brak logo

Stako

Słupsk

Opinie o Stako

Domi 2014-07-21 17:18:49
Urlop ja chcę już urlop !! Chcę zapomnieć o tym syfie, smrodzie na spawalni .....urlop 10-cio dniowy i może L4 do końca sierpnia...
adam 2014-07-25 16:55:04
każdy pracujacy codziennie by chciał urlop i jak najwięcej urlopu, ale jakby tak sie postawić w roli osób, które w ogóle nie pracują i szukają od dluzszego czasu pracy, a znalezc nie mogą to masakra taki przymusowy urlop miec. a ludzi ktorzy biora udawane l4 totalnie nie trawie, bo to nie jest szanowanie pracodawcy i pracy ktora sie wykonuje, tylko wlasne wygodnictwo. jeszcze jak sie ma umowe o prace i dostaje za to kase to jest juz totalna masakra.
Domi 2014-08-17 11:43:49
He do końca sierpnia L4 , bo pogoda jeszcze ma być..
Nimek 2014-08-18 15:01:22
i po co to L4 Domi, powiedz mi co to ma na celu bo totalnie nie ogarniam po co o tym tutaj piszesz i w ogole po co to robisz. bzdura! ale jak juz to robisz o tym piszesz to zawsze sie mozesz podzielic z innymi dlaczego to robisz i co to ma na celu. na pewno pareo sob chetnie sie o tym dowie, np ja ;)
osoba 2014-09-22 19:20:29
Nikt nie może ponosić ujemnych następstw z powodu przynależności do związku zawodowego lub pozostawania poza nim albo wykonywania funkcji związkowej. W szczególności nie może to być warunkiem nawiązania stosunku pracy i pozostawania w zatrudnieniu oraz awansowania pracownika. Ponadto:

prawo reprezentowania interesów pracowniczych na forum międzynarodowym,
współuczestnictwo w tworzeniu korzystnych warunków pracy, płacy i wypoczynku,
prawo tworzenia ogólnokrajowych zrzeszeń (federacji) związków zawodowych,
opiniowanie założeń i projektów aktów w zakresie objętym zadaniami tego związku,
opiniowanie dokumentów konsultacyjnych Unii Europejskiej w zakresie zadań objętych zadaniami związków zawodowych,
występowanie z wnioskami o wydanie lub zmianę ustawy albo innego aktu prawnego w zakresie spraw objętych zadaniami związku zawodowego,
prowadzenie rokowań zbiorowych,
zawieranie układów zbiorowych pracy i innych porozumień przewidzianych przepisami prawa pracy
kontrola nad przestrzeganiem prawa pracy,
uczestnictwo w nadzorze nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
3
Pracownik 2014-09-23 15:40:10
Środek Europy, XXI wiek, a pracownika nadal się gnębi i stosuje mobbing, oraz zastrasza załogę. Dlaczego? Dlatego że jesteśmy w Polsce i niektórzy czują się bezkarni. Ciekawe co na to pańscy pracodawcy, panie F. Jest pan żałosny.
2
Raz sierpem raz młotem czerwoną chołotę 2014-09-25 09:07:44
Czy ktoś ze związków może odpowiedzieć na pytanie kiedy odbędzie się jakieś spotkanie i kiedy będzie można do "SOLIDARNOŚCI" się zapisać ???. Sporo ludzi ze spawalni i nie tylko nie może się doczekać .
1
Pracownik 2014-09-25 11:28:04
Dlaczego nikomu nie przyjdzie do głowy pomysł aby zgłosić to do prokuratury. Przecież to co on robi jest nielegalne.
ale narzekacie 2014-09-25 18:41:20
no powiem ze narzekacie opor strasznie bardzo. wiadomo moze was do tego sytuacja zmusza. ale tak na prawde to nie wiem co tam sie dzieje. ja to nigdy nie bylem w ziwazku zawodowym ale ostatnio myslalem, zeby cos zaczac dzialac bo tam chyba dobra kasa jest - ale najpierw niech mnie przyjma gdzies do roboty ; (
rekordzista wydajności 2014-09-25 19:20:32
Pewnie jesteś z tych co mają wykształcenie podstawowe a na rękę co najmniej 10 koła byś chciał . I pewnie jeszcze żeby przyszli do ciebie i błagali żebyś zechciał u nich pracować.Ot taka to PGR-owska mentalność
Mecenas Jarząbek 2014-09-25 21:21:52
Witam wszystkich zainteresowanych zadymą w Stako. Otóż z tego co się orientuję to pracownicy maja sprawę wygraną, pod warunkiem że się nie ugną przed socjopatycznymi praktykami pracodawcy.Biorąc pod uwagę że pracodawca już na starcie spalił się w dokach co stawia go na przegranej pozycji, gdyż nie zna elementarnych zasad i przepisów kodeksu pracy. Sprawa sięga głębszego problemu który tkwi nie w samych pracownikach lecz w pracodawcy.Pracodawca zastosował zastraszenie i czysty mobbing co w naszym kraju i świetle prawa jest karalne.Pisanie zawiłym językiem urzędowym nie upoważnia go do tego aby traktować pracowników jak gorszy podmiot. Panie dyrektorze dyrektorem się bywa a nie jest się z zawodu.
Pracownik 2014-09-26 00:10:34
Mecenas masz rację. Tylko zamiast na tym forum tracić czas trzeba to zgłosić do prokuratury. Wtedy szybko skończy sie zastraszanie i będziemy mogli wrócić do normalnej pracy bez mobbingu.
lider 2014-09-26 09:25:36
Spokojnie , związki już się tym zajęły. Dupę mu przetrzepią jak trzeba. Teraz tylko nie dajmy się nabrać na jego uśmieszki i trzeba te związki utrzymać bo ta łajza wlazłą nam wczoraj w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale już na pewno myśli jak by tu nas wydymać .I nie łudzmy się na pewno to zrobi w swoim stylu od tyłu ;))
Pan Jabłecznik 2014-09-26 22:16:53
Będą jeszcze jabłka ??
1
Paco Dupo lisoss 2014-09-26 23:06:15
pól godziny jebło
bitels 2014-09-27 20:48:53
w co wy wierzycie ze dalej firma ponosi straty jest na minusie ?
Pan Jabłecznik 2014-09-28 10:57:31
Gdyby była na minusie to by jabłek nie rzuciła. Może na Święta Bożego Narodzenia dostaniemy po świeżym śledziu z beczki, która będzie się znajdować koło kołowrotka.
bitels 2014-09-28 12:15:49
Pan dyrektor bedzie nam wsciskał swoke bajeczki bo tak musi bo inaczej jego zwolnia na premi nas oszukuje bo program do naliczania wylacza sie na pare dni a poznie po ponownym uruchomieniu premia spada o 10 % i dzieki zwiazkom tak by nie było i sie teraz sie z nas malarni sie smiejecie u was tez niedługo poleca głowy wy wielcy spawacze i kontrolerzy szczelnosci nie do wszystkich sie to tyczy babole puszczacie nawet o tym nie wiecie cieszycie sie ze co macie jabłka darmowe napoje i impreza integracyjna a co ostatnio wam dyrektor obiecywał ze jak zrobicie 600 zbiornikow na zmiane to dostaniecie na zmiane jakas pole do podzialu i ile na jednego pracownika to wyjdze 100 zl neeto.
2
BANK GODZIN 2014-09-28 13:03:15
Rekompensata czasem wolnym

Pracownik za pracę w nadgodzinach może otrzymać normalne wynagrodzenie i dodatek albo czas wolny. Decyzja o formie kompensaty za dodatkową pracę należy zasadniczo do pracodawcy.

W zamian za czas przepracowany w godzinach nadliczbowych pracodawca może udzielić pracownikowi czasu wolnego. W zależności od tego, kto był inicjatorem jego udzielenia, wymiar czasu wolnego wynosi odpowiednio:

tyle samo godzin, ile wyniosła liczba nadgodzin - jeżeli czas wolny został udzielony na pisemny wniosek pracownika,

o połowę większą liczbę godzin niż liczba przepracowanych nadgodzin - jeżeli czas wolny został udzielony przez pracodawcę bez wniosku pracownika (art. 1512 § 1 i 2 K.p.).

Zatem gdy wniosek o czas wolny za godziny nadliczbowe składa pracownik, to otrzyma za 1 godzinę takiej pracy 1 godzinę czasu wolnego. Natomiast gdy pracownik odbiera czas wolny z polecenia pracodawcy, to rekompensata jest korzystniejsza, gdyż wynosi 1,5 godziny za każdą nadgodzinę. Wykorzystanie czasu wolnego z inicjatywy pracodawcy musi nastąpić najpóźniej do końca okresu rozliczeniowego. W przepisach brak jest takiego zastrzeżenia, gdy to pracownik wnioskuje o udzielenie czasu wolnego za godziny nadliczbowe. Zatem w tym przypadku odbiór czasu wolnego może nastąpić także po zakończeniu danego okresu rozliczeniowego. Jednakże złożenie wniosku powinno nastąpić przed terminem wypłaty wynagrodzenia za bieżący miesiąc. Tak też uznał Główny Inspektorat Pracy w piśmie z dnia 21 kwietnia 2009 r., znak: GPP-306-4560-32/09/PE/RP.

W przypadkach udzielenia pracownikowi czasu wolnego za pracę nadliczbową, nie ma on prawa do dodatku do wynagrodzenia za tego rodzaju pracę. Przysługuje mu jednak prawo do normalnego wynagrodzenia za każdą dodatkowo przepracowaną godzinę. TAKIE MAMY PRAWO TO JESTEM CIEKAWY KIEDY TE NADGODZINY ODBIORE W MIESIACU MAM NP 16 SETEK RAZY 4 MIESIACE = 64 H ODBIORU MAM 96 H PODZIELE TO NA 8 H TO WYJDZIE MI 12 DNI DO ODEBRANIA ALE KIEDY A JAK WYROBIE LIMIT NADGZODZON W MIESIACU 32H TO DO ODBIORU DEDE MAIŁ 24 DNI TO WŁASNIE KIEDY TO ODBIORE O URLOP CIEZKO SIE DOPROSIC BO JEST TYLE ROBOTY NIE DZISIAJ WES URLOP NA ZADANIE WEZME TO MNIE ZWOLNIA
Raz sierpem raz młotem czerwoną chołotę 2014-09-29 11:02:12
Co się spinasz już niedługo te sprawy SOLIDARNOŚĆ będzie załatwiać. I bajeczki wciskane ludziom na pseudozebraniach derektorowi nie przejdą .
1
gosc 2014-09-30 09:55:42
Masz racje w czwartek o 14,30 jest zebranie na siekiewicza w zwiazkach chetnych zapraszam na siekiewicza w solidarnoaci a kto sie boi to niech dalej wacha kielbe
Pionier 2014-09-30 17:29:38
W czwartek 2 pażdziernika o 14,30 jest zebranie załogi stako i związkowców w siedzibie solidarności chetnych zapraszamy. ZRÓBMY POŻĄDEK!
2
SHIFT 2014-09-30 21:32:34
Pionier mam już hasło przewodnie : "ZRÓBMY PORZĄDEK! BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ"
jak tam po zebraniu 2014-10-15 18:01:03
i jak tam po zebraniu bo minęło juz trochę czasu a tutaj żadnej rewolucji nie widzę, chbya, że w samej firmie dzieje sięrewolucja i wzięliście siędo roboty ;) no ciekawy jestem co uradziliście na tym zebraniu. W końcu to ktoś musi porządek zaprowadzić, tak jak wszędzie ten cały zwiazek jest na tyle mocny, żęby coś ugrać?
dawny pracownik 2014-10-18 15:42:48
Pojechana firma.pracowałem tam bardzo długo.ale warto było się zwolnić,a to otworzyło mi drzwi na Europę.nie żałuję ani chwili.jak bym dalej tam robił bym dalej narzekał na ten syf.firma bez jakiejkolwiek przyszłości.kołchoz,obóz i nic więcej.zero poszanowania człowieka.jak przyjeżdżam obok tej firmy to nawet patrzeć mi się nie chce w jej stronę.syf,syf,syf!!!
1
stiwen 2014-10-23 20:52:32
Siema leszce he he. stiwen zyje i sie smieje olejcie to beznadziejna stako wtedy zobaczycie jakie zycie jest kolorowe
stiwen 2014-10-23 20:56:38
kto tam jeszcze zostal w tym syfie. Pampers pewnie osrany chodzi a kurczak burger jeszce tam jest? zwany rosolem i melon przydupasek (pijecki ryj zafafluniony) i pewnie dea tofiki a moze i nawet trzy. pelna okupacja
stiwen 2014-10-23 21:10:36
he he co to za zwiazki. To mieczaki z osranymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Osrac frajerczynskiego udaje madrego a tepy jak PIEŃ.
Janek 2014-10-30 05:05:10
Jakoś nie za bardzo mnie interesuje co to za zwiazki sie porobily czy coś - powiem szczerze, że pewnie większości ludziom którzy szukają pracy albo po prostu opinii o firmie taka wiedza się do niczego nie przyda. Potrzeba konkretów jak w firmie się wszystko udaje i generalnie jaka tam atmosfera i zadowolenie z pracy?
Darek 2014-11-01 18:00:11
Witam! Ja tez pracowalem w tym zakladzie w latach 90tych.Jako spawacz dzwigalem z przesowajacych sie w stalowym korytku przygotowanych do spawania zbiornikow,wrzucalem na obrotnik,spaw,zmiana strony,spawanie,gotowe do korytka.Z poczatku wydawalo mi sie to latwe.Po ok 2,5 miesiacach jednak takiej pracy zaczely mnie totalnie bolec przedramiona i przeguby rak.Po jakims czasie zaczely sie tez problemy z kregoslupem.Odmowilem w nastepnym miesiacu pracy w Soboty i Niedziele.Od pilnujacego nas jako brygadzisty jakiegos emerytowanego boksera uslyszalem,ze zrobil sie ze mnie zly pracownik i mam uwazac.Poszlem za zwolnienie.Gdy sie zakonczylo wylali mnie.Klopoty ze zdrowiem zostaly.Nic nie moge udowodnic.Obliczylem ze dzwigajac okolo 100 najlzejszych wtedy zbiornikow(a robilo sie ok.120,czasem wiecej),podczas zdejmowaniaz rynny,zakladania,przekrecani,wrzucania do rynny gotowego zbiornika trzeba bylo w sumie podniesc ponad 4 nawet do 6 ton dzinnie przy 12 godzinach pracy.Nikt zdrowia mi nie wroci a ludzie ktorzy tym kierowali uwazaja pewnie,ze maja czyste sumienie.Przy 12 godzinach i pracy w Soboty i Niedziele zarobilem wtedy ok 1400zl.Niech Pieklo pochlonie taki zaklad,takich pracodawcow i caly ten system w ktorym ludzie sa kompletnie nie licza.Czytajac opinie o zwalnianiu ludzi widze ze chyba nic sie nie zmienilo i juz nie wierze ze moze sie zmienic cos na lepsze.Polska to dziki beznadziejny kraj.
1
Spawacz 2014-11-06 15:48:57
Ciekawa historia, aż się wzruszyłem. Może udasz się p.Darku do "Rozmów w Toku". Tak na serio w latach 90 była inna technologia i warunki pracy. Obecnie cała linia spawalnicza jest tak przemyślana , aby pracownik jak najmniej się nadźwigał. Mamy przez cała linie rolotoki po których zbiornik śmigają jak ciepłe bułeczki, podnośniki hydrauliczno-ciśnieniowe do przenoszenia zbiorników, wózki do transportowania, paleciaki ramieniowe, roboty do spawani jaki i podnoszenie,przenoszenia, itp. Mało tego że teraz bez Sobót i Niedziel zarabiasz dwa razy więcej jak w latach 90-tych. Skoro p.Darku było ciężko w latach 90 tych po zaledwie 2 miesiącach pracy mógł Pan zrezygnować i zatrudnić się w innym zakładzie. Nikt nie trzymał na siłę. Może został Pan zwolniony bo zwolnienie było tak długie że przekroczyło Pana staż w zakładzie.
1
As 2014-11-07 10:18:26
Prawda,teraz w stako spawacz to tylko patrzy jak roboty pracują i konto sprawdza czy mu się kasa zgadza . I dlatego ma czas o głupotach myśleć (tzn. ZWIĄZKACH) a dyrekcja tylko myśli jak to zrobić żeby biedny spawacz robił coraz mniej a zarobił coraz więcej. Łot taki to amerykański sen spawacza się ziścił ;)
3
Robot 2014-11-07 22:42:46
A spawacze to ci co ich jest za dużo i mało robią?
Pracownik 2014-11-11 19:41:59
Panowie znowu ankietę robią. Trzeba napisać jak jest na prawdę, to może amerykanie sie nami zainteresują a tak dyrektorek im bajki opowiada a nas gnębi.
1
Benio 2014-11-14 16:41:19
Dobre "Trzeba napisać jak jest na prawdę". Przecież po to jest ankieta, żeby pisać całą prawdę i wtedy wyniki są wiarygodne. "to może amerykanie sie nami zainteresują" Hehe ankieta zbierana na zakładzie zostaje w zakładzie. Nikt ich nie wyśle do USA. "a tak dyrektorek im bajki opowiada a nas gnębi" Bajki to Nam opowiada szczególnie jeśli chodzi o podwyżki itp. , a że gnębi to może z polecenia wyżej zasiadających ludzi. Tak czy inaczej gdyby nie było dyscypliny byłby jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pracownicy chodziliby jak wolne elektrony.
basieńka 2014-11-18 19:59:40
bardzo bym chciała iść do stako jako spawacz i pytanie do obecni tam pracujących jakie są teraz na dzień dzisiejszy warunki takiej pracy iczy da się wytrzymać? kasa wiem już jaka jest i byłabym wniebowzięta gdyby mi się udało dostac,
1
Bony M . 2014-12-15 10:42:13
Ciekawe kiedy bony ????
1
Zasiedziały pracownik produkcyjny. 2014-12-24 08:28:50
Moja wina dobra, a pusta butelka posłużyła jako dzbanek na gałązki świerku, taki świąteczny stroik na stół. Czekoladki zostawiłem na 18-ste urodziny mojej córki.
ps.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku mam przyjemność złożyć w imieniu własnym najserdeczniejsze życzenia zdrowia, wszelkiej pomyślności w życiu osobistym oraz sukcesów w pracy zawodowej.
2
Kane 2015-05-15 19:26:14
I po solidarnosci a bajzel dalej pozostal, po 10h pracujemy bo trzeba podgonic produkcje a jest jedna przerwa 20 min po 5h przepracowanych.
henio 2015-09-15 04:44:35
dziwnie z tymi przerwami, to jest chyba przecież w kodeksie pracy, że po każdej przepracowanej godzinie należy ci się pięć minut przerwy, a jeśli masz chyba z tego co pamiętam sześć godzin, to ma się jakieś 15 minut ekstra na obiad czy coś takiego... jeśli macie to w umowie to walczcie, żeby było tak jak jest tam zapisane
2345r 2016-02-04 12:33:37
hej hej od dawna widze cisza tutaj..w szukaja na stanowsiko Business Analyst w Słupsku trzeba znac dobeze aniwlski, cala oferta jest wlasnie w tym jexzyku
rara 2016-02-16 10:25:21
Znajomość angielskiego w dzisiejszych czasach nie jest niczym dziwnym @2345r. Zobacz, że są nawet odpowiednie szkolenia więc na pewno są możliwe jeszcze jakieś kursy doszkalające.
miał 2016-02-19 19:49:45
Kursy doszkalające może i są, ale i tak żeby zatrudnili na stanowisko business analyst to trzeba znać język angielski na wysokim poziomie. Do tego jeszcze trzeba mieć wyższe ekonomiczne wykształcenie.
he. 2016-02-23 12:43:19
wiadomo, że takie stanowisko niesie ze sobą dużo wymagań ze strony firmy, jednak co idzie z tym w parze, to również umowa o pracę i dobry system świadczeń socjal ;)
kierp 2016-03-04 17:31:27
to prawda. Praca w stako to wszytko czego w sumie standardowy pracownik oczekuje. Przy czym dostać się nie jest łatwo. Szukają nadal chyba bezskuteczne business analityka
mikoś 2016-03-08 19:38:13
Ich wyroby dostrczane są na rynki w ponad 50 krajach a dostarczaja produkty najwyzszej jakosci zbiorników ciśnieniowych LPG i CNG, prawdopodobnie poszukuja ludzi na produkcję.
tgyu 2016-04-09 19:05:33
hej z tego co wiem to ich najnowsza oferta pracy ejst na stanowisko pracownika sprzatajacego w Kutnie ogolenie to napisali w ogloszeniu ze poszukuja tam osób z orzeczeniem o niepełnosprawności do utrzymania czystości wewnątrz i na zewnątrz budynku.
jacek 2016-05-12 08:39:41
pomyliłeś firmy @tgyu, STAKO ze Słupska to światowy lider w produkcji zbiorników ciśnieniowych.Aktualnie poszukuje inżyniera procesu. wymagania to kierunkowe wykształcenie i minimum 2- letni staż, a oferują stabilne zatrudnienie, szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego
patryk 2016-06-04 09:35:50
JAKA SYTUACJA OBECNIE? WARTO ZMIENIAC PRACE
marcin 2016-06-19 11:35:12
patryk' a na jakie stanwosiko chcesz zmienic dotychczasowa prace na sprzataczke? sorry, ze tak pisze ale wiekszosc ofert pracy jakie posiadaja dotycza wlasnie tego stanowiska pracy, moze to idelana praca dla kobiety ale dla mezczyzny? ale chociaz daja umowe o rpace.
Zostaw swoją opinię o Stako - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stako