brak logo

Ochrona Twierdza

Łódź

Opinie o Ochrona Twierdza

89 2014-06-29 11:55:07
potwierdzam ostatnie 3 miesiące to jakaś masakra z pieniędzmi płacą w jakiś ratach i oczywiście nie wszystko
chwalą się że wypłata 10 każdego miesiąca tak to prawda ale 10 tego to można dostać 300 złotych a resztę to nie wiadomo kiedy . Przykre ale prawdziwe . Taki mamy klimat sorry.
1
Ryszard Kubiak 2014-07-01 09:44:23
Jest mi bardzo przykro , że ostatnie opinie są pisane przez ludzi bardzo nieuczciwych, którzy nawet nie potrafią się podpisać pod wystawiona opinią jest to przykre . Jeżeli tylko w ten sposób potrafią się dowartościować to nic nigdy w życiu nie osiągną. Jesteśmy Firmą , która się rozwija dynamicznie nie posiadającą problemów finansowych , pracują u nas pracownicy o dużej kulturze osobistej lojalnych w stosunku do Firmy z którymi jest mi miło współpracować .

(usunięte przez administratora)
1
M.Rosiak 2014-07-04 13:04:21
Twierdza od 2005 roku nie spóźniła się z wypłatą, nigdy nie wypłaciła nic na raty, jest wiarygodną firmą, i regularnym płatnikiem, a oczernianie i pisanie bzdur domyślam się, że jest spowodowane zwolnieniem...

Żałosne!
M.Rosiak 2014-07-09 11:39:36
Użyję swojego prawdziwego nazwiska, bo gdy widzę co ludzie wypisują, to się w głowie nie mieści. "Płacą w ratach" , " Reszta nie wiadomo kiedy", nie zostawię tego bez odzewu.
Jestem zatrudniona w Twierdzy od 8 Lat!!
I nie pozwolę by pisano takie brednie...
jest to żałosne i nieprawdziwe oczernianie.
1
Pracownik 2014-07-23 13:52:34
Świeżo zatrudniony :)
Super wrażenie robią, masa procedur przed wprowadzeniem na obiekt... ale jak mus to mus. Ogólnie zadowolony z warunków.
Uwaga na kontrole nocne, często wykonują!
M.Rosiak 2014-07-25 09:26:21
Pracuję jako pracownik ochrony, na obiekcie stacjonarnym.
Mam kwalifikacje, i również jeżdżę na imprezy masowe z ramienia Twierdzy.
Pracowałam w wielu firmach ochrony, dlatego myślę że mam rozeznanie.
Branża nie należy do najłatwiejszych fakt...Ale kobiety też Świetnie dają sobie rade !!!
1
Tomek .P 2014-09-16 18:41:02
Dziekuje panu (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora)oraz Mirkowi jak i ci ktorzy mnie znali za prace.Pracodawca jest super bez uwag pozdrawiam .Tomek .P
1
Bartek 2014-09-19 08:25:02
Na stronie www.ochrona-twierdza.pl , jest zakładka aktualności w niej są zawarte ciekawostki o naszej Firmie również przykładowe imprezy jakie zabezpieczaliśmy. W przypadku zainteresowania mogę na spotkaniu przedstawić referencje dotyczące zabezpieczenia imprez.. . Dane kontaktowe znajdują się na stronie www.

Pozdrawiam
B.K
pozdro 2014-09-21 12:46:21
no dokładnie, najlepiej w tej zakładce na stronie sprawdzać, tam wszystsko jest
barber 2014-10-06 12:45:31
Odradzam tą firmę. Kasa nie na czas i w ratach.
Pracownik 2014-10-14 11:30:25
hahahahaha :)
jakie raty kolego... od 2005 nigdy się nie spóźnili z pensją, , nie ściemniaj :)
1
barber 2014-10-17 16:24:54
Tobie może się nie spóźnili a mi się spóźnili i wypłacili w ratach . Piszę jak jest.
Pracownik 2014-10-20 09:25:40
12 rat po 36 złotych ? ... Naliczyli odsetki i prowizję za raty ?? czy nie ...
Twierdza posiada 2 oficjalne tytuły "Wiarygodnej Firmy".
Jakby nie płacili, by anulowano je z trybem natychmiastowym.
NIE OCZERNIAJ RZETELNYCH FIRM!!!! niewiele ich zostało
Adam 2014-11-23 22:57:05
Właściciel tej firmy to burak,jak odchodziłem zrobiłem mu awanturę ze hej,należało mu się jak psu kiełbasa!! Po mojej awanturze na długo mnie zapamiętał!.Znalazłem ogłoszenie obecne i kasa wzrosła przez te 7 lat o 90zł to żałosne co ten szew wyczynia i potwierdzam ze w wypłatą są tez problemy.Rysiek czyli właściciel jest nadęty, ma ego wyższe niż on sam kurdupel jeden.Definitywnie odradzam prace tam jak i usługi, wiem ze robi przekręty z płaceniem podatku jak i odprowadzaniem składek za pracownika.Dobrze zrobiłem ze odszedłem z tej firmy Twierdza.wyjechałem zagranice odłożyłem sporo kasy i wróciłem do Polski założyłem firmę i sam zatrudniam ludzi i wiem że pracowników trzeba szanować i godnie im to wynagradzać a nie jak w firmie Twierdza.Wasza decyzja zrobicie jak uważacie.Opisuje fakty i prawdę o tej firmie jak i o właścicielu.Pozdrawiam
1
Biuro 2014-11-24 11:12:00
W firmie zatrudnionych było 5 pracowników imieniem Adam. 3 pracuje do chwili obecnej, dwóch zostało zwolnionych jeszcze w tym roku.
Adamie musisz być jednym z tych dwóch...
I znalazłeś czas by dorobić się fortuny za granicą, i firmę założyć w ROK... Wow,fascynująca opowieść, naprawdę trzyma w napięciu do końca :)
Pozdrawiamy
1
Marzena 2015-01-05 09:22:42
Witam Mapet.
Już kilka razy nie zamknęłam się do końca miesiąca z gotówką, Dyrektor zawsze mi zaliczkę wypłacił którą później z wypłaty mi ściągnął...
A Wsparcie finansowe .... nie wiem co masz na myśli, nikt nikomu za darmo piniędzy nie rozdaje.
Tomasz -Event Menedżer 2015-01-26 09:01:30
Dziękuję za profesjonalne zabezpieczenie bankietu.
Pracownicy Kulturalni, eleganccy i świetnie obeznani z pracą!
Pozdrawiam Pana Bartłomieja - i dziękuję za szybką reakcje... Liczę na dalszą współprace na podobnych warunkach :)
Tomasz -Event Menedżer 2015-01-26 09:01:30
Dziękuję za profesjonalne zabezpieczenie bankietu.
Pracownicy Kulturalni, eleganccy i świetnie obeznani z pracą!
Pozdrawiam Pana Bartłomieja - i dziękuję za szybką reakcje... Liczę na dalszą współprace na podobnych warunkach :)
Karolak 2015-03-03 13:40:19
Dobrze się prezentują, pracuję trzeci miesiąc.
Narazie wszytko ok. Dużo szkoleń i procedur przed wejsciem na obiekt...
Wypłata na czas.
osa 2015-04-28 11:30:01
Staram się o przyjęcie do tej firmy. Czy Twierdza daje umowy o pracę, czy śmieciowe.
Marzena 2015-04-28 13:11:12
Twierdza zapewnia tylko umowy o zlecenie.
Nie jest zakładem pracy chronionej... chyba głównie dlatego.
Sprzątanie 2015-06-08 12:48:24
Dobre stawki za pracę, porządna firma !!! sprzęt porządkowy wysokiej jakości, ułatwia pracę.
1
Rzepa 2015-06-23 08:33:51
Potwierdzam... W styczniu rozpocząłem współpracę z Twierdzą, jestem zadowolony z warunków pracy, po 1 miesiącu jeszcze otrzymałem 0.50 gr premii do stawki.
Piotr 2015-09-04 12:16:17
Tak zaświadczenie o karalności to podstawa przy składaniu dokumentów , musiałem dostarczyć przed podjęciem pracy.
1
Grzelak 2015-09-09 14:37:48
Również dano mi 7 dni na doniesienie Zapytania o niekaralność... na szczęscie za 3 dyszki, wydają od ręki. Już załatwione, dostarczone.
bartosz 2015-09-19 00:28:34
firma wzorowa, stawka 5zł na godzine, wyplata tylko w gotówce w siedzibie firmy. jest płacona na czas
Grzelak 2015-09-22 12:43:15
Stawka Bartku zależy od obiektu ... Na hadnlówkach masz wiele więcej, ale pracy jest naprawde dużo.
Jak chcesz na konto pieniądze, Powiedz od kadr/księgowości. Mówiła mi że nie ma problemu.
Piotr 2015-10-15 11:44:30
Wszystko jest OK, ludzie i nie piszcie bzdur.
Rafał 2015-10-26 12:48:00
Pracowałem w wielu firmach ochrony... w Łodzi i nie tylko. Na kasę można nażekać - bo szału nie ma w całej Polsce.
Zarząd i ogół Twierdzy uważam za "dzień do nocy" ... do konkurencji. Miło, sympatycznie, porozmawiasz jak z normalnymi ludźmi i tak zostaniesz też odebrany.
Polecam jako pracodawce.
Kamiński 2016-01-04 14:43:02
Dla wpsółpracowników ... oraz szanownego zarządu, życzymy najlepszego w nowym roku 2016. Tylko i wyłącznie sukcesów!!! Pozdrawiamy!
Pracownicy Twierdzy -Łódź
lodz 2016-01-24 06:12:11
Nie polecam oglaszaja sie ze nby od 8 zl to kity placa po 6 zl i jak siedzalem non stop w pracy zarobilem 3 tys to wyplacili 2300 !!!!!! nie polecam
1
hendo 2016-01-26 15:06:23
O 6:12 ty piszesz takie bzdury .......::::)))))))bo ja mam 8,50 i tyle mi płacą. A tobie proponuję zwolnienie lekarskie :::))))
Pozdrawiam
Rafał 2016-01-26 15:15:23
Na Handlówce od stawki 7.50 zaczynałem ... 7.50 wypłacali.
po 2 latach pracy 8.50 zł Obiecali ... 8.50 Dostaje.
Pomyliłeś chyba firmy "lodz"....
lodz 2016-01-30 17:18:22
ze chce ci sie robic za 7.50 zl w tych czasach szacunek
1
Rafał 2016-02-03 09:30:37
8.50zł dostałem z początkiem roku, czytaj ze zrozumieniem - lodz.
A twój poprzedni komentarz nie adekwatny do niczego, aż szefowi go pokazałem.
Uśmiał się...
Po holere solidną firmę oczerniać ...
1
lodz 2016-03-31 17:26:07
nie watpie ze go pokazales pewnie kolejna kofitora w tej firmie :)
1
Agneszka 2016-04-17 12:22:20
Jak jest w tej firmie ? 5 do max 7 zl na godzine umowa zlecenie kary za niby zla prace np 100 zl czyli 2 dni twojej pracy ;/ ludzie w tej firmie to 80 % kabluja kiernikowi ogolnie nie polecam ale wzasadzie w kazdej firmie tak jest
1
hendo 2016-04-18 15:14:16
Mirku - Na imprezach masowych, zawsze świetna ekipa, pięniązki od razu po. stawki od 10 w góre... zależy czy w garniakach i jak długo trwały.
Na obiektach stacjonarnych zależy co do roboty jest, taka stawka. dzwonić i pytać! Ale za to zawsze na czas pieniądze, bardzo sympatyczny zarząd - normalni ludzie przede wszystkim.
2
rafal 2016-04-24 15:20:13
to pisal chyba sam szef :) bo kasa to tragedja jakas 6 zl zenada
1
hendo 2016-04-27 10:19:01
Dla ciebie Rafale może być szef :)
... piszę o imprezach a ty o ochronie stacjonarnej.Ale juz skomentuję ...

Ludzie w Juventusie, czy Solidzie mogą pomażyć o 6 zł na stacjonarce... system 24/48 daje ok. 250h w miesiącu.
Więc nie ma tragedii, bo praca tam jest praktycznie żadna. Obchody nocą, i rano wydawanie kluczy. Czasami ktoś przyjedzie, przywitać i się uśmiechnąć.
1
juve 2016-05-08 14:30:52
ja pracuje w juve i mam 8 zl netto pozdrawiam Ania
Dawid 2016-05-14 22:11:07
Co wy pszecie pracowalem tu 2 lata stawka to max 7 zl netto poszedlem do solidu dali 7.80 netto
Kaczor 2016-05-20 12:34:47
8.50 mam na handlówce od 7 miesięcy
Dawid ... każdy dostaje prace do jakiej się nadaję, więc nie pisz max 7 zł.
Poprostu na 7zł, skończyła się oferta dla ciebie.
1
dawid 2016-05-25 09:39:36
ja jestem na zwykłym obiekcie nie handlowka :) na hadlowke nigdy nie pójdę nogi bola jak cholera i jeszcze ludze se śmieją z ciebie :)
1
O. Pawlikowska 2016-06-06 13:11:38
Dziękuję pracownikowi ochrony w Łódzkim Zoo! na imprezie Rossmann Dzieciom W niedziele znalazł mój portfel i oddał dziś, nie żądając nic w zamian... dokumetnów był cały plik, nie wyobrażam sobie wyrabiania od nowa każdego.
Są jeszcze dobzi ludzie, z dobrej firmy !!! Dzikęjuję!
darko 2016-09-25 08:02:29
Nie Polecam firmy najgorsza firma razem chyba z kobra i solidem
1
sd 2016-10-09 21:35:46
Wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na koordynatora zespołu monterów? Dobrze, że jest zawierona umowa o pracę, a skoro dorzucają dojazd i zakwaterowanie na miejscu i jeszcze narzędzia pracy, to jeszcze lepiej wypełnia się swoje obowiązki w firmie.
1
c 2016-11-14 15:42:06
Co to za firma co grup interwecyjnej nie ma :)
ten nade mną to baran 2016-11-30 10:21:45
Firma ochrony stacjonarnej móżdżku...
1
Pawlik D. 2016-12-01 13:02:59
Bardzo miły zarząd... Normalna firma!
Warunki pracy wyśmienite, pięniążki na czas.
Jako pracodawce polecam.
Zostaw swoją opinię o Ochrona Twierdza - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Twierdza