Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stako

Pracowałeś w firmie Stako i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nimek - 2014-08-18 15:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po co to L4 Domi, powiedz mi co to ma na celu bo totalnie nie ogarniam po co o tym tutaj piszesz i w ogole po co to robisz. bzdura! ale jak juz to robisz o tym piszesz to zawsze sie mozesz podzielic z innymi dlaczego to robisz i co to ma na celu. na pewno pareo sob chetnie sie o tym dowie, np ja ;)
zdjecie uzytkownika
osoba - 2014-09-22 19:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nikt nie może ponosić ujemnych następstw z powodu przynależności do związku zawodowego lub pozostawania poza nim albo wykonywania funkcji związkowej. W szczególności nie może to być warunkiem nawiązania stosunku pracy i pozostawania w zatrudnieniu oraz awansowania pracownika. Ponadto:

prawo reprezentowania interesów pracowniczych na forum międzynarodowym,
współuczestnictwo w tworzeniu korzystnych warunków pracy, płacy i wypoczynku,
prawo tworzenia ogólnokrajowych zrzeszeń (federacji) związków zawodowych,
opiniowanie założeń i projektów aktów w zakresie objętym zadaniami tego związku,
opiniowanie dokumentów konsultacyjnych Unii Europejskiej w zakresie zadań objętych zadaniami związków zawodowych,
występowanie z wnioskami o wydanie lub zmianę ustawy albo innego aktu prawnego w zakresie spraw objętych zadaniami związku zawodowego,
prowadzenie rokowań zbiorowych,
zawieranie układów zbiorowych pracy i innych porozumień przewidzianych przepisami prawa pracy
kontrola nad przestrzeganiem prawa pracy,
uczestnictwo w nadzorze nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-23 15:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Środek Europy, XXI wiek, a pracownika nadal się gnębi i stosuje mobbing, oraz zastrasza załogę. Dlaczego? Dlatego że jesteśmy w Polsce i niektórzy czują się bezkarni. Ciekawe co na to pańscy pracodawcy, panie F. Jest pan żałosny.
zdjecie uzytkownika
Raz sierpem raz młotem czerwoną chołotę - 2014-09-25 09:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-09-23 15:40:10]:
Czy ktoś ze związków może odpowiedzieć na pytanie kiedy odbędzie się jakieś spotkanie i kiedy będzie można do "SOLIDARNOŚCI" się zapisać ???. Sporo ludzi ze spawalni i nie tylko nie może się doczekać .
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-25 11:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikomu nie przyjdzie do głowy pomysł aby zgłosić to do prokuratury. Przecież to co on robi jest nielegalne.
zdjecie uzytkownika
ale narzekacie - 2014-09-25 18:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem ze narzekacie opor strasznie bardzo. wiadomo moze was do tego sytuacja zmusza. ale tak na prawde to nie wiem co tam sie dzieje. ja to nigdy nie bylem w ziwazku zawodowym ale ostatnio myslalem, zeby cos zaczac dzialac bo tam chyba dobra kasa jest - ale najpierw niech mnie przyjma gdzies do roboty ; (
zdjecie uzytkownika
rekordzista wydajności - 2014-09-25 19:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale narzekacie - 2014-09-25 18:41:20]:
Pewnie jesteś z tych co mają wykształcenie podstawowe a na rękę co najmniej 10 koła byś chciał . I pewnie jeszcze żeby przyszli do ciebie i błagali żebyś zechciał u nich pracować.Ot taka to PGR-owska mentalność
zdjecie uzytkownika
Mecenas Jarząbek - 2014-09-25 21:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych zadymą w Stako. Otóż z tego co się orientuję to pracownicy maja sprawę wygraną, pod warunkiem że się nie ugną przed socjopatycznymi praktykami pracodawcy.Biorąc pod uwagę że pracodawca już na starcie spalił się w dokach co stawia go na przegranej pozycji, gdyż nie zna elementarnych zasad i przepisów kodeksu pracy. Sprawa sięga głębszego problemu który tkwi nie w samych pracownikach lecz w pracodawcy.Pracodawca zastosował zastraszenie i czysty mobbing co w naszym kraju i świetle prawa jest karalne.Pisanie zawiłym językiem urzędowym nie upoważnia go do tego aby traktować pracowników jak gorszy podmiot. Panie dyrektorze dyrektorem się bywa a nie jest się z zawodu.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-26 00:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mecenas masz rację. Tylko zamiast na tym forum tracić czas trzeba to zgłosić do prokuratury. Wtedy szybko skończy sie zastraszanie i będziemy mogli wrócić do normalnej pracy bez mobbingu.
zdjecie uzytkownika
lider - 2014-09-26 09:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-09-26 00:10:34]:
Spokojnie , związki już się tym zajęły. Dupę mu przetrzepią jak trzeba. Teraz tylko nie dajmy się nabrać na jego uśmieszki i trzeba te związki utrzymać bo ta łajza wlazłą nam wczoraj w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale już na pewno myśli jak by tu nas wydymać .I nie łudzmy się na pewno to zrobi w swoim stylu od tyłu ;))
zdjecie uzytkownika
Pan Jabłecznik - 2014-09-26 22:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będą jeszcze jabłka ??
zdjecie uzytkownika
Paco Dupo lisoss - 2014-09-26 23:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pól godziny jebło
zdjecie uzytkownika
bitels - 2014-09-27 20:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w co wy wierzycie ze dalej firma ponosi straty jest na minusie ?
zdjecie uzytkownika
Pan Jabłecznik - 2014-09-28 10:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bitels - 2014-09-27 20:48:53]:
Gdyby była na minusie to by jabłek nie rzuciła. Może na Święta Bożego Narodzenia dostaniemy po świeżym śledziu z beczki, która będzie się znajdować koło kołowrotka.
zdjecie uzytkownika
bitels - 2014-09-28 12:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan dyrektor bedzie nam wsciskał swoke bajeczki bo tak musi bo inaczej jego zwolnia na premi nas oszukuje bo program do naliczania wylacza sie na pare dni a poznie po ponownym uruchomieniu premia spada o 10 % i dzieki zwiazkom tak by nie było i sie teraz sie z nas malarni sie smiejecie u was tez niedługo poleca głowy wy wielcy spawacze i kontrolerzy szczelnosci nie do wszystkich sie to tyczy babole puszczacie nawet o tym nie wiecie cieszycie sie ze co macie jabłka darmowe napoje i impreza integracyjna a co ostatnio wam dyrektor obiecywał ze jak zrobicie 600 zbiornikow na zmiane to dostaniecie na zmiane jakas pole do podzialu i ile na jednego pracownika to wyjdze 100 zl neeto.
zdjecie uzytkownika
BANK GODZIN - 2014-09-28 13:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekompensata czasem wolnym

Pracownik za pracę w nadgodzinach może otrzymać normalne wynagrodzenie i dodatek albo czas wolny. Decyzja o formie kompensaty za dodatkową pracę należy zasadniczo do pracodawcy.

W zamian za czas przepracowany w godzinach nadliczbowych pracodawca może udzielić pracownikowi czasu wolnego. W zależności od tego, kto był inicjatorem jego udzielenia, wymiar czasu wolnego wynosi odpowiednio:

tyle samo godzin, ile wyniosła liczba nadgodzin - jeżeli czas wolny został udzielony na pisemny wniosek pracownika,

o połowę większą liczbę godzin niż liczba przepracowanych nadgodzin - jeżeli czas wolny został udzielony przez pracodawcę bez wniosku pracownika (art. 1512 § 1 i 2 K.p.).

Zatem gdy wniosek o czas wolny za godziny nadliczbowe składa pracownik, to otrzyma za 1 godzinę takiej pracy 1 godzinę czasu wolnego. Natomiast gdy pracownik odbiera czas wolny z polecenia pracodawcy, to rekompensata jest korzystniejsza, gdyż wynosi 1,5 godziny za każdą nadgodzinę. Wykorzystanie czasu wolnego z inicjatywy pracodawcy musi nastąpić najpóźniej do końca okresu rozliczeniowego. W przepisach brak jest takiego zastrzeżenia, gdy to pracownik wnioskuje o udzielenie czasu wolnego za godziny nadliczbowe. Zatem w tym przypadku odbiór czasu wolnego może nastąpić także po zakończeniu danego okresu rozliczeniowego. Jednakże złożenie wniosku powinno nastąpić przed terminem wypłaty wynagrodzenia za bieżący miesiąc. Tak też uznał Główny Inspektorat Pracy w piśmie z dnia 21 kwietnia 2009 r., znak: GPP-306-4560-32/09/PE/RP.

W przypadkach udzielenia pracownikowi czasu wolnego za pracę nadliczbową, nie ma on prawa do dodatku do wynagrodzenia za tego rodzaju pracę. Przysługuje mu jednak prawo do normalnego wynagrodzenia za każdą dodatkowo przepracowaną godzinę. TAKIE MAMY PRAWO TO JESTEM CIEKAWY KIEDY TE NADGODZINY ODBIORE W MIESIACU MAM NP 16 SETEK RAZY 4 MIESIACE = 64 H ODBIORU MAM 96 H PODZIELE TO NA 8 H TO WYJDZIE MI 12 DNI DO ODEBRANIA ALE KIEDY A JAK WYROBIE LIMIT NADGZODZON W MIESIACU 32H TO DO ODBIORU DEDE MAIŁ 24 DNI TO WŁASNIE KIEDY TO ODBIORE O URLOP CIEZKO SIE DOPROSIC BO JEST TYLE ROBOTY NIE DZISIAJ WES URLOP NA ZADANIE WEZME TO MNIE ZWOLNIA
zdjecie uzytkownika
Raz sierpem raz młotem czerwoną chołotę - 2014-09-29 11:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BANK GODZIN - 2014-09-28 13:03:15]:
Co się spinasz już niedługo te sprawy SOLIDARNOŚĆ będzie załatwiać. I bajeczki wciskane ludziom na pseudozebraniach derektorowi nie przejdą .
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-30 09:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje w czwartek o 14,30 jest zebranie na siekiewicza w zwiazkach chetnych zapraszam na siekiewicza w solidarnoaci a kto sie boi to niech dalej wacha kielbe
zdjecie uzytkownika
Pionier - 2014-09-30 17:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W czwartek 2 pażdziernika o 14,30 jest zebranie załogi stako i związkowców w siedzibie solidarności chetnych zapraszamy. ZRÓBMY POŻĄDEK!
zdjecie uzytkownika
SHIFT - 2014-09-30 21:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pionier - 2014-09-30 17:29:38]:
Pionier mam już hasło przewodnie : "ZRÓBMY PORZĄDEK! BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ"
zdjecie uzytkownika
jak tam po zebraniu - 2014-10-15 18:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tam po zebraniu bo minęło juz trochę czasu a tutaj żadnej rewolucji nie widzę, chbya, że w samej firmie dzieje sięrewolucja i wzięliście siędo roboty ;) no ciekawy jestem co uradziliście na tym zebraniu. W końcu to ktoś musi porządek zaprowadzić, tak jak wszędzie ten cały zwiazek jest na tyle mocny, żęby coś ugrać?
zdjecie uzytkownika
dawny pracownik - 2014-10-18 15:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojechana firma.pracowałem tam bardzo długo.ale warto było się zwolnić,a to otworzyło mi drzwi na Europę.nie żałuję ani chwili.jak bym dalej tam robił bym dalej narzekał na ten syf.firma bez jakiejkolwiek przyszłości.kołchoz,obóz i nic więcej.zero poszanowania człowieka.jak przyjeżdżam obok tej firmy to nawet patrzeć mi się nie chce w jej stronę.syf,syf,syf!!!
zdjecie uzytkownika
stiwen - 2014-10-23 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema leszce he he. stiwen zyje i sie smieje olejcie to beznadziejna stako wtedy zobaczycie jakie zycie jest kolorowe
zdjecie uzytkownika
stiwen - 2014-10-23 20:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto tam jeszcze zostal w tym syfie. Pampers pewnie osrany chodzi a kurczak burger jeszce tam jest? zwany rosolem i melon przydupasek (pijecki ryj zafafluniony) i pewnie dea tofiki a moze i nawet trzy. pelna okupacja
zdjecie uzytkownika
stiwen - 2014-10-23 21:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he he co to za zwiazki. To mieczaki z osranymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Osrac frajerczynskiego udaje madrego a tepy jak PIEŃ.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stako
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x