Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Admiral Boats S.A.

Pracowałeś w firmie Admiral Boats S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kacperos - 2013-05-10 08:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak firma nie mogę sie w tej kwestii głebiej wypowiedzieć co mogę dodać to ,że Osoby pracujące w biurze (panie)bo trzykrotnie miałem nie przyjemnośc rozmawiać za każdym razem z inna sa bardzo nie miłe .Miałem zostac tam zatrudniony wzywano mnie do biura dwa razy jak pamiętam po czym i tak nie zostałem przyjęty mając odpowiednie kwalifikacje .Także tj wyżej bałagan ,nie fachowa obsługa osób pracujących w biurze (przed wejsciem do srodka głosne rozmowy owych Pań uzywających niecenzuralnych slów) ogólnie firma nie zrobiła na mnie dobrego ważenia.
zdjecie uzytkownika
leszcz - 2014-01-04 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam. Jak na razie w Tczewie jest dobrze, oczywiście znajdą się plusy i minusy.
Zaczynając od minusów to pan dyrektor... Człowiek bardzo nie miły który wkręca do pracy rodzinę :( Ostatni dzień przed świętami jak i w sylwestra ma pracowników w 4-literach, potrafi zje...ać w taki dzień ale nie potrafi pochwalić czy choćby życzenia pracownikom złożyć. Widocznie pracownik jest dla niego nędznym robakiem no ale jak ktoś kto był właścicielem sklepu RTV koło starego kina...
Ostatni minus to stawka niestety :( 7.20złh netto powinni płacić sprzątaczom a nie pracownikom wykwalifikowanym w zawodach typowo stoczniowych z doświadczeniem.
plusy to pracownicy... bardzo fajna atmosfera tam panuje
kolejny plus to umowy o pracę a wiadomo, że teraz o to ciężko bo albo zakłada się działalność albo śmieciówka.
Firma ma plany i pomału je realizuje co mnie cieszy bo mam punkt zaczepienia.
ocena była by wyższa ale ,D'yrektor... przez takich źle się dzieje i może wszystko zepsuć :(
zdjecie uzytkownika
reto - 2014-01-16 19:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
7, 20 netto , poważnie mówisz w jakim zawodzie ?
zdjecie uzytkownika
jaka stawka - 2014-01-23 13:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
spawacie sekcje czy jakie male stateczki. co do stawki to przegiecie konkretne. powiedzialem im 40 zl na dzialalnosci i sie nie odzywaja. chyba lepiej pozostane dalej poza granicami naszego wspanialego kraju
zdjecie uzytkownika
Lemur - 2014-03-28 16:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywni są jedynie ludzie z którymi pracowałem. stawka dla początkującego spawacza to 10 zł brutto za godzinę pracy nawet na sekcji w ciężkich warunkach-w zamkniętym zbiorniku, dyrektor kłamliwy i zwodzi pracowników (mi i kolegom już od pół roku obiecywał podwyżki), sprzęt zdezelowany, ubranie robocze i brudną szafkę dostałem po ponad dwóch miesiącach pracy. szczerze mówiąc trzymało mnie tam tylko to że kumple po fachu na prawdę w porządku i chciałbym nadal utrzymać z nimi kontakt, no i chęć zdobycia uprawnień. zaczęło się na obietnicach, uśmiechniętym dyrektorze i złotych górach a skończyło na półrocznym zwodzeniu mnie, astronomiczną sumą zażądaną za wykupienie uprawnień (1500 zł gdzie egzamin to koszt 1100zł) oraz szyderczym spojrzeniu dyrektora który kompletnie nie zna się na prowadzeniu stoczni. nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
denny - 2014-03-28 21:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm działają jeszcze tam coś ,słyszałem że jakieś sekcje mają robić
zdjecie uzytkownika
Lemur - 2014-03-28 22:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna byla, zbiornik 55 ton ale dyrektor wzial tak krotki termin ze nie bylo szans na skonczenie go w terminie. Kto wie czy to nie upadnie szybciej niz mialo sie rozkrecic bo zamiast pracowac na renome firmy dyrektor pali kolejne mosty
zdjecie uzytkownika
Sowa97 - 2014-07-06 22:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
. Nie polecam. Przy odkurzaniu łodzi w Bojanie cos sie stalo i zaczelo sie palic. Dwoch panow musieli brac do Szczecina.. przeszczep skory i jesli sie nie przyjmie to dluzej o wiele noz miesiac. Miesiac minimum. Wiec zastanowcie sie. Jeden pan w lodce sie palil i nikt mu nie pomogl.. zemdlal.. a oni sie martwili bo ubezpieczen nie bylo zamiast o zdrowie..trzeba bylo wzesniej myalec. Zdarzenie z dnia 4lipca2014
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-23 10:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak jest na stanowisku biurowym? Czy na umowie o prace jest całość wynagrodzenia i jak z wynagrodzeniem? No i jaka jest atmosfera pracy w biurze?
zdjecie uzytkownika
Ewcia94 - 2014-07-31 11:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jak praca w biurze?
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-07-31 15:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Lemur i co się potem stało z tą historią "jedna byla, zbiornik 55 ton ale dyrektor wzial tak krotki termin ze nie bylo szans na skonczenie go w terminie." potem był przedłużany ten termin czy po prostu mieliście opóźnienie? Poszukałem jeszcze kilku informacji o nich i mam takie oto ciekawostki:W dniu 30 czerwca 2014 r. zostały wykupione 18-miesięczne obligacje korporacyjne serii F wraz z należnymi odsetkami. Wartość emisji wyniosła 3,1 mln zł. Jak dla mnie firma cały czas się rozwija, ale nie widziałem żadnych ogłoszeń @Ewcia na pracę w biurze czy na jakikolwiek inne stanowiska. Jeśli się coś nowego pojawi, odezwę się, bo nie ukrywam, że też chciałbym tam pracować, tylko na stanowisku bardziej związanym z marketingiem, reklamą czy promocją ich firmy, bo patrzyłem już na ich stronę i muszę przyznać, że jest niesamowicie profesjonalna, naprawdę dobre zdjęcia mają, wszystko samą konstrukcją zachęca bardzo do podjęcia współpracy
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-29 20:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowałem w ADMIRALE w Tczewie i powiem jedno że tam jest wielka pralnia pieniędzy a do tego wzięli dotacje z UNI i nie ma żadnej pracy ja pracowałem jako spawacz i miałem 12zł brutto na godzine a wymagania mieli jak norwedzy i do tego terminy które były nie do przyjęcia pan dyrektor jak i pan prezes w ogóle nie znają się i nie mają pojęcia w przemyśle metalowym jak i stoczniowym żadnych statków ani sekcji nie robią i nie mają zamiaru robić jedynie co jest tam miłe w tej pracy to atmosfera na hali gdzie są spawacze i monterzy . ostanio dzwoniłem do kumpla i mówił że mieli zrobić 15 ram 5m szer trzy wysokie i mieli na to trzy dni a jak nie chcieli przyjść w sobote to pan dyrektor powiedział że mają sobie szukać pracy . Powiem tylko jedno za tych na górze to powinni się zabrać jakieś władze bo szkoda tylko ludzi którzy tam pracują jak i tej stoczni bo naprawde jest duży zakład z dużymi możliwościami a nic się nie robi . ADMIRAL BOATS TO WIELKA ŚCIEMA I OBÓZ !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-30 18:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chyba faktycznie nie ma żadnych dotacji z Unii, bo tak to firma przyjęła by zupełnie inną strategie, na pewno obecni pracownicy się ze mną zgodzą w tym temacie.Mam nadzieje, ze sytuacja w firmie się polepszy, jeśli coś takiego się stanie to dajcie koniecznie znać, bo chce do nich aplikować, a teraz chyba czarno to widze.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-09-30 20:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
admiral boats to wielka ściema ja pracowałem do dzisiaj bo mnie zwolnili bez powodu pan dyrektor który się nie zna na robocie tylko na opieprzaniu ludzi przyszedł dzisiaj na hale i powiedział tak panie michale z dniem dzisiejszym pana umowa została zerwana i nie zostanie przedłużona gdy się go zapytałem jaki jest powód powiedział że nie ma pracy to mu odpowiedziałem jak to nie ma pracy to nowego spawacza pan przyjął a dla starego nie ma pracy to pan dyrektor Darek odpowiedział ta ŻYCIE . To ja drodzy czytelnicy powiem wam tak będe wam pisał na bieżąco jakie środki podejme wobec admirała w tczewie . i ostrzegam was przed nimi bo w tej firmie nie ma przyszłości a jedynie co możecie tam się nabawić to kupa nerwów a jak już się tam przyjmiecie to uważajcie na majstra od spawaczy bo to jest kawał chama i oszusta który chodzi 6 razy dziennie do pana dyrektora i kabluje ludzi za nic tak jak tomek wcześniej napisał obóz i bajzel .
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-09-30 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
i jeszcze jedno drodzy czytelnicy ja miałem wypadek w pracy w ADMIRAL BOATS w Tczewie w lipcu zerwałem ścięgno w kolanie i gdy zgłosiłem wypadek no to wiecie protokoły wypadku świadkowie i takie różne rzeczy i co się dowiedziałem że pani z BHP nie uznała wypadku i też poruszę ten temat prawnie . Tak się zastanówcie nad wyborem pracy w tym BAJZLU .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-15 12:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie pytanie do @michał, co potem zrobiłeś z tą sprawą, bo rozumiem, że świadkowie zeznawali i wszystko było na Twoją korzyść oprócz pani zajmującej się BHP, tak? jestem bardzo ciekawy jak to się skończyło, bo teraz coraz więcej zdarza się takich historii i to nie tylko w Admiral Boats S.A. ale w innych firmach też.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-30 11:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ta firma aby nie upadnie? Przyjmują dalej ludzi?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-10-30 17:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
mama muminka - 2014-10-30 18:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również bardzo chciałabym wiedzieć michale jaki finał ma ta sprawa bo chciałam się zatrudnić w admiral boats ale wolę wiedzieć na wselki wypadek jak firma reaguje i działa w takich nieprzyjemnych przypadkach. a branża taka że wypadki mogą się zdarzyć. martwi mnie tez to co pisaliście o musie przyjścia do pracy w soboty
zdjecie uzytkownika
sdecmn2 - 2014-12-10 23:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? jak przebiega rekrutacja? Czy myślicie, że warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony ? ktos mógłby podpowedziec wiecej ?
zdjecie uzytkownika
Polaczkins - 2015-02-07 00:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio słyszy się, że pomimo trwającego kryzysu chętnych na produkty ekskluzywne - jakimi niewątpliwie są łodzie - nie brakuję. Ciekawe tylko ile miesięcznie takich łodzi udaje się sprzedać, bo w to, że rozchodzą się jak ciepłe bułeczki po całym świecie to nie wątpię. Przy okazji ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda organizacja od środka.
zdjecie uzytkownika
podgrzybek - 2015-02-14 18:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkcja w Bojanie to jeden wielki dramat,BHP tam nie istnieje wszech obecny mobbing ze strony nowego dyrektora do spraw technicznych Marka W,cięcie płac,premii zmuszanie do pracy po godzinach,kolesiostwo jest tam na porządku dziennym,jedynym plusem jest wypłacanie wynagrodzenia w terminie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dyrektor bardzo miły, niczym polityk obiecał rzeczy których nawet bym się nie spodziewał jako początkujący spawacz.
Pytania: dyrektor podczas rekrutacji pytał jedynie jak bardzo mi zależy i ile zaangażowania jestem skłonny włożyć w rozwój mój oraz firmy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-14 23:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
kmpl - 2015-07-14 23:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz wygląda sytuacja w Admiral Boats? Widzę, że jest sporo ogłoszeń o pracę, co by wskazywało, że rozkręcają się i robią sporo tych łodzi i jest praca? Tylko jak jest teraz z kasą i atmosferą, coś się polepszyło?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2015-07-20 23:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłam, że zrobiło się modne określenie mobbingu. Wszyscy używają go według mnie nagminnie i nie zawsze zgodnie z tym, co chcą przekazać. @podgrzybek, może mógłbyś napisać co stoi w przypadku Admirala za tym pojęciem, bo jest ono zniechęcające, a warto wiedzieć o co w firmie chodzi. Ważne, że kasa na czas.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admiral Boats S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Admiral Boats S.A.?
Zadaj pytanie
alert