Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schmittenberg-Pol Sp. zoo

Pracowałeś w firmie Schmittenberg-Pol Sp. zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-10 00:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, szukam opini na temat pracy w firmie jacy są przełożeni i jakie są zarobki, dzięki za odpowiedż
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-19 17:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki na poziomie 1200zł, kadra kierownicza potrafi tylko naganę dać więc zapomnij o jakichkolwiek podwyżkach ;)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-01-08 19:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki z dolnej pułki, brak premii i innych nagród . Za to na nagane i obciążenie finansowe do 500 netto za żle wykonana ( nie koniecznie z wlasnej winy) prace mozna zawsze liczyc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 18:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chociaż atmosfera w Schmittenberg-Pol jest ok? Oferują może jakiś system socjalny albo bezpłatną opiekę medyczną?
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2014-06-03 18:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Schmittenberg-Pol to bardzo dziwna firma. amosfera jest chyba jeszcze gorsza niż zarobki .Kierownictwo myśli tylko o wypasionych samochodach, nie interesuja się pracownikami! nie możesz byc pewny jakie pieniądze dostaniesz na konto, bo za to obetną za tamto przytną, a premia ... nie potrzebna, przecież jest dodatek do dojazdów! zwała nie firma
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-06-06 16:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szczery - 2014-06-03 18:49:07]:
widać dodatki socjalne dziś są ważniejsze niż obcinanie pensji czy nagany. Co do atmosfery - musi być super jak komuś wchodzą na pensję...gratuluję
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-16 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To za co można zarobić naganę, czy mieć obcinkę z pensji w schmittenberg-pol? Jest jakis jasny system kar i nagród?
zdjecie uzytkownika
pracowałem - 2014-11-24 21:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-09 18:24:30]:
pracowałem jakiś cas w tej firmie i faktycznie pieniądze może nie są za duże ale nigdzie nie jest z tym za ciekawie, co do obciążeń to nie jest tak źle z tego co się orientuje to przez kilka lat były bodoaże dwa obciążenia i to z winy pracownika, bo jak ktoś robi serię 20 000 szt na produkcji i to wszystko idzie do złomu bo nie chciało sie dokonać kontroli to sory ale każdy by się wkurzył
co do atmosfery raz lepiej a raz gożej jak wszędzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schmittenberg-Pol Sp. zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Schmittenberg-Pol Sp. zoo?
Zadaj pytanie
x