Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: 4Life Direct


Oceniono 131 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 29 osób
zdjecie uzytkownika
Zespół HR 4Life Direct - 2013-07-19 16:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio umieszczane opinie potwierdzają, że Top Agenci mogą u nas zarobić nawet kilkanaście tysięcy złotych przy spełnianiu kryteriów. Zapraszamy wszystkich, aby osobiście sprawdzili jak jest naprawdę.

Pozdrawiamy :)
zdjecie uzytkownika
Agentka - 2013-07-25 11:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje już ponad rok i jestem zadowolona. Wcześniej pracowałam w dużym międzynarodowym korpo i 4Life Direct w porównaniu do tamtej firmy to niebo a ziemia. Nie ma żadnych chorych układów i układzików. Praca w sprzedaży nigdzie nie jest łatwa i to po prostu trzeba lubić. Jeśli chodzi o zmiany w naliczaniu premii - to pokażcie mi firmę w której nic się nie zmienia? wiadomo że i agentom biznes sie musi oplacać i firmie. według mnie jeśli ktoś idzie na chorobowe tylko dlatego, że zmienili wymagania to jak dla mnie jest po prostu głupi. w kazdej firmie raz na jakis czas zmieniaja sposob naliczania premii dla sprzedazy, chociażby po to zeby ukrucić leserstwo. ale prawda jest taka ze i tak sie wychodzi na swoje. poza tym ludzie w firmie sa spoko, szczegolnie w sprzedazy jest mloda ekipa.
zdjecie uzytkownika
dzidka - 2013-07-25 22:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis bylam u nich na rozmowie. Miła HR-ka przepytała mnie jak uczniaka w klasie.Wygląda całkiem, całkiem.Tylko to biuro tak daleko na Ursynowie, z Tarchomina dla mnie to koszmar.
zdjecie uzytkownika
potrzebna opinia - 2013-08-07 18:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronach z ogłoszeniami o pracę jest ze 4 ogłoszenia obecnie o prace w 4life direct na stanowisko specjalista ds.sprzedaży ubezpieczeń pracuje ktoś obecnie i może napisać czy warto składać cv jaka tam pensja bo to najważniejsze dla bezrobotnego?proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
elfik - 2013-08-10 21:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz gadane i dobrze ci pójdzie na starcie to masz szanse na i mega dobrą kasę. Nie będzie łatwo jak nie sprzedawałeś, próbuj co ci szkodzi.
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2013-08-13 10:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest szansa, żeby dostała się tam osoba po 30, po kilku letniej przymusowej przerwie w pracy? Mam duże doświadczenie zawodowe, ale w sprzedaży nie pracowałam. Na rynku pracy lipa, więc szukam intensywnie.
zdjecie uzytkownika
R. :) - 2013-09-23 16:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mnie też zwolnili chociaż wcale nie musiało tak być :) szkoda mi tylko ekipy trochę bo na słuchawkach pracują tam bardzo fajni ludzie...teraz mam inną pracę i nie ma tu takiego ciśnienia na call time i parametry jak w 4 life, mimo wszystko cieszę się, że otarłem się o tą firme, bo sporo mnie to nauczyło za co dziękuję team leaderom i zespołowi :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowana89 - 2013-10-01 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pisze "jest żle" i już a gdzie konkrety... ile można zarobić? pierwsze 3 miesiące? jaka jest podstawa? zakładając że wszystkie minusy jakoś przecierpię... zależy mi na pracy i chce wysłać cv póki szukają ludzi... czy ktoś poda jakieś konkrety? ile się pracuje? w jakich godzinach? jaka podstawa? ile trwa szkolenie?
Wasze kłótnie tutaj nie dają obrazu pracodawcy :/
albo czy dział HR może coś opisać?
zdjecie uzytkownika
doZainteresowanej89 - 2013-10-01 21:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja najniższa wypłata to było 1450 zł, a najwyższa 3400 zł netto. Średnio pewnie około 2500 zł netto wychodziło. To było przy lepszych warunkach zatrudnienia, niż obecnie. Pracowałem tam 7 miesięcy, robiłem targety. Pracuje się w teorii zmianowo po 8,5h dziennie (w tym 50 minut przerwy). Zmiana jest ranna i popołudniowa. Tyle teorii jeżeli chodzi o godziny pracy. W praktyce pracujesz 10-11 godzin dziennie w tygodniu + przychodzisz w soboty, bo ciągle gonisz plan.

Jeżeli zależy Ci na $$ i możesz zacisnąć zęby na kilka miesięcy, to aplikuj. Afrykańczycy szukają takich, jak Ty :)
zdjecie uzytkownika
ketrin - 2013-10-02 11:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
(usunięte przez administratora) trochę kultury i taktu, to nie portal do tego typu wypowiedzi i personalnych zagrywek
zdjecie uzytkownika
Praca - 2013-10-27 22:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w jakich godzinach sie pracuje? Szkolenia są płatne czy bezpłatne? Żależy mi na podjęciu porządnej pracy.
zdjecie uzytkownika
Call-Time 5h - 2013-10-28 23:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja raz miałem call time 5h :) a i tak kazali mi przyjść w każdą sobote!
zdjecie uzytkownika
... - 2013-10-29 13:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli zależy Ci na podjęciu dobrej ,porządnej pracy-to ZAPOMNIJ o 4LIFE!!!!!
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-10-29 15:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ostatnio widziałam na kilku portalach ich ogłoszenie, zastanawiam się czy wysyłac cv, po Waszych komentarzach nie wiem czy warto. Rozumiem, że to konsultant dzwoni do klienta i wciska mu ubezpieczenie ? Czy klient sam dzwoni jak jest zainteresowany? Pytam bo w ogłoszeniu nie ma żadnej konkretnej informacji
zdjecie uzytkownika
Praca - 2013-11-08 20:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prosze powiedzcie czy praca jest na jedną czy dwie zmiany? ile trwają szkolenia?
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrrrrr - 2013-11-29 20:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Call-Time 5h - 2013-10-28 23:33:21]:
to nie tu:)
zdjecie uzytkownika
rrrmmm - 2013-12-14 02:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
pkpkpk - 2013-12-17 20:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda czasu na ta robote, miesiac szkolenia za ktory jest opcja nie otrzymania wynagrodzenia np. nie bedzie cie jednego dnia, nie zdasz egzaminu itd nie nalezy ci sie kasa bo nie wywiazales sie z umowy. szkolen e teoretycznie jest miesieczne, ale juz po trzech tygodniach sadzaja cie na sluchawkach i kaza sprzedawac. nie znasz systemu chociaz byl on zle przedstawiony? twoj problem. sa 3 zmiany. zeby dostac umowe o prace bedac optymista trzeba przepracowac jakies pol roku, a bedac realista moga ci to skutecznie uniemozliwiac w nieskonczonosc. pierwsze telefonu dzowni sie po ludziach nie zainteresowanych, brakach kontaktow i poczt glosowych, jak nie sprzedaz z tego 50 polis to zegnamy
zdjecie uzytkownika
akwiytor - 2014-02-15 02:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota spoko. Można zarobić. Jeżeli jesteś dobry - ponadprzeciętne wynagrodzenie. Jeżeli jesteś cipeczką - to piszesz komentarze jak wyżej. Polecam zdeterminowanym sprzedawcom.
zdjecie uzytkownika
mari - 2014-03-03 08:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pkpkpk, jaki sens miałoby Twoje chodzenie na szkolenie skoro nie zdawałabyś potem egzaminu z wiedzy jaką zdobyłeś... dla mnie to zdrowe podejście $life
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-03-07 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Gdyby zostały nikt przy zdrowych zmysłach nie zostałby przacownikiem tej firemki.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-01
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY UBEZPIECZEŃ Miejsce pracy: Warszawa Nr referencyjny: SP/03/2014 PRACUJĄC Z NAMI: KONTAKTUJESZ SIĘ Z KLIENTAMI, KTÓRZY SAMI SIĘ DO NAS ZGŁOSILI Nie musisz zakładać własnej działalności gospodarczej Zdobywasz doświadczenie w najlepszym Call Centre w Europie i na świecie w 2012 i 2013 roku Podnosisz swoje kompetencje przez specjalnie zaprojektowany program szkoleniowy zakończony uzyska
zdjecie uzytkownika
smałz - 2014-03-12 13:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, że ich wszystkie oferty pracy brzmią jak zwykłe konsulting w call center i nie ma innej opcji pracy w 4life
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-03-17 23:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smałz, bo to taka branża, więc raczej trzeba się odpowiednio nastawić zanim się zaaplikuje do 4life direct. Nie dla każdego taka robota.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-03-29 18:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam pracy w sprzedaży. Zanim zaaplikuję, chciałabym się czegoś dowiedzieć o tej firmie ale nie bzdur w rodzaju: dobrze sprzedajesz-zarabiasz, super atmosfera, otwarta droga kariery itp. banialuki. Trochę w takim temacie pracowałam i proszę napiszcie od siebie: czy to jest praca na stałe czy na chwilę(jak długą),czy duża rotacja, czy plan wyrabia się w 8 godzin, czy pracuje się w soboty, ile zarabia średniak a nie top pracownik, czy jak nie wyrabia się planu to zwalniają. Proszę napiszcie coś od siebie, jak jest naprawdę, a nie okrągłe zdania.
zdjecie uzytkownika
biały murzyn - 2014-04-15 21:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę w tej chwili wyplacana jest tylko podstawa,premii niema. Konkursy mozesz wygrac kinder niespodziankę lub 10 zl do pensji
Pensje czesto wypłacane nieterminowo i dotego jeszcze obcinane. Strata czasu, niepolecam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4Life Direct
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x