji podwyzki po przepracowanym roku lub tez dwoch na stanowisku Junior Process Officer z jezykiem dunskim. Zastanawia mnie czy % wzrost zarobkow jest tak sam jak w innych sytuacjach ze ktos zaczyna z 2200-2400 na starcie a po 3 latach ma ponad 3000.

Prosze o rade.
3
as 2017-01-29 12:23
No w ramach wylewania zalow. Historia prawdziwa.

Na rozmowe jechalem z Czech 3 roznymi pociagami . Cala podroz kosztowala mnie wiecej niz w niektorych firmach daja w ramach pakietu relokacyjnego ;)

Na interview bylo srednio z jedym zgrzytem ktory zmienil wrazena ogolne na negatywne. Pani z HR oskarzyla mnie ze prawdopodobnie nie potrafie z kobietami pracowac WTF tak wogle? No dobra ze zlym wrazeniem pojechalem do domu i nie bylem przekonany ze chce dla nich pracowac po tej akcji (i skoro tego typu osoby tam pracuja!) Stwierdzilem jednak ze jak mi zaproponuja prace to bede sie wtedy zastanawial. Mieli dac znac w ciagu 2 tyg. Po ponad miesiacu do nich napisalem i nagle ta Pani (ta sama co na interview ) odpisuje w ciagu 10 min ze wlasnie przed chwila decyzja zapadla i sie dowiedziala ze nie sa mna zainteresowani - coz dosc bezczelne klamstwo a mozna bylo przeprosic ze z nawalu pracy kandydatowzostalem przeoczony i poprostu powiedziec prawde.

10
r2r 2017-02-04 10:58
Ten watek ma w tytule bank idiootko, wiec sama nie myl i mysl gdzie piszesz
4
Krzysztof 2017-02-15 15:13
Czy moglby sie wypowiedziec ktos pracujacy w Nordea na rynku dunskim lub znajacy sytuacje na tym rynku . Jak wygladaja mozliwosci awansu i rozwoju z tym jezykiem w firmie. Czy moze nie ma mozliwosci rozwoju bo po prostu firmie z biznesowego punktu widzenia nie oplaca sie awansowac osob ktore znaja ten jezyk ?
3
informatyk 2017-02-23 18:39
Pytanie do informatyków: czy firma Nordea jest w stanie zapłacić co najmniej 9 tys zł brutto na stanowisku starszego specjalisty?
3
Airwolf 2017-03-03 07:52
tak, w Trojmiescie stawki 9-14 brutto
4
mono 2017-04-05 10:46
pracownicy z językami skandynawskimi są poszukiwani, mają odpowiedni dodatek językowy i na pewno mogą negocjować lepszą podstawę i większe możliwości rozwoju- w Polsce lub Danii :)
2
Pablo 2017-04-06 06:50
czy ktoś wie jakie są stawki w Dziale Zakupów (Sourcing) ? jaką kwotę można podać na rozmowie o pracę ...
1
invictus 2017-04-19 16:10
Witam serdecznie
Świadczymy usługi z zakresu dochodzenia roszczeń o zwrot opłat likwidacyjnych z tytułu rozwiązania umowy ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym z składką regularną tak zwanych poliso lokat


Wyspecjalizowany zespół adwokatów i radców prawnych od lat skutecznie dochodzi od ubezpieczycieli roszczeń o zwrot pobranych opłat likwidacyjnych i pomaga w formalnościach związanych z rozwiązaniem umowy oraz likwidacją polisy

Nasza kancelaria jest w stanie przeprowadzić cały proces związany z dochodzeniem ww. roszczeń od ubezpieczycieli i banków w krótkim okresie przy minimum formalności i absolutnym wyeliminowaniu kosztów ze strony klientów

Zainteresowane osoby proszę o kontakt
E-mail: patryk.stawczyk@kancelariainvictus.pl
Tel: 530841668
1
białyniemurzyn 2017-06-01 14:17
Kompletne dziadostwo! Kolejny łódzki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wespół z mAushvitz, indesyfem i innym Gil-ettem za 1641 zł netto (sic!) i "multisporta"!
Przyjmują wszystko co się rusza i umie się po angielsku przedstawić. Po Akademiach Humoru i Elokwencji, czy innych Wszyżych Szkołach Kupowania. Ktoś musi robotę w fabryce obrobić, niestety nie wszystko zrobią komputery.
KŁAMIĄ w żywe oczy podczas rekrutacji co do warunków, tj. godzin pracy. Niby wybierasz o której rozpoczynasz pracę 7,8,9 rano i o której kończysz- odpowiednio 15,16,17, w praktyce od początku masz powiedziane, że przychodzisz na ósmą i siedzisz tak długo jak trzeba, czyli nawet do OSIEMNASTEJ!

Pomysł na cały ten "byznes" jest bardzo prosty (bo dobre pomysły są zawsze proste!), skandynawowie potrzebują taniej siły roboczej, która im odwali całą najcięższą robotę... Czyli o co chodzi? A wprowadzasz dane do kompa po czym wysyłasz je dalej, a najważniejsze jest żebyś się nie pomylił (polityka zero błędu!) bo po wysyłce poprawić się nie da!
Nazywają to "projektem"- takie modne słowo ostatnio, bo dzisiaj wszystko jest "projektem" nawet sranie - i tym "projektem", czyli zapewne wyrobieniem się w okresie rozliczeniowym uzasadniają ten zap***ol do 18.00.

Biały człowiek z góry mapy powiedział jasno: Bedzie dobrze zrobione (bez błędów) - bedą zlecenia, bedzie robota. Nie bedzie dobrze - zleceń nie bedzie, nie bedzie roboty. Ot i cały sekret.
Więc lepiej się starajcie, bo co prawda z Polski do Danii, czy Szwecji bliżej niż do Chin, ale w XXI wieku i tak wszystko leci po kablu, a miska ryżu jednak zawsze trochę tańsza niż 1641 zł + multisport.

Oczywiście, że trzeba gdzieś zacząć i od czegoś, oczywiście, że nie każdy musi od razu być dyrektorem, "menedżerem", czy nawet "superwejzorem" (polska nazwa "kierownik"), ale 1641 zł, to można nawet w jeden weekend przepić i to bez żadnych szaleństw! A na korzystanie z multisporta to trzeba mieć jeszcze czas i siłę!

WSTYD!





12
IT Operations Specialist 2017-06-02 12:54
Cześć.
Jakich zarobków można się spodziewać na stanowisku IT Operations Specialist w Trojmiescie?
2
marika 2017-06-07 14:51
Korpo Korpo Jedno wilekie Korpo:)
3
Użytkownik 2017-06-10 21:08
Witam :)
Aplikowałam na stanowisko Junior procces Office z jezykiem duńskim. Czy jest Tutaj Ktos Kto pracuje w Nordei na tym stanowisku z duńskim ? Czy to mozliwe ze pelne wynagrodzenie to 7000 zl? Ponieważ od 13 lat przebywam w Danii trudno mi uwierzyć ze jest to możliwe w Pl ???
1
Użytkownik 2017-06-10 21:19
Hej.
Właśnie aplikowałam na to stanowisko i dostałam propozycje 7000 zł brutto czy to możliwe ? Pracujesz rownież z językiem duńskim ?
1
Marian_net 2017-06-13 10:31
Pracuje w tej firmie juz jakiś czas i składając aplikacje nie wiedziałem na co się pisze... Nadgodziny to norma, nawał pracy nie do przerobienia do tego meetingi, projekty, prezentacje.. Człowiek wraca do domu po 10h pracy i jedyne na co ma ochotę to walnac się przed telewizorem by bezmyślne śledzić przygody bohaterów seriali. Mała płaca. Dużo pracy.
2
Białyniemurzyn 2017-06-14 08:54
Chciałem nieśmiało zapytać forumowiczów co jest tak niecenzuralnego w określeniu "O B Ó Z P R A C Y"? Ta właśnie - skądinąd najbardziej trafiona - nazwa została usunieta przez admina z mojego postu.
5
Piotrek "Kurczak" z Fuji 2017-06-19 13:07
Przecież nikt was nie może zmuszać do nadgodzin. Od czego jest PIP jak was ktoś zmusza? Aż takie miękkie lufy macie, że nie potraficie powiedzieć nie? Dostajecie mniej od sprzątających wasze biura a macie odwagę godną Francuzów z czasów II wojny światowej. Nabraliście kredytów zapewne na 40 lat i teraz zapi***** jak chomiki w kołowrotku. Nawet mi was nie żal - no ale realizujcie te swoje wielkie korpo-kariery głąby... Na święta przed rodziną i na fejsie zawsze można przyfejmić.
6
RH 2017-07-25 17:22
w gdyni tak
1
Corporejshyn 2017-07-27 13:18
jak już ktoś wyżej zapytał.Jakie mogą być spodziewane "widełki "zarobków na stanowisku IT Operations Specialist w Gdynii?
2
Nd 2017-08-04 12:20
Pytasz o stanowisko Application Operations Specialist?
2
Adamwz 2017-08-21 07:27
A może sie ktoś wypowiedzieć na temat pracy juniora w dziale Nordea Finance w Łodzi,bo tam miałem rozmowe.Jak wygląda praca tam,godziny,zarobki(nie spytałem,tylko sam określiłem widełki),jak to jest z tymi podwyżkami i awansami nawet z juniora juz wyżej?Z góry dziękuje za informacje.
Rozmowa trwała godzine i pytania od: dlaczego chcesz tutaj,co bys zrobil jakbys pracowal z kims kogo nie lubisz,doswiadczenia z poprzednich firm,a po angielsku bardzo na luzie, ogólnie bardzo profesjonalnie jak dla mnie.
Gabe 2017-08-25 12:26
SERVICE OFFICER Gdańsk, czy wiecie ile płacą na tym stanowisku ?
Norad 2017-08-26 20:20
Czy ktoś wie o ile więcej można dostać jako Junior Process Officer, jeśli zna się norweski?
magda 2017-08-27 12:14
4000 brutto
Adamwz 2017-08-28 14:10
Nik nic??
Ekhem 2017-09-03 15:28
Po roku pracy,mysle,ze moge juz smialo podsumowac wady i zalety pracy w Nordea. Ja akurat pracuje w dziale powiazanym z AML.

Srednie zarobki na poczatek: 2800 zl brutto, podwyzka po roku ok. 500 zl brutto. Oprocz tego 200 zl brutto na poczatek.

Zalety:
- mila atmosfera,
- mozliwosc rozwoju osobistego: w naszym dziale akurat jest co robic i ciagle sie rozwijamy. Team Leader proponuje duzo nowych stanowisk,od ciebie zalezy,czy jestes zwyklym klepaczem,czy robisz cos wiecej,
- praktycznie brak nadgodzin.

Wady:
- dosyc duza ilosc pracy,
- czasem brak wyrozumialosci w zespole,ze strony klepaczy,
- niskie zarobki.

Ogolnie praca w miedzynarodowej firmie,na takim stanowisku nawet przez rok daje duze mozliwosci. Obecnie dosyc latwo sie dostac. Ja na pewno nie zaluje,ze podjelam tutaj prace. Teraz otworzyly sie przede mna nowe mozliwosci,i oferty pracy za prawie 2 razy tyle co teraz. Jesli chcesz zlapac doswiadczenie w korpo,to tutaj naprawde nie jest zle. To jest moja 3 korporacja i widze ogromna roznice w podejsci uwzgledem wczesniejszych firm. Czy na dluzej? Ja w sumie moglabym zostac,bo jestem pracownikiem zawalonym robota,ale lubie to co robie i szef docenia mnie bardzo. Ale uwazam,ze Nordea nie docenia pracownikow wieloletnich. Headhunterzy sami do mnie pisza,wiec po co mam siedziec lojalnie w pracy,ktora nie jest mi w stanir zapewnic takiego wynagrodzenia na jakie zasluguje?

Jesli wynagrodzenie w tym momencie nie jest dla Ciebie tak istotne jak doswiadczenie to szczerze polecam,szczegolnie AML,bo to rozwijajaca sie branza.
3
cawrgryjhnfhg 2017-09-12 19:59
Junior dostaje na początek 2800 brutto , musi minąć przynajmniej pół roku żeby wskoczyć wyżej
w hierarchii. W moim zespole nie ma nadgodzin :)
true corporation 2017-09-19 20:38
a czy to prawda że większość osób, które zatrudnia nordea to osoby które dostały się tam po znajomości, z polecenia? Skoro firma szuka osób pasujących do zgranych zespołów to lepiej zatrudnić znajomego osoby już tam pracującej, łatwiej taką osobę wprowadzić do zespołu i osoba polecająca zgarnia dodatkowo bonus pieniężny za polecenie. A jak wiadomo firma wielkich kokosów nie płaci pracownikom więc to też jakiegoś rodzaju "nagroda","przywilej" dla osób które się starają w firmie ze strony lidera czy kierownika. Jak to jest naprawdę? Wiem ze swojego doświadczenia, w mojej firmie w ten sposób zatrudnia się pracowników i wynagradza osoby, które nie mogą na razie dostać podwyżki a zasługują na nią. Wyjątkowo wybitne osoby zatrudniane są z ogłoszeń ale to bardzo sporadycznie.
1
am 2017-09-21 10:37
Na jakie wynagrodzenie może liczyć team coordinator w Łodzi?
Jam 2017-09-21 15:33
Pracownik ds. Operacji Bankowych jak jest tam z angielskim ?
Agata 2017-09-26 16:50
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytania użytkowników forum wyżej? Obecnie firma Nordea Bank AB SA Oddział w Polsce poszukuje pracownika na stanowisko Młodszy Administrator ds. Operacji Bankowych. W ofercie napisali, że oferują zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat (umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia), pakiet szkoleń wstępnych, pracę w międzynarodowym środowisku. Czy ktoś aplikuje?
Ania 2017-09-30 20:13
Ja aplikowalam na to stanowisko Pozdrawiam
Little15 2017-10-02 13:25
Cześć, czy ktos orientuje sie jakie są "widelki" na stanowisku specjalisty? Czy są premie roczne i jak wygląda z benefitami? Z góry dziękuję za odpowiedz
Agata 2017-10-03 11:49
@Ania czy byłaś już może na rozmowie? Jak przebiegł proces rekrutacji? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej w Nordea Bank AB SA Oddział w Polsce? Są to ważne informacje dla osób, które też zamierzają tutaj aplikować.
SztruksyZielone 2017-10-04 18:25
Angielski jest wymagany. Zależy do jakiego działu trafisz. Każdy dział ma większy lub mniejszy kontakt z angielskim, są departamenty w których bez języka na dobrym poziomie ani rusz, ponieważ 8 godzin czytasz dokumentacje po angielsku oraz wymieniasz maile po angielsku, niektóre teamy mają obcojęzycznych pracowników.

@Little15 są premie roczne, są benefity, pełen socjal. Zarobki pewnie inne będą dla specjalisty " z ulicy" a inna pensje ma tu kilkuletni pracownik, który co najmniej raz w roku ma podwyżkę.

@cawrgryjhnfhg 2800 brutto to już nie jest źle jak dla świeżaka, dwa lata temu było 2200 brutto, w zeszłym roku 2400 brutto. Sporo osób jest "z ulicy" ale są też rodziny, które pracują.

Jeżeli chodzi o nadgodziny... no cóż zależy gdzie traficie ;)
Agata 2017-10-05 16:05
@SztruksyZielone czy powiesz w jakim stopniu trzeba znać angielski w dziale w którym pracujesz? Obecnie firma Nordea Bank AB SA Oddział w Polsce poszukuje pracownika na stanowisko Workstream Coordinator, FCIA Workstream. FCCP. Czy ktoś z was aplikuje na taką posadę?
Mario 2017-10-13 15:42
Podbijam pytanie. Można dostać 5000 brutto na początek?
Kleopatra 2017-10-16 15:02
Pracowałam tam 2 miesiące po czym się zwolniłam. Na umowie dostałam 2400 zł brutto, gdzie obecnie zarabiam tyle samo, ale netto. Zatrudniłam się tam, ponieważ potrzebowałam szybko pracy, a tam nie wymagali doświadczenia, jedynie trzeba było znać j. angielski, który w tej firmie jest na tragicznym poziomie, nie tylko po stronie polskiej (uczę się tego języka już kilkanaście lat, więc wiem co mówię). Osobiście nie polecam pracy w NOC-u, ludzie, którzy mieli uczyć mnie procesu nie mieli na to czasu, co skutkowało tym, że przez większość czasu po prostu nie miałam co robić, bo już nikt nie był w stanie wymyślić jakiegoś "podrzędnego" zajęcia. Wszystkie te spotkania typu WB (white board) były wg mnie totalnie bezsensu - zwykła strata czasu, tak samo "team meetingi" oraz nic nie wnoszące szkolenia, które każdy nowy pracownik musi odbyć i gdzie robią pranie mózgów. Ogólnie mogę stwierdzić, że jest to praca dla ludzi bez ambicji i umiejętności. Niektórzy, którzy tam pracowali mieli magisterkę, a nawet znalazła się osoba, która kończyła drugi kierunek studiów. Myślę, że takich ludzi stać jednak na coś więcej. NIE POLECAM.
majka 2017-10-16 19:41
Pracuję w Nordei od 2 lat i muszę przyznać, że zaskakuje mnie ilość negatywnych komentarzy oraz hejtu na firmę. Według mnie piszą to osoby, które najchętniej przychodziłyby do pracy, nic nie robiły, a chciały zarabiać po 5000 tys. na rękę - wiem co mówię, bo spotkałam w trakcie pracy wielu takich cwaniaczków, którym było tak baaaaaaaardzo źle i niedobrze, bo muszą pracować. Ludzie, obudźcie się! W pracy się PRACUJE. I nie uważam, żeby praca w Nordei w jakikolwiek sposób wyzyskiwała ludzi czy nadmiernie obciążała ich pracą. Wiem, że są korpo gdzie oferują więcej pieniędzy ale nikt nie zdaje sobie sprawy jakie tam są wymagania i obowiązki dla pracownika. Zresztą - skoro komuś się nie podoba to droga wolna - im mniej nierobów tym lepiej :)

Z mojej strony ocena Nordei wygląda następująco:

Zalety:
- Świetna atmosfera w pracy, młodzi ludzie, chętni do współpracy i pomocy, nikt nie miesza nikogo z błotem jak się czegoś nie potrafi :)
- Bogaty pakiet social - opieka medyczna Enel-med i Medicover do wyboru; Karty sportowe - Ok system GOLD i Fit Profit do wyboru; Karta Flexi Pass, Karta podarunkowa, Dofinansowania do wakacji i do świąt;
- Elastyczny czas pracy (między godziną 6.00-9.00) i niech mi nikt nie powie, że to ściema, bo WSZYSCY u mnie w departamencie mają elastyczny czas pracy i nikt nigdy nikomu nie narzucał na którą kto ma przychodzić do pracy ;)
- Imprezy firmowe - większe x2 do roku, x1 Departamentowa i x4 integracje zespołowe, na które oczywiście całe pieniążki pokłada Nordea :)
- Bezpłatne kursy językowe z języka angielskiego (różne poziomy) oraz języków Skandynawskich - polecam!!!
- Premie i nagrody uznaniowe dla najlepszych pracowników;
- Business Tripy do krajów Skandynawskich ;)
- Wiele możliwości rozwoju - nie tylko w procesie ale wiele dodatkowych zajęć poza-procesowych oraz szkoleń - jeśli komuś się chce to polecam, bo naprawdę warto ;)

Minusy:
- Fakt jest faktem, że Nordea kokosów nie oferuje, choć od tego roku podnieśli minimalną stawkę na poszczególne stanowiska. Są korpo, które oferują wyższe pensje - dlatego myślę, ze Nordea jest dobrą pracą na początek, na 2-3 lata, żeby się rozwinąć, nabrać doświadczenia a potem przenieść się tam gdzie oferują więcej. Niestety zawsze jest coś za coś - mam znajomych, którzy przenieśli się z Nordei do innych firm, ze względu na zarobki, a teraz sobie plują w brodę, że nie zostali w Nordei, ze względu na te wszystkie punkty które wymieniłam powyżej.

Podsumowując - z czystym sumieniem polecam pracę w Nordei wszystkim tym, którzy znają język angielski oraz chcą się rozwinąć i nabrać doświadczenia :)



1
Ks 2017-10-18 10:46
Nie jestes czasem pracownikiem HR w Nordea ?
Zostaw swoją opinię o Nordea Bank AB SA Oddział w Polsce - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nordea Bank AB SA Oddział w Polsce