Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schmittenberg-Pol Sp. zoo

Pracowałeś w firmie Schmittenberg-Pol Sp. zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-10 00:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, szukam opini na temat pracy w firmie jacy są przełożeni i jakie są zarobki, dzięki za odpowiedż
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 18:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chociaż atmosfera w Schmittenberg-Pol jest ok? Oferują może jakiś system socjalny albo bezpłatną opiekę medyczną?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-06-06 16:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać dodatki socjalne dziś są ważniejsze niż obcinanie pensji czy nagany. Co do atmosfery - musi być super jak komuś wchodzą na pensję...gratuluję
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-16 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To za co można zarobić naganę, czy mieć obcinkę z pensji w schmittenberg-pol? Jest jakis jasny system kar i nagród?
zdjecie uzytkownika
pracowałem - 2014-11-24 21:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-09 18:24:30]:
pracowałem jakiś cas w tej firmie i faktycznie pieniądze może nie są za duże ale nigdzie nie jest z tym za ciekawie, co do obciążeń to nie jest tak źle z tego co się orientuje to przez kilka lat były bodoaże dwa obciążenia i to z winy pracownika, bo jak ktoś robi serię 20 000 szt na produkcji i to wszystko idzie do złomu bo nie chciało sie dokonać kontroli to sory ale każdy by się wkurzył
co do atmosfery raz lepiej a raz gożej jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-09-12 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że to normalne, że pracownik czasami jest obciążony finansowo za straty, które powoduje firmie.. Aczkolwiek dziwi mnie to, że nikt tego nie kontroluje w czasie pracy. Przecież 20 000 sztuk na produkcji nie zajmuje jednego dnia.. więc dziwne, że nikt tego nie sprawdzał w trakcie wykonywania
zdjecie uzytkownika
eam - 2015-10-12 17:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hubabuba , a na jkim dziale stanowisku tampracowalas, widze ze opinia twoja nawet jest pozytywna, bo ja tez zastanawiam sie czy tam nie aplikowac, szkoda tylko że nie mają zadnych benefitów dla pracowników, rozumiem, że w warunkach umowy system godzinny to 8 h? dlaczego wszystkie ,,przywileje''pracownicze wam pozabierali, uzasadnili to jakos
zdjecie uzytkownika
woal - 2015-12-07 17:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, ze jak się nie wyrabiasz to siedzis zpo godzinach, to chyba nic dziwnego jest z tego co wiem? jak sądzicie, jak to wygląda w praktyce, raczej ludzie się wyrabiają z tego co wiem
zdjecie uzytkownika
mawer - 2016-04-16 14:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
woal, pewnie zalezy od wdrożenia, poczatkujący może miec problem, aby miec dobre tempo pracy. Z tego co słyszałem praca spokojna, jednak zarobki niewiele przewyższaja minimalna krajową na produkcji. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
,zlz - 2016-05-20 23:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie właściciele nie do końca wiedzą na czym taki biznes powinien polegać @lak. Skoro tyle tu negatywnych opinii. Takie rzeczy nie biorą się znikąd.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Schmittenberg-Pol Sp. zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schmittenberg-Pol Sp. zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert