Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Admiral Boats S.A.

Pracowałeś w firmie Admiral Boats S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kacperos - 2013-05-10 08:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma nie mogę sie w tej kwestii głebiej wypowiedzieć co mogę dodać to ,że Osoby pracujące w biurze (panie)bo trzykrotnie miałem nie przyjemnośc rozmawiać za każdym razem z inna sa bardzo nie miłe .Miałem zostac tam zatrudniony wzywano mnie do biura dwa razy jak pamiętam po czym i tak nie zostałem przyjęty mając odpowiednie kwalifikacje .Także tj wyżej bałagan ,nie fachowa obsługa osób pracujących w biurze (przed wejsciem do srodka głosne rozmowy owych Pań uzywających niecenzuralnych slów) ogólnie firma nie zrobiła na mnie dobrego ważenia.
zdjecie uzytkownika
leszcz - 2014-01-04 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Jak na razie w Tczewie jest dobrze, oczywiście znajdą się plusy i minusy.
Zaczynając od minusów to pan dyrektor... Człowiek bardzo nie miły który wkręca do pracy rodzinę :( Ostatni dzień przed świętami jak i w sylwestra ma pracowników w 4-literach, potrafi zje...ać w taki dzień ale nie potrafi pochwalić czy choćby życzenia pracownikom złożyć. Widocznie pracownik jest dla niego nędznym robakiem no ale jak ktoś kto był właścicielem sklepu RTV koło starego kina...
Ostatni minus to stawka niestety :( 7.20złh netto powinni płacić sprzątaczom a nie pracownikom wykwalifikowanym w zawodach typowo stoczniowych z doświadczeniem.
plusy to pracownicy... bardzo fajna atmosfera tam panuje
kolejny plus to umowy o pracę a wiadomo, że teraz o to ciężko bo albo zakłada się działalność albo śmieciówka.
Firma ma plany i pomału je realizuje co mnie cieszy bo mam punkt zaczepienia.
ocena była by wyższa ale ,D'yrektor... przez takich źle się dzieje i może wszystko zepsuć :(
zdjecie uzytkownika
reto - 2014-01-16 19:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
7, 20 netto , poważnie mówisz w jakim zawodzie ?
zdjecie uzytkownika
jaka stawka - 2014-01-23 13:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spawacie sekcje czy jakie male stateczki. co do stawki to przegiecie konkretne. powiedzialem im 40 zl na dzialalnosci i sie nie odzywaja. chyba lepiej pozostane dalej poza granicami naszego wspanialego kraju
zdjecie uzytkownika
Lemur - 2014-03-28 16:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywni są jedynie ludzie z którymi pracowałem. stawka dla początkującego spawacza to 10 zł brutto za godzinę pracy nawet na sekcji w ciężkich warunkach-w zamkniętym zbiorniku, dyrektor kłamliwy i zwodzi pracowników (mi i kolegom już od pół roku obiecywał podwyżki), sprzęt zdezelowany, ubranie robocze i brudną szafkę dostałem po ponad dwóch miesiącach pracy. szczerze mówiąc trzymało mnie tam tylko to że kumple po fachu na prawdę w porządku i chciałbym nadal utrzymać z nimi kontakt, no i chęć zdobycia uprawnień. zaczęło się na obietnicach, uśmiechniętym dyrektorze i złotych górach a skończyło na półrocznym zwodzeniu mnie, astronomiczną sumą zażądaną za wykupienie uprawnień (1500 zł gdzie egzamin to koszt 1100zł) oraz szyderczym spojrzeniu dyrektora który kompletnie nie zna się na prowadzeniu stoczni. nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
denny - 2014-03-28 21:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm działają jeszcze tam coś ,słyszałem że jakieś sekcje mają robić
zdjecie uzytkownika
Lemur - 2014-03-28 22:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna byla, zbiornik 55 ton ale dyrektor wzial tak krotki termin ze nie bylo szans na skonczenie go w terminie. Kto wie czy to nie upadnie szybciej niz mialo sie rozkrecic bo zamiast pracowac na renome firmy dyrektor pali kolejne mosty
zdjecie uzytkownika
Sowa97 - 2014-07-06 22:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
. Nie polecam. Przy odkurzaniu łodzi w Bojanie cos sie stalo i zaczelo sie palic. Dwoch panow musieli brac do Szczecina.. przeszczep skory i jesli sie nie przyjmie to dluzej o wiele noz miesiac. Miesiac minimum. Wiec zastanowcie sie. Jeden pan w lodce sie palil i nikt mu nie pomogl.. zemdlal.. a oni sie martwili bo ubezpieczen nie bylo zamiast o zdrowie..trzeba bylo wzesniej myalec. Zdarzenie z dnia 4lipca2014
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-23 10:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak jest na stanowisku biurowym? Czy na umowie o prace jest całość wynagrodzenia i jak z wynagrodzeniem? No i jaka jest atmosfera pracy w biurze?
zdjecie uzytkownika
Ewcia94 - 2014-07-31 11:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jak praca w biurze?
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-07-31 15:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Lemur i co się potem stało z tą historią "jedna byla, zbiornik 55 ton ale dyrektor wzial tak krotki termin ze nie bylo szans na skonczenie go w terminie." potem był przedłużany ten termin czy po prostu mieliście opóźnienie? Poszukałem jeszcze kilku informacji o nich i mam takie oto ciekawostki:W dniu 30 czerwca 2014 r. zostały wykupione 18-miesięczne obligacje korporacyjne serii F wraz z należnymi odsetkami. Wartość emisji wyniosła 3,1 mln zł. Jak dla mnie firma cały czas się rozwija, ale nie widziałem żadnych ogłoszeń @Ewcia na pracę w biurze czy na jakikolwiek inne stanowiska. Jeśli się coś nowego pojawi, odezwę się, bo nie ukrywam, że też chciałbym tam pracować, tylko na stanowisku bardziej związanym z marketingiem, reklamą czy promocją ich firmy, bo patrzyłem już na ich stronę i muszę przyznać, że jest niesamowicie profesjonalna, naprawdę dobre zdjęcia mają, wszystko samą konstrukcją zachęca bardzo do podjęcia współpracy
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-29 20:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem w ADMIRALE w Tczewie i powiem jedno że tam jest wielka pralnia pieniędzy a do tego wzięli dotacje z UNI i nie ma żadnej pracy ja pracowałem jako spawacz i miałem 12zł brutto na godzine a wymagania mieli jak norwedzy i do tego terminy które były nie do przyjęcia pan dyrektor jak i pan prezes w ogóle nie znają się i nie mają pojęcia w przemyśle metalowym jak i stoczniowym żadnych statków ani sekcji nie robią i nie mają zamiaru robić jedynie co jest tam miłe w tej pracy to atmosfera na hali gdzie są spawacze i monterzy . ostanio dzwoniłem do kumpla i mówił że mieli zrobić 15 ram 5m szer trzy wysokie i mieli na to trzy dni a jak nie chcieli przyjść w sobote to pan dyrektor powiedział że mają sobie szukać pracy . Powiem tylko jedno za tych na górze to powinni się zabrać jakieś władze bo szkoda tylko ludzi którzy tam pracują jak i tej stoczni bo naprawde jest duży zakład z dużymi możliwościami a nic się nie robi . ADMIRAL BOATS TO WIELKA ŚCIEMA I OBÓZ !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-30 18:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba faktycznie nie ma żadnych dotacji z Unii, bo tak to firma przyjęła by zupełnie inną strategie, na pewno obecni pracownicy się ze mną zgodzą w tym temacie.Mam nadzieje, ze sytuacja w firmie się polepszy, jeśli coś takiego się stanie to dajcie koniecznie znać, bo chce do nich aplikować, a teraz chyba czarno to widze.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-09-30 20:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
admiral boats to wielka ściema ja pracowałem do dzisiaj bo mnie zwolnili bez powodu pan dyrektor który się nie zna na robocie tylko na opieprzaniu ludzi przyszedł dzisiaj na hale i powiedział tak panie michale z dniem dzisiejszym pana umowa została zerwana i nie zostanie przedłużona gdy się go zapytałem jaki jest powód powiedział że nie ma pracy to mu odpowiedziałem jak to nie ma pracy to nowego spawacza pan przyjął a dla starego nie ma pracy to pan dyrektor Darek odpowiedział ta ŻYCIE . To ja drodzy czytelnicy powiem wam tak będe wam pisał na bieżąco jakie środki podejme wobec admirała w tczewie . i ostrzegam was przed nimi bo w tej firmie nie ma przyszłości a jedynie co możecie tam się nabawić to kupa nerwów a jak już się tam przyjmiecie to uważajcie na majstra od spawaczy bo to jest kawał chama i oszusta który chodzi 6 razy dziennie do pana dyrektora i kabluje ludzi za nic tak jak tomek wcześniej napisał obóz i bajzel .
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-09-30 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jeszcze jedno drodzy czytelnicy ja miałem wypadek w pracy w ADMIRAL BOATS w Tczewie w lipcu zerwałem ścięgno w kolanie i gdy zgłosiłem wypadek no to wiecie protokoły wypadku świadkowie i takie różne rzeczy i co się dowiedziałem że pani z BHP nie uznała wypadku i też poruszę ten temat prawnie . Tak się zastanówcie nad wyborem pracy w tym BAJZLU .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admiral Boats S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x