brak logo

TGS Przemysław Stoń

Gliwice

Opinie o TGS Przemysław Stoń

polo 2012-01-28 11:56:17
:) widze nikt sie jeszcze nie wypowiadal o naszej wspanialej firmie.
Powiem tylko ze oddzial gliwice ma dobra ekipe z malym wyjatkiem.. jednym wyjatkiem ale to sie wytnie pozdrawiam Basie Justyne Sylwie Gosie Domina Michala no i pana Stasia :)
2
stefania 2012-02-08 15:25:44
zgadzam się z przedmówcą. Pozdrawiam Dziewczynki i współczuję, że musicie tam dalej pracować. Życzę rychłej zmiany na lepsze.
1
pracownik/pracowniczka/ 2012-05-16 09:48:08
kierownictwo w gliwicach sie zmienilo ,ale czy na lepsze to nie wiem chyba z deszczu pod rynne , (usunięte przez moderatora) straszy o premiach i daje nagany czepia sie wszystkiego i pozniej odbija sie na moralach zespolu. Co do wynagrodzenia to cwaniactwo najnizsza krajowa + do koperty tyle ile wynegocjowales ale na podwyzke nie liczcie co najwyzej na uwalenie premii jednym slowem troszke poracha w tgs pracowac a mogla by byc naprawde fajna praca gdyby nie co poktorzy co zadza
Gal anonim 2013-07-06 12:22:40
ta nowa kierowniczka w Gliwicach porażka ludzi pozwalniała i jeszcze pochwały zbiera a na niczym sie nie zna nie polecam
1
byla 2014-02-20 21:02:35
do koperty roznie przewaznie kolo 200 zl takze na kokosy nie licz. a co do nowej kierowniczki zgadzam sie z opiniami. wyrazilabym sie dokladniej ale na forum nie wypada. ten sklep przy takim zarzadzaniu i zmianach pracownikach nigdy nie bedzie dobry. nie szanuje sie tam pracowikow. jedna wielka porazka
3
jony 2014-06-01 17:22:58
Brak informacji że nie mają na stanie towaru. Na dostawę czeka się i często są pomyłki. Lepiej jest u konkurencji- towar odbierasz od ręki. Omijam z daleka
1
Kupujacy 2014-11-20 10:33:30
Witam. Jako kupujący obsługiwała mnie kobieta w okularkach i blond włoskach wydawała się miła ale do czasu kiedy złożyłem reklamacje. Dowiedziałem się w salonie TGS w Gliwicach że nie ma możliwości skontaktowaniem się z kontrolą jakości w Paradyż i że tak naprawdę trzeba czekać na odpowiedz . Wychodząc z salony przed drzwiami na telefonie na necie znalazłem bez problemu telefon i telefonicznie wszystko załatwiłem w Paradyżu co w TGS Gliwice twierdzono że było to niemożliwe nie wspominając że od tygodnia czekam na zwrot pieniędzy bo Paradyż 13.11.2014 reklamacje uznał i przesłał oficjalne pismo dla mnie TGS to hurtownia sprzedaży nie płytek ceramicznych bo dla tej firmy nie jest istotne to co sprzedaje do tego jak już sprzeda to jak by zapomniała o tym że ma obowiązki w stosunku do kupującego . Reasumując kupujący to frajer sprzedać i zapomnieć
1
Odradzam 2014-12-10 12:45:39
Jeśli ktoś planuje pracę w tym obozie(a szczególnie centrala w rudzie śląskiej z drutem kolczastym, wieżą strażniczą i ciągle dymiącymi plastikiem i innym syfem, którego wypalać się tam nie powinno) to niech zrobi sobie samemu przysługę i szuka dalej - chamstwo, dziadostwo i przedmiotowe traktowanie ludzi -dasz z siebie więcej, to dostaniesz więcej obowiązków, często niezwiązanych z tym co masz na umowie i nic w zamian.
4
HAMSTWO 2015-05-08 20:52:56
ODRADZAM...( usunięte przez administratora ) ORAZ NIE MA MINIMALNEJ KRAJOWEJ NA SAM POCZĄTEK
5
kryska 2015-05-20 12:14:00
Już po samej rozmowie kwalifikacyjnej wiedziałam, że nie ma co liczyć na pracę w tym kombinacie.
Panie przybyły spóźnione, rzuciły mętny uśmiech, przeprosiły i od razu w wir przesłuchań.
Jedna ciągle z komórą przy uchu, a druga jak taki śledczy z Archiwum X.
Pytania co najmniej dziwne, ani jedno które pomogło by mi się wykazać. Jakieś obliczenia ile płytek na ścianę, przecież od tego mam kompa czy kalkulator, a te każą w nerwach bez żadnych pomocy obliczać, bzdura jakaś.
Cieszę się że nie dostałam tej pracy, mam teraz lepszą, ciekawszą, lepiej płatną i pracodawca ludzki.
1
Klient 2015-09-04 08:10:48
Dziadostwo jakich dużo na rynku wielkich liberalnych
pseudoprzedsiębiorców omijać wielkim łukiem.
5
DM 2015-12-10 09:05:06
Dziękuję poprzednikom za negatywne wypowiedzi. Chyba w TGS ktoś to przeczytał bo biele zmieniło się już na lepsze, a od stycznia ma wejść motywacyjny system prac i wtedy skończy się nierówność. Ten kto będzie miał sprzedaż ten zarobi.
Nicson 2016-05-20 07:28:58
Kto ci nagadal ze zarobisz 4tys brutto!! Nie ma szans w tej firmie max to nieco ponad dwa na reke jesli wyrobisz plan sprzedazowe i masz stanowisko kierownicze. A jak wiadomo konkurencja jest ogromna i nie jest latwo z realizacja wysrubowanych planow.
8
break 2016-07-10 20:12:14
Wiecie czy wciąż w Andrychowie wciąż jest poszukiwany sprzedawca? Praca w salonie łazienek nie jest prosta, ale dobre są zarobki.
Zostaw swoją opinię o TGS Przemysław Stoń - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TGS Przemysław Stoń