brak logo

Comfortel sp.z o.o

Tychy

Opinie o Comfortel sp.z o.o

admin 2014-06-06 12:28:11
Nie polecam. Co roku na swoim kółku rewanżowym powtarzają że nie wiedzą czy pieniędzy starczy. Zle decyzje. Brak premii. Płacone zawsze pod sam koniec.poważnie zastanawiam się nad zmiana pracy.
17
kamil 2014-06-16 23:15:40
Warto, nie warto?
3
admin 2014-07-23 15:21:50
Nie warto i niwidze Żadnych rozbieżności
6
Krystyna 2014-08-06 10:14:10
A mi się dobrze tutaj pracuje ! Mnie też ciekawią negatywne opinie i te rozbieżności. Jedno co jest pewne to to, że firma jest najlepszym producentem pączków i wędlin na Śląsku ! Pozdrawiam !
1
Admin 2015-05-13 15:39:40
nie warto, krótko wzroczność prezesa, ludzie zastraszeni bojący się podjąć decyzji czy iść w lewo czy w prawo - Polaczkowo
1
Gorge 2015-05-14 08:36:32
Mam wrażenie, że to są zwykłe hejty, a nie opinie pracowników. Pracuje w Comfortelu od kilku lat i nie czuje się zastraszony wręcz przeciwnie.
zainteresowany 2015-06-17 13:39:21
tak się składa że hejty nie powstają sobie od tak, coś jest na rzeczy ...
6
Pracownik 2016-03-10 23:00:51
Nie rozumiem skąd takie słabe oceny. Pracuje się bardzo dobrze. Podwyżki jak najbardziej są, premie też. Atmosfera w pracy wyjątkowo pozytywna. A i cała firma idzie w dobrym kierunku i ciągle się rozwija. Żadnego zastraszania (?!) nie ma
1
adaś 2016-04-19 15:36:23
ludzie, technologie, atmosfera stanowczo odradzam
2
Bobik 2016-08-28 12:19:33
Bardzo dobra atmosfera. Ludzie są dla siebie bardzo serdeczni. Same obowiązki również ok. Niestety zarządzanie średnie. Płace słabe jak na Śląsk. I rozwój firmy na niskim poziomie. Jednak to dobra paca dla praktykanta, absolwenta lub kogoś o niewygórowanych oczekiwaniach.
Były pracownik o sporym stażu 2016-10-07 23:36:41
Projekty technicznie na wysokim poziomie i bardzo ciekawe . Duży przekrój technologi - można się było naprawdę sporo nauczyć. Duża swoboda w wyborze bibliotek i technologii. Płaska struktura firmy. Atmosfera bardzo dobra. Brak ASAP, komfortowe deadline. Bardzo dobry stosunek liczby senior dev do juniorów, w zasadzie każdy z nich jest specjalistą w swojej dziedzinie. Płace za moich czasów były poniżej średniej rynkowej, nie wiem jak teraz. Na pierwsza a nawet druga pracę polecam jak najbardziej. Na minus - obowiązywały kiedyś sztywne godziny pracy 8-16, ciężko było o pracę zdalna, problem z klimą w lecie. Nie wiem czy coś się zmieniło w tych tematach. Ogólnie ja wspominam bardzo dobrze pracę w Comfortelu, grozi zasiedzeniem się w tej firmie.
1
Zostaw swoją opinię o Comfortel sp.z o.o - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Comfortel sp.z o.o