Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Admiral Boats S.A.

Pracowałeś w firmie Admiral Boats S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kacperos - 2013-05-10 08:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma nie mogę sie w tej kwestii głebiej wypowiedzieć co mogę dodać to ,że Osoby pracujące w biurze (panie)bo trzykrotnie miałem nie przyjemnośc rozmawiać za każdym razem z inna sa bardzo nie miłe .Miałem zostac tam zatrudniony wzywano mnie do biura dwa razy jak pamiętam po czym i tak nie zostałem przyjęty mając odpowiednie kwalifikacje .Także tj wyżej bałagan ,nie fachowa obsługa osób pracujących w biurze (przed wejsciem do srodka głosne rozmowy owych Pań uzywających niecenzuralnych slów) ogólnie firma nie zrobiła na mnie dobrego ważenia.
zdjecie uzytkownika
leszcz - 2014-01-04 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Jak na razie w Tczewie jest dobrze, oczywiście znajdą się plusy i minusy.
Zaczynając od minusów to pan dyrektor... Człowiek bardzo nie miły który wkręca do pracy rodzinę :( Ostatni dzień przed świętami jak i w sylwestra ma pracowników w 4-literach, potrafi zje...ać w taki dzień ale nie potrafi pochwalić czy choćby życzenia pracownikom złożyć. Widocznie pracownik jest dla niego nędznym robakiem no ale jak ktoś kto był właścicielem sklepu RTV koło starego kina...
Ostatni minus to stawka niestety :( 7.20złh netto powinni płacić sprzątaczom a nie pracownikom wykwalifikowanym w zawodach typowo stoczniowych z doświadczeniem.
plusy to pracownicy... bardzo fajna atmosfera tam panuje
kolejny plus to umowy o pracę a wiadomo, że teraz o to ciężko bo albo zakłada się działalność albo śmieciówka.
Firma ma plany i pomału je realizuje co mnie cieszy bo mam punkt zaczepienia.
ocena była by wyższa ale ,D'yrektor... przez takich źle się dzieje i może wszystko zepsuć :(
zdjecie uzytkownika
reto - 2014-01-16 19:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
7, 20 netto , poważnie mówisz w jakim zawodzie ?
zdjecie uzytkownika
jaka stawka - 2014-01-23 13:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spawacie sekcje czy jakie male stateczki. co do stawki to przegiecie konkretne. powiedzialem im 40 zl na dzialalnosci i sie nie odzywaja. chyba lepiej pozostane dalej poza granicami naszego wspanialego kraju
zdjecie uzytkownika
Lemur - 2014-03-28 16:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywni są jedynie ludzie z którymi pracowałem. stawka dla początkującego spawacza to 10 zł brutto za godzinę pracy nawet na sekcji w ciężkich warunkach-w zamkniętym zbiorniku, dyrektor kłamliwy i zwodzi pracowników (mi i kolegom już od pół roku obiecywał podwyżki), sprzęt zdezelowany, ubranie robocze i brudną szafkę dostałem po ponad dwóch miesiącach pracy. szczerze mówiąc trzymało mnie tam tylko to że kumple po fachu na prawdę w porządku i chciałbym nadal utrzymać z nimi kontakt, no i chęć zdobycia uprawnień. zaczęło się na obietnicach, uśmiechniętym dyrektorze i złotych górach a skończyło na półrocznym zwodzeniu mnie, astronomiczną sumą zażądaną za wykupienie uprawnień (1500 zł gdzie egzamin to koszt 1100zł) oraz szyderczym spojrzeniu dyrektora który kompletnie nie zna się na prowadzeniu stoczni. nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
denny - 2014-03-28 21:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm działają jeszcze tam coś ,słyszałem że jakieś sekcje mają robić
zdjecie uzytkownika
Lemur - 2014-03-28 22:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna byla, zbiornik 55 ton ale dyrektor wzial tak krotki termin ze nie bylo szans na skonczenie go w terminie. Kto wie czy to nie upadnie szybciej niz mialo sie rozkrecic bo zamiast pracowac na renome firmy dyrektor pali kolejne mosty
zdjecie uzytkownika
Sowa97 - 2014-07-06 22:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
. Nie polecam. Przy odkurzaniu łodzi w Bojanie cos sie stalo i zaczelo sie palic. Dwoch panow musieli brac do Szczecina.. przeszczep skory i jesli sie nie przyjmie to dluzej o wiele noz miesiac. Miesiac minimum. Wiec zastanowcie sie. Jeden pan w lodce sie palil i nikt mu nie pomogl.. zemdlal.. a oni sie martwili bo ubezpieczen nie bylo zamiast o zdrowie..trzeba bylo wzesniej myalec. Zdarzenie z dnia 4lipca2014
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-23 10:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak jest na stanowisku biurowym? Czy na umowie o prace jest całość wynagrodzenia i jak z wynagrodzeniem? No i jaka jest atmosfera pracy w biurze?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admiral Boats S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x