Opinie o Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir w Kraków

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir o rekrutacji.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir w Kraków

baner wywiady
Marzena Nowy wpis

Witam, chciałabym się upewnić, czy pracodawca jest wypłacalny. Ze względu na ten komentarz niżej o płaceniu pieniędzy. A jeśli nie ma z tym problemów, to proszę powiedzcie, czy stawka jest przyzwoita?

Łucja Nowy wpis

I firma zapłaciła te zaległe wypłaty pracownikom? To była tylko jednorazowa sytuacja czy takie zachowania to norma w firmie? :(

Gość 22 Nowy wpis
@Łucja

Zamknąć firmę nie liczą się z ludźmi wszystko wrzucają na koszt firmy i biorą w lizing

Pytanie Nowy wpis

Czy w Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir odbywają się wewnętrzne rekrutacje?

Były

Zapłacicie ludziom zaległe wypłaty

Brałeś udział w rekrutacji na [stanowisko] w firmie Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir? Podziel się swoimi wrażeniami! Jak długo czekałeś na odpowiedź rekrutera po wysłaniu CV? Z ilu etapów składał się proces rekrutacyjny?
Radek

Może ktoś napisze na tym wątku jakieś newsy z pracy?Dawno nikt tu nie zaglądał.

Bogdan

Pracujesz w firmie Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir , a może byłeś związany z tym pracodawcą w przeszłości? Jeśli masz informacje o nowych miejscach pracy lub wiesz jak obecnie rozwija się ten pracodawca i jakie proponuje warunki zatrudnienia, nie wahaj się tylko dodaj swoją opinie. Każdy nowa wzmianka na temat tej firmy, posłuży pomocą dla innych osób.

Niezadowolony

Nie polecam, (usunięte przez administratora)

zadowolony rolnik

Współpracowałem z firma Kamir i nie mogę nażekać. Wszystkie zezwonenia i dokumety były ok. Terminy nawożenia były dotrzymane oraz zobowiązania finansowe zostały spełnione. Polecam.

paweł

jestem rolnikiem kamir miał wywozic nawóz -taki osad na pole pół roku pytali kiedy skoncze zniwa a potem złapali niby wiekszego rolnika i powiedzieli ze nie mogą sie wyrobic,takze z obietnic nici.strasznie zwodzą i niby wymagają od kogos a potemz wspolpracy nici-tak było u mni pozdrawiam

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir - Kraków

Monika Chwajoł Firma Handlowo-Usługowa Kamir
5/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Kołowa 7 lok. 62
    30-134 Kraków
  • NIP: 9451793639 REGON: 120297984
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)