brak logo

Techno Solutions

Sosnowiec

Opinie o Techno Solutions

anonim 2010-12-13 22:01:41
Ludzie ochydni, kazdy kazdemu robi na zlosc, a udaja takich milusinskich a noz w plecy wbija.
Biuro czyli tylko tam jest "kierowniczka biura" gruba pinda na niczym sie tam nie zna a poziom jej inteligencji jest bliski zeru, magazyn burdel, hala burdel, zero odpowiedzialnosci za wszystko, a produkcja nie ma nic wspolnego z certyfikatem ISO ktory dostali jakims fartem, a propo farta to tam jest wszystko tak produkowane !
pozdro dla grubej ochydnej [usunięte przez moderatora] - [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] off !
anonim 2011-02-28 11:00:46
Bliska zeru to jest inteligencja niektórych osób, które tu kiedyś pracowały Szkoda gadać. Najlepiej jest się zatrudnić i iść na L4 bo przecież po co pracować. pozdrowienia dla bezmózgich nierobów
aaa 2011-10-21 08:32:12
napiszcie co nowego słychać
abc 2011-11-02 18:58:20
aa nic nowego, niektorym wydaje sie ze wszystkie rozumy pozjadali,chyba trzeba kolejnego meila wyslac "go italia" to ktos sie opamieta.
cz 2011-11-06 23:04:31
o co dokładniej chodzi o kogo kto taki mądry
brrrr 2012-05-12 10:23:07
A czy ta firma to jeszcze istniejeeeee?????????????????????????
SuperNowa 2012-05-21 22:45:50
Oczywiście,że firma istnieje!
ja 2012-05-22 10:06:07
SuperNowa - 2012-05-21 22:45:50

Oczywiście,że firma istnieje!
I tak już niedługo padnie :)
SuperNowa 2012-09-05 21:08:54
Ta firma od "zawsze" ledwo daje rade,a jednak dziala i kase wyplacaja na czas.Nie takie problemy juz pokonala.Nie rozumiem czemu sa na jej temat takie kiepskie opinie,mnie sie tam dobrze pracuje.A ludzie sa jak wszedzie,jedni "normalni" inni nie.W pracy przyjacół się nie szuka tylko sie przacuje!!!
... 2012-11-17 20:06:55
wszyscy mądrzy i odważni bo anonimowi..pozwalniali co nie których to nie zadowoleni musieli sie wypowiedzieć na forum hehe..
BRS 2012-12-04 11:43:50
Tak jasne, z tego co mi wiadomo to ludzie sami się zwalniają - ciekawe czemu nie mogą tam wytrzymać...
Może dlatego że większość "pracowników" obrabia im tyłki ?
A może jeszcze z innych powodów, ale o tym nie wypada pisać na forum.
xyz 2012-12-07 20:04:55
tak..ta firma zawsze ledwo dzialala..i tak juz bedzie do konca o ile nie bedzie gorzej..a z tym wyplacaniem kasy na czas to tez tak nie do konca raczej..a jak sie ktos nie nadawal tosie go zwalnialo i tyle.nie ktorzy sami sie zwalniali, nie ktorzy byli zwalniali bo nie bylo pracy, a nie ktorzy byli zwalniani, bo sie poprostu nie nadawali i to wlasnie boli tutaj wiekszosc wypowiadajacych sie:)
EsKk 2013-05-15 18:32:38
Chłopie tu kokosów się nie dorobisz tylko garba a socjal ? jaki socjal nigdy tu czegoś takiego nie było i nie będzie szukaj roboty gdzie indziej !!
anonim 2013-07-19 16:53:05
eskk czy w takich ciężkich warunkach w jakich pracujesz w techno solutions jesteś zadowolony ze swojej pensji jaką otrzymujesz?
EsKk 2013-08-15 14:27:30
no szału nie ma, z 500zł mogło by być wiecej.
Terak 2014-02-28 08:56:52
Piłkarz, chyba najlepiej będzie jak napiszesz maila lub zadzwonisz do firmy, może Ci miejsce praktyk znajdą w Techno Solutions.
mlody 2014-03-15 11:17:30
Pilkarz daj sobie lepiej spokoj z praktykami:)wszedzie byle nie tam:)
mlody 2014-03-15 19:28:42
To zalezy komu ile jest potrzebne do przezycia;)
mlody 2014-03-29 11:23:28
no w snach moze tak;)
BRS 2014-04-05 01:57:50
ok max 1300zł
kamiKAdze 2014-04-05 01:59:44
no i padła hihihi już jej na chemicznej nie ma :D
mlody 2014-04-10 22:31:58
co za roznica padla czy nie.nawet jesli jeszcze nie padla to i tak to tylko kwestia czasu:D
Brs 2014-04-15 01:42:02
firma jest przeniesiona na ulice plonów a dokładnie montaż bo produkcja juz padla na dobre :D
mlody 2014-06-26 17:25:08
nie jest to dobra informacja zalezy dla kogo:D
mlody 2014-07-07 18:59:44
a czemu to nie jest dla Ciebie dobra informacja?:)
gey ;] 2014-07-26 00:35:14
ja tam bardzo dobrze wspominam prace w techno poznalem tam fajnych i milych ludzi a jak ktos szedl tam do pracy siedziec i nic nie robic a potem wielkie pretensje mial ze go zwolnili to ma pecha za siedzenie nikomu nie beda placic ...

z checia bym wrocil do techno dla paru osob ktore tam jeszcze pracuja ...

a co do wynagrodzenia nie jest zle ...

juz widze usmiech na twarzy osob co zobacza nick :)


mlody 2014-08-02 21:30:16
co do wynagrodzenia nie było źle ale mogło być też podobno lepiej.ludzie pewnie byli i tacy do zniesienia i tacy trochę gorsi do "przełknięcia":D Ci, którzy chcieliby wrócić do tej firmy radziłbym zastanowić się jeszcze raz bo jak to się mówi :"nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki"a szczególnie nazywającej się techno...:)
mlody 2014-08-02 21:59:19
haha i ludzie nie pracowali z uśmiechem tylko raczej pracowali ewentualnie uśmiechając się do siebie:)i co może być złego dla Polski, że we włoskiej firmie wywalają ludzi:)lepiej dla zwalniających , bo przynajmniej jest mobilizacja do szukania lepszej i bardziej przyszłościowej pracy:)
piz 2015-01-25 02:04:18
Dla mnie najistotniejsze jest to czy można u nich się rozwijać i czy oferują w miarę dobre warunki finansowe i socjalne. Historia czy biznesplan mnie nie interesują, bo do wszystkiego można się względnie dostosować. Powiedzcie czego osoba niezwiązana z firmą może się spodziewać na start, czy są to w miarę atrakcyjne warunki?
brs 2015-01-28 19:01:08
przyjęć nie ma a o socjalu zapomnij bo nigdy to czegoś takiego nie było i nie będzie :P
taki tam 2015-02-04 21:40:48
o rowijaniu sie to raczej ciezko tu mowic:)raczej praca polegajaca na jednym i tym samym wiec ciezko tu mowic o rozwijaniu sie..jak to na produkcji bywa.warunki finansowe to juz kazdy musi sam ocenic jak jest.a na start osoba moze sie spodziewac tak wlasciwie tego samego co bedzie przez caly nastepny czas czyli raczej nie wiele."piz" jesli jestes zainteresowana/y praca polegajaca na jednym i tym samym bez mozliwosci rozwoju dalszych perspektyw na przyszlosc to mozna sie tam zahaczyc:)z przyjeciami jest tez podobno ciezko wiec raczej nie ma sie tam co pchac:)
taki tam 2015-04-01 20:59:48
Praca na produkcji ogolnie polega na rutynie i monotoni i ciezko raczej oczekiwac jakichkolwiek widokow na dalsze perspektywy.zalezy jakie kolego masz wymagania i oczekiwania:)
lolo 2015-04-28 19:40:42
Czajen widze ze pracowales w technosolutions i wiesz co mowisz:)
jack 2015-07-03 16:32:43
Prace w ts wspominam milo , mimo tego ze super była - pani kierownik nie opłacała składek ZUS(o czym szef nie wiedział ), i mimo, że kwota wynagrodzenia miesięczna była mniejsza niż gwarantowana w umowie- to też zasługa pani kierownik, wszystko wyszło po czasie- jakie wały kręciła i firme z torbami by puściła
ona 2016-05-17 22:48:41
w branży poligraficznej nie wiem czy bym sie odnalazała, ale jak uwazasz jezeli chcesz pracowac to aplikuj
Zostaw swoją opinię o Techno Solutions - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techno Solutions