Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stako

Pracowałeś w firmie Stako i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robol - 2013-06-09 17:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Słuchajcie rozwiązanie jest proste nie będzie premii za czerwiec , będę robić wolniej i mniej bo i tak nikt mnie nie wynagrodzi za ciężka prace nagroda uznaniowa czy jak kto woli premia. Dwa miechy i pustki na magazynie , wtedy może dojdą do wniosku ze zakład istnieje tylko dzięki takim robolom jak MY, którzy jak jest potrzeba zasuwają na trzy zmiany, albo dają do pomocy na magazyn w ostatnie dni miesiąca, żeby tylko biuro miało premie za sprzedaż tak jak to miało miejsce w maju.
zdjecie uzytkownika
żal - 2013-06-13 12:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi was chłopaki jak wam tak źle w stako to czemu nie poszukacie sobie innej roboty
zdjecie uzytkownika
Naczelny - 2013-06-13 16:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żal - 2013-06-13 12:55:26

Żal mi was chłopaki jak wam tak źle w stako to czemu nie poszukacie sobie innej roboty
Bo my nie są(usunięte przez administratora) . Niech nam MOŚKI odprawy zapłacą to sobie poszukamy ;))))
zdjecie uzytkownika
16 lat pracy w Stako - 2013-06-13 19:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naczelny - 2013-06-13 16:51:22

żal - 2013-06-13 12:55:26

Żal mi was chłopaki jak wam tak źle w stako to czemu nie poszukacie sobie innej roboty
Bo my nie są(usunięte przez administratora) . Niech nam MOŚKI odprawy zapłacą to sobie poszukamy ;))))
Dokładnie , jak zwolnia to odprawa 3 miesieczna + wypowiedzenie 14 dniowe albo 3 miesieczne na wolnym ze swiadczeniami :P W najlepszym przypadku 6cio krotnosc wyplaty tj, od 14 do 18 tysia :P :P Sam sie nie zwolnie : P
zdjecie uzytkownika
żal - 2013-06-14 09:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 lat pracy w Stako - 2013-06-13 19:30:14

Naczelny - 2013-06-13 16:51:22

żal - 2013-06-13 12:55:26

Żal mi was chłopaki jak wam tak źle w stako to czemu nie poszukacie sobie innej roboty
Bo my nie są(usunięte przez administratora) . Niech nam MOŚKI odprawy zapłacą to sobie poszukamy ;))))
Dokładnie , jak zwolnia to odprawa 3 miesieczna + wypowiedzenie 14 dniowe albo 3 miesieczne na wolnym ze swiadczeniami :P W najlepszym przypadku 6cio krotnosc wyplaty tj, od 14 do 18 tysia :P :P Sam sie nie zwolnie : P
obyście mieli racje co do tej odprawy, życzę wam jak najkrótszej męki w tym obozie.Stako jest dla tych co lubią (usunięte przez administratora).Pozdro
zdjecie uzytkownika
zielony hrabia - 2013-06-23 21:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 lat pracy w Stako - 2013-06-13 19:30:14

Naczelny - 2013-06-13 16:51:22

żal - 2013-06-13 12:55:26

Żal mi was chłopaki jak wam tak źle w stako to czemu nie poszukacie sobie innej roboty
Bo my nie są(usunięte przez administratora). Niech nam MOŚKI odprawy zapłacą to sobie poszukamy ;))))
Dokładnie , jak zwolnia to odprawa 3 miesieczna + wypowiedzenie 14 dniowe albo 3 miesieczne na wolnym ze swiadczeniami :P W najlepszym przypadku 6cio krotnosc wyplaty tj, od 14 do 18 tysia :P :P Sam sie nie zwolnie : P
3 miechy to na wypowiedzeniu będziesz robił a na końcu urlop weźmiesz, dodam tylko że stratny będziesz bo premii przez ten czas nie będziesz miał a urlop zapłacony będzie ze średniej
także po 18 tysia pojedziesz raczej na zachód:-)
albo dalej będziesz narzekał i pracował-tak jak to robiłeś przez 16 lat:-)
zdjecie uzytkownika
omery - 2013-07-13 08:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wam zle to w ims wam pokarzą jak się pracuje na 4 łapach będziecie wracać pozdrowienia z lini pras haha..... BURAKI
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-07-14 10:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omery - 2013-07-13 08:30:48

jak wam zle to w ims wam pokarzą jak się pracuje na 4 łapach będziecie wracać pozdrowienia z lini pras haha.....(usunięte przez administratora)
Nie wiem czy się orientujesz ale w Flerze obecnie Imsie zmieniono nazwe firmy zeby odejsc od podatkow i to juz swiadczy jak wlasciciel kreci zeby nabijac wiecej kabzy , dlatego nie dziwi mnie to ze zatrudnia pracownikow z Indii, Turcji korzy pracuja za psie grosze no ale maja dostarczany catering do pracy i sa przywożeni i odwożeni Nordem pod same baraki. To powiedz mi jak Polscy pracownicy maja tam zarabiac i byc traktowani ??? Jak maja byc rozliczani z godzin sobotnich ??
Niedlugo w Stako tez sie przekonamy jak to jest ,gdy(usunięte przez administratora) wpadnie na pomysl zatrudniena pracownikow z Indii na prasy do wciskania dwoch guzikow jednoczesnie. Taka praca dla(usunięte przez administratora) bez szkoly juz nie mowiac o maturze. Prosta regula chcesz zaoszczedzic plac mniej przy wiekszym przerobie produktu.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-26 12:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Co jest panowie co tam słychać w firmie ??coś tu smutno się zrobiło :))))
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-12 19:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wręcz odwrotnie, wszystkim jest wesoło w szczególności, że każdy (usunięte przez administratora) i robotę. Bat w formie nagrody uznaniowej już nie działa, bo ludzie przyzwyczaili się do niskich premii. Jakość produktu daje wiele do życzenia co potwierdza odbiorca.
Ps. Panie (usunięte przez administratora) zbliża się koniec roku , jeżeli zakład ciągle jest pod kreską tak jak Pan twierdzi to ciekawe jak to się będzie przekładać na Pana roczną premie ? Jaki gospodarz taka sytuacja w firmie.
zdjecie uzytkownika
POlska - 2014-01-21 14:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) Jak wam sie robi w te mrozy w stako? Zalozyli wam juz kaloryfery czy dalej marzniecie heh:) powodzenia!:):):):)
zdjecie uzytkownika
PISmak - 2014-01-23 15:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [POlska - 2014-01-21 14:06:14]:
Nie wiem czy pracowałeś w Stako, ale kaloryfery są od samego początku istnienia zakładu. Jeżeli chodzi o grzanie to rewelacja , na halach temp 22C to norma (ciepłe powietrze wdmuchiwane systemem wentylacji grzewczej). W pomieszczeniach socjalnych grzejniki(kaloryfery) gorące , zapewne cieplejsze jak u ciebie w domu :) :) :) Od dwóch lat wydane ocieplacze leżą w szatni, gdyż nie ma takiej potrzeby zakładać. Podsumowując JEST CIEPŁO !! i dzięki że się o Nas martwisz.
Również życzę powodzenia!! :):)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik:) - 2014-01-26 12:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha 2 lata temu tam robilem o tej porze bylo jakies 15 stopni mrozu na zewnatrz i na halach bylo podobnie kierownik w kantorku cieplutko, a na hali - 10 i o czym my rozmawiamy? Nie wiem jak teraz ,moze inspekcja was odwiedzila. Ale to jest prawda co mowie niech ktorys pracownik potwierdzi.
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-06-19 11:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyralem w stako u zaby na lapkach zle niebylo wejdzcie na strone firmy prowam to jest dopiero kino
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 15:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można liczyć na dodatki świąteczne dla dzieciaków albo chociaż jakieś specjalne ubezpieczenie zdrowotne? Mam gromadkę dzieci i chciałbym mieć dodatkowe ubezpieczenie i bardzo to dla mnie ważne, a jakby dzieciaki dostały paczki, byłoby super!
zdjecie uzytkownika
Makaron - 2014-06-29 18:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Specjalne ubezpieczenie zdrowotne , zapraszam do rozszerzenia pakietu na dogodnych warunkach w Ergo Hestia. Co do paczek to proszę kierować prośby do Św. Mikołaja, albo Dziada Mroza. Buhaha paczki co, a może jeszcze bony buuhhahaaha.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-30 13:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie żadne 'buahahaha' tylko pytam bardzo poważnie. Nie wiem dlaczego wiele osób się dziwi jeśli o to pytam. W mojej poprzedniej pracy to było oczywiste, że dostawało się na święta paczki dla dzieci ze słodyczami i nie tylko. Od znajomych tez własnie słyszałem, że dostają bony na święta i czasem w ramach nagrody. Panie @Makaron dlaczego to tak zadziwiło Pana? Dla mnie to rzecz normalna i fajny sposób doceniania pracownika.
zdjecie uzytkownika
Makaron - 2014-06-30 17:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak Panie anonim ,że nie w tym zakładzie. Jeżeli tak Panu bardzo zależy na tych paczkach i ubezpieczeniu to proponuję jak najszybciej zmienić zakład.Szkoda Pana nerwów przy zbliżających się Świętach. Jak pracuję w tym zakładzie prawie 12 lat to jeszcze nigdy ale to nigdy nie było bonów czy paczek z okazji Świąt. Nawet dodatek za pranie z 5zl dopiero po 15 latach został podwyższony do 10zł co dla mnie i tak jest to śmieszną sumą przy dzisiejszych cenach wody, proszku , prądu i eksploatacji pralki. Zapomnij p.anonim o dodatkach Świątecznych.....chociaż w Tłusty Czwartek na pączka możesz liczyć buahhabaha
zdjecie uzytkownika
Mikos - 2014-07-01 14:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tyle lat i nigdy nic nie dostałem specjalnego na święta od mojej firmy, wiec makaranowi sie nie dziwie. Jestem juz doswiadczonym robotnikiem i pare firm zaliczylem. intersuje mnie konkretna praca w tym momencie, moze tworzone sa jakies specjalne miejsca dla osob doswiadczonych, ktorym zostalo juz tylko pare lat do przejscia na emeryture. Nawet jakims kierownikiem zmiany moge zostac. Wiele jest osob w moim wieku ktore pracuja?
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2014-07-02 17:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest kolego jedno specjalne miejsce dla osoby doświadczonej. Zapraszam na stronę naszej firmy : http://www.stako.pl/kariera/
zdjecie uzytkownika
Mikos - 2014-07-03 16:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
calkiem przyjemnie jest mi, ze takie miejsce dla mnie sie znajduje. ale przed wyslaniem cv jestem ciekaw jaka stawke mi zaproponuja. jako doswiadczona osoba nie chce robic za minimalna stawke. to jaka kasa moge tam zarobic?
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-07-21 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Urlop ja chcę już urlop !! Chcę zapomnieć o tym syfie, smrodzie na spawalni .....urlop 10-cio dniowy i może L4 do końca sierpnia...
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-25 16:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy pracujacy codziennie by chciał urlop i jak najwięcej urlopu, ale jakby tak sie postawić w roli osób, które w ogóle nie pracują i szukają od dluzszego czasu pracy, a znalezc nie mogą to masakra taki przymusowy urlop miec. a ludzi ktorzy biora udawane l4 totalnie nie trawie, bo to nie jest szanowanie pracodawcy i pracy ktora sie wykonuje, tylko wlasne wygodnictwo. jeszcze jak sie ma umowe o prace i dostaje za to kase to jest juz totalna masakra.
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-08-17 11:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He do końca sierpnia L4 , bo pogoda jeszcze ma być..
zdjecie uzytkownika
Nimek - 2014-08-18 15:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po co to L4 Domi, powiedz mi co to ma na celu bo totalnie nie ogarniam po co o tym tutaj piszesz i w ogole po co to robisz. bzdura! ale jak juz to robisz o tym piszesz to zawsze sie mozesz podzielic z innymi dlaczego to robisz i co to ma na celu. na pewno pareo sob chetnie sie o tym dowie, np ja ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stako
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski