Witam, Czy mógłby ktoś napisac jak wyglada sytucja z zarobkami spawaczy TIG w Isco? Pozdrawiam
Jakie są mocne strony pracodawcy Isco Sp. z o.o.?
Pracóję w ISCO już jakiś czas. Pod koniec roku szef dał możliwość ubezpieczenia medycznego (połowę dorzuca firma) oraz wprowadził premie.
Jak jest z pakietem medycznym w Isco Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
Jeśli szukasz pracy jako spawacz zgłoś się do BASE GROUP.
Base? Dziękuję, postoje. Bylem, widzialem. Spojrz na (usunięte przez administratora) w kiblach. Obiecane dodatki za nadgodziny, kture nigdy nie zostay zaplacone. W Isco przynajmniej jasne reguly gry. Fakt, kier troche cisnie, ale mozna przerzyc.
Wprawdzie to bardzo młoda firma ale szkoda, że tak przestaliście zamieszczać opinie o pracy na forum.
15 zł/g
Szef zaczął zatrudniać nowych ludzi. Skoro przechodzą z innych firm, to u nas musi być ok!
Czyżby to pozostałość po Grupie Izolacje ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
potwierdzam jest ok, mają mega wyposażenie warsztatu
Jak dla mnie ok. Kasa ok, zazwyczaj na czas. Czasami zdazają się opóźnienia ale max 3 dni!! Maja sporo zleceń, można zarobić.
Omijać omijać omijać szerokim łukiem