Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo 4Life Direct

Opinie o 4Life Direct

Pracowałeś w firmie 4Life Direct i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miriam24 - 2014-09-28 19:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Chciałabym się dowiedzieć czy w 4 Life jest możliwa praca na 3/4 etatu w dziale sprzedażowym? Wiem,że kiedyś była taka możliwość. Pytam,bo zależy mi na elastyczności pracy:) I czy nadal można zatrudniać się na zasadzie: umowa-zlecenie ? Z góry pięknie dziękuję za odp.:) I czy można wyciągnąć miesięcznie 1500 zł netto bądź 2000 pln netto pracując na 3/4 etatu?
zdjecie uzytkownika
Jozio - 2014-10-15 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jacek - 2014-09-03 00:08:32]:
Zdanie ktorego Telemarketer nigdy nie uslyszy ... Ale pani dzisiaj ladnie wyglada ! :-)
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-10-28 08:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli najlepsi sprzedawcy są w 4life Direct niedoceniani to ja się wcale nie dziwię, że przy pierwszej lepszej możliwości uciekają ku lepszemu. W internecie ostatnio nie widziałem żadnych ofert od nich co pozwalałoby sądzić, że nie ma u nich rotacji, ale jakoś specjalnie nie chce mi się w to wierzyć. Czemu oni nie zadbają o interesy własne i pracowników jednocześnie...
zdjecie uzytkownika
miriam24 - 2014-10-28 18:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy grafik pracy jest elastyczny? (tak przynajmniej jest uwzględnione w ogłoszeniach)). Cały czas się waham,dlatego proszę o odp.:) i czy pracując dajmy na to w tygodniu około 6- 7 godzin 5 razy w tygodniu mając dobre wyniki sprzedażowe ((doświadczenie już mam i sprawdziłam się na rożnych projektach)...jakiego mogę spodziewać się średnio wynagrodzenia? oczywiście na kokosy nie liczę... ;)
zdjecie uzytkownika
miriam24 - 2014-11-02 13:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)


Czyli praca trwa więcej niż 8 h dziennie,rozumiem? Tym samym niezrealizowanie targetów wiąże się ze zwolnieniem pracownika... Przeraża mnie właściwie czas pracy...10 godzin. Na szczęście nie mam sytuacji podbramkowej i nie zabiegam również o umowę o pracę. Dla mnie istotne są godziny. Oczywiście dziękuję za odp.:)
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-11-14 04:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale te 10 godzin codziennie czy jest tak że raz masz bardzo duż o godzin ale potem masz jakieś wolne? albo czy to są może jakieś zmiany zwyczajnie? bo jeśli tak to jest norma coraz częściej że takie sytuacje są. wydaje mi się że to jest kwestia dogadania bo z tego co słyszałąm kidyś były elastyczne godziny pracy i jakoś to działało.
zdjecie uzytkownika
LUCAS - 2014-11-19 02:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja nie polecam ,z całego serca , nie dla was ten stres, te szkolenia nic nie warte, te zapowiedzi ,że będą kokosy ....
zdjecie uzytkownika
Legia - 2014-11-21 21:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mowie absolutnie szczerze ze to byl najgorszy pracodawca jakiego poznalem.
zdjecie uzytkownika
INTEL - 2014-11-27 14:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.Jak wygląda egzamin po szkoleniach i czy ciężko go zdać?
zdjecie uzytkownika
Typs - 2014-11-28 08:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno masz parę podejść (2-3). Zwykle tak w firmach bywa, a po za tym nie byłbyś jedynym zdającym więc na pewno współpraca ludzi jest zapewniona. Chociażby powtórzenie wspólne tego samego tematu już jest dobre do przygotowania. Pytanie czy oferują na tyle dobre warunki by się nimi w ogóle interesować?
zdjecie uzytkownika
INTEL - 2014-11-28 09:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warunki niestety marne.. ale taki mamy rynek pracy dla młodych... jeśli zdam ten egzamin to znaczy ze już ruszam na słuchawkę ? Egzamin jest w formie testu czy również rozmowy na słuchawce? Z góry dziękuję i Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
bot - 2014-12-12 11:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesto taka praca polega na chodzeni po domach i namawianiu starszych osob do podpisania tego czy owego. Czy i w tym przypadku tak jest,bo mam nadzieje, ze firma skierowana jest na inny rodzaj swiadczenia uslug. Poza tym, zarobki jakie oferuja daja pod watpliwosc skutecznosc firmy. Prosilbym o komentarz w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
adem - 2014-12-23 22:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj nie chodzi się po domach a dzwoni się do setek ludzi którzy w większości na hasło 4life direct rzucają słuchawką, są tak obdzwonieni i tak zmęczeni konsultantami że nie mają ochoty na rozmowę
zdjecie uzytkownika
tobisz - 2014-12-26 21:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wiecie, taka praca z ludźmi jest na pewno trudna, ale tak jak pisze adem lepiej dzwonić niż chodzić po domach jako akwizytor, bo wykonać telefon jest o wiele prostrze. Też myśle że udane rozmowy to takie gdy konsulatant jest przekonany do tego co robi chyba ;) ja nie umiałbym tak pracować wiec chyba musze szukaćdalej
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2014-12-31 03:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tobisz - 2014-12-26 21:02:39]:
a co konsultant robi ? ... dzwoni do osób nie zainteresowanych ubezpieczeniem ,. Dzwoni ... i dzwoni... i nic?
zdjecie uzytkownika
Wolf - 2015-01-04 21:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się dzwoni... dzwoni... dzwoni... do kompletnie nie zainteresowanych i demotywuje się z każdym dniem
zdjecie uzytkownika
gaja - 2015-01-15 19:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca beznadziejna. Ludzie nie rzadko poślą Ci wiązankę kwiatów polskich :-) Nie ma się co dziwić bo tylu jest teraz naciągaczy i oszustów. Co to za czasy żeby ludzi nękać telefonami, wielu nie chce nawet cię wysłuchać. Poza tym jak można dzwonić do kogoś na numer stacjonarny o 8 rano szczególnie w sobotę. Obudzisz kogoś to ci pośle parę bolszych :-). Nie polecam
zdjecie uzytkownika
guest - 2015-01-16 23:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
4Life wraca do reklam telewizyjnych, nowe bazy klientów będą. Zgadzam się z gają dzwonienie o 8 rano do kogoś i oferowanie 6-7 wariantów ubezpieczenia na pewno nie zachęci tej osoby do zakupu, ba do wysłuchania. Grzmotnięcie słuchawką to najmilsze co może być
zdjecie uzytkownika
guest - 2015-01-16 23:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4Life wraca do reklam telewizyjnych, nowe bazy klientów będą. Zgadzam się z gają dzwonienie o 8 rano do kogoś i oferowanie 6-7 wariantów ubezpieczenia na pewno nie zachęci tej osoby do zakupu, ba do wysłuchania. Grzmotnięcie słuchawką to najmilsze co może być
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-01-24 08:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie jak ktoś nie ma roboty to wiadomo każda jest dobra.

Natomiast bajki o dużych zarobkach można wrzucić w regał z bajkami. Większość, podkreślam większość, nie wychodzi poza podstawę i nie wynika to tylko ze słabych umiejętności sprzedażowych. Starsi konsultanci, latają do Grubej i co chwila dostają jakieś bonusy, czy to finansowe, czy też dostęp do lepszych baz. Dla młodych konsultantów daje się największy szajs. Czyli dzwonienie do np klientów niezainteresowanych (czyli takich, do których już dzwoniono i powiedzieli, że ich nie stać lub nie potrzebują ubezpieczenia) lub poleconych przez innych klientów (czyli takich którzy nie są nieświadomi, że ktoś może do nich dzwonić, również można powiedzieć, że niezainteresowanych, choć tu 1/20 po dłuższym praniu mózgu weźmie). Przepaść pomiędzy starymi i nowymi konsultantami się powiększa. A jeśli chodzi o plan do realizacji to zazwyczaj jest tylko 1 polisa dziennie. Trochę to wygląda tak jakby rzemieślnikowi, który ma wbić 20 gwoździ dać młotek a drugiemu który ma wbić 15 gwoździ dać śrubokręt. Pewno jeden i drugi wbił jakoś, ale temu drugiemu zajęłoby to nieporównanie więcej czasu.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-01-24 08:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zabrakło kilku słów w zdaniu - A jeśli chodzi o plan do realizacji to zazwyczaj... różnica pomiędzy nimi tylko 1 polisa dziennie
zdjecie uzytkownika
laura - 2015-01-30 20:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie obiecują oddzwonić i... cisza. Brak poszanowania dla ludzi
zdjecie uzytkownika
anżelika - 2015-01-31 22:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co do zarobków - 1800 podstawa + jakieś bonusy,
rozmowa kwalifikacyjna łatwa, w zależności na kogo się trafi, bo nie zawsze jest ktoś kto powinien rekrutować- ważne aby nie narzekać i nie robić z siebie ofiary poprzedniego pracodawcy i nie mówić, że jest się najlepszym we wszystkim. praca niby łatwa, zależy od bazy na jakiej pracujesz, jak się jest dobrym to można szybko się wybić, ale im szybciej się wybijesz tym szybciej wylecisz. jak macie jakieś pytania to piszcie. chetnie odpowiem
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2015-03-12 08:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do niby wymagań żeby chodzić w krawacie jeśli chodzi o sprzedawców- nie przesadzajcie. Może kiedyś tak było, ale teraz nie ma takiego parcia. Każdy praktycznie chodzi jak chce. Minusem firmy jest to że czasami sami nie przestrzegają ustaleń jakich wymagają od dzwoniących, jednych agentów pili się bardziej, inni nie mają takiej zwały od kontroli jakości. Plusem jest to, że jest dużo fajnych współpracowników. Firma korporacją nie jest, aczkolwiek czuć w niej atmosferę korporacyjności, czuć że jesteś bardziej liczbą i wynikiem niż człowiekiem. Zarobki nie powalają, obiecane bonusy okazują się raczej deklaracją, ciągła nie pewność czy wyrobisz target i będziesz pracować w przyszłym miesiącu...Jeżeli chcesz pracować w CC ale nie masz doświadczenia to możesz tu aplikować, jeżeli szukasz stabilnej pracy na stałe- raczej odpuść.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-04-23 12:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko w 4Life jest na niby - poczynajac od niby przyjaznej atmosfery i biura oklejonego jak przedszkole dla dzieci abys nie czul sie w korpo - faktycznie jestes tylko materialem do wykorzystania. Zasady wprowadzane rowniez tak jak Misiek napisal powyzej jednych dotycza innych nie. Rownie dobrze mozna mowic o tym ze pracownik jest najwazniejszy lacznie ze zdrowiem rodzina etc ... a prawda jest dokladnie taka ze chodzi tylko o wycisniecie z ciebie jak najwiecej bez ogladania sie na cokolwiek. Wiec jesli na rozmowie i w biurze wszystko wyglada slicznie - radze uwazac
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2015-05-20 17:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale te 1800 to brutto czy netto? Na infolini płacą podobno 15zł brutto za godzinę
zdjecie uzytkownika
były pracownik,który żałuje,że tam pracował i się - 2015-05-21 01:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
STRASZNE OSZUSTWO !!! takie moje zdanie. Wiem bo tam pracowałem od początku.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-05-21 17:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anżelika - 2015-01-31 22:21:25]:
POWIEDZCIE PROSZĘ!!! Jestem po rozmowie, obiecują cuda finansowe ale nieco niezrozumiałe, i super atmosferę, swobodę w sposobie prowadzenia rozmów i realizacji zadań, brak limitów ilości rozmów na dzień, kreatywne podejście, szkolenia, rozwój. Ja man pytanie do osób, które pracowały/pracują - jak to na prawdę wygląda? Czy rozmowy mają narzucone scenariusze? Czy są limity ilości wykonanych rozmów? Czy baza, którą daje firma do obdzwaniania to osoby polecone lub wstępnie zainteresowane? i najważniejsze - ile średnio można zarobić? Nie "super wybitny" ale też nie leń bez predyspozycji. Średnio. Bo z tego, co mi powiedziano pewna jest tylko podstawa 1900. A mnie interesuje ile będę zarabiać, uczciwie pracując, po 2-3 miesiącach (netto lub brutto - jak komu łatwiej podać). Z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
trocki - 2015-06-05 14:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie firma na ktora nie ma zadnych opinii ani dobrych ani lych jest oszustem ,dlaczego opinie sa tylko na stronach 4live?
zdjecie uzytkownika
marecki - 2015-06-06 12:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki dla tych slabszych to jakies 2000-2200 a najlepsi mogą i 5000 wyciągnąć jeżeli robią jakis plan + konkursy sprzedazowe
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-06-20 07:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktos ma silna psychike, jest egoista i lubi naciagac ludzi to polecam. Praca wymagajaca poswiecenia , jestes automatem nie czlowiekiem , pracujesz 8godz i 30 min, poniewaz tlumacza , ze nalezy sie 20 min a 30 musisz odrobic, gdzie powinno byc tak ze 15 min masz przerwy i za kazda przepracowana godz jeszcze 5 min czyli 50 min bez zadnego odrabiania.Ciagle trwaja rekrutacje, poniewaz ludzie tam nie wytrzymuja, wyciskaja z Ciebie jak najwiecej i jeszcze maja pretensje o byle co.
zdjecie uzytkownika
mala30 - 2015-07-15 10:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada rpzmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
żółtek - 2015-07-21 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w 4life poszukują obecnie ludzi na doradców klienta. do zaoferowania mają przede wszystkim umowę o pracę po okresie próbnym, ekstra kasę za wyniki , nowoczesne miejsce pracy w ścisłym centrum Warszawy, Licencję Komisji Nadzoru Finansowego, rozbudowany wewnętrzny system wyróżnień pracowników. dobre opcje
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-08-01 17:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Lublinie fajny gościu przeprowadza rozmowę
zdjecie uzytkownika
hmm... - 2015-08-12 16:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowałem tam, ale miałem biuro po sąsiedzku (w tym samym budynku) call center tej firmy w Lublinie. Rotacja musiała być niesamowita, bo praktycznie co miesiąc zupełnie nowa ekipa tam przychodziła. To chyba nie świadczy najlepiej.
zdjecie uzytkownika
motok - 2015-08-21 01:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kurcze myślałem, że w jakiś sposób można liczyć na to, że skład się ustabilizuje, bo jeżeli nie to w końcu okaże się, że nie będzie komu przyjść do pracy. A to chyba dla nikogo nie byłoby dobre rozwiązanie. Tym bardziej, że w 4life direct jest parę ofert, które wiszą i wiszą :) Wiadomo coś o POSTĘPACH rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-09-08 16:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, forma pozostawia wiele do życzenia. Osoby, które tam szkolą do sprzedaży również pozostawiają wiele do życzenia. Niestety jeśli chodzi o obsługę klienta odpowiadają suchymi wyuczonymi regułkami Pana (chłopaka), który ich szkolił. Śmiem też twierdzić, że nie potrafią się przyznać do porażki, cofnijmy się do sprawy z 2014 roku, która była nagłośniona w "Sprawie dla Reportera". Co do zarobków - szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
zajebisty - 2015-09-10 01:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak nic się nie zmieniło.
Pozwalniali albo zwolnili się sami,Tych najlepszych - którzy podstawę 4 life tworzyli.
Jest mi bardzo przykro iż tak postępują.
Były pracownik.
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2015-09-20 11:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To trochę przykre, że jest tyle negatywnych opinii. Aktualnie poszukuję pracy i przeglądałam ich oferty pracy. Poszukują nie tylko agentów ubezpieczeniowych, ale również doradców klientów. Dobrze, że proponowana jest umowa o pracę, dość mam zleceń. No i wynagrodzenie składa się z podstawy, ciekawe tylko jakiej wysokości.
zdjecie uzytkownika
zajebista - 2015-09-25 00:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi też jest troszkę , też tworzyłam firmę...
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-10-20 15:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem oni są sławni dlatego, że mają te bezterminowe ubezpieczenia, bo warunki sa jednak nietypowe. Nie potrzebuja badań lekarskich, zdnych zaświadczeń, osoby do 85 roku życia też są przyjmowane bez problemów. Dla ludzi to naparwde udogodnienie spore no i też cenowo są przystępni z tego co widziałem.
zdjecie uzytkownika
lokaj - 2016-02-04 22:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie romek, dlatego klienci ich cenią i mają silna pozycję na rynku. Ja mysle nad aplikowaniem jak Doradca klienta. Oferuja bowiem umowę o pracę po okresie próbnym, stałą, niezmienną podstawę i najważniejsze - ekstra kasę za wyniki.
zdjecie uzytkownika
rtghj - 2016-02-10 20:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ile wynosi u nich okres probny np. na stanowisku doradcy klienta..noo ale wiem ze oprcz podstawy mozna tez liczyc na jakeis bonusy za wyniki ..
zdjecie uzytkownika
o la - 2016-02-13 20:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O rany skoro jest zapewniona umowa o pracę @lokaj, to widać, że zależy im na pracownikach. Przecież w dzisiejszych czasach stabilne zatrudnienie to rzadkość.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-18 13:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda pracowałem w 4life ponad rok temu el po komentarzach widze, że nic sie nie zmieniło :) Pracowałem tam przez ponad pół roku, dali mi szanse muszę to przyznać, w sumie nie byłem najlepszym sprzedawcą ale sprzedać ubezpieczenie 4life to trudna sprawa. Na początku, po szkoleniu dostajesz do dzwonienia bazy starych klientów (tzn. takich, którzy zrezygnowali, nie odbierali i dzwonimy do nich po raz kolejny, szkolenie po szkoleniu). Jak już przejdziesz na umowe o pracę i trafisz do któregoś zespołu, to na początku możesz liczyć na świeże kontakty, dopóki konwersja nie spadnie poniżej minimalnego progu, ale jeśli spadnie to nie dostajesz nowych kontaktów i cięzko wtedy zrobić plan miesięczny (około 100 polis lub wiecej). Jeśli chodzi o atmosfere to jest całkiem ok. Jak sprzedajesz to jesteś pupilkiem lidera, ale jak nie wyrabiasz planów to mija Cię korytarzem jak byś był nieznajomym. Konsultanci są w wiekszości spoko ludźmi, w wiekszości bo zawsze trafi się ktoś dziwny :) Podsumuwując 4life daje szanse każdemu, ale cięzko sprzedać ich polisy bo po prostu są zbyt drogie i najzwyczajniej słabe, jak ktoś wyżej napisał, nie mogą konkurować z najwiekszymi firmami ubezpieczeniowymi. Umowe o pracę miałem z podstawą 2000 brutto. Praca bardzo męcząca i przynajmniej Ja miałem jej szybko dość.
zdjecie uzytkownika
ikar5 - 2016-02-18 15:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracowniki mimo wszystko uważam polisy na życie popularnym towarem obecnie. wiadomo że nie będzie wielkiej podstawy bo tutaj musisz polegać na zdobywanych prowizjach
zdjecie uzytkownika
galuszka - 2016-02-22 18:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca do najłatwiejszych nie należy, ale to normalne- tak po prostu jest w handlu, trzeba być przekonywującym. a fajnie że można zdobyć u nich Licencję Komisji Nadzoru Finansowego.
zdjecie uzytkownika
legoland - 2016-02-29 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
galuszka, jesteś przekonana o tym co mówisz ? Przecież 4life direct zajmuje się sprzedażą i na dobrą sprawę teraz potrzebują ludzi na doradców - radzę się zapoznać z ofertą żeby się nie wygłupić:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1. Rozmowa telefoniczna, pierwsze zadane mi pytanie: ile chce zarabiać. Powiedziałam że 1400zł, drugie pytanie: od kiedy mogę zacząć ,
ja- od przyszłego tygodnia. Pani z HR: dobrze, w takim razie możemy kontynuować rozmowę. Zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną.
Rozmowa w placówce firmy w Lublinie na ul.1 maja na sali call center.Hałas jak w ulu.
- pytanie o doświadczenie, dlaczego tu aplikuje, praca marzeń
- symulacja rozmowy z potencjalnym klientem
- pytanie o mój największy sukces
- jak sobie wyobrażam prace w call center
- jakie cechy musi mieć dobry sprzedawca.
Na koniec informacja że trenerka przekaże informacje działowi Hr i jeśli będą zainteresowani to zadzwonią. Warunki finansowe nie podlegają dyskusji. Przez pierwsze 3 mies. u.zlecenie. Jeżeli się sprawdzisz i dobrze sprzedajesz u.o pracę. Jeżeli odejdzie się przez te pierwsze 3 miesiące płaci się kare. Po 1 mies. 300zł, po 2 200zł, po 3 100zł. Najpierw podpisuje się 2 tygodniową umowę szkoleniową- płatna 800zł brutto. Chyba 1700 brutto na zleceniu. Mowa o Lublinie.
-
Pytania: Co bym chciała najbardziej robić w życiu
Skąd pomysł o pracy na słuchawce i to w sprzedaży
Co robić jak klient nie chce kupić i rozmawiać
zdjecie uzytkownika
ikra - 2016-03-13 12:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba mowa o dobrej firmie.. taki doradca w dziale sprzedaży to handlowiec, tylko inaczej działa się w bankowości a inaczej w sklepie. Ciekawe jak wyglądają zarobki :)
zdjecie uzytkownika
Miminek - 2016-05-05 20:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ikra zarobki z pewnością nie są złe jeśli chodzi o stanowisko doradcy w dziale sprzedaży. Ale najpierw jest okres próbny, po którym dostaje się umowę o pracę. Do tego dochodzą szkolenia wstępne w atmosferze wsparcia i partnerstwa, szkolenie sprzedażowe prowadzone przez certyfikowanego Trenera Sprzedaży oraz licencja Komisji Nadzoru Finansowego.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie 4Life Direct!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4Life Direct
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert