brak logo

Schmittenberg-Pol Sp. zoo

Szczecin

Opinie o Schmittenberg-Pol Sp. zoo

anonim 2011-10-10 00:14:29
witam, szukam opini na temat pracy w firmie jacy są przełożeni i jakie są zarobki, dzięki za odpowiedż
anonim 2013-06-09 18:24:30
Chociaż atmosfera w Schmittenberg-Pol jest ok? Oferują może jakiś system socjalny albo bezpłatną opiekę medyczną?
3
nikt 2014-06-06 16:47:11
widać dodatki socjalne dziś są ważniejsze niż obcinanie pensji czy nagany. Co do atmosfery - musi być super jak komuś wchodzą na pensję...gratuluję
arek 2014-06-16 23:24:40
To za co można zarobić naganę, czy mieć obcinkę z pensji w schmittenberg-pol? Jest jakis jasny system kar i nagród?
pracowałem 2014-11-24 21:22:13
pracowałem jakiś cas w tej firmie i faktycznie pieniądze może nie są za duże ale nigdzie nie jest z tym za ciekawie, co do obciążeń to nie jest tak źle z tego co się orientuje to przez kilka lat były bodoaże dwa obciążenia i to z winy pracownika, bo jak ktoś robi serię 20 000 szt na produkcji i to wszystko idzie do złomu bo nie chciało sie dokonać kontroli to sory ale każdy by się wkurzył
co do atmosfery raz lepiej a raz gożej jak wszędzie
Ania 2015-09-12 14:26:53
Wydaje mi się, że to normalne, że pracownik czasami jest obciążony finansowo za straty, które powoduje firmie.. Aczkolwiek dziwi mnie to, że nikt tego nie kontroluje w czasie pracy. Przecież 20 000 sztuk na produkcji nie zajmuje jednego dnia.. więc dziwne, że nikt tego nie sprawdzał w trakcie wykonywania
eam 2015-10-12 17:47:44
@hubabuba , a na jkim dziale stanowisku tampracowalas, widze ze opinia twoja nawet jest pozytywna, bo ja tez zastanawiam sie czy tam nie aplikowac, szkoda tylko że nie mają zadnych benefitów dla pracowników, rozumiem, że w warunkach umowy system godzinny to 8 h? dlaczego wszystkie ,,przywileje''pracownicze wam pozabierali, uzasadnili to jakos
woal 2015-12-07 17:27:31
oczywiście, ze jak się nie wyrabiasz to siedzis zpo godzinach, to chyba nic dziwnego jest z tego co wiem? jak sądzicie, jak to wygląda w praktyce, raczej ludzie się wyrabiają z tego co wiem
1
mawer 2016-04-16 14:47:48
woal, pewnie zalezy od wdrożenia, poczatkujący może miec problem, aby miec dobre tempo pracy. Z tego co słyszałem praca spokojna, jednak zarobki niewiele przewyższaja minimalna krajową na produkcji. Pozdrawiam.
,zlz 2016-05-20 23:05:56
widocznie właściciele nie do końca wiedzą na czym taki biznes powinien polegać @lak. Skoro tyle tu negatywnych opinii. Takie rzeczy nie biorą się znikąd.
Zostaw swoją opinię o Schmittenberg-Pol Sp. zoo - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schmittenberg-Pol Sp. zoo