logo Norbert Dentressangle - ND Logistics

Norbert Dentressangle - ND Logistics

Mysłowice

Opinie o Norbert Dentressangle - ND Logistics

Kpnb 2015-01-07 18:33:41
firma anonimowo ogłasza się na pracuj. pl. Obecnie szukają do księgowości w Poznaniu. Zastanawiam się czy warto zaaplikować? Czego mogę się spodziewać pracując w tej firmie i na takim stanowisku?
ZetZet 2015-01-30 00:19:09
Zwolnia czy cie przy pierwszym potknieciu. Redukcja na magazynie. Ruchy typowe dla duzych firm. Nie polecilabym. Niskie zarobki.
ano 2015-02-16 13:40:02
"Pracowałam w ND w Sosnowcu nie polecam "Pan" kierownik zmiany nikogo nie szanuje jest bez kultury,niskie zarobki zmuszanie do nadgodzin,praca monotonna.
2
okular 2015-02-20 23:03:53
Szalone wyzwanie to wtedy kiedy kierownik jest z podwladnym i mysla ze nikt o tym nic niewie- to szalone wyzwanie niestety tylko dla 2 osob bo reszta z tego leje na maxa !!!
mini 2015-03-03 11:05:29
Czy ktoś wie co oferuje Norbert Dentressangle w Poznaniu? Jak tam się pracuje? Ma ktoś doświadczenia? Mam rozmowę na stanowisko spedytora.
mały 2015-03-04 15:43:30
a jak jest w Strykowie?
człowiek_ul 2015-03-26 21:02:25
Do Zuper: jeżdżą tylko zestawy + jedna solówka. Generalnie 3 spedycje, czasem dochodzą inne, ale rzadko. Żadne auto nie jest nd. Wszystko organizuje intermarche.
stryk 2015-03-28 07:49:34
Widzę na pracuj.pl że ND szuka pracowników kontroli stoku do Strykowa. Może ktoś podpowiedzieć co tam się teraz dzieje i czy warto startować... dochodziły mnie słuchy że jest to dziwna firma...
hapot 2015-03-28 17:49:56
Tutaj to się pracuje a nie luzy. Trzeba prace wykonywać jasno i solidnie, kierowcy się czepiają. Brak solidarności. Zespół spoko.
stryk 2015-03-28 22:47:38
Pracy się nie boję ale słyszałem że rządzi tam ten kto pierwszy wstanie... że dyrektor oddziału jest tam na sztukę a rządzą prezes z warszawy i jego przydupasy którzy uważają że ludzie tam pracujący to idioci... to prawda ?
mała 2015-04-18 13:00:28
Ludzie jakie z was są debile , mózg boli jak się to czyta pokażcie mi gdzie wy zarabiacie 1180 zł z sobotami bo chyba nie w tej firmie , pracuje w ND prawie 8 lat i śmiać mi się chce jak czytam wasze głupoty , w ND płacą więcej niż średnia krajowa nigdy nie było tak żeby dostać mniej nawet niż ta średnia wynosi , w której firmie dostaniecie wczasy pod grusza , bony na święta itp w żadnej prywatnej więc najlepiej skończcie wypisywać bzdury bo aż to jest żenujące .... jak dla mnie te osoby co tu wypisują nie pracowały tam dłużnej niż miesiąc i was wywalili za obijanie się bo normalnych sumiennych pracowników nie zwalniają a jeżeli widzą że dobrze pracujesz to biorą pod firmę , macie dwie lewe ręce do roboty i wam się nie chce najlepiej ściemniać i myśleć ze za wasze pierdzielenie i obijanie wam zapłacą 4 tys , tacy jak wy tylko umieją narzekać nic więcej " usranej tancerce nawet koronka przeszkadza " .. zastanówcie się nad swoimi bzdurami i czasami pomyślcie co piszecie , jak takie jest wasze myślenie to powodzenia wam życzę .. nawet w pośredniaku nie będzie pracy dla takich bez mózgów jak wy
2
enjoy 2015-04-18 23:15:17
mała ale ty tępa jesteś, wiesz ile obecnie wynosi średnia krajowa? obawiam się że nie wiesz o czym mówisz.
sowa 2015-04-24 23:08:29
Ja pracowałem w strykowskim ND. Wielu ludzi się tam bardzo starało na początku ale potem przyjechał taki gość z centrali który rozpierdolił wszystko tak że nawet klient się z niego śmiał. Podobno to był jakiś prezes z wawy. Kompletnie nie szanował ludzi, wyzywał ich dziwie się że nikt w sądzie z nim nie wylądował. Słyszałem też że facio namieszał a potem na L4 wypierdolił żeby nie było na niego. Ale nie wiem czy to prawda bo już tam wtedy nie pracowałem.
.
polek 2015-05-05 22:48:57
prawda.. niezła jazda była. Rozpierducha ze weź ... Dziwna firma.
1
dare5 500513 2015-05-08 12:07:02
Mam zamiar podjąć pracę na wysokim składzie w Mysłowicach proszę o info co,, za ile,jakie normy.Z góry dzięki.
anonim ze śląska 2015-06-20 17:50:41
10 zł na godzinę na rękę na wysokim składzie przez work express. Na tym samym stanowisku pod firmą 2250 zł brutto stawka miesięczna
buzek 2015-06-23 11:58:18
policz: brutto 2250 a w tym
- ubezpieczenie społeczne 308.48
- ubezpieczenie zdrowotne 174.74
- pobrany podatek 133
do wypłaty zostaje 1633.78
moon 2015-07-22 16:26:42
tak tak , zawsze mogą powiedzieć Tobie że możesz pracować za miseczkę ryżu a Ty mogłeś w to możesz, a teraz idź proszę ślicznie podziękować swojemu darczyńcy...
1
goral133 2015-08-11 21:16:17
W strykowie wiecej ukraińcow pracuje niz polakow wiec o czyms to swiadczy.nikt nie chce tam pracowac
mały 2015-08-27 10:28:54
Oni przynajmniej nie narzekają wiecznie jak Polacy, to też napewno ma znaczenie
ucho 2015-10-13 23:02:08
A oprócz tego że nazwa się zmieniła nastąpiły jakieś pozytywne zmiany ? Czy ciągle jest to firma ustawiona pod prezia... a ludzie w niej traktowani są jak potencjalni imbecyle, sabotażyści, oszuści i złodzieje ?

Omijajcie tą firmę szerokim łukiem...

Ucho
1
mały 2015-12-17 10:14:30
no i kadrowa jest super..........
mały 2016-01-08 13:43:05
potrzebuje namiary na tą czarnulę co pracuje w strykowskim nd? macie może jakieś wtyki tam, numer telefonu potrzebuje do niej
Olo 2016-01-09 19:46:37
no ta czarnyla przyznam jest niezła sam bym od niej numer chetnie wydębił
Szofer 2016-01-11 14:56:32
Akurat Ukraińca opłaca się zatrudnić i to bardzo. Nie świadczy to o czym chciałbyś aby świadczyło.
mały 2016-01-11 15:27:07
to może "szofer" dasz radę co?
mały 2016-01-19 13:52:37
no i co z tym numerem do czarnuli z kadr, pomoże ktoś
mały 2016-01-21 15:08:32
widziałem ją dziś na palarni, jest zajebista, dajcie namiary na nią
mały 2016-01-22 08:56:29
ludzie ludzie ........... no i co z tego
Mazurek P. 2016-02-24 20:33:56
jak chcecie słuchac makaronu jaki nakreca PUTIN jak trzeba zostac nadgodziny to zapraszam na Orląt Lwowskich....w burze obsmiewa sie z ludzi i podchodzi do nich jak numer w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nochal dlugi nie wzial sie z niczego...pinokio klamal i mial...nochala...a w biurze sama klika ktora wybila sie z poprzedniego magazynu na zasadzie donoszenia na innych i drapania plecow ...szczegolnie Rafaello....zyletki mu kupic bo wiecznie nieogolony chodzi...smiech
1
Aniela 2016-03-07 10:50:00
Witam, a nie wiecie czasem czy poszukują do pracy tylko kierowców czy też może jakiś firm mających własne ciągniki i kierowców. Bo na tej nowej stronie nic nie ma o współpracy, nawet żadnego meila gdzie by można napisać. Pozdr.
Mazurek P. 2016-03-27 15:47:40
Nie kolego...sama prawda to co napisalem...gdybys slyszal choc raz jak ci z biura o nas mowia to bus zmienil zdanie...szydza z roboli...ja mialem okazje slyszec i chyba nie wiedzieli ze slysze bo nieźle po nas jechali...
Szefuncio ma nas za nic, Kamilek sie przesmiewa....Rafalek to najgorsza kanalia...zapomnial jak na magazynie byl...cala ta klika to szambo
Mazurek P. 2016-04-07 22:32:11
Na magazynie atmosfera jest ok...te łachudry z biura to kanalie, obgaduja nas ze jestesmy tylko robolami a to my pracujemy na ich zapyziale pensje...chyba o tym zapomnieli...slyszalem jak nawijali o tym co opisalem z ten zalosny kierownik magazynu to przeszedl samego siebie...mam znajomych na ITM i wiem jak o nim tam mowia...ciesza sie ze nie ma go tam...to typowy karierowicz idacy po trupach do slawy...tam ma ksywe PUTIN...myslisz ze to ksywa pozytywna? Nam tez mydli oczy jak jest ciezko i wychodzi przemawiac co jakis czas....ja mu juz nie uwierze...krotkie nozki i dlugi nochal od klamstw jakimi nas karmi...mam nadzieje ze mu sie nowa powinie i go wywala za to jak o nas mowi i mysli
1
P. :) 2016-05-09 15:14:34
bynajmniej to nie przynajmniej. Czasem zamiast zgrywać elokwentnego wystarczy użyć słowa, którego znaczenie się zna ;-)
Wielbiciel31 2016-06-02 20:01:36
Witam, moglby mi ktos powiedziec czy na wydawce nadal pracuje Ilona z Dabrowy Gorniczej ??
Bardzo chcialbym sie czegos o niej dowiedziec, 5 lat temu zwolnilem sie z Nd i wyjechalem za granice, ale jakos ciagle chodzi mi po glowie.
Bardzo mi na tej informacji zalezy.
Z gory Bardzo Dziekuje.
Wirii 2016-06-02 20:07:12
Witam, moglby mi ktos powiedziec czy na wydawce nadal pracuje Ilona z Dabrowy Gorniczej ??
Bardzo chcialbym sie czegos o niej dowiedziec, 5 lat temu zwolnilem sie z Nd i wyjechalem za granice, ale jakos ciagle chodzi mi po glowie.
Bardzo mi na tej informacji zalezy.
Z gory Bardzo Dziekuje.
Wirii 2016-06-02 20:10:29
Witam, moglby mi ktos powiedziec czy na wydawce nadal pracuje Ilona z Dabrowy Gorniczej ??
Bardzo chcialbym sie czegos o niej dowiedziec, 5 lat temu zwolnilem sie z Nd i wyjechalem za granice, ale jakos ciagle chodzi mi po glowie.
Bardzo mi na tej informacji zalezy.
Z gory Bardzo Dziekuje.
Hitler 2016-06-05 03:26:19
Juz niedlugo skoncze to wszystko pozdrawiam Ilone z calego serca
Wirii 2016-06-09 00:27:01
Witam,i poraz ponownie zapytam o Ilone z Dabrowy Gorniczej, ktora 5 lat temu pracowala na magazynie w Myslowicach. Czy wie ktos czy ona tam nadal pracuje ??
Ma ktos z nia jakikolwiek kontakt, obojetne co; Skype, Mail, GG. Chociaz byscie mi nawzwisko przypomnieli bym ja juz jakos znalazl. W zasadzie chcialem sie tylko do niej odezwac, nie bede jej nekal...czy cos.
I tak nawiasem pozdrawiam Ekipe z Myslowic.
Pomozcie 2016-06-14 22:27:35
Ponownie pytam o Ilone z Dabrowy Gorniczej, czy moglby mi ktos pomoc??
Od dluzszego czasu mam problemy ze zdrowiem(problemy z oddechem i jestem strasznie slaby)mysle ze jest to w jakis sposob bardzo mocno z nia zwiazane. Bardzo zalezy mi na kontakcie z nia.
Marcin W. 2016-06-14 22:34:40
To gg do mnie (1814430) w sprawie Ilony, jezeli ktos moze to niech jej przekaze i do mnie napisze.
Były pracownik 2016-06-23 17:51:47
Ludzie trzymajcie się daleka od tej firmy, szczególnie oddział w Sosnowcu z pseuado managerem Panią Beatą N, chyba, że chce sie dowiedzieć się jak to jest być zarządzanym przez osobę niezrównoważoną psychicznie. W tym oddziale rządzą układziki pomiędzy pracownikami, podnóżkową Monikę B, jeszcze raz trzymajcie sie z daleka. Przewoźnikom radzę też trzymać się z daleka...
Horacy 2016-07-14 03:58:02
Ilona już od dłuższego czasu nie pracuje w Mysłowicach.
Zaniepokojony 2016-09-02 06:54:31
Witam. Odnośnie XPO Logistic. Czy wiecie co sie teraz tam dzieje? Zamkneli oddział w Rzeszowie. Pozwalniali spedytorow jak i tych ważniejszych. Niby przejmuje Poznań przewoźników. Ale nie wiadomo co to będzie. Do tej pory było ok. Były trasy i były pieniądze bardzo szybko. Nikt nie udziela konkretnych informacji.
Len@ 2016-10-17 22:22:20
Przesadzasz...mój drogi..!!!Paweł Mazur to spoko gostek..jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak pozytywnym kierownikiem!!może i obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale ogólnie jest ok!!!sto razy lepszy niż Pan Raffaello!!!Ten drugi to dziwny człowiek ale sprawiedliwy!!a Paweł..zajebisty gość w dodatku mega przystojny..ogólnie praca i atmosfera w XPO niezła!!Pracę idzie ogarnąć,trzeba szybko chodzić/pikować oraz szybko pakować,nie robić błędów!!naprawdę nie jest źle!!każdy najgorszy tuman to ogranie!!serio a jeżeli komuś się nie chcę pracować to wszędzie będzie mu źle!!wszędzie będzie narzekał,a ten co chcę pracować to będzie pracował!!Przeszłam już wiele firm,pracowałam tam z pół roku i bardzo sobie chwalę!!!Kierownictwo spoko idzie się dogadać no i jest Paweł!!!nasza gwiazda magazynowa...oj ile on lasek zbajerował już samym wyglądem!!!ogólnie on idzie i jest pisk!!!wiem bo słyszałam,widziałam...ZAJEBISTY!!!aż chcę się robić te nadgodziny serio...
1
Len@ 2016-10-17 22:52:36
Pracowałam parę miesięcy w XPO Logistic w Sosnowcu..ogólnie spoko praca!!!Wszystko do ogarnięcia,pikowanie nie jest trudne każdy się tego nauczy z tym że trzeba szybko chodzić,wyrabiać normę,w pakowaniu to samo,no i robić jak najmniej błędów..uwaga na babki w kontroli paczek oraz wózków,jak kogoś nie lubią a robisz dobrze i tak wypiszą ci błąd,także trzeba uważać!!!nie mylić się,jeżeli masz błędy kierownictwo się czepia!!zwłaszcza boski Raffaello!!!po za tym atmosfera oraz klimat nie jest zły!idzie fajnych ludzi poznać i z tych co pracują pod firmą a tych agencyjnych!!jak to w pracy zdarzają się też wredne i fałszywe osoby ale jest ich tak mniej bo reszta jest naprawdę spoko@!!z Kierownictwem idzie się dogadać idą na rękę!!ale też opierdalają i się czepiają jak coś nie po ich myśli jak to kierownictwo!!Praca trochę męcząca,zwłaszcza jak trzeba zostawać nadgodziny!!zdarza się że przez miesiąc robisz po 10 godzin dzień w dzień zdarza się też 12 godzin ale rzadziej!!są też okresy gdzie nie ma w ogóle roboty,bo nie ma zleceń wtedy idziesz na wolne!!minus że idziesz do pracy na rano w wychodzisz tak naprawdę nie wiadomo kiedy bo te godziny pracy się ciągle zmieniają!!!ciężko coś zaplanować po pracy bo siedzisz cały czas w pracy!!Praca ogólnie monotonna robisz jedno i to samo jak to w logistyce!!teraz są co tydzień soboty pracujące więc pracujesz od pn do soboty!!to męczy bo zostaje ci tylko niedziela na odpoczynek!!nie płacą za nadgodziny,nie płacą za soboty!!płacą tylko za 8 godzin pracy za resztę karzą wybierać sobie dni wolne lub wychodzisz wcześniej z pracy jak nie ma zleceń!!robią trochę przekrętów,ale gdzie nie robią??polecam tą robotę ale nie licz na to że rzetelnie co do godziny ci zapłacą!!!ponieważ zapłacą tylko za 8 godzin niestety!!pracujesz nadgodziny za darmo!!!
i soboty też...ale reasumując ogólnie całokształt roboty plus!!radzę nie podpadać P.S.jak się na kogoś uweźmie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A.M. też kutwa ale jak jej przejdzie jest ok!!najlepsza Karolina!!!K.S..zależy od dnia!Raffaello..no i Kamilek..wiecznie uśmiechnięty,miły gostek!!oni razem zawsze się trzymają!!!jak nierozłączna para!!!jak idą na magazyn to tylko razem!!ale są spoko!!może czasem się na kogoś uwezmą,wymierzą jakąś pokutę ale później odpuszczają!!!Kierownik Mazur jest ale jak by go nie było!!!nie czepia się,rzadko się pokazuję,ale jak już się pokarze to wszyscy zwłaszcza wszystkie laski po prostu pisk!!!!zawsze pięknie wygląda..!!!no i ten zapach!!!ogólnie jeszcze tak przystojnego kierownika magazynu nie widziałam!!miło popatrzeć nawet jak pada deszcz i syf za oknem!!!nasza gwiazda magazynowa!!!Polecam tą robotę!!Reasumując mecząca ale spoko!!!
4
Len@ek 2016-10-17 22:56:43
Sam podałeś w loginie idzie się domyśleć ale masz rację!!!nie podaję się nazwisk...ale ja już podałem no i pójdzie w eter...!!!dobrze że nie napisałem nic złego..hej
Bez@ 2016-10-17 22:59:29
Tak jak najbardziej jest terminowa!!!kasę wypłacają na czas!!
Beza 2016-10-17 23:09:02
Przesadzasz!!!zdecydowanie..!!
Kowal... 2016-10-18 20:45:26
Ja mam zasadę że nie kieruję się opiniami innych ludzi!!Najlepiej samemu się przekonać,trochę popowracać i jakieś wnioski wyciągać!!ile ludzi tyle opinii każdemu co innego się podoba a co innego nie!!głupotą jest kierować się opiniami go work pl zanim rozpocznie się prace w danym zakładzie@@!!!
Zostaw swoją opinię o Norbert Dentressangle - ND Logistics - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Norbert Dentressangle - ND Logistics