brak logo

FUCHS OIL CORPORATION

Gliwice

Opinie o FUCHS OIL CORPORATION

pracownik 2012-06-30 03:52:58
Z roku na rok coraz gorzej. Co chwilę szukają ludzi - rozsądni zwalniają się, bo atmosfera i finanse fatalne.[usunięte przez moderatora]
Marcin 2012-07-19 07:27:20
Witam opiniodawcę, paradoksalnie pojawiła sie oferta nie dawno o pracę na małopolsce i podkarpaciu, Czy orjentujesz się czy sprzedaż jest utrzymywana strikte w detalu czy hurcie?? tzn. hutrownie dystrybutorzy czy też sam jeździsz po warsztatach ??
z góry dzięki
Marcin
pracownik-7 lat w Fuchs Oil 2012-08-06 22:33:48
Dokładnie z roku na rok coraz gorzej jeśli chodzi o zarobki,plany sprzedaży wyśrubowane w stosunku do realnych, już i tak bardzo wysokich osiąganych obrotów. Niszczą ambitnych,wykształconych,a przede wszystkim znających się na rzeczy ludzi. Obecna atmosfera tragiczna.Praca w Fuchsie z pracy kiedyś przyjemnej i przynoszącej satysfakcję obecnie jest jednym wielkim obciążeniem psychicznym. Będziesz się zajmował wszystkim od momentu złożenia zamówienia,poprzez nieterminową dostawę,wystawienie FV na niewłaściwą kwotę i na reklamacjach kończąc.Zapomniałem o przygotowywaniu stoiska targowego ze stawianiem i składaniem własnoręcznym namiotu wystawienniczego;)Zgadzam się z innym pracownikiem,że [usunięte przez moderatora],a jaki pan taki kram.Zatem powodzenia.
mechanik 2014-11-05 18:32:44
jakiej jakości są ich oleje silnikowe produkowane teraz w Gliwicach i na jakich bazach produkują? Chodzi mi głównie o serię olejów XTL
2
kandydat 2015-01-19 16:52:31
Czytając zamieszczone opinie, myslę że teraz każda firma ledwo przędzie oszczedzają na pracownikach, szkoleniach, i zarobkach. Trudno niech zarząd sam sobie robi obroty i ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z ciepłych stołków. Nie będę pracował za takie marne pieniądze. Wymagania nieprzeciętne bo chca po studiach i z biegłym angielskim. Wymagania niewspółmierne do zarobków, zażyczyłem sobie podstawy 3.500 netto + prowizja. Zostałem wyśmiany..(...) to też świadczy o poziomie i kulturze osobistej - tragedia. Lepiej bedzie jak ten kraj sie zwinie
mechanik 2015-01-19 21:46:26
oleje silnikowe też mają do du.y, silniki żreją to jak durne, cholera wie na jakich bazach to produkują, ale są marnej jakości, nawet Lotos i Orlen mają lepsze oleje
1
znajacy temat 2015-09-09 00:17:57
fuchs w polsce niedługo się zwinie bo sprzedaz ucieka im drzwiami i oknami zostalo juz tylko rolnictwo bo osobowka lezy ciezarowka lezy przemysl lezy haha
warsztat 2015-09-18 19:26:49
jakiej jakosci są ich oleje silnikowe produkowane w gliwicach?
elso 2016-05-11 18:13:12
Na tą chwilę, jest też ogłoszenie na stanowisko Specjalisty do spraw wdrożeń, @pozon, myślę, że warto się zainteresować tym ogłoszeniem, tylko no musisz mieć kilkuletnie doświadczenie w branży żeby Cię przyjęli
Zostaw swoją opinię o FUCHS OIL CORPORATION - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FUCHS OIL CORPORATION